Hop til indhold
IHC-User.dk

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 21-05-2018 in all areas

 1. 2 points
  Det er sku´ utroligt, vi har næsten hukommelse som en elefant - at kunne huske der har været sådan en tråd/indlæg.
 2. 1 point
  Pauli Anttila

  openHAB2 IHC binding

  Even openHAB 1 IHC binding has been rock solid for many years, I finally decided to port the binding to support openHAB 2 features. I could "release" first alpha version for testing purposes if there are any interest to help testing? Some improvements / features: By default, binding create channels automatically from project file (currently all dataline_inputs, dataline_outputs, airlink_inputs, airlink_outputs and resource_temperature). Auto creation can be disabled, and channels can be created manually (then all resource id's are supported). Support both Paper UI and thing files configuration. Channels for basic controller information (state, SW and HW version, controller uptime). Trigger channels support (button short press, long press and extra long press). Support multiple controllers (those who have e.g. two controllers environment).
 3. 1 point
  Inden jeg nu laver koder noget helt hen i vejret skal jeg lige høre om jeg har forstået dit behov. Se vedhæftede eksempel - Bemærk virker ikke - Det er kun ind og udgange samt indstillinger. Havepool Anders Krarup.zip
 4. 1 point
  Haha, ja det glemte jeg så lige i farten. Havde ellers siddet og lavet det Sgu da godt jeg gemte det i min dropbox, så jeg kan komme til den nu. Har i øvrig lige editeret i ovenstående items og sitemap og markeret de linjer røde, som er dem vi snakker om. Og så får du også lige screendump af hvordan sitemap ser ud i BasicUI. Edit igen.. Nu opdagede jeg lige, at jeg har faktisk lavet en fejl i min items fil i beskrivelse af trykkene. Jeg har byttet om på højre og venstre. Derfor ser det forkert ud i sitemap filen. Men fordi IHC IDén er rigtig, så er det kun rent visuelt at det har betydning. Apropos det med at jeg har linket trykkene, så er det endnu ikke noget jeg har besluttet mig for, om jeg vil gøre fast eller ej. Reelt set behøver man det ikke, da du kan påvirke dimmeren direkte enten i Fbén eller direkte på produkt-siden i Visual. Årsagen til jeg startede ud med at bruge trykkene, det var med den tanke, at hvis jeg en dag ikke gad OpenHab mere, så kan jeg bare slukke Rpién, og IHC controlleren kørere videre som om intet er sket. Men efterhånden som jeg er kommet dybere ind i OpenHab, så hælder jeg mere og mere til at slet ikke tage hensyn til IHC controlleren mere. Faktisk sad jeg den anden dag og overvejede at lave alt i OpenHab. Og IHC programmet bare vil indeholde produkterne. Dvs ingen Fbére overhovedet. Principielt kan man sagtens gøre det sådan. Men man skal tænke sig om, for hvad nu hvis.... Så er det godt at have et fungerende IHC program i baghånden, inden man springer ud i en fuldblods OpenHab løsning. JEg skal bare lige overbevise mig selv om det sidste, plus jeg skal lærer alt indgående i Openhab, specielt i forbindelse med rules.. Det er en hård omgang. Værs´go!
 5. 1 point
  Thomas Boyens

  IHC visual og remote

  Tak for input Lars Jacobsen :-) Har med succes opdateret Controller til 2.8.4 med firmware loader 1.3.3 :-) Så nu spiller Iphone IHC Remote igen.
 6. 1 point
  Prøv at søge lidt i forummet. Vi har tidligere skitseret diagrammer og henvisninger til små tavlemonterede 24v 2 polede skifterelæer i fbm gardin styring der netop skulle skifte polaritet for op/ned.
 7. 1 point
  Hermed link : https://1drv.ms/u/s!Ah7CwKgFhTXrm39cuwShDWBGLSUH 7zip af DietPi image sv.t 8gb SD-kort (er mit eget Backup Image efter seneste compile grundet omfattende opdatering af dietpi) Efter flash med fx "Win32DiskImager" af image boot RPi3 med LAN opkobling - DHCP tildelt IP (Image kan evt reduceres i størrelse med PiShrink) SSH session med fx Putty - Login: root, kode: dietpi Få Domoticz til at starte ved boot, kør følgende efter login: cd domoticz cp domoticz.sh /etc/init.d chmod +x /etc/init.d/domoticz.sh update-rc.d domoticz.sh defaults Editér startup scriptet med fx vim eller nano og her ændre USERNAME, DAEMON og DAEMON_ARGS parametre til det ønskede vi /etc/init.d/domoticz.sh Hvis ikke der ændres brugernavn skal det se således ud (ændre port for såvel http og https efter behov) USERNAME=root DAEMON=/root/domoticz/$NAME DAEMON_ARGS="-daemon -www 8080" Image er iøvrigt installeret med: RPImonitor på port 8888: http://ip.add.re.ss:8888 PHPSysinfo på: http://ip.add.re.ss/phpsysinfo/ Webmin på https, port 10000: https://ip.add.re.ss:10000 For at opdatere DietPi kør dietpi-update For at flytte installationen til USB drev (med boot på SD) dietpi-drive_manager For at konfigurere wifi mm dietpi-config Hyg jer
This leaderboard is set to København/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.