Jump to content

Nowack

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Ja, en kondensator mellem +/- på d.c.-siden vil nok ikke gøre det dårligere (husk at vende rigtigt ). Ved ikke om en størrelse på et sted mellem et par hundrede µF og 1000 vil være passende?
 2. Det var dog en lidt ærgerlig/skræmmende svar-andel i flg. undersøgelse fra Schneider
 3. Det var også denne løsning, jeg kunne finde på nettet (og den man ofte allerede ser integreret i div. strømforsyninger - mon ikke det allerede sidder i indgangen på IHC-PSU'erne?) Må man godt sætte sådanne løse komponenter i tavlen (spændes/loddes sammen?), eller monterer man disse i DIN-skinne komponent-holdere?
 4. Jeg har endnu ingen erfaring med dette selv, men tænker at funktionen af en PIR, er ret afhængig af placering/temperatur/omgivelser.. Så jeg regner med, at skulle lave en del tests, for at se hvordan de virker, præcis der hvor jeg vil bruge dem.. Jeg har også læst, at der anbefales hver sin PIR til hhv. Daglig brug og Alarm, men synes det bliver lidt meget at have hængende. Har overvejet, om man ikke kan "filtrere" det alm. PIR-signal via programmering i stedet.. Her LK's beskrivelse af deres Alarm-PIR: "IHC Control® Alarm PIR 12 V / 120 C Denne PIR benyttes udelukkend
 5. Det ser ud til, at der skal logges på med en LK-konto.. Mener sagtens man kan lave en som "privat" også: https://www.lk.dk/professionel/support/varktojer/download-software/
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok