Hop til indhold
IHC-User.dk

Lars Jacobsen

Members
 • Antal indlæg

  4.340
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  13

Lars Jacobsen last won the day on February 12

Lars Jacobsen had the most liked content!

3 Følgere

Om Lars Jacobsen

 • Rang
  Over Tekniknørd :-D

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.strammelse.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Svendborg
 • Interests
  Energioptimering, Netværk og kabling

Seneste besøgende på profilen

4.224 profil visninger
 1. Lars Jacobsen

  3 lys niveauer på et badeværelse

  Man kan rate et indlæg på pilene i venstre side således at det/dem med mest “værdi” ligger øverst. Normalt giver det ikke rigtig mening, men er der flere sider med indlæg kan det give god mening, så man ikke behøver skimme alle indlægge igennem for at finde den med det mest relevante svar.
 2. Lars Jacobsen

  IHC Utgått

  Kombiproduktet er ellers eminent til standalone installation hvor du skifter trykket ved døren (ved mellemledningen/tændledningen) og "vupti" har du dæmp samt mulighed for at lave korrespondance vha flere trådløse tryk.
 3. Lars Jacobsen

  Controller V3 slukker

  Bemærk også lige om du forsyner alle gulvvarmetelestater fra samme strømforsyning, for så kan det være derfor den er overbelastet. Men ellers ja der er set controllere der er gået i hegnet efter kort tid, men det er oftest ibm firmware opgradering. Så bliver de ved med at boote og kommer aldrig igen med at loade selve programmet.
 4. Lars Jacobsen

  IHC Utgått

  Ja det er så nyt. For rigtig mange webbutikker i dk har dem fortsat på lager: https://www.google.com/search?q=ihc+kombirelæ&rlz=1C1GCEU_daDK819DK819&source=lnms&tbm=shop&sa=X&ved=0ahUKEwjhlqiorLHgAhVGPFAKHbjHBz8Q_AUIECgD&biw=1920&bih=938
 5. Lars Jacobsen

  LK IHC Visual 2.8.6 engelsk

  Tror ikke der er lavet/frigivet engelske versioner i meget tid, så tror ikke du skal gøre dig alt for store forhåbninger. Men mon ikke den findes da LK jo i sin tid brugte indere til at programmere den og de har nok oprindelig lavet den på engelsk, som så er blevet oversat til dansk.
 6. Lars Jacobsen

  IHC app

  Det kræver du konfigureret controller og din router korrekt. Og for at det virker fra/via Internettet når du er ude af huset SKAL du have en fast offentlig IP adresse på din Internetforbindelse. Så lidt flere information tak. F.eks. screenshot af din opsætning/indstillinger, både IHC controller, router og app.
 7. Lars Jacobsen

  røgsensor LK 120B1286

  I alarm FB er der en mulighed for at pause/disable/nulstille alarmen ved at man fjerner forsyningsspændingen. Derfor Kan det være der mangler forsyningsspænding til røgalarmen. Det bør nok lige kontrolleres/måles. Og ellers så generelt så kan mange røgalarmer godt holde op med at virke pga spejlet inden i der skal reflektere den infrarøde stråle bliver beskidt af fedt, røg, snavs. Med det viser sig typisk i konstant alarm fra enheden, ikke at den ikke vil give alarm.
 8. Lars Jacobsen

  Gulvvarmestyring af Wavin AHC9000 - brug af Wavin termostater?

  Nej du kan ikke koble Termostaterne til IHC. Hverken fortrådede eller trådløse, det er 2 vidt forskellige systemer og protokoller. Men Wavin AC9000 har RS485 Modbus snitflade og du kan dermed integrere begge systemer i en 3. part platform som Openhab og dermed få overført signaler, værdier mm. fra Wavin til IHC. Og omvendt.
 9. Lars Jacobsen

  Træt af IHC Net Basic

  Uanset om man snakker IHC net / basic eller et andet system, så er det generelt ikke nemt at lave en terminering i et indmuret fuga underlag. Det er noget andet med udtag placeret i kabelkanaler. Der kan man have en sløjfe inde i kanalen, men der er sku’ ikke meget plads til 2 kabler og konnector inde bagved i dåsen når bøjningradius mm skal overholdes. Alle mine 48 kabler er dog alle testet OK til 900Mhz TV og 10Gb/s data med en Fluke tester, selvom det ikke er certificeret, men er blandet IHC net kabel (skærmet) og gamle Lexcom 600 konectorer, monteret i ovennævnte indmuringsdåser (godt nok de dybe).
 10. Lars Jacobsen

  Nilan ventilationsanlæg effektivitet

  Tror faktisk også mit anlæg er lidt forvirret lige nu. Måler rum (T15) 24-25 gr (har ild i pejsen/brændeovnen). Udsugning (T3) i aggregatet siger 19 gr og afkast (T4) efter veksler er 20 gr !!!!! Udeluft (T8) er 1 gr. og indblæsning (T2) i aggregat efter veksler 5 gr. Men der blæser altså ikke 5 gr. ind i rummene og der er ikke dug på ventilerne ;-) Hastighed er pt. trin 2 (50%)
 11. Lars Jacobsen

  Nilan ventilationsanlæg effektivitet

  1 ja men så blev det afklaret. Du kan lukke/blænde det, det betyder "bare" at balacen mellem indblæsning forflyttes, men der kommer stadig samme mængde ind. Så mere i de øvrige rum. I praksis sikkert OK. 2 Tja temperatur er jo i virkeligheden en nøjagtig størelse, men den oplede er jo relativ. Ligeså med kalibrering så hvis du har fået dem alle kalibreret mod samme sensor, så måler de lige (u)nøjagtig og med samme offset. Om det er 0,1 0,5 eller 1,8 er i princippet ligemeget. Bortset fra man som meneske nok forholde sig til og fornemme en forskel på 1,8 men nok ikke en på 0,1-0,5. Mine rumsensorer er kalibreret efter 1 af dem (en som ikke ikke kan kalibreres mht offset). Temperaturen er så målt med et laser måler på rumsensoren og vægen lige over og under sensoren for at kende offset. Så har jeg lavet samme måling ved de andre og så justeret +/- så de alle måler samme forskel ofset ifht laser målingen. Så må tallet på rumtermostaten passe og så er det ikke min følelse af om det nu er varmt/koldt, men fakta :-) der afgører om der lige bliver lukket lidt op for varmetilførslen til rummet. Den eneste rigtige måde at måle på er vha en meget følsom sensor som kan måle ved ventilerne samt i rørene (bor huller) og i/ved aggregatet. Bemærk dog der normalt skal være 1 m fri rørstræking hvis du også vil måle flow med et anemometer. Og en speciel tragt for at måle flow på ventilerne ifbm indregulering.
 12. Lars Jacobsen

  Kan ikke komme på tablet og remote

  OK. Har desværre ikke flere bud på hvordan du får wifi til at virke.
 13. Lars Jacobsen

  Træt af IHC Net Basic

  G lyser formentlig for at indikere Ground/jord/stel/skærm. Og med mindre du benytter det gennem HELE installatione, kan det være årsagen. Det vil nemlig virke som antenne og opsamle støj hvis ikke det er termineret/tilsluttet korrekt. Og hvis du ikke har det forbundet på dem der rent faktisk kan kære GB lyder det meget sandsynligt.
 14. Lars Jacobsen

  Kan ikke komme på tablet og remote

  Du skriver du kan tilgå controlleren på 192.168.1.3 altså tre. Det er IKKE den IP vi har set på nogle af dine billeder, så .... meget mærkeligt. Med mindre du altså har skrevet 3 nu istedet for 4 i netværksindstillingerne. Som jeg har skrevet flere gange uden at få bekræftet: Du har genstartet controlleren så vi er sikker på den benytter de nye netværksindstillinger ?
 15. Lars Jacobsen

  Kan ikke komme på tablet og remote

  Jeg kan næsten ikke forestille mig at der ikke skulle benyttes dhcp via wifi. Så de wifi IP indstillinger må være nogle controlleren får fra routeren. Du kan prøve at ændre dem manuelt, så de passer med de andre, og så trække netkablet ud.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.