Jump to content

Allan Nissen

Members
 • Content Count

  635
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Allan Nissen last won the day on August 24 2020

Allan Nissen had the most liked content!

About Allan Nissen

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Viby J

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fungerer fint her med app version 1.4.6 og ios 14.4.2. Dog med en Hw7 controller. Mon ikke det er dine netværksændringer der driller?
 2. Du sætter blot det gamle sd kort i den nye controller og bruger restore funktionen i Visual. Det er beskrevet i manualen. Se iøvrigt mit opslag her: https://www.ihc-user.dk/forum/forums/topic/7711-ombytning-af-hw71-controller/ Mht til backup af sd kort så burde det kunne lade sig gøre, det er dog i ext3 format så det skal du have styr på at din pc kan læse.
 3. Du skal indtaste 8443 i ihc app’en så. Du skal have fat i 443 på controlleren.
 4. Du mangler et screenshot af din routers port forwarding setup.
 5. Manualen er den oprindelige. Senere hen er app'en blevet opdateret til fungere med controllere uden viewer. Så glem manualen. Du spørger hvordan du finder ud af hvilken ip adresse controlleren har??? Jamen, du har jo selv vedhæftet billeder af controllerens netværks indstillinger. Og som jeg kommenterede er den indstillet til ip 192.168.3.1. Det er tilfældigvis bare den samme som din router har, og der må ikke være flere netværks ting med samme adresse. Derfor skal du i din router, finde en liste over ALT DET ANDET netværks udstyr du har. Og så vælge en ip adresse SOM IKKE ER I BRU
 6. Du har konfigureret ip adresse forkert på controlleren. Gateway skal være 192.168.3.1 (din router er gateway) ip kan du så prøve at give adresse 192.168.3.15, men det kræver at den ikke allerede er i brug. Du bør på din router se hvilke enheder der er forbundet og hvilke adrsser de har. Det sidste tal (.15) skal være unikt. din controller kan sagtens bruges med ihc remote, og du skal kun aktivere adgang via lan. Alle de flueben som ikke er tilgængelige skal du glemme da de er ligegyldige for ihc remote.
 7. Hvis du ikke ved det, så burde du holde snitterne fra det! Men ja, selvf. skal nul anvendes, når nu det står i vejledningen til relæet.
 8. Om programmet et letlæseligt eller ej, afhænger 100% af den tidligere programmør. Har han/hun udfyldt alt det dokumentantion som er muligt, så burde det gå fint. Er dokumentationen ikke udfyldt, så findes der en (lidt tidskrævende) workaround. Få fundet softwaren og få forbindelse til controlleren først.
 9. På lk.dk kan du oprette en profil og på den måde få adgang til LK's download sektion for de forskellige controllere. Der kan du finde Visual 1 programmet (IHC Visual Control Version 1.32). Det er mange år siden jeg selv har haft behov for at hente den version, så kan ikke huske hvor omfattende hjælpefilen til Visual 1 er, men man kan normalt sagtens læse sig til hvordan Visual bruges. Men ellers er det jo derfor dette forum findes, at få hjælp. Når du på et tidspunkt får adgang til din controller og hentet programmet ned, gemmer du selvfølgelig en backup af det kørende program, så du alti
 10. Nu håber jeg ikke trådstarter bliver kørt helt af sporet af vores diskussion´, men det er altså ikke helt korrekt. Det er kke nødvendigt at gøre noget som helst omkring ind og output modulerne, for at få installationen til at virke. Det er når man indsætter f.eks. et 4sl tryk, så fortæller man hvilken adresse (modul.kanal, f.eks. 3.11) inputtet er forbundet til. Mere behøver man ikke. Det man kan, og bør, er under Dokumentation - Data Linie moduler, der kan man definere typen af modul der er tilsluttet på de enkelte controller i/o kanaler, som vist på vedhæftede billede, men det er altså
 11. Du skal ikke oprette ind og output moduler. Når du opretter tryk og lampeudtag, skal du definere adresserne. Det er det. Under Dokumentation kan du definere lednings farver til ind og output modulernes data ledning.
 12. Den tidsserver fungerer fint her hos mig, på en Hw7.1 ctrl.
 13. Jeg ville slette linkningen til dimmeren. Uploade programmet. Nulstille dimmeren ved at holde A inde i 5 sekunder. Linke dimmeren og uploade igen.
 14. Jeg har ikke selv haft behov for at bruge dem, så det ved jeg ikke. Jeg ville prøve med en til en start.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok