Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/04/2022 in all areas

 1. Lars1

  Fejl fra LED Dimmer

  Så må vi se om der nogensinde kommer en ny firmware. Den nuværende er snart 2 år gammel og de har kendt fejlen i over 1 år.
  1 point
 2. McenterFreak

  Fejl fra LED Dimmer

  Fik nu svar fra LK support: "Vi er godt klar over fejlmeddelelsen og den bliver rettet i forbindelse med ny firmware. "
  1 point
 3. Der var en serie visual 1 controllere, som havde en RAM-fejl. Så vidt jeg husker, var de ca fra år 2005-2006. Dem skiftede jeg nogle stykker af i sin tid. Fejlen viste sig efter flere år, afhængig af hvor avanceret et program der lå i controlleren. Det jeg hørte fra kunderne, var bl.a at lyset pludselig slukkede af sig selv. De kunne godt tænde for lyset bagefter.. I starten skete det ikke så ofte, men problemet tog til, og skete til sidst flere gange om dagen. Tænker ikke at det er usandsynligt, at det er sådan en brugt controller du har fået fat i.
  1 point
 4. Det er ikke kun spændingen på en strømforsyning som er vigtig. Det er ligeså vigtig at den ikke støjer og kan holde spændingen døgnet rundt. Du behøver ikke købe en ny LK strømforsyning. Enhver 24V strømforsyning som kan levere strøm nok kan bruges. Alt efter din installation kan det være op til 3A eller 72W. Såvidt jeg husker ligger der et regneark i download sektionen som kan hjælpe dig med at beregne hvor meget strøm din installation trækker.
  1 point
 5. Kontroller at din strømforsyning er ok.
  1 point
 6. Nu bor jeg ikke på Nordsjælland, men ja 2-3 timer reelt arbejde med fysisk at demonter og skifte controller og lidt dimmere , indlægge program bør ikke koste 10.000. Selvom triggere siger det ser rodet ud. Det burde kunne gøres for 2 max 3.000 kr. Ved godt man reelt ikke må selv men … ;-) det er nu ikke særlig svært. Og ender det med kaos er der nok en eller anden der vil træde til og hjælpe for kr. 10.000 ( ps. Jeg kommer gerne til Sjælland og gør for det beløb).
  1 point
 7. ihcJesper

  Dim Niveau Ved Dobbelt Tryk

  Hej Nikki Som Lars skriver, så er det ikke så godt med dobbeltryk ifm. dimmer. Jeg har derfor lavet det med trippletryk. Hvis man trykker 3 gange inden for 1 sek. (kan justeres) så holder den lige en pause på 1 sek og sender herefter et scenarie til dimmer. Hvis den sender scenarie med det samme, så virker det ikke. Vi bruger det til at have en nem og hurtig måde at tænde dimmer på 100%. Se vedhæftet. 20130912 TrippleTryk.zip
  1 point
This leaderboard is set to Copenhagen/GMT+01:00
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok