Jump to content

micmouritzen

Members
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

micmouritzen last won the day on June 7 2020

micmouritzen had the most liked content!

About micmouritzen

 • Rank
  Mini Nørd

Recent Profile Visitors

555 profile views
 1. Jamen altså! Det er perfekt, lige det jeg ønskede! Tak!
 2. Helt ok! Det er primært indenfor samme gruppe jeg tænker, ja. Men hvis man vil kunne flytte rundt på grupperne også så vil det da være fedt!
 3. Hej. Jeg har efterhånden oprettet en del "genveje" til mine mest brugte fuktioner, somf. eks. betjening af min IHC alarm. Men jeg savner, at kunne ændre på rækkefølgen af mine "knapper i Captain. Er der nogen der ved om det er muligt uden af skulle starte helt forfra? Mvh. Michael
 4. Ja det er sjovt at lave! Har du ikke mulighed for at trække et kabel ud til den?
 5. Hej. Vil bare lige dele mit lørdags-projekt; Min robotplæneklipper er ikke "smart", men jeg kunne godt tænke mig at få besked om, hvis den ikke kommer tilbage til ladestationen i det tidsrum den er programmeret til at køre. Og jeg havde alligevel føleren til at ligge i garagen! Det udvikler sig jo lidt hen ad vejen, så nu får jeg besked/alarm om, hvis "Bob" - ikke er kommet i dock i løbet af 90 minutter indenfor tidsskemaet. - ikke er kommet ud af dock i løbet af 90 minutter indenfor tidsskemaet. - forlader dock udenfor tidsskemaet.
 6. micmouritzen

  SMS modem

  Det hele kommer sig af, at vi havde strømafbrydelse i det meste af byen i sidste uge og selvom jeg har opsat en sms besked ved manglende 24 V samt den "standard" besked der ligger under sms modul i Administrator. Men jeg fik ingen besked!? Beklager hvis det bare er mig der er fatsvag!
 7. micmouritzen

  SMS modem

  Men det gælder vel så ikke når jeg har backup modul på installationen? Den tager vel over hvis spændingen til strømforsyningen forsvinder?
 8. micmouritzen

  SMS modem

  Ja det er klart. Tak for input! I hvilket tilfælde vil man få alarm ved manglende 24 V?
 9. micmouritzen

  SMS modem

  Ok. Det var også min opfattelse at det er sådan det fungerer! Der er jo overvågning på 12 V og 24 V. Jeg har opsat SMS besked ved svigt af den ene og den anden. Besked ved manglende 12 V er selvfølgelig når batteriet er tomt. Men hvornår vil man få besked om manglende 24 V? Har du brugt 230 V inputmodul til overvågning af dine sikringer?
 10. micmouritzen

  SMS modem

  Jep, det er jeg med på og det er sat op!
 11. micmouritzen

  SMS modem

  Hej. Jeg har, i min installation, installeret backupmodul med akkumulator samt et sms modem til forskellige alarmbeskeder. Det virker rigtig fint og jeg får de beskeder som jeg har opsat i Scenedesign. Dog har jeg lige fundet ud af, at jeg ikke får besked ved strømsvigt! Er det fordi jeg har backupmodul i min installation? Jeg har opsat besked ved manglende 12 V og 24 V på backupmodulet samt besked fra controlleren ved "powerdown" og "powerup"! Mvh. Michael
 12. micmouritzen

  Tryk

  Hej. Jeg er lige kommet i gang med Home Assistant! I mit tilfælde har jeg en del "virtuelle" tryk, som jeg lige nu bruger i IHC Remote til, f.eks. at til/frakoble min alarm samt mange andre ting! Hvordan får jeg disse tryk synliggjort og brugbare i Home Assistant? Jeg kan heller ikke få vist mine 24v output, som jeg bruger til status på forskellige ting!? Mvh. Michael
 13. Jeg har løst min udfordring. Jeg fandt ud af, at jeg kunne tilslutte et usb-stick til min router, så denne kan fungere som et netværksdrev med offentlig tilgængelighed!
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok