Jump to content
IHC-User.dk

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Lars Jacobsen

  IHC Tablet

  Hennings er meget professionel og struktureret. Man kan jo bygge det op helt som man vil, og gære det meget simpelt på denne måde hvor jeg hr en forside som er et billede af huset. Menuen er en plantegning, og når man så klikker på de enkelt rum er der de ting der kan tændes/slukkes og ses status på. Jeg har ikke wireless dimmere, varmestyring eller IHC alarm med, så det er rimelig simpelt.
 4. Henning Pedersen

  IHC Tablet

  Du kan finde flere billeder af løsninger i gallariet. Min ser sådan ud: https://drive.google.com/file/d/1y9R4ppxXDVzN8sSjDNu-TNnC3g54tP2e/view?usp=sharing
 5. Last week
 6. latter

  IHC Tablet

  Hej Er det muligt at se hvad jeres løsning er, i forhold til designet af jeres "skærmbilleder" som i bruger til IHC Tablet? Eller bruger i alle sammen den skabelon som LK har på deres hjemmeside? Mvh Kristian
 7. Lars Jacobsen

  120Ω

  Ja en ganske almindelige 1/4w modstand er OK.
 8. Astronaut

  120Ω

  Til de nye to-kanals dimmere siger LK at RS485 bussen skal termineres med en 120Ω modstand. Jeg kan ikke finde nogen specielle krav til denne modstand. Umiddelbart forestiller jeg mig at man blot kan bruge en helt almindelig lav-spændings modstand. Hvordan har I andre håndteret dette?
 9. Earlier
 10. Godt det lykkedes at få det hele til at virke igen -:) Jeg havde overset, at du heller ikke kunne forbinde med USB.
 11. Its alive! Tricket var at tage strømmen (det havde jeg gjort nogle gange før) og at starte firmware update programmet mens controlleren bootede. Jeg brugte et USB kabel til at forbinde til controlleren. Herefter kunne jeg lægge 03.03.37 firmwaren ind igen og da den var opdateret virkede controlleren som normalt. Tusind tak til Mikkel. Uden hans hjælp var jeg ikke kommet i luften igen. Problemet var at jeg ikke kunne få lov til at sende noget til controlleren. Jeg kunne ikke connecte med firmware update programmet, med Visual, Service View, Admin, IHC Captain, etc. Men nu virker det heldigvis!
 12. Hej igen Nu fik jeg slettet alle mine dobbeltkonfigureringer - og det løste problemet! Så tusind tak for hjælpen - den havde jeg ikke selv kunnet regne ud Og så rigtig god ferie forresten mvh Niels Jørgen
 13. I 03.03.37 er https det samme som tidligere. Det Mikkel tænker på er en planlagt ændring. Jeg tror, at du skal sende et såkaldt reset program til controlleren efterfulgt af dit eget program. Det er ikke et tomt program, men derimod et specialprogram til nulstilling. Prøv at søg her på sitet efter det.
 14. Mener at i den nyeste firmware er lavet noget om med HTTPS. Smider dig lige en privat besked. Prøv evt også: http://jemi.dk/ihc/starter/
 15. Når jeg tilgår controllerens "home page" så bruger jeg ikke HTTPS. Hvis jeg bruger HTTPS får jeg: Men når jeg vælger et af "programmerne" på siden (dvs. Administrator, Service View, etc.) så får jeg en fejl om at login mislykedes. Jeg kan se at der bruges HTTPS i denne forbindelse. Dette uanset hvilket program jeg bruger. Jeg kan også se at der er en certifikat fejl (det ser ud til at den bruger et certifikat uden standard root certificat): IHC Captains log (/mnt/ram/ihccaptain/phperrors.log) siger (mystisk nok ikke noget om HTTPS)::
 16. Efter en opgradering har jeg følgende liggende; Brugt: 1 stk. LK IHC® SKUMRINGSRELÆ TYPE MM STANDARD - udbygget med en Zigza temperaturføler. https://www.elvvs.dk/p/lk-ihc-skumringsrelae-type-mm-standard-13810/ Man skal bruge to indgange for både lys og temperatur. Helt nyt: 1 stk. LK IHC® Wireless jalousi afbryder standard hvid https://www.elvvs.dk/p/lk-ihc-wireless-jalousi-afbryder-standard-hvid-84462/ Giv et bud, befinder sig i Mårslet udenfor Aarhus, men kan sendes for 38 kr.
 17. Jeg valgte her til eftermiddag at opgradere min HW 7.1 controller fra firmware 03.03.23 til 03.03.37. Noget er gået galt. Controlleren kører det allerede oploadede program, så på den måde virker den. Jeg kan også tilgå controllerens webside med HTTP og derfra starter Administrator, Service View, etc. (Java programmerne bliver downloadet til min computer når jeg trykker på et link). Men jeg kan ikke få forbindelse til controlleren fra hverken firmwareloaderen, administrator applikationen, service view, visual, captain, etc. Uanset om jeg tilgår controlleren med IP eller USB. Jeg kan se med Wireshark at min computer og controlleren snakker sammen. Det synes at login fejler - både med IP og USB. Jeg har både trykket reset og taget strømmen. Intet virker. Nogen forslag?
 18. KNX Dali EIB - Lighting Control systems in the Connected Home .. #Linkedin Group
  http://www.linkedin.com/groups/4172403
  Group to discuss the latest trends and technology in KNX Lighting control systems in the intelligent connected Home.

  107826583_3627258327305050_6458984464767014526_o.jpg

 19. Jeg foreslår, at du stiller spørgsmålet direkte til Jens på dingus.dk for bedste svar. Selv har jeg ikke brugt dette modul - kun Home Assistant integrationen fra ham, og det virker fint. Via enten Home Assistant eller openHAB kan du aktivere mqtt beskeder fra IHC, og det virker fint i begge systemer. Dog er der lidt indlæring, man skal igennem.
 20. hei alle jeg forsøger at få ihc til at publishe vi mqtt formålet er at få temperaturer til mqtt og videre til grafana til dette har jeg fundet Dingus gateway men kan simpelthen ikke få den til at virke min brooker virker fint og jeg kan logge på den med mqtt explorer uden problener når jeg kører ihcmqttgateway får jeg denne fejl: for mig ligner det at brookerens ip eller usr/password er forkert men det virker fint i mqtt explorer Ikke-afviklet undtagelse: System.Net.Sockets.SocketException: Værten kendes ikke ved System.Net.Dns.GetAddrInfo(String name) ved System.Net.Dns.InternalGetHostByName(String hostName, Boolean includeIPv6) ved System.Net.Dns.GetHostEntry(String hostNameOrAddress) ved uPLibrary.Networking.M2Mqtt.MqttNetworkChannel..ctor(String remoteHostName, Int32 remotePort, Boolean secure, X509Certificate caCert, X509Certificate clientCert, MqttSslProtocols sslProtocol, RemoteCertificateValidationCallback userCertificateValidationCallback, LocalCertificateSelectionCallback userCertificateSelectionCallback) ved uPLibrary.Networking.M2Mqtt.MqttClient.Init(String brokerHostName, Int32 brokerPort, Boolean secure, X509Certificate caCert, X509Certificate clientCert, MqttSslProtocols sslProtocol, RemoteCertificateValidationCallback userCertificateValidationCallback, LocalCertificateSelectionCallback userCertificateSelectionCallback) ved IhcMqttGateway.Program.Main(String[] args)
 21. Jeg er stødt på samme problem..dog i windows 10.. Når jeg generere en dokument HTM ud fra en IHC fil så skriver den at den ikke kan finde den på computeren så det er som om at den ikke bliver gemt først :-( Fandt du en løsning på dette? Stendyssevej 29.ihc
 22. Hvis det "bare" er for at lave ændringer i programmet, så skal det ikke låses op, det er bare at gå i krig. Hvis du løber i problemer, så findes der et ganske udmærket hjælpe afsnit i Visual som kan anbefales. Men hvis du vil ændre i selve funktionsblokkene så skal de låses op ved at vælge og højre trykke. Men som Lars skriver, så er det normalt ikke nødvendigt.
 23. Vedhæft gerne et screenshot af hvad/hvor det er. Oplås er nemlig kun på FB så der skal man jo markere en sådan og det er jo kun hvis man skal ind og redigere selve koden. Det skulle normalt ikke være nødvendigt for at benytte programmet eller sætte indstillinger.
 24. Det er jo også i Visual jeg er , så meget kunne jeg dog regne ud.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.