Jump to content
IHC-User.dk

Henning Pedersen

Members
 • Content Count

  1,276
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Henning Pedersen last won the day on November 27

Henning Pedersen had the most liked content!

About Henning Pedersen

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Contact Methods

 • Website URL
  www.i-bi.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  -Odense
 • Interests
  www.i-bi.dk

Recent Profile Visitors

2,429 profile views
 1. Hvis fejlen kun forekommer på syd tavlen, så kommer problemet ikke fra nord tavlen, da signalet til "Syd" er sidst i "Nords" sluk alt rutine. Der er heller ikke noget i "Syds" program der skulle gøre det, så problemet skal findes andre steder. Jeg har 2 bud: 1. Der er monteret "et eller andet" på "Syds" indgang 8.04 som ikke skal være der. I princippet bør der slet ikke være et indgangsmodul med adresse 8, men det fremgår ikke helt klart af programmet, du har i hvert fald ikke brugt de almindelige produkter til signaloverførsel imellem controllere. 2. Der er noget "gammelt" program i controlleren som driller. Prøv at lægge et tomt projekt i controlleren, genstart den og læg igen dit program i. Nu skriver du 22.30, men ikke om der sker noget i huset på det tidspunkt, er de på vej i seng eller sider de stille i sofaen? er det både hverdage og weekend og er det ALT lys der bliver slukket eller kun noget af lyset på "Syd" tavlen der slukkes.
 2. Vi kan sagtens hjælpe dig med programmeringen. Alt vedr. 230v bør du af flere årsager få en elektriker til at lave. Han vil også kunne lave en korrekt tilslutning af dit 230v modul til din controller.
 3. Har du ik batteri i din computer, brug evt. USB.
 4. Umiddelbart ser det rigtigt ud. Har kun testet i Visual og det virker hos mig. Det kunne tyde på at controlleren har nogle gamle programstumper som driller. Prøv at lægge et tomt projekt i controlleren og genstart den inden du lægger programmet ned igen. OBS: Du skal lige være opmærksom på at produktet "Magnetkontakt" er NC, altså sluttet. MEN selv om indgangen dermed er ON er den OFF internt i funktionsblokken indtil du har skiftet udgangen på produktet. Marker den i serviceview og tryk kortvarigt på mellemrumstasten.
 5. Den er jo ikke direkte fortrådet, men forbundet via en bus. Det er samme måde KNX og alle de øvrige bus systemer arbejder på. Hvordan skal programmet ellers vide hvilken hardware (lysdæmper) du monterer lyset i stuen på.
 6. Ja - man holder begge knapper nede til de blinker, ca. 3 sek, slipper og inden for 30 sek. skal man trykke på én af den igen til beskæftigelse.
 7. De talte frit om den til elektriker forum i går, så jeg tænker mundkurven er annulleret. RS485 bussen understøtter 32 stk, hvilket svarer til 64 dæmpere, det burde kunne række til de fleste projekter. De skal linkes på samme måde som Wireless.
 8. Listeprisen er jo kun vejledende, det er der ingen grossister der betaler, så mon ik det bliver billiger. Hvis indput på "Kanalsynkronisering" er On, så kører de to lysdæmper parallelt ifht. sidst signal på éen af dem, dvs. sidste signal bestemmer, hvilket kan være ok i meget store spotinstallationer, men med 200 VA pr. lysdæmper tænker jeg ikke det bliver aktuelt i ret mange boliger.
 9. Henning Pedersen

  Trådløs PIR

  Hvis du har strøm derude, kan du evt. bruge deres Wireless for indbygning indput 1-4 kanal.
 10. Ja - den har de samme muligheder som Wireless. Produktet ser sådan ud. Jeg var til elektriker forum med LK i går, her fik jeg oplyst at deres listepris bliver ca. 940, dertil kommer så grossistens fortjeneste og moms, bliver spænde at se hvor den havner. Og den kræver en Visual 3 controller, den kommer IKKE til at virke med Visual 6.2.
 11. Jeg var med til at teste, og i al den dokumentation der var med skrev de kun om 7.1
 12. Det behøves du ikke at frygte - det er fakta.
 13. Så vidt jeg er orienteret, er der ikke fysisk plads i kombi dimmeren til en opgradering.
 14. Det gør din controller - og dermed serviceview. Når du lægger et program ned på controlleren, så er 2. proces "Henter aktuelle kørselsværdier", derefter bliver programmet lagt ned, for så igen at "Sender aktuelle kørselsværdier". Alle værdier fra visual bliver dermed overskrevet med de aktuelle. Dine aktuelle kørselsværdier bliver IKKE hentet hår du henter programmet, hvilket ville have været ønskeligt. Problemet er dog kun aktuel hvis du lægger et tomt projekt ned imellem op- og download.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.