Jump to content
IHC-User.dk

Ulle

Members
 • Content Count

  188
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Ulle last won the day on June 1

Ulle had the most liked content!

About Ulle

 • Rank
  Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

597 profile views
 1. Hvad tror i at der tager mest ressourcer, timer eller tidspunkter? Både som at 'fylde' i programmet og tvinge til genstart af Controller, afviklet eller ikke afvikles.
 2. Nu der snakkes timere, kom jeg til at tænke på: Er det antallet af brugte timere, eller timere der tæller konstant og ikke stoppes når de ikke er i brug som Lars1 bla beskriver, eller en kombi som sløver controller? Hvis man fx har en LED til at blinke i et status tryk, så er det to timere der kører. Når den ikke skal blinke mere stoppes timere, det er klart det bedste. Men hvad nu hvis man brugte tid? Fx klokken og LED blinker med 1 sek, hvad suger mest på controller, to timere eller tidspunkter tror i ?
 3. Hej og tak for svar. Det er nemlig rigtigt at det er ikke kun IHCTablet der udløser det, den gøre det lige som den selv har lyst til. Jeg må mine programmer i gennem. Tak for gode, forstående og uddybende svar.
 4. Ulle

  Vindsensor signal.

  Det virker som det skal, mange tak for hjælpen og program.
 5. Ulle

  Vindsensor signal.

  Det er helt ok, havde det på fornemmelsen at det ikke virkede. Du skal have mange tak for forsøget, og det du har lavet er der noget af det der kan bruges, tak for hjælpen.
 6. Ved denne har været oppe MANGE gange før, men Controller genstart. Er i mange der har pludselig genstart, eller genstart ved IHC Tablet når det startes op? Ja / Nej ? Nogen der har haft problemet og fået det væk uden at skifte hardware? Jeg har to controllere i mit system og begge genstarter og de har samme data. Her er data på den ene controller som genstarter oftest: Produktionsdato: 16-06-2007 Software version: 2.8.4 Hardware version: 6.1 IO version: 0.0.20 RF version: 1.00.j IHC Software: Version 2.8.6
 7. Ulle

  Vindsensor signal.

  Hej Henning Det ser rigtig godt ud, dog kan jeg ikke med min version få den til at dividere. Spørgsmålet er om det er min version af IHC software, men er i tvivl om jeg må køre med nyere version da min controller ikke er nyeste version. Her er lidt data: Controller: Produktionsdato: 16-06-2007 Software version: 2.8.4 Hardware version: 6.1 IO version: 0.0.20 RF version: 1.00.j IHC Software: Version 2.8.6
 8. Google Home er fantastisk, og ja kører på dansk. Ville være helt fantastisk hvis det kom i IHC Captain også. @Mikkel Skovgaard
 9. Det lyder utrolig spændende. IHC Captain er i forvejen et kanon produkt, og med den funktion kan man endnu mere. Helt sikkert ønskeligt. Regn i ens geografiske område kunne også komme med.... Ulrich
 10. Ulle

  Vindsensor signal.

  Allan det ser fantastisk ud, dog er det en Visual 2 jeg har og den kan ikke dividere. Har du en god ide lavet i Visual 2. Henning er lidt inde på det?.?
 11. Ulle

  Vindsensor signal.

  Hej Lars og Henning. Jeg har set på Koch hjemmeside, og snaget lidt rundt, der er mange fine ting. Det jeg eftersøger er hjælp til programmering af en blok. Er ok til at programmere, men kan ikke lige få tiden ind i mit projekt. Noget med: Indgang aktiveres, starter timer og der i timertiden tælles op, når timer udløber aflæses antal impulser som så giver vind resultat ca. ikke nøjagtigt, men det er heller ikke nødvendigt med 100% nøjagtighed. Nogen ideer til en blok?
 12. Hej Nogen der kan knække denne programeringsblok? Har en vind sensor med 3 kopper. 1 omgang er 1m/s og en puls på en indgang, hvordan laver jeg en blok der viser vind hastigheden? Eller noget i den stil. Kan også godt være fx 10 impulser på xx minutter er xx m/s.
 13. Her er sender og modtager: Gemmes her før du åbner dit IHC projekt. C:\Program Files (x86)\LK IHC Control\IHC Visual\FunctionBlocks Eller C:\Program Files\LK IHC 2.8 Control\IHC Visual\FunctionBlocks Temperatur modtager.ifb Temperatur sender.ifb
 14. Sender og modtager har jeg hvis det er.
 15. Det vil jeg gøre. Tak for hjælpen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.