Jump to content

Henning Pedersen

Members
 • Posts

  2,029
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  79

Henning Pedersen last won the day on March 29

Henning Pedersen had the most liked content!

3 Followers

Contact Methods

 • Website URL
  www.i-bi.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  -Odense
 • Interests
  www.i-bi.dk

Recent Profile Visitors

6,061 profile views
 1. Har du prøvet LKs tangentdesigner, der får du både nye symboler og nye tangenter. Om de stadig findes til dit produkt, ved jeg ikke.
 2. Så vidt jeg er orienteret, så virker LK´s wireless faktisk som alle wireless komponenter burde virke. Den lytter om der er plads på "nettet", hvis ikke, venter den. Men mange andre komponenter plapre bare løs uden grund, og dermed bliver der ikke meget plads tilbage til LK´s. Det er lidt som når 5 mennesker fører en samtale, de opdragne venter til der er en pause, mens nogen bare elsker at høre sig selv.
 3. Når du sender projektet til controlleren henter den i trin 2 alle de aktuelle kørselsværdier, herunder dine aktuelle værdier for max og min. niveau. I trin 5 bliver disse værdier igen overført til controlleren, hvilket er meget smart da du ellers ville risikere at alle kunde ændre indstillinger ville være væk efter hver indlæsning af nyt program, også ved små ændringer. Hvis du vil være helt sikker på at det kun er de væredier du har i dit Visual projekt der bliver brugt, skal du starte med at sende et tomt projekt over først.
 4. Jeg er heller ikke 100 meter mester i Lan opsætninger, men jeg ved dog at ALT skal være i samme adresse område, og det er dit ikke. Du skriver at din ruter har adressen 192.168.0.1, hvis det er tilfælder så skal ALT andet have en adresse der begynder med 192.168.0.xxx. Din controller er på 192.168.1.
 5. Der var rigtigt nok noget rod med wireless kommunikationen på både 6.2 og 71 controller, mener aldrig rigtig der blev fundet en ordenlig løsning på det. Har haft flere kunder som har bytte dæmperen, for senere at teste den hjemme uden problemer. Man kunne gøre noget, men kan ikke huske det, prøv LK, og hvis du er privat siger du bare at du kommer fra Andeby El eller hvad du lige kan finde på.
 6. Det forekommer mig at jeg i nogle af mine afprøvninger har haft ét wireless tryk på 2 controller, men kan huske forkert. Men prøv det, og selvfølgelig uden at nulstille den.
 7. Sommerkomfort bruges normalt til at holde, især, badeværelsesgulve lune om sommeren, uden at opvarme selve rummet ret meget. For at gøre dette skal anlægget skifte til udelukkende at styre efter gulvtemperaturen. Dette sker ikke ved simpel skift til "Ubeboet".
 8. Hvis du "bare" sætter anlægget i ubeboet fra 17 til 20, så vil det virke med ét simpelt ur til den opgave, og så dag/nat sænkning via uret til varmen i de enkelte rum. Har dog svært ved at se at din sommerkomfort skulle kunne virke den vej rundt. Det skal dog siges at jeg ikke bruger LKs blokke til varmen, så jeg er måske ikke helt fremme i skoene her. Dit program ser rigtigt ud.
 9. Jeg har fastpris heldigvis. Hvis jeg har forstået det korrekt så vil du, ved at stoppe opvarmningen fra 17 til 20, KUN kunne sparre, hvis du har variabel pris. Hvis du har fast pris betaler du et gennemsnit af hele døgnet, uanset hvornår du bruger det. Og dermed vil du ikke sparre specielt meget ved at slukke i 3 timer, udover selvfølgelig at du kun har varme på i 21 timer og ikke i 24.
 10. Ja med betjeningspanelet, uret og pumpestyringen som over-/underordnet, og 5.2.05 i hvert rum. Ja, men hvis du vil lukke for varmen imellem 17.00 og 20.00, kommer du til at bruge 2 ur blokke. I LKs version - ja. Du kan kun skifte imellem beboet, ubeboet og frostsikring, et langt på ét af tangenter sætte anlægget til test mode. Hvis anlægget altid skal køre i "Beboet" og du aldrig skal bruge f.eks. test, så kan du roligt droppe den. Det ved jeg ikke hvad er? P.S. Hvis du bruger temperatur sensoren til flere ting og også vil have den på iPad, så skal du sikre dig at forbindelsen imellem produkt og funktionsblokken er den sidste/nederste forbindelse, ellers virker det ikke. Du skal dog være opmærksom på at det KUN er dagtemperaturen du ændre via telefon/iPad, setpunkter for både rum og gulv ved både nat og dag sænkning bliver desværre ikke reguleret tilsvarende.
 11. Nej. Hvis du holder musen over den indgang får du at vide hvordan den virker. "Ved puls til- eller frakobles skalsikring (kip-funktion). Forbindes f.eks. til 6.1.01 kodetastatur uden memoryfunktion." De skriver f.eks. men du kan jo bare bruge noget andet.
 12. Ja da, jeg laver det ofte så skalalarmen automatisk bliver tilkoblet når familien går i seng.
 13. Det er generelt en rigtig dårlig ide at lade flere funktionsblokke (FB) styrer den samme udgang. Man bør i stedet, og som 1. prioritet, finde én FB som har den ønskede funktionalitet og lade den styre udgangen. Eller som jeg skrev i sidste indlæg, hvis det bare er simple udgang fra f.eks ure, samle dem i en ELLER / OR FB. Problemet kan dog være at finde den rigtige FB til opgaven. Til udvendigt lys har jeg lagt blokken "Udvendigt lys V2.0" op i download sektionen, som du er velkommen til at bruge. OBS. da du har to ure, skal de føres igennem en ELLER / OR FB inden signalet føres videre til indgang UR på funktionsblokken. Ellers kommer du ud i de problemer som Lars1 beskriver. Din PIR sensor skal tilsluttes indgang "Aktivitet". God fornøjelse.
 14. Hej tiwang Er det kun under visualisering i Visual eller også i den virkelige verden. Under visualisering registrer aftenuret at lyset tændes, hvorefter den slukker, da dens tid ikke er opfyldt. Så i realiteten tænder morgenuret lyst i et splitsekund, inden aftenuret slukker det. Løsningen er at køre dine on/off signaler igennem et OR led, dermed opnår du også at det kun er én funktionsblok der styrer lyset. God fornøjelse
 15. Nej, det kan ikke laves direkte fra Visual. Det skal enten gøres via eksternt program eller direkte i .ifb filen, hvilket jeg ikke vil anbefale. Gem i stedet din hjælpefil på din computer eller print den ud, så kan du altid hente den viden du skal bruge der.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok