Jump to content

Lars Jacobsen

Members
 • Content Count

  4,751
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

Lars Jacobsen last won the day on December 27 2020

Lars Jacobsen had the most liked content!

About Lars Jacobsen

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.strammelse.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Svendborg
 • Interests
  Energioptimering, Netværk og kabling

Recent Profile Visitors

6,052 profile views
 1. Er der nogen LR/CR/AUTO indstilling på de nye tavle dimmere ? For det kan jo være belastningen med den ene eller anden indstilling giver “spikes” der genere elektronikken.
 2. Det er nok fordi IHC benyttes helt individuelt i hver installation. LK har dog lavet nogle “standard hus eksempler” men det er ikke normer/regler man skal følge. Med IHC kan man jo også togle/kip med den samme tangent/knap. Derfor er der ingen regler for hvor f.eks. sluk skal være, for det kan jo være den samme som tænd. I det fleste eksempler benyttes de øverste tryk som regel til lampeudtag og højre/venstre alt efter hvad der er nærmest i retningen ifht placeringen. De nederste kan være benyttet til stikkontakter lang gulvet eller andet, og så benyttes nederste højre typisk til Sluk (ru
 3. LK Visual forventer vel stadig der installeres JAVA lokalt på PC’n, har du det ? Det kan være dine kammerater havde det i forvejen og du ikke har det. Men ellers kan du benytte MikkelS version ;-)
 4. Links virker nu godt nok: Hvis ikke du har controller kan du kun benytte lampeudtag versionen
 5. Du har skiftet fra en dimmer, som kan dæmpe, men ikke LED pga den manglende nul i designet. Dimmeren lever af “krybestrøm” i lyskilden, og det er der ikke i LED. Derfor dur dimmeren ikke til dem. Den nye enhed du har købt er bedre designet og har nul derfor kan den styre LED lyskilder. Men desværre er det ikke en dimmer, det er et relæ som kun kan tænde og slukke, ikke dæmpe/regulere. mht link fra eksternt batteri tryk, så prøv at nulstille begge enheder, og link igen - efter vejledningen.
 6. Mener ikke du kan bruge Google/Hotmail som smtp afsender, pga protokol og kryptering. Så du skal nok prøve at benytte din internet udbyders smtp server. Søg evt. efter andre tråde om emnet. Det har været oppe flere gange før.
 7. Hvilken mode kører dimmeren ? En trafo er jo ren omsk belastning så den bør vel kører LR.
 8. Den nemmeste måde at få dem identificeret på er nok at tilslutte en stump ledning med fatning og en prøvepære, samt en tilledningen med alm stikprop. Den tilslutter du så bare i en alm (tændt) stikkontakt. Så kan du benytte Serviceview til at aktivere de forskellige rum, og se hvornår det reagere.
 9. Hvilken type modul ? Hvad er der tilslutte på ind/udgangene ? Prøv evt at afmontere det tilsluttede en efter en og følg forbruget. Kan jo være det “bare” er en ledning/indgang der er kortsluttet og dermed trækker max. Og hvis der så er tilsluttet lige til grænsen med udstyr begynder spændinge jo at falde. Jeg har tidligere uploadet et Excel ark i download sektionen hvor du kan anslå forbruget. Om det kræver den store 72w eller ej. Hvis du har 24V telestater til gulvvarme kan det være derfor. De bør IKKE forsynes af controlleres psu, men have sin egen netop pga dette issue.
 10. Mål evt ledningerne igennem om der er spænding på, det kan jo være løs/ dårlig forbindelse i tavle enden. Eller en defekt indgang på det indgangsmodul de er monteret på. Det vil du kunne tjekke ved at bytte ledningerne på inputmodulet og se om fejler følger med, eller bliver ved med at være der på bestemte indgange.
 11. Jeg mener De interne ID kommer som Mouse over popup når du hower hen over et element i Visual.
 12. Og hvis du når til den konklusion at du vil have en ny controller fordi den kan styres via mobil/internet, så ja øvrige moduler mm kan godt genbruges. Controlleren har samme modelstørrelse og antal fysiske i/o Men der skal så kodes et nyt projekt/program, da de gamle og nye ikke er kompatible, eller konverterbare. Men det kan du forberede og gøre allerede nu -offline uden at have en fysisk controller.
 13. Det har du ret i Henning, men der står ikke noget i spec om max batteri kapacitet. Der står udgangen er strømbegrænset, men om det kun er forbrugsudgangen, eller også gælder “ladeudgangen” er et godt spørgsmål. Men mon ikke den er kortslutnings sikker. Det plejer LK’s IHC materiel at være (på lavspændings siden).
 14. Tror ikke lige der er mange der har behov for at få disse data ind i IHC systemet da der jo er aps, datastorage mm i indsamlings konceptet, og/eller via al mulig 3.part som Openhab, IHC Captain, IFTTH osv Så hvad tænker du der er behov for at skulle have over i IHC ?
 15. Det burde ikke være noget problem. AH siger bare noget om kapaciteten, altså hvor lang tid den kan levere backup. Og modulet burde levere 12V ud på klemme 5, ud fra 24V forsyningsspændingen hvis den er der, og ellers fra backup batteriet, hvis det er der. Backup batteriet er således kun til nød forsyning hvis 24V forsvinder.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok