Jump to content

Mikkel Skovgaard

Members
 • Content Count

  1,603
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  72

Mikkel Skovgaard last won the day on January 15

Mikkel Skovgaard had the most liked content!

4 Followers

About Mikkel Skovgaard

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja jeg har oplevet installeren dør et par gange når den skal smide java på - normalt kan bare dræbe den og prøve igen
 2. Prøv at fjern og køre installere som administrator - og fravælg alt andet usb driver og lk visual (brugerdefineret installation)
 3. Det virker meget mærkeligt - den burde ikke skrive sådan - hvad præcis har du skrevet i ip adresse feltet i min ting. Hvad sker der hvis du åbner http://USB i din browser eller http://192.168.1.3 - hvis det er den ip din controller har - men du skal starte med USB indtil du har tastet en fast ip i din controller - den understøtter ikke DHCP
 4. clean.vis Prøv med den her fil - jeg har bare strippet helt.
 5. Du kan også bruge alternative løsninger som IHC Captain eller HA
 6. VIS filen er reelt blot en XML fil - du kan sende den til mig så kan jeg evt. se på den. Du kan jo også vedhæfte den her også.
 7. Ahh måske jeg skal have rettet i manualen: Log på Tjek at de relevant outputmoduler er valgt i kontrolpanel Hvis du ændre i noget så tryk "Gem" Så skal du logge på igen Tryk på "Blyant" ikonet () også går IHC Captain i redigeringsmode Så skulle den gerne begynde at forbinde de moduler etc.
 8. Eller upload dit project her: http://jemi.dk/ihc/docs/ - du kan få tilkoblet at vi id'erne
 9. Nej den brænder ikke noget af det - du skal tæve det det meget før det dør - du bør måske prøve at genstarte ihc controller og og sms modem. Men jeg er ikke ekspert i sms modem løsningerne.
 10. Du spurgte om nogen ting som var besvaret i manualen Og ja min løsning kan sende pushover beskeder og email
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok