Hop til indhold

Nowack

Members
  • Antal indlæg

    12
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Nowack's Achievements

  1. Kæft hvor vildt @Søren Nielsen1354922315 - Det ser bare godt ud - hvem sponserer dit grej Det var også ved at være en tid siden, vi har fået en ny tavle at kigge på..
  2. Du bliver vist nødt til at bytte om på addresserne ("Indgang") i stedet.
  3. Nowack

    Bimåler

    Faktisk ser det ud til, at de har helgarderet sig "2.11 PULSE OUTPUTS ... The outputs have a maximum voltage and current specified to 247 Volt AC, 350 V DC 100 mA. They are built with MOSFET-optocouplers with polarity independent outputs..."
  4. Der er lidt beskrivelse af kommunikationen her på Wikipedia
  5. Desuden ser PSU'en også ud til at være indenfor spec's jf. vejledningen
  6. Her fra vejledningen til Output 230V-modul:
  7. Hej Mikkel Har du ingen manual til de nye? Det er ret svært at gætte på funktionen af de nye røgmeldere ud fra soklen, med mindre man selv har haft fingrene i nogle tilsvarende Måske de nye meldere forsynes via sløjfekredsen "IN+", but who knows?? Er de nye også 24V modeller? /Mark
  8. Ja, en kondensator mellem +/- på d.c.-siden vil nok ikke gøre det dårligere (husk at vende rigtigt ). Ved ikke om en størrelse på et sted mellem et par hundrede µF og 1000 vil være passende?
  9. Det var dog en lidt ærgerlig/skræmmende svar-andel i flg. undersøgelse fra Schneider
  10. Det var også denne løsning, jeg kunne finde på nettet (og den man ofte allerede ser integreret i div. strømforsyninger - mon ikke det allerede sidder i indgangen på IHC-PSU'erne?) Må man godt sætte sådanne løse komponenter i tavlen (spændes/loddes sammen?), eller monterer man disse i DIN-skinne komponent-holdere?
  11. Jeg har endnu ingen erfaring med dette selv, men tænker at funktionen af en PIR, er ret afhængig af placering/temperatur/omgivelser.. Så jeg regner med, at skulle lave en del tests, for at se hvordan de virker, præcis der hvor jeg vil bruge dem.. Jeg har også læst, at der anbefales hver sin PIR til hhv. Daglig brug og Alarm, men synes det bliver lidt meget at have hængende. Har overvejet, om man ikke kan "filtrere" det alm. PIR-signal via programmering i stedet.. Her LK's beskrivelse af deres Alarm-PIR: "IHC Control® Alarm PIR 12 V / 120 C Denne PIR benyttes udelukkende til alarmformål og er derfor omtalt i afsnittet ”Alarm komponenter", side 37. Den er beregnet til montering i hjørner, og er mere træg i reaktionen end de øvrige PIR følere, for at undgå falsk alarm."
  12. Det ser ud til, at der skal logges på med en LK-konto.. Mener sagtens man kan lave en som "privat" også: https://www.lk.dk/professionel/support/varktojer/download-software/
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok