Jump to content
IHC-User.dk

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/26/2020 in all areas

 1. 1 point
  Kandersen

  IHC Alarm og Skalsikring

  Nej, derfor skrev jeg også, at det er ikke et stort problem. Mine bedste bud er skudt af: 1. Manuelt tryk. Dvs manuelt afkobling af skalsikring. 2. Skal det være automatisk afkobling, så ser jeg ingen anden løsning end at kombinere det med så meget som muligt, evt inkl tid. Her er det husstandens rutiner der er afgørende, hvorfor netop et individuelt program, som du er mester i, vil være at foretrække. 3. En kombination af ovenstående.
 2. 1 point
  Ingen problemer, og til et nyt hus er der ikke noget godt alternativ, heller ikke en 6.2er, og med 3eren kan de bruge den nye dæmper.
 3. 1 point
  cis2131

  IHC Bridge 2.11

  Hej Frank Velkommen til. Ja, det er helt rigtigt forstået at den skal køre på en pi3b (Virker ikke på + og pi4) Og 2.11 er også nyeste version. Hvis du har sonos, så skriv lige til mig når du har fået den installeret, så skal den lige have sendt en opdatering før homekit vil starte. Claus
This leaderboard is set to Copenhagen/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.