Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/24/2021 in all areas

 1. Lars Jacobsen

  Javastarter

  Er den ikke altid det ? Den nyeste altså
  2 points
 2. Ok - jeg har ikke noget andet end IHC og IHC Captain ... tænkte bare at det var en nem genvej til at bruge PIR uden at skulle bruge LK's trådførte PIR. Men jeg kan også sagtens forstå at der ikke er nogen grund til at lave et hav af integrationer til IHC Captain, hvis det kan gøres på anden måde. Generelt stor ros for det arbejde du lægger i IHC Captai.
  1 point
 3. Lars Jacobsen

  Enden på IHC ?

  Der er da lidt forskelligt at vælge imellem. Men jeg vil nu som trådstarter tillade mig at komme med svaret på mit oprindelige spørgsmål: Nej, Wiser bliver nok ikke enden på IHC. Kan ikke forestille mig nogen der vil give 500 kr. for et batteritryk, og ditto 500 kr. for en dimmer, altså ialt, 1000 kr. når man f.eks. kan få et tryk eller en Trådfri dæmpbar pære(lyskilde) i IKEA til kr. 69 /stk. Vil man virkelig lege mere ja så kan man da også få en gateway 250 kr. og dermed integrere til alverdens systemer.
  1 point
 4. Hej Mike. Som du beskriver det, lyder det helt sikkert til, at skumringsrelæet bliver påvirket af dit udendørs lys, når det tænder. Hvis ikke der er mulighed for at skærme det af, kan du i det tilfælde at du ikke vil bruge skumringsrelæet, bare fjerne linket mellem skumringsrelæ i venstre skærmhalvdel og funktionsblokken i højre side (højreklik på linket og vælg slet). Derefter skal programmet selvfølgelig overføres til controlleren. Grunden til at det stadig slukker er, at funktionsblokken stadig slukker det udv. lys når skumringsrelæet melder, at der er blevet lyst. Den manuelle indstilling fungerer altså kun, så det ikke tænder automatisk.
  1 point
 5. LK har fri givet en ny Visual 3 med mindre fejlrettelser og lidt ændringer i FBs, samt en ny FW til Visual 3 og de nye LED dimmer.
  1 point
 6. Argh den del der tjekker det røg ud i den nye version. Det må lige komme med igen
  1 point
 7. Adgang til Adminstrator via browser virker fint uden fejlbesked - det var kun IHCStarter, som gav et problem. Det viser sig, at i filen 'settings.xml' i folderen med IHCStarter var der fortsat en reference til den gamle version af firmware - muligvis en cachet java version. Så jeg slettede blot denne fil, hvorpå den blev genereret igen ved opstart af IHCStarter. Herefter konfigurede jeg IHCStarter igen, og alt virker nu fint.
  1 point
 8. cis2131

  HomeKit: Kører ikke

  Jeg har svaret dig på din pb. Claus
  1 point
 9. Det kan være et stort, og tidskrævende detektivarbejde, at finde alle de anvendte ind- og udgange på så gammel en IHC controller. Men når I alligevel skal opgraderer til en IHC Visual 3, har jeg en meget let og smart måde at gøre det på. Se video: https://drive.google.com/file/d/192tcypnBHOpL0HLy1aSetW9wDAmsATGe/view?usp=sharing Videoen er på Dansk, håber det går.
  1 point
 10. Mystisk, prøv at lægge et tom projekt i controlleren, inden du igen lægger dit kørende projekt op.
  1 point
 11. Mikkel Skovgaard

  Javastarter

  https://jemi.dk/ihc/starter/ Den nyeste version er ude nu.
  1 point
 12. Burde jeg også. Men troede jo det eksisterende var dimensioneret korrekt. Og derfor udskiftede jeg det bare til samme model.. Vidste ikke bedre, dengang Her vil jeg så påstå, at der er et andet problem med disse ventilationsanlæg som er fugtstyret, (eller bare igen mit daværende anlæg). Uanset indstillingen så var huset nærmest konstant knas tørt med en relativ fugtighed omkring 30%. Det var kun dage med voldsomt fugtighed uden for, at det kunne drives op på ca 50%. Og det er faktisk lidt underligt, når det samtidig ikke var i stand til at trække co2 niveauet ned, når der var +4 personer samlet. Og som jeg skrev til Lars1, så kørte anlægget kun op i hastighed, når der blev badet i begge baderum samtidig. Her valgte jeg så at smide bruger funktion 1 over på et IHC tryk for at kunne tvangsstyre anlægget i 20 minutter efter hver endt bad. Da jeg blev træt af den manuelle funktion med tryk, så lavede jeg et mere "normalt" automatisk styring via IHC fugtsensorer i baderummene og styring via openhab. Så kom det til at virke efter hensigten.
  1 point
 13. Du er en stjerne! En donation er sendt i den retning
  1 point
 14. Hej Michael.. Prøv om vedhæftede kan bruges. Michael_M.ihc
  1 point
 15. Den nyeste version er ude nu: https://jemi.dk/ihc/starter/
  1 point
This leaderboard is set to Copenhagen/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok