Hop til indhold
IHC-User.dk

Mikkel Skovgaard

Members
 • Antal indlæg

  922
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  4

Mikkel Skovgaard last won the day on May 4

Mikkel Skovgaard had the most liked content!

Om Mikkel Skovgaard

 • Rang
  Platinum Boarder

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Mikkel Skovgaard

  Opgradering af 0.996 fejler.

  Mit kode kræver STRETCH versionen.
 2. Mikkel Skovgaard

  openHAB2 IHC binding

  Battery is just ok or not ok Signal level is 0 to 18. 18 being best. There is 3 levels within that scale but I'm on my phone
 3. Mikkel Skovgaard

  En god grund til ikke at bruge cloud services til IHC

  Ja det er jeg enig i - men at lave "selvhosted" cloudservices i stor skala er også et selvmål - det skal man lade Amazon og Akamai om hvis man er seriøs.
 4. Mikkel Skovgaard

  IHC Captain version 1.10 er ude

  Ja det burde den kunne håndtere og overleve nu
 5. Mikkel Skovgaard

  IHC Captain version 1.10 er ude

  Her er hvad der er nyt Først del af IHC Administrator er nu klar: DNS, Tid+dato, Netværks opsætning, visning af log fra controller, status visning/overvågning, genstart af controller og batteri/wireless status Forbedret intern håndtering af status og overvågning af controller Brugerfladen er lidt mere poleret og dufter nu af frisk læder Sonos modul: Mulighed for vælge en eller flere enheder til handlingen, så der kan afspilles i køkken og bad samtidig Sonos modul: Skjuler nu "grupperede" enheder til f.eks. surround sound eller forsøger... jeg mangler en Play:1 eller Play:3 til test af gruppering ihccapmon oprettet i /usr/bin så man har en nem genvej til status overvågning Mulighed for genstart af IHC Captain via Kontrolpanel->Status, kontrolpanel viser nu hardware, hukommelse status og operativ system (maybe one day...) Genvejstaster tilføjet: shift+m = Skift mode mellem handlingeditor og alm., shift + s = start/stop af IHC captain, shift + i = indstillinger menu Løst en fejl ved tomme lokationer - disse skjules nu, de gav ingen mening at vise og gave problemer andre steder i systemet Der bruges ikke længere eksterne includes - til dem der kører deres IHC Captain brugerflade på lukkede/private netværk
 6. Mikkel Skovgaard

  Service view: Missing holiday file

  Den kunne jo godt hente tingene fra centralt også gemme lokalt. Men teknisk set så er det "fjollet" at putte en masse logik over i controlleren hvis man kun skal have den til at gøre bestemte ting på givne datoer/tidspunkter.
 7. Mikkel Skovgaard

  Service view: Missing holiday file

  Der er et problem med Visual 3 controller og ntp - man skal gøre det i en bestemt rækkefølge eller ikke have NTP på. Det med at lave styring via IHC Captain er det nyeste jeg tester - nemlig externe moduler og det ville nok være relativt nemt at have en google calendar intergration som den hentede tidspunkter/events fra
 8. Mikkel Skovgaard

  HUE Funktionsblokke vil ikke slukke

  @Brian Hartung smid mig gerne en opdateret blok hvis du retter i den
 9. Mikkel Skovgaard

  UPNP højttalere

  Ja det er jo sådan Denon HEOS og Sonos virker - men "standard" inden for UPNP er ikke rigtig noget der er :9
 10. Mikkel Skovgaard

  bootbox cloudflare cdn uden http

  Det burde være løst i den opdaterede version
 11. Mikkel Skovgaard

  v1.06 - Captain stopper

  Alt efter hvilket graf program du bruger ja
 12. Mikkel Skovgaard

  v1.06 - Captain stopper

  Stadig på min todo. Jeg er lidt med på formålet men personligt kan jeg ikke se behovet, hvis du kun logger ændringer ved du jo at du i y tid har haft x værdi. Hvorfor fylde en log eller database med en måling med den samme værdi hver 5 minut ?
 13. Mikkel Skovgaard

  Kan ikke ændre udgange "ude" fra

  Har du måske ændret på portene i administration? Hjælper gerne i aften, send mig en privat besked eller via min facebook chat så kan vi nok fixe det.
 14. Mikkel Skovgaard

  Triple Play Splitter og YouSee tv-box

  Kablet altid Men ja netværk holder man adskilt og i den højeste cat man har råd/behov for. Jeg har/er ved at kable alt mit om herhjemme og har også ubiquity WiFi
 15. Mikkel Skovgaard

  Remote Apps

  Jeg har aldrig ville købe det og jeg er enig med at app burde være gratis. Jeg bruger mit eget ihccaptain som en mobil app og det kan alt det jeg har brug for og virker på alle platforme (dog ikke gamle internet Explorer)
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.