Hop til indhold
IHC-User.dk

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 19-02-2019 in all areas

 1. 2 points
  Ja det må være lagt på nettet fra den anden side Ok, jeg finder selv ud
 2. 1 point
  Pauli Anttila

  openHAB2 IHC binding

  @h.hojgaard, @Kandersen, thats great I encourage all others test the lates version as well, so that I can fix all problem hopefully before openHAB 2.5 release.
 3. 1 point
  Bjarne Sørensen

  ingen strøm i ihc

  Perfekt, så er der ikke behov for forlængerringe ifølge eftersynshåndbogen: Fra 1. januar 2003 må brændbart materiel (fx trælofter) ikke indgå mellem dåse og lampeudtag. Elektrisk materiel skal være adskilt fra den brændbare bygningsdel med en afstandsring af isolerende materiel.
 4. 1 point
  Pauli Anttila

  openHAB2 IHC binding

  Binding has been merged to openHAB main repository and will available in 2.5 version. Before that, new version can be found starting at tomorrow from official openHAB snapshot builds. Before official add-on documentation page is updated, binding documentation can found here. NOTE. If you have used older beta versions of the binding, beware that there has been some breaking changes lately: Controller address parameter is not anymore ip, but hostname "-channel" suffix is removed from channel types. E.g. switch-channel is just switch.
 5. 1 point
  bozidar

  Fremtiden med IHC?

  dobbeltpost
 6. 1 point
  Henrik Stisen

  Niko Dæmper Servodan

  At kombinere 2 funktionsblokke på den måde vil jeg mene er en dårlig ide. Hvis du kommer til at aktivere dem begge bliver det rigtig sjovt. Det kunne være du sidder med en øl og aktiverer "Bio", mens lillemor sidder på terassen og aktiverer "Rosé med veninderne" og begge scenarier har jeres spisebord med. Dit på niveau 1 og hendes på niveau 3 (niveau1 på blok nr. 2). #sætningTotalFuldAfFordomme. Prøv lige om mit hurtige fiks af 2 ekstra niveauer virker. Hvis det virker så opdaterer jeg funktionsblokken der er herinde under downloads så evt. adre kan få glæde af det. Niko Lysdæmper ver 3.ifb
 7. 1 point
  Hej avn Det glæder mig at du kunne bruge funktionsblokken, og nej - du skal ikke sende øl eller andet. Vi hjælper hinanden herinde - og hjælp er gratis. Hvis du ønsker inspiration til andre funktioner i huset er du velkommen til at besøge min hjemmeside www.i-bi.dk
 8. 1 point
  Henrik Stisen

  Niko Dæmper Servodan

  Prøv lige om vedhæftede dur. Jeg har ikke makket i wireLess dimmers i en controller før, kun når de er linket direkte til wireless tryk uden controller. I eksemplet er der et 4 tryks fuga ØV: tænder dit scenarie ved kort tryk, langt tryk slukker det ØH: Sluk alt ved langt tryk NV: Styrer wireless dimmer NH: Styrer Nikodæmper Og nu kom jeg lige til en PC. Indgangen for sluk alt skal du koble på din sluk alt funktionsblok, udgangen fra slukalt skal kobles på Sluk på dimmer Touch modulet. Fidusen er at når du på en Niko lysdæmper pulser på din styreklemme tænder/slukker du og det er det som blokken bruger i det daglige. Men når du sætter dens slukklemme høj så slukker den og starter op som efter en strømafbrydelse. Så ved sluk alt sætte denne klemme høj og så er alt fra en frisk. Prøv lige om det giver mening det eksempel jeg har lavet. Test med niko-blok med scenarier og trådløsdimmer.vis
 9. 1 point
  Er det noget i den her stil du søger: avn.vis
 10. 1 point
  Hej måske du kan bruge overståede til inspiration til det du efterspørger? Jeg er ny så, jeg kan som sådan ikke forklare hvordan du skal sætte det hele op. Det jeg fik lavet i vores badeværelse med scenarier, virker bare super godt. Måske du kan erstatte input fra pir med et tryk i stedet for? /Morten
 11. 1 point
  Henning Pedersen

  Fremtiden med IHC?

  Tjaa - det er der sikkert mange meninger om - og vi gætter nok alle forkert. Mit bud er at IHC stadig vil være en stor spiller på markedet. De vil sandsynligvis stadig kæmpe med deres 2 største og desværre ikke anerkendte problemer. De tænker stadig at installatøren skal agerer sælger for IHC. De tænker stadig at enhver elektriker kan lave et godt program til kunden. Især det sidste er et problem for kunden og i sidste ende for installatøren, som til sidst prøver nogen af de andre systemer som bliver markedsført langt mere aggressivt, men som desværre slet ikke har samme fleksibilitet som IHC. F.eks. NIKOs system, som kun med besvær kan andet end det de har tænkt, hvilket i min optik er et stort problem.
 12. 1 point
  jensen88

  Hue + Ikea Trådløs

  Hej Mikkel. Tak for svar. Jeg vidste ikke det kunne kobles sammen. Det virker nu :-)
 13. 1 point
  Gad vide hvorfor av-Cables har spejlvendt deres billeder
 14. 1 point
  Prøv lige LK's Javastarter program, det virker ret godt til det problem du har (forkerte javaindstillinger).
 15. 1 point
  Jeg har også en undertavle i min garage med et par inputmoduler og 3 stk output moduler og en wireless dimmer til udv lys. Jeg har kørt et IHC Link-10 kabel fra hovedtavlen i huset til undertavlen i garagen og der har jeg også ført 24V ud til i det kabel. Det vil jeg klart anbefale at du også gør, da din IHC installation har samme potentiale (okay de 2 strømforsyninger skal alligevel have koblet 0V sammen) men så sparer du også en strømforsyning.
 16. 1 point
  Lars1

  Hastighed på data mellem controller og moduler

  Ja til det hele, med den kommentar at du kun skal bruge 1 leder til 24V, ikke 2 par til 0V og 24V. 0V er den ene leder i data parret til I/O modulerne. Disse SKAL være parsnoet, og der er ingen grund til at bruge 2 leder til 24V, men der er heller ikke noget i vejen for at gøre det. Så du vil have 2 par eller 2,5 par i overskud alt efter om du køre med seperat eller fælles 24V.
 17. 1 point
  En udligningsforbindelse skal mig bekendt være minimum 6 mm2 og må slet ikke udføres med 2,5 mm2. Jordforbindelsen i installationen og tilledningen må godt være 2,5 mm2 alt efter sikring der sider foran.
 18. 1 point
  Lars1

  IHC Utgått

  Og oversat fra LK sprog. I år hvis i er heldige.
 19. 1 point
  Bjarne Sørensen

  IHC Utgått

  LK sendte en generel mail i går hvor de skrev at der desværre var en fejl på hjemmesiden omkring wireless produkterne, men at de ikke udgår. Du vil opdatere hjemmesiden asap.
 20. 1 point
  Morten Stryhn

  IHC Utgått

  Jeg har spurgt Schneider-Electric og svaret er: Hej Morten, Tak for din henvisning. Vi er ikke ved at udfase vores LK IHC Wireless. Det er en fejl i system og vi er ved at rette op på det nu Igen, tusinde tak for dit skarpe øje! Mvh, Anna
 21. 1 point
  Lars1

  IHC Net Basic vægudtag

  Jeg kan ikke huske om der er noget filter i LK IHC NET basis antenne patch kablerne, men du kan prøve med en alm. 75Ohm antenne splitter som f.eks. denne https://www.harald-nyborg.dk/p5320/fordeler-1xhan-2xhun eller denne https://www.harald-nyborg.dk/p5322/fordeler-1xhun-2xhan. De fleste RJ45 splitter vil ikke virke da de fordeler de 4 par i kablet til 2 par pr. RJ45 stik. Da antenne signalet til både radio og TV ligger på de samme par vil dette ikke virke.
 22. 1 point
  Prøv vedhæftede simple gardin styring. Simpel Gardinstyring.vis
 23. 1 point
  Lars Jacobsen

  Styre ich via pc/mobil

  OK skulle have skrevet LK IHC®
 24. 1 point
  lh03

  IHCTablet kræver nykøb

  Således opløftet fik jeg overbevist Apple Support om, at de skulle "give" mig app'en igen. :-). Tak for svar, Bjarne og Kandersen.
 25. 1 point
  Kandersen

  ophab2 og ihc

  Jeg er så småt i gang med at lave det..... ...netop med fokus på stemmestyring via Google Home og Openhab2, fordi det fungere sindsygt godt. Problemet med guiden er at lave den sidste del, (openhab cloud og Google home), da jeg helst vil bruge en helt nye opsætninger og dermed nye enheder/brugernavne/pw. Da min egen opsætning er ret omstændig, og en video guide helst skulle afspejle en komplet ny opsætning. Så lige pt overvejer jeg at lave det i flere afsnit, og så få fat i noget nyt udstyr.
 26. 0 points
  Bjarne Sørensen

  Sms modem modul

  Husk at SMS modem ikke må startes op uden SIM-kort i! Det bliver defekt og skal ombyttes ved LK. Det er en fejlbuffer der løber fuld som de ikke har taget højde for.
This leaderboard is set to København/GMT+01:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×
×
 • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.