Jump to content
IHC-User.dk

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/16/2019 in all areas

 1. 1 point
  Allan Nissen

  Sol op og nedgang v5

  Det bestemmer ur blokken. Sluk tidspunktet vil være det tidspunkt lyset slukker og går over til kun at tænde på PIR, mens det er mørkt. Tror jeg satte den til 2200. Hvis du vil have det til også at tænde om morgenen, så sætter du endnu en urblok ind, forbinder til samme ur indgang på udendørs lys blokken, og sætter tidspunkterne, f.eks. 0600 til 1000.
 2. 1 point
  Allan Nissen

  Sol op og nedgang v5

  Så har du misforstået. I den blok jeg har indsat skal både ur og skumring være ON for at tænde lyset. Så du skal bare stille uret til før det bliver mørkt, f.eks. kl 1500, og så tænder lyset når sol_nede siger det er mørkt. Det er at foretrække at kun en blok er forbundet til udgangen, og andre blokke så styrer udgangen igennem denne "master" blok. Flere blokke forbundet til en udgang kan komme ud af synkronisering.
 3. 1 point
  Lars Jacobsen

  Sol op og nedgang v5

  Pkt 2 og 3 er “modstridende” Enten så er det 3 altid tændt når det er mørkt, eller også benyttes 2 det tænder kun når der et aktivitet og mørkt.
 4. 1 point
  Lars Jacobsen

  Deaktivering af Sensor

  Du bør nok slette “linket” mellem PIR og FB for at være sikker på det ikke tænder utilsigtet indtil du får skiftet PIR. Dvs du skal i Visual 1 hente det kørende program fra controlleren, gemme det Slette linket, gemme en ny version og uploade til controlleren.
 5. 1 point
  Henning Pedersen

  Sol op og nedgang v5

  Hej Klaus Kan se du har trukket både “Sol oppe” og “Sol nede” op på fb til lyset. Uden at kende blokken vil jeg gætte på at “Sol oppe” er ON når solen er oppe, og “Sol nede” er ON når solen er nede. Tænker du skal slette den du ikke skal bruge - typisk “Sol oppe”.
 6. 1 point
  Mikkel Skovgaard

  Ingen gui på Rp4

  Du kan læse se lidt mere om opbygningen her:
 7. 1 point
  Henning Pedersen

  Tænd for lysdæmer med timer

  Allan har ret - sådan bør du gøre.
 8. 1 point
  Allan Nissen

  Tænd for lysdæmer med timer

  Du skal bruge enten scenarier: Træk Scenarie Tænd over på lysdæmperens scenarie/regulering og vælg hvilken lysstyrke du vil have den skal tænde på. Og træk så scenarie sluk over samme sted og vælg 0% lysstyrke. Eller træk On Puls op på Reguler op på lysdæmper funktionsblokken , og træk Off puls op på Reguler ned på lysdæmper funktionsblokken. Lysdæmperen vil så tænde på det niveau den havde sidst, ligesom den gør når du tænder almindeligt. Det er styrings mæssigt det bedste at kun 1 blok er forbundet til lysdæmperen, men begge disse to muligheder bør fungere fint. Og slet selvfølgelig det link du har lavet fra udgangen
 9. 1 point
  VagnP

  Hjælp til program

  Hej Torben, Du har sørme ret! Skumringsrelæet tror det er blevet dag. Så jeg får det skærmet lidt af. Tusind tak for hjælpen! Mvh.. Vagn
This leaderboard is set to Copenhagen/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.