Hop til indhold

micmouritzen

Members
  • Antal indlæg

    67
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    2

micmouritzen last won the day on June 7 2020

micmouritzen had the most liked content!

Seneste besøgende på profilen

1.079 profil visninger

micmouritzen's Achievements

  1. micmouritzen

    Tyverialarm

    Hej. Jeg har i dag oplevet en sporadisk genstart af min controller imens jeg ikke var hjemme og imens ihc alarmen var aktiveret. Da jeg kommer hjem opdager jeg, at alarmen ikke længere er aktiveret... Er det mon en fejl i mit program, eller er det "normalt"? Jeg synes det virker forkert!?
  2. Ja, det er nemlig en Visual 2 controller... Tak for input. Det er også nogenlunde dét jeg har indkredset udfordringen til; at for mange ting interagerer med controlleren samtidig... Jeg vil prøve dine metoder næste gang jeg skal ændre i mit program...
  3. Mener du imellem upload til controlleren og genstart af Home Assistant?
  4. Hej. Jeg har oplevet følgende mange gange og det undrer og irriterer mig: - Jeg har lavet ændringer i mit IHC program. - Jeg uploader programmet til controlleren. - Jeg genstarter Home Assistant for at få ændringerne med i integrationen. Derefter er controlleren ikke kontaktbar. Jeg kan ikke kontakte den med "administrator", visual, ihc remote appen, ihc captain eller home assistant (mine enheder fra ihc er "utilgængelige". Controlleren afvikler programmet fint - alle tryk og lampeudtag virker. Nu skal jeg fysisk tage spændingen fra controlleren for at genstarte den for at kunne kontakte den via IP adressen igen. Er der nogen der ved, hvorfor?
  5. Jamen altså! Det er perfekt, lige det jeg ønskede! Tak!
  6. Helt ok! Det er primært indenfor samme gruppe jeg tænker, ja. Men hvis man vil kunne flytte rundt på grupperne også så vil det da være fedt!
  7. Hej. Jeg har efterhånden oprettet en del "genveje" til mine mest brugte fuktioner, somf. eks. betjening af min IHC alarm. Men jeg savner, at kunne ændre på rækkefølgen af mine "knapper i Captain. Er der nogen der ved om det er muligt uden af skulle starte helt forfra? Mvh. Michael
  8. Ja det er sjovt at lave! Har du ikke mulighed for at trække et kabel ud til den?
  9. Hej. Vil bare lige dele mit lørdags-projekt; Min robotplæneklipper er ikke "smart", men jeg kunne godt tænke mig at få besked om, hvis den ikke kommer tilbage til ladestationen i det tidsrum den er programmeret til at køre. Og jeg havde alligevel føleren til at ligge i garagen! Det udvikler sig jo lidt hen ad vejen, så nu får jeg besked/alarm om, hvis "Bob" - ikke er kommet i dock i løbet af 90 minutter indenfor tidsskemaet. - ikke er kommet ud af dock i løbet af 90 minutter indenfor tidsskemaet. - forlader dock udenfor tidsskemaet.
  10. micmouritzen

    SMS modem

    Det hele kommer sig af, at vi havde strømafbrydelse i det meste af byen i sidste uge og selvom jeg har opsat en sms besked ved manglende 24 V samt den "standard" besked der ligger under sms modul i Administrator. Men jeg fik ingen besked!? Beklager hvis det bare er mig der er fatsvag!
  11. micmouritzen

    SMS modem

    Men det gælder vel så ikke når jeg har backup modul på installationen? Den tager vel over hvis spændingen til strømforsyningen forsvinder?
  12. micmouritzen

    SMS modem

    Ja det er klart. Tak for input! I hvilket tilfælde vil man få alarm ved manglende 24 V?
  13. micmouritzen

    SMS modem

    Ok. Det var også min opfattelse at det er sådan det fungerer! Der er jo overvågning på 12 V og 24 V. Jeg har opsat SMS besked ved svigt af den ene og den anden. Besked ved manglende 12 V er selvfølgelig når batteriet er tomt. Men hvornår vil man få besked om manglende 24 V? Har du brugt 230 V inputmodul til overvågning af dine sikringer?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok