Jump to content
IHC-User.dk

Bjarne Sørensen

Members
 • Content Count

  2,308
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Bjarne Sørensen last won the day on November 19

Bjarne Sørensen had the most liked content!

2 Followers

About Bjarne Sørensen

 • Rank
  Uhæmmet Tekniknørd :D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sorø
 • Interests
  IHC, el, teknik generelt. Alt der er elektrisk :-)

Recent Profile Visitors

3,302 profile views
 1. Har du haft en skærm på den? Er der noget hjælp at hente på hjemmesiden? Der var engang at RPi 4 skulle installeres med et andet image Ellers er @Mikkel Skovgaardmeget hjælpsom.
 2. Det var så lidt. Du finder en masse info her på siden og på http://jemi.dk/ihc/
 3. Som Lars skriver så kan du sagtens bruge LKs app til controlleren selvom den er uden viewer. LK har nok bare glemt det. Det kom med en opdatering af appen for 8 år siden tror jeg. Men den controller understøtter netop ikke LKs mailafsendelse via viewerdelen. Men så er det jo super at vi har IHC-captain som også kan udsende mails, pushbeskeder osv osv. og det understøtter din controller fint. køb en raspberry pi og hent freeware softwaren og smid en skærv til @Mikkel Skovgaard så er du kørende. Du skal nok opdatere firmwaren for at få lidt flere funktioner med, men der er også nogle tricks til det via en gammel firmwareloader og så firmware.199 først og så .220 bagefter.
 4. Du skal bare køre spolen igennem det andet relæs brydekontaktsæt. hvis relæet ikke er godkendt til 400V så må du holde det på samme fase.
 5. Det afhænger om du har 230V udgange eller 24V (DC) udgange ledige. Jeg bruger disse relæer og den lave sokkel til dem, så kan de være underafdækningen i en LK gruppetavle. Hvis det er vigtigt at de ikke trækker samtidig, heller ikke ved en power-om eller reboot af controlleren skal du lave gensidig spærring. Det laver du ved at køre spolespændingen fra det andet relæ igennem det ene brydekontaktsæt på det andet relæ. Men gør du det skal du være opmærksom på at du ikke må køre svagstrøm på det ene kontaktsæt og stærkstrøm på det andet, så her må du vælge spolespænding efter hvad du skal styre. Logikken laves med en eller flere FB'er, f.eks. en ur-blok og en inverter-blok.
 6. Hej Allan. Velkommen til ihc-user. Det er som du beskriver, lige til at lave den ombytning. Du skal udover dette logge ind i administrator og opsætte brugeradgang og netværk. Det er nemmest at gøre via USB-kablet da det ikke kræver en bruger. Det kan drille lidt med Java, men der findes LK's javastarter der kan hjælpe eller den IHC-Captain har lavet.
 7. Det kan også være antenneplaceringen der driller. Prøv at læg den ned, eller flyt den 20 cm. Jeg har selv lidt bøvl ind imellem, så flytter jeg antennen lidt så virker de alle igen. Mine sidder ved tavlen og antennen sidder for tæt på, den skal helst 2m væk. Jeg har bare ikke fået taget mig sammen til at montere det lange antennekabel jeg har liggende og flytte antennen væk
 8. Fedt nok Mikkel. Jeg har i din administrator under tid og dato, slået "benyt tidsserver til og trykket gem. Hvornår opdaterer den tiden i controlleren? For den er stadig en time foran. Hehe, nu så jeg at det var lykkedes Captainen at slå tidsserver til i IHC'ens administrator, og nu kunne man også teste den tidsserver uden at billedet fryser. Og tiden står nu rigtigt. Alt virker som altid når du laver forbedringer til LK's grej Tak.
 9. Velkommen til IHC-user. Hvis du ikke har noget tilsluttet på udgangen så er det meget normelt at du måler en spænding, den løber igennem triac'en. Har du sat LED pærer i lamperne? Hvis ja, så er minimumsbelastningen nok ikke opfyldt for den dimmer. Denne dimmer er også dårlig til LED. Men det er jo den evige historie, prøv med en støjkondensator eller en DinBob. Eller en anden type lyskilder.
 10. Jeg kan ikke få min tidsserver til at virke på min HW6.2. Dialogboksen der kommer frem med fejlen kan man ikke lukke. Det har ikke lykkedes mig at indstille server til andet. Virker europe.pool.ntp.org hos jer? Min DNS står til min routers IP /UniFi USG 3P),
 11. Det ville også være første gang LK lavede noget på en åben standard Det er ikke sandsynligt. Jeg mener at have læst om en der havde kigget på det for flere år siden. Hvis LK havde brugt MOD-bus ville de heller ikke have brugt en PLC for at integrere med Nilan.
 12. Så giver jeg fragten For det skal da undersøges nærmere Men der køres ikke MOD-bus, det er LK's egen protokol, men det er jo også lige meget, den kan ikke være noget særligt.
 13. Prøv at lægge 2.7.199 firmware på og derefter 2.8.4. Den første opdaterer RF modulet. hjælper det ikke tror jeg ikke at der er andet der hjælper.
 14. Hehe, ja da jeg gik på skole kaldte vi bekendtgørelsen for en vejledning fordi der de fleste steder i den står bør Men de mener bare at der bør være plads til en 2m høj og en meter tyk elektriker foran en tavle (hvis tavlen er mere end en meter bred).
 15. Jeps mindst en meter fra tavlefront til modstående væg, såååee gad vide om du har plads nok foran din tavle? :-) Min tavle er 99 cm bred og 212 høj og der er 101 cm fra målerrammens klemkasse til modsatte væg, pyha det går lige :-)
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.