Jump to content
IHC-User.dk

Jakob Hauerslev

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jakob Hauerslev last won the day on December 16 2018

Jakob Hauerslev had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan du smide et eksempel på din things og itemfil op? Jeg har lidt svært ved at forstå hvordan jeg konfigurerer mine things, særligt velux, hvis det ikke er i paperui - synes at dokumentationen er betydeligt bedre i ihc bindingen ?
 2. Nu troede jeg så at min Velux-binding virkede, men har startet forfra med Openhab 2.5, for at få ryddet op i min installation, og nu kan jeg absolut ikke få bindingen til at virke? Bruger KLF200 med V1 FW - den kunne fint discover i paperui i openhab 2.4? Nu kan jeg kun få den til at se Thing'en, men der sker intet når jeg prøver at finde channels. Kender du eller andre til problemet - jeg er igen der hvor jeg har brugt nogle gode aftener på problematikken
 3. Hej. Jeg er kommet godt fra land med openhab, og det kører bare med at sætte det op med Google og ihc. Mange tak for hjælpen til folk herinde! Jeg har dog ikke helt fanget hvordan man får forskellige things til at påvirke hinanden - som jo er hele ideen med openhab. Mit mål er at få min ihc til at åbne/lukke mine velux-vinduer via en Klf200, uden at bruge dyrebare output i ihc'en. Men jeg strander konstant, selvom jeg har forsøgt at læse på dokumentationen. Jeg har lavet switches til klf'en der virker i openhab, men hvordan får jeg så ihc til at påvirke de switches? Er det med rules eller hvad skal man gøre? Et "for dummies" eksempel ville være lækkert :-) Mvh Jakob
 4. Assistant på hub kan godt ændre temperaturen hos mig, men bare ikke vise det rent grafisk. Så det virker uden helt at spille 100% - i hvert fald hos mig. Jeg skriver lige til dig næste gang jeg er ved at bruge en weekend på noget håbløst :-)
 5. Mange tak. Det er så lige to aftener i mit liv som jeg ikke får tilbage, for at slette en linie kode :-D Og træls med hub, men underligt, for den virker hverken med eller uden mode defineret.
 6. Er der nogen der kan fortælle mig hvorfor jeg ikke kan få Google til at se min termostat? Jeg har forsøgt at følge kandersen's eksempler, blandet med lidt forsøg og openhabs dokumentation - det skal siges at jeg leger med at kode, men at jeg er på absolut begynderniveau. Jeg kan dog sagtens få lamper til at virke med Google, så der er fint hul igennem. Koden jeg har lavet ser sådan her ud, og det bliver opdateret korrekt på openhab-siden. Google Home kan se termostaten, men kan ikke få forbindelse? Group g_Badtermostat "Lille bad Thermostat" [ "Thermostat" ] Number Lille_bad_Mode "Lille bad Heating/Cooling Mode" (g_Badtermostat) [ "homekit:HeatingCoolingMode" ] {channel="ihc:controller:f4ae3673:LB_HKM"} Number Lille_bad_Temp "Lille bad Temperature" (g_Badtermostat) [ "CurrentTemperature" ] {channel="ihc:controller:f4ae3673:temperature136212"} Number Lille_bad_Setpoint "Lille bad Setpoint" (g_Badtermostat) [ "TargetTemperature" ] {channel="ihc:controller:f4ae3673:Setpoint_fb"} Nogen der kan komme med et bud - jeg er ved at opgive projektet.....
 7. Er prisen på det output til forhandling? Og er den ny og med kvittering?
 8. Nej, det eneste er vel at de kan hjælpe lidt til for at gøre ens installation mere smart. Jeg har i hvert fald fundet ud af at openhab kræver lidt ekstra kompetencer, som jeg ikke besidder.
 9. Der skulle så have stået ALDRIG bliver gode venner med openhab - captain er jo brugervenligt, det kunne andre lære noget af
 10. Jeg tror heldigvis at det her er mere simpelt end den anden løsning? Mit behov er i hvert fald ikke til mere end det, hvis det ellers kan lade sig gøre, for jeg har indset at jeg bliver helt gode venner med openhab
 11. For mig vil det være mere end rigeligt, hvis cc, når den streamer noget, tænder for en udgang i ihc'en, så min forstærker tænder og slukker afhængigt af om der castes eller ej. Jeg bruger altid app eller google assistant til at afspille, justere lydstyrke osv.
 12. Det virker det til at være. Og det er som om at der er en form for timeout, så at trykket igen skal vækkes efter en vis tid. Men om den timeout er på input i det hele taget, eller om den er pr. tryk, det er egentlig lidt svært at sige... Jeg skriver lige en besked til dig, men er først hjemme ved installationen efter jul igen. Igen, stadig tak for en fed applikation! Jeg bruger det stadig til at overvåge alarm via pushover - kobler bare overvågning til og fra afhængigt om jeg er hjemme.
 13. Umiddelbart så skal mine tryk stadig vækkes af og til. Så desværre ingen forbedring på det punkt. :-/
 14. Min er også netop en v3.... Jeg er sikker på at problemet hvad angår "lag" ved sekvenser/tasteforsinkelse har stået på, for mit vedkommende, som minimum fra captain 1.16. Problemet med at skulle vække trykkene kan godt være opstået med 1.17 muligvis 1.16.
 15. Ja det er også ret træls, for captain virker jo ellers rigtig godt. Men ja, lad os lige se - jeg prøver en ren installation og så ellers afventer jeg :-)
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.