Jump to content

EjvindHald

Members
 • Content Count

  359
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

EjvindHald last won the day on January 8

EjvindHald had the most liked content!

About EjvindHald

 • Rank
  Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Location
  København

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. EjvindHald

  Læksensor

  Det ser rigtig godt ud. Hvad er det præcise stand-by strømforbrug i mA? - og kan man købe en af dig?
 2. Se om Lovelace UI i Home Assistant på dette link - https://www.home-assistant.io/lovelace/ - der er også flere YouTube videoer om det. I toppen er der mulighed for at definere faneblade, og der har jeg ganske enkelt tildelt flere rum. Se nedenstående screen shot fra Home Assistant med køkken og termostater vist:
 3. Hej Peter Jeg løb ind i samme problem, så jeg kontaktede Jens på dingus.dk - det er ham, som har lavet denne integration. Jeg foreslog, at han tilføjede unik id på alle IHC elementer - se link: https://www.dingus.dk/ihc-and-home-assistant-tips/ Imidlertid tror jeg ikke, at det er noget, som han arbejder på jr. hans svar. I stedet har jeg blot defineret enhederne og tilhørende rum i Lovelace UI i HA, som er meget nemt at arbejde med. Det minder om Habpanel i Openhab eller Pages i den nye Openhab 3.0.
 4. Det viste screen shot er fra Nest termostat E, som direkte integrerer til Google Home. Men jeg bruger som nævnt ikke Google Home, så jeg har ikke sat HA til vise noget der.
 5. Se dette link og læs indlægget fra @Claus Skovgaard 7. februar 2017. Du skal sætte HA til en sende en dummy kommando med jævne intervaller + forøge timeout, som han gjorde det i openHAB.
 6. Hvilken firmware version er der på din 6.1 controller?
 7. Jeg er også privatperson, og jeg er - meget venligt - blevet stillet om til supporten ved flere lejligheder. Kan dog ikke huske tlf. nr. Prøv evt. hovednr. og spørg efter IHC support. Tænker at du specifikt skal nævne, at det har været uden sim kort i en periode samt diodestatus. Ud fra dette kan de sikkert identificere problemet.
 8. Som jeg husker det, så er det en logfil eller lignende, som på mystisk vis kan blive “fyldt op”, hvis der mangler sim kort i en periode. Det er derfor, at man skal sørge for altid at have sim kort i. Jeg ved ikke, om der findes en løsning på det, så jeg foreslår at kontakte supporten. Det er en designfejl, så måske de kan være lidt large mht. garanti. Skriv gerne konklusionen her i tråden.
 9. Jeg har også den nye DIN skinne lysdæmper monteret og konfigureret i bl.a. Home Assistant, og det virker fint. Dit setup ser korrekt ud. Jeg kan foreslå at kontrollere: Du SKAL bruge Visual Studio Code eller Linux "vi" og ikke Notepad til at editere filen. Notepad sætter nogle ikke synlige specialkarakterer, som ødelægger formatet. Check at mellemrum i filen faktisk er en Space og ikke blot en TAB eller lignende. Vær helt sikker på at det er korrekt decimal ID fra Lysniveau i Visual Kontroller Home Assistant loggen for evt. fejlbeskeder Det ser ud til at være
 10. EjvindHald

  Pushover

  Ja - det er ret enkelt. Der er en fin guide her med eksempel. Du skal først oprette en profil og muligvis betale et lille engangsbeløb til Pushover for en lifetime licens. Herefter er det bare at bruge det med openHAB, IHC Captain eller hvad der nu passer. Her ser et eksempel fra min rule fil: //Ringetryk fordør rule "RingetrykFordorOn" when Item RingetrykFordor received update ON then sendPushoverMessage(pushoverBuilder("Det ringer på fordøren hjemme")) end
 11. Er din IHC lysdæmper med tilbagemelding - dvs. IHC wireless Ø80 eller IHC DIN skinne RS485 LED dæmper? Kun disse dæmpere understøtter at du sætter en procent som en dimmer + tilbagemelding. Det er en forudsætning for HA. Man kan muligvis godt bruge andre IHC dimmere, men de vil så nok være on/off som en switch. Ved ikke om det kan lade sig gøre, da jeg kun bruger IHC dimmer med tilbagemelding, og de virker fint.
 12. Den skal sættes op som Contact i Things og du behøver ikke angive readonly. I Items skal det også være en Contact, og state er OPEN eller CLOSED.
 13. Læs de tidligere indlæg i denne tråd. Du skal have en lysdæmper model med tilbagemelding.
 14. I have both openhab and HA connected to IHC and there are pro and cons for both products. In some cases I have made two way sync using mqtt - e.g if support for some hardware only exist in one of these products.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok