Jump to content
IHC-User.dk

Allan Nissen

Members
 • Content Count

  580
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Allan Nissen last won the day on February 17

Allan Nissen had the most liked content!

About Allan Nissen

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Viby J

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du mangler en hændelse for "systemtid = Aften", for at programmet kigger funktionsblokken igennem. Så vil Aften i hvert fald virke. Mht Nat, er der to ting. Den ene at du har sat tidspunkt til 00:00:00. Prøv med 23:59:59 i stedet. Og så ændre programmet til at kigge på om system tid er mindre end morgen, eller (ikke og) større end nat.
 2. I venstre side af visual har du komponenter, i højre side funktionsblokke. I mellem komponenter og funktionsblokke er der lavet links. Tryk på "+" ud for Lampeudtag, så kan du se et eller flere links. Du skal fjerne det/de links der er på lampeudtaget. Derefter skal du i højre side, højreklikke på lokaliteten "Udendørs" og indsætte en funktionsblok, som hedder 4.1.13 Powerup. Du skriver ikke hvilken version controller du har, firmware på den eller hvilken version Visual du bruger. Så det er ikke sikkert du har den blok tilgængelig i din Visual. Men har du det, så skal udgangen "Always ON" fra blokken trækkes over på lampeudtaget. Og til sidst upload programmet til controlleren. Allernemmest, vedhæft programmet her, så kan vi andre rette det til for dig. og så kan du selv studere forskellene.
 3. Kan man teste en timeserver fra sin egen computer, som f.eks. denne https://basics.net/2018/09/25/windows-server-test-an-ntp-time-server/ ? Edit: Ja, det kan man, virker fint her fra min pc Tænker at hvis det virker via din pc så kan man vel udelukke din router og udbyder.
 4. Jeg har samme HW og FW, bruger europe.pool.ntp.org og oplevede ingen problemer ved skift til sommertid.
 5. De er monteret op som standalone med styring via 230V, så kun en enkelt er ikke monteret.
 6. Det er ikke en stor operation at afmontere lysdæmperne og forbinde konstant fase til de lampeudtag hvor du vil bruge Ikea trådfri. Men det er ikke gør det selv arbejde, så vil anbefale du ringer til en elektriker.
 7. Allan Nissen

  Strømforsyning.

  0,6mm i diameter, som Link-10 kablet er, er cirka 0,28mm2, hvilket svarer til anden række i den tabel du selv linker til. Dvs maks 3A. Henning nævner pds kabel (netværks kabel) da mange har brugt det i stedet for link-10 kabel. Problemet er så at det er mindre og derfor ikke kan bære en strøm på 3A som er standard hvis du bruger lk’s strømforsyninger.
 8. Hvis det stadig ikke virker, prøv at omdøbe fw filen til store bogstaver.
 9. Nyeste er 03.03.33 og det er den du bør smide på
 10. Få opdateret firmwaren i controlleren
 11. Jeg har ikke kendskab til yousee delen af din installation. Men i forhold til at du skal have et coax kabel på indgangen af din ihc net basic boks, så er du på rette vej. Vejledning Der er mange tråde herinde omkring ihc net basic så prøv at søg efter det
 12. Dine gamle fb'er bør fungere fint i Visual 3. Bemærk at Hw7.1 controlleren ikke understøtter gamle Wireless Touch produkter, de skal udskiftes, (altså i programmet, ikke fysisk) med standard Wireless produkter. Husk at opdatere firmware i controlleren til seneste nye.
 13. Jo, men modul nummer ville jeg ikke spekulere så meget i. Controller 6.1 og 6.2 hed jo også begge xxxb1400. Og de trådløse ø80 dæmpere har vel også samme nummer, selvom der kom en hw2 version.
 14. Det kan ikke bruges med den nye controller https://www.se.com/dk/da/faqs/FA313855/
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.