Jump to content

Henning Pedersen

Members
 • Posts

  2,074
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  82

Henning Pedersen last won the day on January 4

Henning Pedersen had the most liked content!

3 Followers

Contact Methods

 • Website URL
  www.i-bi.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  -Odense
 • Interests
  www.i-bi.dk

Recent Profile Visitors

6,408 profile views

Henning Pedersen's Achievements

 1. Hej Morten Velkommen til IHC user Det kan evt. skyldes at du føre "Lysindikering" fra alle 3 lamper direkte ind på "Tilbagemelding". Hvis, så prøv at føre dem igennem en ELLER/OR funktionsblok inden du fører udgangen til indgang "Tilbagemelding" på funktionsblokken for det udvendige lys. Hvis du vil prøve en anden funktionsblok, så har jeg lagt én op i download sektionen, som i al beskedenhed er ret fremragende til udvendigt lys. Søg efter "Udvendigt lys V2". Den kan alt hvad du ønsker og mere til. God fornøjelse. Venligst Henning
 2. Ok, så skal du nok se nærmere på dine input moduler. Prøv, i serviceview, at højreklikke på en indgang fra et tryk, vælg "Log værdiskifte" kommer der en ny linje i nederste venstre felt når du fysisk trykker på det tryk, så er forbindelse fra tryk til IHC OK. Kommer der IKKE en ny linje så har du et problem i den fysiske verden, sandsynligvis løse/knækkede ledninger. Du kan se modulnummeret på samme måde som output. Go jagt.
 3. Hej Emil Velkommen til IHC user. Skulle elektrikeren mon have overset en ledning da den nye strømforsyning blev monteret. Det kan både være 24v og 0v. Prøv at kigge i serviceview om dem der virker er på samme output modul, og tilsvarende om dem der ikke virker, er på det/de samme output moduler. Output modulets nummer vises som føreste af de 2 tal efter "Datalinje" i nederste højre felt, når du klikker på "Udgang" på produktet i øverste venstre felt. Det sidste tal er den "adresse", som ledningen til lampe er monteret på output modul.
 4. Det ser rigtigt ud, har du evt. andre forbindelser på dine tryk og udgange, og ingen af de øvrige indgange er ON. Ses i serviceview. P.S. Når du ændre navnet på funktionsblokken, kan det være en god ide at beholde cifrene, det gør det nemmere af finde den præcise funktionsblok igen.
 5. Er ikke helt sikker på jeg forstå hvad du mener med at afbryde forbindelsen, tænker ikke det er nok "bare" at trække USB stikket ud. Så hvis man henter programmet fra controlleren, genstarter og sender, så bliver de nye indstillingsværdier gældende. Det skal prøves i morgen. Jeg prøver også lige med en V3.
 6. Hej Esben Velkommen til IHC user. Jeg er ikke sikker på at den funktionsblok kan det du ønsker. Jeg har godt nok "kun" version "a", og der fremkalder hver aktivering af PIR sensoren "Memory 1" og efter udløb af tid slukkes lyset. Om du kan finde en anden blok til 1-10v styring er usikkert. Måden det gøres på i dag, er med en 1-10v converter med et wireless lampeudtag foran. Med den opsætning kan du lave alle de scenarier du ønsker. Men det kræver selvfølgelig en ny converter. Hvis en ny converter ikke er løsningen, er du velkommen til at giv mig et kald, så finder vi en løsning.
 7. Det du oplever er helt efter bogen, og gud ske lov for det. Når du uploader et nyt program, hentes først alle de aktuelle kørselsværdier fra det kørende program, hvilket Visual også skriver. Dernæst uploades selve programmet og alle de hentede værdier genskrives til de respektive IDer. Hvis det ikke var sådan, ville du have behov for, manuelt, at sikre dig at alle værdier i Visual rent faktisk også stemmer overens med de akutelle/ønskede kørselsværdier. Hvilket hurtigt ville blive et kæmpe arbejde. Løsning: Hvis du skal ændre kørende værdier bør du bruge serviceView, sceneview, IHCRemote til telefonen eller IHCTablet til iPad. IHC Visual er kun til programmering, men hvis du absolut vil bruge Visual, så skal du først lægge et tomt projekt op.
 8. Det er svært at sige ud fra de forholdsvis få oplysninger. Du skriver f.eks. mulighed for skumringsrelæ, men ikke om du bruger den. Det kan både være funktionsbokken, dit arbejde eller noget fysisk der er defekt. Prøv evt. at vedhæfte dit program, så er jeg sikker på vi kan hjælpe med at lokaliserer fejlen.
 9. Jo - men kun hvis du har det hele inde i din v3 controller. Prøv evt. at vedhæfte et billede af din Visual opsætning.
 10. Hvis det er live data du vil se, så skal du bruge serviceview, ikke sceneview.
 11. Du er generelt på vej ud af en forkert tangent. Det er fint nok at du vil tænde/slukke dit lys med scenarieblokken, men du bør, for din egen skyld, bruge én scenarieblok for hvert enkelt rum/område. Desuden skal du være opmærksom på du skal bruge 2 tryk til hver udgang, da der ikke er kip funktion i blokken, og du får heller ikke mulighed for at øge/sænke lysniveauet fra trykkene. I den blok du viser, har du f.eks. både køkken, bryggeres og entré. Jeg tænker ikke at du, med ét tryk, vil indstille lyset i alle 3 rum på én gang, eller er der noget jeg misforstår. Det giver rigtig god mening af bruge scenarie blokke i f.eks. køkkenet, hvor man typisk vil ønsker fuld blus under madlavning, et andet niveau når der spises, et 3. niveau når der hygges i stue osv. Med der giver scenarieblokken fra deres Bolig koncept langt flere muligheder.
 12. De skal begge til IHC anlægget, klemme 20 til 0v og 21 til en indgang. Der ligger nogle forbrugsmåler Fber i download sektionen, mon ikke én af disse kan bruges.
 13. Henning Pedersen

  Controller 3.0

  Hvis adressen til "Modem konfiguration" på dit billede står til trone, så er den og din IHC controller ikke på samme netværk. Moden er på 192.168.0.x Controller er på 192.168.1.x de skal begge være på 192.168.0.x, hvor x kan være alt fra 1 til 255
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok