Jump to content
IHC-User.dk

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/29/2020 in all areas

 1. 2 points
  Det er en rigtige god måde at gøre det på.
 2. 1 point
  PLampi

  Visual 3 in English

  Hi. Finally reached support ( Technical Support Denmark <dk-ts@schneider-electric.com>) and YES, they DO have Visual 3 English version available. It's one version older than current newest (seems to be 3.4.69.3) but for me it's perfect. As after discussing for a while with technician, seems that they think there is not so much usage of UK version, that in my eyes, is totally false. Rather they should make UK only (sorry you Danish..) that ALL users could use these products. Now they think that none outside Denmark uses Visual 3. Of course there will be no users if all documentation is Danish only..... As IHC V1 and V2 were widely used all over Europe, i would assume many of these (especially V1 users like me) would like to switch to V3 to get new features and proper LAN connections. Also when you invest on your house electric system, i would expect full support for ten's of years. Anyhow if there would be enough users asking UK version, i assume they would keep full support also UK version. So now all of you (and maybe even those who not necessary need UK version ) would now just send request to have UK supported also in the future, they might keep that officially available also in the future.
 3. 1 point
  Esben Uth

  Javastarter

  Fungerer fantastisk, dog kan jeg ikke se brugerlisten og/eller tilføje rette brugere, er lidt i tvivl om det er min controller den er gal med da den ikke vil logge mig ind overhovedet
 4. 1 point
  Jeg bruger: https://www.niko.eu/da-dk/produkter/sensorer/minilux-bevgelsessensor-90-24-v-dc-0-5-15-m-inkl-lyssensor-productmodel-niko-77daf35a-a251-544d-a114-913ac124ceae
 5. 1 point
  Har leget lidt videre. Tror jeg har fået løst mit problem. Mit problem var, at jeg lagde pulsen fra sluk-alt blokken over på sluk-tryk ude til venstre under installationen, og ikke til højre over i funktionsblokken for lysstyringen. Nu ser det i hvert fald ud til at virke.
 6. 1 point
  Henning Pedersen

  to 24V PIR på samme indgang?

  Det burde ikke give problemer.
 7. 1 point
  Astronaut

  Billede i sene design

  Jeg har længe villet skrive det her til dig. Jeg så gerne at IHC captain fik mulighed for mere visuel fremstilling af situationen. Her er tanker: Baggrund som .jpg, .png eller .svg (skalerbart) Visning af on/off states som valgfrie iconer (evt. svg) - valgfri mulighed for interaktion Visning af enums som valgfrie iconer Visning af dimmers som on/off iconer med en cirkler eller bar under der viser % Visning af temp, fugtighed, lux, timers, som tal med enhed - evt. med foranstillet icon Visning af PIR aktivering som en langsomt fadene plamage af farve - dvs. tracking af hvor længe siden aktivering skete og så fade farven ud med tid Configurerbare navigations-knapper Skalering+Zoom sådan at det virker fint på både stor og lille skærm - vil gerne hænge en touchscreen op hjemme til alles brug Valgfrit simpelt UI til familien som ikke giver mulighed for design og for at pille ved ting der ikke er eksplicit tilvalgt Mønstre For at undgå at man skal vælge icon for hver eneste sensor, timer kunne man lave mønstre: Simple patterns på navn, note, type der giver icon liste Måske kunne flere andre ting også vælges med mønster genkendelse Jo mere der kan afledes direkte af IHC projektfilen, jo nemmere er det at få det til at køre. Det er en af de store fordele ved den nuværende Kaptajn. Data opsamling Jeg opsamler data i en log fil - det kunne ryge i en database Value sensors kunne vises som en graf, binære sensorer som farveskift Mulighed for at lave views med der kombinerer flere grafer: Eksempel: Jeg har to fugtsensorer der styrer 2 stk. relæer der styrer ventilator og håndklædevarmer på badeværelset. Visning af alle i samme view ville være fantastisk til tuning. Lige nu bruger jeg excel og det er tidskrævende. Integration Integration til Ikeas gateway - for alle os der ikke har Philips Det var en lang liste. Jeg er fuldt ud klar over at "Kaptajnen" er et fritidsprojekt så det skal ikke opfattes som andet en tanker om en bedre verden ... Jeg har ikke noget stemmestyret og jeg får det heller ikke. Så jeg vil gerne have mulighed for interaktion. Display af status er klart det vigtigste.
 8. 1 point
  Lars Jacobsen

  Billede i sene design

  “Bedre” er også et relativt begreb. Det er ikke et absolut mål. Men hvis man ser på de kvantitative muligheder med tablet så er der en del flere, bla. integrationsmulighederne. Det er der ikke i det gamle scenedesign. Men ellers korrekt, hvis det bare er for at have et sted man kan trykke på en virtuel knap istedet for en fysisk, så er der funktionsmæssigt ikke den store forskel. Designmæssigt er der bare mange flere muligheder i tablet, og det er der så sat lighedstegn ved er = bedre.
 9. 1 point
  Nikoft

  Lokalitet viser sig ikke i Openhab

  Tak for hjælpen! loadProjectFile var slået til, men da jeg slog den fra og til igen hentede den de nye items.
 10. 1 point
  Henning Pedersen

  Ventilator styring

  Det glæder mig at jeg kunne hjælpe.
 11. 1 point
  Henning Pedersen

  Hvad for type IHC

  Du kan uden problemer sætte den gamle tilbage igen, ellers ville den også være tom efter et strømsvigt. Du får behov for at kende de anvendte ind- og udgangen for at lave det nye program. Hvis du ikke kan trække dem ud af controlleren, og heller ikke har dokumentationen på anden vis, så skal de findes manuelt, hvilket både er et stort og besværligt arbejde. Alternativt kan du bruge mit produkt, se video.: https://drive.google.com/file/d/192tcypnBHOpL0HLy1aSetW9wDAmsATGe/view?usp=sharing OBS: Du kan lave, og afprøve, det nye program INDEN du piller den gamle controller ud, så risikerer du ikke at huset er mørklagt.
 12. 1 point
  cis2131

  IHC Bridge 2.11

  Hej Kasper. Skal indrømme at det ikke er så meget jeg får lavet på projektet på det seneste, men jeg har ikke opgivet det. Kan ikke lige forklare hvorfor du skulle have problemer med din vis fil. Men hvis du aktiverer Remote support, og sender mig din aktiveringsnøgle, så kan jeg lige logge på, og køre importen manuelt. Claus
 13. 0 points
  morten_j

  Nilan på Openhab

  Har fået bekræftet at det ER en CTS600 der ikke understøtter modbus - desværre
This leaderboard is set to Copenhagen/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.