Jump to content
IHC-User.dk

Allan Nissen

Members
 • Content Count

  619
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Allan Nissen last won the day on April 24

Allan Nissen had the most liked content!

About Allan Nissen

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Viby J

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, vi er rigtig mange. Det bedste du kan gøre er at holde den opdateret med seneste firmware.
 2. Du sender din Sluk Alt puls udgang ind på den funktionsblok som styrer dit lampeudtag. Dette er den mest stabile metode. Og for overskuelighedens skyld er det også en god ide at have lokaliteten Sluk Alt som du har lavet til hoved sluk alt blokken.
 3. Der er jo 2 års reklamationsret i DK. så kontakt installatøren/forhandleren.
 4. Nej, det kan du ikke. Men du kan muligvis få fat i den via firmware loaderen og forsøge at uploade nyeste firmware. Men der er 99% chance for at den skal byttes ud. Håber du har garanti.
 5. Den er sandsynligvis død. Kan du huske hvilken firmware den kører med?
 6. Lk skriver på deres software download side Jeg bruger det selv på denne måde, fungerer helt fint.
 7. 120B1200 er ikke Visual 1, men en termIHC. Du skal bruge noget ældre software. Se på LK’s download side.
 8. Super fedt, Mikkel. Alene det at når man hover markøren over et tag så markeres andre forekomster af samme tag er stort set nok til at jeg vil bruge din webvisual fremfor LK’s, når du kommer så langt. Har du en ide om hvordan du kan håndtere både Hw.7 og Hw.6.x i samme applikation uden at bekymre sig om firmware versioner?
 9. Tænker du på lokationen Entre? For køkken/stue er der ikke nogen ekstra tændinger på. Generelt så er dit program håbløst sat op med et stort rod af funktionsblokke. Nogen er aktive, andre er ikke. Det er en dårlig ide at styre en udgang via flere forskellige funktionsblokke, da man mister synkroniseringen som du netop oplever nu. Kunsten er at have en hovedblok (f.eks. avanceret kip), med udgangen forbundet til lampeudtaget, og med indgange fra både tryk og andre funktionsblokke. Det kan sagtens laves med nogen ændringer i den sekventielle blok, men her kommer Hennings vise ord ind i billedet : Det bliver ikke godt, hvis man både kan tænde og slukke via den sekventielle blok samt via kip blokke.
 10. Jeg har rettet måden den sætter udgangene off, min egen controller kunne heller ikke finde ud af det. Så prøv det nu. Mht til at udgang C tænder først, det kan jeg ikke genskabe. Prøv at uploade et tomt projekt inden du uploader dette, for at rydde hukommelsen. Sekventiel_v1.vis
 11. Du kan sagtens have mere end et tryk linket til indgangen, som du har gjort. Det fungerer perfekt hos mig, så kan ikke sige hvad der er galt i dit program. Upload evt dit program. 0 tryk: 1. tryk 2. tryk 3. tryk 4. tryk 5. tryk
 12. Bruger du udgange eller scenarie? bruger du udgange så vil 5. Tryk slukke udgangene. bruger du scenarier vil 5 tryk også slukke men kun hvis du har forbundet sluk scenariet. indgang for nulstil er en ekstra feature, så du kan nulstille sekvensen efter f.eks. 2 tryk. Du behøver ikke bruge den. forstår ikke hvad du mener med at styre fra 2 forskellige udtag? lav evt et screenshot eller upload dit program
 13. Hvordan er det gået i stykker? Det kan jo som udgangs punkt ikke læses på en Windows installation, da filformatet er EXT3 Der er et par tråde herinde omkring gendannelse af SD kortet. Bla Ejvind Hald har gjort en del i det. Så prøv at søg på hans indlæg.
 14. Det er efterhånden generelt for links herinde, at man ender på den side.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.