Jump to content
IHC-User.dk

Kandersen

Members
 • Content Count

  3,040
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Kandersen last won the day on August 22

Kandersen had the most liked content!

3 Followers

About Kandersen

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  4623
 • Interests
  Alt der kan sættes strøm til.

Recent Profile Visitors

3,735 profile views
 1. Jeg har prøvet præcis det samme een gang før, kom jeg lige i tanke om, nu du nævnte det. Ja det er spøjst.
 2. Har du prøvet at ændre hysterese? Bare for at se om det ændre noget. (fx 0.5 eller mere).
 3. Kandersen

  Pludselig ændringer

  Sluk og tænd for controlleren. Jeg har oplevet mange af de symptomer du nævner. Det er ikke tit det sker, heldigvis. De første gange slukke/tændte jeg for controlleren, plus tog strømmen fra dæmperne et kort øjeblik. Det løste det som regel. Sidste gang måtte jeg først igennem den første procedure. Men det hjalp ikke. Derefter uploadede jeg et tomt program til controlleren, og derefter det originale. Det hjalp. Sidenhen har jeg ændret retning på antennen, så den i stedet for at pege opad nu peger horisontalt. Jeg har ikke haft nogle problemer siden. Og det er vel ved at være ½ års tid siden sidst. Jeg ved ikke om det har betydning. Men jeg kan tælle mig frem til, at du har 22 stk wireless enheder. Jeg har 13 stk wirless dæmpere. Alle dæmpere sidder inden for 1m fra antennen (ved IHC tavlerne).
 4. Hvis nogen står og mangler en/flere LK IHC/SA Dimmer 400UNI (nyeste UNI model med blå knap). Så har jeg efterhånden en stak liggende. (8-10 stykker). Pris idé 300,- stk. Tages flere kan vi godt finde en lidt bedre pris. Foretrækker afhentning i Ejby ved Lille Skensved, 4623. Alternativ Ørestaden (Ved Fields) i hverdagene/dagtimerne.
 5. Det er denne tråd (altså den vi skriver i nu) du henviser til, Lars
 6. Ahh ja selvfølgelig kan han bare skrue den helt op, og så ellers ignorere den
 7. Det er efter min mening lidt forkert forstået. Men årsagen er forstålig. Den største forskel på ver 1 og ver 2 er, at minimumbelastningen er væsentlig mindre i ver 2. Men hvis man kan overholde den i en ver 1, så er den lige så god/dårlig til LED. (min erfaring. Jeg har begge dele). Så set på den måde kan man godt sige at ver 2 er bedre til LED end ver 1. At lampeudtagene kan få lyset til at blinke, det han handle om at de LED kilder i bruger, de simpelthen ikke er gode nok, specielt hvis det er lampeudtag med dæmp. En løsning kan være at installere en støj-kondensator (eller dimbob, som jeg dog ikke vil anbefale, fordi den koster vanvittig mange penge i forhold til støjkodensatoren. Og de gør begge det samme). Men der er ingen garanti for, at det vil løse problemet. Hvis der er LED driver foran LED kilderne, så kan den også være et problem, som kan løses ved at skifte den. Så det er svært at sige præcist hvad man kan gøre. Men en støjkondensator kan man altid prøve med først. De fåes til meget få penge. LED problemer er desværre = ulidelig jungle af flere faktorer der kan spiller ind.
 8. Det kræver jo han kan ændre setpunktet på radiatoren :-)
 9. Det bliver ikke nødvendigt. Jeg suser igennem Solrød/Køge Bugt motorvejen hver dag til/fra arbejde. Jeg tænker lige et øjeblik...
 10. Så er det Appén (IHCtablet) Henning mener? (Har den selv, ligesom jeg har IHCremote til iPhone. Men bruger ikke den til ipad, synes den er lidt tung at danse med).
 11. Men er det scenedesign på tablet eller? Personligt ser jeg kun et behov for en monitor. Jeg tror ikke på en tablet/mobil som man render rundt og trykker på. Dertil er stemmestyring alt for oplagt. Til gengæld en status over husets tilstand, det ville være helt perfekt.
 12. Jeg er lidt tabt her.. Hvad er det der er bedre på en ipad fremfor at bruge scenedesign?
 13. Hvordan kan han få en bedre oplevelse, ved at droppe noget? (Hint - mangler der ikke en forklaring til, hvad han istedet kan gøre, når han har en iPad og er på hjemmenetværk?)
 14. Har du sat controlleren (i PaperUI) til at opdatere automatisk? Så bør den nemlig hente Visual filen, hver gang du starter IHC bindingen. Du skal kigge efter: loadProjectFile=true createChannelsAutomatically=true Hvis du bruger en .things fil, så ser min fx således ud: ihc:controller:elko [ hostname="IP:port", username="username", password="password", timeout=10000, loadProjectFile=true, createChannelsAutomatically=true ] { Channels: Jeg bruger godt nok ikke createChannelsAutomatically=true, da jeg laver dem manuelt. Men det er den der gør, at den opdatere din liste over channels i PaperUI, såfremt loadProjectFile=true. Hvis loadProjectFile=false så henter den aldrig opdateringen af dit Visual program, hvis du fx laver ændringer i den. Og derved kan createChannelsAutomatically=true heller ikke lave de nye channels for dig.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.