Hop til indhold
IHC-User.dk

Bjarne Sørensen

Members
 • Antal indlæg

  1.817
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  1

Bjarne Sørensen last won the day on April 3

Bjarne Sørensen had the most liked content!

Om Bjarne Sørensen

 • Rang
  Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sorø
 • Interests
  IHC, el, teknik generelt. Alt der er elektrisk :-)

Seneste besøgende på profilen

1.742 profil visninger
 1. Bjarne Sørensen

  IHC installation død

  De er lige "elektroniske". De er begge bygget efter switchmode teknologien https://da.wikipedia.org/wiki/Switch-mode-strømforsyning Den gamle med udvendig køleplade havde den uheldighed at hvis man opsatte den uden aktiv jordledning, lå der 110V på kølepladen pga. afkoblingskondensatorer i netfilteret (ganske normal standardkonstruktion). Men der kan da være noget om at virkningsgraden på den nye er højere og derfor ikke har samme egeneffekt/energitab.
 2. Bjarne Sørensen

  IHC installation død

  Det var så lidt :-)
 3. Bjarne Sørensen

  IHC installation død

  Bonus info: Backup modulet må kun sidde på en 72W PSU. Jeg vil anbefale at købe en IHC strømforsyning, men jeg har også lidt tavle-OCD :-) https://www.yousave.dk/shop/lk-ihc-control-266p.html Køb også et stykke afdækning (hvid eller grå) til tavlen da den nye PSU er smallere. https://www.yousave.dk/shop/daeksel-afblaending-6-571p.html Og så et nyt 12V blybatteri fordi som Lars siger, det holder kun en kortere årrække, typisk 2-5 år. https://www.yousave.dk/shop/lk-ihc-alarm-252p.html
 4. Bjarne Sørensen

  Fejl når jeg sender projekt til controller

  Prøv at genstarte controlleren inden du downloader projektet, ret i det og upload det igen. Hvis du bruger 3. parts produkter til at kommunikere med controlleren (IHC-captain etc) skal du slukke disse. Serviceview skal heller ikke køre. Har du nogle hurtigpulsende målere tilsluttet et input kan du prøve at fjerne dem. Prøv dette når du har styr på Visual versionerne som Lars1 beskriver.
 5. Bjarne Sørensen

  IHC/SA Unidimmer 400 skifte mode?

  Du kan konfigurere et tryk i Visual i venstre vindue og forbinde det til de 2 men inputs på dimmeren. Upload projektet og brug serviceview til at aktivere denne indgang.
 6. Bjarne Sørensen

  ihc kombi dimmer og 1 led gu10

  Nogle bruger 1 meter selvregulerende varmekabel og sætter parallelt med lyskilden, det holder dimmeren i ro.
 7. Bjarne Sørensen

  S: LSA holdere

  Jeg har to stk holdere til overs. Nye. Der er plads til 10 rækker LSA klemmer på hver. Sælges uden. Se billeder for inspiration. 100kr pr stk.
 8. Bjarne Sørensen

  S: (SOLGT) IHC Wireless kombi og Lampeudtag

  Okay, tak for svar. Jeg leder videre så.
 9. Bjarne Sørensen

  S: (SOLGT) IHC Wireless kombi og Lampeudtag

  Det Ø80 er det hw 2.x? Vil du sælge det løst for 300 kr?
 10. Bjarne Sørensen

  Tomme lokaliteter

  Det var bare nærmere hvis det var en fejl at de var væk. Du behøver ikke at ændre det for min skyld. God ferie.
 11. Bjarne Sørensen

  Tomme lokaliteter

  Jeg har observeret at tomme lokaliteter ikke altid vises i oversigten i venstre side IHC-Captain. Logger man ud og ind igen er de der, trykker man på handlingseditor forsvinder de igen. Kan det hænge sammen med min forrige fejl? Nej vel? Push over virker stadig.
 12. Bjarne Sørensen

  Sonosfejl med IHC Captain

  Jeg har endelig taget mig sammen og opdateret min IHC-Captain til version 1.11. Jeg tror det var 0.96 jeg kørte før, men kan ikke huske det, men pushover beskeder og Sonos gik ned efter et par dage. Nå men problemet for mig er at ikke kan få Sonos til at starte eller stoppe efter de regler jeg laver. Når jeg tester reglen (der hvor jeg lige har oprettet den) virker den, men lukker jeg vinduet og tester ved at trykke på knapperne i FB'en virker det ikke. Jeg startede med at restore min backup med reglerne fra den gamle version, men har siden slettet dem og oprettet dem igen. Mit Push-over virker direkte fra backuppen.
 13. Bjarne Sørensen

  Kommunikation mellem Ihc controller og smart phone

  Hvis du er i byen med din tlf er den smart. Hvis du sidder hjemme og vil lave en oversigt over huset lavet på en tegning eller billede af huset, kan du sætte tryk, lamper, stikkontakter, Målere osv osv ind på skærmen på din iPad.
 14. Bjarne Sørensen

  Kommunikation mellem Ihc controller og smart phone

  Ja, ihc tablet er til ipad. IHC remote er til iPhone og iPod touch.
 15. Bjarne Sørensen

  Kommunikation mellem Ihc controller og smart phone

  Generelt med Apple kan du installere betalte apps på 5 enheder med samme Apple id, eller du kan bruge familiedeling og hente den gratis på familiens andre iPhones.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.