Hop til indhold
IHC-User.dk

Ulle

Members
 • Antal indlæg

  146
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  1

Ulle last won the day on July 3

Ulle had the most liked content!

Om Ulle

 • Rang
  Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Seneste besøgende på profilen

408 profil visninger
 1. Ulle

  Sende beskeder til Captain.

  Tak forfinet svar.
 2. Ulle

  Sende beskeder til Captain.

  Yep det er jeg helt klar over, men det er Captain jeg er interesseret i.
 3. Ulle

  Sende beskeder til Captain.

  Hej. Er det muligt at sende beskeder til Captain som den skal udføre fx at tænde en udgang? Sende fra en side på nettet som skriver i en database, eller mail eller andet? Ulrich
 4. Ulle

  Gemme tekst med mellemrum og æøå

  Så er det løst: Kan kode mig ud af æøå på min .asp side som gemmer i database, og kaldes af Captain. Gøres med følgende to linjer i starten af min .asp side: Response.CodePage = 65001 Response.CharSet = "utf-8" Mellemrum løses ved at skrive %20 hvor der skal være mellemrum. \Ulrich
 5. Ulle

  Gemme tekst med mellemrum og æøå

  Kan kode mig ud af æøå på min .asp side som gemmer i database, og kaldes af Captain. Gøres med følgende to linjer i starten af min .asp side: Response.CodePage = 65001 Response.CharSet = "utf-8" Men mellemrum mellem ord forsvinder stadig, og kan ikke kodes eller er noget med karakterset.
 6. Ulle

  Gemme tekst med mellemrum og æøå

  Hjælper det også på at den dropper mellemrum? Det tvivler jeg på.... Fx bliver TypeTekst=Findes ved vindue til: Findesvedvindue
 7. Ulle

  Gemme tekst med mellemrum og æøå

  Vedhæftet er 3 billeder. Et af regl opsætningen. Et af det der kommer i databasen. Der kan man se at ø bliver mærkelig samt sætningen rykkes sammen, mellemrum fjernes. Et af det der kommer på .asp siden, det er bare det der er i databasen.
 8. Ulle

  Gemme tekst med mellemrum og æøå

  Hej Jeg bruger IHC Captain til at gemme data i en database på nettet og så vises data på en side. Jeg bruger funktioner som findes i Captain, og alt virker: n=[newval]&o=[oldval]&d=[date]&t=[time]&res=[resid] Jeg har lavet en variabel i databasen som gemmes fra Captain: Type=Føler&TypeTekst=Findes ved vindue Mit problem er bare at teksten ikke gemmes som jeg skriver den, men i en samlet streng og uden æøå. Fx bliver TypeTekst=Findes ved vindue til: Findesvedvindue Samt æøå bliver mærkelige tegn. Nogen der har en ide til dette? Gerne nogen der selv har rodet med det og fundet frem til svar om der er en løsning eller ikke!
 9. Ulle

  Sender kun mail en gang.

  Mail virker, kan sende igen og igen. Det billede @Kandersen har lagt på er det jeg også fik ved opdatering fra 1.10 til 1.11, men den er opdateret, og skriver version 1.11 og alt ser ud til at virke.
 10. Ulle

  Sender kun mail en gang.

  Så er der opdateret. Den kom med en hurtig fejl ved opdatering, noget med ajax, kunne ikke nå at se det. Men i kontrolpanel er det version 1.11 og mail virker. Jeg tester og du hører fra mig. Tak for god service. \Ulrich.
 11. Ulle

  Sender kun mail en gang.

  Service i top.
 12. Ulle

  Sender kun mail en gang.

  Har du haft tid til at se på dette @Mikkel Skovgaard ? Er så spændt og klar til donation knappen
 13. Ulle

  Sender kun mail en gang.

  Har selv været persondataforordningen igennem, pyha. Håber du finder lidt tid til at skue til dit program, og forhåbentligt finder mail fejlen.
 14. Ulle

  Sender kun mail en gang.

  Hej @Mikkel Skovgaard Har du haft tid til at se i syntaxen hvorfor der kune sendes mail en og første gang, og kan kun sende igen når der har været genstartet service? Venter spændt så jeg kan få det hele sat op og virke som jeg ønsker. Hilsen Ulrich.
 15. Ulle

  Gigabit på 15 år gammel IHC Net installation?

  Har selv samme løsning som du beskriver, og har sat min egen 1000 op ved siden af, og kører 300 uden problemer. så det skulle kunne klare det med en standart inst. uden H100 som du også kører uden om.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.