Jump to content

khjollund

Members
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

khjollund's Achievements

 1. Er der ikke kommet en kombi dimmer, der i lighed med lampeudtag dimmer HW version 2, kan håndtere LED ?
 2. Hej @Henning Pedersen -du skriver "En del Wireless produkter er derfor også udkommet i en HW 2.0 version", ved du om det også gælder wireless Kombi Lysdæmperen (250w) ? Er det også printet på wireless kombi lysdæmperen at det er en version 2 (som det er på wireless lampeudtag lysdæmperen), -eller hovrdan kan man se at det er en HW version 2 ? Jeg kan se at Kombi Relæ'et nedenfor har det, men jeg har ikke kunnet finde noget om kombi dimmeren.
 3. Ok, så har jeg skiftet fra Visual Controller 2 HW1 til 3, -og umiddelbart ser jeg ikke nogen nævneværdig performance forskel. Inden skiftet målte jeg signal styrken på 21 trådløse komponenter og havde et gennemsnit på 21 RSSI. Efter skift af controller, men ikke antenne, havde jeg 29 RSSI, og efter også at have skiftet antennen (næsten samme placering): 31 RSSI (kan være tilfældigt, da en dør vist blev lukket undervejs). Så man burde få lidt hurtigere og specielt mere stabil kontakt til sine trådløse enheder. Jeg prøver at trøste mig med at pengene ikke er helt spildte, -nu er jeg på nyeste platform og kan anvende nyeste SW og fixes. Og den gamle var jo også 12 år - så den var jo nok også stået af på et tidspunkt. Så må vi håbe at Visual 3 modellen er mere stabil end 2'eren - og ikke skal genstartes et par gange årligt, når alting er helt i kage. Et lille men, er så at LK's java programmer skalerer forfærdeligt til en 4K skærm, -skrift er så småt at det er komplet ulæseligt. Det fik jeg løst, så hvis du har samme problem, så kig her. Alternativt kan man anvende jemi.dk IHC Starter.
 4. Ja, spild af 5.500 kroner ..... Skift til Visual3 gjorde ikke nogen forskel.
 5. Tak skal du have @Mikkel Skovgaard - Med dit tip ovenfor fik jeg faktisk LK Java applikationerne til at skalere rimeligt på 4K skærm. Det eneste der nu ikke skalerer er selve "Java Starter" applikationen, -men det kan jeg leve med. Jeg gjorde som følger: Åbn Windows Stifinder og gå til C:\Program Files (x86)\LK IHC Control\java\bin. Højreklik på java.exe og vælg Properties (min windows 10 er engelsk). Vælg "Compatibility" fanebladet. Klik på knappen "Change high DPI Settings" Afkryds: "Override high DBI scaling behavior" og vælg "Scaling performed by": System. Fantastisk at vi har en resource som dig på IHC-User, -tak for hjælpen !
 6. Har i dag installeret LK's seneste software for Visual 3 på min laptop (og firmware på controlleren). Min laptop har 4K opløsning. Når jeg starter Java Starter, så er bogstaverne så små at man bogstavelig talt skal have luppen frem - og så er det endda svært at læse hvad der står. Også Java applikationerne som startes er umulige at "læse". Hvad gør jeg. Jeg ved godt at @Mikkel Skovgaard har lavet en IHC Starter, men jeg vil gerne høre om ikke LK's software kan fixes.
 7. Tak for SUPER forklaring @Henning Pedersen -dit svar forklarer 2 af de ting jeg har været MEST irriteret over ved min IHC installation: At styringerne låser (åbenbart så p.g.a. ustabil tilbagemelding, tak for den løsning, -det har jeg nu programmeret mig ud af, og det fungerr fint) At mine LED blinker ad pommeren til (når de er slukket). Du skriver at det gælder gamle kombi-relæ'er, men jeg går ud fra at det også gælder wireless kombi-dimmer og wireless lampeudtag dimmer. Alle mine IHC trådløse Kombi dimmere og lampeudtag dimmer, er desværre HW version 1 .... Ret så dyrt at skulle skifte dem alle for at slippe for blinkeri'et. Har prøvet med en dimbob på hver dæmers LED-streng, men det hjælper ikke noget. Har lige investeret i 2 HW 2.02 trådløse lampeudtag, så må vi se om det får blinkeriet til at stoppe.
 8. Hvis jeg skal servicere flere versioner af controllere og med forskellige firmware versioner, skal jeg kunne køre "LK IHC Visual Viewer" software'n i flere forskellige versioner på min laptop. Nogen erfaringer med hvordan det nemt lader sig gøre.
 9. Hvem her i denne tråd har stadig problemer med trådløse dimmere som "låser", hvorefter der må foretages alle mulige krumspring før de pludselig kommer til live igen ? Jeg tænker at vi sammen må anlægge en anden strategi for at nå ind til Schneider - Kontakt til medier (TV2, DR), Civilt søgsmål, med erstatningskrav. Hvis vi er mange der står sammen er vi stærke. Hvem er med ?
 10. Hvad blev der af dette her problem, -du er jo langt fra den eneste der har haft det @Szafranski
 11. Ja, det virker, -men hvorfor virker det med scenarier og ikke med udgang, -og hvorfor skal tilbagemeldingen ikke kobles. Jeg vil blive meget taknemmelig, hvis du går lidt dybere i din forklaring @Henning Pedersen
 12. Hvad endte dine undersøgelser med @Kandersen, -det lyder som om du var ved at have fat i den lange ende, og virkelig systematisk og stædig nok til at kunne finde fejlen. Jeg har haft det samme problem som du havde i dit allerførste indlæg, og som jeg ser det er det altid kædet sammen med at tilbagemeldingen fra lampeudtaget ikke rokker sig en tomme, -det viser off, når lamperne er tændt, eller omvendt. Og så kan man ikke tænde og slukke lyset, hverken fysisk eller via serviceview. Jeg overvejer lidt at skifte til Controller 3, -har en controller 2 HW rev. 1, -men har en fornemmelse af at det er spild af 5.500 gode kroner ....
 13. Ja, det blev jo desværre ikke til nogen svar. -og jeg har søgt med mange søgefraser, og jeg finder en masse opslag omkring diverse problemer med 3.0 - men er det mere end med version 2.0 (skulle gerne være mindre). Jeg finder absolut intet omkring HW performance (efter en times søgning) her på IHC User, bortset fra den lille sammenligning (på papiret) der blev lavet inden nogen havde haft den i hånden. Så Lars, -hvis du byder ind med en link til information som du måske tidligere har skrevet, så bliver jeg glad, -eller en sammenfatning af dine indtryk, -det var det jeg efterlyste, -at en klog mand som dig, ville lave en evaluering på alle de positive og negative ting der er skrevet.
 14. Jeg skal have opgraderet min IHC controller 2.0 til 3.0. Er der nogen der ved hvilken HW revision der er den nyeste og hvad LK's EAN/Varenummer er for den, så jeg ikke får bestilt en gammel version ? Er der mon en version 4.0 undervejs (eller ny HW revision af 3.0), så det er dumt at opgradere lige nu ? Håber nogen kan hjælpe mig :)
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok