Jump to content
IHC-User.dk

Henning Pedersen

Members
 • Content Count

  1,113
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Henning Pedersen last won the day on April 4

Henning Pedersen had the most liked content!

About Henning Pedersen

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Contact Methods

 • Website URL
  www.i-bi.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Odense
 • Interests
  www.i-bi.dk

Recent Profile Visitors

2,002 profile views
 1. Sagtens Det afhænger af markisemotoren. Men typisk skal markiser have 230v.
 2. Jeg ville gå med nr. 2, også selv om der skal laves noget midlertidigt indtil tavlen bygget.
 3. Hej Henrik Velkommen til IHC-user.dk En hurtig test af dit program giver ikke anledning til fejl, så det er ikke der fejlen skal findes. Umiddelbart tænker jeg at der er sket en fejlmontering i lampestedet - du skriver selv at fejlen opstod efter noget arbejde med loft lyset i det ene værelse. Hvis det ikke giver noget så ville jeg prøve at genstarte controlleren, evt lægge et tomt projekt op inden du igen lægge dit projekt op.
 4. Det passer meget fint med at jeg har den på 3.3.7, og at den er væk på de seneste opdateringer. Jeg skal selvfølgelig have noget for at lave arbejdet, filmen var dog mere delt for at give dig en ide om alle mulighederne med iPad. Prøv at søge på IHCTablet, så kommer der flere film.
 5. Intet, men det er der heller ikke nu, og hvad er sandsynligheden for flere aktive alarmer. Husk at hovedopgaven for sirenen er at tiltrække din opmærksomhed.
 6. Yes - men husk at alle signaler skal på HVER SIN INDGANG, ikke noget med to på den samme. Er der ikke nok indgange i fb skal de sættes i serie, hvor du fører udgangen fra den 1. til en indgang på den næste. I den grad, det er faktisk årsagen til flere af LKs problemer med deres Bolig programmer.
 7. Det gør den fb du bruger i dag. En ELLER fb sætter udgangen = ON hvis én ELLER flere indgange er ON. Et IHC program bliver afviklet i den rækkefølge det er programmeret, så når du først har signal til tyverialarmen, så bliver ALT hvad der ligger af program i tyveriblokken afviklet FØR controlleren går videre til næste linje, dermed vil status på alarmen være ændret når der skal sendes SMS. Ved at flytte signalet til tyverialarmen nederst så vil dine SMS beskeder afspejle det der kommer til at ske.
 8. Du kører dem bare igennem en ELLER fb. Super.
 9. Nej - det er signalet fra 6.1.04 udgang "Udgang for puls brugerkode 1..6) til tyverialarmen der skal flyttes fra øverst til nederst.
 10. Ja - men det er da at gå over åen efter vand. gi mig lige et kald på 20620030, det er hvis hurtigere end skrive.
 11. En hurtig simulering af brugerkode 1 i Visual viser at det virker, omend modsat. Du får en sms om tilkobling når alarmen frakobles og modsat. Du retter det nemmest ved at flytte signalet til tyverialarmen på "Udgang for puls brugerkode 1" fra øverst til nederst. OBS før den op på den over først og dernæst tilbage igen. Du bør selvfølgelig gøre det samme med de øvrige. Der kan dog godt være forskel på visualisering på PC og drift i controller.
 12. Problemet kunne være at dit "status" signal fra alarmen skifter et splitsekund efter din puls. Ellers prøv at lægge dit program op
 13. Måske, men du kunne jo være heldig at finde en god brugt, jeg har bl.a. en ældre model 2 som jeg ikke bruger mere. Til inspiration så har jeg lavet denne iPad løsning til en kunde. https://drive.google.com/file/d/1Vf2U2PgWr1Sr-HQn955SZXzJo32aL-A7/view?usp=sharing
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.