Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02/22/2023 in all areas

 1. Der har jeg vrøvlet lidt, 0V DC skal ikke jordes. Men det gør man på maskiner og maskinanlæg med den ene AC pol. Den trafo er fin.
  1 point
 2. Lars1

  javastarter

  Jeg har flyttet dit spørgsmål til et fora hvor andre kan svare. LK's Java starter kan fortsat hentes på lk.dk, men det kræver et login. Alle kan dog oprette sig som bruger. Du finder den under software download. Men jeg er enig med Bjarne og Mikkel. Brug Mikkel's. Den er mere stabil end LK's.
  1 point
 3. EjvindHald

  Somfy gardin styring

  Somfy laver fjernbetjeninger med to forskellige protokoller: io-homelink og rts. Din sol screen er af typen io-homelink, og den er næsten helt sikkert kompatibel med io-homelink produktet KLF 200 fra Velux. Denne købes billigst i en polsk webshop. Til dit IHC kan du købe et antal Eltako overdragelsesrelæer type KR09-24V UC (billigst i tysk webshop), som du forbinder til IHC Output 24 modul og KLF 200 modulet. Du skal bruge ét relæ pr funktion. KLF 200 skal parres med din sol screen i io-homecontrol og herefter konfigureres. Herefter kan dine IHC udgange bruges til at køre den op og ned. KLF 200 sender et Stop signal ud, hvis både op og ned kortvarigt er ON samtidigt.
  1 point
 4. Henning Pedersen

  Gulv sensor

  Lk skriver NTC,R = 10 kohm ved 25 °C, så det er i hvert fald ikke en PT100 En google søgning giver bla: https://www.ltm.as/forskellen-pa-div-temperaturprober Thermistor proben. En termistor er en lille halvleder-baseret temperatursensor som har den egenskab, at en lille temperaturændring forusager en stor (men desværre u-liniær) modstandsændring. Der er tale om en af de mest nøjagtige typer af temperatursensorer, hvilket gør dem velegnet til mange formål. Da de i dag samtidig kan fremstilles i meget små fysiske størrelser, er Thermistorer specielt velegnede til indbygning i bl.a. prober, eller som fritliggende sensorhoveder med tilledninger på. NTC og PCT betegnelserne, som oftes anvendes i forbindelse med Thermistorer, angiver om der er tale om prober med en Negativ Temperatur Coefficient, eller prober med en Positiv Temperatur Coefficient. Skal du f.eks. alene måle temperaturer på under frysepunktet, vælger du en NTC probe, .. Nøjagtigheden på Thermistor prober er stor. Typisk ± 0,1 eller 0,2 °C. Ulemper: Ja, temperaturområdet, og uliniariteten. Thermistorer er rimelig begrænset i deres temperaturområde. PTC Thermistorer ligger gerne i området 0-100 °C. Da en termistor ikke er liniær (ikke giver en "ret" modstandskurve i forhold til Temperaturen) er det nødvendigt at det apparat som skal aflæse Thermistorens værdier, kan kompensere for denne uliniaritet. Der bliver dog også fremstillet Thermistorer som er liniære, hvor der så er indbygget en liniariserings modstand i.
  1 point
 5. Kim Bruun

  IHC uden strøm

  Jeg har afmonteret strømforsyning og skilt den ad. Tror den er god nok... En ny er bestilt Tak for jeres hjælp og forsat god søndag!
  1 point
 6. AndersBo

  IHC uden strøm

  Ville nok også være smart at måle på udgangsklemmer når ledninger er demonteret. Først der er der ingen tvivl om defekt PSU eller ej. Mvh. Anders
  1 point
This leaderboard is set to Copenhagen/GMT+01:00
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok