Jump to content

Allan Nissen

Members
 • Posts

  706
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Allan Nissen last won the day on March 5

Allan Nissen had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Viby J

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er korrekt og dumt. Du skal ændre værdierne i serviceview i stedet for.
 2. Jeg har intet ekstra sikkerhed. Jeg har valgt nogen porte i mine portforward regler som ligger lidt højt, men det er reelt ingen ekstra sikkerhed. Som Lars skriver er der en risiko, om den er høj eller lav kan man altid diskutere, men min egen samlede vurdering er, tydeligvis, at risikoen for min controller bryder ned pga et hacker angreb, lille. Samtidig er konsekvensen hvis det skulle ske, i mit tilfælde, ikke alvorlig. Da du i forvejen jo har lidt frustrationer omkring at få dit program sat op ifht dine ønsker mener jeg du har to muligheder: Gør det nemt og prøv IHC app'en, eller gør det endnu nemmere og vent med fjern adgang indtil du er længere i processen med dit program.
 3. Du kan gøre det via IHC app'en på telefon og/eller ipad. Det er dyre apps, men fungerer egentlig ok. Alternativt via IHC Captain. Mener Mikkel har nogen eksempler på remote control på hans side. Det gøres i begge tilfælde ved at du indsætter et datalinie produkt, f.eks. et 4 tast statustryk og forbinder til din alarmblok, som vist her. Du behøver ikke definere in- og output adresser. Så få du også muligheden for at koble alarmen fra eller til, mens du er væk. Og LED'erne kan bruges til at vise status på alarmen.
 4. Prøv Mikkels IHC starter. https://jemi.dk/ihc/starter/
 5. Der findes en blok der hedder "Forsinket tiltræk/frafald". I Visual 3 hedder den 4.1.03.a. Indstil timer for forsinket udkobling til de 15 minutter du ønsker, forbind skumring til Indgang, og OFF puls til din sluk alt blok. Timer for forsinket tilkobling er underordnet, ligesom du ikke skal bruge ON puls eller Udgang.
 6. En flyder? Kræver du kan bore den i siden af beholderen, i den højde hvor du vil have alarmen. https://dk.rs-online.com/web/p/svommerafbrydere/1919469?cm_mmc=DK-PLA-DS3A-_-google-_-CSS_DK_DK_Automation_og_styring_Whoop-_-(DK:Whoop!)+Svømmerafbrydere-_-1919469&matchtype=&aud-827186183926:pla-330147941695&gclid=CjwKCAjwg5uZBhATEiwAhhRLHnV49SGhhSzB9TdDW2lDh8ZvudGDAuSawUsJJNPLwvyzxrNJ6UKx4hoC9HkQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Den kan forbindes direkte til IHC. Om det er PNP eller NPN er underordnet, funktionsblokken du skal lave skal bare tage højde for om signalet er normalt højt eller lavt. RS har flere forskellige modeller, også noget du kan montere fra oven, hvis du ikke kan skrue den foreslåede i siden. Det du selv har foreslået er i hvert fald alt for kompliceret til en simpel niveau overvågning.
 7. Wifi indstillingerne. Afbryder wifi, glemmer ssid’et, defaulter ip, subnet og gw adresserne.
 8. Du læser ikke hvad jeg skriver. Controlleren smider indstillingerne. Routeren fungerer fint.
 9. Prøv dig frem, tror ikke det springer i luften. Er ikke ved en pc de næste par dage, så….
 10. Men hvorfor bliver den først overbelastet 3-4 år efter den blev sat op? Har kørt med IHCCaptain samt IHC apps siden dag et på controlleren. Samme kabel modem, router og switch. Samme regler i routeren, samme ip, både lan og wan. Har ikke lavet ændringer i hverken Captain eller controlleren længe. Nu er den som sagt sat op med wifi i stedet, men…. Er sgu lige ved at købe en ny controller bare for at se forskellen.
 11. Begge dele gjort, den nulstiller det hele alligevel på et tidspunkt
 12. Jeg har også bøvlet med det, med ethernet kabel. Endte med at købe en wifi dongle og køre med den i stedet. Det fungerer bedre, men ikke optimalt da den nulstiller IP indstillingerne hver 2./3. måned. Prøvede også det med at tvinge porten i min router til 100mbit, men det fungerede ikke
 13. Det er korrekt at i det tilfælde er det underordnet hvilken 24V klemme du forbinder til.
 14. Der findes andre producenter, f.eks. Servodan (som nu hedder Niko) https://www.niko.eu/da-dk/produkter/sensorer/minilux-bevgelsessensor-90-24-v-dc-0-5-15-m-inkl-lyssensor-productmodel-niko-77daf35a-a251-544d-a114-913ac124ceae https://www.niko.eu/da-dk/produkter/sensorer/bevgelsessensor-90-24-v-22-m-productmodel-niko-60cc6105-5c36-5eb0-8c83-cdc12bb4c26e De kommer med et beslag som bøjes som man øsker. Der skal dog tilkøbes en hætte for at gøre dem IP54 til udendørs brug.
 15. Det var da godt der endelig kom hul igennem. Som jeg har forstået dine tidligere indlæg, så er det den funktionalitet som du ønsker, på nær dæmp. Personligt kan jeg ikke komme i tanke om at have haft et behov for at kunne regulere lyset på min terasse, hvor jeg kører med en lignende funktion: dæmpet lys uden aktivitet, ved aktivitet sættes lyset til 100%. Men vi er alle forskellige. Synes stadig i skal bruge det lidt tid, og hvis i ikke kan leve uden så tror jeg godt man kan bygge regulering ind i 1.4.03. Sluk indgangen har to funktioner. Kort tryk starter efterløb og derefter enten dæmpes til memory 1 eller slukkes, afhængig af skumring og ur. Langt tryk over 1 sekund slukker momentant. Husk at når vi bruger standard blokke kan du markere blokken og trykke F1, så åbner vejledningen til blokken. Hvis du hellere vil have kort tryk til at slukke momentant kan du sætte 4.1.03.a ind i mellem dit tryk og sluk indgangen og indstille som i dette eksempel.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok