Hop til indhold
IHC-User.dk

Lars Jacobsen

Members
 • Antal indlæg

  4.252
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  8

Lars Jacobsen last won the day on July 31

Lars Jacobsen had the most liked content!

2 Følgere

Om Lars Jacobsen

 • Rang
  Platinum Boarder

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.strammelse.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Svendborg
 • Interests
  Energioptimering, Netværk og kabling

Seneste besøgende på profilen

4.077 profil visninger
 1. Lars Jacobsen

  IHC projekt dokumentation

  Umiddelbart ja da jeg lavede en lille test på arbejde for et par timer siden. Er ikke lige ved en pc med et projekt så jeg kan teste. Bruger nemlig ipad til at surfe og læse på nettet med :-)
 2. Lars Jacobsen

  Fejl på Dimmer 400 uni

  Ud fra beskrivelsen i tråden og dine billeder så gætter jeg på det er en af "de gule" eller den sorte "chip" med den hvide markering lige foran. Jeg kan ikke zoome ind så jeg kan se teksten på komponenterne.
 3. Lars Jacobsen

  24V 360° PIR med lux eller skumring

  http://www.2ae.ru/doc/raznoe/LRI8134_Datasheet.pdf Pris online ca. 1.000,- Bemærk den har 1-10V udgang for lysniveau som lige skal gennem et eller andet (f.eks. et Zigza modul) før det virker med IHC.
 4. Lars Jacobsen

  IHC projekt dokumentation

  Det var da så lidt, når nu du gider at lave sådant et program. Men det ser dog pt ud til at det ikke virker. Ligemeget hvilket program jeg oploader står der bare og "bygger"
 5. Lars Jacobsen

  Anbefalet 24V Telestat ?

  Tjaa har 14 af de blå Wavin og de er nu 9 år gamle. Har ikke fejlet noget overhovedet. De kører dog på den gamle Wavin AHC9000 styring, og ikke via IHC.
 6. Lars Jacobsen

  IHC projekt dokumentation

  Nice og lige det jeg ønskede. Men et par småting: checkboksene under avanceret virker ikke (Crome Version 70.0.3538.110 (Officiel version) (64-bit)) Din beskrivelse omkring kabelfarver for netværkskabler der er hvid/grøn vist med sort. Ved ikke om det også forholder sig således hvis man anvender udskriver. Har ikke selv denne type i programmet. Har selv andre kabler hvor farvevisningen ikke helt virker. Se vedhæftede billede. Der mangler en "knap" eller link tilbage til "hovedmenuen" når man har genereret dokumentationen. Kikkes der på dokumentations ikonet/billedet i venstre hjørne sker der ikke noget da linket er til det aktuelle output der lige er genereret. Nogle gange retter man lige et eller andet og vil genere en ny/ajourført udgave, og så mangler "genvejen" til hovedmenuen.
 7. Lars Jacobsen

  IHC projekt dokumentation

  Forbedringsforslag: Checkboks for "Fejloversigt" Så kan man vælge om man overhovedet gider at have disse med på udskriften, (hvis man ved data ikke er udfyldt komplet/korrekt), eller man kan lave den specifikke liste ved kun at have x i dette valg. Ligeså med Kabeloversigt og Funktionsoversigt
 8. Lars Jacobsen

  bin/IHCFile controller usikkerhed

  Fandt lige den 4 år gamle tråd hvori Mikkel selv viser hvordan:
 9. Lars Jacobsen

  bin/IHCFile controller usikkerhed

  Mener at kunne huske at selv en simpel Google søgning med de rette paramtre vil give en liste af "hits" på IHC controllere de har "fundet på nettet" i tidens løb. Herefter er det bare at kalde den fundne ip (port) med de rette parametre.
 10. Lars Jacobsen

  Tilslutning til controller

  En søgning på "ping" giver 4 sider med tråde/indlæg og de fleste drejer sig om samme problematik. Det skyldes oftest forkerte versioner i controller og så den visual der er på PC'n og/eller noget med java versionen på PC'n Det er der også mange tråde omkring, men specielt een: java problemer igen igen igen .
 11. Lars Jacobsen

  1 knap, 3 forskelige indstillinger på 3 pære?

  Hovsa havde ikke lige set det var gennem IHC captain. og der er jeg ikke sikker på Mikkels har understøttelse for scenarier. Så der er nok ikke anden mulighed end at lave 3 seperate (virtuelle) udgange der kan styre hver sin hue pærer. Hvis altså ikke man kan styre dem individuelt med samme signal.(ligesom link/scenarie) Har dog ikke hue eller IHC captain så må melde pas på det praktiske hvordan.
 12. Lars Jacobsen

  1 knap, 3 forskelige indstillinger på 3 pære?

  Ja det kan man godt, det kan laves på mange måder men nok nemmest med scenarier. Her kan de enten vælge en der giver flere forskellige udgange på samme tid, eller sætte det enkelte link individuelt.
 13. Lars Jacobsen

  Sluk alt virker ikke LR350 udskiftet til UNI400

  Skal den nu også det. For hvem siger den orange ledning er sluk alt ? Hvis der kun er een ledning tilkoblet og 1 tast styring. så er der jo ingen tryk/signaler til at tænde og regulerer.
 14. Hej Kim.

  Kom lige i tanke om dit wmbus dongle projekt da jeg skimmede sidste nye indlæg i denne tråd i et andet fora og kunne se at der tidligere oplyses at programmet understøtteter USB Wmbus dongles:

  http://www.solcelledebat.dk/showthread.php?tid=3584&pid=32816#pid32816

   

   

  1. Kandersen

   Kandersen

   Hej lars. Tak for det, det må jeg hellere kigge nærmere på. Er ikke kommet så meget videre, da dem der laver WMBUS binding til openhab ikke helt er så hurtige til at svare. Jeg har nogle problemer med USB dongle på Rpién. 

 15. Lars Jacobsen

  Visility dashboard

  Hvis de er fortrådet op så er det programmeringen den er gal med. Prøv at oploade dit projekt så kommer der sikkert kvalificeret hjælp.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.