Jump to content

Henning Pedersen

Members
 • Posts

  2,263
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  98

Henning Pedersen last won the day on May 20

Henning Pedersen had the most liked content!

3 Followers

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  -Odense

Recent Profile Visitors

8,074 profile views
 1. Den FW der lige er blevet frigivet er KUN til 2 kanals dæmperne. Efter installation kan du, via administrator, opgradere selve dæmperne som du plejer.
 2. Det lyder godt. Hvor i landet bor du, der kunne jo være een herinde som kunne hjælpe.
 3. Ro på, IHC er for det første meget stabil, og da det var klart det største Home automation system i DK, er, og bliver, der lavet masser af komponenter der delvist kan erstatte både kabler og tryk. Hvormeget der skal skiftets i tavlen varierer fra system til system. Det afhænger selvfølgelig også af kompleksiteten at det anlæg der skal skiftes. Som jeg ser det, er den største udfordring pt. hos dem med meget Wireless eller de nye LED dimmer. Der har jeg endnu ikke set noget der kan genbruge det.
 4. Et multimedier vil være fint, på 24 v siden skal den stå på DC. Men da du “Er ikke så elektronisk stærk” og skal ind og rode i selve tavlen, vil jeg anbefale at du kontakter en elektriker. Strøm er IKKE legetøj, og forkert brug kan resultere i alle mulige skader på personer og bygninger mm.
 5. Velkommen til IHC user. Den nye strømforsyning kan godt være defekt, ses dog sjældent. Var den helt ny, eller er det en genbrugt. Der kan også være noget gået galt under monteringen. De plejer ikke at “sige” noget. Om den er defekt bør du ret hurtigt kunne afgøre ved at måle om der kommer 24v DC ud af den.
 6. Jeg har haft den til test i et hus med et 14Mb program og 7 stk. LED dæmmer. Her har den ikke fejlet, så du kan roligt opgradere.
 7. Jeg har haft eget firma, hvor jeg hjalp installatører over hele landet med deres IHC projekter. Til det formål lavede jeg mine egne funktionsblok serier, den simple som du har, og den avancerede som giver langt flere muligheder. Ingen af dem har været "ude" til almindelig brug. Derfor er blokkene heller ikke lavet med dokumentation over muligheder ved de forskellige forbindelser. Om jeg en dag lægger dem ud til offentligt brug ved jeg ikke. De avancerede overstiger desuden væsentligt hvad en elektriker uden speciale i IHC ville kunne udnytte. Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne, er du velkommen til at sende mig en privat besked.
 8. Det er mig der har lavet funktionsblokken, det er dog længe siden jeg har brugt den i et projekt. Umiddelbart tænker jeg, at hvis lyset virker elendigt, så er det programmeret forkert i forhold til jeres aktuelle ønsker. Funktionsblokken er en forholdsvis simpel blok, som ikke kan ret meget andet end at tænde/slukke og dæmpe lyset. Jeg har andre blokke som giver langt flere muligheder for komfort, sikkerhed og fleksibilitet, så systemet kan sagtens opgraderes. Venligst Henning
 9. Udskiftning, evt. opgradering til en større strømforsyning er ikke noget problem for en elektriker, det kræver intet IHC kendskab, og tager ca. en 1/2 time. En ny 72W (den store) kan købes for lige under 1500,- på nettet.
 10. Hej chrsoes Velkommen til IHC user. Hvis I ikke ønsker at benytte jer af IHCs mange muligheder, så få en elektriker ud og bypass alle udgangene. Derefter er der konstant strøm på alt. Hvis IHC anlægget kun køre lyset, kan I nu slukke for det. Elektrikeren vil sikkert tilbyde at nedtage og bortskaffe IHC anlægget ganske gratis, det er dog en dårlig forretning for dig, da IHC er et ganske kapabelt system, og selv gamle brugte IHC komponenter sælges til høje priser. Og alt efter hvordan jeres IHC anlæg er skruet sammen, kan det potentielt langt mere end Ikeas trådfri. Jeg ville derfor ikke kaste mig ud i en udskiftning af anlægget. Årsagen til de daglige genstart kunne meget vel være strømforsyningen der er ved at stå af. Venligst Henning
 11. Så må vi jo håbe at LK læser med, og syntes det kunne være en god idê. Ikke helt forstået, da jeg syntes det er lidt selvmodsigende. Tænker du er med på det, men bare lige for god ordens skyld, så er der flere "tilbagemeldinger" på den samme ændring. Hvis du f.eks. ændre niveauet fra 0 til 90%, så vil du få 2 eller flere tilbagemeldings niveauer før den rammer 90%. Dette skyldes tiden dæmper bruger på at sætte det nye niveau, jo længere tid, des flere tilbagemeldinger. Ved ikke om dette evt. kan give dig forkerte værdier i OpenHAP Go søndag.
 12. Det tror jeg der er mange der gør, men hellere vente til de har den rigtige. Jeg tvivler på at de får lov til at åbne en ny fejlfinding når først FW er ude. Lidt spøjst at du oplever fejl tændinger med niveau, det lykkedes aldrig mig af fremprovokere nogen under mine tests. Derimod oplevede jeg at controlleren, efter tid, blev utrolig langsom og ikke kontakt bar via USB eller net.
 13. Det et lidt tid siden jeg sidst har lavet det, men dette plejer at virke. Ipad opsætning.pdf God fornøjelse
 14. Det skal nok spille, og du er altid velkommen, også hvis din kammerat vil have mere end bare simpel kip ud af anlægget.
 15. Næsten perfekt, du mangler kun lige at føre "Lys niveau" fra dæmperen tilbage til funktionsblokken.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok