Jump to content
IHC-User.dk

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Vil jeg mene ja, men burde det virke trods den fejl i openhab?
 3. Enig det giver ikke meget mening. Jeg tror desværre det er nogle som har "ideer" om, hvad de mener/synes/har af holdning til noget. Der findes mig bekendt ikke noget konkret der påviser, at Nilan anlæg skulle have "ødelagt" det trådløse IHC signal. Jeg har læst om eet tilfælde, hvor en person havde problemer med det trådløse signal. Og da han slukkede for Nilan anlægget virkede det trådløse signal efterfølgende. Problemet med det var bare, det kunne ikke genskabes efterfølgende. Ergo er det en temmelig useriøs konklusion.. Den ene gang jeg har haft problemer med det trådløse signal her, på en enkelt dimmer, ø80 hw2, efter at have læst om Nilan "problemet". Der prøvede jeg at slukke vores Nilan anlæg. Det ændrede intet.
 4. Har du sat de korrekte TAG´s på de items du vil have med i Google home/Assistenten ? Har du herefter sagt til google "hey google, synkronisere mine enheder" ?
 5. Today
 6. Yesterday
 7. Tror det er pga. at jeg ikke kan finde ud af at få java til at kører i servermode. "WARNING: Running Karaf on a Java HotSpot Client VM because server-mode is not available."
 8. Kandersen

  google assistent

  De skal ligge i things mappen, og filen skal hedde xxxxx.things Fx: ihc.things
 9. Jeg har som forsøg installeret openhab på min computer og opsat lidt test for at se om jeg kan få det til at virke med google assistant. Er nået så langt at jeg kan få mine tryk osv. til at virke i openhab, men når jeg i google assistant forsøger at tilføje openhab, tilføjer den det uden problemer, men mine lys bliver ikke synlige i app´en. Er der nogle der kan hjælpe mig med det? (er helt grøn i openhab btw ;-))
 10. Nicholai85

  google assistent

  You are right about that now it works. thx again
 11. HFW

  google assistent

  kan ikke få openhab til at se min items og things filer .things.txt .items.txt
 12. Min døde under genstart efter at have trykket på reset knappen. Andre har nævnt at deres døde efter upload af program. Og igen andre at deres døde ved fw opdatering. Efter min mening er fællesnævneren genstarten. Om en fw skulle være bedre end en anden er lidt svær at svare på.
 13. Jeg var egentlig af den overbevisning, at når der i forskellige tråde, både her og på FaceBook, er blevet diskuteret Visual3 / HW 7x controllere der dør / går i bootloop, så har det været forbundet med FW update forsøg. Sker det erfaringsvis også "ud af det blå"? De flere dårlige erfaringer brugere har haft med FW updates, har ind til videre fraholdt mig for at opdatere min HW 7.1 fra 2018/06 FW 3.3.18 til nyeste.
 14. HFW

  google assistent

  hvilken mappe ligger du din Channels i
 15. Jeg er ikke klar over forskellen på 2.00 og 2.02 og hvis jeg ikke husker meget forkert så stod der også sw1.05 på de gamle hw1.0, men jeg kan huske forkert. Lad os håbe der er en anden herinde som er mere sikker i sit svar.
 16. Hej Henning. Tak, det kan jeg forstå, men hvad er forskellen på en HW2.00 og HW2.02? Og betyder klistermærket SW1.05a også automatisk at det er en HW2.00? Thomas
 17. Til LED skal du 100% gå efter HW 2.
 18. Jeg er lige med på en lytter her. Jeg står for at skulle have nøjagtigt samme setup. Hvad skulle dog kunne forstyrre fra CTS602 til dimmeren? Det lyder højest usandsynligt. Husk der er en gammel og en ny CTS602, såvidt jeg kan forstå på Nilan -Thomas
 19. Hej Jeg er lidt forvirret over de versioner der findes af Wireless lampeudtaget som dimmer version. På nogle står der kun SW1.05a, andre står der både SW1.05a og HW2.00. På de nyeste jeg kan finde står der SW1.05a og HW2.02. Jeg kan se fordelen i at købe nogle brugte, men jeg er meget opmærksom på om man bør vælge den nyeste version? De skal belastes med LED -Thomas
 20. Jeg har lige stillet samme spørgsmål i Facebook gruppen, det er ikke nødvendigt i svarer begge steder.
 21. Nicholai85

  google assistent

  @Pauli AnttilaAhh okay. I tried to Edit automatically created channel... So ill try that later THX
 22. Her er de to typer klemmer jeg har brugt
 23. Det var jeg ikke klar over. Jeg tror aldrig jeg har set (i de 20 år jeg har været i håndværkerbrancen) at gulvvarme installationen er isoleret. Kun frem og retur plejer at være isoleret. Men hele kassen bliver også isoleret når min vvs kammerat har sat de sorte rør fra håndklædetøren til. Da jeg ikke er interesseret i at al varmen stiger lige op i el installationen
 24. Så længe der ikke er 100% vished om kvaliteten ville jeg nok holde hesten lidt. Årsagen til crashet er der kun gisninger om endnu, og LK har mig bekendt ikke været fremme med en melding. Hvis en kontroller skal byttes pga. en genstart eller en FW opgradering taget fra deres egen hjemmeside, er det ikke ordentligt testet før frigivelsen til salg. Blot min mening.
 25. Ganske pænt og godt håndværk. Det ser man ikke så tit, med mindre det er en der selv går op i det. mht til din varmefordelings manifold, så skal den og rørene faktisk være isoleret iht. dagens normer (love/bekendtgørelser). Men om man isolere rørene individuelt, eller hele "kassen" hvor rørene ligger som i dit tilfælde er i princippet et fedt.
 26. Tak for hjælpen Brian. Der fandt jeg så problemet - elektrikerne har ikke forbundet dioderne
 27. Pauli Anttila

  google assistent

  @Nicholai85, did you add new channel or tried to edit automatically created channel? I just tested PaperUI and added new channel with pulse width parameter + new item + linked channel to item fully via PaperUI without problem.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.