Hop til indhold
IHC-User.dk

Al aktivitet

Denne stream opdaterer automatisk     

 1. Yesterday
 2. Kandersen

  Udskiftning af Transformer?

  Enig, og det er som sådan heller ikke noget problem, altså lige bortset fra udskiftning til 230volt LED er omstændigt.
 3. Lars1

  Udskiftning af Transformer?

  Jeg kender ikke mange elektriker som i 2007 brugte 3*1,5mm2 mellem en trafo og en downlight, så selvfølgelig vil du være nød til at skifte kablerne hvis du går fra 12V til 230V. Dertil kommer at i 2007 var der ikke mange 230V led's på marked. Den udvikling tog først fart da det blev besluttet at udfase gløde pærene nogle år senere. Inden da var det meget normalt at lave lav volt's installationer i nybyggeri.
 4. Kandersen

  OpenHab, hjælp til en begynder

  Her er en items fil for vores køkken: // koekken.items Group g_koekken_TSTAT "Køkken Thermostat" [ "Thermostat" ] Number koekken_Temperature "Køkken Temperatur [%.1f °C]" <cu_heating> (g_koekken_TSTAT,Temperatur,gTvaer) [ "CurrentTemperature" ] { ihc="11515924" } Number koekken_Tempsetpunkt "Køkken Temperature setpunkt [%.1f °C]" <temperature> (g_koekken_TSTAT) [ "TargetTemperature" ] { ihc="11519508" } Switch telestat4a_koekken "Køkken Telestat [%s]" <cu_switch> (g_koekken_TSTAT,gTelestat) { ihc="6512219" } Number koekkenSensorFejl "Køkken Sensor fejl [MAP(nilan_on_off.map):%s]" <error> (gSensorfejl) { ihc="<11519250" } Number koekkenVentilMotion "Køkken Ventil motionering [MAP(nilan_on_off.map):%s]" <cu_switch> (gVentilMotion) { ihc="<11526410" } DateTime koekkenVentilMotionStamp "Køkken sidste motionering [%1$tH:%1$tM:%1$tS %1$td.%1$tm.%1$tY]" <time> (gMotionStamp) DateTime koekkenSensorFejlStamp "Køkken Sensor fejl [%1$tH:%1$tM:%1$tS %1$td.%1$tm.%1$tY]" <error> (gSensorfejlStamp) Switch koekken_vasklys "Køkken Dimmer status vask [%s]" <light> { ihc="13957917" } Dimmer koekken_vasklys_niv "Køkken Dimmer niveau vask [%.1f %%]" <light> ["Lighting"] { ihc="13957725" } Switch koekken_underskablys "Køkken Dimmer status underskab [%s]" <light> { ihc="4358685" } Dimmer koekken_underskablys_niv "Køkken Dimmer niveau underskab [%.1f %%]" <light> ["Lighting"] { ihc="4358493" } Switch koekken_OEV "Køkken Lys underskabe" <WallSwitch> { ihc="<4368913,>[ON:35162:100],>[OFF:35162:100]" } Switch koekken_OEH "Køkken Lys håndvask" <WallSwitch> { ihc="<13962769,>[ON:35418:100],>[OFF:35418:100]" } Switch koekken_NH "Køkken Disp" <WallSwitch> { ihc="<35930,>[ON:35930:100],>[OFF:35930:100]" } Switch koekken_NV "Køkken Lys stuen" <WallSwitch> { ihc="<16425233,>[ON:35674:100],>[OFF:35674:100]" }
 5. Michael Tøttrup

  OpenHab, hjælp til en begynder

  Kan du evt. Sende mig et billede af hvordan dine .items .things .rules osv er lavet? Jeg er helt på bar bund, og helt nybegynder i kodesproget.
 6. EjvindHald

  OpenHab, hjælp til en begynder

  I den nye binding har jeg erfaret, at det er nemmest at arbejde kun med en item fil og ikke PaperUI. I denne item fil sætter jeg createChannelsAutomatically til false. Man kan fortsat bruge PaperUI til finde resource ids via autodetektion.
 7. Kandersen

  Udskiftning af Transformer?

  Jeg er nu ikke så sikker på, det ligefrem er en selvfølgelighed. Tænker man lidt over det, så er det nok snarer tværtimod. Men fred nu være med det. Det er det der er mit dilemma.
 8. LukasD

  Styring af lampe via Pir + Lux Sensor

  Jeg kunne godt tænke mig at kunne at have mit lys til at tænde når jeg går ind i min carport, og blive reguleret til den rette Lux og har så dette problem. Jeg tænker at min pir skal overstyre lux sensoren så lux sensoren kun regulerer når der er bevægelse foran Piren, men kan ikke få dette til at virke i Visual. Nogle der har rodet med et ligende problem?
 9. Lars1

  Adgang Næstet For Brugeren.

  Jeg søgte lidt i forumet på login mislykkes, og der er flere tråde som henviser til TLS 1.0 skal være enablet og TLS 1.1 samt 1.2 disablet. Alternativt kan du opgrader til firmware 2.8.4 med firmware uploader 1.3.3. Side gevinsten for mig var en hurtigere og mere stabil controller. Bemærk dog at firmware 2.8.4 kun er supporteret på HW 6.2, men eftersom der slet ikke er support på HW 6.1 længere er det lidt ligegyldigt.
 10. Lars1

  2 tændinger i hall

  Tak for svaret. Ældre og ældre. Mener det er fra 2007, men det er 100% uden IHC idag, så ingen controller eller anden automatik udover en sensor som tændte lyset på 1. salen når man gik rundt i stueetagen. Den er pt. erstattet med en alm. afbr. men de er trættet af at de skal op og tænde lyset på 1. sal før de kan slukke det i stueetagen hvis de vil undgå at gå rundt i total mørke. Jeg var godt klar over at der skal bruges 2 kombi relæer. Jeg var bare ikke sikker på om de kunne kodes som du beskriver, så tak info. Det er præcis det de skal bruge. Jeg har overvejet at sætte en controller op, men selv en brugt HW 6.1 virker som overkill for noget som kan kodes i de 2 kombi relæer som de alligevel skal have hvad enten man tilføjer en controller eller ej.
 11. Lars1

  Udskiftning af Transformer?

  Selvfølgelig skal de da det. Der er jo forskellige krav et kabel mellem en trafo og en lampe og et kabel som har forbindelse til gruppe afbryderen uden skille trafo undervejs. Nej det er ikke en tilledning. Kablet mellem trafoen og dine downlights er en del af den faste installation eftersom downlights er indbygget i loftet/væggen, og kablet mellem trafoen og lampen er skjult i faste bygnings dele. Der kan kun være tale om tilledninger hvis både trafo, downlights samt kablet mellem dem er tilgængeligt uden at du skal fjerne bygnings dele. Er en af delene ikke tilfældet, er der tale om fast installation med deraf følgende krav til fastgørelse etc. 2*0,75 lampeledninger kan godt være en del af den faste installation, sålænge varmeaflednings forhold, kortslutnings sikkring, etc. er i orden.
 12. Sivasli_

  Udskiftning af Transformer?

  ehmm.. Ja den hedder Dimlight300-m/CR kan jeg se..
 13. Kandersen

  Udskiftning af Transformer?

  Hvilken dimmer bruger du så?
 14. Jeg har samme problem og på det sidste kan det ske flere gange i løbet af dagen. 5-10 minutter hvor alle mine wireless lysdæmper ikke virker. Måske min antenne sidder for sæt på lysdæmperne? De sidder lige under min tavle og antenne lige over og vender nedad. mvh Søren
 15. Jeg vil også sige at du skulle flytte lidt rundt på antennen, det er vist ikke optimalt at have den for tæt på dine wireless enheder.
 16. kvinding

  IHC komponenter sælges

  også gerne i kø til output 24 såfremt de andre springer fra
 17. Marker funktionsblokken og tryk på F1, så er der en fin beskrivelse. Duer når FB'en er rød (fra LK og ikke redigeret).
 18. jensen88

  "App" til funktion i IHC Captain

  Fandt svaret i et tidligere opslag, så du kan blot se bort fra dette :-)
 19. Sivasli_

  Udskiftning af Transformer?

  Pas.. Aner ikke lige modellen.. Det er nogle med 350lm, fungerer faktisk ok fint.. Det skal siges at jeg bruger IHC Term, så jeg har slet ikke noget wireless :-) Ved ikke om det er derfor det funger fint, indtil videre.. hehe
 20. jensen88

  "App" til funktion i IHC Captain

  Hej Mikkel. Jeg ville hører om det kunne lade sige gør at lave en form for genvej/app på mobilen, hvor man kunne trykke på den og den fx åbnede garagen, frem for at man skal logge ind, finde den rigtige lokation, og derefter trykke på knappen? Tak for et super stykke arbejde. Mvh Jesper
 21. Kandersen

  OpenHab, hjælp til en begynder

  Det ser ud som om du har installeret den nyeste IHC binding (1.13 mener jeg den hedder). Jeg bruger endnu den gamle binding. Så snart jeg får tid, så skal jeg have "omsat" gamle til ny, eller set dybere på, hvad skiftet får af konsekvenser for min opsætning. Anyway, af ovenstående er det sten sikkert, det ikke vil virke. Du mangler nemlig at definere din IHC controller i {xxx}. Derved finder openhab aldrig ud af, hvad din resource er for en tingest. Med den gamle binding så ser det fx således ud: {ihc="16506644"} Denne fortæller openhab at "tingen" er IHC controlleren, og så resourcen, ligesom du også har angivet. Jeg skal nok vise lidt andre eksempler senere, men jeg sidder ikke lige i nærheden af mit setup.
 22. Nicolas Søgaard

  S: IHC sms modem

  Jeg har et modem liggende, som var tiltænkt mit hus. Huset er dog solgt, så jeg har ikke noget at bruge modemmet til. Det ligger stadig i æske Byttes med IHC controller og 15w forsyning, eller 2.000,-
 23. Nicolas Søgaard

  S: UNI400 & UNI400 IHC/SA

  Hej Niels Beklager, har ikke set dit svar. Jeg har 5 stk af de helt gamle Uni400 tilbage, dem uden knap på fronten. Jeg skiftede i sin tid til wireless, fordi jeg kunne.
 24. Nicolas Søgaard

  Alarm kodetastatur købes

  Jeg har et. Kablet er dog kun 1m langt. Har været sat op, men ikke idriftsat.
 25. Nicolas Søgaard

  ihc læksensor

  Jeg tror jeg måske har en liggende, hvis det kan hjælpe
 26. Kandersen

  Udskiftning af Transformer?

  Okay, det er ikke nemt så. Osram har et hav af dem. Jeg har nogle 6w Osram Parathom Pro-noget. De er bestemt ikke noget at prale af. Elendig lys og rigtig dårlig styring via en wireless ø80 UNI dimmer.
 1. Load mere aktivitet
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.