Hop til indhold
IHC-User.dk

Lars1

Members
 • Antal indlæg

  2.410
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  15

Lars1 last won the day on December 27 2018

Lars1 had the most liked content!

1 Følger

Om Lars1

 • Rang
  Over Tekniknørd :-D

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Lars1

  Kan ikke finde IHC Controller via. USB

  Det er ikke IHC Captain's skyld. ServiceView kan også bloker.
 2. Lars1

  Kan ikke finde IHC Controller via. USB

  Denne fejl kan også opstå hvis du har IHC Captian, IHC remote eller tilsvarende trejde parts produkt kørende. Hvis dette er tilfældet, så prøv at stoppe dem Sommetider hjælper det også at genstarte controlleren og PC'en inden du forsøger at connecte
 3. Lars1

  Stikkontakter med tænd/sluk fra wireless

  Det kræver også en elektriker hvis du ikke vil bryde loven.
 4. Lars1

  Nulstilling af controlleren

  Reset user mener jeg kun resetter brugerne, men der er forskellige reset firmwares i download sektionen så kig dig omkring.
 5. Lars1

  Stikkontakter med tænd/sluk fra wireless

  Du bør få en elektriker til at give dem en fast fase i steddet. Det kan klares i din tavle og tager 10 min. hvis dokumentationen er i orden. Det kræver der er en fast fase trukket med rundt. Det er desværre sjældent tilfældet. Men man kan også lave ændringen i tavlet.
 6. Lars1

  Generel hjælp og udfordring

  Ja og Ja. Der er enkelte som har haft problemer med firmware upgrade, men søg her på boardet. Der har endnu ikke været et problem som der ikke findes en workaround til. Ofte hjælper et par ekstra forsøg, eller en ekstra genstart af controlleren, evt. med strømmen fjernet i mindst 10 sek.
 7. Lars1

  Generel hjælp og udfordring

  Vi er flere som har opgraderet vores HW 6.1 controller med HW 6.2 firmware, selvom LK siger det ikke kan lade sig gøre. Men du får mig ikke til at udstedde nogen garantier. På den anden side. Det værste der kan ske er at du skal ud og have fat i en ny controller hvis det går galt, og det skulle du alligevel hvis du har brug for noget af det funktionalitet/fejl rettelser som ligger i den nyeste firmware, og vil følge LK's anbfaling.
 8. Rækkevide op til 5 meter. Men vi har selvfølgelig også NFC, med en rækkevide op til 10cm. Bruges bl.a. til mobilpay etc. SAS udnyttede det på et tidspunkt i deres App, ved boarding, og automatiske gates for fast track og lounge adgang, men det er vist droppet igen.
 9. Lars1

  Wireless Jalousi Standard

  Den eneste måde at reducer tiden der bruges på hente/opdater kørselsværdier, er ved at begrænse bruge af elementer, hvor der er sat kryds i at tilstanden skal bevared ved strømsvigt. Det er disse som bliver henten når man uploader en ny version af det program man hentede tidligere. Hvis der ikke er sat kryds i at tilstanden skal bevares, så bliver de overskrevet med program default værdierne når den nye version bliver uploadet.
 10. Lars1

  Controller genstarter hele tiden!

  Jeg talte idag med en af mine venner som laver meget i embedded SW. Han mente at IHC controlleren måske ville boote op i fejl tilstand, hvis man satte et tomt SD kort med korrekt fil format i den og genstartede den. Herefter burde man kunne oploade en ny firmware. Vi har ingen IHC controller at teste dette på, men det virker på mange af de devices han arbejder med.
 11. Tilføj RFID, og du får en trejde dimension af nærhed. De fleste telefoner har RFID chips indbygget idag
 12. Lars1

  Controller genstarter hele tiden!

  Ejvind har i en anden i en anden tråd beskrevet hvordan han laver et nyt SD kort til sin controller, som han bruger i forbindelse med opgradering. Prøv at hør ham hvilke filer der skal ligge på SD kortet og hvordan det skal være formateret.
 13. Controlleren har 3 hastigheder såvidt jeg husker. 1Hz alm. operation uden forbindelse vil trejdeparts produkter, Visual etc. 2Hz alm. operation med forbindelse til trejdeparts produkter, Visual etc. Hurtigere. Fejltilstand, men så vil du ikke kunne komme i kontakt med den via trejdeparts produkter, Visual etc. og den vil ikke reager på tryk etc. Der bør ikke ske noget ved at genstarte den, men forsøg først om du ved at stoppe IHC Captain og IHC tablet kan få downloadet en backup af programmet. Det er kun mens du downloader programmet at det kan være nødvendigt at stoppe IHC Captain.
 14. Det lyder mest som at kommunikationen fejler. Prøv at stoppe IHC Captain og IHC tablet, så det kun er din PC som har forbindelse til din controller. Når jeg har kommunikations problemer plejer det at hjælpe. Som regl med det samme, men enkelte gange har jeg skullet vente op til 30 min. før alle andre connections var timed ud. Og for fremtiden. Huske at gem en kopi af programmet inden du uploader det. Jeg har prøvet at skulle nogle mdr. tilbage, fordi strømmen røg mens jeg var ved at uploade programmet.
 15. Den logning som LK IHC kan lave er sekventiel logning. Den åbner en fil, og begynder at skrive data fra en ende af. Det er ikke særligt hårdt for et SD kort. Havde der været tale om en database hvor data blev ændret eller reorganiseret ofte, så er det en helt anden sag. Vedr. nedlukning, så er SD kortet mig bekendt ikke mere følsomt end alm. harddiske på dette punkt. Problemet er størst hvis der er en skrive operation igang når strømmen går, men med et embedded Linux image, er det begrænset hvad der sker af skrive operationer til SD kortet, også selvom man har logning aktiveret, medmindre man selvfølgelig logger SAMTLIGE events.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.