Jump to content
IHC-User.dk

Ren+e

Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ja den virker - der er ikke batteri i, den laver sin egen energi, så den giver en klik lyd.
 2. det er lavet niko/servodan har lavet denne https://ledpaerer.dk/niko-hue-intense-hvid.html
 3. Ren+e

  tilføj IHC tryk

  Hej, nu virker det. jeg tog id fra den forkerte indgang, i mit hoved skulle det være på den indgang hvor jeg også havde mine tryk :-) Mange tak! Det er jo pisse smart :-)
 4. Ren+e

  tilføj IHC tryk

  Hej jeg har prøvet fra en automation og script, den sender også fint uden fejl - skriver "udløste 'scriptnavn') hvad kan være galt?
 5. Ren+e

  tilføj IHC tryk

  Så har jeg fået lagt FB ind som Light (skal de det?) binary_sensor: - id: 4614748 name: x_slukalt inverting: false note: v position: v type: light - id: 4644625 name: x_velmostsce inverting: false note: v position: v type: light - id: 8449372 name: x_kokken inverting: false note: v position: v type: light hvordan får jeg aktiveret den ? under automation har jeg gjort sådan (det virker dog ikke)
 6. Ren+e

  tilføj IHC tryk

  tak for tilbage meldingen - kigger lige selv på det i weekenden.
 7. Ren+e

  tilføj IHC tryk

  Tak, jeg er lige startet på det :-) - det var for ikke at lave samme scenarie i HA , som jeg har lavet i IHC -- men fedt hvis jeg bare kan aktivere FB er det jo perfekt.
 8. Ren+e

  tilføj IHC tryk

  Tænkte bare det ville være smart at have muligheden for en dims et sted kan aktivere et senarie , som ligger på en tryk knap.
 9. Ren+e

  tilføj IHC tryk

  Tak, det var lige det jeg søgte. Perfekt ! :-) Du skulle vel ikke vide om HA kan sende begge , altså så jeg kan aktivere et ihc tryk fra home assistent ?
 10. Ren+e

  tilføj IHC tryk

  Hej Er der en der kan hjælpe mig med at tilføje er IHC 2slutte tryk til Home assistent Alle min lampeudtag , relæ m.m. er kommet ind men jeg kan ikke tilføje et tryk jeg har læst man skulle gøre sådan : ihc: - url: 'http://192.168.1.3' username: admin password: admin auto_setup: true info: true binary_sensor: - platform: ihc ids: 3063388: name: tryk
 11. Hej, Jeg bruger den ikke til alarm. ja. Lysdæmper er at på både Scenerie 0% og Scenarie 100%,
 12. denne virker hos mig Blink med stop til wireless dimmer.ifb
 13. Ren+e

  ugeur

  hmm har rodet lidt med dette igen - det virker ikke efter hensigten fredag vil jeg gerne have tændt en lampe kl. 23.00 og slukkes igen 01.30 (lørdag efter midnat) i ugeur laver jeg en ur start 23.00 (fredag) og stop 01.30 men uret tænder natten til fredag kl 00.00 (fordi det jo er fredag) og slukker 01.30 + den så tænder igen fra 23.00 til 00.00 (fredag aften) Den gør jo egentlig som den skal , men det er da noget bøvlet af indstille. ? er der en nemmere løsning?
 14. hvorfor kan det ikke anbefales ?
 15. Ren+e

  sol op ned FB

  ok , jeg har problemer med at få det til at virke (troede det var fordi den ikke kunne komme på nettet)
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.