Jump to content

Allan Nissen

Members
 • Content Count

  628
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Allan Nissen last won the day on August 24 2020

Allan Nissen had the most liked content!

About Allan Nissen

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Viby J

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvis du ikke ved det, så burde du holde snitterne fra det! Men ja, selvf. skal nul anvendes, når nu det står i vejledningen til relæet.
 2. Om programmet et letlæseligt eller ej, afhænger 100% af den tidligere programmør. Har han/hun udfyldt alt det dokumentantion som er muligt, så burde det gå fint. Er dokumentationen ikke udfyldt, så findes der en (lidt tidskrævende) workaround. Få fundet softwaren og få forbindelse til controlleren først.
 3. På lk.dk kan du oprette en profil og på den måde få adgang til LK's download sektion for de forskellige controllere. Der kan du finde Visual 1 programmet (IHC Visual Control Version 1.32). Det er mange år siden jeg selv har haft behov for at hente den version, så kan ikke huske hvor omfattende hjælpefilen til Visual 1 er, men man kan normalt sagtens læse sig til hvordan Visual bruges. Men ellers er det jo derfor dette forum findes, at få hjælp. Når du på et tidspunkt får adgang til din controller og hentet programmet ned, gemmer du selvfølgelig en backup af det kørende program, så du alti
 4. Nu håber jeg ikke trådstarter bliver kørt helt af sporet af vores diskussion´, men det er altså ikke helt korrekt. Det er kke nødvendigt at gøre noget som helst omkring ind og output modulerne, for at få installationen til at virke. Det er når man indsætter f.eks. et 4sl tryk, så fortæller man hvilken adresse (modul.kanal, f.eks. 3.11) inputtet er forbundet til. Mere behøver man ikke. Det man kan, og bør, er under Dokumentation - Data Linie moduler, der kan man definere typen af modul der er tilsluttet på de enkelte controller i/o kanaler, som vist på vedhæftede billede, men det er altså
 5. Du skal ikke oprette ind og output moduler. Når du opretter tryk og lampeudtag, skal du definere adresserne. Det er det. Under Dokumentation kan du definere lednings farver til ind og output modulernes data ledning.
 6. Den tidsserver fungerer fint her hos mig, på en Hw7.1 ctrl.
 7. Jeg ville slette linkningen til dimmeren. Uploade programmet. Nulstille dimmeren ved at holde A inde i 5 sekunder. Linke dimmeren og uploade igen.
 8. Jeg har ikke selv haft behov for at bruge dem, så det ved jeg ikke. Jeg ville prøve med en til en start.
 9. Ja, vi er rigtig mange. Det bedste du kan gøre er at holde den opdateret med seneste firmware.
 10. Du sender din Sluk Alt puls udgang ind på den funktionsblok som styrer dit lampeudtag. Dette er den mest stabile metode. Og for overskuelighedens skyld er det også en god ide at have lokaliteten Sluk Alt som du har lavet til hoved sluk alt blokken.
 11. Der er jo 2 års reklamationsret i DK. så kontakt installatøren/forhandleren.
 12. Nej, det kan du ikke. Men du kan muligvis få fat i den via firmware loaderen og forsøge at uploade nyeste firmware. Men der er 99% chance for at den skal byttes ud. Håber du har garanti.
 13. Den er sandsynligvis død. Kan du huske hvilken firmware den kører med?
 14. Lk skriver på deres software download side Jeg bruger det selv på denne måde, fungerer helt fint.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok