Jump to content
IHC-User.dk

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Tak nu kom jeg så ind i controlloeren igen og kan nu se at den kører 3.7.99 men stadig N/A på både RF version og serienummer. mon der er noget at gøre ?
 3. Just for your information... The Belgian Schneider site has the IHC Visual in english: https://www.se.com/be/nl/partners/electricians/softwares-ihc-visual-2.8.jsp Visual: IHC Visual versie 2.8.6
 4. Solved it !!! Luckely still had an IHCStarter directory that had all the java files cached and that allowed be to reach the IHC controller over USB. When I was logged in, it seems all access control from the local and internet was removed... I have no idea why this happened, but at least it is solved now... Quite a scare....
 5. Jeg har udskiftet nogle 12V AC halogenspots uden lysdæmper med 12V DC LED spots uden lysdæmper. LED driveren er en ikke dæmpbar. Efter udskiftningen kan lyset ikke slukkes. System: IHC Controller med Visual Version 120 B 1202 , FUGA, Svagstrømstryk med 2 tryk. Er der en der kan hjælpe med problemet? MVH Johnny
 6. Hej Jeg har brugt det meste af ugen på at eftersøge muligheder for at koble et alarmsystem på min IHC installation. Sagen er den at jeg et alarmmodul (IHC Control® alarm backup inkl. akkumulator 12 V) i min tavle som forsyner og styrer mine røgalarmer samt lydgiver. Jeg ønsker at få et alarmsystem koblet sammen med min IHC som efterfølgende skal kunne overvåges/styres igennem mit IHC og en Bridge (Bridge da jeg ikke har en controller med viewer funktion - 6.1) Jeg har været inde og kigge en del på en powermaster10 samt IHC eget alarmsystem. Da jeg har alammodulet allerede synes jeg det kunne være fint at koble til igennem dette og så et sammenspil imellem min røgalarmer og en fremtidigt tyverialarm. Såfremt jeg skal gå med en powermaster 10 alarm er jeg i tvivl om i hvilket omfang jeg vil kunne "styre og overvåge" min alarm igennem en Bridge og om jeg i værste fald skal have indbygget et internetmodul og tilgå den via deres egen IOS app. De "nyeste" indlæg omkring alarmsystemer og det faktum at man ikke kan få trådløse enheder til IHC er mindst et år gamle, hvorfor jeg håber nogle af jer ligger inde med en mere opdateret viden og løsning. Jeg krydser fingre og håber at der med mit setup kan laves en smart og brugbar løsning som ikke kræver fortrådning.
 7. Hi, I uploaded the "user reset package" and the flash was successfull... However, now I'm not able to connect through USB anymore via javastarter? Is says connection refused...? Also, the webpage on 192.168.1.3 is now empty not showing any options anymore. Only thing that still works is the IHC Visual program via USB, there I can still connect to the installation and download my config file. System is still live and working, but now I'm fully locked out of the Administrator and other views! Help please??? What is the next step? Full reset package? Same question as with the user reset package, if I try this, do I need to disconnect my IHC Controller from the rest of the installation???
 8. Hello, I did not disconnect anything and used the reset_users_access_control.fwf file with the firmware loader . Worked like a charm. And yes, it is the Danish version I use. Greetings, Johan
 9. Last week
 10. As i remember there is both danish and english versions in the zip/install package: https://www.lk.dk/mitlk/download-ihc-software/ihc-controller-visual-3/ You have to register to get acces to download area.
 11. Ja de fjernes bare du fjerner dem i programmet.
 12. Så har din controller lige fået lidt usikkerhed - en genstart fixer det som regel - altså hvis det har virket tidligere
 13. Jeg har købt nogle Philips SceneSwitch GU10 pærer. Ifølge hvad jeg kan læse mig til, så burde man kunne nulstille dem til 100% ved at tænde og slukke dem inden for 1 sekund. Jeg kan ikke få det til at virke. Er der andre, der har erfaringer med dem?
 14. Kamil Wanat

  Kamil

  can you tell me how to find him in English version or Polish?
 15. Hej Er der nogen der ved hvad det betyder når der er røde udråbstegn ved alle tryk, fjernbetjeninger og stikkontakter?
 16. Jeg blev også selv usikker, så var lige inde på lk.dk og slå det op. :-)
 17. Ulrik.

  IHC nybegynder

  Tak for hurtigt svar, Når jeg fjerner wireless Dimmer i mit ændrede program,og uploader det,fjernes link så pr automatik i controller ? Eller skal jeg huske at unlinke den (i det kørende program), inden jeg uploader det nye ændrede program ?
 18. Nej link ligger seperat i controlleren som sådan. Du kan se de linkede devices i IHC Visual
 19. Sorry har ikke selv IHC gulvvarme så tog fejl. Jeg tror jeg havde de gamle pir og lux sensorer i tankerne da de jo også benytter samme fysiske indpakning, men har forskellige io signaler alt efter model.
 20. Ulrik.

  IHC nybegynder

  Hej, Jeg skal hjælpe en bekendt, med hans IHC system( Controller 6.1). En wireless dimmer skal skiftes til wireless relæ, og et defekt Wireless 2 knap tryk skal også skiftes. Jeg har det eksisterende projekt, som jeg har lavet lidt ændringer i ( erstattet dimmer med relæ, samt ændret "sluk alt" funktionen, så der først slukkes efter et 5 sek.langt tryk på knap) Jeg er klar over, at det nye relæ og nye 2 knap tryk skal linkes til controller, men hvad sker der med alle de andre (21 stk.) wireless tryk, når jeg oploader det ændrede projekt til controller. Skal de linkes på ny ?
 21. Varme skal altid reguleres ud fra den oplevede temperatur. Om temperaturen i gulvet er høj eller lav, er ret ligegyldig hvis du oplever rummet som koldt.
 22. Hvis du ikke har nogen gulvføler, så kan du heller ikke få en brugbar værdi for gulvet, om der står "Ikke tilsluttet", NA, 0,0 eller noget helt andet er i princippet ligegyldigt, du skal bare lære at se bort fra den info. LKs varmeblok er lavet så du (kunden) fejlagtigt kan indstille anlægget til helt eller delvist at indstille varme ud fra gulvtemperaturen, også selv om der ikke er installeret en gulvsensor, hvilket jeg personligt syntes er helt gak gak. "Normalt" vil gulvtemperaturen i programmet være 26.5, men da din elektriker har ført gulvsignalet over i funktionsblokken vil den arbejde med de 0,0 garder. Du skal derfor undlade at bruge "Gulv" og "Rum og Gulv" indstillingerne i de rum hvor der ikke er installeret en gulv sensor. I programmet kan du roligt fjerne alle forbindelser fra "Gulvtemperatur" på de sensorer der ikke har en gulvsensor. P.S. Appen henter værdien af rum og gulv direkte fra sensoren, ikke fra funktionsblokken.
 23. MSJ

  IHC gulvvarme styring

  Tak igen.. Så jeg sætter "reguleringsform til RUM" og feks. 24 grader, så justerer gulvarmen selv RUM temperaturen ? - Så vi har gulvvarme der reguleres ud fra RUM temp. ?
 24. Damn. Jeg var lige ved at skrive det. Men fordi jeg ikke har gulvføler selv, så troede jeg faktisk det var anderledes. Jeg har kun temp/fugt følere. Og den bruger netop samme indgang. Yep, det er det eneste du kan :-)
 25. MSJ

  IHC gulvvarme styring

  Hej Henning, tak for info.. Jeg har ingen ledninger i ben 1 og 2 (så ingen eksterne gulvfølere) :-) Men jeg kan ikke finde ud af det med at i varmestyringen står RUM = 22,3 og GULV = 0,0 - sætter man så til regulering ud fra RUM og ser bort fra gulvvarmen ?
 26. Forkert, der er kun én fælles indgang fra sensor til inputmodul, signalet er er et pulstog som firmwaren i controlleren ændrer til en brugbar rum- og gulvtemperatur. Anvendelsen af en evt. gulvføler kan kun 100% afklares ved at demonterer sensoren og se om der fysisk er monteret noget i klemme 1 og 2. Gulvsensorer er typisk kun monteret på badeværelser, hvor de bla. giver mulighed for at gulvet kan holdes komfortvarmt om sommeren, uden at afgive væsentlig varme til rummet.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.