Jump to content

nutela

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nutela's Achievements

  1. Hej Jeg mangler en funktionsblok som kan dette: Når mit kodetastetur (ikke ihc) sender et signal vil funktions blokken åbne for 4 ind gange og 4 udgange. i en given tidsperiode. hvor jeg vil kunne bruge mit status tryk (4 knapper og 4 dioder) og når der så er gået en tid lukker den fra igen så hverken knapper eller lys virker, nogen der kender en FB der kan et? på forhånd tak
  2. Har opsat app, router (fra udbyder med kabel direkte til ihc) og ihc har kunne bruge appen og nu kan jeg ikke komme i kontakt via appen. har tjekket for opdateringer alle steder og div opsætninger. men syntes ikke der er nogle fejl. min udbyder er fibia hvis de kan lave fejl nogle der kan se en fejl eller kender til noget jeg skal prøve? kan godt kommuniker mellem pc og ihc via netværket.
  3. Hej. Er helt ny med ihc. så ikke nogle erfaring. jeg kan loade mit program i Visual til controller uden problemer. men kan ikke få kontakt når jeg prøver med admistationsprogrammet så får jeg en kunne ikke konnekter har læst og prøvet en masse på nette. firmware loader kan også opdatere.
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok