Hop til indhold
IHC-User.dk

Al aktivitet

Denne stream opdaterer automatisk     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Harjo

  Udskiftning af IHC Controller (Visual 1)

  Tak Lars :-)
 4. Anders Bjerregaard

  Homekit, kører ikke

  Done
 5. cis2131

  Homekit, kører ikke

  Hmm, prøv lige at genstarte den, og hvis den stadig melder fejl, så tryk på remote igen. Claus
 6. Kandersen

  IHC Connection fail

  Nej det burde ikke være Java. Hvis du kører med Openhabian, så installere den default den java du skal bruge. Jeg er ret sikker på det enten er porten 443, brugernavn/pw eller at der ikke er adgang fra Administrator.
 7. Anders Bjerregaard

  Homekit, kører ikke

  Hej Claus Ja, jeg har haft slettet cache da det ikke virkede. Den skriver i browserinterfacet at det ikke kører
 8. cis2131

  Homekit, kører ikke

  Det må næsten være noget andet, for homekit tjenesten kører uden fejl på din pi. Har du haft slettet cache e.l.
 9. Anders Bjerregaard

  Homekit, kører ikke

  Hej Claus desværre ikke - se ss netop taget
 10. cis2131

  Homekit, kører ikke

  Kan du teste om det virker nu. Hvis det er løst, så pusher jeg en update ud til alle. Claus
 11. Pons

  Køb af IHC net moduler - HVOR?

  Tak for svar alle samme. Jeg har været ramt af mandeinfluenza, deraf mit langsommelige svar. Umiddelbart er der endnu ingen forslag, hvor jeg kan bibeholde mine eksisterende IHC NET tavler og "Estetikken". Mht. TV signalet, kan jeg se at flere har succes med denne https://www.av-connection.dk/?PNo=MC-TVB02 Desværre findes den ikke til dinskinne.
 12. Plindberg

  IHC Connection fail

  Jeg får ikke adgang til Administrator, på IP, har læst mig lidt frem til at man skal tilslutte via USB. Er desværre ikke i nærheden af controlleren de næste 14 dage :-( Dog skal det siges at jeg tidligere med succes haft adgang, og har ikke ændret noget på controlleren siden... Har indstastet korrekte oplysninger i ihc.cfg filen, så det skulle ikke være der? Kunne det evt. være noget med java iforhold til Raspberry'en og Openhabian?
 13. Anders Bjerregaard

  Homekit, kører ikke

  Super, jeg har aktiveret remote support og sendt dig en pb. tak
 14. Lars Jacobsen

  Udskiftning af IHC Controller (Visual 1)

  Det afhænger efter hvilken psu og hvor mange moduler mm der er tilkoblet. Du kan finde et excel ark jeg har lavet under download sektionen, der giver et bud på forbruget, og dermed om det kan lade sig gøre. Men umiddelbart så ja, - men med forbehold.
 15. Henrik Bækbo

  Homekit, kører ikke

  Hej Claus, Du er også velkommen til at test hos mig. Jeg har en helt ren og simpel installation af 2.11 med kun en enkelt IHC kanal defineret. Det er ikke på noget tidspunkt lykkedes at forbinde til Homekit, efter at jeg installerede Sonos højtalere i sidste uge. Lad mig vide om det hvis det giver mening? Henrik
 16. Harjo

  Udskiftning af IHC Controller (Visual 1)

  Hej Chr.kj Tak for det gode råd :-) Er der muligt at sætte to controllere på samme 24V strømforsyning, eller skal jeg have fat i en ny strømforsyning også?
 17. cis2131

  Homekit, kører ikke

  Hej Anders Jeg tror jeg har fundet en løsning. Kan du ikke lige trykke på remote support, og sende mig din licens nøgle på en privat besked, så tester jeg det lige. Claus
 18. Henning Pedersen

  Badeværelseslys

  Hej Torben Prøv om vedhæftede kan bruges. Torben.vis
 19. chr.kj

  Udskiftning af IHC Controller (Visual 1)

  Hej. jeg har lige "opgraderet" fra Controller V1 til controller/viewer V2 og har stået i samme situation som dig. Jeg fik det råd, at når du har indkøbt den ny controller, så tilslut den en 24v strømforsyning så du kan tilgå den og kode den i et tempo der passer dig. På den måde undgår du også "nede tid" til programmering af funktions blokke (FB) når du skifter og samtidig kan du "kopiere" opsætningen fra den nuværende controller. Når du skifter controlleren så hold styr på de eksisterende ind og udgange. Gør du det og får dem placeret ens i den ny controller, så vil datalinjerne også passe i dine FB. Samtidig fik jeg også et bedre indblik i programmeringen af FB og fik det herefter sat op så det passede til mig :-)
 20. Bjarne Sørensen

  RF version N/A på HV 6.2

  2.7.199 opgrader radio modulet. Du skal muligvis bruge firmwareloader ver 1.3.3 til at kunne udføre den "tilbagerulning", den kan findes her på siden.
 21. Torben32

  RF version N/A på HV 6.2

  Mener da jeg opdaterede skulle 2.7.119 først på, da denne indeholdt en opdatering af RF version. Prøv at søge lidt på siden. Her kan du også finde en firmware Loader der gør det muligt at gå tilbage til ældre versioner. Se denne tråd:
 22. Sidste uge
 23. Kandersen

  IHC Connection fail

  Lige en korrigering.. Binding 1.12 er ikke den nye, men den første. Jeg formoder du har lavet en cfg fil til din controller, (ellers burde Openhab slet ikke forsøge finde den). Er lidt sikker på det er indstillinger i din adgangskontrol i Administrator.
 24. Kandersen

  IHC Connection fail

  Samme sted hvor du opsætter IP adressen til din controller. Der finder du også adgangskontrol.
 25. Kandersen

  IHC Connection fail

  Nej ikke serviceView.. Du skal ind i Administrator.
 26. Plindberg

  IHC Connection fail

  har lidt problemer med at få adgang til admin.. skal man ikke gå ind på ip'en -> LK IHC ServiceView?
 27. Kandersen

  IHC Connection fail

  Det er den nye så, så vidt jeg husker. Jeg ved ikke om der er noget specielt i den. Jeg har den installeret, men har ikke forbundet min controller til den endnu. Fik du tjekket om du har sat adgangskontrollen i Administrator til IHC controlleren?
 28. Plindberg

  IHC Connection fail

  Har installeret bindingen via OH2 Paper UI, 1.12.0
 1. Load mere aktivitet
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.