Hop til indhold
IHC-User.dk

Peter Holm Larsen

Members
 • Antal indlæg

  401
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Om Peter Holm Larsen

 • Rang
  Platinum Boarder

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Peter Holm Larsen

  IHC installation død

  Kan se den nye strømforsyning er uden køleribber - er det fordi den er elektronisk og dermed har mindre effekt tab end den gamle.
 2. Peter Holm Larsen

  IHC installation død

  Vil tro Ihc controlleren er brudt ned eller strømforsyningen er stået af. Begge dele er nemt lige at måle sig frem til.
 3. Peter Holm Larsen

  Alarm kodetastatur købes

  Se her https://www.yousave.dk/shop/lk-ihc-control-234p.html?gclid=CjwKCAjwtIXbBRBhEiwAWV-5nqKYWYuQWn9Zv8jl9V3nuAvhc4lfsCP1fC8OT3TaArMksg8Z4PucPhoCTdgQAvD_BwE
 4. Peter Holm Larsen

  Java koster penge for commercial brug efter Januar 2019

  Jo, men tænker du ikke LK vil betale licens for at kunne udvikle nye funktionaliteter i JAVA. Er vel kun rimeligt at betale licens når man bruger software andre har udviklet. Jeg arbejder jo heller ikke gratis på mit arbejde - men kun gratis i foreningsregi. Vel rimeligt at JAVA programmørerne også skal have løn. Kan jo være JAVA bliver endnu bedre.
 5. Peter Holm Larsen

  Java koster penge for commercial brug efter Januar 2019

  Har prøvet at læse Road-map mv igennem - som jeg læser det vil IHC forsat kunne køre videre på Java, uden problemer.
 6. Peter Holm Larsen

  Udvendige stikkontakter kobles fra “sluk alt”

  Er det ikke lige ved han også kan oploade sin Vis fil, en anden bruger så kan fjerene dem, for ham, hvorefter han selv Leader filen op igen.
 7. Peter Holm Larsen

  Er der nogen som har skiftet til IHC Viewer 3 fra en 2'er

  Visual 3 kan gange og dividere samt lægge tal sammen. Det er fjernet fra tidligere versioner. Derudover er runtime hutigere
 8. Peter Holm Larsen

  Timer til at slukke lys

  Du bruger bare standard Fb, og anvender Kip med timer.
 9. Peter Holm Larsen

  IHC Remote eller IHC Tablet

  Hvad er sådan forskellen mellem disse? Kræver det en fast ip adresse? Hvad er bedst hvis man vil bruge sin telefon som styring?
 10. Peter Holm Larsen

  Hjemmesimulering

  Hej Henning, jeg har netop problemer med dobbelttryk, pga forskellige Fb styre samme udgang. Men kunne du for dummies lave et mindre eksempel på hvodan du ville lave det med hovedblokke og underblokke.
 11. Peter Holm Larsen

  svagstrøms tryk "hænger"

  Det er ganske ofte fejlen at de er spændt for hårdt. Men trykkene er et lidt sart punkt - er mange lavspændingskontakter. Men prøv at skifte trykket eller rammen. Rammen kan også nem være blevet skæv eller slidt blot af at side i varmen.
 12. Peter Holm Larsen

  Gigabit på 15 år gammel IHC Net installation?

  Jo jo - men som regle hvis man laver fx backup kan du nemt nøjes med delta backup - det er få der i dag fast laver fuld backup. Iøvrigt kan man med stor fordel lave de store dataflytninger skeduleret så det kører om natten - så det er klar når du vågner. Det er meget få mennesker der ligger vågne om natten mens deres dataflytning sker. Mht Streaming er det få film og kanaler der leveres i 4k og sidder man blot i lidt afstand så har øjets opløsning på en almindelig afstand fir de fleste ikke en opløsning der kan adskille pixels med så tæt en opløsning. Så kun hvis du står med næsen i skærmen. De eneste der i dag sende 4k som streaming er mug bekendt Netflix - og er det ikke kun konen der gider kigge Netflix - som alligevel ikke interesserer sig for 4k
 13. Peter Holm Larsen

  Gigabit på 15 år gammel IHC Net installation?

  Men igen som jeg skrev er 100 Mbit til de fleste daglige formål fuld tilfredsstillende - det tænker jeg ikke vi kan være uenige i. Der er så godt som ingen der i det daglige vil have væsentlig nytte af 1 GBit i forhold til 100Mbit.
 14. Peter Holm Larsen

  Gigabit på 15 år gammel IHC Net installation?

  Præcis som jeg skrev dataoverførselstiden er så kort - i forhold til den tid det tager at skabe data. Det giver vel reelt mest mening at teste mod realistiske sata - er jo ikke som at teste mod syndfloden. Giver jo absolut nogen mening at bruge fx 5 timet på at undersøge hvorfor en fil man vil send hver 10 år - tager 5 min at overføre i stedet for 30 sek. Min pointe hvis man gerne vil spilde sin tid er der andet mere fornuftigt at spilde tiden på.
 15. Peter Holm Larsen

  Gigabit på 15 år gammel IHC Net installation?

  Præcis min pointe !!!
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.