Jump to content
IHC-User.dk

Ren+e

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 1. ja , jeg har bare nulstillet det som du skriver - og lagt den ind igen - min sluttede også altid på off, og relæet skiftede heller ikke ved disse skift i appen. - meget underligt.
 2. Jeg har haft samme problem med et uni relæ. Det var dog i IHC appen (jeg bruger ikke openhab) at den skiftede også status tilfældigt, men ikke på selve relæet. Jeg resatte relæet helt og tilføjede det igen. Min gør det ikke mere.
 3. Ren+e

  Batteri niveau

  jeg har postet i visuel 3 gruppen - jeg har haft min controller i mange måneder , lavt batteri melding kom først for nogen dage siden - som jeg så i service view.
 4. Ren+e

  Batteri niveau

  Der er da dette felt under indstillinger
 5. Ren+e

  Batteri niveau

  Hej , jeg ser (tilfældigt) i service view at et batteri tryk er ved at løbe tør for strøm jeg har sat admin op, så jeg skulle få besked på mail.. mail opsætning virker men jeg får ikke besked på mail. virker funktionen ikke for jer ? (den ligger heller ikke i spam mappen)
 6. Ren+e

  Hjemmesimulering

  skal lige forstå det. så jeg kan ikke ændre ude og hjemme indikation kun ved hjælp af f.eks et 2 sl. tryk hvor den ene tast er "UDE" og den anden er "HJEMME" ?
 7. Ren+e

  Hjemmesimulering

  hvordan får jeg simulering til enten at være on el. off - nu er den on i et millisekund og skifter selv til off igen. (gælder for begge input)
 8. Ren+e

  Firmwareloader

  ja det kan jeg godt. samt up/download mit projekt
 9. Ren+e

  Firmwareloader

  det virker med usb - men åbenbart ikke trådløst
 10. Ren+e

  Firmwareloader

  ok tak, men hvor finder jeg den?
 11. Ren+e

  Firmwareloader

  hvor finder jeg den nyeste udgave? Jeg kan ikke se den på LK side jeg har 3.0.13 og den kan åbenbart ikke bryges til den nye firmware.?
 12. Ren+e

  IHC Remote

  Hej vedr. ihc remote app Jeg har et modtager relæ (har flere) som jeg kan tænde manuelt og via app - det virker uden problemer , men den ene når jeg kigger i app'en så står den og skifter mellem tændt og slukket. (selve lyset står dog ikke og tænder og slukker) - er det en BUG ?
 13. Ren+e

  kopi af FB

  ok tak ... jeg må bare sætte dem manuelt ind igen.
 14. Ren+e

  kopi af FB

  Ved nærmere efter tanke så er det en blok med alle scenarierne jeg ville lave en kopi af.
 15. Ren+e

  kopi af FB

  er det muligt at lave en kopi af en FB incl. alle genveje til tryk og scenarier?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.