Jump to content

Lars Jacobsen

Members
 • Content Count

  4,802
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

Lars Jacobsen last won the day on March 16

Lars Jacobsen had the most liked content!

About Lars Jacobsen

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.strammelse.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Svendborg
 • Interests
  Energioptimering, Netværk og kabling

Recent Profile Visitors

6,443 profile views
 1. Det lyder til at være den nye ver. 3 controller. så findes der kun denne reset firmware: Husk at tage en backup af dit kørende program/projekt inden du loader. Og på spørgsmålet med hvordan man bruger dem, så prøv at læse vejledningen der installeres sammen med Visual i din Start menu. Men det er “bare” at starte firmware loaderen og følge guiden.
 2. Det er nogle lidt mærkelige IP der vises i dit Ping billede. Du er sikker på din controller har IP 192.168.1.200 ? Pg din gateway så har 192.168.1.185 ? Normalt vil din gateway være 192.168.1.1 og din controller på 192.168.1.3 (med mindre du har ændret den til 192.168.1.200). send gerne et screenshot fra controllerens Netværks side hvor det fremgår. Controlleren kan godt gå i “spunk” og kræver en reset. (Altså ikke bare en genstart). Så prøve evt. med reset firmwaren fra download sektionen her på sitet.
 3. Yep. Jeg har også en hw. 6.2 controller liggende, men der har som sagt ikke været nogen reel grund til at skifte til den. Specielt ikke når nu man kan få samme firmware til at køre på den gamle.
 4. OK tak, og fint at få bekræftet at jeres App virker med jeres hw 6.2 og 7 med den nyeste IOS. Jeg har tjekket mine netværks indstillinger, og Controlleren er tilgængelig og jeg kan fint logge på den, også i serviceview med den samme bruger som jeg har konfigureret i Tablet app´n. Som det ses er det helt standard porte, og de er også NAT så de er også tilgængelige via WAN/Internettet. Så jeg er tilbøjelig til at tro det skyldes IOS versionen og den gamle controller firmware 2.7.144 Som sagt så har jeg også tidligere (for et års tid tilbage) oplevet at jeg fint k
 5. Har brugt påsken på at bøvle lidt med hjemmenetværket, trådløse enheder mm. og skulle så lige teste min IHC Tablet app. ver. 1.4.6 fra min iPad. Men det vil ikke connecte. Der sker ingenting. Er det kun mig eller er det måske pga app ikke er ajourført og opdateret ifb, IOS 14.4.2 som er den version jeg nu kører. Skal lige siges at min controller er den gamle hw 6.1 som kører firmwaren lige før .220 (kan ikke logge ind og se det her fra iPad’n). Det har virket tidligere, så jeg mistænker at det (igen) er LK/Schneider der ikke har får holdt app’n vedlige. Versions historikken e
 6. Linket er kun til hjemmesiden hvor man skal klikke på "play" knappen (javascript) for at høre /spille den. Kan på dit screenshot se du er logget ind og dermed kan hente/downloade selve wav filen, så prøv at gøre det og gem den et sted hvor IHC captain kan nå den.
 7. Den del ser jo ud til at virke, da man rammer IHC Controlleren. Der kan selvfølgelig være noget med port 443 også. Tjek dog lige adgangsrettighederne under Admin i Visual. Og at det er den nyeste App version der er installeret. (Det må det dog nok være da det er muligt at vælge Controller without viewer.
 8. Har du prøvet med Scenarie styring og trukket det over på dem begge. Så burde de følges ad.
 9. Ud fra de dokumenter og vejledninger jeg tidligere har henvist til så er det sikkert ganske korrekt at det ikke er OK. Men hvis bare skruen fjernes er der jo ingen problemer. Igen hvad skulle den der i første omgang. Sikkert en “doven” elektriker, eller murer der bare har fået udleveret en håndfuld dåser. Eller en uvidende GDS. som Kandersen skriver så fastholdes de helt efter bogen med udvendig befæstigelse (søm/skruer/beslag) indtil de er blevet indmuret. Når de er det behøver de jo ikke nogen skruer. og det hul der evt. måtte blive efter skruen, kan(skal?) så lukkes med egnet f
 10. Har fundet vejledningen og jeg hælder mere til det er det forhold at der er en (1) skrue i dåsen, hvilket normalt ikke er tillad.
 11. Jeg må tilstå jeg aldrig har set en indmuringsdåser hvor der var krav til den også var fastmonteret med to (2) skruer. Gad vide om jeg (og andre) så for problemer når mit hus skal sælges for de er monteret jvfr. producentens anvisninger (uden skrue fastgørelse) https://www1.lk.dk/katalog/vejledning/NHA69132_01.pdf Det er godt nok den nye model, men mener ikke den gamle var ret meget anderledes. Det nye er “frontdelen” og sammenbygningsmulighederne. Då den elsynskonsulent må da have nogle meget specielle anvisninger og krav. Jeg ville nok ikke acceptere det og forlange dokum
 12. Sidder ikke lige ved en pc men mener da der er en standard fb der hedder noget med “fremkald scenarier”. Ellers er det da rimelig nemt at lave en.
 13. Har du et billede af “problemet” ? For normalt skal de grønne indmuringsdåser jo ikke fastgøres med skruer - de indmures jo. Så hvad er det der kun er fastgjort med 1 skrue ? Måske er der slet ikke termineringer der er øffet over, men det at der er “blød ledning” i en fast installation. Det er nemlig ikke tilladt. Og hvis den bløde ledning er tilslutning af en lampe, ja så er det nok heller ikke efter bogen, for der er formentlig ingen trækaflastning eller hvad ?
 14. Det kunne være rart med et billede af IHC Controllerens netværks opsætninger. Og routerens lan og dhcp indstillinger. IHC controlleren skal dog ikke trække en IP, men have en fast reserveret (uden for det range som dhcp tildeles)
 15. Mistet eller få forbindelse ? Er det login forsiden du ikke kan se i en webbrowser, eller det via Visual der ikke kan ? Hvilke netværks indstillinger kan du se når du er logget ind med USB ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok