Jump to content
IHC-User.dk

Mr_Mo

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mr_Mo

  IHC, hvorfor?

  Stabilitet er også noget af det vigtigste for mig og det er vel den største fordel at efter at opsætte IHC en gang, så kører det bare. Det er også derfor jeg gerne vil have en lokal løsning som HA, fremfor cloud løsning som Smartthings, for blandt andet at øge stabiliteten. Spændende med det nye der er på vej, fedt at se at det her er en aktiv community hvor der på trods af det lukkede system bliver udviklet på af brugerne!
 2. Mr_Mo

  IHC, hvorfor?

  Tak for dit svar! Godt at gå det bekræftet med LK's apps. Jep, det er jeg godt klar over. Det kan være jeg starter ud med noget mere simpelt, som jeg skriver. Jeg har stødt på Openhab, da jeg læste om alternativer til Home Assistant, det lød til at HA havde et større community og flere der skiftet til HA, end den anden vej. Men jeg har dog mod på Rpi og HA/OpenHab/IHC Captain - eller hvad der nu giver bedst mening med husets setup og tilgængelige apps. Ja, sorry. Kendte desværre ikke noget til systemet og derfor ikke taget billeder. Overtager huset pr. d. 1/2, så må jeg undersøge det nærmere Det bliver et spændende projekt, at kaste sig ud i uanset hvad Men kræver det ikke, at man både sætter sig ind i Openhab (som du selv siger, har en rimelig stejl indlæring) og IHC? Installationen er fra 2012, og ved ikke om det er opgraderet sidenhen. Så hvis det er en gammel controller med småt installation, og jeg ikke er interesseret i en "backup", giver det mest mening, at se bort fra IHC? Eller giver det mig nogle muligheder, hvor det alligevel er værd at opgradere med nyere controller og moduler? Jeg vil gerne have fjernstyring (om det er app eller webinterface er ligegyldig) og stemmestyring, så jeg kommer nok under alle omstændigheder til at supplere med noget udover IHC.
 3. Mr_Mo

  IHC, hvorfor?

  Hej alle. Jeg har købt et hus og fik at vide fra mægleren, at der var installeret IHC og at man kunne opgradere systemet til at kontrollere huset med en app. De tidligere ejere, har åbenbart ikke brugt dette. Jeg havde selv tænkt at kaste mig ud i home automation projekt med raspberry pi og homeassistant, eller holde mere simpelt med noget som smartthings/andre løsninger. Jeg tænkte initelt fedt! Nu har jeg forsøgt at finde ud af det smarte i LK IHC systemet, men ikke kommet særligt langt, udover at man kan programmere sine afbrydere, så man ikke skal ud i at installere smart switches til kontrol af sine lamper/smart plugs. Tænkte måske I kunne hjælpe mig med fordelene Jeg kan se, at bare app'en koster 249 kr pr. smartphone (med elendige 2,3 stjerne rating) og appen til iPad koster 389 kr og en rating på 1,7(!). Det koster knap 900 kr, udover at tablet app'en kun er på iPad og man derfor skal investere i dette til 2500, fremfor en billig Google Nest Hub til 900 kr. Jeg kan forestille mig, at hvis dette er prislejet for deres produkter, bliver det dyrt i forhold til fx Home assistant og selv at installere smart switches og plugs, på trods af at IHC-systemet er allerede installeret. Jeg ved ikke hvor udførligt IHC systemet der er installeret i huset er, og om jeg skal ud i at investere i flere "moduler" eller "opgradere". Men inden jeg kaster mig ud i IHC systemet, vil jeg høre hvorfor jeg skulle det, i forhold til andre løsninger. Jeg kan ikke lige se ideen, til at betale 3400 kr for apps og iPad også have mindre integrationsmuligheder (med andre devices) end jeg ville have hvis jeg investerer min tid (i både opsætning og oplæring) og penge i fx Homeassistant. Håber I kan hjælpe!
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.