Jump to content
IHC-User.dk

Lofterpalle

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lofterpalle

  Output 1-10V

  Hej Hvordan monteres et 1-10V modul? Jeg skal kunne styre og tænde noget fiberlys der skal have 230V, + og - til dæmp. Er det lige til højrebenet at monteret - og + i terminal til min transformer skal 230V bare på et udgangsmodul?
 2. Hej Jeg vil gerne have monteret de to stikkontakter jeg har til Quooker og Cube på hver sin udgang. Quooker bruger 2200W og det er en 10A sikring, og kablet er en 5G1,5mm2. Der er i dag en 13A sikring. Det kan jo ikke lade sig gøre da LK output er 10A? Tilføjet: Cube bruger 100W.
 3. Tak for vedhæftet. Ved du egentligt hvor den kan købes? Jeg kan kun få lov til at købe den igennem en VVS mand som køber hos AO.
 4. Jeg vil bruge vandmåler til overvågning af lækage. Har Lækage sensor monteret to steder, og samtidigt vil jeg bruge det til at overvåger forbruget. Da jeg var på IHC kursus, fik jeg fortalt af læren Søren Lundgren, at få så meget ind i IHC som muligt. Men det er måske ikke en god løsning? Elles kan løsningen være at få monteret en pulsmodul på kampstrum måler og bruge den til lækage og min wireless M.bus i samme måler til overvågning af forbruget?
 5. Hej Hvilket indgangsmodul skal jeg bruge til opsamling af impulser fra fx vandmåler? Er der 24/3 eller 24/24?
 6. Lofterpalle

  Planlægning

  Der meget omkring det udv. Lys. Håbede på det var noget med integration mellem Fx. Netatmo og ihc. Jeg tror selv på fremtiden for ihc, er at kunne integrere alle forskellige produkter/aps kan udveksle informationer sammen med ihc.
 7. Jo og alligevel ikke helt. Det var dæmper jeg mente. Hvilken type bruger i?
 8. Det var ikke formuleret klart nok. Det jeg mener er hvilke output moduler i anvender?
 9. Hvordan styres sådan en stikkontakt med dæmp?
 10. Lofterpalle

  Kamstrup elmålere

  Nogle der har underøgtt om den kan tilføje trådløst?
 11. Jeg har desværre kun trukket et ihc link kabel. Så det skal være 24 volt. Det med at stille den 90 grader har jeg netop brug for. Så det skal ikke være den jeg skal bruge. Er der ikke andre i 24 v udgave?
 12. Kan jeg bruge denne pir ensor til ihc? http://webshop.solar.dk/article/Web Katalog DK-EL-(10.00 - 29.99) Stærkstrømsmateriel-24.00 Styring- og funktionskomponenter-24.90 PIR sensorer-Servodan-Bevægelsesdetektorer-Servodan - Sensorer/3467000145 Eller har i andre forslag. Kunne personligt godt tænke mig den var lidt mindre og diskret.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.