Hop til indhold
IHC-User.dk

Lars1

Members
 • Antal indlæg

  2.104
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  3

Lars1 last won the day on June 27

Lars1 had the most liked content!

1 Følger

Om Lars1

 • Rang
  Platinum Boarder

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Lars1

  Varmestyring.

  Så vil jeg forslå at du opgrader firmwaren i controllerens til seneste version for HW 6.2. Det er ikke supporteret af LK, og de påstår controlleren kan tage skade, men jeg kender flere som har opgraderet og ingen har endnu set problemer. Tværtimod. De har fået en langt mere stabil controller. Specielt hvis kunden har temp. sensor kan controlleren blive ustabil med firmware 2.7.220 hvis du bruger trejdeparts produkter som f.eks. openhab.
 2. Lars1

  Alarm tastatur reset

  Mig bekendt resetter LK det ved at koble det sammen med et hvor de kender koderne. Metoden er beskrevet i LK's villedning såvidt jeg husker. Det er beskrevet under punktet som beskriver hvordan man får samme kode på flere serie koblede kode tastatur. Prøv at høre din lokale IHC elektriker om han ikke tilfældigvis skulle have et IHC tastatur liggende. Sommetider er man heldig.
 3. Det bliver spændende at se hvad LK vælger at gøre med denne udmelding. https://www.java.com/en/download/release_notice.jsp
 4. Lars1

  Varmestyring.

  Der har ikke været nye Java problemer med de sidste 3 updates, og hvis man ellers følger Oracle's best practice for upgrade, så bliver workaroundsne ikke overskrevet når man opdater Java. Bortset fra det, så er det lige gyldigt hvilket produkt du vælger. På et eller andet tidspunkt vil du stå med noget som ikke længere er supporteret med tidssvarende end user devices, medmindre du løbende opdater. OpenHab kræver også opdateringer ellers vil du løbe ind i samme problemer som med LK's manglende opdatering af krypterings algorithmer, som er årsagen til langt de fleste Java problemer.
 5. Lars1

  Varmestyring.

  Hvorfor gå over åen efter vand? Det problem som trådstarter beskriver, kan løses ved at rette Java konfigurationen på brugeren PC, eller starte sceneview via LK's java starter. Ingen grund til at spilde tid og penge på Openhab eller anden komplex integration, når alt hvad brguer spørger om er hvordan han kan bruge Sceneview uden at skulle starte sin gamle computer.
 6. Lars1

  Udvendige stikkontakter kobles fra “sluk alt”

  Du fjerner bare linket mellem sluk alt funktionen og de udvendige stikkontakter. Du kan læse mere om hvordan du gør det i LK's bruger villedning, eller du kan kontakte en elektriker som arbejder med LK IHC. Det vil nok tage ham 5 min. at gøre det såfremt der ikke er problemer med at connecte til controlleren.
 7. Har du checket LK's standard FB's? Jeg mener der er en med 4 koder som aktiver hver sin udgang.
 8. Lars1

  Varmestyring.

  I kunne læse tråden Java problemer igen igen igen. I den er der beskrevet workarounds så seneste Java version kan bringes til at virke med LK's serviceview etc. i de ældre firmware. Ellers vil jeg gøre som Henning forslår. Opgrader til seneste firmware version via en ældre firmware loader. LK påstår at det kan skade controlleren, men mig bekendt er der endnu ingen som har oplevet dette, og advarslen fra LK kom samtidig med at de releasede Visual 3 controlleren. Jeg har selv en HW 6.1 controller, og det er snart 1 år siden jeg opgraderede den til seneste firmware for en HW 6.2 controller. Jeg har ikke set problemer. Tværtimod er controlleren blevet mere stabil.
 9. Lars1

  opsætning og styring af dimmer i scenedesign

  Nope. alle wireless dimmer burde virke. Men jeg har ikke brugt Scenedesign i flere år, så jeg kan ikke huske hvordan dimmer virkede der.
 10. Lars1

  opsætning og styring af dimmer i scenedesign

  Hvilken dimmer bruger du? Såvidt jeg husker er det kun wireless dimmer som virker med skyderen.
 11. Prøv at læse tilbage her på boardet. Der er flere indlæg om Visual 3 controlleren, bl.a et par stykker hvor bl.a. Lars Jakobsen og jeg sammenligner Visual 2 og Visual 3 controllerne udfra de officielle specs. Det er desværre generelt nedslående læsning. Der er marginalt nyt i Visual 3 controlleren og Visual 3 programerings softwaren, og selv om vi hastigt nærmere os 1 års dagen (21/8) for frigivelsen af Visual 3 controlleren, er der fortsat ikke blevet frigivet nogle af de nyheder, som LK ellers lovede i forbindelse med lanceringen af Visual 3 controlleren. LK har såvidt jeg kan se i sidste mdr. frigivet en ny version af Visual softwaren til Visual 3 controlleren, men der er ikke nævnt noget om hvad der er ændret og der er ingen ny firmware. Det plejre at betyde at der kun er rettet nogle fejl.
 12. Lars1

  Ny Visual 3 version

  Det ser ud til at LK har frigivet en ny version af Visual 3 fornylig. Hvad der er ændret har jeg ingen idee om, og såvidt jeg kan se er der ikke kommet nogen ny firmware. Visual 2 er der såvidt jeg kan se ingen nyheder til.
 13. Lars1

  Gigabit på 15 år gammel IHC Net installation?

  Alle CAT5 connector og op er med skære klemmer, og de skære fint anden gang. Minimums bøjnings radiusen på et CAT5 og op kabel, gør at der ikke plads i væg dåser til ekstra kabel, så det er ikke noget med om elektrikeren har været sparsom eller ej.
 14. Lars1

  Gigabit på 15 år gammel IHC Net installation?

  Deri er jeg dybt uenig, men så gider jeg ellers ikke spilde mere tid på den diskution.
 15. Lars1

  Gigabit på 15 år gammel IHC Net installation?

  Stortset alle RJ45 connector for stive installations kabler kan pilles af kablet og sættes på igen. Det tager ikke meget længere tid end at skifte hele connectoren. Hvis connectoren sidder i et væg udtag, er det ikke sikkert at kablet er langt nok til at du kan klippe connectoren af, og så er der ingen tids forskel på om du piller connectoren af og sætter den på igen, eller om du skifter connectoren.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.