Jump to content
IHC-User.dk

Lars1

Members
 • Content Count

  2,689
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Lars1 last won the day on June 25

Lars1 had the most liked content!

1 Follower

About Lars1

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lars1

  Reset IP

  Hvis du kan komme på via USB, så bør du også have adgang til adminview, hvor du kan ændre IP etc. 10.18.93.2 er en fixed IP på USB porten. Den kan du ikke ændre og du kan heller ikke tilgå den via netværks interfacet. Den virker kun via USB.
 2. Når det er via standalone, kan du resette linkningen og relinke den igen. Det er beskrevet i detaljer til villedningen til dimmeren hvordan du gør det. Hvis det er en ældre dimmer, bør du have halogen pæren tilsluttet når du linker grundet minimums krav om belastning.
 3. 400/8 modulet er opbygget anderledes en 230V modulet, så du kan ikke bruge villedningen til 400/8 modulet til et 230V modul.
 4. Ikke bare gør. Skal. Hvis du blander nul fra forskellige grupper risiker du op til 400V i dine 230V stikkontakter, eller som en anden bruger skrev for nogle dage siden. Lyset tænder når han sætter kaffemaskinen til og tænder for den, selvom der er slukke for lys gruppen.
 5. Medmindre du har temp. sensor vil jeg være blevet på 2.7.199. Den er væsentlig mere stabil end 2.7.220. Hvis du har temp. sensor vil jeg opgrader til seneste firmware for HW 6.2 via en af workaroundsne som er beskrevet her på sitet. Til HW 6.1 har der været 2 lampeudtag dimmer produkter. Et som var touch styret og et som var 2 tast styret. Hvilket af de 2 er din dimmer linket til? Jeg har ikke lige adgang til Visual, men 4.1.15 lyder ikke umiddelbart som en dimmer FB. Prøv at kigge under 1.2 lysdæmpning. Der burde være en FB som kan løse dit problem. Hvis du bruger touch styring vil et kort tryk tænde/slukke dimmeren (husker sidste dæmpnings niveau) mens et langt tryk vil reguler op/ned hvor retning skiftes hvergang du slipper trykket efter en regulering.
 6. Til Visual 2 findes der 2 forskellige dimmer produkter. Hvilket bruger du i dit program? Software version 4.7.299 findes ikke. Hvis det er firmware version du merner, så er den seneste stabile (såvidt jeg husker) til HW 6.1 2.7.199, mens du skal bruge 2.7.220 hvis du har temp sensor eller brug en workaround og opgrader til seneste version for HW 6.2 Hvis det er Visual version du mener så hedder versionen også 2.7.et eller andet, som jeg ikke længere kan huske.
 7. Som udgangs punkt er LK IHC og PLC'er bare computer, så de burde være lige følsomme overfor elektrisk støj, men hvis jeg husker ret, så funger de fleste PLC'er ved at en indgang bliver forbundet til +, mens en LK IHC indgang skal forbindes til 0V for at gå ON. Denne forskel gør at IHC ikke er så følsom overfor elektrisk støj som PLC'er. For udgange er der ikke nogen forskel på LK IHC og PLC'er Dertil kommer at PLC'er ofte bruges i fabrikker hvor de er langt mere udsatte for elektrisk støj end LK IHC på noget tidspunkt vil blive i en bolig. De eneste stedder hvor LK IHC er støj følsom er på wireless og temp. sensor og I/O moduler, som kommuniker med controlleren via bit strømme.
 8. Jo det ser ud som det er en model med dæmpning. Jeg tvivler på at det er lampe udtaget der er problemet. Det er mere tænkeligt at det er lyskilden eller styringen. Ikke alle lyskilder kan dæmpes. Specielt ikke spare pærer og LED's. Hvilken lys kilde bruger du? Hvordan styre du lampeudtaget. Er det standalone eller via en IHC controller?
 9. Er dette problem også blevet løst nu hvor du har fået genstartet controlleren?
 10. Prøv at tage strømmen til controlleren. Det kan sommetider får den forbi den fejl. Når controlleren er kommet op efter du har taget strømmen, så prøv om du kan nå webforsiden. Controlleren er ikke andet end en mini computer. Ofte kan man løse problemer ved at tage strømmen i 10 sek.
 11. Det er standard på alle IT systemer. Hvis der er huld igennem hele vejen fra din client til serveren og du forsøger at connected på en port hvor der ikke køre en service, så får du connection refused. Hvis der af en eller anden grund ikke er huld igennem p.gr.af forkert subnet, firewall etc. så får du connection failed. Det er en forskel jeg bruger meget når jeg skal gennemskue hvorfor 2 systemer ikke vil snakke samme. Web forsiden bruger ikke Java. Det er først når du klikker på adminview eller serviceview at Java kommer i spil. Jeg bruger ikke selv Javastarteren, så jeg ved faktisk ikke om den vil kunne løse problemet, men jeg tvivler hvis web porten er blevet ændret. Web forsiden køre på port 80. Visual og API kommunikation køre på port 443. Når du får connection refused (nederst på det nederste billed) ved http://usb betyder det at du kan nå controlleren, men der er ikke noget som svare på port 80 (default for HTTP). Dette er normalt hvis web porten er ændret til noget andet end port 80. Jeg vil forslå at du prøver at tage strømmen til controlleren, og hvis det ikke ændre noget, så prøv med den netværks reset firmware som Lars Jacobsen skriver om. Den vil rettet webporten tilbage til port 80, og sætte alle andre netværks indstillinger tilbage til default.
 12. Når jeg nu kigger nærmere på screenshottet, kan jeg godt se at der står connection refused. Det er en meget normal fejl når man kan få forbindelse til enheden, men der ikke er noget som svare på den port man forsøger at forbinde til. Meget tyder derfor på at webporten er ændret på controlleren. Hvis ikke der kunne opnåes forbindelse til enheden vil fejlen være noget i retning af unable to connect.
 13. Prøv http://usb:443, samt http://10.18.93.2:443. Du vil ikke få web forsiden, men du bør få et svar fra controlleren. Hvis en af disse virker kan det tyde på at din controller ikke svare på den normale web port (80). Hvad den er blevet ændret til er svært at gætte på, men ofte er det 81, 88, 8080 eller noget tilsvarende. Hvis du ikke ved hvad den er ændret til, så må du gennem processen med reset firmware som er beskrevet i andre tråde. Værd dog opmærksom på at den også resetter andet end bare web porten, som f.eks. bruger, netværks opsætning etc. Hvis ingen af de 2 virker, så ligger problemet i din browser eller firewall på din PC, eftersom du kan pinge USB og Visual kan få forbindelse via USB. Prøv at checke web security indstillingerne i din browser og slå evt. web firewall fra eller læg USB og den tilhørende IP ind som trustet sites. Mange sikkerheds pakker kommer i dag med en decideret web policy som kun er aktiv når man bruger en browser.
 14. Hvis du læser længere oppe i tråden vil du se at det har han prøvet.
 15. Det var programmet fra IHC controlleren jeg mente. Du skrev nedenstånde, og jeg ville bare være sikker på at Visual kunne connecte til din IHC controller via USB. Men du kan også pinge USB, så driver etc. ser ud til at være installeret korrekt. Så vi er tilbage til spørgsmålet. Hvad sker der når du skriver http://usb eller IP i en web browser? Får du nogen fejl, og hvis ja hvilken
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.