Jump to content
IHC-User.dk

Henning Pedersen

Members
 • Content Count

  1,242
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Henning Pedersen last won the day on September 30

Henning Pedersen had the most liked content!

About Henning Pedersen

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Contact Methods

 • Website URL
  www.i-bi.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  -Odense
 • Interests
  www.i-bi.dk

Recent Profile Visitors

2,340 profile views
 1. Hej Morten Det lyder som en interessant problemstilling som jeg godt vil bruge tid på - hvis det er OK med dig Lars? Hvis du skriver dine kontakt oplysninger i en privat besked så lad os få en snak om dine ønsker og krav. PS. Jeg har eget firma som hjælper de danske el-installatører med deres IHC projekter, men jeg har ikke støt på ønsket om frekvensomformer før.
 2. Du har ført signalet fra dit tryk over på en indgang som skal have et stående signal, hvilket et tryk selvsagt ikke er. Du er derfor nødt til at ændre din tryk puls til et stående signal, brug f.eks. funktionsblok 1.1.01
 3. Nej - de gamle værdier vil blive genindskrevet. Du skal først lægge et tomt projekt op. Nej - de oprindelige setpunkter bliver genindskrevet efter opload.
 4. Det må vi prøve at rette op på. En hurtig lys PIR ændre output ved en kort registrering af aktivitet = hurtig, En alarm PIR vil typisk først ændre output ved en længerevarende registrering af aktivitet = langsom. Og netop kravet om en længerevarende registrering gør at den bare tænder lyst for sendt. Forskellen på hurtig og langsom er ca. 1 til 1.5 meters bevægelse, ikke meget, men rigeligt til at være pi.... irriterende når du f.eks. går på WC
 5. Kun delvist rigtigt. Der er problemer med ændring af kalibreringen - den skal laves i Visual for at slå 100% igennem. Ændring af setpunkter bliver KUN slettet hvis du oploader et TOMT projekt. ikke ved opload af nyt projekt eller genstart. I trin 2 af opload henter visual de aktuelle kørselsværdier, disse værdier bliver så skrevet tilbage til det nye program efter opload (trin 5). Hvilket både er godt og skidt - godt fordi man under normal drift ikke er tvunget til at indskrive alle parameter i Visual, men kan lave sine rettelser og sende til controlleren uden at overskrive noget. Skidt fordi mange tror at de "bare" kan lægge et nyt program om med rettede parameter og så virker det - DET GØR DET IKKE. Hvis der i visual er tilføjet nye parameter SKAL der først sendes et tomt projekt til controlleren - dette er også gældende ved ændringer af kalibreringer.
 6. Jeg kender ikke den PIR, med for at forebygge fejlalarmer, er alarm PIR generelt langsomme, hvilket ikke gør dem anbefalesværdige til styring af lys. Alm. lys PIR er til gengæld ofte alt for hurtige, og vil typisk give fejlalarmer.
 7. Det kan man sagtens, du skal dog være opmærksom på at signalet fra en alarm PIR er NC og at PIRen ikke er særlig hurtig, du vil opleve at du når at søge efter trykket inden den tænder lyset. Jeg anbefaler det aldrig.
 8. Hej Klaus Kan se du har trukket både “Sol oppe” og “Sol nede” op på fb til lyset. Uden at kende blokken vil jeg gætte på at “Sol oppe” er ON når solen er oppe, og “Sol nede” er ON når solen er nede. Tænker du skal slette den du ikke skal bruge - typisk “Sol oppe”.
 9. Pas, men tvivler på det virker hvis 24v og 0v er byttet. Ja, det giver ingen ændringer i programmet.
 10. Hvid den ikke blinker ved tilslutning, så mangler du sandsynligvis enten 0v eller 24v derude, prøv om du kan måle 24v over klemme 2 og 3.
 11. Hej Klaus Velkommen til IHC-user.dk Hvis ikke det var fordi lampen var tændt på 100% så ville du have set at dit program øgede lysstyrken i 10 sekunder. Indgangen på lysdæmperen virker sådan: Kort signal = Tænd lampe, langt signal = regulerer lysniveauet op. Du bør gøre sådan: Slet din forbindelse igen Lav en ny fra Scenarie Tænd til scenarie/regulering med værdien 100% Lav en ny fra Scenarie Sluk til scenarie/regulering med værdien 0%
 12. 1. Når jeg tester dit garagelys så kører det fint, tænker det måske kunne være pæren der driller, prøv med en halogen eller en gammel standard pære. 2. Ikke i test, og du har kun PIR i garagen - og der er lyset ikke på hjemmesimulering.
 13. Ja - hvis du er på den nye Visual 3 så heder den 6.3.02. Den findes også i de ældre modeller, jeg kan dog ikke huske hvad den heder, søg og du skal finde.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.