Hop til indhold

khjollund

Members
  • Antal indlæg

    43
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    2

khjollund last won the day on April 30 2022

khjollund had the most liked content!

Seneste besøgende på profilen

715 profil visninger

khjollund's Achievements

  1. Hej Lars, -nej der er en gammel "Userguide" manual fra 2011 (!!!), en Quickguide samt "IHC Control varmestyring" PDF sammen med installationen (har søgt installationsbiblioteket). Hjælpen i IHC Visual forklarer hvad "gendan betyder", og man kan også søge i den. Den kan man også åbne via LK menu'en i Windows start menu. Tak for hjælpen, -selv om det ikke er en PDF, så er en hjælpefil bedre end ingenting.
  2. Tak for forsøget Mikkel Noget er gået galt. Den OCR genererede fil du uploadede ovenfor, kan jeg heller ikke søge i (CTRL+F) efter f.eks. ordet "gendan", -ydermere ser det ud til at OCR bare har fået halvdelen af hver side med, -indholdsfortegnelsen mangler f.eks. side 81-186 (nederste halvdel af en side). Vil du give den et skud mere ?
  3. khjollund

    Visual 3.0 Manual

    Jeg har en PDF manual "LK IHC Control 3.0", -den er downloaded fra den flipbook app som er på LK's hjemmeside, -men den er ikke søg-bar, -d.v.s. man skal læse hele lortet igennem, hver gang man skal finde noget (nu forleden omkring "gendan" funktionen). Er der nogen der har en søgbar PDF manual, som vil dele den ?
  4. Jeg er fuldt bekendt med hent og gem scenarie - det fungerer, som du skriver, fint i.f.b.m. den dimmer som scenariet er linket til. Men jeg efterspørger jo en programmeret løsning der kan ændre lysstyrken til samme niveau på alle dæmperne på én gang. Jeg kan ikke helt forstå hvordan du kan få det til at stemme med at gem scenarie skulle kunne gøre det. Jeg kan selvfølgelig bruge tilføje et ekstra scenarie på hver dimmer i 1.4.06.d, men tænker der er en performance mæssig downside på det. Anyways, kommer der ikke bedre forslag bliver det ´det jeg gør (anvender allerede "Nat" indgangen).
  5. Jeg er ude efter en måde at programmere ændringen på. Det du refererer til er en manuel konfiguration. Jeg vil kunne gøre det du foreslår programmelt (programmere en funktionsblok til at gøre det). Men det er nok ikke muligt med det her lorte software. Må nok vente til muligheden kommer i IHC Captain (hvis LK API'et tillader det).
  6. Mine lysgrupper er styret af lampeudtag dimmer og PIR. Hver gruppe har sin egen 1.4.06.d FB til at styre dem. Jeg vil gerne kunne ændre lys-sætningen på dem alle på én gang. Hvordan pokker gør jeg det ? Er der ingen programmerings mulighed for at ændre lyssætningen et det linkede scenarie ???
  7. "Egen visning" er et fantastisk værktøj til at designe sin egen APP,f.eks. grupperet omkring funktioner istedet for lokationer. Jeg har dog en udfordring. Under egen-visning er indikering af logisk 0 rød og 1 grøn. Det er ikke hensigtsmæssigt, når man viser alarmer, -hvor rød gerne skulle svare til 1 ... (ekstremt forvirrende at der f.eks. vises grønt på en aktiv alarm eller rød på f.eks. en røgsensor der IKKE er aktiveret). Rød er måske heller ikke den mest hensigtsmæssige farve for 0, -hvid (en tom "cirkel") er efter min mening den rigtige farve, -indikerer "ingen lys i lampen". Det ville være super (simpleste løsning tænker jeg) hvis 0 er hvid, 1 er grøn (aktiv) eller rød (alarm), -hvor man så i opsætningen kan vælge mellem grøn og rød for logisk 1. Der bør så også - for visning af indgange der er 1 i normal tilstand, -f.eks. signalet på røgsensor, at man så kunne vælge "Invertér farver", -så den er hvid, når signalet er 1 og enten rød/grøn, når den er 0. Alternativt - nok ikke den simpleste løsning - med standard farver der kan sættes af bruger og hvor bruger derudover har muligheden for "frit" at vælge afvigende farver for logisk 0 og 1, -f.eks. for "normally high" signaler eller alarmer. Venlig hilsen: Kaj.
  8. Jeg vil gerne tilgå min IHC Captain fra internettet, ved at lave port forwarding i min router - det kan jeg fint finde ud af. Men jeg spekulerer på om en hacker så kan misbruge min Raspberry PI ? Bagved IHC Captain, ligger der et OS (debian ?), -og jeg kan se at administrator kontoen PI/Raspberry, hverken er omdøbt eller disabled. Hvad sker der hvis jeg disabler den, eller ændrer password, -vil IHC Captain fortsætte med at fungere (fordi den anvender denne konto ? Venlig hilsen: Kaj.
  9. Jeg har en 6-7 lysgrupper der er styret af PIR på nøjagtigt samme måde (med 1.4.06d scenarier og Wireless lampeudtag dimmer). Dimmerens parametre er også opsat ens. De fleste lysgrupper tænder med en lille forsinkelse, men en enkelt tager 8 sekunder. Det er INTET med trådløs kommunikation at gøre, -lampeudtaget sidder ikke i nogen specielt lang eller blokeret afstand fra antennen, og lysgruppen lige ved siden af (3m afstand, samme rum), kører fint. Hvad kan det skyldes ?
  10. Jamen det er da bare fantastisk. Endnu engang tak.
  11. Det lyder rigtigt. Har du selv prøvet at nedgradere, eller hørt om andre der har gjort det Henning?
  12. Er det muligt at nedgradere et Visual 3 projekt til Visual 2 ? Vil gerne høre fra nogen der har forsøgt sig med det, og vide hvori begrænsningerne ligger, -hvis det overhovedet er muligt.
  13. Tak skal du have Henning Dejligt med erfarne folk her !
  14. Er der nogen der har prøvet at koble forsyningen for 2 (eller 3) røgsensorer på samme Output24 udgang. Forsyningen skal være konstant 24v til røgsensorerne undtagen når de skal resettes, -og de skal jo alle resettes samtidigt, så logisk set kan de godt kobles på samme udgang. Elektrisk set, trækker de max 40mA hver (ved alarm), Om udgangen står der at den max kan leverer 500 mA, og at det er en PNP transistor med pull-up modstand.
  15. @Lars1 -tak for dit svar, -det taler for sig selv. Også at du mener at IHC controller 3.0 har et stabilitetsproblem generelt, fordu du 1 gang har oplevet at du ikke kan koble til en dimmer
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok