Jump to content
IHC-User.dk

Jakob Hauerslev

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jakob Hauerslev last won the day on December 16 2018

Jakob Hauerslev had the most liked content!

About Jakob Hauerslev

 • Rank
  Mini Nørd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Min emhætte giver et 12v signal når den kører, som er koblet på et input. Så sørger en regel i openhab for at velux åbner når indputtet er on.
 2. Uden at vide om det kan løse problemet. Har du forsøgt at gemme det nuværende projekt, uploade et tomt, og så uploade dit eget projekt igen? Flere har nævnt det herinde før, som en løsning der får clearet controlleren (ret mig endelig hvis det er en forkert opfattelse af proceduren og meningen med den).
 3. Mange tak - det er fedt at i gider hjælpe herinde! @Kandersen også tak for dit eksempel, så kan jeg forsøge at bygge på når jeg føler at jeg magter det
 4. Jeg er helt med på at det vil virke med openhab, klf og ihc, men det er bare lige det med at skrive de rules der skal til! Jeg må prøve mig frem, og i sidste ende kan man jo altid bruge velux fjernbetjeningen. Det med funktionsblokken er mest for at få det samlet i ihc, i og med at jeg alligevel skal have fundet ud af noget med den windowmaster controller.
 5. Dit svar kom lige da jeg havde svaret @Kandersen ! Windowmasterdelen er jeg egentlig ikke så bange for, fordi der er en original funktionsblok til netop windowmaster, og det kan da egentlig være at jeg bare kan bruge den til alle vinduer, for KLFen er jo ligeglad med hvad fb hedder. Det er mere alt det rod med at bruge en pokkers masse udgange, nu når openhab stadig står og kører, men det kan sagtens være at det er det jeg ender med! Jeg vil lige prøve at se på den funktionsblok du henviser til - ellers må jeg prøve at høre @Henning Pedersen om han kender til noget helt-nede-på-jorden der er umuligt at ødelægge, og nemt at gå til Tak for jeres svar!
 6. Puh, det var en lang rule for en som mig Men ja, jeg er mest ude efter en funktionsblok, da windowmaster controlleren kører på ihc. Min plan er så at jeg kan lave en helt simpel rule i openhab, at når en udgang er aktiv, så skal den åbne velux via klf200. Alternativt må jeg jo til at kable hele min klf200-installation - men det vil jeg allerhelst undgå!
 7. Efter flere gange at have fået enorm god hjælp herinde, prøver jeg igen. Bær over med mig, for jeg er efterhånden mere en der tager, end en der giver!! Hvis nogen har spørgsmål til tømrerfaget eller Færdselsloven, så giver jeg dog gerne en hånd med Jeg har to velux vinduer der kører på en klf200 samt to vinduer der kører på en ældre 24v windowmaster-controller. Jeg vil gerne have dem til at åbne ved overtemperatur i deres respektive rum, men jeg er uprøvet i at lave funktionsblokke, og kan kun lave simple rules i openhab. At vinduerne kører på to forskellige systemer, gør det ikke nemmere. Derfor har jeg søgt, uden at finde, en funktionsblok der kan noget ala følgende: Aktivere en udgang / åbne et vindue 50% ved forudbestemt temperatur på en rumføler (setpunkt 1) Altivere en anden udgang / åbne et vindue 100 % ved en anden forudbestemt temperatur på en rumføler (setpunkt 2) Aktivere en tredje udgang, der er prioriteret forud for de andre, f.eks. ved alarmtilobling (lukke vinduet). Jeg kan da næppe være den første med et ønske som dette, eller tager jeg helt fejl? Byd endelig ind hvis i har nogle gode forslag, eller sidder med en funktionsblok der kan noget af det
 8. Jeg har tidligere haft problemer med opdatering over lan, men det virker hver gang med usb.
 9. Gem projektet lokalt på din computer, så kan du altid uploade den til controlleren igen. Så kan du bare kalde dem backup, og så ellers kaste dig ud i at bruge visual. Filen kommer til at slutte på .vis Dokumentationen er hvilke ud- og indgange der bruges til forskellige enheder i din installation. (Altså dit hardware-setup)
 10. Pauli was completely right - my binding is an outdated one, and yes, I am using 2.4 stable. How do I get the updated .jar file? The only one I can find is one dated october 2018 https://openhab.jfrog.io/openhab/libs-pullrequest-local/org/openhab/binding/org.openhab.binding.ihc/2.4.0-SNAPSHOT/ Once again, thanks for helping me out
 11. Problemet er at jeg også troede at det var seneste version jeg havde fundet frem, men det var det så ikke. Men pludselig giver det mening at den ikke kan finde ip-adressen, når jeg har rodet rundt i versionerne.
 12. Tried with "elko" but same fault. I will try pauils hint when i get home :-)
 13. Hi Makes sense - it was working with the build-in binding in 2.5 milestone, but now i am at 2.4 stable. I used a link in your update post - think it was build october 2018 (not at home yet) - is that the correct binding? Thanks!
 14. Problemet er at den slet ikke fanger IHC'en - den initialiserer ikke "HANDLER_MISSING" - når man ser indstillingerne på den i PaperIU, så står alt som det skal, men adressen på IHC er der ikke. Så det er lidt som om at den ikke fatter at læse ip-adressen. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg gør galt, og det irriterer mig grænseløst, at jeg ikke kan få det til at virke, for det har virket, og det virker også fint med Velux og Chromecast....
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.