Jump to content

Henning Pedersen

Members
 • Content Count

  1,649
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  48

Henning Pedersen last won the day on January 9

Henning Pedersen had the most liked content!

About Henning Pedersen

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Contact Methods

 • Website URL
  www.i-bi.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  -Odense
 • Interests
  www.i-bi.dk

Recent Profile Visitors

3,770 profile views
 1. Lige under hvor du skriver er der en papirklips hvor du kan vælge filer. Klik på + for at indsætte.
 2. Prøv evt. at lægge et helt tomt projekt i controlleren, og, inden du lægger det aktuelle op igen, skal du sikre dig at ALLE wireless produkter er linket korrekt i Visual.
 3. Jeg har ikke fundet noget fornuftigt vedr. de fejlmeddelelser, så dem ville jeg ikke tillægge nogen værdi overhovedet.
 4. Ingen standarder. Jeg laver det normalt så øverste tryk nærmest døren tænder/slukker/dæmper loftlyset, eller lofttænding 1, øverste modsat døren t/s/d tænding 2 eller f.eks. gardinerne. de midterste bruger jeg til stikkontakter og nederste nærmest døren er altid "sluk rum", hvor et kort tryk slukker hele rummet, og et langt tryk giver mulighed for at gemme det aktuelle lysniveau af tænding 1, 2 eller placering af gardinerne.
 5. Hej Lars Velkommen til IHC user Foruden den du allerede bruger, så har LK ikke lavet særlig mange funktionsblokke til ren scenariestyring, de fleste bruger Touch, hvor det samme tryk tænder/slukker/dæmper. f.eks. 1.2.04/05 Den der kommet tættest på dit ønske må være 9.2.03 fra deres gamle Bolig system. Den er oprindeligt beregnet til køkken/alrum men burde kunne bruges mere generelt. Da den ikke er let at finde på LKs hjemmeside har jeg vedhæftet et program med den. Højreklik på den og gem den, genstart Visual og du kan bruge den. Hvis den ikke kan bruges, så kan je
 6. Hej Thomas Velkommen til IHC-user Nu skriver du ikke hvilken dæmper du forsøger med, men blokken er lavet til deres gamle UNI dæmper, hvor du skal bruge udgangene Dimmer - touch, sluk, mem1 og mem2, som selvfølgelig skal være fysisk forbundet fra et 24v output til din dimmer. Ingen af disse udgange er velegnet til wireless dimmer. Hvis det ikke hjælper dig, må du gerne vedhæfte din .vis fil, så kigger jer på det.
 7. Hvis det er alt det tavle udstyr I har, så har I et IHC stand alone anlæg. Med et IHC stand alone anlæg er de enkelte afbrydere og lamper linket direkte sammen uden en controller eller andre komponenter i tavlen. Hvis garagen er bygget før 2015/16, så tænker jeg umiddelbart at I "bare" skal bede elektrikeren udskifte det eksisterende lampeudtag til en ny i version 2. Det gamle er sikkert en version 1 som er udviklet før LED lamperne kom frem, hvilket ofte giver de "symptomer" du beskriver.
 8. Hej Thobias Velkommen til IHC user.dk Jeg kan godt simulere din opstilling, så det burde virke. Din opstilling har dog én væsentlig mangel, lys tænder også midt på dagen hvor der er masser af lys i lokalet, og det er jo ikke smart, men mon ikke du selv kan løse det. LK har en funktionsblok der kan hjælpe dig. Husk at indstille alle blokke rigtigt. Held og lykke med svendeprøven.
 9. De er tilpasset hver sin type af PIR, hvor den almindelige PIR er NO, og alarm PIRen er NC.
 10. Du skal først oprette dig som bruger på "mit Lk" på lk.dk, det er gratis. Derefter kan du finde den.
 11. Så sider den sikkert ikke rigtigt i holderen. Den skal helt til højre.
 12. Ikke hvis der er gulvvarme i huset. Jeg laver det altid med begrænsning på antal telestater der kan åbne samtidigt, f.eks. 4 stk. resten kommer så efterhånden som strømforbruget (startstrømmen) falder. Uden telestater, eller andre 24v brugsgenstande, har jeg svært ved at se at det skulle være nødvendigt med 2 eller flere strømforsyninger. Godt råd - prøv det.
 13. Nu spørger jeg måske dumt, men er simkortet aktiveret?.
 14. Hurtige blink skyldes SIM kort fejl, er den evt. simlåst, prøv evt. at genstartet den.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok