Jump to content

Silmansbear

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Silmansbear's Achievements

  1. Jeg fik hentet IHC starter inden på LK og installeret og kan også åbne det og når jeg så skriver controllerens ip/usb kommer hovedmenuen også frem, men lige meget om jeg tilslutter med ip eller usb, siger den blot forbindelse mislykket ?? Kan godt tilgå controlleren via pc klienten og indlæse/udlæse programmer både via ip og usb. Hvad gør jeg galt ?
  2. Hej Mikkel, jeg har samme problem. Har købt 2 styk nye IHC Controllere Visual 3 og kan godt lægge programmer på dem begge, både med USB og via netværket. Men når jeg skal logge ind på Administrationen via netværk spørger den efter password som jeg jo fint logger ind med når jeg logger på det installeret LK IHC Visual 03.04.71.03 og også med usb. Men når jeg prøver at tilgå administrationen på controlleren, siger den blot at login mislykkedes. Jeg får advarsel fra Java når jeg prøver at tilgå den, men kan trykke på behold fil og så åbner den fint controllerens startside hvor man kan vælge administration, serviceview mf. jeg har ligeledes prøvet at installere dit program, men får fejl fra min Windows 10 at det denne app ikke kan køre på din pc ? Hvad gør jeg forkert ? lyder jo underligt det er begge Controllere der skulle fejle Noget ?
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok