Jump to content
IHC-User.dk

Ren+e

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

 1. Ren+e

  Batteri niveau

  jeg har postet i visuel 3 gruppen - jeg har haft min controller i mange måneder , lavt batteri melding kom først for nogen dage siden - som jeg så i service view.
 2. Ren+e

  Batteri niveau

  Der er da dette felt under indstillinger
 3. Ren+e

  Batteri niveau

  Hej , jeg ser (tilfældigt) i service view at et batteri tryk er ved at løbe tør for strøm jeg har sat admin op, så jeg skulle få besked på mail.. mail opsætning virker men jeg får ikke besked på mail. virker funktionen ikke for jer ? (den ligger heller ikke i spam mappen)
 4. Ren+e

  Hjemmesimulering

  skal lige forstå det. så jeg kan ikke ændre ude og hjemme indikation kun ved hjælp af f.eks et 2 sl. tryk hvor den ene tast er "UDE" og den anden er "HJEMME" ?
 5. Ren+e

  Hjemmesimulering

  hvordan får jeg simulering til enten at være on el. off - nu er den on i et millisekund og skifter selv til off igen. (gælder for begge input)
 6. Ren+e

  Firmwareloader

  ja det kan jeg godt. samt up/download mit projekt
 7. Ren+e

  Firmwareloader

  det virker med usb - men åbenbart ikke trådløst
 8. Ren+e

  Firmwareloader

  ok tak, men hvor finder jeg den?
 9. Ren+e

  Firmwareloader

  hvor finder jeg den nyeste udgave? Jeg kan ikke se den på LK side jeg har 3.0.13 og den kan åbenbart ikke bryges til den nye firmware.?
 10. Ren+e

  IHC Remote

  Hej vedr. ihc remote app Jeg har et modtager relæ (har flere) som jeg kan tænde manuelt og via app - det virker uden problemer , men den ene når jeg kigger i app'en så står den og skifter mellem tændt og slukket. (selve lyset står dog ikke og tænder og slukker) - er det en BUG ?
 11. Ren+e

  kopi af FB

  ok tak ... jeg må bare sætte dem manuelt ind igen.
 12. Ren+e

  kopi af FB

  Ved nærmere efter tanke så er det en blok med alle scenarierne jeg ville lave en kopi af.
 13. Ren+e

  kopi af FB

  er det muligt at lave en kopi af en FB incl. alle genveje til tryk og scenarier?
 14. Ren+e

  Uge ur 2.1.02.b

  Jeg bøvler lidt med det her ugeur skal have lavet en sluk alt på et bestemt tidspunkt Der står i hjælp at hvis man ikke vil bruge uge kan man skrive 00:00:00 men så synes jeg ikke altid at det virker , altså hvis ur start står til 00:00:00 og ur stop står til 06:30:00 ? hvis jeg gør det som nedestående ser det indtil nu ud til at virke (indtil vidre) er det den rigtige måde at gøre det på?
 15. Ren+e

  FB blink

  Det skal virke sådan at når man går i bad og tænder lyset så skal den give et kort blink efter hvert f.eks 5 min og så skal den stoppe når man går ud og slukker lyset eller lyset slukkes af en timer efter f.eks 30 min ja det skal bare være kip funktion med timer (4 tryks dimmer)
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.