Hop til indhold
IHC-User.dk

Henning Pedersen

Members
 • Antal indlæg

  902
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  5

Henning Pedersen last won the day on August 14

Henning Pedersen had the most liked content!

Om Henning Pedersen

 • Rang
  Platinum Boarder

Contact Methods

 • Website URL
  www.i-bi.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Odense
 • Interests
  www.i-bi.dk

Seneste besøgende på profilen

1.587 profil visninger
 1. Henning Pedersen

  Badeværelseslys

  Ups - det havde jeg fuldstændig glemt. Er faktisk på ferie igen, men er tilbage på "pinden" mandag.
 2. Henning Pedersen

  mere end en 24V telestat på et output

  Så vidt jeg husker så skal den have et stående signal.
 3. Henning Pedersen

  To controllere

  Det skal du ikke være - det viser bare at du har været god til at udnytte IHCéns mange muligheder. Nej - men du skal opmærksom på at det normalt "koster" 16 ind- og udgange. Ingen problemer, men med både Tablet og Remote er det kun til indstilling af telefonnumre til SMS modulet du har behov for sceneview, alle andre indstillinger kan klares direkte fra Apps.
 4. Henning Pedersen

  IP-adresse til controller

  Ok - det må jeg hellere få læst op på.
 5. Henning Pedersen

  IP-adresse til controller

  Jeg er på ingen måde ekspert i netværk, men det forekommer mig at du i din ruter har opsat dit netværk til at gå fra x.x.x.10 til x.x.x.99 Med de indstillinger, vil jeg mene at din gateway adresse skal være x.x.x.10 og din ip adresse imellem x.x.x.11 og x.x.x.99. Som Kandersen skriver, så bør du starte med at få hul igennem via lokalnettet, og derefter på www.
 6. Henning Pedersen

  Programering af controler viever 2

  Det er netop én af fordelene ved IHC, næsten alt kan programmeres op uden andet end en computer med Visual programmet.
 7. Henning Pedersen

  IP-adresse til controller

  Du har indstillet din IHC controllers IP adresse til det samme som din gateway, x.x.x.1 - det er normalt ikke godt, prøv at ændre IP adressen til x.x.x.3. Min ser sådan ud:
 8. Henning Pedersen

  mere end en 24V telestat på et output

 9. Henning Pedersen

  mere end en 24V telestat på et output

  Ja - det er fra min egen funktionsblok og med mit eget produkt.
 10. Henning Pedersen

  Hjælp til opsætning af LK IHC remote IOS iPhone

  Ups - kan se du spurgte til IHCRemote til iPhone og ikke IHCTablet til iPad - beklager. Du har selvfølgelig læst og fuldt manualen https://www.lk.dk/globalassets/pdf/support-prof/manual-ihc-remote1.5.1.pdf Hvis det ikke løser dit problem, bliver du nok nødt til at beskrive hvor du går i stå. Jo bedre du definere dit spørgsmål, jo bedre svar får du.
 11. Henning Pedersen

  Hjælp til opsætning af LK IHC remote IOS iPhone

  Søg på IHCTablet på www, så kommer der flere videoer der viser det.
 12. Henning Pedersen

  Varmestyring: Manuelt starte ventil motionering

  Som jeg skrev først, så bruger vi hver i sær det vi kan finde ud af, eller vil finde ud af. Intet problem, det kræver kun en lille FB som laver en dato og tidsudgang hver gang ventilen bliver motioneret, eller bedre, hver gang udgangen til telestaten går On. Udlæsningen kan du få i SceneView, det kan også laves så du får en SMS 24 timer eller 5 minutter før motioneringen, så du er klar til at overvåge om ventilen åbnes. Uden denne overvågning er vi jo tilbage til tillid, og dermed risikerer du at gå over åen efter vand. Højreklik på linjen med den åbne firkant og vælg "Gem".
 13. Henning Pedersen

  Varmestyring: Manuelt starte ventil motionering

  Ingen tvivl om vi hver især bruger, og gør, det vi kan finde ud af - for mit vedkommende er der ikke noget i det du skriver der ikke kan laves med rimelig simpel IHC programmering. Måske lige på nær dit 4. punkt: 4. De motionere som de skal. Hvordan sikre du dig at de fysiske telestater påvirker ventilerne? og de rent faktisk bliver motioneret.? Eller skal det "bare" tages som en hensigtserklæring - der er tændt for lyset, ergo lyser det, også selv om el-værket er gået i sort. Det lyder rigtigt - indgangen på 5.2.01 starter, ifølge vejledningen, ventilmotioneringen så længe den er ON. Hvis du tænker på at få en rød firkant, så skal du ind i selve filen til funktionsblokken. Hvilket ikke giver mening hvis du har lavet ændringer i den, og hvis du ikke har, så er det nemmere at lægge en ny uåbnet version ind og slette den "gamle".
 14. Henning Pedersen

  Varmestyring: Manuelt starte ventil motionering

  Hvorfor bruge OpenHab2 når vi har IHC Hvis du i stedet for 2 uger, brugte 2 minutter på at læse hjælpefilerne til varmestyringen og hvordan blokkene aktuelt er indstillet, ville du vide at dine ventiler default bliver motioneret 10 minutter hver 5. dag. Signalet kommer fra pumpestyringen. Programmet er dog rimeligt simpelt, idet motioneringen er fra sidste pumpekørsel. Hvis du har sommerkomfort i ét eller flere rum kan du dermed risikere at øvrige telestater aldrig motioneres.
 15. Henning Pedersen

  Varmestyring: Manuelt starte ventil motionering

  Ikke i 5.2.05.c, men i 5.2.01.h som styrer 5.2.05.c, er der indgang for start af ventilmotion.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.