Hop til indhold
IHC-User.dk

Lars1

Members
 • Antal indlæg

  2.073
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  2

Lars1 last won the day on May 18

Lars1 had the most liked content!

1 Følger

Om Lars1

 • Rang
  Platinum Boarder

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Lars1

  Opgradering af 0.996 fejler.

  Du bør nok opdater din bruger villednings side. Af den fremgår det at 0.996 er bygget på Jessie. Intet sted fremgår det at senest version kræver STRETCH.
 2. Lars1

  Opgradering af 0.996 fejler.

  Det gør jeg ikke. Det er et standard Jersie image med flere forskellige stykker SW, så jeg vil gerne undgå at reinstaller andet end IHC Captain.
 3. Lars1

  Firmware Loader kan ikke forbinde til controller

  Jeg har også problemer med nogle af de nyer firmware loader og min HW 6.1 controller. Prøv at bruge en af de gamle, som ligger her på boardet. Jeg mener også at jeg har lagt et indlæg for ca. 1 år siden hvor jeg havde samme problem. Jeg mener jeg dengang beskrev hvilken firmware loader jeg havde held med at bruge.
 4. Lars1

  Opgradering af 0.996 fejler.

  Frisk installation af Raspberry eller kun IHC Captain?
 5. Lars1

  Problemer med wireless kontakter

  Bare rul den på. Det samme gælder 2.8.4. Hvis du opgrader til 2.8.4, bør du også opgrader Visual til 2.8.6. En genstart af controlleren vil sikkert løse problemet her og nu, men det vil sikkert komme igen om nogle uger hvis du forbliver på 2.7.220. Du kan derfor ikke sige om 2.7.199 eller 2.8.4 løser problemet før der er gået noget tid.
 6. Lars1

  Opgradering af 0.996 fejler.

  Jeg har forsøgt at opgrader min IHC Captain installation som pt. køre 0.996, men får nedenstående besked hvergang jeg forsøger at køre "wget -q -O - jemi.dk/ihc/install | sudo bash". Hvis jeg bloker i min firewall, så min Raspberry ikke kan nå jemi.dk, så sker der bare ingen når jeg skyder ovenstående kommando af. Ligeledes er resultatet det samme hvad enten jeg køre den med Sudo eller ej. Yderlig kan jeg tilføje at http://jemi.dk/findmypi/ ikke finder nogen Captain installation, men det bekymre mig ikke så meget da det aldrig har virket hos mig, og jeg aldrig har manglet det. Nogen der har nogen gode ideer til hvad der går galt. Box options: --msgbox <text> <height> <width> --yesno <text> <height> <width> --infobox <text> <height> <width> --inputbox <text> <height> <width> [init] --passwordbox <text> <height> <width> [init] --textbox <file> <height> <width> --menu <text> <height> <width> <listheight> [tag item] ... --checklist <text> <height> <width> <listheight> [tag item status]... --radiolist <text> <height> <width> <listheight> [tag item status]... --gauge <text> <height> <width> <percent> Options: (depend on box-option) --clear clear screen on exit --defaultno default no button --default-item <string> set default string --fb, --fullbuttons use full buttons --nocancel no cancel button --yes-button <text> set text of yes button --no-button <text> set text of no button --ok-button <text> set text of ok button --cancel-button <text> set text of cancel button --noitem don't display items --notags don't display tags --separate-output output one line at a time --output-fd <fd> output to fd, not stdout --title <title> display title --backtitle <backtitle> display backtitle --scrolltext force vertical scrollbars --topleft put window in top-left corner -h, --help print this message -v, --version print version information
 7. Lars1

  Problemer med wireless kontakter

  Da du opgraderede til 2.7.220, opgraderede du så til 2.7.199 først? Det er et vigtigt skridt, da 2.7.199 opgrader radio modulet i HW 6 controllerne. Det gør 2.7.220 ikke. Hvis du ikke har temp. sensor, vil jeg anbefale at du nedgrader til 2.7.199. Den er mere stabil. Alternativt kan du opgrader til 2.8.4. Den virker officielt ikke på HW6.1 controller, men vi er flere som med success har opgraderet vores HW 6.1 controller med 2.8.4. Den er væsentlig mere stabil end 2.7.220, og den har opdaterede Java certifikater og krypterings algorithmer, hvilket hverken 2.7.199 eller 2.7.220 har.
 8. Lars1

  Problemer med wireless kontakter

  Det er et kendt problem som sommetider opstår med visse firmware versioner. Hvilken firmware ligger der i controlleren idag?
 9. Lars1

  Ikke nok ledere. Forslag ønskes

  Jeg tænkte mere på retnings bestemte high power microwave links. Eneste problem er at alt organisk som kommer mellem sender og modtager bliver kogt som i en microbølge ovn.
 10. Lars1

  IHC basic - terminering i PDS panel

  Jeg vil ikke garanter noget, men selv CAT5e connector plejre at være ok til IHC antenne signalet. Det er kablerne som er vigtige, da de dækker 99% af den distance, som signalet skal rejse fra IHC NET BASIC boxen og til fjernsynet.
 11. Lars1

  Ikke nok ledere. Forslag ønskes

  Trådløs strøm findes faktisk, men ikke i en form som giver mening for lamper etc. i en have.
 12. Lars1

  IHC basic - terminering i PDS panel

  Hvis du kun kigger på Ethernet delen har du ret, men antenne signalet kræver par skærmede kabler og 700MHz certificering (mener 700MHz er nok, men det kan også være højre). Cat5e er normalt ikke par skærmet og kun certificeret til 200MHz.
 13. Lars1

  Ikke nok ledere. Forslag ønskes

  Der er sådan set ikke noget i vejen for at monter alm. indendørs materiel i et skur, sålænge materiellet ikke bliver udsat for vand i tilfælde af regnvejr etc.
 14. Lars1

  Programering af 2 lampeudtag til samme udgang

  Om du kan konfigurer samme udgang til flere produkter afhænger af hvilken Visual version du bruger. I nogen er det blokeret, mens det er tilladt i andre. Jeg mener det er blokeret i 2.8.4. Ved ikke med Visual 3, og kan ikke huske 2.7.349
 15. Lars1

  IHC basic - terminering i PDS panel

  Heldigvis er PDS standarden designet til at være lige igennem så ben 1 er altid ben 1, ligegyldigt hvordan du vender og drejer stikkene eller hvor patchninger du skal igennem for at forbinde 2 enheder. Alt krydsning sker i de aktive enheder. Hvis du bruger den metode jeg beskrev med at terminer IHC NET BASIC kablerne i dit patch panel, flytter du jo bare væg stik termineringen ud i patch panelet, og kan så patche videre derfra som i en hver anden PDS installation. Det er IMHO den bedste løsning.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.