Jump to content
IHC-User.dk

Allan Nissen

Members
 • Content Count

  533
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Allan Nissen last won the day on October 21

Allan Nissen had the most liked content!

About Allan Nissen

 • Rank
  Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Viby J

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det bestemmer ur blokken. Sluk tidspunktet vil være det tidspunkt lyset slukker og går over til kun at tænde på PIR, mens det er mørkt. Tror jeg satte den til 2200. Hvis du vil have det til også at tænde om morgenen, så sætter du endnu en urblok ind, forbinder til samme ur indgang på udendørs lys blokken, og sætter tidspunkterne, f.eks. 0600 til 1000.
 2. Så har du misforstået. I den blok jeg har indsat skal både ur og skumring være ON for at tænde lyset. Så du skal bare stille uret til før det bliver mørkt, f.eks. kl 1500, og så tænder lyset når sol_nede siger det er mørkt. Det er at foretrække at kun en blok er forbundet til udgangen, og andre blokke så styrer udgangen igennem denne "master" blok. Flere blokke forbundet til en udgang kan komme ud af synkronisering.
 3. Super, med lidt mere info ;). Den opstilling du har prøvet kan ikke gøre det du ønsker. Jeg har indsat en anden blok som gør netop det du ønsker. Derudover en urblok hvori du bestemmer tidspunkt for hvornår det skal tænde og slukke i løbet af aftenen. Prøv at se om du kan få det til at spille. Har kun testet det meget hurtigt, står midt i madlavningen. Klaus 20191020.vis
 4. 2 og 3 giver ingen mening. Hvorfor have en pir når du vil have lyset tændt hele natten? Du må meget gerne vedhæfte dit program
 5. Dette er den korrekte opsætning for at lyset tænder ved PIR bevægelse, men kun når det er mørkt. Forstår ikke hvad du mener med "mellem sol_op og sol_nede". Du må meget gerne vedhæfte dit program.
 6. Men så virker det også efter hensigten, hvis du sætter pir på igen og flytter skumrings signalet tilbage på plads.
 7. Ja, præcis som jeg gættede på. Begge inputs skal være ON for at tænde udgangen. Spørgsmålet er om blokken gør det du ønsker? Skal lyset være tændt altid når det er mørkt eller kun når det både er mørkt og der er bevægelse.
 8. Den røde firkant hvor der står Tænding A, marker den linie og tryk F1, så skulle du gerne få en forklaring på hvordan blokken virker. Du skal ikke fjerne PIR input. Jeg vil tro at lyset kun tænder hvis både Skumring og PIR er ON. Så når du i simulering har fået skumring ON, så aktiver PIR inputtet og se om ikke udgangen tænder.
 9. Marker blokken og tryk F1 og læs hvordan den fungerer. Vil tro PIR også skal aktiveres for at tænde lyset.
 10. Bruger Googles, via en PiHole.
 11. Bruger europe.pool.ntp.org på fw.23. Fungerer umiddelbart fint.
 12. Du skal bruge enten scenarier: Træk Scenarie Tænd over på lysdæmperens scenarie/regulering og vælg hvilken lysstyrke du vil have den skal tænde på. Og træk så scenarie sluk over samme sted og vælg 0% lysstyrke. Eller træk On Puls op på Reguler op på lysdæmper funktionsblokken , og træk Off puls op på Reguler ned på lysdæmper funktionsblokken. Lysdæmperen vil så tænde på det niveau den havde sidst, ligesom den gør når du tænder almindeligt. Det er styrings mæssigt det bedste at kun 1 blok er forbundet til lysdæmperen, men begge disse to muligheder bør fungere fint. Og slet selvfølgelig det link du har lavet fra udgangen
 13. Antager du har prøvet at tage strømmen i et par minutter? Du kunne prøve at se om du kan få fat i LK teknisk support (Dk-ts@se.dk / 88302000) og høre hvad de anbefaler, men ellers ja, jeg havde bedt om en bytter ved din leverandør.
 14. Gateway skal være den samme som på din pc, 192.168.1.254.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.