Hop til indhold

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 19-02-2024 in all areas

  1. Jeg er ret sikker på at viewer modulet er til HW 6.1 uden viewer. Mig bekendt har der aldrig været et viewer modul til Visual 1. Det var noget som kom med Visual 2, hvor den første controller blev solgt i 2 udgaver. En med viewer og en uden viewer. Fortrød man og ville opgrader til en med viewer kunne man købe et eksternt viewer modul i steddet for en ny controller. Mener prisen for controller uden viewer var ca. 2/3 af controllerne med viewer og en løs viewer var ca. halv pris af en controller med viewer.
    1 point
  2. LK har siden LK IHC blev lanceret i 1991 lavet 4 forskellige generationer af LK IHC controller. De er alle næsten 100% HW kompatible, hvilket vil sige at man kan op/nedgrader sin LK IHC installation ved kun at udskifte controlleren. Alle I/O moduler som er forbundet til I/O portene på en controller vil virke med samtlige generationer af LK IHC. LK IHC enheder som er tilsluttet controllerne via RS485 bussen eller wireless vil som udgangs punkt virker ved en opgradering, men ikke nødvendigvis ved en nedgradering. Enkelte produkter som f.eks. voice og ældre SMS modems er dog ikke understøttet af Visual 3 controllerne. Visual 2 programmer kan bruges direkte i Visual 3 controller uden ændringer, ligesom et TermIHC program kan bruges direkte i en Visual 1 controller uden ændringer. Dette er desværre den eneste software kompabilitet der findes på tværs af de 4 generationer. En fuld oversigt over LK's IHC produkt portefølge kan findes her. https://www1.lk.dk/katalog/fam/14.html Visual 3 (August 2017 - August 2023): Visual 3 controlleren er den sidste generation af LK IHC. Der kommer ikke nogen ny LK IHC controller fra Schneider. Controlleren kan genkendes ved Vare nr. 820B1600 En QR kode på fronten. En reset knap på fronten. SD card i toppen. Antenne nederst til højre S0 indgang øverst til venstre RS485 bus i toppen. Visual 2 (2006 - 2017): Visual 2 findes i 3 udgaver. Det er desværre meget svært at se forskel på dem, og for varianterne med viewer kræver det at man logger på AdminView for at se om det er en HW 6.1 eller HW 6.2 controller man har. Det var en kort overgang muligt at købe en ekstern viewer til HW 6.1 uden viewer. Desværre har jeg ikke kunnet finde noget billed af den. Alle Visual 2 varianter Antennen sidder øverst til venstre LAN stik nederst til højre HW 6.1 uden viewer (2006-2012 Vare nr. 820B1202 Teksten på controlleren er "IHC Visual Controller" HW 6.1 med viewer (2006-2012) / HW 6.2 med viewer (2012-2017) Vare nr. 820B1400 Teksten på controlleren er "IHC Visual Controller/Viewer" Visual 1 (2000-2006): Visual 1 controlleren ligner TermIHC controlleren rigtig meget, og bliver ofte forvekslet med denne, men man kan genkende en Visual 1 controller på nedenstående punkter. Vare nr. 120B1202 Tekst på controlleren. Modul 1 tekst "IHC controller Visual". Modul 2 Ingen tekst. TermIHC (1991-2000): TermIHC controlleren ligner Visual 1 controlleren rigtig meget, og bliver ofte forvekslet med denne, men man kan genkende en TermIHC controller på nedenstående punkter. Vare nr. 120B1200 og 120B1201 Tekst på controlleren. Modul 1 tekst "IHC controller", Modul 2 tekst "IHC I/O Interface"
    1 point
  3. OK - nu er det fixet... Som Lars korrekt skriver er det en windows setting som skal stå korrekt - Man kan se det i menu'erne i IHC programmet som ikke vil vise æ,ø,å. Hvis eller når man har været så uheldig at uploade sit program til kontrolleren med fejl i tegnsætning, kan det kræve en del tilretning i notepad, men det virker som Astronauten foreslår. Jeg havde heldigvis en tidligere backup som kun havde få ændringer og derfor let kunne lave søg & erstat i notepad. indlæses i visual og uploades til controlleren. Så efter lidt tilretning i Windows, er alt nu tilbage til det gamle :-)
    1 point
  4. Det er bare en dum enhed der skal have 24V så åbner den (voks der varmes langsomt op). Har du ikke en transistorudgang? Det er ikke smart med et mekanisk relæ der står i tavlen og klikker 2 nagde i sekundet når en LED i et tryk skal blinke. Mine gulvfølere ligger i gulvet og er ikke alle lige til at skifte. I bedste fals skal dørgerikter af og dørkarmen afmonteres og man skubber en ny føler i flexrøret. I værste fald skal gulvet brækkes op. Kan man styre efter en minimumpemperatur på gulvet og rummet som med LK? Her står hvordan de virker: Der kommer 1 puls pr kWh ja. De skal have hver sin indgang på controlleren og pulser skal samles sammen af controlleren og der skal være statistik på data og en oversigt over forbrugt strøm pr dag, uge, måned, året en sum for året og en som fra de forrige år. Ugens forbrug osv. Jeg tænker at der er mange her der følger med så det ville også gavne dit salg hvis du åbent kunne skrive her hvad jeg skal bruge af dele og hvad de ca ville koste samt hvor jeg kan købe delene. Men jeg sender dig lige en privat besked her med min installation og min mail, så kan du sende mig et udspecificeret tilbud. Edit: 1 puls pr Wh / 1000 pulser pr kWh. Kan controlleren følge med når der kommer 4,7 pulser pr sek og fra flere målere samtidig?
    1 point
  5. Jeg har været inde og kigge på din hjemmesiden. det er jo fine produkter, der uden tvivl kan en hel masse. Jeg dog usikker på hvilken controller jeg skal bruge af de mange slags du har. Jeg har som sagt ca. 15 stk dimmere til diverse LED spots. Derudover en del stikkontakter der kan tændes over relæ. Det er 10A belastning pr stk, i hvertfald for dem i køkkenet og de udendørs. Så har jeg en del 24V statusdioder i tryk. Som input har jeg ca 15 stk Zigza (som lk's) temperatursensorer der sender en bitstrøm for rum- og gulvtemperatur. Og så har jeg ca 15 stk. telastater 24V AC/DC til gulvvarmen. Udover det har jeg vel en ti stykker af el-målere med SO puls udgang, de kører på et almindeligt input. Så har jeg en undertavle i garagen med 16 inputs og 8 230V relæudgange og 8 stk 24V DC udgange til diverse. Kan jeg sætte et decentralt modul til det? Jeg ser frem til at høre fra dig hvad jeg skal bruge og til hvilken pris. PS. Kan man køre den APP på dansk så familien har en chance?
    1 point
  6. Ved wireless har række følgende af links betydning hvis der er problemer med kommunikationen med en wireless enhed. Så forløbig har jeg prøvet at ændre linksne, så udgangen er linket før indgange. Så må vi se om det ændre noget. Før var indgangen linket først.
    1 point
  7. Henning Pedersen

    Henning

    Enig med @Lars1 vedr. elektriker. Stærk strøm er ikke gør det selv arbejde. Bare lige en uddybende kommentar. Den sikring Lars1 henviser til, sidder under den runde sorte skrue på selve dimmeren, ikke den i tavlen.
    1 point
  8. Henning Pedersen

    Tyverialarm indikering

    Hej Regamoks Velkommen til IHC user Den funktionsblok bliver du nok nødt til selv at lave. Det kan f.eks. gøres sådan. Hvor indgang linkes til "Totalalarm tilkoblet" og udgang til dioden God fornøjelse, Henning
    1 point
  9. Version 1.0.0

    0 downloads

    Jeg har opgraderet LKs funktionsblokke 1.2.04.e og 1.2.05.b til niveau. Med niveau undgår du LED dæmpernes mystiske adfærd med underlige tænd/sluk at andet lys end den man ønsker at tænde/slukke. I mit demohus, som foruden lys også har en fuld varmestyring og alarm. Hvor mine egne blokke er ændret til niveau, oplever jeg at controlleren efter noget tid bliver ekstrem langsom. Dette var ikke tilfældet før ændringen. Du må derfor meget gerne komme med feedback om dine oplevelser med anvendelsen af niveau. Jeg ved ikke om det er Niveau der skaber problemet, men tænker det. Venligst Henning
    1 point
  10. jeg har selv kæmpet et par dage med at finde en løsning. Dettet ser ud til at virke alias: TEST IHC 2 description: "" trigger: - platform: state entity_id: - climate.study attribute: temperature condition: [] action: - service: ihc.set_runtime_value_float data: controller_id: 0 value: "{{ float(state_attr('climate.study','temperature'))}}" ihc_id: 18573844 mode: single
    1 point
This leaderboard is set to København/GMT+01:00
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok