Hop til indhold

Søren Nielsen1354922292

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Søren Nielsen1354922292's Achievements

  1. FW: 2.7.220 HW: 6.1 IHC veiwer Selve combi modulet gør det samme. Jeg har lige forsøgt at hente projektfilen fra controlleren, og herefter genindlæse den, og lige nu virker det, men den sætter samme fejl i loggen hvert sekund.
  2. Der er masser af signal, og alle batterier er friske. Det har virket i mange år, og fejlen er kommet ud af den blå luft. Den logger fejlen konstant - flere gange i minuttet, selv om intet røres.
  3. Hej. Jeg har/havde et velfungerende system - well, nogle komponenter kører deres eget liv, med det har vi lært at leve med ... Men nu er en kombiafbryder gået i fisk. Jeg har 5 trådlåse tænd/sluk kontakter på denne kombiafbryder (gang/entre), samt en sluk alt. Jeg kan tænde alle steder, men jeg kan ikke slukke - kun en gang imellem med "sluk alt". Efter genstart af controlleren (IHC Visual/Viewer), virker det en dag eller to. I min LOG popper denne besked op konstant "Der er meldt fejl i kommunikationen med datalinje-controlleren". Det har virket i flere år, og der er ikke foretaget ændringer. Hvor skal jeg lede ?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok