Hop til indhold
IHC-User.dk

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07-11-2018 in all areas

 1. 1 point
  Kandersen

  IHC Wireless Batteritryk

  nix, og det vil næppe heller virke. Bare fordi Homey (og i øvrigt også mange andre base stationer, coordinatorer, gatways, fx zigbee og z-wave etc) har 868Mhz modtager, så er det langt fra sikkert de kan snakke sammen. Det handler nemlig om protokollen og ikke mindst kryptering. LK´s wireless protokol er krypteret.
 2. 1 point
  Lars1

  Udskiftning af Transformer?

  På nogle trafoer kan du ikke måle spænding på afgangs siden medmindre der er belastning på. Et andet problem kan være at hvis en af dine spot er kortsluttet, så vil du heller ikke altid kunne måle spændning på afgangs siden på trafoen.
 3. 1 point
  Bjarne Sørensen

  Udskiftning af Transformer?

  Jeg tror ikke på af der er fejl på nu to trafoer. Ring til et el-firma, det er ikke gør det selv arbejde. Der tager majs 1 time og finde fejlen og 1-3 timer at udbedre den i værste fald hvis ledningerne er smeltet over en eller flere spots.
 4. 1 point
  Kandersen

  Udskiftning af Transformer?

  Jeg ville prøve det som Bjarne skriver.. 1. Drop dimmeren i første omgang. Smid 230volt direkte på trafoen på primær siden (her kommer stikproppen ind), og se om der kommer lys. 2. Kommer der ikke lys, så er dimmeren udelukket som evt fejlkilde. Og trafoen er udelukkende som fejlkilde, i og med den er ny. Tilbage er pærerne og/eller tilslutningen til dem. 3. Start med at koble en eller to pære på trafoen samtidig, og fortsæt indtil problemet opstår (lyset slukker). Så har du indskrænket problemet til de(n) pære som fik lyset til at slukke. tænder lyset ikke på den første pære, så drop den og tag den næste. Tænder lyset heller ikke der, så drop den og tag den næste.. Sådan bliver du ved, indtil der kommer lys. Hvis der slet ikke kommer lys, så tilbage til trafoen, skift den, ud fra den betragtning, at selvom den er ny, så må den have en eller anden form for fejl. Tjek derefter igen med en pære ad gangen. Bemærk dog minimumbelastning for trafoen. Det er muligt du er nødt til at prøve med flere pærer på een gang. I så fald skal det komme an på kombinationer, om der er lys/ikke lys. Men først - Drop dimmeren!! Den kan virkelig lave ballade i en fejlsøgning, fx hvis den står til 1% men at du ikke kan se lyset faktisk er tænd ved den styrke.. Det er skidt at rive det hele fra hinanden, bare for at finde ud af, at det var dimmeren som var skruet helt ned. (Lært af bitter erfaring).
 5. 1 point
  Bjarne Sørensen

  Udskiftning af Transformer?

  Ja du kan prøve at tilslutte en enkelt spot af gangen. Hvis der er flere udgange er det bare for at lave en nemmere tilslutning mellem trafo og spots. Feks. via sikringer på de enkelte udgange. Hvilken trafo er det? Elektronisk eller jernkerne? Er det en elektronisk skal minimumsbelastningen være opfyldt, ellers blinker lampen nok eller vil ikke tænde hvis du prøver med en enkelt. Har du ikke et multimeter så du kan måle om der kommer spænding på sekundærsiden? Prøv lige det trick med en ny forsyning fra stikprop, dimmerem kan være defekt eller en sikring i den sprunget.
 6. 1 point
  Kandersen

  Gulvvarme zigza styret

  Vi mennesker er simpelthen for dumme.. Vi glor på nogle tal og det kan være helt skævt, fordi vi mærker (føler) noget som ikke kan holdes op imod tallet. Fx den der med, at begrebet "stue temperatur" er 21 grader. Hvad nytter det, hvis 1. Termometeret viser forkert. 2. Vi synes det er for koldt/for varmt med 21 grader. Som jeg skrev tidligere. Vi burde glemme tallene, og føle os frem. Så længe vi sikre os, at det der måles det også er målbart og justerbar, så går det kun galt, så snart vi enten er flere personer i samme rum, eller det der irriterende tal på vægge viser noget andet end det vi gerne synes det skal vise.. Gad at vide hvad der sker, hvis man i stedet for at justere på varmen, så kalibrerede føleren. Jeg er ret sikker på, at så vil der være en del mennesker som pludselig havde det meget bedre, selvom det i virkeligheden er det samme resultat (varme/kulden er det samme som før, men tallet viser noget andet)
 7. 1 point
  Der findes kun input 24/3 og input 24/24 moduler. Et 24/3 input modul trækker 3mA pr. sluttet indgang, mens et 24/24 input modul trækker 30mA pr. sluttet indgang. Det er den eneste forskel på de 2 moduler. Til alm. tryk etc. hvor indgangen ikke er sluttet i normal tilstand, er begge moduler lige gode. Du vil ikke kunne måle en strøm besparelse ved at erstatte et 24/24 modul med et 24/3 modul. Det eneste tilfælde hvor det er et krav at du bruger et 24/24 input modul er i forbindelse med LK's gamle udvendige PIR. De er udgået for flere år siden. De blev strømfødt via input indgangen, og trak ca. 6mA, hvilket er for meget for et 24/3 input modul. For at spare strøm bør man bruge 24/3 input moduler i nedenstående tilfælde. Man kan godt bruge 24/24 input moduler. Det eneste problem vil være at strøm forbruget stiger. Sikkerheds enheder som f.eks. røgsensor, alarm PIR, sabotage kredse etc. som funger ved at indgangen er sluttet ved normal drift. Temp. sensor etc. som funger ved at de sender en bit strøm til input indgangen. Officielt funger de kun på et 24/3 modul, men flere har bekræftiget at de også funger på 24/24 moduler. Men strøm forbruget vil være højre, grundet de ofte sender data.
 8. 1 point
  Bjarne Sørensen

  Lidt Lir :-)

  Hej folkens. Jeg ville lige komme med lidt lir fra hverdagen. I fredags kom en fragtmand med en masse skabe jeg skulle have indenfor pga. regnvejr. Jeg var ikke hjemme da han ringede til mig at han ved mit hus. Øjeblik sagde jeg og satte mobilen (Android) på håndfri. Så frakoblede jeg min Powermax Pro alarm via app'en. Derefter aktiverede jeg min garageport via LK's IHCRemote. Porten gik op, og manden var noget overrasket over at den kunne lade sig gøre. Da han havde læsset det hele ind, ringede han igen og jeg lukkede porten, og tilkoblede alarmen igen via mob. tlf. Jeg tror jeg skal i El-giganten og købe et netværkskamera for at fuldende dette lille setup, de har nogle D-Link DCS 932L til 649 kr, så er det til at starte op, så kan man jo også se om han render med noget.
This leaderboard is set to København/GMT+01:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.