Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/07/2023 in all areas

 1. Lars1

  Ihc Net uplink dataswitch

  Jeg har erstattet mine IHC NET strømforsyninger med standard 12V DIN skinne strømforsyninger fra Elko. Bare værd opmærksom på at IHC NET switchene bruger temmeligt meget strøm. Såvidt jeg husker har jeg en 2A strømforsyning til 3 dataswitche. Derudover har jeg 3 dataswitche som hverken virker med de gamle eller nye strømforsyninger. :-( De 2 af dem virker i en uges tid, hvorefter man skal tage strømmen fra dem i 10 sek. for at få dem til at virke igen.
  1 point
 2. Det er et udgået produkt, og derfor kan man ikke længere købe denne strømforsyning. Jeg har selv haft 2 stk. 1. generation strømforsyninger og 2 stk. 2. generation strømforsyninger, som blev defekte. Så selv hvis man kunne købe disse originale IHC Net strømforsyninger, kan jeg ikke anbefale dem. Jeg valgte selv til sidst at benytte en aflagt flad moderne switch mode strømforsyning, som jeg havde fra noget defekt udstyr. Jeg fandt én, som tilfældigt præcis passede ind i monteringsbeslaget i IHC Net tavlen og som gav 12 volt. Prøv at mål størrelsen på monteringsbeslaget og søg efter en moderne strømforsyning, som passer til disse mål.
  1 point
 3. nygaard2005

  rapporter

  super, mange tak, ser godt ud
  1 point
 4. Selvom der er lys, ville jeg prøve med en anden strømforsyning. De oprindelige 2 modeller til strømforsyning af IHC Net er ikke så gode. Især den første udgave var ikke optimalt designet.
  1 point
 5. IHC wireless vil været et dumt valg, da de produkter udgår efterhånden som de bliver udsolgt. Wiser og Philips HUE kan LANGT fra det samme som LK IHC og vil være relativ dyre løsninger hvis man bare skal kunne tænde og slukke noget lys. SG lightning kender jeg ikke.
  1 point
 6. Lars1

  IHC-controlleren udgår

  Jeg har i dag modtaget en mail fra Schneider med ovenstående overskrift. Det var jo forventligt, men er nu en realitet at LK IHC er dødt og man ikke længere kan købe nye IHC controller, da de har været i rest order pænt længe. Så nu er spørgsmålet. Hvad er alternativet? Schneider nævner at de arbejder på nogle gateways eller tilsvarende til KNX og Wiser, men er det noget reelt alternativ, og vil det have noget der bare ligne den flexibilitet som LK IHC har. Andre alternativer jeg kan komme på er Smart House fra Carlo Gavazzi (smartbuilding.dk). Det er et velrenomeret firma, men man kan ikke handle privat der. Kom venligst med jeres bud på et alternativ til LK IHC Edit: Tidligere havde jeg linket til smarthousedenmark.com. Det er imidlertid IKKE ejet af Carlo Gavazzi, men et enkelt mands firma. Jeg har oprettet denne FAQ https://www.ihc-user.dk/forum/forums/topic/10812-ihc-eol-hvad-er-alternativerne/ hvor jeg vil samle en oversigt over alternativer til LK IHC. Fortsæt endeligt med at diskuter alternativer i denne tråd.
  1 point
 7. Lars er nu ikke helt alene med sin skepsis overfor wireless, jeg er også mest til tråd, men det er måske en gammel EL skade. Hvis dit problem med bussen er at nogle lamper ikke tænder/slukker, når de skal, men først når andet tænder/slukker, så kan det løses i Visual.
  1 point
 8. Lars1

  IHC-controlleren udgår

  Der er andre som har samme synspunkt som mig. Både på dette board og udenfor. Men det er egentlig en ret ligegyldig diskution IMHO. Prøv at gå efter bolden i steddet for manden. De problemer man ofte ser, med wireless kommunikation, er periodiske og forsvinder af sig selv efter kort tid, så man ignorer dem ofte, eller tror de skyldes noget andet. Kan man leve med at ens smart house installation opføre sig underligt fra tid til anden, så skal man da endeligt vælge wireless. Jeg er bare for meget perfektionist til at aksepter dette.
  1 point
 9. Mikkel Skovgaard

  IHC Easy

  Hvis du, som jeg, heller ikke helt har opgivet IHC endnu, så er her lige en lille opdatering på et af mine projekter: IHCEasy (https://jemi.dk/ihc/files/IHCEasy.exe ) Jeg søger lige nu folk der har lyst til at teste min løsning som er en måde at installere LK Visual software pakken uden en masse problemer - det er testet ret grundigt og kan med sikkerhed ikke ødelæge noget*. Der er Features pt. er: Mulighed for at have flere IHC Visual installationer samtidig - Visual 2 og 3 samtidig Automatisk fix af hvis LK visual installation er i stykker ved opstart - utcs, xml og mere Som standard kræver LK Visual ikke længere ikke altid admin rettigheder for at starte Inkludere det nødvendige java - så ingen java problemer eller generel java installation Automatisk check af manglende udvidelser og ødelagte filer Ingen krav om Java for at køre firmware opdatering program Problematisk måde at starte SceneDesigner på er fjernet Flytbar installation Lokal installation Fjernelse af ligegyldige ting som Adobe PDF IHC USB driver tjek og installer Lokale IHC funktionsblokke i bruger (Documents) mappen Løst java skaleringsfejl ved skærme med høj opløsning/DPI ...og meget mere mere jeg har glemt Nå ja nye ikoner også Hent og prøv her: https://jemi.dk/ihc/files/IHCEasy.exe Bemærk det er i beta og jeg mangler lige nu en licens fil og lidt andet. * men dere er ingen garantier
  1 point
 10. Astronaut

  IHC-controlleren udgår

  Jeg er chokeret over at man trækker controller produktet tilbage fra den ene dag til den anden. I praksis står alle os der er afhængig af en V3 controller i en situation hvor en fejl på controlleren vil indebære lang nedetid. At skifte et helt IHC anlæg ud med noget andet er ikke en simpel opgave. Specielt når der ikke lige findes et alternativ. Historien om at de "opdagede" at nogle af komponenterne var udgået er enten total bullshit eller et tegn på at Schneider er håbløst inkompetente. Man finder ikke bare ud af efter komponenterne er udgået. Det er noget der kommunikeres i lang tid i forvejen fra producenterne (og det burde LK også have gjort med controlleren). Det burde efterhånden være klart at Schneider ikke har solgt så mange V3 controllere eller IHC anlæg de senere år. Men V3 controlleren er designet. Softwaren er skrevet. De store udgifter er allerede betalt. Udgifterne til komponenter og produktion kan ikke være høje. Controlleren er ikke et hi tech produkt. Det burde have været muligt at indkøbe de kritiske komponenter til lager uden at løbe den helt store risiko. I mine øjne er det langt mere sandsynligt at Schneider mangler folk der kan fikse de fejl der stadigvæk er i controlleren og i LED dimmerne. Det ser ud som om det har været et ret lille team der har lavet softwaren (der var et Easter Egg i softwaren med navnene på dem der lavede visual programmet). Hvis man ikke har været god til at holde på folk så skal der ikke mange opsigelser til før man reelt ikke kan gøre noget. Så er produktet dødt. Jeg kan roligt sige at jeg vil gøre alt for at undgå Schneider i fremtiden efter det her.
  1 point
 11. Det virkede bare ved at ændre til 8443 på App, Allan - tak!!! :-)
  1 point
This leaderboard is set to Copenhagen/GMT+01:00
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok