Hop til indhold
IHC-User.dk

Henning Pedersen

Members
 • Antal indlæg

  945
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  6

Henning Pedersen last won the day on September 30

Henning Pedersen had the most liked content!

Om Henning Pedersen

Contact Methods

 • Website URL
  www.i-bi.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Odense
 • Interests
  www.i-bi.dk

Seneste besøgende på profilen

1.701 profil visninger
 1. Henning Pedersen

  Tryk, hvilket skal jeg bruge ?

  Under forudsætning af at du ikke tænder udgangen så burde den ikke trække mere "spildstrøm" end med en alm. pære. Det eneste modstanden eller pæren gør, er at flytte nul potentialet op til kombi trykket. Modstanden skal bare være stor nok til at kunne tåle at der bliver tændt for udgangen - Selv om udgangene ikke skal bruges, vil de sikkert, fejlagtigt, blive tændt på et eller andet tidspunkt.
 2. Henning Pedersen

  Tryk, hvilket skal jeg bruge ?

  Nu bevæger jeg mig måske ud hvor jeg ikke kan bunde - men kunne man sætte en stor modstand imellem output på kombi dimmeren og nul - den skal være stor nok til ikke at trække en stor kontinuerlig strøm, og lille nok til at trykkene virker?
 3. Henning Pedersen

  Hvad skal jeg bruge?

  Hvis du har IHC kontakter men ingen kontroller, så har du et stand alone IHC anlæg og ingen blå "kasser" i din eltavle. Har du blå kasser i tavlen bør der også være en kontroller et eller andet sted, evt på loftet. Hvis du ønsker adgang til alle mulighederne via apps eller andet halløj så skal du anskaffe dig en nyere IHC kontroller og få den programmeret med alle de smart muligheder I ønsker. Om du vælger den sidste nye kontroller eller en ældre model må være op til dig.
 4. Henning Pedersen

  Tryk, hvilket skal jeg bruge ?

  Som jeg skrev i første indlæg så er en wireless kombi dimmer faktisk to enheder i ét produkt, deraf navnet "Kombi". En sender med 4 tryk og en modtager som kan dæmpe udgangen. Både sender og modtager skal programmeres op når det er med kontroller. Alle 4 tryk kan frit programmeres til hvad du måtte ønske, de behøver ikke have noget med "udgangen" at gøre. Hvis det var det du mente. Du skal dog være opmærksom på at der ikke er batterier i trykket, det skal derfor være forbundet til en lampe for at virke - hvilket kun er endnu en begrundelse for at skifte til fortrådede tryk og Ø80 lampeudtag ved tavlen.
 5. Henning Pedersen

  Tryk, hvilket skal jeg bruge ?

  Desværre ikke, med EEUD12NPN-UC får du kun ét niveau, færdig slut. Med Ø80 får du ALLE muligheder, 90% om dagen, 25 om natten, 35 når kaffen skal sættes over, 100% ved rengøring og mulighed for blink ved ringetryk, spise, alarmer eller hvad du syntes. Med EEUD12NPN-UC får du heller ikke mulighed for lækker betjening via Apps eller 3. parts produkter. Jeg hjælper dagligt elinstallatører over hele landet med deres IHC opgaver, så det håber jeg da. Prøv evt. at tage et kik på min gamle hjemmeside www.i-bi.dk, der kan du finde inspiration til mange funktioner mm. Alle udgange, også wireles, kan kun styrer én tænding. Enig - prisen er ca x2, men mulighederne er x10.
 6. Henning Pedersen

  Tryk, hvilket skal jeg bruge ?

  Hej Nikolej Velkommen til IHC-user. Godt du kun har købt EEUD12NPN-UC på prøve, for de er IKKE et godt valgt til IHC. Som Bjarne skrive i sit første indlæg så anbefales HW2 modellen af wireless Ø80 lysdæmperen. Årsagen er ikke så meget funktion, for de er begge gode. Ø80 modellen har bare programmæssigt så mange flere muligheder, bla. kan du anvende scenarier og selv indstille og gemme det niveau som lyset skal tændes på - direkte fra trykkene i rummet. En kombi dimmer er faktisk to enheder i ét produkt, en sender med 4 tryk og en modtager som kan dæmpe udgangen. Hvis disse kombi tryk sider ude i hvert rum, vil en udskiftning til både Ø80 og en DIN skinne monteret dæmper eller relæ blive en udfordring, som sandsynligvis vil kræve at der trækkes nogle nye kabler fra tavlen og ud til lamperne. Det er super at du selv kan programmere, men mon ikke du skulle få elektrikeren til at stå for kabeltræk og montering.
 7. Henning Pedersen

  Støj på 24V udgang - Fuga sirene "knitre"

  Det kan både være induceret spænding fra andet udstyr eller krybestrøm, havde selv problemet hos en kunde i somres, det viste sig at den udvendige sirene ikke var monteret, og at lederne var godt våde og beskidte, efter aftørring var problemet løst.
 8. Henning Pedersen

  Samkørsel af 2 forskellige controllere

  Den nye har langt større RAM og en hurtigere processer end den gamle, så uden at være guru kan jeg roligt anbefale dig at skifte, og smide den gamle ud. Ingen grund til opdele projektet eller slæbe rundt med en gammel kontroller.
 9. Henning Pedersen

  LK IHC Scene design- dumt spørgsmål

  Hvilken Visual version bruger du? Når du har opdateret din kontroller til 2.8.4, skal du bruge Visual 2.8.6.
 10. Henning Pedersen

  LK IHC Scene design- dumt spørgsmål

  Du kan ikke rediger noget i SceneDesign, "kun" lave en hjemmeside som åbnes i SceneView, hvorfra du kan indstille eller udlæse de værdier du lavede i SceneDesign. Hvis du vil ændrer rumnavne skal du ind i Visual og derefter uploade projektet til kontrolleren.
 11. Henning Pedersen

  1 pol på udgang (fra Term til Visual 2)

  Hej Peter Det er mig der har lavet funktionsblokken til det udvendige lys, kan godt se at der er problemer med filen. Jeg kikker på det senere på ugen.
 12. Henning Pedersen

  Bedste funktionblok til gulvvarme styring

  Hvis din gulvvarme er lagt ned i beton, anbefales fb 5.2.06. Hvis du skifter fra trådløs til IHC, skal du også skifte til ledningsførte sensorer, med mindre du har fundet trådløse temperatursensorer der kan arbejde med IHC.
 13. Henning Pedersen

  Program optimering

  Udgangene kommer sidst og i nummer orden, så det ses hurtigt på skærmen
 14. Henning Pedersen

  Test: Fibaro Bypass 2 dimmer og Nordtronic Dim-Bob

  Og du har selvfølgelig haft dæmperen indstillet til andet end automode og de sædvanlige 22%
 15. Henning Pedersen

  Program optimering

  Det første kan du se under dokumentation, rapporter. Mig bekendt findes der ikke nogen automatisk måde at kontrollerer funktionsblokke på, kun manuelt via test om omtanke.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.