Jump to content

Kandersen

Members
 • Content Count

  3,226
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

Kandersen last won the day on January 11

Kandersen had the most liked content!

2 Followers

About Kandersen

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  4623
 • Interests
  Alt der kan sættes strøm til.

Recent Profile Visitors

4,204 profile views
 1. Nu har jeg kun hørt rygter om det. Og det lader til det er deres Zigbee system. Men det er meget lidt info der ligger bag selve logikstyringen i det. Og det er i virkeligheden den som er alt afgørende. Husk endvidere, at Zigbee har et maks antal trådeløse enheder. (mener det er omkring 52). Over dette, så kræves der ekstra "hub". 52 enheder, det spår jeg at man lyn hurtigt render op i, hvis man skal gøre det lidt mere avanceret, end blot kip-tænding.
 2. Jeg har samme problem. Jeg har ikke fået boret så meget i det, men jeg tror det er Google som roder og fejler.
 3. Not exactly unfortunatly. It should be part of the Pin 7 (Signal in) from the output module. I have no idea how come it shouldnt work after you changed controller. Maybe @Henning Pedersen or someone else has a better/deeper knowlegde of the keypad and how it works. I wonder if there is some changes in the alarm function block.. If you look into Service View, your should be able to detamin if the keypar (alarm) is ready or not, when the alarm is armed. In my installation, when I arm the Alarm, the keypad turns into red light, and the output of "alarm status" is changed from ON to OFF.
 4. Helt enig med Henning. Gå ikke på kompromis med antallet af kabler. Fleksibilitet risikere at få for lidt fokus. Og så i øvrig lav samlingerne i loftdåserne. Der er væsentlig mere plads end i fuga vægdåser.
 5. Thats the original LK keypad. Make sure the wires are connected correct according to the scheme which is included when you bought the keypad. If they are connected corectly then I would assume the led is defect or maybe a output.
 6. OpenHAB 2/3 kan da læse phyton kode uden problemer direkte?? Og uden at vide noget som helst om phyton eller java, så ligner det da lidt, at det kun virker til gogogate apién ?
 7. Sandsynligvis ikke uden relæ eller et 8/10 IHC output modul, som koster en bondegård. Alternativ skal du omlægge ledningerne fra IHC trykket til direkte på portåbneren.
 8. Pjat, du har nu oceaner af tid. Du skal bare lære at multitaske, når du vælter rundt midt om natten med den lille ny på skulderen. Så sover du jo alligevel ikke Serious! Tillykke med den lille nu
 9. Kandersen

  Bedlamper

  Du kan også bare lade dine hue enheder styre af openhab og IHC. Men jeg tror mere dit problem er skumringmåleren. Jeg bruger en 180grader IHC pir i mit setup med skumring i. Den opfører sig også som du beskriver, men det skyldes lysniveauet kan svinge. Problemet er dog ikke værre, end at jeg lever med det. Det er mest de andre i huset, som synes det er underligt og lader sig irritere af, at lyset tænder i stuen, når det er "lyst nok" udenfor. Alternativ skal man have en rigtig lysmåler, eller starte en timer i fx 5 minutter.
 10. Ingen ide. Men jeg tror vi er ovre i stærkstrømsbekendtgørelsen (hedder den ikke mere). Og der er sikkert nogle regler deri der siger noget med 2 meter. Det er mere eller mindre generelt det sættes ind i forbindelse med disse drivere/strømforsyninger. Og jeg tvivler på specielt mange overholder det.
 11. Korrekt.. Jeg har dumpet utrolig mange LED (MR16) pærer på den konto. Jeg har flere LED strømforsyninger / Drivere, som jeg har dumpet. Det gælder simpelthen om at finde den rette kombination af driver og kilde. Og så i øvrig selve dæmperen. Men sidstnævnt er rimelig begrænset, når man har IHC. Generelt er min opfattelse dog, specielt når det kommer til dæmpbar, at billigt er lig med større problemer. Det gør det mindre sjovt at prøve sig frem. Håber du finder løsningen på dit problem.
 12. Ahh det er måske liiiige at stramme den. Hvis alle 8 korer er ført igennem korrekt, så må man formode, at der er basis for mindst 1000mbit/s, selv på et dårligt kategori 5e kabel. Bedre kabel gør det ikke værre, tværtimod
 13. Det er fuldstændig de samme, og i øvrig vanvittige gode, G4 jeg bruger i mit køkken. Men de er ikke helt uden problemer. Jeg har tre rækker (overskabe) med lys under. Den ene række har 6 stk af de G4 siddende på en 25watt dæmpbar LED driver. Den anden række har 3 stk af de G4 siddende på en 10 watt dæmpbar LED driver. Og den sidste række har 3 stk af de G4 siddende på en 10 watt dæmpbar LED driver. Begge type driver er denne, bare i forskellige watt: https://www.greenline.dk/led-paerer/led-driver/tridonic-led-driver-25w https://www.greenline.dk/led-paerer/led-driver/tridon
 14. Den burde ellers være god nok. Kan evt være LEDérne i kombination med dæmper og driver. Hvilke G4 er det?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok