Hop til indhold
IHC-User.dk

Peter Holm Larsen

Members
 • Antal indlæg

  378
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Om Peter Holm Larsen

 • Rang
  Member

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Peter Holm Larsen

  Kommunikation mellem Ihc controller og smart phone

  Køber kan appen, skal man så købe den til hver telefon man skal have den installeret på eller kan man installere på flere telefoner med samme fx appel-id?
 2. Peter Holm Larsen

  Kommunikation mellem Ihc controller og smart phone

  Men jeg vil fx gerne kunne se om hvilke udgange der er tændt, kunne se om en udgang aktiveres eller kunne aktivere udgange. Hvilke dele kan man med ihcs app og med Ihc captain.
 3. Peter Holm Larsen

  Pir i badeværelset

  Jeg er bestemt enig langt hen af vejen. Men ny synes jeg ikke 40 kr. er dyrt for et skumringsanlæg - tværtimod. Men der kan være en del forskel på lysindfald på fx nordsiden og sydsiden af et hus. Men tænker heller ikke skumring i alle rum - men heller ikke alle rum det giver mening at lad lyset styre af pir. Men netop som du skriver og jeg skrev er det afgørende med mængden af dagslys. Er der ingen dagslys - så drop helt skumringsanlæg.
 4. Peter Holm Larsen

  Kommunikation mellem Ihc controller og smart phone

  Ville du så undlade IHC App og kun bruge IHC Captain - og er IHC Captain let at installere og hvor kan man læse herom mv. af krav .
 5. Peter Holm Larsen

  Pir i badeværelset

  Den sidste version er med skumringsanlæg indbygget. Den ville jeg klart vælge hvis der også er mulighed for at tænde lys manuelt og der er vinduer iøvrigt på badeværelset. Virker ofte forkert at lyset tænder selv automatisk, hvis der er meget lyst i rummet.
 6. Peter Holm Larsen

  Kommunikation mellem Ihc controller og smart phone

  Kan man sætte den op også så man får beskeder ved hændelser på en udgang fx?
 7. Peter Holm Larsen

  Kommunikation mellem Ihc controller og smart phone

  Jeg er ved nu at have alt med min nye Ihc controller V3 oppe og fungerer som den skal. Har et gammelt SMS modem, der kan sende og modtage 2x2 beskeder. Ville gerne kunne kommunikere mere mellem min controller om min iPhone. Er den rigtige vej at anskaffe et Ihc SMS modem - eller er der andre bedre løsninger - der også er enkle at anvende og sætte op?
 8. Peter Holm Larsen

  Søger virkelig hjælp til en FB!

  Det er bestemt ikke kedeligt - ved godt det lyder nørdet - men har faktisk læst LK IHC Control 3.0 manualen fra ende til anden. Men synes faktisk ikke der er så mange gode eksempler - at det går noget. Og beskrivelsen af hvordan man selv laver blokke synes jeg ikke er så fyldestgørend.
 9. Peter Holm Larsen

  Søger virkelig hjælp til en FB!

  Tænk jeg har slet ikke forstået hvor let man kan lave sine egne blokke - jeg har lige lavet lidt videre - således at timer stopper, hvis magnetkontakten går fra ON til OFF inden for de 30 sekunder . Det var et super eksempel på programmering. Vil du kigge om det jeg har lavet videre giver mening :-) Når jeg nu har lavet denne FB kan jeg så gemme den i mine egne standarder, til brug løbende - og hvordan? Alarm Peter IHC.vis
 10. Peter Holm Larsen

  FB som timer

  Man kan man ikke stoppe en timer - så den ikke eksekverer?
 11. Peter Holm Larsen

  Søger virkelig hjælp til en FB!

  Jeg har følgende udfordring jeg ikke kan løse - håber virkelig nogle kan hjælpe Indgang 1 er en magnetkontakt Indgang 2 er en pir Jeg vil gerne have det sådan at når magnetkontakten suttes (dvs går i ON) at der såfremt der ikke i 30 sekunder derefter kommet en puls fra indgang 2 - så skal jeg modtage en puls fra en FB, der kan bruges til at igangsætte en alarm. Dvs er er indgang 1 ON og der KOMMER en puls fra indgang 2 inden for 30 sekunder - skal der IKKE komme en puls fra FB. og hvis indgang 1 er ON og der IKKe kommer en puls fra indgang 2 indenfor for 30 sekuner - skal der KOMME en puls fra FB. Er der nogle der kan gennemskue hvordan jeg lettest laver dette - meget gerne med et lille eksempel :-) Håber virkelig på en hjælpende hånd :-) eller venlig sjæl :-)
 12. Peter Holm Larsen

  FB som timer

  Er der et sted hvor alle de gamle fb ligger og ikke kun dem lk nu har med i deres download.
 13. Peter Holm Larsen

  FB som timer

  Findes der ikke en FB som kun er en simpel timer - uden alt mulig andet indeholdt?
 14. Peter Holm Larsen

  SMS besked

  Sig mig - sendes SMS ikke altid på 2g netværk - jeg har altid opfattet det sådan at debatten alene vedr telefoni og data - men tager jeg fejl?
 15. Peter Holm Larsen

  SMS besked

  Super :-)
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.