Jump to content

EjvindHald

Members
 • Content Count

  394
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

EjvindHald last won the day on April 14

EjvindHald had the most liked content!

About EjvindHald

 • Rank
  Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Location
  København

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prøv at installere IHC Captain med sin egen bruger på IHC controlleren. Det vil hjælpe med at identifcere, om problemet er netværk, IHC controller eller openHAB.
 2. Hvilken firmware version er der på din controller? - og hvilken model controller har du? Firmware version 2.7.220 har det mønster, som du beskriver.
 3. Det er formentlig ikke noget med openhab og IHC, men noget andet. Ideer kunne være: Vær 100% sikker på, at du har ikke duplicate ip adresser i din installation. IHC controlleren skal have fast unik ip adresse. Hæv timeout tiden i openhab til din forbindelse til IHC Controlleren. Det kan du gøre i din IHC Thing file eller direkte i openhab menuen, hvis du bruger den.
 4. Jeg ved, at dimmeren har en firmware med indbygget logik til beskyttelse mod transienter fra fx. lysstofrør. Men jeg ved ikke mere om, hvad der præcis sker i disse situationer. Måske spørg LK supporten eller se om problemet kan forbindes med noget lignende dette.
 5. Måske er din strømforsyning ved at stå af. Prøv at måle om den giver den nødvendige spænding.
 6. Jeg benytter også fb’en til hjemmesimulering, men ingen tryk til at aktivere eller deaktivere. I stedet lader jeg totalalarm=on aktivere den, mens alarm=off deaktiverer hjemmesimulering. Det virker fint til mit behov.
 7. Ligesom @Kandersenså kan jeg jeg varmt anbefale @Henning Pedersen, som du kan træffe på hp@i-bi.dk eller tlf. 20 62 00 30
 8. Hvilken controller version bruger du? - Visual hænger sammen med dette. Ovenstående skærmkopi er fra Visual, som benyttes til controller 3, hw 7.
 9. Hej igen Er du sikker på, at du har seneste version af Visual? Se vedlagte skærmkopi hvor controlleren default genstarter ved upload af nyt program.
 10. Jeg ved ikke helt, hvad du mener med dette. Men hvis du har ændret dit IHC program, og sendt den nye version til IHC controlleren med default settings, så vil IHC Controlleren genstarte. En sådan genstart medfører, at den aktive session fra Home Assistant ikke længere er gyldig, og HA skal foretage login på ny. Hvis det er dit scenarie, så er det nemmeste blot at genstarte Home Assistant, så vil den forsøge login igen. Husk at tildele hver klient - her HA - sit eget brugernavn og tilhørende kode i IHC controlleren.
 11. OpenHAB kan ikke give dig mere funktionalitet end du kan i IHC. Og du kan ikke styre denne dimmer trinløs i IHC - hertil kræves en model med tilbagemelding. Det er wireless ø80 eller DIN Led dimmer, som kræver controller ver. 3. Men hvis dine Memory indgange på dimmeren er tilsluttet, kan du aktivere dem, så du på den måde kan sætte et bestemt lysniveau.
 12. Hej @Jørgen Møllegaard: Hvad blev konklusionen? Fik du udskiftet til skærmet kabel og hjalp det? Jeg spørger, fordi jeg har en af disse LED dimmere installeret med et IHC-Link kabel på under 10 meter, og den virker fint. Nu overvejer jeg at forlænge kablet, så flere kan dimmere kan tilsluttes, og her vil den samlede kabellængde blive ca. 20 meter.
 13. Der er ikke behov for ændring af Docker image. Automatisk start eller ej er noget du selv styrer via enten Docker Compose or Docker Run setup.
 14. EjvindHald

  API

  Jeg bruger både OpenHAB og Home Assistent side om side til forskellige formål. IHC Captain er en super app, men jeg bruger den ikke så meget, når jeg har de andre. Men det er jo en smagssag. IHC Captain har den store fordel, at du ikke behøver at sætte dig ind i Linux og andet teknik. Med de andre apps er du nødt til at opbygge et vist minimum kendskab til Linux.
 15. EjvindHald

  API

  Det kan du i Home Assistant eller OpenHAB, som begge har fint grafisk UI og app til mobil. Begge har også interface til bl.a. IHC.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok