Jump to content
IHC-User.dk

Bjarne Sørensen

Members
 • Content Count

  2,251
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Bjarne Sørensen last won the day on January 1

Bjarne Sørensen had the most liked content!

2 Followers

About Bjarne Sørensen

 • Rank
  Uhæmmet Tekniknørd :D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sorø
 • Interests
  IHC, el, teknik generelt. Alt der er elektrisk :-)

Recent Profile Visitors

2,699 profile views
 1. Der har de været smarte, lige som firmwaren også kunne opdateres i wireless modulet.
 2. Aha. Men jeg mener da ikke at vi satte EOL modstande på i 90'erne. I princippet er det ligegyldigt hvor noderne (enhederne) sidder på en RS485 bus, da det netop er en bus. Måske SMS modememmet har indbygget en EOL. RS485 kommunikation er jo ballanceret og normalt kan man sagtens trække 100m kabel, men det afhænger også af driverne de har brugt i deres "net-driverchip". Men man skal jo overholde producentens anvisninger for ikke at få bøvl med det, og så er det også nemmere at brokke sig bagefter hvis der er noget der ikke virker :-)
 3. Jeg vil ikke lægge hovedet på blokken at det er sådan, men jeg kan ikke se at der skulle være hardwaremæssige begrænsninger på en 6.x controller
 4. Det er stadig den samme protokol i Visual 3 som i Term IHC, Visual 1 og Visual 2. Der mangler bare de elementer i firmwaren der gør at Visual kan sende de pakker der styrer den nye led dimmer. Det er en politisk beslutning at den ikke er bagudkompatibel, hvilket er forståeligt hvis LK skal kunne sælge en ny controller.
 5. Denne RS485 snitflade blev brugt til viewer modulet, IHC time, tlf modem og lign i den Aller første term ihc Controller. Så det er garanteret noget de har lavet til formålet da ingen andre mig bekendt har lavet noget der integrerer den vej.
 6. Ja det kunne være smart med en gateway til nye dimmere på en gammel controller.
 7. LK kører helt sikkert deres egen protokol, men det er en smal sag at sniffe trafikken på den. Man sætter bare en USB-RS485 adapter på sin PC og så kigge på Wireshark. Måske det kunne give nogle flere muligheder hvis man kan interagere den vej med en Rpi... Og måske man endda kan fikse så vi andre dødelige med en gammel controller kan bruge dimmerne, shit det kunne være sjovt
 8. Hej Lars. Tak fordi du gav det et kig, jeg kan sagtens køre videre med samme løsning som jeg bruger nu. Er der forresten ikke noget med at gange og divider er indført i Visual 3?
 9. Lars du er bare en knag Jeg glæder mig til at se hvordan det laves, jeg gætter på at der skal trylles lidt med de tal i de første par underprogrammer også
 10. Godt nytår til jer alle. Min vandmåler giver en puls pr 10L. På min iPad har jeg visning for forbrug alle dage, uger, måneder osv. @Lars Jacobsen Har været meget hjælpsom og lavet en fed funktionsblok (el-måler ver 5.1 til dette). Jeg vil dog gerne have vist forbruget i liter (hele 10 liter) i mandag-søndags-visning. Og alt andet i M3. Det har jeg indtil videre løst ved at bruge 2 blokke, hvor jeg har redigeret den ene til at regne i 10l. Men jeg vil gerne forsimple min .vis fil.Vandmåler liter-M3 visning. (El måler ver. 5.1).ifb Men jeg kan ikke gennemskue hvordan jeg får månederne til at vise det i M3, altså dividere, jeg ikke kan taste 0,001 ind som konstant når jeg redigerer FB'en. Er der nogle af jeg der kan hjælpe mig videre? Vedhæftet blokken jeg roder lidt med og hvordan det ser ud på min iPad.
 11. Har du et output 24 kan du sætte disse relæ'er på udgangen: 24V dc relæ Har du et output 230 kan du sætte disse relæ'er på udgangen: 230V ac relæ Åbn port: Forbind relæets klemme 11+14 til din åbnefunktion på port styringens 9+10. Luk port: Forbind det andet relæ's klemme 11+14 til din åbnefunktion på port styringens 11+12. Derefter laver du programmet så du sender en kort puls for at aktivere din åbne/lukke funktion. Du kan søge lidt her på siden, der er en der har lavet en styring til garageport også med overvågning/status på port.
 12. Jeg har 6 stk G3 og 2 stk Flex. Det virker super godt. NVR gratis software kører jeg på en PC i mit rack. Den kører også controlleren til mine AP'er og til 6-7 andre sites.
 13. Hvad kunne metoden være til at undgå det? Sætte en UniFi USG på og oprette et VLAN til IHC? Og så ind via VPN fra mobilen? (Kan man det sammen med LK's APP) Eller hvad er metoden? Er det noget der kan laves ved HR og Fru DK uden andet end en ISP consumer router?
 14. Hvis det er størrelsen på SD-kortet (1Gb , 2Gb, 4Gb) du spørger til, skal det minimum være 2Gb, (http://jemi.dk/ihc/) gerne 8 for at der er plads til IHC-Captain.
 15. Altså, jeg har ikke har fejlen siden den gang i marts måned. Jeg har haft fejlen i alt tre gange. Til gengæld havde jeg en fjernbetjening, den gamle Wireless 8-kanals som tit melder fejl på Low Battery. Jeg havde den bare liggende og bruger den aldrig. Den fjernede jeg batterierne fra og så har der ikke næret noget siden. Jeg nåede aldrig at bytte mine dimmer FB'er ud med den Henning havde lavet til mig, da jeg lige ville prøve at fjerne den fjernbetjening først. Måske har den ligget og sendt støj ud på wireless? Kan det være sådan noget du også er ude i? Eller her du evt. varmestyring eller andet 433 MHz i huset?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.