Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Yesterday
  2. Tusind tak. Som altid. Jeg er bekendt med Firmwareloaderen, havde blot aldrig "leget med" downgrades. Men det er jo så heller ikke nødvendigt, da det er en v3 Controller.
  3. Det lyder til at være den nye ver. 3 controller. så findes der kun denne reset firmware: Husk at tage en backup af dit kørende program/projekt inden du loader. Og på spørgsmålet med hvordan man bruger dem, så prøv at læse vejledningen der installeres sammen med Visual i din Start menu. Men det er “bare” at starte firmware loaderen og følge guiden.
  4. Nå, undskyld Mikkel. Dit virker godt nok, hvis man højre klikker på script filen og fjernet blokeringen, som Windows Edge sætter.
  5. Troede vi var færdige med det Java skrammel. Har lige opdateret Java på min PC og nu ingen adgang til Admin og Serviceview. Har prøvet at køre Mikkels IHC starter. Nyeste FW og Visual 3. Nogen hints?? / Jørgen.
  6. Hvis jeg var dig, så ville jeg 100% droppe 4.2.01 og i stedet føre dine tryk direkte til indgangene på de respektive funktionsblokke til lyset.
  7. Det LK wireless fjernbetjening. Ikke de trådløse tryk.
  8. Endelig tog jeg mig sammen til at få set på dette. Men jeg er nu på FW03.03.37. Skal jeg nedgradere først for at kunne bruge disse "reset-ip" fw? Og til hvad evt.? og hvordan? :-)
  9. Hvis du har et wireless 4 tryk i både virkeligheden og i dit program, så skal du du kun linke dit tryk én gang. Eller misforstår jeg det du skriver, vedhæft evt. dit program.
  10. Hej Ulrich, jeg sammenlignede MTN5472-2119 duo og MTN5471-2119 Basic på siden, men fandt ingen forskelle mellem dem, ved nogen, hvordan de adskiller sig?
  11. Nu har jeg fået kontrolleret alle udgange tænder som forventet. Jeg opdagede jeg have en Magnetventil hvor spolen ikke virker. Jeg har problemer med at få programmeret en fjernbetjening som midlertidig løsning, til 4 stk. lampeudtag med wireless metoden. Det går fint med første lampeudtag (Tænd sluk på knap 1 og 2) Men når jeg vil linke nr. 2 lampeudtag (knap 3 og 4) siger controller at den er optaget af det første lampeudtag. Fjernbetjening knap 1 og 2 -> Lampe 1 Knap 3 og 4 -> lampe 3 og 4 osv. Hvad gør jeg forkert?
  12. Last week
  13. Det er helt fint, vi har alle været nybegynder. Det virker - men du får ikke dit lave nat niveau med, derfor skal du bruge bit 3 og 4 som hver har deres eget niveau. Prøv at arbejde lidt med det. Jeg har stor respekt for at du vil kontrollere og forstå dine udgange, det er der mange der kunne lære af. Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål eller andre IHC udfordringer.
  14. Jeg er nybegynder i IHC og jeg har nok ikke forstået hvorfor du ville bruge bit 3 og 4, og det du mente med faste niveauer. Men jeg har nu brugt bit 1 som puls on. - Tænd via uge ur og brugt bit 2 som puls off - via uge ur. Det virker. Jeg takker for dit tilbud, og har tænkt på, at jeg måske for brug for at trække på dine kompetencer inden for IHC programmering. Allerførst vil jeg gerne have alle udgange kontrolleret, og at det virker som forventet, og derefter skal jeg have lavet nogle specielle opsætninger, og til sidst skal jeg have set på IHC alarm. Har ikke været på
  15. Hvad er det der ikke stemmer? Hvis du, via bit 1 og 2, indstiller lyset med lange tryk til det niveau du ønsker ved dag og nat, og gemmer dette niveau med et langt tryk på hhv. bit 3 og 4. Så kan du bagefter frit fremkalde niveauerne igen med en kort puls. Så mangler du bare at finde én eller flere funktionsblokke der virker som ønsket. Alternativt kan jeg lave én specielt til dig, dette tager dog tid, og jeg kan derfor ikke tilbyde at gøre det gratis.
