Jump to content
IHC-User.dk

Henning Pedersen

Members
 • Content Count

  1,420
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

Henning Pedersen last won the day on April 4

Henning Pedersen had the most liked content!

About Henning Pedersen

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Contact Methods

 • Website URL
  www.i-bi.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  -Odense
 • Interests
  www.i-bi.dk

Recent Profile Visitors

2,840 profile views
 1. Prøv med vedhæftede. Inden du selv kan bruge funktionsblokken skal den gemmes i Visuals funktionsbloks mappe, hvorefter Visual genstartes. God fornøjelse. Hoeberg.vis
 2. Velbekomme, glad for det lykkedes for dig. P.S. Bare fordi funktionen er avanceret, behøver programmet ikke nødvendigvis at være det.
 3. Hej Steen Velkommen til IHC-user Jeg har lavet en lille funktionsblok til dig. Åben programmet, højreklik på funktionsblokken og vælg "Gem...", "Gem" og vælg den mappe du vil gemme funktionsblokken i. Hvis det er din første skræddersyede funktionsblok, skal du nok først oprette en ny mappe. Du kan f.eks. kalde den "07. Egne". OBS Det skal være i den mappe som Visual foreslår. Når du har gemt den i "07 Egne" skal Visual genstartes, og du kan vælge den nye funktionsblok som du plejer. God fornøjelse. Husvandværk.vis
 4. Under download finder du min nye funktionsblok til udvendigt lys, V2, den kan alt det du efterlyser og mere til. De forskellige rampetider kan du indstille for hvert scenarie.
 5. Hej Hans Velkommen til IHC-user. Om der er nogen der har lavet den funktionsblok du søger, ved jeg ikke. Der er ingen af mine kunder der har efterspurgt den funktionalitet, selv om det både er muligt og burde give en forbedret komfort om sommeren. Jeg hjælper gerne med en god løsning. Du kan finde oplysninger om mig på www.i-bi.dk
 6. Hvis man tager den høje El forsyningssikkerhed, sandsynligheden for vand lækager, og strømforbruget af en magnetventil med i betragtningerne, så vil 100% mene at netop NO ventiler er en rigtig god ide.
 7. Hvis du flytter dine temperaturer ned under indstillinger, så kan du, under indstillinger på funktionsblokke, se alle dine værdier. God fornøjelse.
 8. Hej Niels Jeg har lige uploadet en ny version af min funktionsblok til udvendigt lys. Hvis du henter den, så er alle dine problemer løst. NB. Den skal lige godkendes først.
 9. Du må meget gerne give mig besked når den er godkendt. Mange hilsner, og tak for indsatsen. Henning
 10. Version 1.0.0

  17 downloads

  Jeg hjælper professionelt el-installatører over hele landet med at gøre IHC-arbejdet nemmere for dem, hurtigere for deres montører og bedre for deres kunder, og er ofte blevet kontaktet vedr. en funktionsblok til smart styring af det udvendige lys. Ud fra de mange forskellige ønsker og krav til smart styring af det udvendige lys, har jeg lavet denne mindre funktionsblok, som indeholder nogle af de fordele, mine kunder oplever i hverdagen. Det udvendige lys skal normalt ”bare” passe sig selv, dvs. det tænder, dæmper, øger og slukker automatisk i forhold til den ønskede virkemåde - uden behov for daglige manuelle betjeninger. Funktionsblokken kan derfor indstilles til næsten alle tænkelige og utænkelige muligheder. For højest mulig komfort vil en installeret bevægelsessensor altid holde tændt lys tændt. Dermed oplever kunden ikke, at lyset pludselig slukker, mens de opholder sig i området. Blokken kan uden problemer anvendes sammen med ét eller flere alm. relæ udgange, lysdæmpere med scenarier eller en kombination af disse. God fornøjelse.
 11. Udvendigt lys v2.0 View File Jeg hjælper professionelt el-installatører over hele landet med at gøre IHC-arbejdet nemmere for dem, hurtigere for deres montører og bedre for deres kunder, og er ofte blevet kontaktet vedr. en funktionsblok til smart styring af det udvendige lys. Ud fra de mange forskellige ønsker og krav til smart styring af det udvendige lys, har jeg lavet denne mindre funktionsblok, som indeholder nogle af de fordele, mine kunder oplever i hverdagen. Det udvendige lys skal normalt ”bare” passe sig selv, dvs. det tænder, dæmper, øger og slukker automatisk i forhold til den ønskede virkemåde - uden behov for daglige manuelle betjeninger. Funktionsblokken kan derfor indstilles til næsten alle tænkelige og utænkelige muligheder. For højest mulig komfort vil en installeret bevægelsessensor altid holde tændt lys tændt. Dermed oplever kunden ikke, at lyset pludselig slukker, mens de opholder sig i området. Blokken kan uden problemer anvendes sammen med ét eller flere alm. relæ udgange, lysdæmpere med scenarier eller en kombination af disse. God fornøjelse. Submitter Henning Pedersen Submitted 24-03-2020 Category IHC Program filer  
 12. Som jeg læser programmet så har du "kun" én tænding i køkkenet, som tænder/slukker/dæmper alle køkkenlamper. Hvis dette skal splittes op i to tændinger, én til vaskeøen og én til skabene, så skal din elektriker sætte yderliger et wireless relæ på i køkkenet og lave programmet til den. Du må gerne lave programmet selv, men du bør under ingen omstændigheder selv sætte det nye wireless relæ op. Tændingerne fra "Gang v. bryggers" og "Gang v. værelse" er ifølge programmet begge dokumenteret til "tænder lys i lille gang".
 13. De 4 ledige tryk på Kombi Dimmeren kan fint bruges. Der skal forhåbentligt ikke monteres noget om i selve installationen, men hvis du vedhæfter dit program, så kan jeg hurtigt afgøre det.
 14. Hej Thomas Hvis dine lamper er monteret på hver sin udgang, med eller uden dæmp, så burde det ikke være noget problem. Men det bliver nok nødvendigt med nogle "nye" tryk, så alle kan tændes og slukkes. Du kunne evt. overveje om dit nuværende setup med ét tryk til tænd/reguler op og ét andet til sluk/reguler ned skal ændres til ét tryk som både tænder, slukker og dæmper op/ned. Og velkommen til IHC-user
 15. Uhg - jeg blev lige nysgerrig og var inde på deres www side, hvor de stolt viser deres APP frem - sikke dog en gang ligegyldig lo...., det kan virkelig ikke bruges til noget som helst i en moderne bolig med integreret styring. Selv med den garanteret "billige" ekstra box kan anlægge ikke integreres med et intelligent hus styringssystem. I bedste fald kan kunden kun indstille anlægget lidt dårligere end standard indstillingerne. Eller er det bare mig der er ved at være en sur gammel mand, som har været spærret inden for længe pga. influenza eller hvad det nu er.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.