Hop til indhold
IHC-User.dk

EjvindHald

Members
 • Antal indlæg

  179
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  3

EjvindHald last won the day on January 14

EjvindHald had the most liked content!

Om EjvindHald

 • Rang
  Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Location
  København

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. EjvindHald

  Valg af Lysdæmper

  @Henning Pedersen Hvorfor mener du, at Philips Hue kun er til sjov?
 2. I denne tråd har jeg den 9. januar 2019 uploaded en reduceret udgave af fb 1.2.04/1.2.05 for at få be- eller afkræftet, om det er et problem med wireless med lysregulering via scenarier. Jeg har selv haft samme problem og symptomer som dine, og jeg forsøger, om det er muligt at identificere en mulig fejl i firmwaren. Du er velkommen til at teste denne fb og poste, om det gør en forskel. Se i øvrigt denne tråd om samme emne.
 3. Jeg vil gerne købe nogle Danfoss termostater type RET24 VF, som ikke længere produceres. Denne model findes også i 2 andre varianter med hhv. natsænkning og ikke potentialfri, men de har ingen interesse. Typeangivelsen kan ses på bagsiden af hovedmodulet, og der er mere info her Skal bruges som reservedel til eksisterende varmestyring via IHC.
 4. På I det vedlagte screen shot fra Ulrik er Tænd/reguler op og Sluk/reguler ned på dimmeren ikke forbundet. Det er netop disse 2, som benyttes til regulering i den test fb, som jeg henviser til.
 5. Hvis du ser denne tråd igennem, kan du læse, at der muligvis er et firmware problem med lysregulering op og ned via scenarier. Det er kun regulering, som er mistænkt - ikke at sætte et scenarie eller tilbagemelding fra dimmeren. Derfor har jeg i den samme tråd den 9. januar 2019 uploaded en reduceret udgave af fb 1.2.04/1.2.05 for at få be- eller afkræftet, om det er korrekt. Du er velkommen til at teste denne. Selv har jeg benyttet denne fb siden 8. januar i år uden problemer, men det er ikke nok til endeligt at få be- eller afkræftet, om det forholder sig sådan. Flere testere vil være fint. Inden da havde jeg samme symptom som det du beskriver. Hvis det viser sig, at mange oplever forbedret stabilitet, vil det være et testresultat, som kan videregives til LK med henblik på, at de etablerer en permanent løsning.
 6. Jeg benytter denne her, som giver 0-10 volt analog signal ud afhængig af tiden med højt signal. Dvs. hvis en output 24 udgang er åben i 4,3 sekunder, så giver den 4,3 volt. Denne spænding holdes, indtil output modulet igen går høj i en periode. @Henning Pedersen har venligt lavet en fb til at styre den med.
 7. EjvindHald

  SD kort indhold

  SD kort indhold View File Jeg har her placeret indholdet af mit SD kort til hw7. Yderste folder er en guid, og jeg ved ikke, om denne værdi er specifik for min installation eller generisk. Selve SD kortet er formateret i linux formatet ext3. Submitter EjvindHald Submitted 01/14/2019 Category IHC Control Visual 3 Firmware
 8. Jeg har netop nu uploaded indholdet af mit SD kort i download sektionen. Men jeg var muligvis for hurtig, idet filens størrelse kun er 194 KB, hvilket nok er for lille til at kunne rumme firmwaren. Muligvis er det VIS projektet komprimeret.
 9. Version 1.0.0

  9 downloads

  Jeg har her placeret indholdet af mit SD kort til hw7. Yderste folder er en guid, og jeg ved ikke, om denne værdi er specifik for min installation eller generisk. Selve SD kortet er format i linux formatet ext3.
 10. Måske var jeg lige lidt for hurtig. Der er kun én fil på kortet, og den hedder "stored" uden extension. Den er ret lille - kun 194 kb - så jeg tror alligevel ikke, at det er firmwaren. Måske er det VIS projektet i komprimeret format. Hvis jeg åbner denne "stored" fil i Notepad, så er det helt ulæseligt. Tak for dit spørgsmål - jeg har rettet mit indlæg jf. dette.
 11. Kortet er næsten tomt i lighed med LK's eget sd kort, hvis man ikke har slået logning til. Men der er betydeligt større kapacitet end LK's eget kort, som kun er på 512 MB. I et sådant embedded linux produkt - som IHC controlleren er - er belastningen på SD kortet lille med deraf lav sandsynlighed for et defekt kort. Hvis man alligevel ønsker et ekstra robust sd kort, kan man overveje en type V30 - se link her. Standarden er lavet med udgangspunkt i kontinuerlige videooptagelser, som nok er den belastningstype, der giver højst belastning på sd kort. Kameraproducenten Axis anbefaler V30.
 12. Der er flere, som har haft udfordringer med opgradering af en hw7 controller til firmware 03.03.18. Derfor besluttede jeg at være lidt forsigtig og gjorde følgende: Fandt en ældre ledig bærbar PC, som jeg installerede Ubuntu linux distribution på. Det var faktisk overraskende nemt med simple peg og klik. Tog SD kortet ud af min hw7 controller og kopierede alle filer til PC'en. Der var ingen 'hidden' filer. Formaterede et gammelt 64Gb SD kort i ext3 format, som også er formatet, der bruges i LKs sd kort. Herefter kopierede jeg alle filer til det nye kort og satte det i controlleren. Controlleren blev genstartet og startede fejlfrit op med mit eget SD kort - se skærmkopi. Herefter opgradede jeg firmware til 03.03.18 på mit kort og det fungerede fejlfrit. Mit eget kort brugt til den første test blev atter fjernet og erstattet af det oprindelig kort fra LK, hvor jeg ligeledes foretog firmware opgradering uden fejl. Så det er muligt at have sit eget SD kort dels til aftestning af ny firmware før endelig installation, dels som backup, hvis det originale LK kort skulle blive defekt. Edit: Det er efterfølgende gået op for mig, at man ikke kan konkludere, at sd kortet indeholder firmwaren. Jeg kontrollerede ikke firmware nr før opgradering nr. 2. Der er kun én fil på kortet, som hedder "stored". Den fylder i mit tilfælde kun 194 KB, hvilket nok ikke kan rumme firmwaren - selv i compileret format.
 13. EjvindHald

  OpenHab2 KIP

  Se indlægget her fra @Claus Skovgaard den 24. marts 2018. Hvis du gør sådan, så undgår du regler, og dine kip bliver meget simple. På fb 1.10 Simpel Kip har du også en tænd og sluk og den forbinder du bare i Openhab. Enten Items ved binding 1 eller som Channel i binding 2.
 14. Du burde blot kunne sige “ok google sluk alt lys”, hvorefter den selv finder alle lys og slukker disse. Dvs. den bruger ikke din funktion. Men hos mig kan jeg ikke få det at fungere korrekt - det ser ud til at den i visse tilfælde laver et kip. Det virker fint i Siri.
 15. Jeg oplever det samme - måske er det Homekit bindingen.
×
×
 • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.