Jump to content

taaning

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

taaning's Achievements

 1. Hej Astronaut Det har du helt sikkert ret i. Jeg har monteret Dim-bob'en, og det virker i og for sig fint, dæmper fint osv, men en gang imellem sker der det når jeg tænder lyset, at led-pærerne tænder meget kortvarigt, for så at slukke, og et par sekunder senere tænder de som de skal. Jeg har læst rigtigt meget her på siden, og jeg har da også bestilt en 505D6102 (hw 2.00) og en anden led-driver. Jeg håber at dette setup kommer til at virke, da jeg har 3 andre steder i huset, som jeg også vil have skiftet fra halogen til LED. Tak for svaret :-)
 2. Lige en lille opdatering. Da jeg ville teste om lyset ville tænde med en fast fase på trafoen, tændte lyset faktisk (på lav styrke) i det samme jeg udskiftede halogenpæren med led pæren (altså med lysdæmperen monteret) og nu ser det ud til at virke, dæmpning virker, men nu vil de så ikke slukke helt. Det er lidt mærkeligt, da de slet ikke ville tænde i første omgang. Nå men nu har bestilt en Dim-bob, den kommer i morgen, så må jeg jo se om det kan løse problemet med at de ikke slukker helt.
 3. Hej Bjarne. Tusind tak for svaret, nu har jeg lidt at gå videre med. Vil starte med at se om lyset virker hvis omformeren får en fase, og så gå videre derfra.
 4. Er der slet ingen der kan hjælpe her?
 5. Hej allesammen Der sprang en pærer (GU5.3) halogen, og så mente jeg at tiden var inde til at gå over til LED for at spare lidt på strømmen, så jeg skiftede alle 5 halogen (20W) ud med 5 stk 5W Philips dæmpbar LED, og nu vil de ikke tænde. Hvis jeg skifter en enkelt LED ud med en halogen, så tænder og dæmper de fint. Går ud fra at det har noget at gøre med en minimums belastning eller noget i den stil, og at jeg muligvis kan løse det ved at skifte transformeren, eller noget helt andet. Jeg dæmper med en IHC Wireless 505DA103. Er er nogen der kan hjælpe mig lidt her? På forhånd tak.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok