Hop til indhold

Simon Thorsted

Members
  • Antal indlæg

    24
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Simon Thorsted

  1. Nå ,men jeg har selv fundet svaret på mit spørgsmål og da jeg måske ikke helt fik spurgt ordenligt om hvad jeg søgte fik jeg jo ikke det svar jeg manglede ,men for at hjælpe andre så er her hvad jeg har fundet ud af og det fungere 100% godt og jeg er en glad mand igen Hele problemet er jeg har nogle smart pir (zigbee) jeg gerne ville bruge inde i ihc program ,men kunne ikke finde ud af at aktivere indput i ihc jeg har oprettet nogle dummi input i ihc som en pir . jeg fandt du af hvis man i filen "ihc_manual_setup.yaml" her selv opretter disse pir som switch sådan her : jeg fandt ud af derefter hvis man i call service : ( info fundet på denne hjælpsomme side : https://www.dingus.dk/ihc-and-home-assistant-tips/ ) i home assistent automation :
  2. Detter er jo et output jeg vil gerne simulere at en pir er on i ihc så jeg kan bruge i mine funktionsblokke sammen med de ihc pir jeg har i forvejen.
  3. Hej Er der en der ved hvordan man aktivere et pir input fra Home assistent jeg har prøvet binery sensor / state on, men det bliver ikke sendt videre eller opfattet af ihc? nogen der har en ide eller har det til at virke
  4. Nå har rettet ovenstående indlæg til noget er virker det var så simpelt at mine tryk var ikke inde i HA ,men det er de nu og alt spiller bare
  5. Hej Det er langt om længe lykkes mig at få ihc ind i HA , og ved at tilføje : ihc_manual_setup.yaml med alle tryk/input jeg har en smart pære der virker via lovelace kan tænde , dæmpe og slukke som den skal : Entity (lys) : light.bag_gang ( mqtt pære ) Entity (tryk) : binary_sensor.bryggers_til_bryggers_ved_fordoer_ov_180314 ( virker jeg kan se den skifter state i ihc oh HA ) binary_sensor.bryggers_til_bryggers_ved_fordoer_oh_180570 ( virker jeg kan se den skifter state i ihc oh HA ) Dette er toggle automation id: '1639047275709' alias: bryggers toggle description: '' trigger: - platform: state entity_id: binary_sensor.bryggers_ved_doer_ud_ov_179034 to: 'on' - platform: state entity_id: binary_sensor.bryggers_til_bryggers_ved_fordoer_oh_180570 to: 'on' - platform: state entity_id: binary_sensor.bryggers_til_bryggers_ved_fordoer_ov_180314 to: 'on' - platform: state entity_id: binary_sensor.bryggers_ved_doer_ud_oh_179290 to: 'on' condition: [] action: - service: light.toggle data: brightness: 255 color_name: white target:
  6. Hej setup : unraid server HA med supervisor og HACS ihc controler er instaleret via hacs så måske det er denne fil : ihc_auto_setup.yaml ændringerne skal laves i ??? Jeg er ved at gå til over ikke kan finde ud af det her det er mulig det står i en tråd jeg ikke har fundet ,men tro mig jeg har kigget og læst alt om både binary_sensor , switch og kigget en del på www.dingus.dk men selv om jeg har prøvet at add både binary_sensor og switch ,men jeg kan ikke søge trykket ???? jeg må overse en eller simpel ting og jeg har ingen fejl i HA ,jeg vil bare gerne have mine tryk frem ihc outputs og andet er fint kommet ind ,men ingen tryk hvor er de ????? søgning efter bryggers med id 179034 ???? Et udsnit af min configuration.yaml ( indtil jeg har fundet ud af det så bliver det flyttet til egen fil ) binary_sensor: - platform: ihc autosetup: True ids: # type: opening # inverting: True # Bryggers ## Tryk 4 tast 179034: name: bryggers_ved_doer_ud_ov_179034 179290: name: bryggers_ved_doer_ud_oh_179290 179546: name: bryggers_ved_doer_ud_nv_179546 179802: name: bryggers_ved_doer_ud_nh_179802 switch: - platform: ihc autosetup: True ids: # type: opening # inverting: True # Bryggers ## Tryk 4 tast 179034: name: bryggers_ved_doer_ud_ov_179034 179290: name: bryggers_ved_doer_ud_oh_179290 179546: name: bryggers_ved_doer_ud_nv_179546 179802: name: bryggers_ved_doer_ud_nh_179802 Burde der ikke komme en Entiti frem med navn "bryggers_ved_doer_ud_ov_179034"
  7. Hej Er der en der har en funktions blok eller en der har en god ide til hvordan man nemt deaktivere div. ur og aut. sluk/tænd funktioner når der er skole ferie ,helligdage ,måske et tryk et sted med diode der deaktivere eller ?? en der har svaret . Det er fordi jeg har lyset og rulle gardiner på børne værelserne til at aktivere på hverdage om morgenen som vækkeur ,men det er jo ikke smart at skal ind og redigere i ur funktions blokken hver gang ,nogen der har en løsning eller en god ide .
  8. Tak det ligner lige det jeg mangler :-)
  9. Hej Kan nogen ikke fortælle mig om der er en funktions blok der kræver aktiv handling for at tænde og holdes tændt af pir ? uden man skal til at blande "and" og "avanceret kip" sammen så det ikke er så uoverskuelig ? Eller kan en måske bikse noget sammen , på forhånd mange tak for hjælpen .
  10. hvad er " IHC-Bridge.." og hvor kommer filen fra /hvad er kilden ?? jeg er lidt nysgerrig.
  11. Hej igen . Er der nogne der har deres openhab2 til at fortælle vejret idag , klokken , dato , nyheder jeg kunne vilde godt tænke mig at komme lidt videre , jeg har rules til at køre til sonos hvor jeg har leget med Marry der kan sige "lyset er blevet tændt " men man bliver jo lidt træt af at høre på det det kunne jo være lidt federe hvis når man træder ud på badeværelset om morgenen af få lidt info som nyheder eller hvad man nu er til hilesen Simon
  12. Switch sonoff_sw1 "Sonoff switch 1" {ihc="<0x5312", mqtt=">[theBroker:cmnd/sonoff/power:command:ON:on],>[theBroker:cmnd/sonoff/power:command:OFF:off]", autoUpdate="false"} Hvad jeg kan se kommer recource (ihc) ikke til openhab2 , via : Switch sonoff_2 "sonoff_1" {ihc="<51546", mqtt=">[broker:/test/sonoff_1:command:ON:1],>[broker:/test/sonoff_1:command:OFF:0]"} jeg har { ihc="<51546" ) til at virke i en anden linje så den er rigtig nok Denne linje virker ( uden ihc recource ) : til samme mqtt sonoff ( sonoff_2 ) Switch sonoff_2 {mqtt=">[broker:/test/sonoff_1:command:ON:1],>[broker:/test/sonoff_1:command:OFF:0],<[broker:/test/sonoff_1 :state:ON:1],<[broker:/test/sonoff_1:state:OFF:0]"} Nogen der kan hjælpe ? på forhånd tak. Simon.
  13. Hej. Er der en der kan hjælpe mig med om man kan få openhab2 til at sende en mqtt besked ved 1 tryk på et ihc indgangs tryk , så jeg kan styre nogle sonoff moduler ? Meget gerne med et eksembel da jeg ikke kan kode selv please help ps : jeg har openhab2 til at køre med ihc , mqtt broker og sonoff til mqtt mangler bare hvad der skal sendes ved tryk på ihc det må jo kunne lade sig gøre da openhab jo ser tryk og bare skal omsætte det til en mqtt . pps : jeg vil bare lige sige via. openhab app. på 4g på mobilen køre mqtt mega hurtigt til sonoff så det kunne lk godt lære lidt af :-) det spiler bare , men det kunne være cool hvis jeg kunne blande de to verdener lidt mere da det jo ville åbne flere muligheder . Venlige Hilsen Simon
  14. Hej Kunne jeg ikke få lov til at se nogle af dine filer så jeg kan komme lidt videre items og sitemap rules osv evnt. post dem her på siden eller du kan maile dem direkte mig please ,jeg mangler div. info så jeg kan komme videre jeg har lige instaleret openhap2 og har fået binding med ihc og kan tænde og slukke lys med habpanel ,men jeg for ingen tryk frem i UI ?? har forsøgt lidt med sightmaps men uden held , jeg er ikke it programør men med lidt læsning og copy paste kommer man langt .
  15. Hej Jeg tillader mig lige at blande mig lidt ,er ved at lære openhab2 lidt at kende så lige et par extra spørgsmål. Er det openhab "1" i taler om her ? ,jeg tænkte om en af jer ved hvordan man kan få ihc items ind i classic ui eller kan man kun bruge ihc items i HABPanel ? jeg har openhab2 installeret og har fået kontakt med ihc nu og kan nu "Switch" lidt med ind og udgange det virker fint ,men hvis det skal blive rigtigt smart for at kunne bruge openhab app så skal items jo ind i classic for at man kan se dem og bruge dem til noget . Hilsen Simon.
  16. Hej jeg er lige startet på openhab2 kan nogen sige mig ud fra dette fra loggen om det betyder openhab har (Binding ) fat i ihcèn eller ? 2017-02-01 21:39:37.300 [INFO ] [b.core.service.AbstractActiveService] - IHC / ELKO LS refresh and notification listener service has been started 2017-02-01 21:39:37.322 [INFO ] [nhab.binding.ihc.internal.IhcBinding] - Connecting to IHC / ELKO LS controller [IP='10.0.0.3' Username='nomis1' Password='******']. ( det er de eneste 2 linjer der har noget med ihcèn at gøre fra loggen ) jeg mangler nogle linjer jeg kan sidde ind i things er der nogen der kan hjælpe mig igang ? så jeg kan se om den henter noget , en test linje og måske nogle linjer jeg kan starte med så jeg kan komme lidt længere , som i nok kan se er jeg ikke it programør ,men kan godt lide at rode med det her så please hjælp mig videre til næste skridt ! Simon
  17. kan man ikke slette når nu den er solgt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  18. Hej jeg vil gerne købe en visility
  19. Hej Jeg har anskaffet mig en microsoft surface pro 2 , kan jeg via. Wiever modulet og scene design få den til at kunne alle de ting en visility kan ?
  20. ServiceView er væk fra en dag til den andener ServiceView holdt op med at virke kan pludslig ikke kalde min Controler op via. ip ?? nogen der har prøvet dette ??jeg har genstartet og opdateret til nyeste firmware men lige lidt hjalp det . IHC visual kobler fint på og henter program via af samme ip som jeg kalder via. browser ??
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok