Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/15/2022 in all areas

 1. Hej Allan Tak for dit svar. Det ledte mig frem til løsningen: Jeg havde overset at man først skulle tilføje produktet inden man skal linke! Næste gang må jeg hellere starte med at læse manualen!! :-) Tak til alle for de gode forslag til løsning af problemet - det var bare en fejl 40 herfra;-)
  2 points
 2. Det normale er at lave det som det er gjort i din tavle, med nul lederen monteret direkte i gruppe afbryderen. I min tavle har jeg imidlertid valg klemme rækker, således at jeg ikke har nogen klemme eller gruppeafbryder med mere end 1 ledning. Det er dog LANGT fra normalt. En mellem løsning kan være nulleder klemmer som disse https://billigihc.dk/nulleder-klemme-n14-s-bla-10-stk
  2 points
 3. Astronaut

  Ny computer - geninstallere

  Der er også lysdæmpere der virker med din gamle controller men de mangler feedback til controlleren. Med andre ord så ved controlleren ikke om lyset er tændt på 0%, 30% eller 100%. Det fungerer ret godt med de nye 2 kanals lyddæmpere. Det du får ved at opgradere til en version 3 controller er: - En controller der stadigvæk er supporteret - Mulighed for lysdæmpere med feedback (både 2 kanals lysdæmpere og wireless lysdæmpere) - Mulighed for numeriske sensorer (temperatur, fugtighed, lysstyrke) - Netværksforbindelse LK's software til netværksadgang er latterligt og tæt ved ubrugeligt. Men der er en underskov af software der kan koble sig på controlleren og lave spændende ting. IHC Captain kan sættes op på 10 minutter med lidt snilde. De mere avancerede løsninger tager mere tid men giver også flere muligheder. Rent udviklingsmæssigt er IHC en dead end. Du skal ikke regne med at der sker meget mere fra LK's side. Men som sagt giver netværksadgangen på Visual 2 og Visual 3 controllere mange muligheder og er vejen til at holde systemet moderne.
  1 point
 4. Lars1

  Ny computer - geninstallere

  Ja, med den lille bemærkning at hver LED dimmer har 2 kanaler og kan dermed dæmpe 2 lamper uafhængig af hinanden. Hvis du har flere lamper som skal dæmpes sammen kan du sætte dem på samme kanal, sålænge du ikke overskrider max belastningen, hvilket er relativt svært at gøre hvis du kun bruger LED pære. LED dimmeren kan også dæmpe glæde pære og halogen pære. En Visual 3 IHC controller koster 6-7.000 kr. alt efter hvor du køber den. En LED dimmer koster 1.000-1.200 kr. alt efter hvor du køber den og kan dæmpe 2 lamper. En wireless dimmer koster 800-1.000 kr. alt efter hvor du køber den, men kan kun dæmpe 1 lampe. Visual 3 controlleren og LED dimmerne er fortsat så "nye" på marked at der ikke rigtig findes noget brugt marked for dem endnu. Wireless dimmer tilgengæld bliver jævnligt sat til salg brugt. Men pas på. Version 1 wireless dimmer funger IKKE med LED pære. De har et krav om en minimums belastning på 5-20W som de færreste LED pære kan leve op til. En Visual 3 controller fylder fysisk mindre end din nuværende controller, så du vil have plads til controlleren og 1 LED dimmer der hvor din Visual 1 controller sidder idag.
  1 point
 5. Lysniveau skal kun linkes hvis du har brug for den information i dit program. Det kan f.eks. være at du tænder en diode på afbryderen ved indgangs døren når lysniveau er højt. Det gør det nemmer at tænde lyset indenfor når du kommer hjem en mørk nat. Afhængig af dit program kan lysniveau også bruges til andre ting. Så bruger du en FB med en lysniveau indgang, så skal det linkes, men du skal ikke tilføje en FB bare for at få lysniveau linket .
  1 point
 6. Konstant lysende grøn diode = død controller. Byt til nyt. Husk at firmware opdatere den nye. Er den gamle mindre end 2 år skal du selvf henvende dig der den er købt.
  1 point
 7. Hvilken firmware version har din V3 controller? Hvis du ikke har opgraderet til nyeste firmware version, kan den risikere at blive “bricked”. Dvs. ophøre med at fungere og skal ombyttes.
  1 point
 8. Du har selvfølgelig prøvet reset knappen, at tage strømmen til den i mindst 10 sek. fjerne netkablet/netforbindelsen til den m.m. Hvad sker der hvis du forsøger at tilgå med firmware loaderen via USB? Prøv også at søge her på boardet. Jeg har ikke lige tid til at søge for dig, så du må selv prøve at søge lidt. Der er en række tråde vedr. døde v3 controller. De er alle et par år gamle, men nogle af dem beskriver nogle forskellige fejl scenarier udfra status på den grønne status diode.
  1 point
 9. Hej Mikkel. Jeg takker. Jeg er lige ude af huset nogle dage, men skriver til dig når jeg er tilbage. Mvh Frank
  1 point
 10. Har prøvet over flere omgange på Facebook marked men 0 klik på 2 uger går ikke så godt :)
  0 points
This leaderboard is set to Copenhagen/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok