Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Fordi ranget 192.168.1.10-100 er et DHCP range og LK IHC understøtter ikke DHCP. Du risiker derfor at routeren tildeler den IP du giver LK IHC controlleren til en anden enhed, eller at routeren ikke vil snakke med LK IHC controlleren, da den ikke har tildelt IP addressen. Hvor i landet bor du iørvrigt? Måske bor der en erfaren bruger i nærheden som kunne stikke næsen forbi og hjælpe dig.
 3. Today
 4. Og hvorfor er der jeg ikke kan give den en ip inden for dens range ? Nu er det jo privat, så der kommer ikke flere enheder på, og hvis den ip er taget, så vil den vel ikke komme i konflikt med en anden enhed som eventuelt ville komme på ? Men vil da prøve at ændre den til .105
 5. Yesterday
 6. Jeg kom lige til at tænke på at TDC tidligere havde reserveret de første 5 lokal net addresser til DMZ brug. Jeg er dog ikke før stødt på at man ikke skulle kunne bruge dem internt alligevel, men prøv at ændre LK IHC controlleren IP, så den ligger over DHCP ranget. F.eks. 192.168.1.105
 7. Får du samme resultat ligegyldigt om din PC er forbundet via kabel eller WIFI (dobbelt check venligtst at den IKKE er forbindet via WIFI når du tester med kabel) Indtil vi har fået din controller til at svare via IP i en browser, skal du glemme alt om admin view, adgangskontrol, USB etc. etc. etc. Det forvire bare og vil fejle indtil der er IP forbindelse.
 8. I et tidligere indlæg kan man se at der er link forbindelse mellem router og LK IHC controller, samt at routeren kender LK IHC controlleren IP og mac addresse, så kablet ser ud til at virke. At sætte kablet direkte mellem LK IHC controlleren og PC'en virker kun hvis PC'en kan køre med både x-kabler og straight kabler. LK IHC controllerne er sa gammel at den ikke selv kan skifte mellem de 2 typer. Det er dog en relevant test, da der ikke er hul igennem fra PC'en til LK IHC controlleren.
 9. Så længe man ikke får svar når man taster ip addressen i en browser, er adgangs kontrol settings etc. ligegyldigt. Controlleren SKAL svare på HTTP og HTTPS requests, ligegyligt hvad der er sat i adgangskontrol m.m.
 10. Derfor, få testet kablet begge veje. Og få testet din laptop får netværksforbindelse, hvis du giver den ip 192.168.1.5. Det vil udelukke lidt forskellige fejlkilder.
 11. Ja rigtigt. Denne opsætning har nu virket før. Altså kabel mæssigt, efter jeg fik lavet fiber. Så derfor jeg er forvirret over hvad der er sket, siden den ikke virker mere. Og nævnte kabel burde nu ikke være blevet fysisk skadet, da det går direkte op i loftet og ligger på loftet hvor router også står. Men har da selvfølgelig ikke fysisk kigget på kablet om der skulle være noget galt med det, og om noget så lyser porten på routeren da, så en forbindelse er der vel !?
 12. Ja, det er det kabel jeg ville teste på. og ja, det gør ret sikkert en forskel om kablet sidder i fiberboksen eller routeren. Ud fra dine indlæg antager jeg at din telefon og laptop får en ip fra din router (og ikke din fiberboks), i ranget 192.168.1.10-xxx. Controlleren skal derfor sidde i en LAN port i din router for at være på samme netværk. det kan du jo lige bekræfte inden du begynder at rode med manuel ip opsætning på laptoppen.
 13. Nåh jo, den har selvfølgelig kabel til routeren, er det dette kabel jeg skal sætte i bærbare i stedet for routeren og så gør som du siger ? Bliver nok først i morgen eftermiddag dog. og gør det en forskel om det er "routeren" eller fiber boksen kablet sidder i ? Er bare noget jeg har tænkt over.
 14. Nej, jeg mener netværkskabel. Hvis controlleren ikke har en netværksport hvad er så formålet med denne tråd? netværksporten sidder bag tavleafdækningen og du kan ikke se den udefra. ping resultatet viser i hvert fald tydeligt at controlleren ikke er på netværket.
 15. Fra min pc, når jeg pinger får jeg det her tilbage. Se billed. Når du skriver netværkskabel mellem bærbar og controller, mener du så usb kablet ? For tror da ikke controlleren har en netværksport.
 16. 1) Kan du pinge fra din laptop? åben command promt og skriv ping 192.168.1.5. 2) Er du fortrolig med at sætte en manuel IP adresse på din laptop? I så fald, forbind et netværkskabel mellem laptop og controller, giv din laptop ip adresse 192.168.1.4 og se om du kan få forbindelse til controlleren via IP. 3) Forbind din laptop til det netværkskabel din controller er forbundet til, giv din laptop ip adresse 192.168.1.5 og se om du får forbindelse ud af huset. Ovenstående vil teste kabel, ip adresser osv, og kan måske give et bedre billede af hvor problemet er.
 17. Sådan ser opsætningen ud. Nu prøvede jeg så også med ip adgang, og kodeord og det ville den ikke.
 18. Er der sat flueben for adgang via lokalt netværk under Adgangskontrol i Administrator modulet?
 19. Jamen som udgangspunkt via min pc, som er på samme wifi Så når jeg skriver ip'en 192.168.1.5 eller med :443 Så kommer den bare frem og siger at der ikke kan oprettes forbindelse. Og ligesom med admin programmet, så kan den heller ikke bruge ip oprettelse, men vil også kun få forbindelse med usb kabel. Dog virker usb adgangen, og jeg kan ændre og arbejde i programmet uden problemer.
 20. Min erfaring med håndværker er at de har alt for travlt til at reager på mail's fra personer som ikke allerede er jævnlig kunde hos dem. Grib knoglen og ring til dem i steddet. Som jeg skrev tidligere skal vi have IP forbindelsen til at spille før vi kan kigge på noget somhelst andet. Den nemmeste måde at checke IP forbindelsen er via en browser. Så derfor igen. Hvad svar får du når du taster IP addressen på din LK IHC controller i en browser på din PC og telefon. Prøv også gerne at forbinde PC'en via kabel til routeren hvis ikke du får noget svar når du prøver via WIFI.
 21. Last week
 22. Tænker det er admin view ud af de 2. For nej. visual hvor jeg kan se alle tryk og programmere dem osv. kan jeg ikke få forbindelse i. Har nu prøvet at skrive en mail til elektrikeren, men han har ikke svaret tilbage, så ja, måske jeg er "alene" om det her :-D Men hvis du er frisk lars, så er jeg også åben for at prøve alt :-P
 23. Lige for at være sikker på at vi ikke taler forbi hinanden. Hvad mener du med administrator programmet? Er det adminview eller Visual hvor du laver dit IHC program? For at finde ud af hvad problemet er er vi nød til at gå systematisk frem og først få skabt IP forbindelse. Derefter kan vi kigge på evt. andre problemer. IP forbindelsen er skabt, når du kan få svar fra LK IHC controlleren ved at taste dens IP addresse i en browser.
 24. Godt nok. Med pc'en og kabel, i administrator programmet, vil den også kun godkende igennem usb og ikke når jeg indtaster ip som login. Men om noget kan jeg da så gå derind og ændre i opsætningen.
 25. Det ser fint ud. Har du fået forbindelse fra din PC eller telefon? Hvis ikke. Har du mulighed for at prøve at forbinde din PC med kabel til routeren og se om det giver nogen forskel?
 26. Jeg prøvede at skifte porte nu, og genstarte ihc, router og fiber box. Sådan ser det ud inde på routeren opsætning. Den kan da se IHC'en i det mindste. Samt at det ligner portene står til 100Mbit som du skriver.
 27. Hvis du hverken kan få forbindelse via PC eller telefon ved bare at taste IP addressen i en browser uden andet, så er der ikke IP forbindelse mellem din router og IHC conroller. Har du checket at der er lys i link lamperne? Prøv evt. at tage netværks kablet ud i 10 sek. og sætte det i igen. Det kan sommetider få forbindelse til at virke igen. LK IHC understøtter kun 100Mbit, og nogle router m.m. fejler i autonegotiation, når de starter op efter en strømafbrydelse. Har selv en switch som fejler 1 ud af 10 gange efter en strømafbrydelse (bliver slukket hver nat). Heldigvis er den manageble, så jeg kunne slå autonegotiation fra og sætte den til fixed speed, og dermed løse problemet. Hvis din router understøtter det, kan du sætte LK IHC porten til 100Mbit full duplex. Hvis ovenstående fejler, så prøv at genstarte IHC controlleren. Har du checket at din telefon er forbundet til WIFI og ikke kun roaming? Prøv evt. at taste routeren IP addresse ind i en browser på telefonen.
 28. Nej jeg kan ikke få forbindelse via en browser heller. Så tænker nu at der stadig er "mere" galt end bare krypterings protokol, eller andet af den slags. Det er som om at den ikke har forbindelse ud af til. Jeg kan heller ikke tilgå controlleren og opsætning igennem visualview for eksempel. Så i forhold til at skulle programmere, virker det heller ikke. Men ja, tror det snart må være på tide at ringe efter det firma der installerede det i sin tid.
 29. Jeg bruger slet ikke app's til styring. Jeg bruger serviceview eller openhab via en VPN til at checke og afstille alarmer m.m. når jeg er bortrejst, men udover det synes jeg det er nemmer at bruger afbryderne på væggen, fremfor at lede efter en telefon for at slukke lyset. Hvis OS'et på din mobil telefon ikke længere understøtter krypterings protokollerne som LK IHC bruger, så vil det ikke længere virke, også selvom det har virket før. Det var et problem for 10-15 år siden, og igen for 3-5 år siden. Begge gange i forbindelse med at forældede krypterings protokoller blev udfaset. Om det er sket igen fornylig ved jeg ikke, men Linux, windos, Android, Apple, Firefox m.fl. udfaser ikke krypterings protokollerne på samme tid. For 3-5 år side var der over 1 år mellem nogle af dem. Krypterings protokollerne udfases fordi computerne bliver kraftiger og kraftiger. I 2000 var 256bit kryptering klasificeret om stræk kryptering. I dag kan en alm. hjemme computer knække 256bit kryptering på en formiddag. I dag kræver det 1024 bit eller 2048 bit for blive betragtet som stærk kryptering. På en Apple telefon er privat addresse og limited tracking default, ligegyldigt om det er WIFI via egen router, public WIFI eller mobil data. På Android er det lidt mere komplekst da det er forskelligt fra telefon til telefon. Men normalt sættes det under advanced settings på den enkelte WIFI forbindelse, således at man automatisk kan slå det fra når man er hjemme. Kan du få forbindelse hvis du bare taster IP addressen ind i browseren på din telefon, altså uden :443? Hvad sker der hvis du forsøger det samme fra en PC?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok