Jump to content
IHC-User.dk

Lars Jacobsen

Members
 • Content Count

  4,453
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Lars Jacobsen last won the day on August 5

Lars Jacobsen had the most liked content!

5 Followers

About Lars Jacobsen

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.strammelse.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Svendborg
 • Interests
  Energioptimering, Netværk og kabling

Recent Profile Visitors

4,513 profile views
 1. Lyder som en god løsning. Det er jo "relativt" som du også selv er inde på, så hvad der er nødvendigt/behov for er nok meget individuelt. Og hvis løsningen virker som tiltænkt er det vel OK. Har selv en lidt ældre Nilan boligventilation så har ikke individuel styret udsugning på bad/WC. Anlægget har desværre ikke indgang for fugt sensor så udsugning kan overstyres, så vi benytter det goe gamle trick med altid at åbne et vindue når vi går i bad/under bruseren. Men resten klarer ventilationsanlæget nu fint nok.
 2. Systematisk fejlfinding er helt OK :-)
 3. Desværre gider LK ikke supporter slutkunderne direkte, så du skal have fat i din forhandler/installatør hvor du købte controlleren. Herefter er det formentlig en formssag at få den byttet, (eller burde være det.) For LK kan finde på at have den tåbelige holdning og ikke ville bytte controllere hvis man “piller” i SD kortet, og f.eks kommer til at formatere det i FAT32. Selvom det intet burde have med problemstillingen at gøre. Controlleren burde jo kunne boote og være tilgængelig fra net/usb hvorefter man kan loade et projekt, helt uden der er monteret et (fungerende) SD kort. Det er ihverttilfælde tåbeligt at lave firmwaren så det SKAL være der før den kan boote og loade et projekt.
 4. De har læst på lektien: First rule of support
 5. Det er længe siden jeg sidst prøver, men der findes jo dette gamle program. Om det fortsat virke og kan dække dit behov ved jeg ikke.
 6. Er det en bygnings varmetab efter DS418 du hentyder til ? En eltavle varmeberegning ? Eller hvad ? Har du prøvet at Google ?
 7. Hvis du har installeret Visual 3 program pakken fra LK’s hjemmeside, så skulle du i start menu under LK kunne finde den, (samme sted som Visual), og der plejer også at blive installeret en manual mm.
 8. Nej ø80 udtaget er 230V. Så det vil kunne styre/regulere et led bånd ala dette: https://detled.dk/ropelight-lysslange/2404-glorie-led-strip-230v-3000k-ip67-5713314500603.html Skal dimmeren kunne håndtere et 12/24V led bånd skal det ske gennem en trafo/regulator der er beregnet hertil. Det har jeg ingen erfaring med så hvad der vil virke ved jeg ikke.
 9. Jeg har ingen erfaring med ledbånd. Men det er en rigtig god ide at få monteret/kablet til PIR i alle rum når nu du går igang. De kan nemlig benyttes til aktivering af flere ting. Betingelserne kodes i softwaren på controlleren og er uafhængig af selve hardwaren. Så een PIR kan sagtens styre flere ting, også i andre rum. Det der bare er vigtigt er at dine ledbånd virker og kan dæmpes via den dimmer der tilkobles controlleren. De bedste er 230v ø80 lampeudtagene. Der findes ikke noget 12/24V dimmermodul.
 10. Hvad er det der ikke virker siden der er behov ? Kan du logge på via usb ? Har du prøvet med den firmware reset der ligger i download sektionen ? Der findes en til v2 controlleren, ved ikke om den også virker på v3. Ellers findes der også en v3 reset firmware i download sektionen, men om den resetter alt eller kun netværk/bruger ved jeg ikke.
 11. Sider ikke lige ved en pc og kan tjekke FB’n, men mener at man jo vælger/koder/programmere hvilke tryk af de der måtte være der, som skal være den korrekte kode. Derfor burde det også kunne lade sig gøre kun at vælge en “kode” kun bestående af tryk på tast 1 og 2, så længe rækkefølgen og kombinationen er korrekt. Det er jo “bare” en taste tryk tæller. Fordelen med et 4 eller 6 tast tryk er så de giver flere kombinations og “nulstillings”muligheder, da et tryk på en forkert tast resetter FB’n.
 12. De er de samme og kan genbruges Det er kun controlleren der er blevet opgraderet gennem tiden.
 13. Ja, men man skal/bør nok lige huske at få ført nul korrekt igennem/udenom også, hvis der er tale om 2 stk. 2 pol automat sikringer, så der ikke er en nul igennem på et kabel/tænding fra en anden gruppe. Nul og fase bør afbrydes sammen af sikringen.
 14. Har du prøvet at slukke for gulvarmecontrolleren og teste om det har indflydelse ?
 15. 230v output modulet er godkendt til 10A = 2300W (samlet eller på een udgang) så 800W burde ikke volde problemer. Og forsikrer man dem med 13A (hvilket man egentlig ikke må,) kan der samlet på alle udgangene trækkes 3000W.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.