  16. Det er et eller andet der ikke stemmer med det du skriver: Bit 1: On puls - tænder lyset: sætter den til off inden jeg aktivere næste bit Bit 2: On puls - slukker lyset Bit 5: On puls regulere 0-10V signalet op og ned indtil en off puls påtrykkes. Bit 6: On puls slukker lyset. Jeg kan ikke få ugeuret til at fungere som ønsket. Edit: Jeg må hellere præcisere. Jeg kan tænde og slukke via ugeur med en on og off puls. Men det er 50% dæmper funktionen jeg ikke kan få ind over?
  17. Det kan nemt convertes ved at åbne filen i text editor også skifte tegnsættet Du kan også sende filen til mig så kan jeg fixe det for dig meget hurtigt.
  18. Hej, Jeg har samme problem - min .vis fil indeholder ÆØÅ, men når jeg sender til controlleren, bliver tegnene ikke vist korrekt. Jeg har forsøgt at skifte til dansk region i Windows 10. "chcp" viser "Active code page: 850", mod tidligere "437". Jeg har også forsøgt at afinstallere Visual og installere igen bagefter skift til dansk region. Stadig intet held. Fandt man nogensinde en løsning på dette problem?
  19. Du har to faste niveauer på den, bit 3 og 4, så hvis du f.eks. indstiller bit 4 til dine 50% og lader funktionsblokken tænde på bit 4 om aftenen så burde det virke. Du skal bruge bit 2 til at slukke og selvfølgelig bit 3 om dagen.
  20. Ahh, ja selvfølgelig. Jeg kan aktivere hver bit derinde fra Serviceview. Det har jeg gjort nu, og jeg kan se det virker. Især ved aktivering af bit 5 kører 0-10V op og ned hele tiden. Nu kommer spørgsmålet så hvordan (til at starte med vil jeg have ugeur ind over til tænd og sluk., og vil godt have den dæmpet 50% i inden for fast tid f.eks 22 - 00.
  21. Den nemmeste måde at kontrollerer dit 1-10v Output modul, er ved at indsætte produktet "Output 1-10v", med den rigtige adresse i venstre side i Visual og overføre det til controlleren. Derefter monterer du en lampe som vist i manualen og logger på controlleren via ServiceView, aktiver bit 1 - 8 som beskrevet i manualen, og ser om den gør som forventet.
  22. Ok, så langt så godt. Jeg har en lille udfordring med 1-10V output modul. Har læst manual og vejledning og forstået at første 8 bit bruges hvis data indgang anvendes, det har jeg gjort. Har monteret +24V og jeg kan få modulet til at tænde men ikke slukke igen. Jeg var nødt til at slette programmet og indlæse en ny. Det hjalp ikke som forventet, trykkede på reset og det hjalp ikke, til sidst afbrød jeg forsyningen til controller og tændte igen. Så for at undgå jeg laver rod i det igen, er jeg nødt til at spørge, hvordan laver jeg en funktionsblok, til at teste 1-10V fu
  23. Øh... Er det cirkulation til varmt brugsvand? I så fald bør du nok overveje nødvendigheden af, at den kører konstant fra 05:30 til 22:00... Den kan naturligvis have en termostat (det har min), men dit setup vil betyde at du bruger unødig energi på at varme vand op i rørene. Komforten vil du i 9 ud af 10 tilfælde få ved at lade pumpen køre ved aktivering af lys i bad eller køkken, eller indskrænke det til kortere perioder ved fx madlavning. Hos mig tager det 30 sekunder fra lyset er tændt, til pumpen har ført varmt vand frem. Så den er sat til at køre om morgenen og ved spi
  24. Hej Henning. Mange tak for din hjælp. Det er nu installeret i min controller, og det virker uden yderligere tilpasning af nogen art. Helt perfekt. Jeg var selv ude i en masse funktionsblokke med AND og OR og Tidspunkter, inverteret signal og jeg ved ikke hvad, og det ville bare ikke virke. Med venlig hilsen Esben
  25. Jeg kopierer dem ind næsten gang jeg genstarter ,men der kommer en del fejl i loggen ,
  26. Ønsker å kjøpe en eller to 1-10V output
  27. Det er fløjtende ligegyldigt hvilken du vælger, det er stadig bare en udgang der bliver sat on eller off.
  1. Load more activity
  • Newsletter

    Want to keep up to date with all our latest news and information?
    Sign Up
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok