Jump to content

Henning Pedersen

Members
 • Posts

  2,184
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  91

Henning Pedersen last won the day on October 19

Henning Pedersen had the most liked content!

3 Followers

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  -Odense

Recent Profile Visitors

7,420 profile views
 1. Det er ofte svært når man skal kombinerer flere forskellige funktionsblokke, I er velkomne til at downloade min blok til det udvendige lys. Den ligger under download, søg efter Udvendigt lys v2.0. Blokken er specifikt lavet til det uvendige lys og giver langt flere muligheder for intelligent styring.
 2. Du mangler at føre en forbindelse fra dæmperen til lysniveau på funktionsblokken. Løser det dit problem.
 3. Ud fra dit 2. billede som ikke viser data fra dine dæmpere, vil jeg mene at du ikke har ordenlig forbindelse til dem. Som Lars skrev, så SKAL der være 230v på dem, men er faktisk i tvivl om man overhovedet kan se dem hvis der ikke er. Og dine kan godt ses. Kan se du har SMS modul på, sidder den SIDST på RS485 bussen, ellers tænker jeg det er fejlen.
 4. Dine LED dimmer er IKKE linket. Umiddelbart vil jeg gætte på at RS485 bussen er monteret forket.
 5. Bortset fra at jeg ville lægge SLUK ALT signalet ind på funktionsblokken frem for direkte på produktet, så tænker jeg det vil virke når du lægger det i controlleren. LKs måde at lave deres scenarielink på, kan ikke simuleres i Visual. Desuden behøver du ikke trække "Lavt niveau" over, den bliver kun brugt ved "Natdrift" eller hvis du bruger indgangen "Lav". Når du tænder lyset, bliver dine indstillinger i linket fremkaldt, dvs dine 100%. Når lyset skal slukkes bruger LK 2 linjer, først "Reguler", og umiddelbart derefter "Stop regulering" hvilket resulterer i et "sluk" signal.
 6. Ud fra din beskrivelse er det ikke muligt at afgøre hvordan du får liv i de andre ventiler. Lister lige et par forslag til hvad der kan være gået galt. Gulvtemperaturen har været høj, og funktionsblokken er gået i fejl tilstand. Bruger du evt. signalet fra temperatursensoren til andet, hvis ja, så SKAL linket til varme funktionsblokken være SIDST. Rum temperaturen er højre end ønsket. Blokkens indstilling kan også være blevet ændret f.eks. rum eller gulv. Dit første billede er den du bruger til at ændre den ønskede temperatur, og den burde være aktiv på din ipad. Det andet billede er fra selve temperatursensoren, som ikke indeholder nogen form for indstillinger, derfor en den inaktiv.
 7. Du kan være heldig at det "bare" er en løs/knækket forbindelse. Enten i 24v eller signalerne fra tastaturet. Hvis det skal skiftes, skal du være opmærksom på at kablet fra tastaturet IKKE kan skiftes. Det optimale er, hvis elektrikeren, da huset blev bygget, har lavet en samledåse i rummet bag tastaturet. Hvis ikke, skal du finde kablet på loftet, klippe og trække det "gamle" kabel ud sammen med en træksnor til at trække det nye kabel baglæs. Men der er mange ting der kan gå galt i sådan en operation.
 8. Hej igen Monteringen stå i de vedhæftede filer, som jeg i øvrigt heller ikke kan åbne. Pga. virkemåde af de nye LED pærer, er, mig bekendt, stort set ingen gamle dimmere velegnet til LED pærer. Den bedste dæmper til en Visual 2 controller er den Ø80 jeg nævnte, hvis du har en Visual 3 controller, anbefales den nye DIN skinne monterede. Er din controller ændre, bør du overveje en kontrolleret opgradering, frem for at vente til controlleren selv står af. Enhver dæmper kan altid erstattes med et simpelt relæ. Det kræver selvfølgelig en omprogrammering af del af IHC programmet. Vedr. de manglende vejledninger vil jeg anbefale at du opretter en bruger på LK.dk, det er gratis og de spammer ikke. Når først du er logget ind kan du finde alle deres brugervejledninger, hente Visual programmet og den sidste nye FW til din controller mm.
 9. Det viser hvis bare hvor svært skriftlig kommunikation kan være. Hvis du ikke har fået fat på en dygtig IHC elektriker, så er du velkommen til at give mig et kald. Jeg er sikker at jeg kan give dig alle de IHC svar du ønsker. Venligst Henning
 10. Så må du ind i serviceview og kontrollere at signalet bliver sendt, altså om den udgang der skal sende din SMS skifter ON/OFF
 11. Du kunne evt. prøve at lægge et tomt projekt i controlleren, genstart og læg det kørende program op igen. Det har før afhjulpet "mystiske" fejl. Du skal selvfølgelig lige sikre dig at du har gemt en kopi af programmet inden du lægger det tomme projekt op. Et tomt projekt er bare det "projekt" du får op, når du starter Visual.
 12. Ikke forstået, mit indlæg var 100% rettet mod dig, så nej. Men du må meget gerne dele dine erfaringer.
 13. Værdien er ON når vinduet eller døren er LUKKET, dvs. når magneterne har kontakt med hinanden og kontaktsættet inde i magnetkontakten er sluttet. Sikkerheds anlæg laves altid som NC, altså med et ON signal på indgangen, dermed sikres at evt. kabelbrud også bliver opdaget. Uden at have teste det, så tænker jeg kun du behøver at sætte dioden til default ON under test, vil forvente at det virker korrekt når du lægger det i controlleren.
 14. Om der er sket permanente skader på dine UNI400ér skal jeg kunne sige. Men da du efterhånden vil få svært ved at skaffe halogen pærer, ville jeg klart gå med de nye LED dæmper. Problemerne i LED dæmperne relaterer sig primært til anvendelsen af scenarier, så det skal man "bare" undgå.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok