Hop til indhold
IHC-User.dk

Henning Pedersen

Members
 • Antal indlæg

  868
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  2

Henning Pedersen last won the day on June 19

Henning Pedersen had the most liked content!

Om Henning Pedersen

 • Rang
  Platinum Boarder

Contact Methods

 • Website URL
  www.i-bi.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Odense
 • Interests
  www.i-bi.dk

Seneste besøgende på profilen

1.464 profil visninger
 1. Henning Pedersen

  Valg af løsning - absol00t n00b :)

  Hej Peter Velkommen til. Selv om IHC ofte bliver skældt ud for ikke at være tidssvarende, så det faktisk et meget fleksibelt system som kan vokse med tiden. Med IHC kan du sagtens lave det du beskriver, personligt ville jeg ikke spare kabeltrækket til tryk, da kobber bare er bedre. Med kabler til alle tryk får du også mulighed for at systemet kan kommunikere til dig via dioder. F.eks. kan en diode blinke hvis alarmen er tilkoblet. Dermed kan tyven se at boligen er overvåget og du undgår at åbne en yderdør i utide. Hvis du er interesseret i de forskellige funktioner en moderne bolig kan tilbyde, er du velkommen til at finde inspiration på min hjemmeside: www-i-bi.dk
 2. Henning Pedersen

  Pir i badeværelset

  Hvis du anvender LKs kombinerede lux og temperatursensor, som placeres udenfor. Skal der kun anvendes én ledning fra sensoren.
 3. Henning Pedersen

  Pir i badeværelset

  Nu havde jeg faktisk tænkt at sensoren skulle side udenfor, ellers giver det heller ikke mening at anvende signalet til hele boligen.
 4. Henning Pedersen

  Pir i badeværelset

  Hvad er der i vejen med den her. https://www.yousave.dk/shop/lk-fuga-pir-368p.html
 5. Henning Pedersen

  Pir i badeværelset

  Om "man" skal anvende skumring fra hver PIR eller fra en central enhed er jo heldigvis ikke så aktuelt længer. LK har jo med lux & temp. sensoren givet os mulighed for fuldstændig frit at vælge lysniveau for hvert rum. Dermed skal der kun anvendes én ledning til hele boligen.
 6. Henning Pedersen

  Søger virkelig hjælp til en FB!

  Peter, start Visual, går op på "Hjælp" og vælg "Hjælpe emner", tryk på krydset så "LK IHC Control" åbnes, gør det samme med "IHC Visual" og tryk på "Programmering", maksimer vinduet og læs.
 7. Henning Pedersen

  Lys dæmpning (LED)

  Jeg anbefaler dem aldrig til en hel bolig. De giver heller ikke mulighed for dioder.
 8. Henning Pedersen

  Lys dæmpning (LED)

  Korrekt, de kan ikke side i tavlen, de skal side i deres eget runde underlag udenfor. Du får dog så mange muligheder med dem at det klart opvejer udlemperne.
 9. Henning Pedersen

  Lys dæmpning (LED)

  Hej Jacob Velkommen til. Det bedste hardware setup er kabler ud til alle tryk og brugssteder, alle lysdæmpere bør være wireless, som anbefales samlet ved tavlen, brug kun Ø80 modellen som Bjarne skriver. Lysdæmperen kan dæmpes med LK´s App til både smartphones og iPad. Hvad den bedste software løsning er, er straks mere diffust og kommer 100% an på jeres ønsker og krav til komfort, energioptimering og sikkerhed. Hvis du ikke selv vil genopfinde alle de muligheder IHC tilbyder, er du velkommen til at besøge min hjemmeside www.i-bi.dk som indeholder en del info og mange forslag til funktioner.
 10. Henning Pedersen

  Sender kun mail en gang.

  Nu spøger jeg måske dumt, men du er sikker på at din input rent faktisk skifter tilbage til Off.
 11. Henning Pedersen

  FB som timer

  Du kan f.eks. bruge 4.1.03
 12. Henning Pedersen

  Zigza temperatur sensorer

  Jeg brugte denne funktionsblok til at kontrollerer temperatursensorerne. Test af temperatursensorer.vis
 13. Henning Pedersen

  Zigza temperatur sensorer

  LK´s har haft samme problem, de kunne endda måle temperaturer under der absolutte nulpunkt. Mener det er blevet rettet i en opdatering. Du kan måske fjerne nogle af fejlene ved at bruge det samme par til 0v og bit signalet. Jeg har valgt dengang at forsinke alle temperatur ændringer for at undgå fejlmeddelelser eller uhensigtsmæssig programafvikling. Jeg har ikke oplevet problemet siden, men skulle måske prøve med en kontrolmåling.
 14. Henning Pedersen

  Timerfunktion

  Hej Jamie Velkommen til IHC user Du kan lave det med en kombination af 2.1.01 ur, med et tidspunkt og 2.1.4 kalender. Hvis du er i tvivl om hvordan de virker så marker blokken og tryk på F1
 15. Henning Pedersen

  Badeværelseslys

  Hej Torben Det skulle nok kunne laves, jeg sider dog pt. på 5. sal og nyder udsigten over bugten og korsriddernes by Valetta på Malta. Så der går lige små 14 dage før jeg får tid.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.