Hop til indhold
IHC-User.dk

Bjarne Sørensen

Members
 • Antal indlæg

  2.055
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  13

Bjarne Sørensen last won the day on February 10

Bjarne Sørensen had the most liked content!

2 Følgere

Om Bjarne Sørensen

 • Rang
  Uhæmmet Tekniknørd :D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sorø
 • Interests
  IHC, el, teknik generelt. Alt der er elektrisk :-)

Seneste besøgende på profilen

2.020 profil visninger
 1. Bjarne Sørensen

  Valg af Lysdæmper

  Hej Morten. Velkommen til IHC-User.dk. Hold dig til LK Wireless Ø80 HW 2.xx. De er designet til de fleste LED lyskilder, men det kan stadig være svært at fonde de der er bedst egnet, kan dæmpe langt nok ned osv osv. Du har fuld tilbagemelding fra disse dimmere, du kan se i dine apps om lyset er tændt og på hvilket niveau. Det er til at lave hjemmesimulering uden at en funktionsblok går ud at synk. Du kan stille f.eks. natniveau så lyset efter det er mørkt udenfor tænder på en lavere % end om dagen, så får du ikke svejseøjne hvis du skal op og tisse om natten
 2. Bjarne Sørensen

  IHC Utgått

  RS485 ligesom SMS modem etc. Jeg så en nævne at de ville køre ethernet men det tror jeg ikke på da det kræver en del plads i tavlen med RJ45 stik i toppen eller bunden af modulerne og en kæmpe switch, eller måske med 2 stik i hver (oplagt). Så tror jeg mere på en bus-basseret RS 485 løsning (måske) men det kræver en adresse til hver node på bussen, så det skal stilles manuelt på en eller flere omskiftere/dip-switche. Der er også den mulighed at man erstatter et input- og outmodul og smider en/flere nye dimmere direkte på controllerens porte (som med IR-modtageren fra forrige årtusinde), men det holder heller ikke.. Summasumarum, mulighederne er: Wireless eller RS485 (gammel teknologi), eller et nyt Add-on modul der tilsluttes ethernet og kommunikerer med flere dimmere via adresserede forbindelser..
 3. Bjarne Sørensen

  Gulvvarmestyring

  Jeg har kørt dem begge på samme fysiske udgang de to steder i mit hus hvor der er to kredse til at dække rummet. Jeg har ikke for mange udgange i forvejen...
 4. Bjarne Sørensen

  Pir med konstant auto eller konstant slukket

  Ahh, yes, det er selvfølgelig måden at gøre det på så alle FB'er ikke skal bygges om.
 5. Bjarne Sørensen

  Pir med konstant auto eller konstant slukket

  Det ser vi på til den tid, jeg har den siddende udendørs mod nord og skal lige have den tilsluttet i tavlen. Jeg vil bruge den generelt flere steder med bruge forskellige værdier fra den.
 6. Bjarne Sørensen

  Alarm blok

  Ja, der er lidt småfejl rundt omkring. Også i beskrivelsen i pdf filen til denne blok har de tegnet det så man skal bruge NC kontaktsættet på relæet, det skal man bare ikke da relæet altid er trukket når huset er i beboet efter den programmeringsvejledning til PowerMax alarmen.
 7. Bjarne Sørensen

  IHC projekt dokumentation

  Jeg oplever også fejl i sorteringen. Førhen var de sorteret på kabel nummer, super overskueligt. Nu ser det ud til at de måske er sorteret lidt efter hvilke farve ledere der er brugt. Det springer noget i numrene.
 8. Bjarne Sørensen

  Pir med konstant auto eller konstant slukket

  Cool tak. Jeg har en lux-/temperaturmåler af de nye som jeg skal have monteret. Hvordan hvis man vil kunne bruge den, så skal man jo have en indgang til den, laver man så en settings på lux værdien i denne FB?
 9. Bjarne Sørensen

  Pir med konstant auto eller konstant slukket

  Tak Torben!. Det ser super ud, Indgangen for skumringsrelæ er så lyset ikke tænder i dagslys.
 10. Bjarne Sørensen

  Alarm blok

  Cool, tak. Det er utroligt at de ikke har rettet det, men det kræver jo selvfølgelig at de får noget feedback.
 11. Bjarne Sørensen

  Problem med fb 1.3.01c Ventilatorstyrning

  Hej Ola. Hvis jeg forstår dig ret, tror jeg at du forbinder din funktionsblok forkert. Du skal også indstille "Tilstand for ventilator" til "3". Se vedhæftede under køkken lokationen. ventilator2.vis
 12. Bjarne Sørensen

  Alarm blok

  Tak Torben! Det virker ved upload nu. Resten vil jeg teste når familien ikke er hjemme Hvad skulle rettes? Noget flag eller initianværdi eller hur?
 13. Bjarne Sørensen

  kan ikke komme i kontakt med contoller via browser

  Hmm så er det underligt at den er i menu'en, det er nok en fejl..
 14. Bjarne Sørensen

  Alarm blok

  Jeg bruger 6.5.01. Visonic PowerMax og PowerMax+ Tyverialarm FB og har gjort det i mange år. Men det irriterer mig at hver gang jeg har uploadet min projektfil efter andre ændringer så er PGM-indgangen ikke opdateret, alarmen står som tilkoblet selvom indgangen er ON. Markerer jeg indgangen i serviceview og kipper den en gang så står blokken rigtigt som Fraboblet=ON.(Så laver jeg bare sluk-alt i huset ved den manøvre typisk lige i TV-tiden). Nogle der ved hvad der skal ændres for at undgå dette. Pir styring med konstant slukket.ifb Powermax prob.vis
 15. Bjarne Sørensen

  Nilan ventilationsanlæg effektivitet

  Du hører lige nærmere.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.