Jump to content
IHC-User.dk

Lars1

Members
 • Content Count

  2,762
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Lars1 last won the day on August 9

Lars1 had the most liked content!

1 Follower

About Lars1

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Og du har alle muligheder for at stoppe dit evendelige brok og afsporing af tråde. Du er sågar flere gange blevet opfordret til at stoppe det, og ikke kun af mig. Alligevel fortsætter du med at bruge enhver lejlighed til at lufte din utilfredshed med LK
 2. Jeg har ikke IHC tablet, så første spørgsmål. Kan du få den til at snakke med begge IHC controller på LAN siden? Hvis ikke kan det heller ikke lade sig gøre på WAN siden. Hvis du kun har 1 WAN IP, så skal du bruge 2 forskellige port som du så forwarder til hver sin IHC controller. Herefter skal du konfigurer IHC tablet til at bruge en anden port end standard porten når du vil kommuniker med den IHC controller hvor WAN porten ikke er standard porten. F.eks. <WAN IP>:441 port forward til <IHC controller 1 IP>:443 <WAN IP>:442 port forward til <IHC controller 2 IP>:443
 3. ??? Jeg har citeret hele dit indlæg uden en eneste ændring. Et brokke indlæg som du iøvrigt har skrevet over 1000 gange allerede, så jeg tror efterhånden alle godt kender din holdning til LK uden at du behøver at forpeste og afspore samtlige tråde med den. Brug nu dit krudt på at brokke dig nu til LK isteddet for at sprede dit gylde her. LK læser ikke med her, og der er ingen her på boardet som interesser sig for dit brok.
 4. Det er da så absolut ikke ligegyldigt. Jeg er heller ikke tilfreds med LK IHC, men det er endnu ikke lykkes mig at finde et alternativt som kan erstatte det. Jeg kan finde mange produkter som kan erstatte dele af LK IHC, men ingen som har den samme end to end integration. Dertil kommer at mange af alternativerne er af tvivlsom kvalitet både i udførsel, men også når det kommer til funktionalitet og data sikkerhed. Nogle af alternativerne virker f.eks. ikke hvis ikke de har internet adgang, og det er IMHO et no go. Så heller løber ind i at ens controller måske ikke virker et par dage.
 5. Hvis du kan logge ind via Visual, skal du finde tråden "Java problemer igen igen igen" I den er beskrevet en workaround for serviceview login problemet. Såvidt jeg husker er det en ældre krypterings algorithem som bruges af serviceview, men ikke længere supporteres af Java. Men læs tråden. Der er beskrevet hvordan man løser problemet.
 6. Hvor må det være dejligt at have et liv hvor ens største problem er om man kan tænde og slukke lyset i sit hus.
 7. Ja. Visual filen fra Visual 2 kan læses af Visual 3 og uploades i din Visual 3 controller uden ændringer.
 8. Hvad vil du installer i steddet?
 9. Jeg har aldrig oplevet problemet selv, så jeg ved ikke hvad løsningen er, men nærliggende årsager kan være Sikkerheds indstillinger i browseren Manglende resolving af hostnavnet usb til IP addressen 10.18.93.210. - prøv at bruge IP addressen is steddet for usb i din browser og Visual.
 10. Jeg er ikke på facebook, så jeg håber du vil dele resultatet her.
 11. ???? Løsningen er at fjerne IHC NET Basic boksen og sætte Gbit connector på kablerne så man har en række klassiske drop kabler i steddet. Gbit kræver alle 8 leder i kablet, så det er ikke muligt at køre både Gbit og tlf/TV i det samme kabel samtidig.
 12. S100-T er kun en 100Mbit switch. Det er meget tænkeligt at din nye Eniig boks kun understøtter Gbit, eller skal forces til 100Mbit for at virke. Når det er sagt, så kan det også være S100-T switchen som er stået af. Jeg har 3 som er døde gennem det sidste år.
 13. Lars1

  Ny lysdæmper?

  Jeg har ikke set nogen officiel annoncering, men det virker meget som at HW6.2 ikke længere er supporteret af LK.
 14. Der er en anden tråd om det emne. Mener det er ext3. Der er også en som har lavet et image og lagt det i download sektionen såvidt jeg husker.
 15. Mikkel skrev for ikke så længe siden noget om at hvis den grønne diode lyser konstant, så er controlleren død og så er det eneste der kan gøres at få den byttet. Programmet kan også uploades via SD kortet såvidt jeg husker. Du kan evt. prøve at lægge et tomt program i controlleren den vej og se om det løser problemet.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.