Jump to content
IHC-User.dk

Lars Jacobsen

Members
 • Content Count

  4,647
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

Lars Jacobsen last won the day on May 7

Lars Jacobsen had the most liked content!

5 Followers

About Lars Jacobsen

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.strammelse.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Svendborg
 • Interests
  Energioptimering, Netværk og kabling

Recent Profile Visitors

5,421 profile views
 1. Hvis du hidtil kun har anvendt den ene knap S2 øverst til højre, kan du enten bare bytte rundt på ledningerne Brun og Grøn, eller alternativt kan du klare det i software ved at programmere om. Skal du ud at købe nyt kunne det bare være https://www.google.dk/aclk?sa=l&ai=DChcSEwjlsbbsrdvpAhVMlLIKHYi2Dq4YABAEGgJscg&sig=AOD64_3WUSuE61d_1yeMzw9HhLg5Fe8StA&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwiWqrLsrdvpAhUpwcQBHUKfDr0QwzwICg&adurl= nu da du alligevel ikke anvender dioderne.
 2. Har du set IKEA nu har fjernbetjente rullegardiner. De er ikke helt så dyre, og med genopladelige batterier så man ikke skal trække ledninger. Er sikker på de kan integreres med et af 3. part part produkterne som Openhab, HomeKit, eller måske Mikkel’s IHC Captain.
 3. Ikke andet end den Elgato eve jeg linkede til i den anden tråd. Sammen med en raspi og Openhab eller lign. får også du mange andre muligheder. https://www.apple.com/dk/shop/product/HKEH2ZM/A/eve-energy?afid=p238|sZYgfSEnL-dc_mtid_187079nc38483_pcrid_178070676132_pgrid_41269223713_&cid=aos-dk-kwgo-pla-btb--slid---product-HKEH2ZM/A-DK
 4. I princippet ja, men wireless tryk (og dermed også puck’n) er ikke velegnede til stående/konstante On signaler. Så sender de hele tiden og det tapper hurtigt batteriet. Derfor duer det nok ikke i længden.
 5. https://weshare.velux.com/A/We Share/63603?encoding=UTF-8 i princippet bare en fjernbetjening, med fast 230V tilslutning og så et par indgange istedet for knapper ;-)
 6. Med en af disse er det muligt at få et signal når emhætten er tændt: https://let-elektronik.dk/shop/1510-stroem/14544--current-sensor-breakout---acs723-low-current/ Jeg har dog også lige tilsluttet en transistor på udgangen inden det kommer ind i et IHC input modul. Hvordan du får overført signalet og styret dine Velux vinduer ved jeg ikke. De kommer jo an på hvordan de er styret. Du kunne måske også bare bruge sådan en her: https://www.smart.dk/elgato-eve-energy-tradlos-stik-og-stromsensor.html Hvis du har et 3. parts system i forvejen der kan kommunikere via HomeKit og lign.
 7. Jeg har kun uni400 dimmere og de virker fint med 5-7 dæmpbare LED lyskilder á 5-7watt. Det er mere selve lyset fra LED der ikke er særlig “lækre” når de bliver dæmpet. Har prøvet mange forskellige efterhånden, også “dim to warm” men intet slår eller nærmere sig halogen, der kan gå fra helt hvidt og skarpt, til bare en glødende orange klat man nærmest ikke kan ane. Men nu er vi igen ved at komme lidt off topic ifht til trådstartes problem med kip af udelys ;-)
 8. Kan forstå løsningen hvis man her flere hundrede watt halogen, men med LED svarer fuld knald jo ofte til det dæmpede halogen niveau. Så skift til LED og lad det være tændt. Har faktisk 2 stk der er tændt konstant når der der er mørk. Ikke noget med “natperiode” (23-05) hvor de er off.
 9. Feedback: importerede indsats at du gider blive ved med at finde på og kode forbedringer til IHC. Stort kado herfra. Har dog ikke lige tid/mulighed for at teste og lege med det - endnu.
 10. Hvis du har installeret Visual programmet til controlleren på din PC ligger der en større vej/vildledning i samme dir. (start menu). En ting er at oprette og programmere elementerne og logikken i Visual (det kan gøre offline), men der skal også lige laves en “link” mellem de fysiske enheder og controlleren. Alt er beskrevet i ovennævnte dokumentation.
 11. Og så spørger man bare dumt, hvorfor mener du at man skal have et kort der kan tåle mange læse/skrive cyklusser ? IHC controlleren bruger jo nærmest ikke kortet, med mindre man sætter noget (midlertidig) logning op. Det er som udgangspunkt jo bare en “backup” af det kørende projekt, og benyttes ikke i den normale drift.
 12. Nej. Hvis du har haft din controller konfigureret med IP adresse kan du naturligvis connecte med det istedetfor USB. Programmet ved bare ikke hvilken IP den skal connecte til, og har derfor USB som default.
 13. Med en 24V strømforsyning eller evt. med et 12V batteri og et IHC Backup modul.
 14. Er FB’n ikke nærmest selvforklarende ? Hvad er det du er i tvivl om eller ikke kan få til at virke ? Du kan jo benytte den til enten at styre output direkte eller benytte den som “tænd/sluk ur” på andre FB.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.