Jump to content

Ren+e

Members
 • Posts

  53
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ren+e's Achievements

 1. Ren+e

  tilføj IHC tryk

  Det var godt ! Sjovt , det er præcis 1 år siden jeg bøvlede med det samme :-) Så er det bare igang med alt det andet HA kan.
 2. Ren+e

  tilføj IHC tryk

  ovne for har jeg taget den der hedder tryk så prøv med den der hedder ->sluk
 3. Ren+e

  tilføj IHC tryk

  service data der skal stå ihc_id: 37978 men du skal finde id på selve funktionen i ihc (højre side) den du har, er på trykket på knappen og det vil ikke virke. (Samme problem jeg også havde længere oppe i tråden)
 4. Ren+e

  tilføj IHC tryk

  har du prøvet det jeg skrev?
 5. Ren+e

  tilføj IHC tryk

  # Prøv dette i yaml, det virker. - url: 'http://192.168.1.3' username: ihc_username password: ihc_password info: true binary_sensor: - id: 4614748 name: x_slukalt_udgang_værksted inverting: false note: v position: v type: light
 6. ja den virker - der er ikke batteri i, den laver sin egen energi, så den giver en klik lyd.
 7. det er lavet niko/servodan har lavet denne https://ledpaerer.dk/niko-hue-intense-hvid.html
 8. Ren+e

  tilføj IHC tryk

  Hej, nu virker det. jeg tog id fra den forkerte indgang, i mit hoved skulle det være på den indgang hvor jeg også havde mine tryk :-) Mange tak! Det er jo pisse smart :-)
 9. Ren+e

  tilføj IHC tryk

  Hej jeg har prøvet fra en automation og script, den sender også fint uden fejl - skriver "udløste 'scriptnavn') hvad kan være galt?
 10. Ren+e

  tilføj IHC tryk

  Så har jeg fået lagt FB ind som Light (skal de det?) binary_sensor: - id: 4614748 name: x_slukalt inverting: false note: v position: v type: light - id: 4644625 name: x_velmostsce inverting: false note: v position: v type: light - id: 8449372 name: x_kokken inverting: false note: v position: v type: light hvordan får jeg aktiveret den ? under automation har jeg gjort sådan (det virker dog ikke)
 11. Ren+e

  tilføj IHC tryk

  tak for tilbage meldingen - kigger lige selv på det i weekenden.
 12. Ren+e

  tilføj IHC tryk

  Tak, jeg er lige startet på det :-) - det var for ikke at lave samme scenarie i HA , som jeg har lavet i IHC -- men fedt hvis jeg bare kan aktivere FB er det jo perfekt.
 13. Ren+e

  tilføj IHC tryk

  Tænkte bare det ville være smart at have muligheden for en dims et sted kan aktivere et senarie , som ligger på en tryk knap.
 14. Ren+e

  tilføj IHC tryk

  Tak, det var lige det jeg søgte. Perfekt ! :-) Du skulle vel ikke vide om HA kan sende begge , altså så jeg kan aktivere et ihc tryk fra home assistent ?
 15. Hej Er der en der kan hjælpe mig med at tilføje er IHC 2slutte tryk til Home assistent Alle min lampeudtag , relæ m.m. er kommet ind men jeg kan ikke tilføje et tryk jeg har læst man skulle gøre sådan : ihc: - url: 'http://192.168.1.3' username: admin password: admin auto_setup: true info: true binary_sensor: - platform: ihc ids: 3063388: name: tryk
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok