Jump to content
IHC-User.dk

Prebci

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hele min installation er helt ny. så det er hw v.2. kan se jeg ikke har sendt et billede af min programmering! men jeg fjernede et lampeudtag i programmeringen og så virkede det..
 2. her er min programmering af de lysstyring der lavede problemer. da det ikke virkede havde jeg det øverste lampeudtag med i fb, på samme måde som de andre. hele min installation er helt ny.
 3. det har virket sidden jeg fjernede den ene wireless ø80 uni dimmer der ikke havde en lampe tilsluttet. det kan vel ikke passe at fb ikke virker hvis der ikke er sat en lyskilde til det ene af dimmerne?
 4. Hej IHC user’s.. jeg har lavet et fejlkøb og kan ikke returnere min abloy el 582 magnet lås, fordi der er gået for lang tid iden jeg opdagede at den ikke passer til mit behov! jeg skal bruge en el 580 istedet for. er der nogen der er interesseret i at købe min 580?
 5. hmm... jeg har lige fået det til at virke!! jeg har prøvet at slette fbén 2 gange og lavet den om.. ved ikke om det var spild af tid.. så tænkte jeg om det havde noget at gøre med at jeg havde et wireless lampeudtag med i fbén som ingen belastning har. a jeg fjernede det lampeudtag fra programmet så virkede det igen??
 6. software 3.3.7 hw 7,1 kan man ikke bruge denne fb som er på billedet?
 7. er der nogen der kan hjælpe mig.. jeg har problemer med min ene FB 1.2.05 til styring af lys med pir. jeg har 3 ens rum som styres af hver deres fb 1.2.05. de har alle virket indtil igår. den ene ter sig dumt. når pir tænder lyset så går der kort tid så slukker tiden... selvom lyset skulle være tændt i 3 min. hvis jeg ser på viewer så går manuel betjening i gang on... off... on... off når pir har registreret bevægelse. håber i kan hjælpe mig
 8. ja alle kan lave fejl, det er selvfølgelig også ok. men tænker ikke det er det sværeste i verden at lave sådan i FB hvis man sidder med det til dagligt og er producent men så er det jo fantastisk der er en masse her inde som er så gode og hurtige til at hjælpe sådan en som mig jeg skal snart igang med alarm delen... håber ikke der er fejl i deres FB... tænker den kommer til at trække tænder ud på mig i forevejen
 9. godmorgen og tak for hjælpen! jeg er meget glad for i gad at hjælpe mig. nu virker det hele. der var åbenbart en fejl i FB 1.3.07... på timer delen af manuel styring.. hvordan kan det lade sig gøre at der er fejl i lk egne FB?! og er det noget man melder ind til dem? mere så andre ikke bruger unødvendig tid på at fejlfinde!
 10. så tror jeg jeg har fattet det!!!! hahaha... hold kæft mand, tror jeg skal til at gå i seng jeg prøver den imoregne når jeg har sovet på det. men nu har jeg da fået lagt den ind! godnat og mange tak for hjælpen !
 11. når jeg højre klikker på fb så kan jeg vælge gem... men så kommer den bare op med det sidste billede jeg sendte. og der kan jeg jo ikke vælge nogle folder.
 12. jeg kan bare ikke vælge nogle folder som du skriver?
 13. er der mulighed for du kan skære det ud i pap?! jeg er åbenbart for fadsvag til at forstå det! højreklikke på FB.. hvor henne?
 14. jeg har lige fået det til at virke med 1.3.07 som fugt styring og så med 1.3.01c som tryk med timer.. ved ikke hvad jeg har gjort men det virker! hvad er det du har sendt? ved ikke hvad jeg skal gøre med den fil?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.