Hop til indhold
IHC-User.dk

Kandersen

Members
 • Antal indlæg

  1.583
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  4

Kandersen last won the day on August 7

Kandersen had the most liked content!

1 Følger

Om Kandersen

 • Rang
  Platinum Boarder

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  4623
 • Interests
  Alt der kan sættes strøm til.

Seneste besøgende på profilen

1.717 profil visninger
 1. Kandersen

  IHC Connection fail

  Nej det burde ikke være Java. Hvis du kører med Openhabian, så installere den default den java du skal bruge. Jeg er ret sikker på det enten er porten 443, brugernavn/pw eller at der ikke er adgang fra Administrator.
 2. Kandersen

  IHC Connection fail

  Lige en korrigering.. Binding 1.12 er ikke den nye, men den første. Jeg formoder du har lavet en cfg fil til din controller, (ellers burde Openhab slet ikke forsøge finde den). Er lidt sikker på det er indstillinger i din adgangskontrol i Administrator.
 3. Kandersen

  IHC Connection fail

  Samme sted hvor du opsætter IP adressen til din controller. Der finder du også adgangskontrol.
 4. Kandersen

  IHC Connection fail

  Nej ikke serviceView.. Du skal ind i Administrator.
 5. Kandersen

  IHC Connection fail

  Det er den nye så, så vidt jeg husker. Jeg ved ikke om der er noget specielt i den. Jeg har den installeret, men har ikke forbundet min controller til den endnu. Fik du tjekket om du har sat adgangskontrollen i Administrator til IHC controlleren?
 6. Kandersen

  IHC Connection fail

  Øhh sidder din controller ikke på dit lokale net? I såfald skal du ikke bruge portforward. Her får OpenHab slet ikke forbindelse. Her får OpenHab forbindelse til din controller. Men bliver afvist. Så noget tyder på at du skal bruge 192.168.1.30:443 Har du hakket af i administrator, at du tillader forbindelse til 3.part ? (det mener jeg er nødvendigt). Hvilken version af IHC bindingen bruger du?
 7. Kandersen

  IHC Connection fail

  Lader til pw eller brugernavn er forkert. Har du tjekket det er det rigtige ip nummer som openhab forsøger skabe forbindelse til (altså ip nummeret på din controller?)
 8. Kandersen

  Certifikat problemer efter 13/9-2018

  Og spørgsmålet er om du/vi ser firmware opdatering til andet end HW7. Det tvivler jeg nemlig stærkt på.
 9. Kandersen

  Kan ikke forbinde via IHC Visual når IHC-Bridge kører

  Eller uploade et tomt projekt, inden man uploader det rigtige projekt.
 10. Kandersen

  Controller v.3 Reset_user_

  Det ville også være komplet idiotisk at lægge det på SD kortet, efter min mening. Et SD kort er rimelig sårbar. Så at lægge oplysninger om bruger der, som er afgørende for at man kan logge ind, det ville efter min mening skrige til himlen for problemer før eller siden.
 11. Kandersen

  Wireless med 4 tangenter

  Medmindre han har trådløs strøm, så er han pine død nødt til at have en eller anden form for kabeltræk Det var derfor jeg forventede, at han kunne opsætte 4 stk ø80 relæ/dæmp, og så styre dem via et 4-tast tryk. Til gengæld var jeg ikke klar over, at wireless stand alone ikke kan bruge kip.. Så ja, så skal han have gang i 2 x 4-tast tryk. Faktisk lidt underligt at de ikke kan kippe. Sgu da godt man ikke bruger wireless stand alone. Hele huset ville jo være klistre til med tryk..
 12. Kandersen

  Wireless med 4 tangenter

  Kan 1 stk wireless 4-tast tryk ikke styre 2 lampeudtag? (relæ, der nævnes intet om dæmp) ?
 13. Kandersen

  K: IHC Visual 2 HW 6.2 købes

  Og det er egentlig den "fornemmelse" som jeg søger lidt mere konkret dokumentation på. For min "fornemmelse" er slet ikke i nærheden af at være den samme som din. I bedste fald, så er min HW6.2 lige så 'langsom' som min HW6.1. Men til tider synes jeg den virker langsommere, specielt ved up/download. Det er min fornemmelse. Overordnet set synes jeg bare, der er for mange individuelle fornemmelser og ikke mindst folk der helt klart formoder, at bare fordi noget er nyere, så er det også bedre (hurtigere). Sågar folk der udtaler sig, uden overhovedet at have stiftet bekendtskab med enheden. Det er lidt skidt på den måde. Specifikt med IHC controlleren, så tror jeg også der er enorm forskel på, hvor meget ens program egentlig indeholder, specielt omkring timere, sensorer osv. Jo flere af disse, desto tungere er "tiden". Dvs man kan sandsynligvis godt have en gammel controller som suser afsted, som om den lever af den. Mens en nyere i nogle helt specifikke situationer kan virke enorm træg. Jeg kunne helt klart mærke forskel på min HW6.1 før jeg lavede varmestyring, og så efter. Men da jeg skiftede til HW6.2 controlleren, der synes jeg bare ikke jeg fik det samme "tab" retur. Jeg gad godt prøve en HW7, men jeg må erkende, jeg frygter det er det samme igen, at oplevelsen simpelthen bare ikke er det værd, fordi der enten ikke er forskel, eller så er den så minimal, så det kan være ligegyldigt. Ang 3. part tilslutning, så køre jeg IHC captain og OpenHab op imod HW6.2 controlleren (det gjorde jeg også med min HW6.1 controller). Og her er det helt klart, at Visual og ServiceView til tider kan være enddog ret lang tid som om at forbinde til HW6.2 controlleren, sikkert fordi de skal slås om at komme til sammen med IHC Captain og OpenHab. Men jeg har bemærket, at hvis jeg kan nå at loade et projekt ind i Visual så går tiden noget hurtigere for at den tilslutter til controlleren.. Det er lidt underligt. ServiceView tager bare den tid ServiceView tager.
 14. Kandersen

  Anbefalinger til regn/vind sensor ?

  Ahh okay så er jeg med
 15. Kandersen

  Anbefalinger til regn/vind sensor ?

  Hmm jeg kan ikke lige se det for mig.. hvis vindmåleren ikke kan sende signalet ud, hvordan skulle konvertere og omformere så kunne klare det?
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.