Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/27/2024 in all areas

 1. Lars1

  Visual 3

  Det er Java applet's ligesom serviceview og admin view. De er installeret på controlleren og startes via java starter, ihc starter eller direkte via java hvis du gider rode med at konfigurer java security selv.
  2 points
 2. Thefab

  Fabian

  Jeg vil prøve at tage fat i en elektriker har bare haft svært ved at finde en. Men endnu engang tak for svar og hjælp begge to.
  1 point
 3. Tak. Jeg har nu opdateret. Det gik fint og det hele virker godt som forventet.
  1 point
 4. Ro på, IHC er for det første meget stabil, og da det var klart det største Home automation system i DK, er, og bliver, der lavet masser af komponenter der delvist kan erstatte både kabler og tryk. Hvormeget der skal skiftets i tavlen varierer fra system til system. Det afhænger selvfølgelig også af kompleksiteten at det anlæg der skal skiftes. Som jeg ser det, er den største udfordring pt. hos dem med meget Wireless eller de nye LED dimmer. Der har jeg endnu ikke set noget der kan genbruge det.
  1 point
 5. Henning Pedersen

  Fabian

  Et multimedier vil være fint, på 24 v siden skal den stå på DC. Men da du “Er ikke så elektronisk stærk” og skal ind og rode i selve tavlen, vil jeg anbefale at du kontakter en elektriker. Strøm er IKKE legetøj, og forkert brug kan resultere i alle mulige skader på personer og bygninger mm.
  1 point
This leaderboard is set to Copenhagen/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok