Jump to content
IHC-User.dk

Bjarne Sørensen

Members
 • Content Count

  2,158
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Bjarne Sørensen last won the day on April 3

Bjarne Sørensen had the most liked content!

2 Followers

About Bjarne Sørensen

 • Rank
  Uhæmmet Tekniknørd :D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sorø
 • Interests
  IHC, el, teknik generelt. Alt der er elektrisk :-)

Recent Profile Visitors

2,180 profile views
 1. Injektoren skal kables før ap'et, eller efter dit aktive udstyr. Du kan også sætte den i rummet ved ap'et hvis det er nemmere for dig. Men jeg har mine siddende i mit rack efter switchen på vej ud til rummet.
 2. Du skal ikke sætte den efter routeren. Du skal tage stikket der går fra switchen til dit netværksstik og sætte det i LAN stikke på PoE injektoren. Så sætter du et ekstra kabel fra PoE stikket i injektoren og til dit netværksstik hvor dit Accespoint er tilsluttet. Køb dette istedet for, der er ingen grund til at bruge et LR da enhederne ikke kan sende lige så kraftigt som ap'et. https://www.bedresignal.dk/ubiquiti-unifi-uap-ac-liet-tradlos-forbindelse-802-11a-b-g-n-ac.html?gclid=EAIaIQobChMItcnihO_R4QIVilQYCh3kCgyCEAUYASABEgI20_D_BwE
 3. Jeg havde måske ikke læst det grundigt nok, men havde da forsøgt Men den nulstil netværk-firmware ville jeg give et skud. Eller som du siger, stille IP scopet ind på det som det var før og forsøge adgang den vej, men noget tyder på at controllerens ip-config er stukket helt af...
 4. Hvad sker der nu hvis du skriver usb i din browser? Du skal have adgang til controllerens administrator via USB før vi kan se på controllerens netværksindstillinger. Virker java starter nu? Efter du har geninstalleret usb driveren er der en chance for det. Ellers findes der en firmware der nulstiller netværksindstillinger, den ligger under download her på siden. Husk at have en backup i nærheden.
 5. Hej Jacob. Velkommen til. Du skal starte med at fjerne strømmen til controlleren icnl. et evt backupbatteri. Vente 10 sek og tænde igen. Efter ca 5 minutter sætter du usb kablet i og åbner Javastarter og skriver usb. Måske husker den det selv. Kan du komme på controllerens hjemmeside nu? Har det virket på den pc du sidder med? Og brugte du javastarter? Kan det tænkes at i har ændret port nr til web-porten? Den tager også usb porten med, så husk :port nr evt.
 6. Har du kigget på IHC-Bridge? Den kan det også.
 7. Super at du fik gang i den. Man skal også huske at V2 controlleren skal genstartes ved ændringer i netværk inden de træder i kraft. Netværks indstillingerne kan du tilgå fra usb så lan behøver ikke virke.
 8. Kan det være noget opsætning af netværk det er smuttet? Prøv evt den vedhæftede firmware reset. Husk backup. reset-ip.zip
 9. Her er loggen over controllerens genstarter. Det var den 31. marts kl 01.45 den frøs og sikkert også genstartede da controlleren var utilgængelig i 5 minutter. Men jeg kan ikke se genstarten i loggen. Jeg genstartede den selv ved at hive strømmen til den i går den 1. april kl. 16.18. Men den log ser lidt underlig ud, for jeg havde også problemer den 20. marts hvor jeg hev strømmen til den of eftermiddagen, og den står der ikke og ved log 6 går den pludselig den forkerte vej.
 10. Hvis man kobler det på en log FB vil den måske gemme det med timestamp når den kommer til overfleden igen, så er det til at se når man kan komme på den igen. Men det har jeg vist allerede, må lige se om det stadig kører.
 11. Det kunne være fint. Og så kunne man koble et relæ på et af Pi'ens GPIO og genstarte controlleren på den måde, som en ekstern watchdog
 12. Enig, det er det der er det store problem, altså jeg gætter på at den genstarter for controlleren er helt utilgængelig lige der hvor jeg opdager et wireless kommunikation dør, men det er jo ikke til at bevise umiddelbart da jeg ikke kan kontrollere det i Administrator. Men det er i den eneste situation at controlleren ikke kommer rigtigt op igen efter en genstart. Og haha, jeg kom lige i tanke om at LK supporten i går spurgte til hvor tit den genstarter og jeg sagde hver 30. dag, det var meget tit sagde han Jeg synes ellers at den er klippestabil og genstarter meget sjældent, han var ikke enig Min controller genstarter ikke når jeg tilgår den via app'en. Og forrige gang da mit wireless frøs prøvede jeg ikke at tilgå den via app'en med det samme, først en time senere. Så ja det må være wireless der slår controlleren ud af kurs eller noget andet på LAN-porten.
 13. LK manden mente at controlleren havde meget travlt på webdelen (han fik ikke at vide at jeg kører IHC-Captain- spurgte ikke) og det kunne stresse den. Måske man skulle se på om det er en hacker udefra der prøver et ddos angreb? Og det er derfor den brækker sig.
 14. Det ser jeg lige på tak. Nu kører jeg lige uden IHC-Captain og IHC-Bridge (ikke sat op igen efter et nedbrud, men er tilsluttet) et par dage. Så vil ge prøve din guide.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.