Jump to content

Lofterpalle

Members
 • Posts

  152
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lofterpalle's Achievements

 1. Jeg har ikke fået skrevet en konklusion pga. mange andre projekter Men jeg kan oplyse at den lysdæmper var defekt, og måtte skaffe en ny. Monteret herefter en ny, det viste sig ganske rigtigt, at den kunne umuligt dæmpe mine LED lyskilder. Gik så i tænkeboks i nogle uger, og fandt ud af, at en støjkondensator monteret i det første lampeudtag (købt fra Greenline) virker helt perfekt til at dæmpe led lyskilder. Så det blev løsningen på det problem.
 2. Tak for svar. Det lidt et spændende projekt. Jeg har to lamper fra Focus Lighting hvor jeg har tilkøbt to ombygningskit som jeg kan ombygge lamperne fra kompakt lysstofrør til E27 fatning. Må lige melde efter weekenden hvad resultatet bliver.
 3. Slet ingen der ved det? Kan det være at der ikke nogen der her der har testet det med alm. LED pærer?
 4. Hej Jeg skulle til at udskifte mine ældre LK IHC wireless UNI DIM med nogle nye der kan dæmpe LED præcis som Ø80 lampeudtaget (HW. Version 2), men jeg opdager der ikke er HW V2 på dem. Kan man ikke få den i Wireless UNI dim der er egnet til LED? Jeg læser ikke nogle steder at UNI DIM er opdateret med HW. Version 2. LK skriver de ikke kan love fuld funktionalitet på LED. https://www.lk.dk/produkter?iid=11373
 5. Så har jeg en update. Det lykkes nu at ændre og tilføje den optimeret fil (Udv.lys_ som @Allan Nissen har været så flink at lave til mit IHC program "Mit_palle.vis". Jeg har oploadet den opdateret fil til controlleren uden fejl, årsagen kan være, at der er fejl i det program jeg lagde op tidligere "Udv.lys_A". Vi må se i aften om det virker som ønsket. (Jeg lader i hvert fald programmet køre et stykke tid inden jeg laver næste ændring) Jeg har brug for lidt mere hjælp hvis det er muligt: 1. Jeg har planer om at bruge samme koncept som du har lavet i udv.lys. til FB blokke til udvendig julebelysning, således det tænder/slukker på lux føleren med et ugeur, og ikke på faste tidspunkter som det er nu. Det kan jeg vel gøre uden problemer? 2. Jeg mangler også at få styret mit udv. lys som er styret at et 1-10V modul. Lige nu er det simpelt tænd på ur (BIT 1) og sluk på (BIT 2) Jeg har ingen kontakter/tryk der skal styre det udv. lys, det skal udelukkende styres automatisk med tænd og sluk på lux føler og uge ur (Samme koncept som ovenfor), men der skal automatisk dæmp i faste niveauer (f.eks 75%/50%/25%). Jeg har ikke helt kunne finde ud af hvordan jeg gør det. Er der nogen der kan hjælpe med det?
 6. Tak fordi du spurgte Jeg har kunne ændre i mit oprindelige program uden kontroller er fejlet (det uden dit optimeret program udv_lys_B). Her i weekenden vil jeg forsøge at lægge din rettelse ind og håber det ikke går galt igen. Hvordan gør jeg det nemmest? Er jeg nødt til at lave tilføjelser manuelt i min fil mit_palle via en ekstra PC med f.eks. Visual kørende, eller kan jeg kopiere dine rettelser over i min mit_palle?
 7. Ja, jeg bruger IHC-Link-10 kablet og har brugt den sorte og blå som er snoet og monteret præcis som vejledningen foreskriver på lux måleren, og den orange til 24V. Nej, har ingen andre 3. parts integration installeret eller kørende.
 8. Tak fordi du havde tid til at se mit program igennem for fejl. Som jeg kan forstå på det, så er der vel kun en mulighed tilbage. Det er vel at fjerne alle de programmeringer jeg har lavet på lux føleren og tilføje dit optimeret forslag i mit program "Mit_palle" og lægge programmet op i controlleren og håbe på den ikke går i fejltilstand. (Det stadig mærkeligt der ikke er fundet fejl i min fil Udv. lys_A, da det var disse ændringer der fik controlleren til at gå i fejltilstand.)
 9. Jeg giver op, jeg kan ikke se nogen steder jeg har lavet et loop. Når jeg tænker tilbage, så er alle mine problemer kommet efter jeg har monteret min lux måler, og jeg har en mistanke til, at det kan være et sted i de funktioner der driller. Og her er nogle punkter jeg tænker der kan være problemer. 1. I venstre side under Baghave syd har jeg under "LYS" linket til 4 forskellige blokke i højre side. Jeg mistænker at den ikke kan håndtere så mange link. Men jeg ved det ikke. Lux blokken bliver måske ikke anvendt til så mange blokke ad gangen. 2. I venstre side under (Baghave syd) under stikk. ved vinduer, har jeg også en tom urblok der ikke er linket til noget, den skal fjernes. 3. Generelt er alle lysstyring med lux sensor, kalender, og ur styring lavet sådan at: - At den fysiske komponent Lux føler i venstre side "LYS" er linket til hver lysstyringsblok 1.1.12.(højre side) - Udgang (LUX - højre side) er linket til Kalender blok 2.1.04.a til "Kalender Aktiv=Off - Indgang (kalender - højre side) er linket til Ur blok 2.1.01.a "udgang fra ur=Off. - Udgang (kalender - højre side) er linket til udgang i venstre side f.eks. Standerlamper baghave. Men alt ovenstående i bliver erstattet af Udv. lys_B. Men jeg tør ikke tage chancen igen hvis den controlleren fejler. Mit_palle.vis
 10. Jeg har en mulig case med et lampeudtag med senariestyring der er linket til flere blokke. Lampeudtaget er styret med et ur med et bestemt tænd/sluk tidspunkt. Kan det være her fejlen er?
 11. Er det ikke præcist det jeg har gjort? I venstre side har jeg "Kombi relæ 4tast" hvor tryk er ført til højre side til blok 1.1.01.e Tænd/sluk. Udgange i blok 1.1.01.e er trukket over til venstre side "udgang" mobil stikkontakt. Men kunne nok lave det som scenarie i stedet. Dvs. der er linket i de fysiske udgang i venstre side der skal holdes til en blok, og det tror jeg også jeg har gjort alle steder. Jeg ser videre på om jeg kan finde fejlen.
 12. Jeg har læst disse tråde: Som jeg forstår det er grundreglen at man ikke skal bruge flere funktionsblokke til samme udgange, og man holder sig til at have én FB som styrer en udgang. Hvad så den anden vej rundt, her har jeg en kalender FB der styrer flere udgange? Jeg har muligvis en anden der måske skal kigges på. Jeg har tre forskellige kiptænding i 3 værelser der skal tænde og slukke for samme mobilstikkontakt.
 13. Nej, den fejl der var i sidste program jeg lagde op fik LK support fjernet. (ihvertfald blev programmet før ændringen lagt op uden problemer) Denne ændring i går med udv. lys fik så kontrollere til at gå i fejl for anden gang. Tusind tak for hjælpen, jeg ser på din forsimplet udgave. Den detalje du nævner må jeg lige se på, kan ikke huske hvilken udgang den skal styre. Kan rod i de tidspunkter som ovenfor få kontrolleren til at gå i fejl? Jeg prøver lige at gå mit program igennem og give det en chance. Hvis ikke jeg finder den, vil jeg lægge hele programmet op.
 14. Jeg har fået kontrolleren til at gå i fejltilstand nu to gange, en gang sidste weekend og igen i går. Jeg har HW 7.1. Må kigge efter igen om jeg har lavet et loop.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok