Jump to content
IHC-User.dk

Lars1

Members
 • Content Count

  2,749
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Lars1 last won the day on August 9

Lars1 had the most liked content!

1 Follower

About Lars1

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Der er en anden tråd om det emne. Mener det er ext3. Der er også en som har lavet et image og lagt det i download sektionen såvidt jeg husker.
 2. Mikkel skrev for ikke så længe siden noget om at hvis den grønne diode lyser konstant, så er controlleren død og så er det eneste der kan gøres at få den byttet. Programmet kan også uploades via SD kortet såvidt jeg husker. Du kan evt. prøve at lægge et tomt program i controlleren den vej og se om det løser problemet.
 3. Lyder lidt som at windos ikke genkender .jnlp filerne som Java filer. Jeg har ikke windos 10, så jeg ved ikke hvordan du løser det problem i windos 10. Men lige for at være sikker. Det er filen du har gemt og ikke bare et link til den?
 4. Det lyder som om ie også har fjernet supporten for Java. Bare gem .jnlp filen, og kør den direkte som ethvert andet program
 5. Med FW 2.8.4 behøver du ikke bruge JavaStarter. Du kan starte serviceview etc. direkte fra en browser. Bemærk dog at Java understøttelse er fjerne i de seneste firefox versioner, men det skulle fortsat virke i f.eks. ie. Alternativt kan du med firefox gemme .jar filen på din PC og starte den direkte. Så behøver du heller ikke åbne en browser hvergang til vil åbne serviceview.
 6. Visual 3 er kun lidt over et år gammel, og med LK's udvikling hastighed er det nok lidt tidligt at begynde at kigge på Visual 4. Programmet fra Term IHC og Visual 2 kan ikke flyttes til Visual 2/3. Man er nød til at starte fra grunden med programmeringen i Visual 2/3. Men søg her i boardet. Der er flere tråde vedr. opgradering fra Term IHC til Visual 2. Opgradering fra Term IHC og Visual 1 til Visual 2 og 3 er den samme. Men jeg håber er der er lidt dokumentation af de nuværende program, ellers bliver det hurtigt meget problematisk at lave det nye program. Dokumentationen in Term IHC er dog ofte ikke læsbar for alm. menesker. Man skal kender terminologien i Term IHC for at forstå den. Jeg er sikker på at Henning kan hjælpe dig med programeringen af den nye controller.
 7. Hvis power recycle ikke virker, så må du prøve med en af de reset firmwares som ligger her på boardet.
 8. Jo. 3 parts integration forværer problemet, som skyldes memory leaks i IHC firmwaren. Webserveren som 3 parts integrationen og Visual m.m. benytter har særligt mange memory leaks. Det er derfor man sommetider oplever at en controller genstarter når man starter serviceview eller forbinder med Visual.
 9. Har du prøvet at oprette en ny bruger med et andet navn end admin? Admin kan være et restricted bruger navn, så det kan meget vel være derfor at tilføj bruger knappen er grået ud.
 10. Hyppige genstart skyldes ofte dårlig programmering eller hvis man har trejdeparts produkter som f.eks. IHC Captain kørende. Der er flere tråde med tips til hvad man skal undgå i sin programmering.
 11. Lars1

  Kamstrup elmålere

  Hvad bruger du af HW for at kommuniker via CCC/HAN-stikket?
 12. Det vil ikke undre mig om du kan oprette en ny bruger hvis du vælger et andet bruger navn end admin. Men bortset fra det.Har du prøvet at genstarte og tage strømmen i 10 sek.?
 13. Inden du udskifter controlleren vil jeg anbefale at du får checket at det ikke er strømforsyningen som er ved at dø. At alt lys bliver tændt lyder mærkeligt, men er ikke utænkeligt hvis der er meget støj på den strøm som strømforsyningen leverer. Bortset fra det vil jeg altid skifte strømforsyningen sammen med controlleren hvis den er over 10 år gammel. Du kan altid bede om et tilbud fra en elektriker på at udskifte controlleren og programer den nye med option på de ændringer du gerne vil have lavet. Det burde de kunne give en relativ præcis pris på. Programmet er jeg sikker på Henning kan lave for dig. Specielt hvis du køber nogle af hans lækre feature som jeg ikke har set hos andre.
 14. Hvad er det du ikke kan få til at virke? Hvis det er afsendelse af mail's så skal du ofte bruge din egen ISP's SMTP GW med en mail adr. på et domain som tilhøre din ISP. Alternativt kan du lave en aftale med en mail provider som stiller en mail GW til rådighed. Vær dog opmærksom på at din ISP kan have blokeret for udgående mail. TDC bloker f.eks. for port 25 som er standard porten for SMTP. Hvis det er modtagelse af mail's så skal det såvidt jeg husker laves med POP3, hvor IHC controlleren forbinder sig til POP3 serveren og henter de mail's der ligger og venter. I ingen af ovenstående burde du skulle lave firewall regler, NAT eller port forward.
 15. Serie nr. registreres sjældent når udstyr som f.eks en LK IHC Controller sælges hvad enten dette er fra en grosist til en elektriker eller web shop eller til slut brugeren. Bortset fra det, så er købeloven ret klar. Serie nr. kan ikke alene bruges til at afgøre om der er garanti på et produkt. Det er salgs datoen som sætter start datoen for garantien. Jeg tvivler. Da visual 2 blev lanceret fulgte der et registrerings kort med så man kunne registrere controlleren hos LK, og man kunne også ringe direkte til LK hvis man havde problemer. Begge dele er gået fløjten med Visual 3 såvidt jeg ved. Bor selv i området, men ham jeg brugte tidligere har lukket forretningen og jeg har ikke haft brug for hjælp siden. Men prøv at kigge på deres websites. Hvis de skriver noget om LK IHC bør der være en god chance.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.