Jump to content
IHC-User.dk

Ren+e

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 1. Ren+e

  IHC Remote

  Hej vedr. ihc remote app Jeg har et modtager relæ (har flere) som jeg kan tænde manuelt og via app - det virker uden problemer , men den ene når jeg kigger i app'en så står den og skifter mellem tændt og slukket. (selve lyset står dog ikke og tænder og slukker) - er det en BUG ?
 2. Ren+e

  kopi af FB

  ok tak ... jeg må bare sætte dem manuelt ind igen.
 3. Ren+e

  kopi af FB

  Ved nærmere efter tanke så er det en blok med alle scenarierne jeg ville lave en kopi af.
 4. Ren+e

  kopi af FB

  er det muligt at lave en kopi af en FB incl. alle genveje til tryk og scenarier?
 5. Ren+e

  Uge ur 2.1.02.b

  Jeg bøvler lidt med det her ugeur skal have lavet en sluk alt på et bestemt tidspunkt Der står i hjælp at hvis man ikke vil bruge uge kan man skrive 00:00:00 men så synes jeg ikke altid at det virker , altså hvis ur start står til 00:00:00 og ur stop står til 06:30:00 ? hvis jeg gør det som nedestående ser det indtil nu ud til at virke (indtil vidre) er det den rigtige måde at gøre det på?
 6. Ren+e

  FB blink

  Det skal virke sådan at når man går i bad og tænder lyset så skal den give et kort blink efter hvert f.eks 5 min og så skal den stoppe når man går ud og slukker lyset eller lyset slukkes af en timer efter f.eks 30 min ja det skal bare være kip funktion med timer (4 tryks dimmer)
 7. Ren+e

  FB blink

  findes der en funktionblok som løser dette: ved aktivering af tryk skal lyset tænde , men blink hvert 5 min. - indtil lyset slukkes af tryk eller timer.
 8. Ren+e

  KIP? 4 TRYK

  jeg har et 4 tryks dimmer hvor jeg har en timer funktion på hver af de 4 knapper, jeg ønsker man skal kunne tænde på en af knapperne og slukke på en af knapperne. som det er nu bruger jeg kip funktion , men så skal der slukkes på den knap hvor man har tændt. kan det lade sig gøre?
 9. Ren+e

  log filer

  jeg har 3'eren - hvis jeg højreklikker og vælger log -? hmm må lige prøve igen
 10. Ren+e

  log filer

  kan man ikke få lavet en log uden af skulle have programmet åbent?
 11. Ren+e

  temp.vis HJÆLP

  Jeg har lært det på den hårde måde - jeg har hentet programmet fra controlleren og lavet div. ændringer trykket f5 for at sende tilbage igen - samt klikket på disketten hvor den gemmer i sidst åbnet fil, troede jeg :-( den gemmer åbenbart til en temp fil som den sletter når man lukker ned - øv bøv ! udover det er sd kortet også formatteret i FAT32, da jeg troede det var fejlen den kom med. Super. hvordan kan jeg rette det ?
 12. Ren+e

  temp.vis HJÆLP

  hvor bliver denne fil gemt på pc'en? vedr. autobackup funktion i visual , der får jeg en gul advarsel trekant uden noget tekst hvordan retter jeg det? og hvad gemmer den på sd kortet ? (skal kortet formateres i fat32?) jeg har trykket på disketten for at gemme , men nu kan jeg se til min skræk at sidste version er 2 dage gammel.
 13. Ren+e

  sol op/ned FB

  hej.. tak for svar jeg vil nu mene den skulle forblive slukket når solen er stået op om morgen. jeg har skrevet med torben via mail systemet her -- han skriver jeg må lige afprøve det (og så med puls funktionen)
 14. Ren+e

  sol op/ned FB

  ok tak fir svar - det vil jeg prøve. Hvad sker der senere på sommeren når solen står op før kl 6 ? kan den så selv finde ud af at den ikke skal tænde?
 15. Ren+e

  sol op/ned FB

  jeg kan ikke får den til at slukke om morgen (den tænder kl.6) men skal slukke ved solopgang (idag 6.07) skal man ændre i offset? og hvad sker der senere på sommeren når solen står op før kl 6 ? kan den så selv finde ud af at den ikke skal tænde? (den tænder fint når den skal-når solen går ned)
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.