Jump to content
IHC-User.dk

Nils B

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 1. Min opsummering er: 1. Der skal være spænding på wireless dimmer for at den kan styres. 2. IHC Visual (app og ServiceView) kan vise en ændring i fx lysstyrke der ikke er aktuel (om det er en fejl eller en feature kan man jo altid diskutere). 3. Så har man en lampe med afbryder tilsluttet, bør man overveje at skifte denne med en fjernebetjent løsning (app eller kontakt). Selv om tråden her kom lidt off-topic , takke jeg for input.
 2. Jeg har den helt simple løsning med et relæ til emhætte (og kogeplader) som et koblet til scenarie styring i køkkenalrum. Dvs ved "spise" eller "slut alt" scenarie slukkes der for emhætte og kogeplader. (men jeg kan nu godt li' Martins setup ;-)
 3. Det lyder meget rigtigt, at det kræver belastning for at dimmer'en reagerer. Jeg må vente og se om en evt HW2 for unilysdæmperen løser problemet. Tak for hælpen.
 4. Hej, Jeg har en lampe med fysisk tænd/sluk på og glødepære. Den er koblet til en Wireless Lysdæmper Modtager 250 W UNI, så jeg vha af IHC appen kan justere lysstyrken. Det fungerer fint! Jeg har lavet en simpel FB der ifht ml 23:30 og 6:00 sætter lysstyrken til 40% (mod 80% normalt). Dvs tænder jeg for lampen om natten, lyser den kun svagt. Så længe der lampen er tændt (trækker strøm) fungerer det fint. Dvs er lampen tændt mellem 23 og 24, skifter lysstyrken som den skal 23:30. Men hvis jeg så tænder kl 6:15 er den ikke på fuldt niveau. Hvis jeg tænder 05:58 skifter den fint. Det underlige er, at jeg i app'en og i ServiceView kan se at lysniveauet er rigtigt, men det slår ikke igennem. Jeg har i min FB prøvet at slukke for lysdæmperen og så fremkalde det relevante scenarie, men det giver samme resultat. Er det nogen der har en ide (eller to)? tak, Nils
 5. Det lyder jo super smart. Er det nogen der ved om man både kan få "til/fra" og "alarm gået" signal? Jeg får installeret en P4 i næste uge. Er det nok at teknikeren "bare" sætter et par ledninger i output fra alarmen eller skal der mere til fra G4S's side?
 6. Tak for input. Jeg var mest ude efter en personlig anbefaling ;-). Men jeg ta'r lige et kig på Comfort.dkJeg bor i København.
 7. Jeg har et 7 år gammelt typehus med en basis IHC installation (tænd/sluk). Jeg tænker på at lave en opgradering til den nye controller, opsætte et par lysdæmpere, et par PIR etc etc.Jeg har talt med den elektriker jeg plejer at bruge, men han kender ikke til IHC. Derfor vil jeg meget gerne høre om du har gode erfaringer med en elektriker med IHC kendskab i Københavns området. Både til rådgivning og installation.På forhånd tak ...
 8. Jeg går også i samme tanker - men havde mere tænkt på at bruge en smartphone fx iPhone eller iPod Touch (koster under halvdelen af selv en billig pc). Er der nogen der har en ide om det vil kunne lade sig gøre?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.