Jump to content
IHC-User.dk

Peter Holm Larsen

Members
 • Content Count

  446
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Peter Holm Larsen last won the day on January 6

Peter Holm Larsen had the most liked content!

About Peter Holm Larsen

 • Rank
  Tekniknørd :-D

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvordan undgår man de slukker som standard?
 2. .... men sådan er det vel - hvordan skulle stikkontakter ellers styres?
 3. Men hvis jeg lægger et tomt projekt i controlleren, forsvinder al programmeringen ikke dermed og alle stikkontakter går i off? Så intet kan programmeres over wifi?
 4. Hvad gør jeg galt, Jeg har en magnetkontrakt, der når den er sluttet skule medføre at min wireless lampeudtag går i nattedrift - og dermed medføre, at når man trykket på trykstedet, så tænder den kun lyset på lavt niveau. ... Men lyset tænder på 75% selv om magnetkontakten er sluttet - hvad gør jeg galt?
 5. Sorry I was not aware. However there must be a reason, that has caused the topic has been removed in version 3, I Think?
 6. Sorry I was not aware. However there must be a reason, that has caused the topic has been removed in version 3, I Think?
 7. Yes, but in the new official document for Visual 3, I have heard that the section has been removed.... The manual you have linked to is for Visual 2 in 2011.
 8. I have been told by LK that they have removed that section, as the Controller is not intented to operate together with another controller.
 9. Leder selv tit efter 3 lederskabel - har nogle et link hertil hvor det kan købes.
 10. Peter Holm Larsen

  Pirsensor

  Kan eventuelt også være pir-en bare skal neddrosles, det er der en FB der kan. Det løste det hos mig.
 11. Er det ikke utroligt at Mikkel Skovgaard, er en person med flest point pr indlæg - og han ligger i top 2 selv om alle andre i leaderboard har lavet flere indlæg.

   

  1. Thomasbl

   Thomasbl

   Hej Peter.

   de point er nogle som brugerne giver hinanden, det har ikke noget med antal indlæg at gøre.

   Tænker Mikkel er hjælpsom og bliver derfor belønnet af brugere på IHC-User.dk

  2. Peter Holm Larsen

   Peter Holm Larsen

   Ja netop det er virkelig flot - men skulle jo som udgangspunkt tro -at der var en sammenhæng mellem antal indlæg og antal indlæg der bliver belønnet. Så synes det er en utrolig imponerede præstation han udfører. Han har endda udviklet et program til en Rassberry. Du skulle prøve, hvis du ikke har set det, at trykke på de link han har i sine indlæg/svar. Det burde være muligt at udpege en King of Ihc-user.dk hvor man kunne nominere personer.

    

 12. Spørger igen af uvidenhed men kan man med Ihc captain og en rpi fjernbetjene sin Ihc installation fx fra sin mobil når man ikke er hjemme?
 13. Har brug for en FB til styring af julelysets. Jeg har et skumringsanlæg og en pir sensor. Jeg vil gerne have julelysets tænder ved skumring og slukker kl 23 og tænder igen kl 06 og slukker ved skumring. Hvis pir i perioden mellem 23-06 registrere bevægelse skal julelysets tænde i 10 minutter. Kan nogle hjælpe med en FB der kan klare dette?
 14. Skal det forstås sådan at RPi sluttes til routeren som Ihc controlleren også er forbundet til - eller skal rpi og controlleren sluttes direkte sammen.
 15. Kan Rpi køre på wifi eller kan man sætte en dongle i rpi-en?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.