Jump to content
IHC-User.dk

Lars Jacobsen

Members
 • Content Count

  4,394
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Lars Jacobsen last won the day on April 12

Lars Jacobsen had the most liked content!

5 Followers

About Lars Jacobsen

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.strammelse.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Svendborg
 • Interests
  Energioptimering, Netværk og kabling

Recent Profile Visitors

4,334 profile views
 1. Er der ikke en gammel FB der heder Trappeautomat ?
 2. Tja det datablad siger ikke noget som helst om hvordan det kan styres. Altså hvilke stik der er til hvilke funktion og om benforbindelserne blot skal “kortsluttes” med et relæ eller en kontakt for at aktivere en funktion. Så du må henvende dig til leverandøren igen og få uddybende information.
 3. Overvej evt. også Ipad app´n. OK den er også dyr, men funktionelt nok det fedeste hvis man holder sig til single vendor løsninger uden 3. part´s add on.
 4. Hvis du kikker i manualen vil du se at det du kan “designe” i webserviceview er endnu mere latterlig end Android app’n. Men ellers i bund og grund bare det samme. Helt simple ikoner der kan aktiveres og benyttes til tryk uden billeder, baggrund og andet “gøjl”.
 5. Lars Jacobsen

  sol op/ned FB

  Ja det er faktisk også det jeg mener. Den giver signal når solen går ned (og tænder i dit tilfælde) og når solen så står op (uanset tidspunkt) ja så giver den signal igen (som så skal slukke i dit tilfælde). Så hvis solen står op kl. 05 ja så slukkes der. Ønsker du et fast sluktidspunkt f.eks. Kl. 06. er det du skal bruge et ur istedet for. Når det bliver vinter igen og det er mørkt indtil kl 09. Ja så holder den lampen tændt indtil solen er stået op. Her vil det alligevel ikke være nok/smart med et ur der slukker kl 06.
 6. Lars Jacobsen

  sol op/ned FB

  Nej ikke umiddelbart for det er jo direkte modsat af meningen med FB’n. Den tænder jo netop når solen står op. Hvis du “bare” vil bruge den til sluk, og altid vil tænde kl. 06 så bruger du bare en alm. Ur FB til tænd.
 7. Lars Jacobsen

  sol op/ned FB

  Nu ved jeg ikke lige hvodan dine fb der skal styres men måske skal du benytte puls udgange fra Sol op/ned istedet for de stående udgange. mht tidspunkter, tjek lige din controllere tid, om den er skiftet til sommertid. og i øvrigt så er tiderne lagt ind efter almanakken, og skifter/justeres 2 gange pr. måned (d. 1. og d. 15.) Så den “passer” aldrig 100%, men vil følge nogenlunde med de faktiske forhold. Og ja så kan man lave offset, alt efter om vi er på Bornholm elller i Blåvand.
 8. Der ligger en FB i downloadsektionen på et “virtuelt” skumringsrelæ.
 9. Har du læst manualen /vejledningen ? (Den bliver installeret sammen med visual og liger i start menuen på din PC.)
 10. Har du tjekket LK’s IHC hjemmeside. Der står lidt om USB driver og workaround.
 11. piller netværk eller internet fobindelsen fra. stopper det ikke så prøv også at tage strømmen til controlleren.
 12. Det kan du nok ikke. Det skal du ihverttilfælde ikke gøre dig alt for store forhåbninger om, jvfr. de tråde der har været om lignende situationer. Her har controlleren (eller SD kortet) været defekt og krævet en udskiftning/ombytning. Men du kan jo prøve om du kan ligge et tomt projekt i den. Evt. forsøge med reser firmwaren du kan finde her på sitet.
 13. Hvis jeg kikker på hvilke FB der "fylder" og trækker tænder ud så er det "standardhus" og alle de nye varmestyrings FB. Den smule kode vi putter i hjemmelavede FB er ingenting sammenlignet med do. Og ej heller tællerproblematikken. Mente også mit projekt var omkring de 7 Mb men har lige kontrolleret og jeg er "kun" på 4,7 Mb. + 1 Mb til Sceneview. Men det er så i den gamle HW 6.1 som efter sigende skulle have mindre RAM.
 14. Se evt. tråden her: Og evt. billeder af hvilken Controller der er tale om her: Og så henter du software mm på LK´s hjemme side der passer til din controller. Og jo naturligvis kan man logge ind og se/ændre i installationen (programmet), men hvor meget dokumentation der er kommer an på hvor meget der er blevet registreret og indtastet.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.