Hop til indhold
IHC-User.dk

Henning Pedersen

Members
 • Antal indlæg

  990
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  7

Henning Pedersen last won the day on December 2

Henning Pedersen had the most liked content!

Om Henning Pedersen

 • Rang
  Platinum Boarder

Contact Methods

 • Website URL
  www.i-bi.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Odense
 • Interests
  www.i-bi.dk

Seneste besøgende på profilen

1.792 profil visninger
 1. Henning Pedersen

  Dos

  Nu skriver du DOS i overskriften, hvilket vel betyder at kunden har en gammel controller uden "moderne" muligheder. Jeg har så lidt erfaring med de gamle controllere at jeg ikke kan hjælpe direkte, udover at det kunne være en anledning til at få skiftet den gamle inden den selv vælger at stå af, f.eks. den 24. På en ny ville du kunne bruge funktionsblokken til sengelamper.
 2. Henning Pedersen

  bin/IHCFile controller usikkerhed

  Jeg fik først samme besked som Allan. Efter rettelse til store bogstaver "IHCFile" så var der ingen problemer.
 3. Henning Pedersen

  Hvilken lysdæmper har jeg

  På modtageren som Thomas linker til, står der ikke 3 og 4 på de nederste tryk, du har en kombi dimmer. Hvis du vil ud over de fleste problemer med LED så vil jeg anbefale dig at skifte til en ny Ø80 wireless dæmper, eller vente på den nye dæmper til DIN skinne montering som er på vej. P.S. Tråden handler om hvilken dimmer Johan har - ikke om du tror, eller ikke tror på, at den nye dimmer er på vej.
 4. Henning Pedersen

  Gardin styret af Solsensor eller temperatur

  Ikke rigtigt, der er ikke tilbagemelding fra gardinerne, så hvor gardinet er, vil altid blive et gæt. Det kan dog godt være et kvalificeret gæt. Med endestop i gardinerne burde problemet heller ikke være særligt stor under almindelig drift.
 5. Henning Pedersen

  Gardin styret af Solsensor eller temperatur

  Et ELLER led var blevet til et OG led, hvilket jo ikke er det samme. Jeg har tilføjet udlæsning af nede og oppe. Nyt program Joakim.vis
 6. Henning Pedersen

  Opdatering til IHC remote version 1.4.5

  LK har erfaring for at en gammel 6.1 controller kan stå af ved opgraderingen. Jeg har på fornemmelsen at det kan ske hvis der ligger et stort program i controlleren. Altså et program som fylder mange bit. Jeg ville hente programmet, lægge et nyt tomt projekt op og så opgradere. Men som sagt, det er kun en fornemmelse.
 7. Henning Pedersen

  Hjemmesimulering Visual 1.32

  Ups - jeg havde ikke lige bidt mærke i overskriften, du har en gammel Visual 1 kontroller, og der kender jeg ikke funktionsblokkene - beklager.
 8. Henning Pedersen

  Hjemmesimulering Visual 1.32

  Du kunne evt. bruge 2.1.02. uge ur, hvor du indstiller hvornår du ønsker lyset tændt og fører puls for On og Off op til din kip blok.
 9. Henning Pedersen

  Hjemmesimulering Visual 1.32

  Hej Søren Hvis du har lavet det før, er det så ikke "bare" et spørgsmål om at få det aktiveret.
 10. Henning Pedersen

  Tænd/sluk Elpatron i buffertank - Funktionsblok

  Hej Akselt Velkommen til IHC-user En funktionsblok med den funktionalitet findes ikke, men du kan selv lave den. Du har allerede detaljeret udtænkt hvordan den skal virke, dermed har du i princippet også lavet det sværeste arbejde. Resten er bare at "gøre" det du har besluttet, hvilket selvfølgelig kan være svært hvis man ikke har prøvet før, så du få lige opskriften her. Under den lokalitet hvor du ønsker funktionsblokken, højreklikker du på "Lokalitet" - vælg "Tom Funktionsblok". Programmering af funktionsblokke foregår på samme måde som alm. IHC programmering med drag and drop. Lav som vist Jeg har lavet det med to stk. alm IHC temperatursensorer, hvis du har andre sensorer i tanken som giver et ON/OFF signal skal du i stedet bruge alm. indgange. God fornøjelse. PS. Hvis du ønsker at gemme dit arbejde til en anden gang, højreklikker du på funktionsblokken og vælger "Gem". Gem den f.eks. under punkt 7. egne. Efter genstart af Visual kan du nu genbruge blokke. Tilføjet Jeg bør måske lige tilføje at venstre side er dine ind- og output til/fra funktionsblokken, højre side er selve programmet. Du indsætter ind- og udgange ved at højreklikke på hhv. ind- eller udgange i venstre side.
 11. Henning Pedersen

  Gardin styret af Solsensor eller temperatur

  Hej Joakim Hermed den ønskede funktionsblok. Joakim.vis God fornøjelse Det var på ingen måde for at tage noget fra dig, kun for at hjælpe Joakim
 12. Henning Pedersen

  Gardin styret af Solsensor eller temperatur

  Hvis det "bare" er en blok som kører gardinet helt eller delvist ned ved høj temperatur og sollys, og op igen når solen er væk eller temperaturen kommer under f.eks. 22 grader, så skal jeg gerne lave den i morgen. Bruger selv en serie af gardinblokke som bl.a. har denne funktion.
 13. Henning Pedersen

  2 tændinger i hall

  Går ud fra det er et ældre hus uden kontroller. = Stand alone. Hvert kombi relæ har én relæudgang, så der skal bruges to stk. De øverste tryk er standard til relæet, hvor venstre tænder og højre slukker. De nederste kan programmeres op til andre wireless komponenter. f.eks. det andet kombi relæ. Du kan derfor "nøjes" med to kombi tryk, hvor de øverste tryk tænder lyset på samme etage og de nederste tænder på anden etage.
 14. Inden du begynder at frigive 230v moduler skal du lige være obs. på at 230v modulet er fysiske relæ udgange som klikker, hvilket sagtens kan høres. 24v modulet er lydløs. I øvrigt ser ud til at der kun er 8 ledninger på dit tryk og at de 3 dioder er luset, hvis det er tilfældet så kan du ikke kontrollerer alle 3 dioder.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.