Hop til indhold
IHC-User.dk

Peter Holm Larsen

Members
 • Antal indlæg

  422
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  1

Peter Holm Larsen last won the day on January 6

Peter Holm Larsen had the most liked content!

Om Peter Holm Larsen

 • Rang
  Over Tekniknørd :-D

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Peter Holm Larsen

  Udskiftning af controller.

  Okey - det synes jeg så er hurtigt. Men enig hvis du har kunne sætte ca 100 indgange og udgange op på 20 min op programmere det - så er det godt gået - det kunne jeg slet ikke.
 2. Peter Holm Larsen

  Udskiftning af controller.

  Men det er ikke bare lige - den gamle term-Ihc var oppe at køre på 20 min - det kan du slet ikke med visual.
 3. Peter Holm Larsen

  IHC Captain version 1.27 ude

  Hvornår kommer version 2.0?
 4. Peter Holm Larsen

  Wireless lampeudtag HW 2 til låns i Nordsjælland.

  Hvorfor når du har på fornemmelsen, at det er den elektroniske transformator som giver problemer, det så ikke er den du skifter, og i stedet hopper over og skifter lampeudtaget. En transformer er tilmed meget billigere at skifte. Det er jo ikke en kunde du er ude hos, så du kan ligeså godt fejlsøge billigst muligt - er iøvrigt også god stil, over for kunder.
 5. Peter Holm Larsen

  Fugtstyret ventilator

  Sender den løbende impulser og fugtniveauet og ikke bare en On/OFF impuls?
 6. Peter Holm Larsen

  Fugtstyret ventilator

  Ja, også den jeg har kigget på - bare i tvivl om man kan få en hygrostat til at give forskellige impulser om der er lide eller meget fugtigt.
 7. Peter Holm Larsen

  Fugtstyret ventilator

  Jeg skal igang med et totalt badeværelsesrenoveringsprojekt. Ville der gerne have en fx en tagventilator, og at den automatisk kunne styres til at køre op og ned i sugehsstighed afhængig af fugtighed i badeværelset. Nogle der har erfaring om man kan få en hydrostat til at give forskellige impulser til controlleren afhængig af målt fugtighed og der derefter kan omsættes til at ventilatoren kan skifte hastighed. Hvilken ventilator kan i fald og hvad kræves af styring mv.
 8. Peter Holm Larsen

  Ny potentiel IHC bruger

  20 stk svagstrømstryk a 10 stk parsnoede ledninger giver 200 ledningsender - eller 100 parsnoede. 80 stk vægudtag/stikkontaker af max 3 ledere hvis 240 ledningender. Ville nok selv anvende 5 leder kabel og sløjfe hvert kabel til 3 - så er det 27 kabler af 5 ledere i alt 125 ledningsender. Så der er meget langt til 800 ledningsender. Men enig i at dimensioneringen er afgørende. Der har en alm bruger behov for hjælp. Fx til følere på vinduer om de er lukkede, følere på dør om de er låst. Pir og temperatur, fugtighed, CO2, lækagesensorer, flow målere. Vi har selv et hus på 230 m2, der er 140 lampeudtag/stikkontaker, 35 svagstrømstryk - og stadig har vi for få visse steder.
 9. Peter Holm Larsen

  Ny potentiel IHC bruger

  Det er jo meget afhængig af hvor meget du kan aftale dig frem til at udføre selv. En god tommelfingerregel, er at det tager max ca. 10 minutter at montere et svagstrømstryk, vægudtag eller stikkontakt. Det burde give max 20 timer eller 3 dages arbejde. 3-4 dage yderligere til at opsætte tavle om montere tavler og 2-3 dage til programmering. Så ca. 9-10 dages arbejde af ca 5.000 kr. pr dag - giver det ca. 50.000 kr. max. Så kan du næsten selv regne dig frem til komponentprisen herunder kabler. Tænker du sagtens kan finde en elektriker hvor du kan trække kabler ud til udtag og tavle. Lav en opstilling inden og vis elektrikerne, så i er enige om kvaliteten af dit arbejde er godt nok - og mærk det op! Burde ikke give problemer med at installere svagstrømstryk selv - så er der lidt besparelse der. Udfordringen er næsten altid dårligt opmærkede ledninger. Tænker det vil være at foretrække at lave en aftale på timebasis, så har elektrikerne ingen risiko. Hvis I aftaler du trækker kabler selv, så aftale også hvad krav er til træk, og få elektriker til at godkende trækket.
 10. Peter Holm Larsen

  Dos

  Hvis det er IHC Term, er jeg stadig super-bruger. Der er stadig intet over og intet ved siden af IHC Term på mange områder.
 11. Peter Holm Larsen

  Google Assistant eller Google Home

  Er der nogle der ved om Google Assistant eller Google Home kanintegreres med IHC og hvordan?
 12. Peter Holm Larsen

  IHC control alarm tastatur købes

  Hvad med denne? https://www.elvvs.dk/p/lk-ihc-control-alarm-kodetastatur-ip55-13920/?gclid=CjwKCAjw6-_eBRBXEiwA-5zHadgd0_asM6VwdNJBCH0uRt9LKOshYIyGgpd2_tkwGAADYxFEmJV0dxoCIAoQAvD_BwE
 13. Peter Holm Larsen

  Skift af LK OPUS 73 PIR til SERVODAN PIR

  Jeg ville nok vælge en Fuga 24 V pir til montering i en Opus 74 dåse - et rigtigt godt valg.
 14. Peter Holm Larsen

  Skift af LK OPUS 73 PIR til SERVODAN PIR

  Jeg selv i sin tid købt en Minilux som du nævner med vil du skifte til LKs Minilux er ikke bare super grim også dårlig.
 15. Peter Holm Larsen

  Skift af LK OPUS 73 PIR til SERVODAN PIR

  Hvorfor kører du ikke videre med en Lk opus 74 pir med Fuga indsats?
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.