Jump to content
IHC-User.dk

Ren+e

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hvorfor kan det ikke anbefales ?
 2. Ren+e

  sol op ned FB

  ok , jeg har problemer med at få det til at virke (troede det var fordi den ikke kunne komme på nettet)
 3. Ren+e

  sol op ned FB

  Tak. ved du om den henter op/ned tider fra nettet- eller om det er indbygget i funktions blokken ?
 4. hej

   

  virker  FB til visuel2 (6.2)?

  Sol op og nedgang v6.1

 5. Ren+e

  Hvem bestemmer?

  Tak for svar men hvorfor får jeg ikke vist den ændet tid i visuel , når jeg har ændret den i serviceview? ( hvis jeg ændre en tid i f.eks et uge ur i viewer , så ser jeg ikke den ændret tid i visuel når jeg henter prg. ned igen på pcen? )
 6. Ren+e

  Hvem bestemmer?

  Hej jeg er lidt tvivl om visuel vs. viewer i visuel ser jeg i viewer ser jeg også input felt hvis jeg ændre en tid i f.eks et uge ur i viewer , så ser jeg ikke den ændret tid i visuel når jeg henter prg. ned igen på pcen?
 7. Ren+e

  sol op ned FB

  virker denne funktion blok til visuel2 (6.2) Sol op og nedgang v6 Sol op og nedgang v6.1
 8. Ren+e

  ugeur

  måske dumt ? men kunne ikke lige se det i hjælpe filen kan uret finde finde ud af dette altså fredag , tænder den kl 23:30 og slukker 2 timer senere ?
 9. ja , jeg har bare nulstillet det som du skriver - og lagt den ind igen - min sluttede også altid på off, og relæet skiftede heller ikke ved disse skift i appen. - meget underligt.
 10. Jeg har haft samme problem med et uni relæ. Det var dog i IHC appen (jeg bruger ikke openhab) at den skiftede også status tilfældigt, men ikke på selve relæet. Jeg resatte relæet helt og tilføjede det igen. Min gør det ikke mere.
 11. Ren+e

  Batteri niveau

  jeg har postet i visuel 3 gruppen - jeg har haft min controller i mange måneder , lavt batteri melding kom først for nogen dage siden - som jeg så i service view.
 12. Ren+e

  Batteri niveau

  Der er da dette felt under indstillinger
 13. Ren+e

  Batteri niveau

  Hej , jeg ser (tilfældigt) i service view at et batteri tryk er ved at løbe tør for strøm jeg har sat admin op, så jeg skulle få besked på mail.. mail opsætning virker men jeg får ikke besked på mail. virker funktionen ikke for jer ? (den ligger heller ikke i spam mappen)
 14. Ren+e

  Hjemmesimulering

  skal lige forstå det. så jeg kan ikke ændre ude og hjemme indikation kun ved hjælp af f.eks et 2 sl. tryk hvor den ene tast er "UDE" og den anden er "HJEMME" ?
 15. Ren+e

  Hjemmesimulering

  hvordan får jeg simulering til enten at være on el. off - nu er den on i et millisekund og skifter selv til off igen. (gælder for begge input)
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.