Hop til indhold
IHC-User.dk

Kandersen

Members
 • Antal indlæg

  1.523
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  3

Kandersen last won the day on June 14

Kandersen had the most liked content!

1 Følger

Om Kandersen

 • Rang
  Platinum Boarder

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  4623
 • Interests
  Alt der kan sættes strøm til.

Seneste besøgende på profilen

1.606 profil visninger
 1. Kandersen

  kan ikke logge ind i controller via web

  Du skal sikkert bruge en anden firmware loader. Mener den hedder 1.1.3
 2. Kandersen

  Funktionsblokke - download

  Findes ikke udover dem du har. Har du behov for andet, så skal du selv lave den eller få nogen til det. LK har ikke tænkt på alle situationer i de FBére der følger med.
 3. Kandersen

  Varmestyring.

  2. Du vil promte få en fejl i OpenHab loggen, hvis OpenHab (bindingen) mister forbindelsen til IHC controlleren. IHC controlleren er en "Thing", og den kan man lave overvågning via en rule. I den rule kan du sådan set alt, inkl sende en besked til din mobil/app, mail eller nærmest hvad som helst andet. 3. Jeg skal selv have lavet sådan en rule en af dagene. Men det er ikke så svært, når man først får lært det grundlæggende i rules. Fx har jeg rules på alle min PIR´s, så jeg får sat en tid/dato for, hvornår de sidst triggede. Udover har jeg rules for, om mine trådløse z-wave/zigbee devices er online eller om de har mistet forbindelsen, (sker meget sjældent). Det er den sidste løsning som jeg også lige skal have lavet til IHC controlleren. Jeg har bare nedprioriteret det, fordi det er uhyre sjældent at forbindelsen ryger til cotrolleren, (den timer ud engang imellem, men decideret mister forbindelsen, det er aldrig sket). Men derfor skal der være en rule for det alligevel, for hvad nu hvis.... 4. På den led synes jeg ikke OpenHab kræver den store opmærksomhed. Det er mere når man begynder at tænke i backup, og Linux kerner opdateringer. OpenHab er jo bare et program, ligesom alle andre programmer på fx en PC.
 4. Kandersen

  Varmestyring.

  1. Hvad blev løsningen? 2. Hvilken forbindelse "cutter" du, og til hvad? 3. Hvis det er OpenHab løsningen, så er det simpelt nok at sætte en overvågning på. Men mangler lige svaret på pkt. 1. 4. OpenHab skal som sådan ikke opdateres. Men som med alle andre OSér, (OpenHab er IKKE et OS), så bør man lige holde sig for øje, når der kommer nye opdateringer. OpenHab bygger på en Rasbian (Debian), som er Linux OS. Og den bør man holde lidt øje med, (ligesom på windows, hvor det dog foregår automatisk). Men det foregår IKKE automatisk på Linux, (man kan dog lave scripts til det, så vidt jeg er orienteret). Openhab kommer med relativ lange mellemrum med nye versioner (stable). Men det er oftest nye features, og ikke sikkerhedsmæssigt. Så her er det primært op til, hvor nørdede man er, eller hvor store ændringer der er i forhold til det resultat man vil have.
 5. Kandersen

  LK Fuga Pure rammer

  Jeg har dem ikke selv. Men i og med indvendige mål er de samme, og alle de andre enheder også passer, så kan jeg ikke se, hvorfor de rammer ikke burde virke med svagstrømstrykkene.
 6. Kandersen

  Tilgå IHCcaptain fra udlandet.

  Det eneste jeg kan komme på, det er at den port du har valgt (lokalt på din router og i IHC captain opsætningen), den er spærret, der hvor du befinder dig nu. Det er desværre meget normalt.
 7. Kandersen

  Varmestyring.

  Der vil da være java problemer så længe det er den gamle (originale) firmware, eller? Enig. Forskellen er, at LK er enerådig. Openhab er udviklet i open source projekt. Og jeg tvivler på de er lige så ineffektive som LK er og har været.
 8. Kandersen

  Varmestyring.

  Nu var det i stedet for alternativet med at skifte controlleren, at jeg mente Openhab løsningen er langt bedre. Controlleren virker jo fint i sig selv. Det er softwaren og java som er problemet. Hans problem bliver mig bekendt ikke løst når/hvis han konstant opdatere java, (hvilket han burde). Medmindre han skifter firmware, eller som Henning nævner, skifter controller. Java problemet vender jo konstant tilbage.
 9. Kandersen

  Varmestyring.

  Til det formål som Kenn efterspørger, så kan man snildt bruge Openhab2 uden problemer. Problemerne med den løsning er først og fremmest at sætte sig ind i OpenHab2. Men har man styr på det, så kan han sagtens lave det super kundevenligt.
 10. Kandersen

  ihc kombi dimmer og 1 led gu10

  Med 1 stk så kan du ryge i begrænsninger for minimumsbelastningen. Så vidt jegh husker skal du bruge mindst 5watt
 11. Kandersen

  Varmestyring.

  IHCremote findes til Android og koster 199,-. Men pas på, den har fået massiv kritik. Jeg har ikke selv prøvet den til Android. Jeg bruger den til IOS (iPhone). En lille billig Android tablet til 4-500 kroner, IHCremote til Android til 199,- Så burde den ged være barberet. (Forudsat at Lk har fået fixet de massive problemer der efter brugeranmeldelserne er med appén). Har man ikke mod på LK´s app så kunne OpenHab være en løsning. Men det kræver en rimelig viden om OpenHab. Umiddelbart kan det gøres ret billigt: En Rpi3B+, strømforsyning til Rpién og SD kort til Rpién evt kasse. OpenHab (og myopenhab cloud) OpenHab appén. Pris omkring 5-600,- Internet forbindelse, eller bare lokal net. (uden internet = ingen myopenhab cloud). Med en rimelig grundviden om OpenHab2, items og sitemap, så kan programmeringen laves på en times tid, (mindre, hvis det kun er vameregulering), efter Openhab er sat op. Brugeren har dermed en god brugerflade i BasicUI (Web) og OpenHab appén, (mobil/tablet) som kan nåes lokalt og eksternt. Risikoen er minimal. Skulle OpenHab gå ned, så funger IHC installationen stadigvæk som den altid har gjort. Går myopenhab cloud ned, så kører det stadigvæk lokalt. Men man kan ikke komme til OpenHab installationen udefra. Så hvis man har modet, lysten og en smule viden, så er Openhab en klar vinder i det her. Med OpenHab kan jeg garantere massive fordele nu .-) Med al respekt Henning, så må jeg sige, jeg er dybt uenig. En udgift på +5500,- til en controller ver. 3, plus evt installation, der i hans nuværende situation ikke bidrager med noget nyt. Ja det løser det knas der er med Java. Men er det den pris værd? Hvad en ver 3 controller evt giver at fordele ude i fremtiden, det tror jeg ikke der er mange der tør sætte penge på mere, (medmindre de ikke ved bedre). LK har simpelthen brændt for mange løfter af til, at de er troværdige.
 12. Kandersen

  Varmestyring.

  ICHremote, eller IHCtablet er nok nemmere løsning så med det formål. IHCtablet findes vistnok kun til IOS (Apple). Men IHCremote findes til IOS og Android.
 13. Kandersen

  Dæmpning af LED panel med push dæmp driver

  En push dæmper (hvis den virker) kan virke med IHC tryk, ved at programmere med en følg/inverter funktionsblok og et reedrelæ, eller på output 230. Det kommer an på om dæmperen pushér via 230volt eller potentialefri kontakt. Men jeg bliver lidt bekymret når du skriver, "at dæmperen der følger med fungere over de tre faser". Hvad er det helt konkret for en dæmper der følger med? (Tegning og specifikation).
 14. Kandersen

  IHC Captain virker ikke efter controller update

  Hej @Mikkel Skovgaard Lige en ny opfølgning på dette, da jeg endnu engang oplevede at IHC captain ikke helt fungere med Hue lyset. I går aftes sad jeg og rodede med en ny Rpi3B+. Fordi jeg for en kort bemærkning var nødt til at skulle bruge strømforsyning til den Rpi som køre IHC Captain, så lukkede jeg IHC captain ned. Da jeg var færdig med at rode og startede IHC Captain op igen, (og sikrede mig at den startede op). Så gjorde jeg ikke mere ved det. Men da jeg gik i seng og skulle slukke lyset i stuen (på IHC tryk via IHC Captain), så kunne jeg ikke slukke lyset. Det virkede fint inden jeg lukkede Rpién/IHC Captain ned. Men ikke efter den var startet op igen. Jeg fik ikke set videre på det derfra, da jeg som sagt var på vej i seng.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.