Jump to content
IHC-User.dk

Lars1

Members
 • Content Count

  2,609
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Lars1 last won the day on May 21

Lars1 had the most liked content!

1 Follower

About Lars1

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lars1

  Output 230

  Ja relæerne i IHC output modulet erstatter den afbryder du normalt har siddende på væggen. Relæerne/udgangene styres via programmet i din IHC controller. Du bør bruge 1/2 time på at læse IHC vejledningen, som du kan finde under hjælp i LK IHC Visual programmet som du bruger til at programmer LK IHC. I den villedning er detaljerede beskrivelser af hvordan IHC virker etc.
 2. Lars1

  Output 230

  L1-4 er forsyning for udgang Out 1 - Out 4. L5-8 er forsyning for udgang Out 5 - Out 8 Med andre ord. L1-4 og L5-8 skal forbindes til din gruppe afbryder, og Out 1 - Out 8 til dine lamper etc. Hvis du har en lampe som du ønsker skal være tændt hele tiden, så få en elektriker til at flytte ledningen over på den tilhørende L terminal. Du må IKKE sætte spænding direkte på udgangene.
 3. Næste gang du oplever at der stortset er forbindelse til internettet, så prøv at pille netkablet ud af IHC controlleren. Jeg er 99% sikker på at det ikke er den som er problemet. Du kan også købe en billig switch med management adgang og sætte den mellem routeren og IHC controlleren. På den vil du have adgang til port statestikker etc.
 4. Går signalet direkte i TV'et eller i en settop box? Prøv at stille på de 2 små skruer på IHC net basic boksen næste gang det sker. Jeg er 99% sikker på at signalet ikke er forsvagt, men forvrængt p.gr.af for høj styrke. Jeg havde et tilsvarende problem med min IHC NET antenne forstærker og en loft antenne. Problemet blev løst ved at ned juster forstærkningen på IHC NET antenne forstærkeren. Princippet er præcist det samme i IHC NET basic boksen.
 5. Alle 3 kan faktisk have ret. Jeg går ud fra at det er et IHC net Basic anlæg i har, og når du siger kodet, går jeg udfra at du mener billedet bliver forvrænget med store firkantede "pixels". Hvis dette er korrekt kan problemet være at signalet er for kraftigt før IHC net basic boksen. Der sidder 1 eller 2 små justering skruer på IHC net basic boksen til at juster signalet og forstærkningen. Prøv at stille på dem næste gang du oplever problement.
 6. Lars1

  Klemmerækker

  Hvis du vil forsyne s0+ med 24V, så skal du bytte de 2 ledninger om. Indgangen på et IHC input modul lever de 24V, som man så kobler til 0V for at få indgange i ON status.
 7. Lars1

  Nyt huskøb

  120B1200 er en IHC term controller. Det er den helt gamle. Du kan finde SW etc. her https://www.lk.dk/mit-lk/ihc-software Der er også links til de kabler og adaptor som du skal bruge, om end de kan købes LANGT billigere andre stedder. Hvis du vil opgrader din installation, behøver du kun at købe en ny controller. Alle IO modulerne er kompatible med den nye controller, men programmet kan ikke overføres. Det skal laves fra grunden på ny, men det vil være en klar fordel at have det gamle program når du skal lave det nye. Prøv også at søge på IHC Term her på boardet. Der er flere tråde om samme situation som din.
 8. Lars1

  Varmestyring

  Jeg er ikke enig i at man skal planlægge alt fra starten. Med projekter hvor man tager lidt af gangen ændres forudsætningerne undervejs og der kommer nye produkter med tiden. I steddet bør man fokuser på at det man laver, kan laves om relativt nemt senere. Det betyder bl.a. Alt skal lægges i rør og alle rør skal gå direkte til el tavlen, så man let kan erstatte f.eks. et antenne stik med et netværks stik. Og sørg for at lægges rigeligt med tomme rør i lofter og vægge. F.eks. hvis du sætter en stikkontakt op et sted, så sæt en tom dåse ved siden af med rør direkte til el tavlen. Gerne dobbelt rør så du kan lave et dobbelt netværks stik hvis det bliver nødvendigt. Vedr. el tavlen skal man sørge for at der er god plads til udvidelse. En IHC installation som bliver bygget op over tid kan nemt vokse 1000% fra dag 1 til endelig version. Vedr. wireless. Jeg vil ikke anbefale wireless til IHC. Du kan max have 64 enheder, og der er mange rapporter om ustabil IHC wireless. Jeg bruger kun wireless til dimmer samt der hvor jeg har glemt at trække rør direkte eller glemt at trække rør i det hele taget.
 9. Det afhænger af alderen på dine wireless enheder. Hvis ikke det er HW v.2 er der et minimums belastnings krav for at de kan kommuniker med controlleren. Hvis ikke dette er opfyldt og de er en del af programmet kan du opleve at der ikke er nogen kommunikation med wireless enheder overhovedet i op til 2 min. Dette sker fordi controllerne forsøger at få kontakt til enheden i 2 min. før den timer ud og går videre til næste enhed.
 10. Hvis teknisk support ikke har nogen log eller counter, hvordan er de så kommet frem til at det er LAN som sender routeren i knæ?
 11. Jeg er ikke interesseret i error lister eller error logs. Jeg er interesseret i de counter som supporten bruger til at sige at det er din LAN port som er problemet. Dem bør du kunne se i routeren også.
 12. Hvis en LAN port kan få en router til at gå i knæ, så er det en MEGET dårlig router. Specielt hvis det er IHC controlleren kan få routeren til at gå i knæ. IHC controleren har ikke en særlig kraftig processor og kan derfor ikke fylde en 100Mbit forbindelse. For mig lyder det mere som at der sker mange retransmissioner. Du bør selv have adgang til routeren. Prøv at se på error counter på de forskellige interfaces. incl. WAN interfacet. Jeg har selv kæmpet med en langsom og ustabil internet forbindelse (TDC) i et stykke tid, indtil jeg opdagede at error counter på WAN forbindelse steg til +900.000 i løbet af 1 time, hvorefter routeren genstarter automatisk. Fejlmeldte det til TDC og blev lagt over på en anden linie, hvorefter det tager næsten 1 mdr. før routeren genstarter grundet error counter, hvilket er meget normalt for en ADSL forbindelse. Et andet problem kan være hvis nogen forsøger at hacke din router, men det burde Altibox kunne se.
 13. Visual bruger ikke Java, så det er ikke Java der er problemet. Prøv via USB, og uden netværks kabel i controlleren og PC'en.
 14. Jeg har ikke lige adgang til Visual pt. så jeg håber en af de andre er på boardet kan hjælpe dig.
 15. Dug punktet er den temperatur hvor fugtighed begynder at kondencer på vægge etc. dug punktet ændre sig efter fugtighed, temperatur etc.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.