Jump to content
IHC-User.dk

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/24/2019 in all areas

 1. 3 points
  Det er jeg udmærket klar over. Men langt de fleste, dig selv inklusive, glemmer at følge op på deres tråde omkring disse problemer. Derfor synes jeg det var på sin plads at videregive lidt info til andre som kommer til at stå i samme situation.
 2. 1 point
  Henning Pedersen

  Flere faser til IHC Output 230v

  LK skriver følgende. De 8 udgangsrelæer er opdelt i 2 grupper af 4 relæer. Hver gruppe af relæer har fælles fasetilslutning. Der kan kobles en 10A gruppeafbryder eller automatsikring til hver enkelt gruppe af relæer. Den samlede belastning på modulet er 20A. Der kan kobles forskellige spændinger på de 2 grupper af relæer f.eks. 24 V på den ene gruppe af 4 relæer og 230 V på den anden gruppe af 4 relæer.
 3. 1 point
  Peter Svendsen

  Problem med sonos fb

  Nu virker det, fedt
 4. 1 point
  Mikkel Skovgaard

  IHC Captain version 1.30 er klar!

  Det ved jeg ikke - jeg har ikke en
 5. 1 point
  Ikke planlagt genstart af IHC er et kendt problem, og det er somregl netværks kommunikation som trikker det, hvilket er årsagen til at du først ser det nu hvor du har sat IHC bridge op. Du vil sandsynligvis have haft samme problem med IHC Captain, OpenHab etc. etc. etc. Grunden til genstarten er ofte dårlig programering. Der findes flere tråde her på boardet med gode råd til hvordan man ryder op i sit program, og dermed reducer de ikke planlagte genstarts. Jeg er selv gået fra ugentlige genstart til 6-12 mdr. mellem ikke planlagte genstart, ved at gennemgå mit program og rettet alt dårlig programmering og fjerne program stumper, som alligevel ikke blev brugt Grunden til at IHC bridge sender notifikationer, er sandsynligvis dårlig programering, hvor power up sekvensen i IHC controlleren gør at de udgange du monitorer med IHC bridge ændre status. Jeg kender dog ikke IHC bridge, så jeg kan ikke sige om problemet er at den er kodet til at sende notifikationer, når IHC controlleren genstarter.
This leaderboard is set to Copenhagen/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.