Jump to content

Allan Nissen

Members
 • Posts

  646
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Allan Nissen last won the day on May 15

Allan Nissen had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Viby J

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fedt. Det kan være dit lys tænder tidligere end det reelt bliver mørkt i dag. Det er fordi inputtet i kalender blokken for "indgang for UR" default er ON. Det er ikke en fejl og retter sig så snart Lux blokken går OFF i morgen tidligt. Hvis du vil komme det i forkøbet så åben serviceview, find Lux blokken i højre side, marker udgangen og tryk på SPACE så udgangen skifter toggles ON/OFF. Forvirrer forklaringen mere end det gavner, så bare glem det, det er som sagt ikke en fejl. 1.) Øh ja. Jeg forstår ikke hvad du vil gøre anderledes med julebelysning end med udvendigt lys? 2.) Her må du nok forklare lidt mere specifikt hvad lyset skal gøre? Lyset kan tænde på 2 faste niveauer, hvornår skal de niveauer være aktive?
 2. Du kan ikke kopiere. Lav rettelserne i dit program, det er jo de samme blokke, bare links der er anderledes. Ja, hvis ikke du kan køre to instance af visual er det nok mest overskueligt at have to pc’er. Evt screenshots.
 3. Jeg kan ikke se at der skulle være nogen af de klassiske cirkulære reference fejl, hvor blok x sender signal til blok y som så sender signal tilbage og derved opstår der et uendeligt loop. Så alt peger jo på noget omkring lux sensoren og/eller dens blokke.
 4. Din stikkontakt Jamo link i venstre side er forbundet til 3 forskellige blokke. Men som sagt, det er næppe dette der har fået controlleren til at gå ned. Den slags forbindelser giver sig oftest udslag i uhensigtsmæssigheder i kontrollen af stikkontakten. Men har du ikke oplevet dette, så lad være at brug for meget tid på det.
 5. Du skal have en kip/tænd/sluk blok for den mobile stikkontakt. Den blok skal så modtage signaler fra de tre blokke i de tre værelser (on puls til tænd og off puls til sluk). Det er dog næppe heller den der fik din controller til at gå ned. Du kan godt have en blok der internt styrer flere andre blokke, det er linket til de fysiske udgange man skal forsøge at holde sig til en blok. Det er dog kun en anbefaling og ikke altid at man oplever at det gør en forskel.
 6. Det har jeg ingen erfaring med, men tvivler, da det bare er klokkeslet som monitoreres.
 7. Så du har uploadet programmet med udvendig lysstyring mere end 1 gang? Jeg har prøvet at forsimple det i den vedhæftede fil, så du kan se hvad jeg mener. I tillæg så er der noget med dine tidspunkter, som du selvfølgelig ikke har nået at opdage, i og med controlleren gik ned med det samme. Men det er når du vil have lyset tændt henover midnat. F.eks. på en søndag hvor du bruger ur 2, med tænd tid 16 og sluk tid 05. Jeg gætter på det er fordi du vil slukke lyset mandag morgen kl 05? I så fald skal du have f.eks. ur 3 aktiv om mandagen med en sluktid kl 05. Udv. lys_B.vis
 8. Det er jo lidt svært at hjælpe med at finde en fejl i det program der crashede for dig, når det er et andet du lægger op her. Selvom det er lidt uoverskueligt sat sammen, så er der ikke noget der tyder på en fejl i den programstump omkring dit udvendige lys. Du kan fint sende on/off fra lux blokken til kalender blokken. Du kan dog godt lave det så der i alt kun er en lux blok og en kalender blok, og det så er uge blokkene der har en udgang til lamperne.
 9. Henning Pedersen har været så venlig at lægge en blok op som kan det du vil. Læs vejledningen grundigt
 10. Fungerer fint her med app version 1.4.6 og ios 14.4.2. Dog med en Hw7 controller. Mon ikke det er dine netværksændringer der driller?
 11. Du sætter blot det gamle sd kort i den nye controller og bruger restore funktionen i Visual. Det er beskrevet i manualen. Se iøvrigt mit opslag her: https://www.ihc-user.dk/forum/forums/topic/7711-ombytning-af-hw71-controller/ Mht til backup af sd kort så burde det kunne lade sig gøre, det er dog i ext3 format så det skal du have styr på at din pc kan læse.
 12. Du skal indtaste 8443 i ihc app’en så. Du skal have fat i 443 på controlleren.
 13. Du mangler et screenshot af din routers port forwarding setup.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok