Jump to content

Kandersen

Members
 • Content Count

  3,286
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Kandersen last won the day on April 10

Kandersen had the most liked content!

2 Followers

About Kandersen

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  4623
 • Interests
  Alt der kan sættes strøm til.

Recent Profile Visitors

4,525 profile views
 1. Yep, men det er ikke umiddelbart klart, om det også gælder skalsikringen
 2. Håber du mener 23.8 - 23.7 :-D Men den gør faktisk helt som den skal. Ved 23.7 er det jo netop low - hysterises. Og der beder du den sende command(50) til vinduet.
 3. Er det de der Air... bokse du har? Hvilken fejl får du, når du IKKE kan tilgå controlleren?
 4. Øhh.. Controlleren kan ikke andet. Der er ingen DHCP klient i controlleren
 5. Kandersen

  Kamstrup elmålere

  Hvad værre er.. Ingen af energiselskaberne understøtter eller supportere metoderne. Det er forbrugeren selv der må slås med de muligheder som måleren evt har. Formuleringen i målerbekendtgørelsen er i ordets bogstaveligste forstand, at tage pis på forbrugerne. Energiselskaberne er tydeligvis IKKE interesseret i, at forbrugerne skal have nemt ved at tilgå data fra måleren.
 6. Jeg vil tro billede havde set anderledes ud, hvis man i stedet havde spurgt forbrugerne. Men det er jo typisk i den sektor, at der ved "fagfolket" bedst, hvad forbrugerne vil have. LK/Schneider har aldrig bekymret sig for, hvad forbrugerne ville have. De har altid henvist forbrugerne til elektrikerne/installatørerne
 7. Det er det jeg ikke synes jeg kan få til at virke mere.. For sådan var det på et tidspunkt. Men må rode med det igen, når tiden er inde til det. (I øvrig samme undren som med IHCremote appen. Jeg kan se temperaturen, men jeg skal ned under funktionsblok for at ændre setpunkt).
 8. Er du sikker på det er strømforsyningerne selv der gør det, og det ikke er spændingen på primærsiden som opfører sig underligt. Hvis det er det sidste, så er bedste løsning at sætte en ups foran.
 9. Probably best to tag @Pauli Anttila as he is the author behind the binding. I havnt upgradede to OH3 yet, so I cant help, and havnt seen this error msg before.
 10. Jeg sad og rodede med dette for kort tid siden. Og jeg er ikke sikker på jeg forstår, hvorfor det er lavet om. Nu skal man jo pine død have to ikoner for varmen. Et for at se temperaturen, og et for at indstille setpunktet.. Er det virkelig rigtigt?
 11. Jeg har ingen wireless kontakter eller puck relæer. Men jeg har nogle wireless dæmpere. Og det hænder de engang imellem bliver sløve til at reagere og/eller de slet ikke reagere, (der går dog måneder imellem). Den bedste løsning jeg indtil nu har fundet, det er at uploade et tomt program til controlleren, (husk at lave en backup), for dernæst at uploade det oprindelige program efterfølgende. Så virker alt pudsigt nok uden problemer overhovedet. IHC wirless er bare noget bras, åbenbart.
 12. Og af dæmperen.. Det kunne være et IHC wireless som i perioder kan drille.
 13. Mig bekendt kan du slet ikke bruge Philips Hue på en IHC dæmper.
 14. Husk controlleren skal genstartes, når du skifter IP, ellers slår det ikke igennem.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok