Jump to content
IHC-User.dk

khjollund

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 1. Lad os indsamle lidt statistik på det. Hvor mange her har en Firmware 2.8.4 installeret på en HW6.1 ? -den aller-ældste hardware, som LK siger man ikke kan køre 2.8.4 på. Hvor mange har haft fejlfri funktion, -nævn gerne hvor længe skidtet har kørt med 2.8.4 ? Hvor mange har haft problemer, -nævn gerne hvilke (kortfattet, -de er sikkert beskrevet andetsteds).
 2. Hej Lars, -Tak for super svar på mine spørgsmål -samt masser af bonus information. Du får "Guru" stemplet af mig
 3. Tak for svaret Henning. Jeg værdsætter din info. I denne tråd stillede jeg dog 2 konkrete spørgsmål, og du svarer ikke direkte på nogen af dem. Lad denne tråd være forbeholdt svar omkring samkøring af controllere version 2 og 3 (hvis nogen ved noget om det). Jeg har i en anden tråd, spurgt til performance, og jeg kan som ingeniør ikke rigtigt bruge "langt større" til noget, -hvor meget er det m.h.t. specifikationer og hvordan mærkes det i praksis. Men svar på det i den anden tråd, hvis du ved mere, -tak for dit ultra hurtige feedback
 4. Der er skrevet side op og side ned omkring nye features på Controller 3.0, men nu da den har været på markedet i et godt stykke tid, må det være tidspunktet at evaluere stabilitet og performance. Hvor meget mere performance får man i sml. version 2 (reaktion på tryk, programafviklings hastighed og størrelse af program). Kører v. 3.0 stabilt, eller skal den også genstartes engang imellem ? (med v. 2.0 har jeg ca. hvert 1/2 år problemer med langsom eller slet ingen reaktion på tryk - som om hele programmet ikke bliver eksekveret, hvor jeg så må genstarte controlleren). Skriv om jeres erfaringer. Denne tråd er KUN til evaluering af performance og stabilitet. Alt omkring funktionalitet hører ikke til her.
 5. Jeg har en IHC controller 2.0 HW v. 6.1 og påtænker at købe en ny 3.0. Jeg vil derefter gerne opdele mit program (som er stort og kører elendigt på 2.0) i 2, så en del køres på den gamle 2.0 controller og en anden del på 3.0 controller. Jeg forestiller mig 2 scenarier: 1: Begge controllere køres helt uafhængigt (egne input/output, -både fortrådet og trådløs), -kan de 2 trådløse netværk køre på hver sin frekvens (kanal), så man undgår interferens ? 2: Controllerne (v2 og v3) forbindes, så fortrådede og trådløse input/output på den ene controller kan anvendes i programmet på den anden. Er det muligt ? Hvad med linkning af trådløse komponenter (samme spørgsmål som ovenfor), skal de linkes til én controller, eller kan de linkes til hver sin (på hver sit netværk). En smule kompliceret, men jeg ser jo der er nogle guru'er herinde, som ved en del På forhånd tak for hjælp og tips !!
 6. Jeg fik løst mit problem, som opstod efter opgradering til JAVA version 8, ved at gøre som beskrevet her http://www.lk.dk/Lauritz+Knudsen/professionel/nyheder/ihc-nyheder/java8_problem_loest.page? -og så iøvrigt være opmærksom på, at der er forskel på om brugernavn staves med store og små bogstaver.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.