Jump to content
IHC-User.dk

Peter Holm Larsen

Members
 • Content Count

  456
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Peter Holm Larsen last won the day on January 6 2019

Peter Holm Larsen had the most liked content!

About Peter Holm Larsen

 • Rank
  Tekniknørd :-D

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har fået programmet installeret - men skal mam forbinde den nye pc med USB til controlleren første gang, også selv om den har kørt på en anden pc!
 2. Jeg har lige installeret en ny pcer og skal have ihc visual downloadet, altså selve programmet du laver FB mv på - ikke selv softwaren på controllen. Men nu synes jeg kun jeg kan finde softwaren til controlleren på LK hjemmeside - nogle der kan smide et link til hvor det kan downloades.
 3. Det var faktisk også med controller - men tilbuddet var med rene wireless komponenter. Synes også selv det lød tåbeligt - men var i tvivl om detvar mig der var helt gal på den - når nogle kommer med tilbuddet.
 4. Kære erfarne Ihc elektrikere - er par af vores gode venner skal have opført et nyt hus og overvejer ihc. Jeg har kun selv egentlig erfaring med fortrådet installation med kabler til såvel stikkontakter og tryksteder. De er blevet tilbudt en 100 % wireless installation med både stikkontakter, lampesteder og tryksteder med wireless. Jeg kan godt se fordelen ved at alle stikkontakter og lampeudtag i princippet kan ring-forbindes på en lang kæde og tryksteder kan placeres og flyttes helt vilkårligt på væggen mv. Jeg har som sagt kun svag erfaring med wireless - men er den en installationstype i tænker er god og brugbar eller har set anvendt i praksis?
 5. Men er det kun når man ligesom starter Rpi op den læser på SD kortet, så hastigheden kun er relevant ved opstart, eller er den nede og søge/læse på SD kortet, når Rpi anvendes, eller ligger hele programmet læst ind i Ram, når den først er i gang, så de i virkeligheden er størrelsen af Ram i Rpi-en der er mere afgørende en lagerkapaciteten på SD- kortet. Måske spørger jeg helt dumt - men er helt nybegynder?
 6. Hvis du så anbefale et SD Micro kort med 100 MBps = A1 eller 160 MBps = A2 ? Og vil du anbefale et Sd kort på 32 eller 64 GB ? ... eller måske bedre spørgsmål :-) Hvad har du selv valgt som Super SUPER bruger/designer?
 7. Har SD kort på 32 Gb, men man kan få Rassberryen med 1, 2 eller 4 Gb ram. Min udfordring er bare at jeg i Power kun kan købe den med 1Gb ellers skal jeg købe den via nettet, hvilket også er ok. Men ved bare ikke om der er nogle praktiske fordele når det er Captain jeg skal gøre med mere eller mindre ram.
 8. Hvilket accespunkt vil du anbefale til wifi?
 9. Hvad hastighed bør SD kortet mindst kunne overføre for at kunne fungere tilfredsstillede.
 10. Så har jeg besluttet jeg også må prøve Rassberry projektet af. Er helt novice endnu skal ud og købe den i morgen. Kan se der er 3 modeller, 1Gb , 2Gb, 4Gb. Jeg skal køre IHC Captain på den. Hvilken model bør jeg vælge? - og vil en 4Gb afvikle programmet mærkbart bedreend fx 1Gb? Håber I erfarne kan give et hint?
 11. Hvordan undgår man de slukker som standard?
 12. .... men sådan er det vel - hvordan skulle stikkontakter ellers styres?
 13. Men hvis jeg lægger et tomt projekt i controlleren, forsvinder al programmeringen ikke dermed og alle stikkontakter går i off? Så intet kan programmeres over wifi?
 14. Hvad gør jeg galt, Jeg har en magnetkontrakt, der når den er sluttet skule medføre at min wireless lampeudtag går i nattedrift - og dermed medføre, at når man trykket på trykstedet, så tænder den kun lyset på lavt niveau. ... Men lyset tænder på 75% selv om magnetkontakten er sluttet - hvad gør jeg galt?
 15. Sorry I was not aware. However there must be a reason, that has caused the topic has been removed in version 3, I Think?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.