Hop til indhold
IHC-User.dk

Bjarne Sørensen

Members
 • Antal indlæg

  1.803
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  1

Bjarne Sørensen last won the day on April 3

Bjarne Sørensen had the most liked content!

Om Bjarne Sørensen

 • Rang
  Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sorø
 • Interests
  IHC, el, teknik generelt. Alt der er elektrisk :-)

Seneste besøgende på profilen

1.617 profil visninger
 1. Bjarne Sørensen

  Kommunikation mellem Ihc controller og smart phone

  Generelt med Apple kan du installere betalte apps på 5 enheder med samme Apple id, eller du kan bruge familiedeling og hente den gratis på familiens andre iPhones.
 2. Bjarne Sørensen

  Kommunikation mellem Ihc controller og smart phone

  Du kan begge dele med begge apps. Vil du gerne slippe for lidt ekstra arbejde med at købe en RPI, installere Ihc-Captain og sætte det op, skal du købe lk's app. Den virker ud af boksen når du har åbnet de korrekte porte i din router. Du bør have fast ip adresse for at forbinde smertefrit ude fra.
 3. Bjarne Sørensen

  INTERN LYDGIVER 80 DB 1M Klikker..???

  https://www.google.dk/search?source=hp&ei=rVwrW83CAYKA6QTO54K4Ag&q=kondensator+på+4%2C7uF+%2F+50v&oq=kondensator+på+4%2C7uF+%2F+50v&gs_l=psy-ab.3..0i22i30k1.866.866.0.1805.1.1.0.0.0.0.155.155.0j1.1.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.1.154....0.Eyr4gopVIq4
 4. Bjarne Sørensen

  Kommunikation mellem Ihc controller og smart phone

  Jeg bruger lk's app. Men det er en smagssag hvad man er til. Ihc-Captain synes jeg er nem. Der er et underforum her på sitet.
 5. Bjarne Sørensen

  Kommunikation mellem Ihc controller og smart phone

  Desværre ikke. Lk er lysår bagefter, eller rettere sagt App udvikleren Apropos som de hedder. Smid Ihc-Captain på sammen med, så kan du sætte push beskeder op som opfylder dine ønsker. Du kan også bruge Ihc-Captain som remote app og spare lk's.
 6. Bjarne Sørensen

  Kommunikation mellem Ihc controller og smart phone

  Køb LK's App IHCremote og brug den.
 7. Bjarne Sørensen

  Lys dæmpning (LED)

  Enig med Fortrådede tryk er at foretrække. Nogle oplever periodisk lang responstid på wireless tryk, og det ville jeg få lange løg af.
 8. Bjarne Sørensen

  Søger virkelig hjælp til en FB!

  Nu har jeg ikke selv læst 3.0 manualen. Men den til Visual 2 beskriver det ret go. Og det er samme funktioner i den.
 9. Bjarne Sørensen

  Lys dæmpning (LED)

  Jeg har sat mine i en BR 70130 kanal. Jeg har sat en pl-dåse i bunden af kanalen og boret et hul i låget. Du kan også sætte dem i de Ø80 underlag som LK laver, og så sætte dem i et skab ved siden af f.eks.
 10. Bjarne Sørensen

  Søger virkelig hjælp til en FB!

  ROLF
 11. Bjarne Sørensen

  Lys dæmpning (LED)

  Hej Jakob. Velkommen til IHC-User. Du er inde på det helt rigtige, wireless dimmere ved tavlen, så duer det. Husk at det skal være Ø80 modellen da det er den eneste der er blevet opgraderet i en hw 2.xx hvor de bruger nullen til at styre dimmeren med så den ikke skal trække den gennem lyskilden hvor der derved kan opstå fejl med lys i LED's når de er slukket osv osv. Du skal bruge denne, og så kan du se % i App'en og stille 5 i App'en og lave flere scenarier osv osv: http://www1.lk.dk/katalog/vejledning/019D903522_01.pdf LK har en dimmerguide så du kan se hvilke LED lyskilder der er kompatible med dommeren. Men du er nok mest nød til at prøve dig frem. https://www.schneider-electric.dk/da/faqs/FA342278/
 12. Bjarne Sørensen

  Søger virkelig hjælp til en FB!

  Hahaha
 13. Bjarne Sørensen

  Søger virkelig hjælp til en FB!

  Så må du lige have min FB Jeg lavede noget ekstra gejl til min FB. Den skulle jo gerne sende en mail til fruen når der skal gøres rent
 14. Bjarne Sørensen

  Søger virkelig hjælp til en FB!

  Jeg ved godt at det lyder kedeligt..... men i manualen er der nogle rigtig gode sider hvor der er beskrevet hvordan man laver FB'er. Bla er der en opgave på at lave en indikering af hvornår et toilet skal have daglig rengøring og hovedrengøring basseret på nogle tællere der registrerer antal besøg. Det er også altid interessant at åbne nogle (af LK's) funktionsblokke andre har lavet og se hvordan de har løst opgaven.
 15. Bjarne Sørensen

  Sender kun mail en gang.

  Og det er ikke din mailudbyder der tror at det er spam når der kommer flere ens mails efter hinanden? Det problem har jeg selv haft hvor jeg ikke fik dem på min Mac men kun på min iPhone....
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.