Jump to content

Henning Pedersen

Members
 • Posts

  1,968
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  79

Henning Pedersen last won the day on March 29

Henning Pedersen had the most liked content!

2 Followers

Contact Methods

 • Website URL
  www.i-bi.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  -Odense
 • Interests
  www.i-bi.dk

Recent Profile Visitors

5,644 profile views
 1. Nu fremgår det ikke om I generelt har IHC i huset, eller om det bare er en enkelt dæmper. Hvis det er det sidste, så tænker jeg at I betjener lyset via et eller flere tryk i køkkenet som så styrer dæmperen. Dette skal laves om hvis I ikke vil bruge dæmperen, hvilket ikke er gør det selv arbejde, så jeg vil klart anbefale at I får fat på en elektriker. Om der findes en 1 til 1 ombytning er tvivlsomt, men også det vil jeres elektriker kunne hjælpe med.
 2. Det er godt at være forsigtig, men der sker ikke noget, de virker fint efter upload.
 3. Godt spørgsmål, jeg har aldrig set det før. Men tænker at det KAN være noget alarm der bliver udløst. At adresserne kommer i den rækkefølge kan være fordi de i sin tid blev programmeret i den rækkefølge. Men det kan også være et eller andet der er gået galt i controlleren. Prøv at lægge et tomt projekt op, genstart, og dernæst dit kørende projekt, det løser til tider mystiske fejl. PS. Du skal selvfølgelig gemme dit kørende projekt, eller på anden vis sikre dig at du har backup af projektet.
 4. Hej Henrik Kan se du også har lagt op på Facebook, og at Bjarne Sørensen anbefaler mit værktøj. Du får lige en video om værktøjet. https://drive.google.com/file/d/192tcypnBHOpL0HLy1aSetW9wDAmsATGe/view?usp=sharing Venligst Henning
 5. Hvis jeg forstår dig ret, så vil du med ét tryk kunne tænde alle dine tændinger på ét fast lysniveau. Den simple løsning er vel bare at lave en funktionsblok med en indgang som fremkalder et scenarie, som trækkes ud til alle de ønskede tændinger med det ønskede lysniveau. Med tanke på at god IHC programmering foreskriver at hver tænding har én og kun én funktionsblok som 100% kontrollere den, giver det nogle problemer da du jo åbenlyst forsøger at påvirke alle tændinger i hele huset på een gang. Og dermed bryder du princippet. Løsningen er at indarbejde en ny in- og udgang på den funktionsblok der pt. styrer lyset. Indgangen skal, foruden at fremkalde et scenarie med den ønskede lysværdig også sætte alle relevante interne flag mm.
 6. Henning Pedersen

  IHC tablet

  Hvis der er problemer med den nye IOS til iPad, så er det vigtigt at det bliver meddelt til LK, så de kan få det rettet.
 7. På vanlig LK maner er IHC standard blokkene ikke en del af standard blokkene i Visual. !!!!! Men de kan hentes på LK.dk Når du har hentet dem, opretter du, via stifinder, en ny mappe under de øvrige funktionsblokke og lægger dem deri. Til sidst skal du genstarte Visual, hvis den er åben.
 8. Jeg er heller ikke helt 100 på hvad du præcist er ude efter, men jeg tør godt lægge hovedet på blokken og påstå at jeg kan programmere det direkte i IHC, ingen problemer der.
 9. Ja, du henter bare programmet på LK.dk, og kan straks begynde at programmere det nye program. Og når du selv har lavet det gamle program, har du sikkert også dokumenteret alle in- og udgange. Hvilket er en kæmpe fordel når du skal lave det nye program. God fornøjelse. PS. programmeringen af den nye er meget anderledes end den gamle, så start med at gennemse/læse burgervejledningen.
 10. Uanset om den er stået af eller ej, så ville jeg, kva dens alder, kraftigt overveje at udskifte den, på et for mig belejligt tidspunkt, inden den selv, på et for mig ubelejligt tidspunkt, selv står af.
 11. Dine 6 produkter ulinkede produkter betyder ikke noget, det er faktisk en af de stærke sider ved IHC at man kan have både ind- og udgange som ikke nødvendigvis er koblet op på en fysisk adresse. Jeg bruger det selv i stor stil, til bla. at vise gardinernes aktuelle position på en iPad. Så du kan roligt uploade dit nye projekt.
 12. Hvis du har monteret og programmeret korrekt, så burde det virke direkte ud af funktionsblokken. Prøv evt. at vedhæfte dit program.
 13. Selv om antennen kan se dimmeren, kan der være problemer med kommunikationen, så den mulighed bør du holde åben. Prøv at lægge et tomt projekt i controlleren, genstart, og læg dit kørende projekt op igen, det har jeg før oplevet har afhjulpet langsomme reaktionstider.
 14. Det bør også nævnes at du kan genbruge alle dine in- og output moduler. Det er kun controlleren der skal skiftes. Din controller er, som Allan skriver, rigtig stabil, men med 24 år på bagen har den hvis gjort sit. Jeg ville også vælge at skifte på et tidspunkt der passede mig, og ikke vente til controlleren selv stå af.
 15. Du lægger en ledning fra output adresse 15 på den ene controller til den andens indgang 8, med snoet 0v. Dermed bliver output 15.1 forbundet med indput 8.1, 15.2 til 8.2 osv. Men da der "kun" er 8 output på ét output modul og 16 indgange på ét indput modul har LK valgt at de ulige output kanaler også sender den næstfølgende lige kanal, i det har tilfælde kanal 16. Dermed fortsætter 15.8/8.8 med 16.1 til 8.11 osv. I den første controller sætter du ved "Sluk Alt" f.eks. udgangen 15.4 On, dermed bliver indgang 8.4 på den anden controller også On, dette registreres af programmet som så slukker alt lyset. God fornøjelse. P.S. Hvis du arbejder med status programmering, og dermed får alle fordelene ved at alt dæmpbart lys kun tænder på et svagt niveau om natten, så skal du tage hensyn til dette i programmet i begge controllere.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok