Hop til indhold

Ren+e

Members
  • Antal indlæg

    61
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

  1. Ren+e

    Vise id nr

    jeg kan ikke se ID nr på mit tryk kun serienr
  2. Ren+e

    Vise id nr

    jeg har fået ny pc med win11, Når jeg nu skal bruge ID nr på en kontakt i controlleren ved hjælp af CTRL og peg med muse på kontakten, så bliver det nu kun vist i et brøkdel af et sekund. hvor jeg på windows 10 fik vist de indtil jeg flyttede musen. kan man få vist det på anden måde ?
  3. hvis det er wiser fuga, så skal du have dem ind via zigbee -- deconz el.lign.
  4. Jeg har oplevet samme fejl på samme type dæmper. Et tomt projekt på først, har fået den til at virke sådan ok (ikke optimalt) - en ny kom på for en måned siden og jeg har ikke oplevet problemet siden.
  5. ved ikke om det er det du mener altså tænde en ihc lampe med en zigbee pir ? alias: Ny automatisering description: '' mode: single trigger: - type: motion platform: device device_id: 04e676e3ae29f77b665ee3322d52831a entity_id: binary_sensor.pir_vaskerum domain: binary_sensor condition: [] action: - service: light.turn_on target: entity_id: light.vaskerum_2690653
  6. virker det hvis du fjerner din condition ?
  7. Tak, jeg prøver at checke det.
  8. Ren+e

    Wireless tryk langsomt

    Jeg har et 230v lysdæmper wireless 4 tryk som tænder langsomt 1-5 sek - men slukker hurtigt som det skal Det har virket i flere år , der er ikke udskiftet lyskilder (led over 20w ) - jeg har prøvet genstart af controller og skifte lýskilder til halogen. Hvad kan være galt ? er den ved at være død?
  9. Ren+e

    tilføj IHC tryk

    Det var godt ! Sjovt , det er præcis 1 år siden jeg bøvlede med det samme :-) Så er det bare igang med alt det andet HA kan.
  10. Ren+e

    tilføj IHC tryk

    ovne for har jeg taget den der hedder tryk så prøv med den der hedder ->sluk
  11. Ren+e

    tilføj IHC tryk

    service data der skal stå ihc_id: 37978 men du skal finde id på selve funktionen i ihc (højre side) den du har, er på trykket på knappen og det vil ikke virke. (Samme problem jeg også havde længere oppe i tråden)
  12. Ren+e

    tilføj IHC tryk

    har du prøvet det jeg skrev?
  13. Ren+e

    tilføj IHC tryk

    # Prøv dette i yaml, det virker. - url: 'http://192.168.1.3' username: ihc_username password: ihc_password info: true binary_sensor: - id: 4614748 name: x_slukalt_udgang_værksted inverting: false note: v position: v type: light
  14. ja den virker - der er ikke batteri i, den laver sin egen energi, så den giver en klik lyd.
  15. det er lavet niko/servodan har lavet denne https://ledpaerer.dk/niko-hue-intense-hvid.html
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok