Hop til indhold

Tommy Berg

Members
  • Antal indlæg

    8
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    1

Tommy Berg last won the day on February 8 2023

Tommy Berg had the most liked content!

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Tommy Berg's Achievements

  1. Nu har jeg fra gemmerne gravet denne frem https://elma.dk/produkter/kabel-roer-laekagesoegning/kabelsoeger-til-installationer/metrel-mi2093-line-tracer så nu tager jeg en enkelt tryk af gangen forlænger kablet og så er det ikke så slemt
  2. Det ser smart ud, men nu skal "rottereden" adskilles total, så det er en fysisk opkobling fra bunden jeg skal til. Men ordet "tool" fik mig til at tænke på, at jeg for år tilbage købte en Line Tracer, til en enkelt opgave, og ikke brugt den siden, nu er den fundet frem fra skabet, så opgaven er måske ikke så slemt som jeg frygtede
  3. Ikke i dette tilfælde, der er det kr. 5.000,- pr. skade
  4. Der er ikke 230V i kassen, 1,5 mm2 ledningen er det han har brugt til at holde, låget på med. Det med ejerskifteforsikring for manglende dokumentation, opgiver jeg på forhånd, jeg kæmpede i 4 måneder med en sag på ventilationen, som han også havde lykkes at montere forkert, vi vandt, men med en selvrisiko på kr. 5.000,- er det ikke kampen værd, at prøve at få noget for manglende dokumentation. Jeg har overvejet det med LSA klemmer, men så får jeg en kasse mere, hvor jeg skal holde styr på dokumentationen. Kassen er lige over teknikskabet så det er måske kun 2 meter kablerne skal forlænges, så jeg tror jeg går med Hennings forslag, hver kabel skal jeg så prøve om jeg kan følge hen over loftet, og med et kvalificeret gæt hvilken tryk de går til. Tavlen hvor IHC modulerne er monteret er af samme håndværksmæssigt kvalitet, så den skal også omkobles, det bliver en lang weekend.
  5. Tak til begge to, desværre har han været et fjols, og lavet begge fejl, parallel forbundet flere afbryder, og monteret dem som vinden blæser, jeg bliver nok nødt skille det hele af og lave installationen fra bunden. Vedhæftet et billede der viser kvaliteten af hans arbejde.
  6. Jeg har købt et hus med IHC, personen der har lavet det har rodet godt og gevaldig rundt i installationen. Nu er jeg ved at prøve at få dokumentation rettet til, og fundet ud af de enkelte tryk ikke er forbundet som der står i programmet f.eks. "Tryk(øverste venstre) det kan lige så godt være "nederste højre" eller "midt venstre" der er tilsluttet indgangen. Kan man ændre på teksten under konfigurationen? den er "grå" under "konfigurer indgang"
  7. Solved :-) fandt fb 1.4.02.a i en anden tråd, som jeg kunne hente ned.
  8. Hej Jeg har en controller, hardware ver. 6.2, firmware 2.8.4 og bruger Visual 2.8.6 Jeg har en PIR der tænder lyset på forsiden af huset, den vil jeg også gerne have tænder terrasse lyset, men kun når vi ikke er hjemme. Der kunne nat funktionen i 1.4.02.a bruges, men jeg har ikke 1.4.02.a i funktions blok biblioteket. Hvad kan jeg gøre?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok