Jump to content
IHC-User.dk

Bjarne Sørensen

Members
 • Content Count

  2,208
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Bjarne Sørensen last won the day on May 12

Bjarne Sørensen had the most liked content!

2 Followers

About Bjarne Sørensen

 • Rank
  Uhæmmet Tekniknørd :D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sorø
 • Interests
  IHC, el, teknik generelt. Alt der er elektrisk :-)

Recent Profile Visitors

2,469 profile views
 1. Lige et lille trick hvis man ikke har mulighed for at forbinde til den gamle controller: Man kan montere den nye controller parallelt på indgangssiden, så kan du lægge den projektfil i den nye controller der ligger her i download der hedder noget i stil med: "Alle indgange og udgange konfigureret". På den måde kan du notere hvilke inputs de forskellige tryk sidder på. Udgangene er nemmere at spotte når de er monteret.
 2. Jeg har ikke de blokke Torben omtaler, men prøv at se om dem jeg har sat ind kan bruges. Der er da en masse I/O's temp.ihc
 3. Du kan hoppe i IHC serviceprogrammet og slukke udgangen direkte hvis du er på den igen. Jeg har vedhæftet det. ihcservice.zip
 4. Ja da, det er så Nice det setup du laver
 5. =Ny controller og alt programmering er forfra. Men fortvivl ikke, du kan lave det nye projekt uden at tilslutte dig controlleren, så du kan lave det nu hvis det skulle være. Fordelen er at du lærer dit nye program godt at kende når du laver det selv. I - og outputmodulerne, psu, lysdæmpere kan genbruges, evt voice modem ville jeg skrotte og så sætte sms modul på (OBS må ikke tilsluttes uden simkort!). Eller bruge en Raspberry pi med Ihc-Captain til pushbeskeder ved bla alarmhendelser, det bruger jeg selv. Skifter du controlleren kan du også bruge wireless tryk, lysdæmpere og fjernbetjeninger.
 6. Hej Henning. Der har du ret i noget, for det nye tastatur er nyere end Visual 1, så der skal laves en funktionsblok til det. Det er også derfor LK anbefaler et udskiftning af controlleren. Jeg havde i min sidste post glemt alt om at det var en Visual 1. Så er det lidt op ad bakke, ellers skal vi lige have én der er stærk i Visual 1 FB på banen, dem nåede jeg ikke selv at lave jeg har kun brugt lk's.
 7. Det gamle tastatur har kun én udgang og virker derfor som et dumt tryk. Det nye tastatur har mange flere muligheder for udgange for forskellige koder osv. Du skal bruge en af de nye alarm funktionsblokke der understøtter det nye tastatur ud så skal du have de indgange og udgange ledige til at koble det sammen. Jeg har ikke selv erfaring med tastaturer og IHC-alarm, men jeg ved der er mange herinde der har 100% styr på det.
 8. Har du noget dokumentation på det gamle tastatur? Eller bare model nr og det samme på det nye så kan vi lige se hvad forskellen er på dem.
 9. Hvad er det der skal ændres på for at den kan køre med et andet tastatur? Jeg har en pc med rette software og kabler mv. Er det en Visual 1 eller term IHC? Du må gerne komme og låne min pc. Jeg bor i Sorø.
 10. Efter hvad jeg kunne tyde på det produktfoto der er lækket er kommunikationen mellem Visual controlleren RS480. Så det er jo herligt at de ikke har slagtet den serielle bus på controlleren. Jeg håber bestemt at den vil koste det samme som én Ø80 dimmer, men tvivler lidt nu de har lavet den dobbelt hvilket er ret smart synes jeg. Jeg er næsten helt sikker på at den kræver ny firmware, og er alvorligt bange for at os med nostalgi-controllere bliver hægtet af (HW6.1-6.2).
 11. Mon ikke prisen bliver 1000-1500 kr? Har du nogle efterretninger på det?
 12. Kan du have trådløs gulvvarmestyring eller andre systemer der sende på samme frekvens? Prøv at slukke alt andet i huset.
 13. Det var også sådan jeg ville gribe det an. Man skal bare vide hvad man gør når man skal skifte den, det er elektrikerarbejde
 14. Det lyder til at din dimmer er defekt. Hvis det er en Uni 350 er det højst tænkeligt da næsten alle af disse er brændt af rundt omkring. Hvor i verden bor du?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.