Jump to content

Henning Pedersen

Members
 • Posts

  1,840
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  66

Henning Pedersen last won the day on October 5

Henning Pedersen had the most liked content!

Contact Methods

 • Website URL
  www.i-bi.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  -Odense
 • Interests
  www.i-bi.dk

Recent Profile Visitors

4,836 profile views
 1. Alle funktionsblokke helt tilbage fra 6.1 brude virke uden problemer i en V3. Der er nogle gamle produkter som ikke er understøttet i V3, men ellers burde det være plug and play. Jeg bruger selv en kraftigt udvidet version af deres bolig koncept, og det virker fint. Hvis du har mange linjer i din master besked, så er det sandsynligvis der dit problem ligger. Del den op i flere hvis du kan.
 2. Det er ikke muligt, så det er forfra.
 3. Ja, den tænder kl 5.30 hvis det er mørkt, slukker når det bliver lyst og tænder igen om eftermiddagen når det igen bliver mørkt og slukker på det indstillede tidspunkt.
 4. Hej Hans Velkommen til IHC user. Inden du smider den ud, så prøv lige at skrabe/slibe kontaktpunkterne for batteriet, det har før fået liv i Wireless tryk. Der er hverken SMS modul eller alarmkomponenter i programmet, så det er meget forståeligt at det ikke virker som ønsket. Hvis det er halvmånerne på garagen du mener, då prøv, via Serviceview, at ændre "Tændtidspunkt" fra 15.00 til f.eks. 05.30. OBS: Hvis du i stedet vælger at ændre tiden i selve Visual programmet, så skal du først lægge et tomt projekt op, ellers slår ændringen ikke igennem. Håber det hjælper dig videre. Venligst Henning
 5. #Ejvind Jeg har en 03.04.44 fra november 2017, så din 03.03.37 må være ældre. Den sidste nye er 03.04.71. Anbefaler opgradering. 03.03.44 er FW opdateringen fra i dag. Der er flere wireless produkter der er udgået i de nyerer, derfor får du en advarsel om versionsfejl. Venligst Henning PS. jeg har opgraderet begge og har ingen problemer med nogle af java programmerne via alm. browser og lokalt IP.
 6. LK har fri givet en ny Visual 3 med mindre fejlrettelser og lidt ændringer i FBs, samt en ny FW til Visual 3 og de nye LED dimmer.
 7. Grøn/gul til jord Brun til udgangen fra IHC, du kender selv adressen fra programmet. Blå til 0v på DEN SAMME GRUPPE som udgangs adressen fra IHC er tilsluttet. God fornøjelse.
 8. Henning Pedersen

  Lampeudtag

  Hej Mikkeloe Velkommen til IHC user Det kan være lampeudtaget der er defekt, eller fasen i det er monteret forkert.
 9. Hej Patrik Velkommen til IHC user Inden du skifter for meget, bør du undersøge hvad der ret faktisk sker i programmet. Det gør du ved at tilslutte en computer til controlleren med et USB kabel, og skrive USB i adressefeltet i din browser. Men - det der nu bliver afviklet er baseret på JAVA, hvilket giver nogle udfordringer. Hvilke afhænger af din aktuelle java inst. på computeren, din version af controller og hvilken FW der ligger i den. Du kan dog med meget stor sandsynlighed undgå mange af disse problemer ved at bruge Mikkels IHC starter, som du finder på https://jemi.dk/ihc/starter/ På den side der kommer op, skal du bruge det program der heder "Serviceview", deri kan se alt hvad der sker i programmet. Ikke nødvendigvis, den du køber skal bare have en NPN udgang. Lægger 0v ud ved aktivitet. Nej.
 10. Husk at læse vejledningen, Go leg.
 11. Det burde ikke være et problem for din lokale elektriker, du skal "bare" lave dokumentation til ham som viser hvad der skal være i tavlen og hvordan det skal skrues sammen.
 12. Ja - den er perfekt til både alm. relæ udgangen, wireless og de nye 2 kanals dæmper. Du må endda gerne blande dem som du har lyst til.
 13. Du kan også bruge min funktionsblok "Udvendig lys v2.0", som du finder under download. Den giver dig langt flere muligheder for at skræddersy funktionaliteten af dit udvendige lys.
 14. Det kan være et stort, og tidskrævende detektivarbejde, at finde alle de anvendte ind- og udgange på så gammel en IHC controller. Men når I alligevel skal opgraderer til en IHC Visual 3, har jeg en meget let og smart måde at gøre det på. Se video: https://drive.google.com/file/d/192tcypnBHOpL0HLy1aSetW9wDAmsATGe/view?usp=sharing Videoen er på Dansk, håber det går.
 15. Mystisk, prøv at lægge et tom projekt i controlleren, inden du igen lægger dit kørende projekt op.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok