Jump to content
IHC-User.dk

Allan Nissen

Members
 • Content Count

  548
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Allan Nissen last won the day on October 21

Allan Nissen had the most liked content!

About Allan Nissen

 • Rank
  Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Viby J

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har jeg også oplevet engang, også med .220
 2. Forestiller mig google vil være fyldt med advarsler mod at udsætte dem for frost, hvis folk har haft dårlige oplevelser med dette.
 3. Det er jo ikke sikkert der er rækkevidde på wireless til det. Derudover så tåler wireless komponenter meget dårligt kulden om vinteren, er min erfaring. Jeg vil foreslå ihccaptain og philips hue, da de mig bekendt forlænger rækkevidden mesh-agtigt.
 4. Nu har jeg ikke lige visual åben, men setpunkter for temperatur er placeret under "Indstillinger", ikke? I så fald, højreklik på blokken og lås op, højreklik på blokken igen og vis program. Træk setpunktet fra kategorien Indstillinger op under Input. Se om det virker.
 5. Svar fra LK (copy-paste): Tak for din melding. Der er ingen professionelle kunder der har meldt om udfordringer med 03.03.23.De brugere der har udfordringer med den nye firmware skal henvende sig til deres installatør.Installatøren kan oprette en sag, såfremt der kommer flere henvendelser fra installatørerne vil sagen blive sendt til vores udviklings afdeling.
 6. Det kan vi vist desværre godt konkludere. Jeg har forsøgt at få kontakt igen, lad os se i løbet af ugen.
 7. Kan jeg godt se nu. Så er problemet i hvert fald ikke løst med den fw heller. Hvis din controller er i konstant bootloop så er det desværre byt-til-nyt
 8. Hvad mener du med procedure? Du skulle have opgraderet til fw.23, det er, endnu, den flest har bedst held med.
 9. Hvilken type signal giver spjældmotoren til styreprintet? Ville Nilan fortælle det? Iflg data arket på spjældmotoren så ligner det bare NO/NC kontakter. Men det kan være styringen kun accepterer et af signalerne af gangen. Hvis de to lus du har sat i er for hhv lukket og åben stilling, så er det måske derfor det ikke virker.
 10. Lad os endelig vide hvad LK siger til at det er sket ved opgradering til fw23.
 11. Er den grønne LED tændt konstant (frosset) eller blinker den i forskellige intervaller (konstant genstart)? Hvis en af disse, så ring direkte til LK som Henning siger og hør om de er interesseret i den. Forvent ikke de bytter den, det skal du gøre der hvor du har købt den. Hvis den grønne LED blinker normalt, kan du så få adgang via Visual? Så følg Jørgens råd, med tomt program, ny formware update og læg programmet i igen.
 12. Du skal forbinde udgangen til en indgang på den funktionsblok som styrer den givne lampe/stikkontakt. Du skal under indstillinger i puls blokken ændre udgangs signal til kort puls For en dimmer trækker du udgangen ind på Reguler scenarie ned. På en kip blok trækker du udgangen ind på Sluk. Et udgangsprodukt (lampeudtag/dimmer/stikkontakt) i venstre side må som udgangspunkt kun være forbundet til EN funktionsblok i højre side. Derfor skal du lade sluk alt blokken give signal til funktionsblokken og funktionsblokken slukker så udgangen. Og så har du lavet noget mærkeligt med Dimmer tændt udgangen på den blok der, fungerer det som det skal?
 13. Du har forbundet udgangen forkert. Du skal ikke forbinde direkte til lampeudtaget/stikkontakten, du skal i stedet forbinde til Sluk indgangen på de funktions blokke som styrer dine komponenter. Upload dit program, hvis det ikke giver mening.
 14. Er din controllers ur skiftet til vintertid? Når det virker i simulering så skal det også virke i praksis. Og jeg kan ikke se der er noget forkert i din opsætning. Hvad med dine oprindelige ønsker til funktion, fungerer det med pir og konstant lys osv.?
 15. Har du ændret port numre i controlleren? For jeg skal ikke indtaste port nummer for at bruge javastarter. Bare http://xx.xx.xx.xx
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.