Jump to content
IHC-User.dk

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/07/2020 in all areas

 1. 2 points
  Version 1.51 er ude: Fejlrettelse Løst Hue fejl efter opdatering af Hue Controller (Firmware 1939070020 (Bridge V2)) Fejlrettelse Løst fejl hvor andre brugere end admin ikke kunne tilgå de sektioner de tilføjede Nyt Tilføjet mulighed for at slukke RPI ved forbindelsesproblemer ved opstart af IHC Captain Nyt Tilføjet mulighed for at gemme log til udklipsholder Forbedret Forbedring af ramdisk håndtering http://jemi.dk/ihc/#changelog
 2. 1 point
  Søren Nielsen1354922315

  Ihc tavle

  Yes, jeg har køleskabe (2 stk.), fryser og alt net (modem, router, PoE switch og Mac Mini til vidoeovervågning) samt IHC Power kørende på hver deres kombi. 4 stk. i alt. Har én gang prøvet at tømme fryseren for alt indhold efter HPFI slog fra. Den omgang kostede langt mere end investeringen i de fire kombirelæer...
 3. 1 point
  Hej. Vil bare lige dele mit lørdags-projekt; Min robotplæneklipper er ikke "smart", men jeg kunne godt tænke mig at få besked om, hvis den ikke kommer tilbage til ladestationen i det tidsrum den er programmeret til at køre. Og jeg havde alligevel føleren til at ligge i garagen! Det udvikler sig jo lidt hen ad vejen, så nu får jeg besked/alarm om, hvis "Bob" - ikke er kommet i dock i løbet af 90 minutter indenfor tidsskemaet. - ikke er kommet ud af dock i løbet af 90 minutter indenfor tidsskemaet. - forlader dock udenfor tidsskemaet.
 4. 1 point
  Henning Pedersen

  IHC Alarm og Skalsikring

  Jeg har lige lavet et nyt indlæg omkring dette emne, dine betraktninger kommer med, takker. Jeg ved ikke med LKs funktionsblokke, men mine kan.
This leaderboard is set to Copenhagen/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.