Jump to content
IHC-User.dk

EjvindHald

Members
 • Content Count

  309
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

EjvindHald last won the day on October 6

EjvindHald had the most liked content!

About EjvindHald

 • Rank
  Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Location
  København

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. EjvindHald

  Antenne A100

  @mfpJeg har en model A110-65, som jeg købte som reserve. Den kan du købe for kr. 500 + fragt. Hvis du er interesseret, så send mig en pm.
 2. EjvindHald

  Kamstrup elmålere

  Send mig en pm ang. dette.
 3. Du har allerede en fortrådet installation, som er meget stabil, hvilket trådløs ikke altid er. Hvis det var mig, ville jeg investere i den nyeste IHC controller og det nødvendige antal LED tavledimmers. Det bør være den helt nye model med tilbagemelding, fordi den er bedst til smart home. Denne løsning vil fungere meget driftssikkert, og du kan bruge eksisterende kontakter. Endvidere kan du tilføje openHAB/Home Assistant/IHC Captain for at få adgang til smart home funktionaliteter.
 4. airlink dimming noden er “Lys niveau”. Så vi siger det samme: 1. Vær sikker på, at du peger på id til “Lys niveau” fra Home Assistant. 2. Vær sikker på, at du har en dimmer med tilbagemelding. Dvs. wireless ø80 eller den nye LED dimmer til montering i tavlen. Og så er det en god ide først at kontrollere, at det virker i Home Assistant. Du kan følge med i IHC ServiceView. Først når det er bekræftet, kan du sende det videre til Apple Homekit.
 5. Hos mig fungerer det fint med et setup lignende dit. Husk at du skal pege på "Lys niveau" i din funktionsblok - ellers virker det ikke. I øvrigt fungerer det bedst med dimmere med tilbagemelding såsom wireless Ø80 eller den nye LED tavledimmer. Jeg benytter den sidste. Har du flere spørgsmål, så spørg Jens på dingus.dk - det er ham, som har lavet integrationen til Home Assistant.
 6. Du mangler dimmable: true for at fortælle at det er en dimmer og ikke on/off lys. Se https://www.home-assistant.io/integrations/ihc/
 7. Hi Johan This is a known problem with hw 6.1. For unknown reasons the users can simply disappear. You need to search in this forum for a “Reset” user package, which has been uploaded. Fetch that one, connect via USB and send it to the controller. I had the same problem and I solved it that way. Later, I had the same problem with hw 7, but I could not make the package work here. Instead, I had to submit a full reset for hw 7.
 8. For at hjælpe er det vigtigt at du oplyser openHAB versionen både i det gamle og nye setup. Der sker ændringer mellem versioner, og det er muligvis årsagen. Først bør du kontrollere, at dit Item rent faktisk indeholder en temperatur. Så start med at fjerne ["CurrentTemperature"] , da det muligvis giver fejl. Herefter kan du finde dine Items i paperUI eller BasicUI via en browser. Det sidste kræver, at du har lavet en sitemap fil. Hvis du ikke kan finde dem i paperUI eller der blot står “-“ i stedet for en talværdi i BasicUI, så skal årsagen findes. Hvis Item er ok, så prøv at bruge {homekit="CurrentTemperature"} i stedet for. Se https://www.openhab.org/addons/integrations/homekit/
 9. Det er en fil, som du selv skal oprette ved manuel konfiguration. Se https://www.ihc-user.dk/forum/forums/topic/8077-best-practice-openhab2-binding-ver-2/
 10. Da @Pauli Anttila lavede openHAB bindingen, havde han ikke dette hardware tilgængelig.Derfor kunne han ikke lave autodiscovery af LED dimmer. Men jeg ved, at han nu har både controller hw 7 og en LED dimmer, så han kan tilføje dette. Jeg har selv denne LED dimmer, som jeg har sat som dimmer i Things file, og det virker fint. Jeg har ikke tilføjet noget manuelt i paperUI.
 11. Læs på det link som jeg gav. Du kan blot installere bindingen, og så kan du slå denne setting til i paperUI.
 12. Hej Tom - (long time, no see) At sniffe wireless protokollen er ikke helt trivielt - se dette link. Jeg tror, at det nemmeste og billigste for dig vil være at købe en brugt controller hw 6.2 og så installere firmware 2.7.199. Det er en meget stabil firmware, og man skal kun lave nogle få workarounds i settings pga. Java, så virker det fint. Imidlertid risikerer du, at wireless via IHC Controlleren ikke er helt så stabil, som dit nuværende stand alone setup. Se fx. her og her. Fb'en fra Henning, som jeg uploadede i en af trådene, tager toppen af problemerne, men det er fortsat ikke 100 % stabilt. Der kan gå måneder imellem problemer, men de opstår en gang i mellem. Jeg kender kun én 100% driftssikker og stabil løsning, som er den nyeste IHC Controller hw 7 med den nye trådede LED tavledimmer. Det benytter jeg, og jeg har endnu ikke oplevet fejl. Men det er en dyrere løsning for dig. Send mig en pm, hvis du ønsker flere detaljer. Ejvind
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.