Hop til indhold

Simon Thorsted

Members
  • Antal indlæg

    24
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Simon Thorsted's Achievements

  1. Hej Simon

    Jeg forsøger at få mine IHC tryk ind i HomeAssistant - men kan ikke gennemskue hvad jeg skal gøre. Ud fra din tråd "Home Assistant IHC mqtt light automation" lader det til at man skal skrotte den automatiske detektion af input/output fra IHC, og konfigurere dem alle manuelt. Er det korrekt? Og hvordan gør jeg i så fald det? Lige nu virker mine "light.*" entiteter fint i HA, men jeg ville jo også gerne have trykkene ind i HA, så jeg kan bruge dem til noget.

    Jeg håber du har tid til at give mig et hint :)

    Mvh Jan

    1. Simon Thorsted

      Simon Thorsted

       

      Hej undskyld jeg ser først nu du spurgte om noget .

      Her er hvad jeg kiggede i og fandt alle mine svar i 

      https://www.dingus.dk/help-testing-the-new-home-assistant-ihc-integration/#comment-782

      Jeg Fandt denne side og der var alt hvad jeg søgte

      https://www.dingus.dk/help-testing-the-new-home-assistant-ihc-integration/

      også denne viewer alternativ plugin er kommet til side så det gør alle ting nemere at finde:

      https://www.dingus.dk/home-assistant-ihc-viewer-not-just-a-viewer-anymore/#more-748

      og for at svare på dit spørgsmål så jo jeg bruger manuel config

       

       

       

  2. Nå ,men jeg har selv fundet svaret på mit spørgsmål og da jeg måske ikke helt fik spurgt ordenligt om hvad jeg søgte fik jeg jo ikke det svar jeg manglede ,men for at hjælpe andre så er her hvad jeg har fundet ud af og det fungere 100% godt og jeg er en glad mand igen Hele problemet er jeg har nogle smart pir (zigbee) jeg gerne ville bruge inde i ihc program ,men kunne ikke finde ud af at aktivere indput i ihc jeg har oprettet nogle dummi input i ihc som en pir . jeg fandt du af hvis man i filen "ihc_manual_setup.yaml" her selv opretter disse pir som switch sådan her : jeg fandt ud af derefter hvis man i call service : ( info fundet på denne hjælpsomme side : https://www.dingus.dk/ihc-and-home-assistant-tips/ ) i home assistent automation :
  3. Detter er jo et output jeg vil gerne simulere at en pir er on i ihc så jeg kan bruge i mine funktionsblokke sammen med de ihc pir jeg har i forvejen.
  4. Hej Er der en der ved hvordan man aktivere et pir input fra Home assistent jeg har prøvet binery sensor / state on, men det bliver ikke sendt videre eller opfattet af ihc? nogen der har en ide eller har det til at virke
  5. Nå har rettet ovenstående indlæg til noget er virker det var så simpelt at mine tryk var ikke inde i HA ,men det er de nu og alt spiller bare
  6. Hej Det er langt om længe lykkes mig at få ihc ind i HA , og ved at tilføje : ihc_manual_setup.yaml med alle tryk/input jeg har en smart pære der virker via lovelace kan tænde , dæmpe og slukke som den skal : Entity (lys) : light.bag_gang ( mqtt pære ) Entity (tryk) : binary_sensor.bryggers_til_bryggers_ved_fordoer_ov_180314 ( virker jeg kan se den skifter state i ihc oh HA ) binary_sensor.bryggers_til_bryggers_ved_fordoer_oh_180570 ( virker jeg kan se den skifter state i ihc oh HA ) Dette er toggle automation id: '1639047275709' alias: bryggers toggle description: '' trigger: - platform: state entity_id: binary_sensor.bryggers_ved_doer_ud_ov_179034 to: 'on' - platform: state entity_id: binary_sensor.bryggers_til_bryggers_ved_fordoer_oh_180570 to: 'on' - platform: state entity_id: binary_sensor.bryggers_til_bryggers_ved_fordoer_ov_180314 to: 'on' - platform: state entity_id: binary_sensor.bryggers_ved_doer_ud_oh_179290 to: 'on' condition: [] action: - service: light.toggle data: brightness: 255 color_name: white target:
  7. Hej setup : unraid server HA med supervisor og HACS ihc controler er instaleret via hacs så måske det er denne fil : ihc_auto_setup.yaml ændringerne skal laves i ??? Jeg er ved at gå til over ikke kan finde ud af det her det er mulig det står i en tråd jeg ikke har fundet ,men tro mig jeg har kigget og læst alt om både binary_sensor , switch og kigget en del på www.dingus.dk men selv om jeg har prøvet at add både binary_sensor og switch ,men jeg kan ikke søge trykket ???? jeg må overse en eller simpel ting og jeg har ingen fejl i HA ,jeg vil bare gerne have mine tryk frem ihc outputs og andet er fint kommet ind ,men ingen tryk hvor er de ????? søgning efter bryggers med id 179034 ???? Et udsnit af min configuration.yaml ( indtil jeg har fundet ud af det så bliver det flyttet til egen fil ) binary_sensor: - platform: ihc autosetup: True ids: # type: opening # inverting: True # Bryggers ## Tryk 4 tast 179034: name: bryggers_ved_doer_ud_ov_179034 179290: name: bryggers_ved_doer_ud_oh_179290 179546: name: bryggers_ved_doer_ud_nv_179546 179802: name: bryggers_ved_doer_ud_nh_179802 switch: - platform: ihc autosetup: True ids: # type: opening # inverting: True # Bryggers ## Tryk 4 tast 179034: name: bryggers_ved_doer_ud_ov_179034 179290: name: bryggers_ved_doer_ud_oh_179290 179546: name: bryggers_ved_doer_ud_nv_179546 179802: name: bryggers_ved_doer_ud_nh_179802 Burde der ikke komme en Entiti frem med navn "bryggers_ved_doer_ud_ov_179034"
  8. Hej Er der en der har en funktions blok eller en der har en god ide til hvordan man nemt deaktivere div. ur og aut. sluk/tænd funktioner når der er skole ferie ,helligdage ,måske et tryk et sted med diode der deaktivere eller ?? en der har svaret . Det er fordi jeg har lyset og rulle gardiner på børne værelserne til at aktivere på hverdage om morgenen som vækkeur ,men det er jo ikke smart at skal ind og redigere i ur funktions blokken hver gang ,nogen der har en løsning eller en god ide .
  9. Tak det ligner lige det jeg mangler :-)
  10. Hej Kan nogen ikke fortælle mig om der er en funktions blok der kræver aktiv handling for at tænde og holdes tændt af pir ? uden man skal til at blande "and" og "avanceret kip" sammen så det ikke er så uoverskuelig ? Eller kan en måske bikse noget sammen , på forhånd mange tak for hjælpen .
  11. hvad er " IHC-Bridge.." og hvor kommer filen fra /hvad er kilden ?? jeg er lidt nysgerrig.
  12. Hej igen . Er der nogne der har deres openhab2 til at fortælle vejret idag , klokken , dato , nyheder jeg kunne vilde godt tænke mig at komme lidt videre , jeg har rules til at køre til sonos hvor jeg har leget med Marry der kan sige "lyset er blevet tændt " men man bliver jo lidt træt af at høre på det det kunne jo være lidt federe hvis når man træder ud på badeværelset om morgenen af få lidt info som nyheder eller hvad man nu er til hilesen Simon
  13. Switch sonoff_sw1 "Sonoff switch 1" {ihc="<0x5312", mqtt=">[theBroker:cmnd/sonoff/power:command:ON:on],>[theBroker:cmnd/sonoff/power:command:OFF:off]", autoUpdate="false"} Hvad jeg kan se kommer recource (ihc) ikke til openhab2 , via : Switch sonoff_2 "sonoff_1" {ihc="<51546", mqtt=">[broker:/test/sonoff_1:command:ON:1],>[broker:/test/sonoff_1:command:OFF:0]"} jeg har { ihc="<51546" ) til at virke i en anden linje så den er rigtig nok Denne linje virker ( uden ihc recource ) : til samme mqtt sonoff ( sonoff_2 ) Switch sonoff_2 {mqtt=">[broker:/test/sonoff_1:command:ON:1],>[broker:/test/sonoff_1:command:OFF:0],<[broker:/test/sonoff_1 :state:ON:1],<[broker:/test/sonoff_1:state:OFF:0]"} Nogen der kan hjælpe ? på forhånd tak. Simon.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok