Jump to content
IHC-User.dk

micmouritzen

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

About micmouritzen

Recent Profile Visitors

265 profile views
 1. Det har du selvfølgelig ret i! MANGE TAK for hjælpen!
 2. Hvis jeg bruger OR blokken, hvad prioriterer så hvilket signal der kommer igennem?
 3. Jeg bruger forskellige FB da jeg bruger forskellige lydbilleder til forskellige slags alarmer. Kan jeg bare tage alle udgangene fra disse FB ig sætte ind i en OR blok? Ah, det giver mening. Dog løser det åbenbart ikke problemet i dette tilfælde. Der er løsningen åbenbart at sætte "alarm tilkoblet" som betingelse for at tilkoble alarmen med f.eks. brugerkode 1! Det giver ikke mening, men det virker! Bortset fra dét, så er det da værd at tænke over prioriteringerne af signaler, hvis der er flere, som herover!
 4. Hvad bestemmer så hvilket lydbillede det afspilles? Kan jeg alligevel lokke dig til at vise mig det du mente? Bare så jeg kan blive klogere!
 5. Nu har jeg byttet rundt på permitsignalerne og så virker det! Også i praksis, jeg har lige afprøvet! For mig er det helt modsat af, hvordan det burde virke!? Kløvervej 8.vis
 6. Det er modtaget! Tak fordi du gider!!! Jeg skal også spørge dig om noget andet - du er stor fortaler for, med god grund, at man kun bruger én funktionsblok til at styre hver udgang, men da jeg styrer alt mit lys med scenarier er det ikke det store problem!? Men hvad gør jeg med mine lydgivere, som jeg, lige nu, aktiverer fra forskellige FB da jeg ønsker forskellige lydbilleder afhængig af hvilken alarm der er tale om!? Der er lydgivere i Bryggers, Gang og Carport!
 7. Jeg kan desvære ikke tale lige nu. Det er selvfølgelig permitsignalet du mener jeg skal flytte, ik!?
 8. Aha, nu ser jeg hvad du mener! I princippet kan jeg jo bare omdøbe blokkene til det modsatte og så ændre sms opsætningen i scenedesign!?
 9. Hmm, det er jeg ikke sikker på at jeg forstår! Kan du forklare det på en anden måde?
 10. Ja det troede jeg også, så derfor prøvede jeg at lave en forsinket udkobling på signalet fra alarmen, men det var med samme udfald så det fjernede jeg igen. Måske har jeg ikke gjort det rigtigt! Jeg har vedlagt hele mit projekt da jeg ikke lige gider at dele det op. Du skal kigge under TYVERIALARM og SMS. Kløvervej 8.vis
 11. Hej. Jeg sidder og nørder lidt med min tyverialarm og har et højt ønske om, at få en sms med information om, hvilken brugerkode der henholdsvis tilkobler og frakobler min tyverialarm. Jeg har indtil videre fået mange af mine andre notifikations-SMS'er til at virke, men dette driller mig en hel del! F.eks. har jeg oprettet et virtuelt 2-tast tryk i en lokation, som jeg kalder APP. Når der så kommer en puls fra venstre tryk når alarmen er frakoblet så tilkobler alarmen og jeg får en SMS med information om, at alarmen er tilkoblet fra APP. Og omvendt, når der kommer puls fra højre tryk når alarmen er tilkoblet så frakobler alarmen og jeg får en SMS med information om, at alarmen er frakoblet fra APP. Derfor tænkte jeg, at det samme måtte kunne gøre sig gældende ved brug af 6.1.04.b., hvor jeg bruger puls udgangen fra de forskellige brugerkoder til at tilkoble alarmen. Det virker også fint, men når jeg så laver en "betinget følg" blok, hvor betingelsen er, at alarmen er enten on eller off når der kommer en puls fra en brugerkode og opsætter SMS på udgangens status så får jeg 2 beskeder samtidig; én med besked om at brugerkode 1 har tilkoblet og én med besked om, at brugerkode 1 har frakoblet. Jeg kan simpelthen ikke se hvad forskellen på mit virtuelle tryk og pulsen fra tastaturet er! Er der én, som har en godt forslag til hvad der kan være galt? Mvh. Michael
 12. Selvfølgelig! Det samme har jeg tidligere gjort i en anden funktion. Nogle gange stirrer man sig bare blind! Tak for hjælpen, Henning!
 13. Hej. Jeg er i gang med at programmere min IHC alarm og ønsker at kunne tilkoble skalsikring med ét tryk og frakoble med et andet tryk. Tilkobling af skalsikring er, i funktionsblokken for alarmen, beregnet for et kip-tryk. Er der nogen der vil hjælpe med ovenstående ønske? Mvh. Michael
 14. Ja det regnede jeg også med, men det kunne jo være at den lå et andet sted eller havde skiftet navn!
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.