Jump to content
IHC-User.dk

Lars Jacobsen

Members
 • Content Count

  4,484
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Lars Jacobsen last won the day on October 20

Lars Jacobsen had the most liked content!

5 Followers

About Lars Jacobsen

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.strammelse.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Svendborg
 • Interests
  Energioptimering, Netværk og kabling

Recent Profile Visitors

4,673 profile views
 1. Jo mon ikke. Men sider ikke lige ved en PC med Visual og kan “pille i noget”. Måske en af de andre brugere her på sitet er flink og finder på noget.
 2. Pkt 2 og 3 er “modstridende” Enten så er det 3 altid tændt når det er mørkt, eller også benyttes 2 det tænder kun når der et aktivitet og mørkt.
 3. Alt efter om designet passer så vil jeg nok anbefale en Servodan/Niko sensor. Bemærk det skal være 24V udgaven. https://www.niko.eu/da-dk/produkter/sensorer?filter=facet technology.eq.24 v&page=1&page_size=24&sort=sortorder&sort_type=asc
 4. Du bør nok slette “linket” mellem PIR og FB for at være sikker på det ikke tænder utilsigtet indtil du får skiftet PIR. Dvs du skal i Visual 1 hente det kørende program fra controlleren, gemme det Slette linket, gemme en ny version og uploade til controlleren.
 5. Det er formentlig sikkerhedsindstillinger/java der driller. Bemærk du kan IKKE benytte seneste nye Visual programe hentet fra LK med en controller der kører en gammel firmware. Og når du får hul igennem med USB så bør du som Martin skriver give controlleren IP 192.168.86.3 og IKKE en adresse i det range som routeren uddeler. (192.168.86.23 er ikke en god ide).
 6. Hvad er der ændret ? Hvis den har kørt 13 år uden problemer så er det nok ikke et performance problem. Måske din psu er blevet træt, eller har du noget andet der kan stresse den ? I bund og grund er det vel egentlig også OK at hw ikke performer mere efter så mange år. Du benytter nok heller ikke samme TV, PC eller mobil fra 2006 ? Men vi forventer jo at el isenkram det skal holde i mindst 25 år og gerne 50 Og nej man kan ikke se CPU load eller andet noget sted.
 7. Et par hints til at opnå en fornuftig oplevelse og regulering med gulvarmen er: 1 indregulering dvs kredsene skal være i “hydraulisk balance” - altså hvis du sætter setpunkt tilpas højt så alle kredse er åbne, skal varmen fordelens ens i rumme. Dvs der er ingen rum der er mærkbart varmer eller koldere end de andre. Er de det er gulvarmekredsene ikke indreguleret korrekt. Hvordan dette gøres er individuelt fra producent til producent, men en god metode er i ovennævnte situation at “knibe” flow i en kreds til rum med for høj temp, eller åbne lidt hvis rummet er for koldt. Bemærk kun 1/4 - 1/2 omgang ad gangen. Lad gå et par dage og se/mærk konsekvensen. 2) det at gulvene bliver meget varme indikere forkert indregulering, eller en FB der ikke virker efter hensigten eller er indstillet forkert - specielt hvis der en valgt regulering efter både gulv og rum. I de gamle FB var der en god forklaring i hjælpeteksten på hvordan de virkede men gulv er altså “komfort” setpunkter der sikre gulvet aldrig bliver for koldt at gå på, og aldrig bliver for varmt ifht en evt. træbelægning. Så der åbnes altså for varme frem indtil rum setpunktet nåes, men altså uden max gulv nåes. Nåes max gulv “pulses” der indtil rumsetpunkt er nået, hvorefter der lukkes. Så falder rum temperaturen under setpunkt og der åbnes igen. Hvis der er meget solindfald og rumtemperaturen kan opretholdes tilføres i princippet ingen varme. Men dog tændes der alligevel hvis gulv temp. er under setpunkt, for at opretholde en god komfort. (Ingen kolde gulve). så gulv min er primært komfort ved flisegulve og gulv maks er primært for at skåne trægulve med overtemperatur/udtørring.
 8. Kan det tænkes du benytter en nyere (den nyeste) Visual version ? De vil ikke snakke sammen med de gamle firmware versioner. Så prøv at afinstallere og geninstaller en “gammel” version. Og tjek TLS sikkerhedsindstillingerne i JAVA
 9. Super. Det er også rimelig nemt at komme med gode råd og vejledning når nu du har ulejliget dig med at vedhæfte en del information/billeder om problemet. Mange skriver bare herinde at: “det virker ikke” Og så er svaret: blå eller fisk
 10. Prøvv en IP config på din PC og se om den nye router tildeler IP adresser på samme subnet som din Controller ? 192.168.87.x Det gætter jeg nemlig på den ikke gør. Hvis din PC f.eks. har en IP i stil med 192.168.1.x skal du have omkonfigureret din controller til dette subnet.
 11. Fint du fandt en løsning. Jeg havde faktisk skrevet dette for 3 timer siden efter dit tidligere indlæg, men det blev aldrig gemt/postet:
 12. Hej Zapro - og velkommen til IHC-user Har du søgt på “controller ikke fundet, men svarer på ping” ? Ellers tag et kik på tråden “Java problemer igen igen igen”
 13. Det var så lidt. og ja opgradering/udskiftning fra hw ver6.1 til den nye Visual 3 burde være som du beskriver,. Bemærk dog de mange tråde om “døde” v. 3 controllere. Måske er man ude over det med seneste nye firmware.
 14. Det er ikke ip reset du skal bruge men user reset. Du bruger firmware loaderen (som ligger i startmappen) til at ligge det på. Ikke Visual.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.