Jump to content
IHC-User.dk

Rasmus123

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 1. Hej Henning. Du spurgte til eventuel input til hvordan delvis frakobling af skalsikring skal ske, vil du give kommentar på dette, jeg har sat det ind herunder: Man har et tryk ved hvert vindue, dette kunne være wireless. Hvis dette tryk aktiveres så deaktiveres skalsikringen på det pågældende vindue, og forbliver deaktiv i alt den tid magnetkontakten på vinduet ikke er aktiveret. Når så vinduet lukkes, så aktiveres magnetkontakten og skal sikringen på vinduet skal igen blive aktiv. En eventuel timer på 30 sec kan tilføjes hvor magnetkontakten skal være aktiveret før skalsikringen bliver aktiv. Dette for at undgå fejlalarm hvis f. eks. vinduet blæser i og åbner igen lige efter. Så mangler der bare en indikering af deaktiveret skalsikring. Dette kunne gøres på et tryk med dioder hvor en af dioderne indikere at skalsikringen er deaktiv. Er det muligt at lave to koder på IHC Alarmtastaturet, en kode der slår total alarm fra og til og en anden kode der slår Skalsikring til og fra?
 2. Er Lk iblandt dem der har givet dig problemer?
 3. Jeg havde forstillet mig at anvende LK's Alarm Pir
 4. Gode betragtningeri kommer med, tak for det. Hvis jeg skal komme med et input til hvordan en eventuel delvis til- og frakobling af skalsikring skal forgå, havde jeg forstillet mig følgende: Man har et tryk ved hvert vindue, dette kunne være wireless. Hvis dette tryk aktiveres så deaktiveres skalsikringen på det pågældende vindue, og forbliver deaktiv i alt den tid magnetkontakten på vinduet ikke er aktiveret. Når så vinduet lukkes, så aktiveres magnetkontakten og skal sikringen på vinduet skal igen blive aktiv. En eventuel timer på 30 sec kan tilføjes hvor magnetkontakten skal være aktiveret før skalsikringen bliver aktiv. Dette for at undgå fejlalarm hvis f. eks. vinduet blæser i og åbner igen lige efter. Så mangler der bare en indikering af deaktiveret skalsikring. Dette kunne gøres på et tryk med dioder hvor en af dioderne indikere at skalsikringen er deaktiv. Et spørgsmål til de alarmpir jeg vil installere. Det var min mening at anvende nogle af dem til at styre lys med, men kan se at Henning Pedersen skriver at AlarmPir er for langsomme. Dette var jeg ikke klar over, er det noget man kan finde i et datablad?
 5. Forstiller mig bare at det må være muligt at forlade hjemmet og tilkoble skalsikringen udefra, fordi der er eventuelt familliemedlemmer i huset som ønsker skalsikring aktiv. @Kandersen. Kan sagtens forstå hvad du mener i dit svar til spørgsmål 3, synes bare muligheden for at åben et vindue, netop for at få luft på varme nætter, vil være en god mulighed.
 6. Hej Jeg er ved at bygge nyt hus og skal selv lave el, da jeg er elektriker. Jeg har arbejdet lidt med IHC, men er på ingen måde god til det, derfor har jeg en række spørgsmål. Jeg vil lave alarm med skalsikring og til det har jeg følgende Input: 11 IHC Alarm Pir, på hver sin indgang 18 magnetkontakter, på hver sin indgang IHC kodetastatur (Udvendig) IHC statustryk Sabotagekreds for magnetkontakter Sabotagekreds for Alarm Pir Output: Intern lydgiver Ekstern lydgiver Jeg vil have to alarmtyper, totalalarm, hvor rumsensor og skalsikring er aktiv og en skalsikring hvor kun denne er aktiv. Dette er nok meget normalt Spørgsmål1: På mit kodetastatur vil jeg kunne til- og frakoble totalalarm med en kode og til- og frakoble skalsikring, hvilken FB skal jeg anvende? Spørgsmål 2: Hvordan til og frakobler jeg skalsikringen når jeg befinder mig indendørs? Spørgsmål 3: Jeg vil gerne på et tryk ved hvert vindue frakoble skalsikringen på det vindue hvor trykkes er monteret, det vil sige et enkelt vindue af gangen. Når vinduet herefter bliver lukket i 30 sek. skal skalsikringen på det pågældende vindue koble til igen. Nogen der kan hjælpe med det? Nogle der kan hjælpe?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.