Jump to content

EjvindHald

Members
 • Posts

  496
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

EjvindHald last won the day on December 17 2021

EjvindHald had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  København

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. LK har leveret en FB til styring af KLF 100 med den funtionalitet, som du efterspørger. FB’en virker også til det nuværende KLF 200 modul. Den er inkluderet i en ældre version af Visual beregnet til HW 2. Måske har jeg den, men det kan jeg ikke se nu pga. ferie.
 2. Jeg bruger openhab modbus til mit Panasonic Air Con. Det virkede først efter jeg byttede a og b ledningerne. De skal åbenbart sidde på én bestemt måde.
 3. I en eltavle er det bedst at bruge kontaktorer, som er relæer, der er “pakket ind”. Jeg bruger kontaktorer fra Eltako, som udmærker sig ved, at de er bistabile og dermed har lavt strømforbrug og lav varmeudvikling i trukket tilstand. De er normalt billigere at købe i en tysk webshop end i Danmark. De er tilgængelige i flere varianter, som alle monteres på DIN skinne. Se fx denne smalle variant, som findes i 24 volt udgave.
 4. Hvilken firmware version har din V3 controller? Hvis du ikke har opgraderet til nyeste firmware version, kan den risikere at blive “bricked”. Dvs. ophøre med at fungere og skal ombyttes.
 5. EjvindHald

  Data logging

  Du kan læse mere om mulighederne på dette link, som indeholder en fin beskrivelse. Jeg har selv installeret en Postgres database til opsamling.
 6. Der er ret tit brugte 230 volt output moduler til salg her eller på DBA til en rinelig penge. Du kunne købe et sådant og få udskiftet dit nuværende modul. Herefter kan du i ro og mag skille det nuværende ad, og du har formentlig 7 relæer som reserve.
 7. Ja, jeg har også bemærket, at Windows 11 har denne adfærd. Ved ikke hvorfor. Udover Mikkels gode forslag kan du også åbne projektfilen i notepad og så konvertere hex værdier til decimal.
 8. Prøv at kontrollere i Visual projeket hvad din elektriker rent faktisk har konfigureret. Måske han har benyttet udgangen "Indikering af alarm" til dit statustryk. I vejledningen til alarm fb står der om denne: Indikering af alarm Indikerer at alarm detekteret. Ved alarm udløst af PIR blinker diode (antal blink = nr. på PIR), ved sabotage, overfald eller magnetkontakt lyses konstant. Et OPUS 66 statustryk består af 2 grønne og 2 røde dioder, og farverne kan ikke ændres.
 9. Du skal benytte Deconz minimum version 2.15 for at genkende Wiser enheder. Samtidig skal din Conbee ii usb stick være opdateret med nyeste firmware. Wiser enhederne skal være nulstillet - dvs. ikke forbundet med Wiser Gateway. Herefter kan du adoptere dem i Deconz. Se endvidere
 10. Jeg har valgt at benytte modulet fra Steen som vist her til at forøge antal indgange. Han skriver selv, at de kun skal bruges med svagstrømstryk, og det gør jeg uden problemer. Nogen bryder sig ikke om dette modul, fordi der er en mulighed for sammenfald, hvis der trykkes på forskellige svagstrømstryk samtidig. Det problem har jeg aldrig oplevet i praksis.
 11. Hej Claus Jeg har ingen porte åben - det er for risikabelt. I stedet har jeg konfigureret vpn type L2TP på min Ubiquity router. Det virker fint både med Windows og min iPhone.
 12. Min ser således ud: version: '3' services: ihccaptain: image: arberg/ihccaptain:latest container_name: ihccaptain environment: - TZ=Europe/Copenhagen restart: "no" ports: - "8100:80" - "9100:443" volumes: - /home/ejvind/ihccaptain:/homebridge
 13. Ja, jeg kører også IHC Captain i Docker administreret af Portainer. Det virker fint. Jeg er på ferie uden adgang til min docker compose fil, så jeg kan ikke sanmenligne.
 14. Jeg har haft et problem, hvor jeg har mistænkt IHC strømforsyningen for at sende transienter ud, som ødelage noget svagstrømselektronik. Men jeg ved ikke med sikkerhed, om det var kilden til problemet. Uanset hvad så besluttede jeg at installere et EMC filter inkl. beskyttelse mod transienter udefra. I beskrivelsen står bl.a. "Possible interferences generated in the equipment are strongly attenuated". EMC filteret er produceret af Schurter og hedder FPBB Rail. Den findes i flere varianter, og jeg købte type FPBB-V3TI-0190.VD gennem digikey.dk Jeg har vedlagte 2 billeder og produktbeskrivelse. Hvis du vælger at installere et sådant modul, er der flere ting at være opmærksom på. Send mig gerne en PB før evt. bestilling af modul. De viste trekanter på det ene billede er 3d printet for at afskærme ledere med enkeltisolering. Jeg har betalt en grafiker for at tegne dette i 3d klar til print. Schurter EMC protect module FPBB Rail.pdf
 15. Hej Jeg har brugt lidt tid på at integrere Wiser produkter med openHAB og derfra videre integration med IHC og Hue pærer. For de interesserede kan man en video på dette link. Den samme integration kunne også godt være lavet med Home Assistant. Bemærk at der kræves nyeste version af Phoscon sw og nyeste version af firmware på usb enheden. De eksakte minimum versionsnumre fremgår af YouTube beskrivelsen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok