Jump to content

Lofterpalle

Members
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lofterpalle

 1. Det LK wireless fjernbetjening. Ikke de trådløse tryk.
 2. Nu har jeg fået kontrolleret alle udgange tænder som forventet. Jeg opdagede jeg have en Magnetventil hvor spolen ikke virker. Jeg har problemer med at få programmeret en fjernbetjening som midlertidig løsning, til 4 stk. lampeudtag med wireless metoden. Det går fint med første lampeudtag (Tænd sluk på knap 1 og 2) Men når jeg vil linke nr. 2 lampeudtag (knap 3 og 4) siger controller at den er optaget af det første lampeudtag. Fjernbetjening knap 1 og 2 -> Lampe 1 Knap 3 og 4 -> lampe 3 og 4 osv. Hvad gør jeg forkert?
 3. Jeg er nybegynder i IHC og jeg har nok ikke forstået hvorfor du ville bruge bit 3 og 4, og det du mente med faste niveauer. Men jeg har nu brugt bit 1 som puls on. - Tænd via uge ur og brugt bit 2 som puls off - via uge ur. Det virker. Jeg takker for dit tilbud, og har tænkt på, at jeg måske for brug for at trække på dine kompetencer inden for IHC programmering. Allerførst vil jeg gerne have alle udgange kontrolleret, og at det virker som forventet, og derefter skal jeg have lavet nogle specielle opsætninger, og til sidst skal jeg have set på IHC alarm. Har ikke været på
 4. Det er et eller andet der ikke stemmer med det du skriver: Bit 1: On puls - tænder lyset: sætter den til off inden jeg aktivere næste bit Bit 2: On puls - slukker lyset Bit 5: On puls regulere 0-10V signalet op og ned indtil en off puls påtrykkes. Bit 6: On puls slukker lyset. Jeg kan ikke få ugeuret til at fungere som ønsket. Edit: Jeg må hellere præcisere. Jeg kan tænde og slukke via ugeur med en on og off puls. Men det er 50% dæmper funktionen jeg ikke kan få ind over?
 5. Ahh, ja selvfølgelig. Jeg kan aktivere hver bit derinde fra Serviceview. Det har jeg gjort nu, og jeg kan se det virker. Især ved aktivering af bit 5 kører 0-10V op og ned hele tiden. Nu kommer spørgsmålet så hvordan (til at starte med vil jeg have ugeur ind over til tænd og sluk., og vil godt have den dæmpet 50% i inden for fast tid f.eks 22 - 00.
 6. Ok, så langt så godt. Jeg har en lille udfordring med 1-10V output modul. Har læst manual og vejledning og forstået at første 8 bit bruges hvis data indgang anvendes, det har jeg gjort. Har monteret +24V og jeg kan få modulet til at tænde men ikke slukke igen. Jeg var nødt til at slette programmet og indlæse en ny. Det hjalp ikke som forventet, trykkede på reset og det hjalp ikke, til sidst afbrød jeg forsyningen til controller og tændte igen. Så for at undgå jeg laver rod i det igen, er jeg nødt til at spørge, hvordan laver jeg en funktionsblok, til at teste 1-10V fu
 7. Jeg har et 24V output modul som skal trække et overdrage relæ. Jeg vil montere den ene udgang på A1 og 0V på A2. Hvilke funktionsblok/opsætning skal man bruge i IHC programmet? Jeg har kun nedenstående muligheder? Det undre mig også at udgangsmoduler kun er oprettet som 230V?
 8. Tusind tak Henning. Jeg har ikke set dit svar før nu, og jeg vil lige afprøve der i simuleringen. Har et tillægsspørgsmål til denne PIR styring generelt. Jeg har en PIR sensor der er placeret lidt uheldigt, skumringen kan ikke skrues langt nok ned, og skrues den helt ned i bund så tænder den ikke på skumring. 1. Kan man påvirke skumringsindgangen fra et anden input f.eks. fra en anden PIR sensor eller et udv. skumringsrelæ? 2. Jeg har to stk. PIR sensorer hvor man kun kan gå den samme vej frem og tilbage. Kan man lave et scenarie styring imellem dem, f.eks. programme
 9. Hmm.. Dvs. jeg skal oprette en funktions blok mere under specielle funktioner og bruge 4.1.02 (OR blok) og føre - Hvilket signal? Er det tilbagemeldingen? til OR og herfra tilbage til 1.4.02? I hvilke tilfælde skal dette gøre, er det kun i dette tilfælde da jeg har to udgange der tænder samtidigt fra en PIR?
 10. Hej Henning Tak for hjælpen. Nr. 1 fik jeg styr på. Vedr. pkt. 2: Jeg tror jeg forstår din pointe. Men alligevel ikke helt sikker på hvad du mener? Kan du uddybe? Jeg har ikke fået dette fortalt på IHC kursus. Så derfor spørger jeg om det nødvendig at alle lamper skal på tilbagemeldingen selvom jeg ikke bruger telefon eller andet end til PIR?
 11. Der stadig et eller andet der driller her: Jeg troede løsningen var at bruge tilstand 3. (ventilator starter først når lyset har været tændt i x min - slukker på timer. Jeg kan se at simuleringen virker som den skal, men et eller andet nulstiller timeren "Lys tændt timer" . Det sker hver gang efter ca. 30 sek. og det er på trods af jeg der er bevægelse. Jeg kan se BLOK 1.4.02.a PIR = er on men efter 30 sek. går den i Off og nulstiller timer. Det gør så at ventilator aldrig når op på 2 min således at ventilator starter. Hvad gør jeg forkert her?
 12. Problemet løst: Brugte tilstand 3.
 13. Hej Jeg har programmeret gæstetoilet og brugt PIR styring (1.4.02.a) og ventilatorstyring (1.3.01.c) og kombineret de to funktionsblokke. Det virker som forventet og beskrivelsen jf. (F1) hjælp funktions beskrivelsen. Jeg vil gerne lave en ændring i funktionsblokken således, at ventilatoren KUN starter når lyset har været tændt i f.eks. 2 min. Der ingen grund til at ventilatoren starter hvis man kun er på toilettet i max 1 min og ventilator starter hver gang. Lys skal altid være tændt fra PIR. Hvordan laver jeg denne tilføjelse/ændring i funktionsblokken?
 14. Hvorfor anbefaler du egentligt kun at bruge wireless udtaget med fast fase tilsluttet? åbner det op for flere muligheder? Har du været ude for nogle kunder ikke har kunne få forbindelse fra Wireless udtag til antennen i IHC controller?
 15. Hej Henning Ok, så bliver det fast fase på lampeudtaget. Jeg har set forkert. Jeg bildte mig ind at jeg så dæmper symbolet på lampudtaget. Men det var den alm. symbol for tænd (PIL NED).
 16. Jeg har et lampeudtag med dimmer HW ver 2.00 som ikke kan linkes i IHC visual med dimmer, IHC visual kan kun linker hvis den oprettes som IHC wireless som lampeudtag. Jeg har et andet lampeudtag med dimmer HW ver 2.02 som linker fint med IHC visual med dimmer. Kan det passe at ældre HW ver end 2.02 ikke kan linkes med dæmperfunktionen? Hvordan løses dette problem, og er eneste udvej at udskifte lampeudtaget med en nyere model? EDIT: Det skal lige nævnes at der står SW ver 1.05a på begge lampeudtag.
 17. Ja, det var et godt bud der ramte plet. Jeg har et andet spørgsmål jeg håber du måske kan afklare? I forbindelse med montering af output moduler har jeg mellem ledning til lampeudtag. Mine lampeudtag er udskiftet til wireless med dæmp. Kan jeg kombinere lampeudtaget til tænd fra output og tænd/dæmp funktionen fra tryk/fjernbetjening? Eller vil du anbefale at fjerne mellem ledning i udtag og linke udtaget til controller uden udtaget styres fra output modulet? EDIT: Det vil kræve en kombination af : (har det med en pir styring blok 1.4.02.a) - Lampeudt
 18. Hej Henning Min fejl. Det var monteret korrekt, men jeg havde åbenbart spændt datalinjen på isoleringen. Det virker nu. Tak for hjælpen.
 19. Hej Er der en venlig sjæl der lige kan hjælpe mig lidt her: Jeg er gået i gang med af afsluttet min IHC installation: Jeg har monteret det første 230V output modul, og jeg kan ikke få udgangen til at trække som jeg vil. Der kan være mange årsager så jeg lister lige op hvad jeg har gjort for at fejlfinde. 1. Målt at der er 230V forsyning til output og målt der er 24V på modul - OK. 2. Forbundet datalinjen til IHC visual og brugt den første udgang >1 på visual. 3. Har programmet udgang 1.06 og 1.07 på udgangsmodulet og overført til IHC visual 4. Genstartet I
 20. Hej Jeg har åbenbart glemt hvordan jeg programmere et wireless lampeudtag med pir styring. Det skal være sådan når efterløbstiden er udløbet skal lamperne dæmpes 50% og derefter slukkes efter 1 min. Jeg vil bruge udgangsmodulet til at tænde lampen, men bruge lampeudtaget til at dæmpe lamperne. Hvordan kombinere jeg dem i en funktionsblok? Blok 1.4.02.a er alm. pir styring, så jeg tænker at bruge 1.2.05.b. Men den har jeg ikke erfaring med. Findes der et eksempel her på forum hvordan den sættes op?
 21. Ja, jeg brugte IHC starter efter jeg ændrede på IP adressen via USB. Så det gik som smurt af få adgang til resten.
 22. Det er løst... Jeg skulle bruge LK JAVA fra LK hjemmeside. så virkede det.
 23. Hej... Jeg åbner lige den er tråd igen, der var andre tråde med samme emne. Men mit problem er det s.... Java. Jeg har udskiftet Visual med en ny og derfor (så vidt jeg kan forstå) ikke finde den på netværket før jeg har bestemt hvilken ip den skal på. Så jeg bruger USB fra visual til PC men bliver stoppet af dette vindue. I en anden tråd læser jeg at, jeg kan bruge IHC starter. Den kræver jeg kender IP. Test af IHCStarter - undgå "java" :) - Teknik - IHC-User.dk (ihc-user.dk) Har prøvet at tilføje http://usb/ i edit site list. Det virker ikke for mig? Hvad filen gø
 24. Han oplyste for resten også, at de nye indmuringsdåser (Air) har skrue huller inden i dåsen i hvert hjørne. Måske har LK taget alle disse problemer med skruer i gamle dåser og udviklet bedre fastgørelses muligheder i de nye indmuringsdåser.
 25. Jeg har fået bekræftet fra el-installatøren som bekræfter at skruen ikke må skrues i bund af dåsen. En fejl han siger er lavet i mange huse. Man han oplyste ikke hvordan problemet kan løses? Hvordan kommer man ud af det problem? Kan man bare fjerne skruen eller skal man udskifte hele dåsen? Hvis skruen fjernes vil der være et lille hul, er det så stadig en K3?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok