Hop til indhold
IHC-User.dk

Al aktivitet

Denne stream opdaterer automatisk     

 1. Seneste time
 2. Henning Pedersen

  Funktionsblokke - download

  Mon ikke 2.1.01.a. Ur, med 1 tidspunkt. opfylder dine ønsker.
 3. Today
 4. Yesterday
 5. Kandersen

  kan ikke logge ind i controller via web

  Du skal sikkert bruge en anden firmware loader. Mener den hedder 1.1.3
 6. Kandersen

  Funktionsblokke - download

  Findes ikke udover dem du har. Har du behov for andet, så skal du selv lave den eller få nogen til det. LK har ikke tænkt på alle situationer i de FBére der følger med.
 7. Kandersen

  Varmestyring.

  2. Du vil promte få en fejl i OpenHab loggen, hvis OpenHab (bindingen) mister forbindelsen til IHC controlleren. IHC controlleren er en "Thing", og den kan man lave overvågning via en rule. I den rule kan du sådan set alt, inkl sende en besked til din mobil/app, mail eller nærmest hvad som helst andet. 3. Jeg skal selv have lavet sådan en rule en af dagene. Men det er ikke så svært, når man først får lært det grundlæggende i rules. Fx har jeg rules på alle min PIR´s, så jeg får sat en tid/dato for, hvornår de sidst triggede. Udover har jeg rules for, om mine trådløse z-wave/zigbee devices er online eller om de har mistet forbindelsen, (sker meget sjældent). Det er den sidste løsning som jeg også lige skal have lavet til IHC controlleren. Jeg har bare nedprioriteret det, fordi det er uhyre sjældent at forbindelsen ryger til cotrolleren, (den timer ud engang imellem, men decideret mister forbindelsen, det er aldrig sket). Men derfor skal der være en rule for det alligevel, for hvad nu hvis.... 4. På den led synes jeg ikke OpenHab kræver den store opmærksomhed. Det er mere når man begynder at tænke i backup, og Linux kerner opdateringer. OpenHab er jo bare et program, ligesom alle andre programmer på fx en PC.
 8. Lyngby

  kan ikke logge ind i controller via web

  Denne firmware virker ikke til hardware version 6.1 :-( vil ikke opdatere Nogle Idéer?
 9. Soeren65

  Funktionsblokke - download

  Har en Visual 2 - HW 6.1 og den seneste SW installeret 2.7.349. Undrer mig over at der ikke er et sted længere på IHC's hjemmeside hvor man kan downloade funktionsblokke (http://www.lk.dk/mit-lk/ihc-software), idet jeg ikke rigtig synes jeg har nogle i mit bibliotek der dækker mit behov. Eksempelvis skal jeg nu lave en simpel timerstyring hvor en udgang slåes til i et bestemt tidsinterval styret af et ur. Men i gruppen "1.4 PIR og Timer" har jeg kun 5 blokke (1.4.01.g Simpel PIR styring, 1.4.04.a Lys styret af PIR med "lyspedel", 1.4.05.a Trappeautomat, 1.4.06.d Pir styring og 1.4.08.a Neddrosling af Pir. ALtså 4 til PIR styring og kun en til noget trappestyring. Hvor finder jeg lige en simpel blok til mit behov? P.f.h.t.
 10. Kenn Albrechtsen

  Varmestyring.

  Hej. 1. Det bliver OpenHAB 2. Eksempelvis, hvis jeg hiver netværkstik ud af controlleren. Det er dog en test controller uden i/o moduler. Så får jeg ingen fejl.jeg ser stadigvæk temperaturen fra controlleren som er “offset” værdi. Det kunne være rart med nogle ### tegn. 3. Ja. Der må nok findes noget simpelt. Har du en retning, du kan pege mig i? ;-) 4. Bare openHAB kun skal have halvt så meget opmærksomhed som java workaround, og eventyrlige firmware opdateringer. Fortaleren er også selve app delen, som bliver den primære adgang til systemet. Lars1. Jeg prøver at teste med nyeste firmware for HW6.1 Tak for hjælpen alle!
 11. Bjarne Sørensen

  Tomme lokaliteter

  Det var bare nærmere hvis det var en fejl at de var væk. Du behøver ikke at ændre det for min skyld. God ferie.
 12. Sidste uge
 13. tinnituz

  LK Fuga Pure rammer

  Er det dette i søger ?
 14. Dami

  LK Fuga Pure rammer

  Jeg har også læst det Morten. Men jeg har ingen steder kunne finde om de også passer på svagstrømtryk, hvor man ikke har en dåse bagved :)
 15. Mikkel Skovgaard

  Tomme lokaliteter

  Nej det er en bevidst ting. De tomme gav problemer. Jeg kan godt se hvad du bruger dem til der. Vil prøve at lave support for det igen når jeg er retur fra sommerferie.
 16. Lars1

  Varmestyring.

  Så vil jeg forslå at du opgrader firmwaren i controllerens til seneste version for HW 6.2. Det er ikke supporteret af LK, og de påstår controlleren kan tage skade, men jeg kender flere som har opgraderet og ingen har endnu set problemer. Tværtimod. De har fået en langt mere stabil controller. Specielt hvis kunden har temp. sensor kan controlleren blive ustabil med firmware 2.7.220 hvis du bruger trejdeparts produkter som f.eks. openhab.
 17. Morten Stryhn

  LK Fuga Pure rammer

  Da de lancerede rammerne var det i hvert fald en del af markedsføringen at det var nye FUGA rammer, så man kunne udskifte gamle rammer, hvis man ønskede det eller satte nye stik op og ønsker samme design over hele linien. Se her hvad jeg fandt på lk.dk (http://www.lk.dk/support/professionel/faq-ny-fuga): Spørgsmål: Rammer i eksisterende dåser Kan LK FUGA®SOFT, LK FUGA®CHOICE, LK FUGA®PURE designrammer installeres i eksisterende (allerede indsatte) dåser? Svar: Rammer i eksisterende dåser Ja, de kan alle installeres sammen med de gamle indmurings- og indstøbningsdåser. Med hensyn til de blå og grå forfradåser, er det en anden sag. Her er det nødvendigt at udskifte til den nye vindtætte forfradåse. Dette kan lade sig gøre da det er samme hulstørrelse til begge dåser.
 18. Kandersen

  Varmestyring.

  1. Hvad blev løsningen? 2. Hvilken forbindelse "cutter" du, og til hvad? 3. Hvis det er OpenHab løsningen, så er det simpelt nok at sætte en overvågning på. Men mangler lige svaret på pkt. 1. 4. OpenHab skal som sådan ikke opdateres. Men som med alle andre OSér, (OpenHab er IKKE et OS), så bør man lige holde sig for øje, når der kommer nye opdateringer. OpenHab bygger på en Rasbian (Debian), som er Linux OS. Og den bør man holde lidt øje med, (ligesom på windows, hvor det dog foregår automatisk). Men det foregår IKKE automatisk på Linux, (man kan dog lave scripts til det, så vidt jeg er orienteret). Openhab kommer med relativ lange mellemrum med nye versioner (stable). Men det er oftest nye features, og ikke sikkerhedsmæssigt. Så her er det primært op til, hvor nørdede man er, eller hvor store ændringer der er i forhold til det resultat man vil have.
 19. Kenn Albrechtsen

  Varmestyring.

  Hej. Tak for alle besvarelser. Dejligt med hjælpsomhed! Jeg tog lige en laaaang aften her den anden dag og tyggede mig igennem det hele. Ny kører der en temperatur styring med temp input og regulerings output. :-) Men nu kommer tillægsspørgsmålet: Hvis jeg cutter forbindelsen til min test IHC controller, får jeg ingen fejl. den kører bare videre som intet var sket. Kan man sætte en overvågning på? Hvor tit skal OpenHAB opdateres? Workaround med Java dur ikke. - Han vil kunne logge på fra alle computere i hustanden... Om han så gik ud og købte en ny imorgen.
 20. TorbenSørensen

  Udvendige stikkontakter kobles fra “sluk alt”

  Ja, hvis du vedhæfter dit program, er det meget nemmere at hjælpe.
 21. TorbenSørensen

  kan ikke logge ind i controller via web

  Hvis du loader den firmwarefil som hedder reset_users_access i controlleren, er det kun brugere som bliver slettet. Tjek lige bagefter, om tilladelser til at tilgå controller fra netværk er "vinget af". Her er en tidligere post om samme problematik. >>>LINK<<<
 22. Lyngby

  kan ikke logge ind i controller via web

  Hvordan fungere det? skal det bare loades i controlleren? og hvad med programmet i controlleren
 23. Lars Jacobsen

  kan ikke logge ind i controller via web

  Prøv at give den user reset firmwaren som du kan finde i downloadsektionen.
 24. Lyngby

  kan ikke logge ind i controller via web

  Hejsa, Jeg har et problem med en IHC controller ver. 6.1 Jeg kan ikke logge ind i den via web, og jeg kan ikke oprette en ny bruger. Jeg kan godt logge ind i controlleren via USB, men ikke oprette brugere. Under brugere kan jeg ikke se at der er oprettet nogle. Controller har været genstartet og kører med nyeste firmware til denne version af controller
 25. Bjarne Sørensen

  Tomme lokaliteter

  Jeg har observeret at tomme lokaliteter ikke altid vises i oversigten i venstre side IHC-Captain. Logger man ud og ind igen er de der, trykker man på handlingseditor forsvinder de igen. Kan det hænge sammen med min forrige fejl? Nej vel? Push over virker stadig.
 26. tinnituz

  S: Komplet IHC tavle - Ny pris

  1 stk. IHC 230V Output modul1 stk. 24V Input modul og niko dæmperen
 27. Bjarne Sørensen

  Sonosfejl med IHC Captain

  Jeg har endelig taget mig sammen og opdateret min IHC-Captain til version 1.11. Jeg tror det var 0.96 jeg kørte før, men kan ikke huske det, men pushover beskeder og Sonos gik ned efter et par dage. Nå men problemet for mig er at ikke kan få Sonos til at starte eller stoppe efter de regler jeg laver. Når jeg tester reglen (der hvor jeg lige har oprettet den) virker den, men lukker jeg vinduet og tester ved at trykke på knapperne i FB'en virker det ikke. Jeg startede med at restore min backup med reglerne fra den gamle version, men har siden slettet dem og oprettet dem igen. Mit Push-over virker direkte fra backuppen.
 28. Lars1

  Alarm tastatur reset

  Mig bekendt resetter LK det ved at koble det sammen med et hvor de kender koderne. Metoden er beskrevet i LK's villedning såvidt jeg husker. Det er beskrevet under punktet som beskriver hvordan man får samme kode på flere serie koblede kode tastatur. Prøv at høre din lokale IHC elektriker om han ikke tilfældigvis skulle have et IHC tastatur liggende. Sommetider er man heldig.
 1. Load mere aktivitet
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.