Jump to content
IHC-User.dk

Bjarne Sørensen

Members
 • Content Count

  2,282
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Bjarne Sørensen last won the day on February 9

Bjarne Sørensen had the most liked content!

2 Followers

About Bjarne Sørensen

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sorø
 • Interests
  IHC, el, teknik generelt. Alt der er elektrisk :-)

Recent Profile Visitors

3,102 profile views
 1. En mulighed kunne også være disse så kan du sikre dig at lederne bliver hvor de skal være. Da jeg lavede sådan en installation en gang, førte jeg kabelkappen på link 10 kablet helt ud gennem trykket, det var også Opus 66, det kan man ikke med Fuga, men man kan afisolere så lidt som muligt af kappen.
 2. Ja, Fuga er også kompatible. Der er dog ikke mulighed for 4 dioder, men det skal du heller ikke bruge. Mange steder har man monteret Opus 66 og Fuga tryk direkte på væggen uden bagdåse, hvis det er tilfældet er det ikke det store problem at udskifte.
 3. Cool. Er der plads til de moduler i en lk UG-150 gruppetavle? Har du evt billeder af det?
 4. Hej Mikkel. Velkommen til IHC-User. Fejlen kan ligge flere steder så du er nødt til at isolere fejlen for at se om det er en softwarefejl eller en hardwarefejl. Hvis du trykker på knappen på lampeudtaget under dækslet, kan du så tænde/slukke/dæmpe lyset? Hvis nej så er der en fejl i dimmer eller spots. Så er næste step at give dine spits en konstant fase, tænder de? Hvis nej er de defekte eller kabelføringen til dem. Tænder de, er der en fejl i din dimmer og den skal skiftes. Virker alt omkring dimmer og spots skal du se på programmeringen. Er det den rigtige funktionsblok? Er den koblet rigtigt op? Hvilken version controller kører du med? Du skriver at tryk virker, hvis du har set der i serviceview er det super, men wireless dimmere kan du ikke bruge status fra serviceview til at se om de virker, status er ikke brugbar.
 5. Det billigste for dig er at flytte mellemledningen på dimmeren over i faseklemmen så er der konstant 230V på lampeudtaget. Men jeg synes nu at IHC er ret godt, og ville skifte controlleren til en Visual 3 og skifte dimmerne til LED din dimmer. Og så lade værre med at bruge penge på HUE, men i stedet købe en Raspberry pi og lægge IHC-CAPTAIN eller Home Assistant på hvis du vil lave nørdede ting. Bare min holdning. Men det koster jo.
 6. Det lyder som om at du skal finde fejlen i din dørstyring som virker som at det kører udenfor IHC? Men ellers kan du måske bruge dette modul på en indgang og lave en regel ved de forskellige spændinger du nævner: https://www.zigza.dk/Sensorer/0013-DH_Analog_0-10V_H
 7. Super flot lavet med videodokumentation Ejvind! Det kunne da være at vi skulle have en sektion her på IHC-User med Tweek/nørde/funktion/hjælpe videoer. Det er jo mange gange nemmere at lave end at beskrive sig ud af en hel masse.
 8. Hehe, men kan altid bruge et ekstra teknikrum. Nej bare gulvvarme osv til en teenageværelse. Det er så 2/3 af kælderen denne gang. Jeg håber jeg har plads i tavlen til de ekstra I/O's
 9. Jeg er desværre lidt ophængt for tiden, jeg er ved at grave kælder ud, så jeg kan ikke teste om det funker efter hensigten. Det ville også være lækkert hvis der var en der kunne lave en stresstest, en der bare har en enkelt måler og ikke alle de data jeg har liggende
 10. Ja Lars's viser de seneste 4 ugers forbrug. Den er rigtig fin. Bare vær opmærksom på at når du vil ændre i dit projekt skal du downloade det eksisterende og opdatere det, ellers ryger dine målerdata. Jeg anbefaler at genstarte controlleren før du downloader projektet, for der kan virkelig gå ged i ens data. Jeg har selv over 10 målere kørende, gas, vand, el osv.
 11. Hvis stikkontakterne ikke har afbryder skal den have en 6mm høj krave så er det lovligt, ellers ikke.
 12. Tak for svar. Jeg springer videre.
 13. Kan købskvitteringen følge med så der er garanti?
 14. Hvordan med garanti hvis den laver den kendte fejl og skal byttes? Og prisen er jeg også interesseret i.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.