Jump to content
IHC-User.dk

Allan Nissen

Members
 • Content Count

  499
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Allan Nissen last won the day on May 24

Allan Nissen had the most liked content!

About Allan Nissen

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Viby J

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ikke et spørgsmål men info vedr ombytning af Hw7.1 controller Min controller har været ustabil siden jeg lagde fw 3.3.21. Det viste sig ved at hver anden/tredie uge stoppede den med at reagere på input. Hver gang har jeg taget strømmen i et minuts tid og den har så bootet op igen og kørt videre. Men i mandags prøvede jeg i stedet at trykke genstart. Denne gang kom den ikke op igen, men stod og rebootede konstant. Jeg kunne kun få kontakt til controlleren via firmware loaderen igennem ethernet, ikke usb, ikke visual, ikke administrator/serviceview. Prøvede nogen gange at tage strømmen og trykke på den røde reset knap, men det hjalp intet. Fandt en reset firmware i download sektionen og lagde den på, og så kunne jeg ikke længere tilgå den via netværk heller, hvilket giver mening hvis netværks indstillingerne er blevet overskrevet. Dvs ingen forbindelse overhovedet. Kunne se på OK led`en at den stadig kørte en kontinuerlig reboot. Skrev til Greenline og de ombyttede med det samme, og modtog så en ny i dag. Den nye havde fw 3.3.7 installeret så den er nok ikke helt frisk fra samlebåndet. Jeg var spændt på at bruge gendan fra SD kort funktionen. Det fungerede rigtig fint og program samt alle wireless enheder kom frem, linket til controlleren. Fik konfigureret administrator mht til brugere og netværk og til sidst installeret fw 3.3.18, i stedet for .21. Den har i hvert fald for mig kørt upåklageligt tidligere. Trods alt positivt at man kan komme i gang igen inden for 15-20 minutter, uden at skulle kæmpe med linkning af wireless enheder eller lede efter den backup man måske har glemt at lave.
 2. Min døde i mandags - kontinuerlig reboot. Skrev til Greenline hvor jeg har købt den og de bytter uden problemer. Men du vandt din, gjorde du ikke?
 3. Overvejet om de har lavet en tryk fejl?
 4. Her er det lavet så den opdaterer hver sekund. Det er bare ikke særlig anvendeligt i mine øjne, i forhold til at bruge middelværdi. Du vil se at vindstyrke i mange tilfælde ændrer sig meget op og ned. Men når nu man ikke kan dividere så er det eneste mulighed jeg lige kan komme på. I forhold til kun at aflæse vindstyrken hvert 5 minutter eller mere,´synes jeg bliver endnu værre, da aflæsningen kan vise et vindstød og så står man der i 5 minutter og tænker hold da op det blæser helt vildt.
 5. Du bør ikke bruge timer, da den vil stå og køre konstant og det kan sløve controlleren. Sæt i stedet et tidspunkt og brug tidspunkt = systemtid til at udføre en handling. Har lavet en lille prøve i Visual 3. Kan ikke huske om man kan dividere og bruge kommatal i visual 2.
 6. Det er ikke firmware til controller, men programmerings software.
 7. Der er frigivet en ny firmware til Visual 3. Har lige opdateret uden problemer. IHC Controller FW (CTR.R.03.04.21) Sensor fejl udløses når: Sensoren frakobles Sensoren detekterer fejl Gulv temperaturføler ressourcen er brugt i et projekt og gulv temperaturføleren frakobles. Helligdagskalender fejl løst Data fra S0 indgang nulstilles ikke ved genstart Luftfugtighedsindstillinger kan nu indstilles i Scene View Stabilitetsforbedringer
 8. Der er kun de 2 metoder beskrevet i manualen
 9. Er det en metode du har afprøvet?
 10. Har lige opdateret via ethernet, uden problemer.
 11. Ok, ærgeligt at det skulle gå så galt. Prøvede du at restore wireless linkning fra sd-kortet, inden du gik i gang med at linke alle? Det skulle jo netop være en af fordelene ved sd-kortet, at den har en backup af wireless enhedernes id'er. Jeg har lige opdateret min, og det gik heldigvis uden problemer.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.