Jump to content

Peter Holm Larsen

Members
 • Content Count

  469
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Peter Holm Larsen last won the day on January 6 2019

Peter Holm Larsen had the most liked content!

About Peter Holm Larsen

 • Rank
  Tekniknørd :-D

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skal hver enkelt lampested og hver enkelt stikkontakt ikke sluttes til hver sin egen udgang eller anvendes samme udgang til tænd på flere?
 2. Hej Henning, tror du misforstod kabelføringen, fra tavlen går et 7 lederkabel til 1. lampested som sløjfes videre til 2. lampeudtag med et 7 lederkabel, derfra sløjfes videre i et 5 laderkabel til 1. stikkontakt og igen videre til 2. stikkontakt med et 5 lederkabel og slutteligt ender ved 3. stikkontakt forsat med et 5 lederkabel. I tavlen forbindes hver faseleder til hver sin udgang på et udgangsmodul. vVille det være en ok løsning?
 3. Hej Henning, Jeg lytter altid til dig, og din store erfaring. Jeg har også selv altid som jeg forstår dig trukket 5 leder til stikkontakter og sløjfet videre til 2 yderligere stikkontakter. Tænker det er sådan du også mener? Men jeg er ikke helt med på hvorfor så 7 ledere i loftsdåser, er det så du kan sløjfe videre til yderligere 4 loftsudtag? Sådan som jeg havde hørt nogle montere var 7 leder til 1. lofttænding, 7 leder vider til 2. lofttænding og 5 leder til 1. stikkontakt, 5 leder til 2. stikkontakt og 5. leder til 3. stikkontakt - er det en helt talent løs løsning? Jeg
 4. Jeg har hørt om flere der ved kabeltræk til ihc anvender 7x1,5 mm2 kabler der sløjfes fra dåse til dåse, så man får samlet mindre kabeltræk i tavlen. Kunne nogle sende et foto eller beskrivelse af hvordan I samler de mange ladere i hver indmuringsdåse, for synes det bliver for trængt til jeg kan få stikkontakterne trykket ind i dåsen med de mange muffer og ledning.
 5. Det lyder jo ekstremt fleksibelt - er det dig der har “fundet” denne vanvittige og ekstrem vilde måde at udnytte IHC - har aldrig oplevet noget så smart.
 6. Hvad er dog det for et print - og hvordan fungerer det i praksis - og tak for super input.
 7. Jeg vil meget gerne høre hvad der er med komfortskabende multifleks tænding! Det er vildt med dette forum alt sen viden der ligger her!,,,
 8. Ville du så undvære at forbinde hver enkelt stikkontakt og lampeudtag til sin selvstændige udgang på et output modul, da hver modul jo kun kan håndtere 8 udgange, og det summer jo hurtigt op, når lovgivningen påbyder 1 udtag pr. rum pr. påbegyndte 4m2. Er rum på 13m2, giver min 4 stikkontakter og et loftudtag - og så går det jo stærkt med en UG150-24. Hvis man vælger 4 slutter svagstrømstryk løber man jo også tør med 4 svagsstrømstryk pr. input modul, selv uden det mindste varme eller gardinstyring, med mindre du laver svagstrømstryk som wireless tryk. Udfordringen er lidt synes jeg
 9. Jeg står overfor et projekt med 3 rækkehuse med planlagt IHC. Det har været drøftet at placeringen af sikringstavle og Visual controlleren placeres i bryggers. Tavlerne til alle output og input moduler overvejet placeret på et uisoleret loftet. Men er lidt nervøs for om der kan blive koldt om vinteren og alt for varmt om sommeren. Nogle af jer der har erfaring og råd til placering af modulerne på et uisoleret loft?
 10. Jeg er ikke helt med på hvad du mener med flekstænding, kunne du give en kort beskrivelse af hvad du mener.
 11. Ja antallet beror på en individuel vurdering. Men har du et erfaringstal, på hvad forholdet er mellem output udgange og samlet antal udtag?
 12. Sad hos en bekendt der er ved at få projekteret et nyt hus med IHC. Kunne se at installatøren projekterede med at trække 7 leder 1,5 mm2 kabler til udtagene. Projekteringen er lavet således at hvert kabel forsyner 5 stikkontakter med hver sin fase, fælles 0 og jord. Jeg kan ikke se, hvorledes de vil forbinde kablerne til output modulets 8 udgange, men synes det vil give lidt rod, at 2 kabler skal føres til 10 udgange og dermed fylder 1,2 output modul. Jeg har på et tidspunkt set en installation også med 7 lederkabel, hvor den ene leder var med fast spænding og de øvrige 4 ledere gik til o
 13. Har fået programmet installeret - men skal mam forbinde den nye pc med USB til controlleren første gang, også selv om den har kørt på en anden pc!
 14. Jeg har lige installeret en ny pcer og skal have ihc visual downloadet, altså selve programmet du laver FB mv på - ikke selv softwaren på controllen. Men nu synes jeg kun jeg kan finde softwaren til controlleren på LK hjemmeside - nogle der kan smide et link til hvor det kan downloades.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok