Hop til indhold
IHC-User.dk

Bjarne Sørensen

Members
 • Antal indlæg

  1.923
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  10

Bjarne Sørensen last won the day on December 4

Bjarne Sørensen had the most liked content!

2 Følgere

Om Bjarne Sørensen

 • Rang
  Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sorø
 • Interests
  IHC, el, teknik generelt. Alt der er elektrisk :-)

Seneste besøgende på profilen

1.900 profil visninger
 1. Bjarne Sørensen

  Problemer med wireless kontakter

  Jeg ville lave en helt ny grundlæggende programmering kun med kip og stærkt begrænset funktioner. Og så sætte alle de udgange on der er stikkontakter. Og køre med det et par dage. Har du wireless dimmere kan du prøve at styre dem direkte istedet for via scenarie, Henning har før givet et godt råd til lige netop dem.
 2. Bjarne Sørensen

  IHC Captain version 1.17 ude

  Jeg er også helst fri Jeg bliver tosset hvis mine målere slettes/skal tastes ind igen.
 3. Bjarne Sørensen

  IHC Captain version 1.17 ude

  Måske et tomt projekt vil rydde det register? Eller en eller anden reset_firmware.
 4. Bjarne Sørensen

  Dos

  Jeg er ved at være lidt rusten i TermIHC, men hvis et kip-tryk skal tænde mere end én udgang skal du lave det som gruppe på det tryk, da det ellers ryger ud af synk som du også oplever. Så tryk 2 og 3 skal tænde en gruppe af udgange. Detaljerne for trykstrengen husker jeg ikke, men kig på side 88 i manualen https://www.lk.dk/globalassets/pdf/support-prof/ihc104dk.pdf
 5. Bjarne Sørensen

  72 w strømforsyning uden jord

  Hmm, jeg dykkede lige lidt ned i data på LK's den nye PSU vs den fra youcontrol https://www.lk.dk/produkt/5703302113908 effektivitet 1 - 3 A > 80 % vs https://youcontrol.dk/el-artikler/din-skinne-stromforsyning-60w-24vdc-21-6-29vdc-2-5a.html 90% Effektivitet Det er dog ikke lykkedes mig at finde data på den gamle IHC Power 72W
 6. Bjarne Sørensen

  Adgang nægtet via USB i web

  Hey Brian. Prøv med reset_user firmwaren og den der nulstiller netværk.
 7. Bjarne Sørensen

  'Sluk alt' Funktion

  Beklager, jeg forvekslede dit indlæg med at andet næsten magen til. Er det sådan at du har flere funktionsblokke der styder den omtalte dimmer? Hvis du har det går der kuk i logikken, da det er din dimmerblok der skal (forsøge at ) holde styr på om lyset er tændt eller slukket. Det tyder på at den er ude af trit når fejlen opstår med at lyset tænder når det er slukket.
 8. Bjarne Sørensen

  'Sluk alt' Funktion

  Nej
 9. Bjarne Sørensen

  'Sluk alt' Funktion

  Jeg har svaret i dit andet indlæg, der er ingen grund til at poste det igen, og dette er også et forkert forum (vis mig din tavle) :-)
 10. Bjarne Sørensen

  Sluk alt virker ikke LR350 udskiftet til UNI400

  Du mangler en nul-leder på den til højre. Det er lidt noget kluns at vende dem på hovedet Nå, men du skal skifte din funktionsblok. Der er en funktionsblok som kan vurdere om dimmeren er tændt eller slukket. Det virker rimeligt ok selvom det er nogle rigtig dårlige dimmere at bruge specielt ifb med sluk-alt. WIreless dimmere er det eneste rigtige, der er tilbagemelding på. Vælg en Ø80 den fås i en version 2.xx som er bedst til LED.
 11. Bjarne Sørensen

  Sluk alt virker ikke LR350 udskiftet til UNI400

  Nej, det er fint. Kan du slukke/tænde og dæmpe korrekt via serviceview? Kan du det skal du se på den funktionsblok du anvender, jeg vil gætte på at problemet ligger i den eller i den programmerede logik til sluk-alt.
 12. Bjarne Sørensen

  Sluk alt virker ikke LR350 udskiftet til UNI400

  Som jeg husker er klemmer i top og bund byttet på de to modeller. Er du síkker på at du har monteret den rigtige ledning på sluk-alt indgangen? BTW, den gamle havde vist ikke sluk-alt indgang... Nå, men prøv lige at se om der er en nyere funktionsblok der passer på den dimmer. En anden gang må du ikke købe en fortrået dimmer, men brug i stedet pengene på en wireless Ø80 dimmer, det duer.
 13. Bjarne Sørensen

  Opdatering til IHC remote version 1.4.5

  Hvis det er 1.0.0 du har brugt ville jeg give 1.3.3 et skud
 14. Bjarne Sørensen

  Opdatering til IHC remote version 1.4.5

  Er det ver 1.3.3 firmwareloader du prøver med? Jeg ville bare prøve igen og igen.
 15. Bjarne Sørensen

  Efter TermIHC---> Visual 6.2 - Nu "klikker" udgange

  Umiddelbart ja, din PSU er for lille til det setup. Prøv lige at slå op i LK's datablad og regn den samlede forbrugte effekt ud for dine moduler. Jeg er ret sikker på at du kører lige til grænsen eller over. Men start lige med at mål om de 24V dykker når du aktiverer en udgang, det er utroligt at controlleren ikke genstarter, men der sidder måske et par lytter i den der holder den i live. Den nye controller bruger sikker også mere strøm end den gamle. På sådan en størrelse installation bruger man altid en 72W PSU.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.