Jump to content
IHC-User.dk

Nowack

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Jeg har endnu ingen erfaring med dette selv, men tænker at funktionen af en PIR, er ret afhængig af placering/temperatur/omgivelser.. Så jeg regner med, at skulle lave en del tests, for at se hvordan de virker, præcis der hvor jeg vil bruge dem.. Jeg har også læst, at der anbefales hver sin PIR til hhv. Daglig brug og Alarm, men synes det bliver lidt meget at have hængende. Har overvejet, om man ikke kan "filtrere" det alm. PIR-signal via programmering i stedet.. Her LK's beskrivelse af deres Alarm-PIR: "IHC Control® Alarm PIR 12 V / 120 C Denne PIR benyttes udelukkende til alarmformål og er derfor omtalt i afsnittet ”Alarm komponenter", side 37. Den er beregnet til montering i hjørner, og er mere træg i reaktionen end de øvrige PIR følere, for at undgå falsk alarm."
  2. Det ser ud til, at der skal logges på med en LK-konto.. Mener sagtens man kan lave en som "privat" også: https://www.lk.dk/professionel/support/varktojer/download-software/
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.