Jump to content
IHC-User.dk

Kandersen

Members
 • Content Count

  2,877
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

Kandersen last won the day on February 29

Kandersen had the most liked content!

3 Followers

About Kandersen

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  4623
 • Interests
  Alt der kan sættes strøm til.

Recent Profile Visitors

3,237 profile views
 1. Det ligner en IHC pir. Og den ved siden af er IHC skumringsrelæ. Hvis det er en IHC pir, så skulle den gerne have et indgang på et input modul. Og det samme med skumringsrelæet.
 2. God ide at prøve. Men det ville undre mig meget hvis det skulle være det.
 3. I såfald er det opdateringer du har glemt Den Rpi jeg kører på med, er den jeg startede ud med, som løbende bare er blevet opdateret.. Så det er vel et par år siden, elle hvor lang tid du nu har været i gang med IHC Captain. Yep, det ændrede det. Nu kom der data..
 4. Okay var ikke klar over den "feature". Korrekt, det er den i screenshot´et.. Nu er det ikke fordi det er noget jeg bruger ofte, men jeg tænkte på om ikke det ville være smart at kunne "dumpe" loggen til en fil, ligesom fx konfigurationen?
 5. Tjek! Jeg er nødt til at tage mig sammen her i påsken og fået prøvet Finn´s scripts. Ikke at det løser problemet med at få det over i IHC. Men kan jeg i det mindste bare få noget data ud, så er jeg et godt skridt på vejen. Finn har måske endda en ide til, hvordan man kommer derfra og til IHC eller openhab måske.
 6. Hej @Mikkel Skovgaard Endnu et spørgsmål.. Under kontrolpanel og status, der ser det sådan her ud hos mig.. Men jeg synes nogle af informationerne fra Rpién mangler, (de 4 nederste punkter). Burde der ikke stå noget i dem:
 7. Kandersen

  IHC Captain log

  Hej @Mikkel Skovgaard Er jeg helt tosset på den, eller kan jeg ikke gemme loggen fra IHC captain i en lokal fil? Jeg har prøvet at markere og lave en copy/paste.. Men min markering forsvinder lyn hurtigt, fordi loggen laver en refresh (tror jeg) så jeg kan ikke komme til det ordentligt. I min søgen efter hvorfor mine tryk til IHC Captain ikke virkede i går, fa jeg ud af, at både IHC controlleren og IHC captain har været genstartet, (inkl openhab osv.. Så der har nok været strømudfald). Men så kom jeg til at se noget i loggen, som jeg ville spørge om, og derfor havde behov for at gemme (eller lave copy/paste).. Derfor fandt jeg ud af det her problem.. Anyway, her er et screendump, (så må vi gøre det sådan): Den næst nederste linie, "Autostart in: 1 days, 0 hours, 0 minutes and 0 seconds" Hvad er det?
 8. Men der mangler vel noget software fra at komme fra den wireless mbus måler og ind i IHCén?
 9. Jeg ville stole på loggen, hvis det var mig. Men jeg ville også teste den trigger fra din brønd.
 10. Ja så er det godt nok underligt. Prøv at hold serviceview kørende og tjek når du får mail igen.
 11. Det kommer jo an på om du har sat indgangen til at blive logget i serviceview.
 12. Kandersen

  Dimmer version

  Det står på forsiden hvis det er HW 2. Det er efter min mening også ret ligegyldigt. Dels er det begrænset hvilke kilder de har testet, og dernæst er/var den ikke specielt opdateret og meningsfyldt.
 13. Lim en lille tynd plade på, der bliver dækket af tryk og ramme. Bor huller i så ledningerne kan komme igennem. Og klistre tryk på med dobbeltklæber.
 14. Ikke her på vores gulve. Der synes jeg faktisk netop at sommeren kan være et problem, fordi der er så markant stor forskel på rum og gulv om sommeren. Omvendt er jeg ikke tilhænger af "sommer komfort" af frygt for, at rum temperaturen bare bliver endnu højere Løsningen bliver nok en varmepumpe her hos os, som kan køle rummene ned. Den er billig i drift om sommeren, når man har solcelleanlæg med batteri. Til gengæld kommer den også til at knokle.
 15. Hmm kan jeg ikke forestille mig med kolde klinke gulve.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.