Hop til indhold
IHC-User.dk

Ulle

Members
 • Antal indlæg

  129
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Om Ulle

 • Rang
  Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Seneste besøgende på profilen

353 profil visninger
 1. Ulle

  Sender kun mail en gang.

  Helt fantastisk @Mikkel Skovgaard, sikken service. Du siger bare til når jeg skal teste. Har ikke fundet andre fejl, det er meget stabilt det du har udviklet.
 2. Ulle

  Sender kun mail en gang.

  Tak for hjælpen med test @Kandersen . @Mikkel Skovgaard hvis du på et tidspunkt får tid, ville det være skønt denne lille fejl kunne findes og rettes. Den sender kun en mail første gang, og så skal Captain genstartes så kan der igen sendes en mail. Faktisk et fantastisk program, kan kun anbefale at der sendes et donat til Mikkel, jeg selv vil bidrage når jeg får det til at virke og sat op. http://jemi.dk/ihc/#donation
 3. Ulle

  Sender kun mail en gang.

  Det lyder godt, glæder mig til resultatet.
 4. Ulle

  Sender kun mail en gang.

  Det er sat til 'sand' og den sender kun en og første gang. Har prøvet ALLE kombinationer.... Har du selv testet @Mikkel Skovgaard ? Det er ikke udbyder! Ved genstart af service kan jeg sende igen selv efter 16 sekunder, men kun når service har været startet, ellers kan den kun første gang. Har løst problemet på en dirty måde: Har enabled SSH med tom fil i boot, sat en sudo reboot ind i crontab -e til at genstarte Raspberry pi et par gange om dagen omkring før der skal sendes mail, og så kan den sende - det samme som at starte service i Captain - tror der er en fejl i Captain...
 5. Ulle

  Sender kun mail en gang.

  Mikkel, har du set tråden?
 6. Ulle

  Sender kun mail en gang.

  Kunne godt være, men der er ikke noget i spam folder, og når jeg kører test men input i pop up box sender den og det kan jeg gøre 20 gange lige efter hinanden uden problemer. At der er forskel på Mac og iPhone er ikke udbyder, for de når frem. Det er klientopsætningen på enheden. Facts er, at det ikke virker før service er genstartet, og tvivler på nogen har det til at køre, og Mikkel, har du testet om det virker som det skal?
 7. Ulle

  Sender kun mail en gang.

  Det virker også med `Gem til URL` hver gan jeg trykker, men mail virker kun første gang efter genstart af konsol. Næsten sikker på der er en fejl i Captain. Tak for testen. Er der en med mail set up?
 8. Ulle

  Sender kun mail en gang.

  Har prøvet alle kombinationer, virker kun en og første gang. Er der nogen der har det kørende? Hvis ja, så kunne jeg godt tænke mig et billede af reglen. Samtidigt vil jeg høre om der er nogen der er frisk på en test ved at lave en mail regel på et væg fortrådet tryk, og se om der kan sendes fx 4 mail ved at trykke 4 langsomme tryk efter hinanden, eller to mail hvis regel er sat til når der trykkes 'sand'.
 9. Ulle

  Sender kun mail en gang.

  Der er ikke dumme spørgsmål Ja det er jeg. Har testet på et tryk fast fortrådet, der sendes der kun en første gang, genstarte service og så kan der sendes igen.
 10. Ulle

  Sender kun mail en gang.

  Vedhæftet er et billede af regel. Har prøvet flere forskellige regel'er, men den sender kun en gang efter jeg har ændret og genstartet service.
 11. Ulle

  Sender kun mail en gang.

  Hej. Har en Raspberry 3 IHC Captain installeret på. Den kører op mod en IHC Visual hw 6.1. Der er kontakt, jeg kan styre og sender til URL uden problemer. Har sat mail op, og det virker hver gang på test knappen, men kun en og første gang af sig selv. Dvs der sendes en mail når fx udgang går on første gang, men efterfølgende sendes der ikke mail, kun hvis jeg genstarter service, så sender den en når udgang går on og kun denne ene og første. Har prøvet med alle trigger muligheder. Nogen der kan hjælpe? Ulrich.
 12. Ulle

  Inspiration til sluk alt

  Denne evt: https://www.elkomp.dk/produkter/1006-bimaaler/985-kwh-maaler-lcd-1-fase-kl-b-45a-direkte-mid/
 13. Ulle

  Forskel på input 24/24 og 24/3

  Hvis den ikke er defineret i programmet og kun kablet (forbundet til controller), og programmet ikke ligger i controller bliver den langsom. Har set det MANGE gange.
 14. Hvor finder jeg 2.7.214 versionen? Har to stk 6.1 og vil gerne på anden firmware da de genstarter hele tiden med 2.7.220.
 15. Ulle

  Kalibrering temperatursensor

  Lidt det samme her:
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.