Hop til indhold
IHC-User.dk

Al aktivitet

Denne stream opdaterer automatisk     

 1. Yesterday
 2. Lars1

  Opgradering af 0.996 fejler.

  Du bør nok opdater din bruger villednings side. Af den fremgår det at 0.996 er bygget på Jessie. Intet sted fremgår det at senest version kræver STRETCH.
 3. Mikkel Skovgaard

  Opgradering af 0.996 fejler.

  Mit kode kræver STRETCH versionen.
 4. Kandersen

  OpenHAB og IHC dimmer 350LR/600 etc

  En UZB1 stick. Ikke verdens bedste, men den funger til formålet. Den findes i to versioner, en meget billig og en ret så dyr. Forskellen er at den dyre er en zwave.me og har noget software med. Den billige (den jeg har) har ikke software med. Begge virker helt almindeligt med Z-wave.
 5. Lars1

  Opgradering af 0.996 fejler.

  Det gør jeg ikke. Det er et standard Jersie image med flere forskellige stykker SW, så jeg vil gerne undgå at reinstaller andet end IHC Captain.
 6. Martin Abildgaard

  Opgradering af 0.996 fejler.

  Hvis du kører med Mikkels image, så henter du det nye image.
 7. Lars1

  Firmware Loader kan ikke forbinde til controller

  Jeg har også problemer med nogle af de nyer firmware loader og min HW 6.1 controller. Prøv at bruge en af de gamle, som ligger her på boardet. Jeg mener også at jeg har lagt et indlæg for ca. 1 år siden hvor jeg havde samme problem. Jeg mener jeg dengang beskrev hvilken firmware loader jeg havde held med at bruge.
 8. Lars1

  Opgradering af 0.996 fejler.

  Frisk installation af Raspberry eller kun IHC Captain?
 9. The Doctor

  Firmware Loader kan ikke forbinde til controller

  Typisk.. Firmware uploader kan ikke fange controlleren. Prøvet at slukke den, og tænde den mens programmet forbinder. Uden held :-( Kører på windows 10. Burde det give problemer ?
 10. Martin Abildgaard

  Opgradering af 0.996 fejler.

  Kræver en frisk install. Sorry. Husk at tage en backup af Dine regler.
 11. Lars1

  Problemer med wireless kontakter

  Bare rul den på. Det samme gælder 2.8.4. Hvis du opgrader til 2.8.4, bør du også opgrader Visual til 2.8.6. En genstart af controlleren vil sikkert løse problemet her og nu, men det vil sikkert komme igen om nogle uger hvis du forbliver på 2.7.220. Du kan derfor ikke sige om 2.7.199 eller 2.8.4 løser problemet før der er gået noget tid.
 12. The Doctor

  Problemer med wireless kontakter

  OK - Jeg prøver at ændre til 2.7.199. Kan jeg bare rulle den på, og så burde det kører videre med den eksisterende programmering ? 2.8.4 - Skal der gøres noget specielt for at få den på ?
 13. Neuschaefer

  Kan ikke linke alle produkter

  Hej Morten, Fandt du ud af hvad problemet var?
 14. Lars1

  Opgradering af 0.996 fejler.

  Jeg har forsøgt at opgrader min IHC Captain installation som pt. køre 0.996, men får nedenstående besked hvergang jeg forsøger at køre "wget -q -O - jemi.dk/ihc/install | sudo bash". Hvis jeg bloker i min firewall, så min Raspberry ikke kan nå jemi.dk, så sker der bare ingen når jeg skyder ovenstående kommando af. Ligeledes er resultatet det samme hvad enten jeg køre den med Sudo eller ej. Yderlig kan jeg tilføje at http://jemi.dk/findmypi/ ikke finder nogen Captain installation, men det bekymre mig ikke så meget da det aldrig har virket hos mig, og jeg aldrig har manglet det. Nogen der har nogen gode ideer til hvad der går galt. Box options: --msgbox <text> <height> <width> --yesno <text> <height> <width> --infobox <text> <height> <width> --inputbox <text> <height> <width> [init] --passwordbox <text> <height> <width> [init] --textbox <file> <height> <width> --menu <text> <height> <width> <listheight> [tag item] ... --checklist <text> <height> <width> <listheight> [tag item status]... --radiolist <text> <height> <width> <listheight> [tag item status]... --gauge <text> <height> <width> <percent> Options: (depend on box-option) --clear clear screen on exit --defaultno default no button --default-item <string> set default string --fb, --fullbuttons use full buttons --nocancel no cancel button --yes-button <text> set text of yes button --no-button <text> set text of no button --ok-button <text> set text of ok button --cancel-button <text> set text of cancel button --noitem don't display items --notags don't display tags --separate-output output one line at a time --output-fd <fd> output to fd, not stdout --title <title> display title --backtitle <backtitle> display backtitle --scrolltext force vertical scrollbars --topleft put window in top-left corner -h, --help print this message -v, --version print version information
 15. Lars1

  Problemer med wireless kontakter

  Da du opgraderede til 2.7.220, opgraderede du så til 2.7.199 først? Det er et vigtigt skridt, da 2.7.199 opgrader radio modulet i HW 6 controllerne. Det gør 2.7.220 ikke. Hvis du ikke har temp. sensor, vil jeg anbefale at du nedgrader til 2.7.199. Den er mere stabil. Alternativt kan du opgrader til 2.8.4. Den virker officielt ikke på HW6.1 controller, men vi er flere som med success har opgraderet vores HW 6.1 controller med 2.8.4. Den er væsentlig mere stabil end 2.7.220, og den har opdaterede Java certifikater og krypterings algorithmer, hvilket hverken 2.7.199 eller 2.7.220 har.
 16. Bjarne Sørensen

  Funktionsblok til fasedæmp

  Du har en touch udgang på FB'en som du trækker over på den fysiske udgang i venstre vindue hvor din trykledning sidder på. Du kan prøve om det virker i serviceview ved at styre udgangen.
 17. Peter Holm Larsen

  Ikke nok ledere. Forslag ønskes

  Der ser jo nærmest ud til at være øde omkring dig :-) Jeg fik for 8 år siden skudt et tomrør 12 m under plænen til el og vand. Det er en enkel alternativmåde hvis du ikke vil ødelægge plænen.
 18. Mikkel Skovgaard

  openHAB2 IHC binding

  Battery is just ok or not ok Signal level is 0 to 18. 18 being best. There is 3 levels within that scale but I'm on my phone
 19. Sidste uge
 20. The Doctor

  Problemer med wireless kontakter

  Jeg kører 2.7.220. Så vidt jeg kan se den nyeste. Er der en løsning på problemet ?
 21. Shermansen

  Funktionsblok til fasedæmp

  Hej Bjarne. Tak for svaret. Men jeg synes nu ikke at jeg kan få til til at virke? Jeg er lidt i tvivl om hvor du vil have "tændledningen" monteret. Selve tændledning og fasedæmp ledningen er forbundet til hver sin udgang på output modulet - Så jeg synes jeg mangler et sted for tændledningen i funktionsblokken?
 22. EjvindHald

  openHAB2 IHC binding

  I do not know this. Maybe some of the senior guys in this area like @Lars Jacobsen, @Lars1, @Mikkel Skovgaard or @cis2131 can contribute? @Pauli Anttila: Can you provide an example for binding version 2.x of a line in the items file using channel and a Command? In Openhab binding 1.x you had this in the documentation: ihc=">[Command:ResourceId(:VALUE)]" which is a very powerful feature of the binding.
 23. Torben32

  Problemer med wireless kontakter

  Hej Lars 1 Jeg blander mig lige. Har version 6.2 controller. Oplever problemet sjældent. Hvilken firmware er den mest stabile her?
 24. Bjarne B. Dollerup

  OpenHAB og IHC dimmer 350LR/600 etc

  Spændende. Tak. Det bliver jeg "nødt" til at afprøve. Vores hus "mangler" IHC styring af udtag udtag og andet og jeg ser muligheder med den z-wave dimmer, du har prøvet. Hvilken Z-wave stick har du i din OH Raspberry Pi? Tak, Bjarne
 25. Lars1

  Problemer med wireless kontakter

  Det er et kendt problem som sommetider opstår med visse firmware versioner. Hvilken firmware ligger der i controlleren idag?
 26. Pauli Anttila

  openHAB2 IHC binding

  Does anyone have idea what is the scale (min, max, etc) of the battery level and signal strength for wireless devices?
 27. Szafranski

  Ikke nok ledere. Forslag ønskes

  Tak for feedback. Jeg går i krig. Har levet en lille tegning af projektet
 1. Load mere aktivitet
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.