Hop til indhold

Christian Bentzen

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Christian Bentzen's Achievements

  1. Efter den seneste update af Windows er der tilsyneladende indlagt en blokade mod 'ukendt' indhold således af hvis man ønsker Installations rapporter udskrevet fra Controlleren får man en melding på at websiden er blevet #blocked. Er der nogen der har oplevet samme problem - og måske fundet en løsning ? Mvh, Christian Bentzen
  2. SIM kortet understøtter 2G iflg. udbyderen, så det burde ikke være det. Jeg forsøger at checke med Schneider vedr. loggen. Foreløbigt tak for dine svar.
  3. SMS modemmet har siddet i anlægget et stykke tid - men med SIM-kort isat og strøm på, men aldrig virket. Jeg har prøvet SIM kortet i min alm. telefon, hvor det virker. Det er uden PIN-kode, men om udbyderen understøtter 2G ved jeg faktisk ikke. Det er fra Greentel.
  4. GSM-LED'en og SIM-kort LED'en bliver ved med at blinke (0,5 Hz), selvom det samme SIM-kort virker fint i min telefon - samme sted som antennen er placeret. Status LED lyser konstant. Jeg har prøvet at resette SMS modemmet, men det hjalp heller ikke. Nogen gode ideer ?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok