Hop til indhold
IHC-User.dk

Lars Jacobsen

Members
 • Antal indlæg

  4.183
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  7

Lars Jacobsen last won the day on July 7

Lars Jacobsen had the most liked content!

1 Følger

Om Lars Jacobsen

 • Rang
  Platinum Boarder

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.strammelse.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Svendborg
 • Interests
  Energioptimering, Netværk og kabling

Seneste besøgende på profilen

3.734 profil visninger
 1. Lars Jacobsen

  kan ikke logge ind i controller via web

  Prøv at give den user reset firmwaren som du kan finde i downloadsektionen.
 2. Lars Jacobsen

  Valg af GU10 LED pære - dæmpbar

  Er helt enig i der sker en rivende udvikling, men når man ved det er man sikkert ven med Google og alle forhandlerne, og så er det bare det undre mig at man ikke finder f.eks. denne (godt nok hele 5 måneder gamle) tråd og følger op, istedet for at stille det samme spørgsmål igen og igen. Og hvad så til jul når det bliver mørkt og alle igen skal tænde lys/lamper. Skal vi så have endnu en tråd.....for der må da være sket en rivende udvikling her hen over sommeren.... (undskyld min sarkasme).
 3. Lars Jacobsen

  Valg af GU10 LED pære - dæmpbar

  Har du skimmet sitet for der har være rigtig mange indlæg om emnet, inc. grundig test, med billeder. Og husk nu lige pkt 2 her: https://www.ihc-user.dk/forum/forums/topic/1504-g%C3%A6ldende-regler-og-retningslinier/
 4. Lars Jacobsen

  IHC Remote eller IHC Tablet

  "Remote" er beregnet til telefoner og fåes både til IOS og Android. "Tablet" er kun til IOS (Ipad) og kan meget mere end telefon udgaven. Prøv at læse "vildledningerne" til produkterne på LK´s hjemmeside. Hvis man vil bruge telefonen som fjernbetjening er det "Remote"
 5. Lars Jacobsen

  Gemme tekst med mellemrum og æøå

  Sikkert noget med valg af tegnsæt UTF8,ISO, ansi osv i koden, eller brugerinterfacet. Æ,ø,å samt specialtegn volder ofte (læs næsten altid) problemer når de benyttes via web formularer/html og skal derfor "indkapsles" for at blive parset korrekt. Prøv evt at Google æ,ø,å i html og test med nogle af forslagene.
 6. Lars Jacobsen

  Hjemmesimulering

  Peter det er en gammel tråd om et helt andet emne. Det er bedre at starte en ny tråd hvor overskriften passer og så ikke diskutere en hel masse andet. Du kan så kopiere/citere kommentarerne fra den gamle tråd og så lave en henvisning til den, men hold dialogen i den nye tråd.
 7. Lars Jacobsen

  scenedesign

  Ja.
 8. Lars Jacobsen

  SMS besked

  Når jeg tænker på 5G så er det ikke for at få endnu større båndbrede altså op til de mere end 1Gb/s som de lover. Næ det er nærmest modsat med at kunne få over ganske få bits/bytes, men så til gengæld ganske langt (mange km som i op til 50 km fra masten/basisstationen) Idag sker meget M2M data kommunikation faktisk UDEN et mobilt data abonnement. Det er nemlig et GSM CSD kald via 2G netværket. Vi er slet ikke ovre i GPRS via APN på 3G eller 4G nettet. Så de vilde data hastigheder der er/kommer på de trådløse net er mest til video og ganske kort rækkevidde. Ikke til "data" i den forstand jeg tænker. Det er derfor jeg forventer at der skal ske en migrering til en anden platform/teknologi (måske på 5G nettet) før man kan aflive 2G.
 9. Lars Jacobsen

  SMS besked

  Det kunne da godt være. Nyheden ved 3G og 4G var jo mest det er rene data teknologier der fokuserede på mere data, og ikke så meget på talekanalen. Derfor samples der vældig kraftig og mutes på talen for at sparre båndbredde der så kan anvendes til data . Hvis du fortsat er interessere i at kunne lave en godt gammeldags modem opkald til noget Remote udstyr,ja så kan det kun forgå via 2G og ikke via 3G eller 4G. Lidt den samme problemstilling mange havde da de fik IP telefoni og deres alarmer mm lige pludselig ikke virkede mere. OK med de nye teknologier der kommer såsom 5G og LORA, lopawan og hvad de nu hedder, ja så kommer der et alternativ, men de skal altså lige rulles ud først. Derfor kan man godt forestille sig at man lukker ned på nogle af 3G eller 4G licenserne hvis man vil have 5G. Og nå man så har fået det rullet ud og converteret kunderne, ja så kan man lukke det gamle 2G, og benytte det til 6G, 7G eller hvad det næste nu bliver.
 10. Lars Jacobsen

  Søger virkelig hjælp til en FB!

  Nu har jeg ikke lige set din FB Bjarne men den der toilet rengøring FB den tæller vist kun. Der skal monteres et webcam på tønden, en sensor til flygtige gasser og lidt andet gejl før den har en ordentlig WAF? Ved ihverttilfælde at fruen her i huset gør dem rene (igen) efter meget få (af vores andres) besøg. Og her kunne hun så "sparre" en omgang eller "vinde" en ekstra tur
 11. Lars Jacobsen

  Sender kun mail en gang.

  Nu kender jeg ikke Mikkels regel fortolkning i detaljer, men null betyder normalt "ukendt" og altså hverken 1 eller 0, (ON eller OFF). Det er typisk når ting starter op de er i denne tilstand. Når du så aktiverer trykket ja så bliver det ON og altså forskellig fra null => og dermed får du trigget. Men status bliver ved med at være forskellig fra null når du slipper trykket, for så er det jo OFF. Og næste gang du igen aktivere tryk og det bliver ON, ja så er der stadig ikke sket en status ændring ifht den oprindelse "forskellig fra null" Ovenstående forklaring er rent gæt, men det holder rent logisk/programmerings mæssigt. Så måske det vil virke hvis du istedet for null skriver OFF. Så burde du få aktiveret/trigget hver gang den går ON. Alternativ måske det mere simple valg "lig med" i stedet for "forskellig fra" og så vælge ON som parameter.
 12. Lars Jacobsen

  FB som timer

  Kik under downloadsektionen her på sitet. Der er forskellige FB med i de forskellige Visual versioner, og så er der lavet nogle opdateringer til dem en gang i mellem. Almindeligvis er der ingen grund til at benytte en ældre FB hvis der er kommet en nyere udgave af den. Men der kan være nogle som er "udgået" og kun findes i ældre pakker. Hvis ikke alle allerede ligger der må vi samle sammen og få dem opladet. Jeg har ihverttilfælde en del "historiske" og mon ikke også Henning og Lars1 har.
 13. Lars Jacobsen

  Opsætning af controller

  umiddelbart ingenting. Med mindre der er en anden funktion hvor man konfigureret 1.01 for så er det denne der blvier aktiveret. Hvis du åbner serviceview og aktivere logning vil du også kunne se hvad der sker . Dog kun på det du vægler der skal logges - ikke på alt.
 14. Lars Jacobsen

  POE til IHC Basic

  Smuk er ord man benytter når man omtaler kvinder eller Ferrari, ikke netværksudstyr
 15. Lars Jacobsen

  Ikke nok ledere. Forslag ønskes

  Hvis bare du har fase ude i udhuset er der jo rig muligheder for tænd/sluk/dimmer vha wireless moduler. En ren IHC løsning er måske nemmest rent funktionelt, men ellers er der jo masser af wireless iot devices som er noget billigere. Det er lige før man både kan købe en raspi og flere wireless stikkontakter til det een wireless LK stikkontakt, relæ eller puck koster. I anden tråd er der vist links til wireless moduler inc.relæer til kr. 40. så har du en IHC Captain eller andet i forvejen er der vist ingen tvivl om det bare er at flå installatione fra hinanden ude i skuret og få nogle wireles relæer ind i mellem.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.