Jump to content

Søren Nielsen1354922315

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Søren Nielsen1354922315 last won the day on July 3 2020

Søren Nielsen1354922315 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

696 profile views
 1. Tak for alle jeres svar og indlæg. Jeg har fået det planlagt sådan, at der bliver to controllere og ca. 15 tryk bliver wireless. Så holder jeg mig lige inden for grænsen. Opdelt på lys og alarm.
 2. Tak for råd og vejledning, jeg har også en fornemmelse for at 2 controllere vil være det bedste, hhv. lys og alarm. Har dog aldrig hørt om 3 controllere - hvordan forbindes de? Og hvor mange adresser lægges der dér beslag på i det setup?
 3. Tak, jeg har godt set muligheden, men er jo også jf. mit indlæg lidt bekymret for performance - specielt når setup'et i det tillfælde tages ud over de grænser der er fastsat. Mit setup ligger på ca. 210 input og 110 output... Har du nogen erfaringer med det + 1 vs. 2 controllere?
 4. Hej forum. Mit (kommende) setup kommer till at gå lige till grænsen mht. af anvendte inputs/outputs. Jeg kan komme lige under det makismale antal ved at anvende wireless til en del tryk, men overvejer meget om jeg skal anvende to controllere i stedet for én. Jeg vil gerne høre jeres erfaringer og anbefalinger i et 1-controller vs. 2-controller setup mht.: *performance *evt. begrænsede muligeder i programmering *andet? Min installation kommer _ikke_ til at blive udvidet (den er vist på max allerede ;-) ) så det skal der ikke tages højde for. Lad høre fra alle
 5. Yes, jeg har køleskabe (2 stk.), fryser og alt net (modem, router, PoE switch og Mac Mini til vidoeovervågning) samt IHC Power kørende på hver deres kombi. 4 stk. i alt. Har én gang prøvet at tømme fryseren for alt indhold efter HPFI slog fra. Den omgang kostede langt mere end investeringen i de fire kombirelæer...
 6. Hej, jeg har brug for lidt erfaringer med, hvordan I har opdelt jeres IHC kabler når de skal i rækkeklemmer - eller hvordan I ville have gjort det ;-) På stærkstrømssiden har jeg grupperet dem efter rum. Kabel 1-4 i rum 1, kabel 5-7 i rum 2 etc. Kabel 1 sidder i rækkeklemme 1-5, kabel 2 i rækkeklemme 5-10 etc. og så er der en undergruppering hvor stikkontakter kommer først og herefter lampeudtag og spots. Det synes jeg giver god mening. Jeg skal køre med to controllere, hvor alt vedr. alarm er reserveret til den ene controller. Jeg har overvejet om jeg i stedet for gruppering på
 7. Har 6 x Verbatim 52343 og 6 x Verbatim 52346. Det er AR 111, farvetemp 3000K og hhv. 25 grader og 40 grader. De er nye. Se evt. fulde specs på https://www.verbatim-europe.co.uk/en/led/prod/led-ar111-g53-100w-72w-d-3000k-25d-700lm-52343/ Downlights sælges kun samlet for kr. 2.000 Jeg har også to stk. MCT 225VA transformere og to stk. fordelerbokse (6x5 Amp) der kan indgå i handlen. Sættet er testet og kan fint dæmpes med wireless dimmer. Downlights passer f.eks. i Floss Battery, så man kan "opgradere" dem fra halogen til LED og spare en formue ;-)
 8. Yes, men det er vel kun såfremt alle porte er maxet ud? Regner ikke med den bruger 170W hvis jeg har 5 kameraer á 9W, det burde give 45W + lidt til switchen selv...
 9. Tak for tippet. Jeg har dog bestilt en Cisco SG110-24HP som Martin anbefalde
 10. Med den certificering vil jeg nødigt udfordre, men er du helt sikker på at den har PoE? (til videocams)
 11. Selvom der kommer venlige tilbud om hjælp, så vil jeg meget gerne have en switch der ikke skal pilles ved overhovedet ;-) Den "største" unmanaged fra Cisco med PoE som jeg har kunnet finde er SG110-16HP. (8+8) Det dækker mit behov for 5 kameraer + mac mini Det er netop en helt standard router jeg har - og ingen planer om at ændre ved det. Er også kommet til den konklusion, at alle installationskablerne skal i et patchpanel. Tænker i øvrigt at montere hver switch og patch i en 2U væghængt rack - jeg fandt nogle som jeg syntes er virkelig smarte pga
 12. Og hvis nu jeg skulle vælge en lidt mindre switch for at få en der er unmanaged, men have 2 af dem for at have nok porte, ville dette her setup så være korrekt? Selvfølgelig med en opdeling så de ting der skal snakke meget sammen er på samme switch (f.eks. alle kameraer og mac mini)
 13. Hej, tak for feedback. Jeg kører ikke IHC Net, så vægudtag er bare direkte fra routeren (eller via switch og patch). Tænkte bare at der måske var noget smart i at opdele video og "resten", men kan godt se hvad du mener med at det bliver mere fleksibelt Eneste udfordring bliver vist bare, at alle Ciscos switch's alle er managed når de kommer op i den størrelse... det må jeg jo se om jeg kan sætte mig ind i ;-) Og bare for god ordens skyld - det er sådan her du mener, ik?
 14. Hej, skal til at have tilsluttet alle vægdåserne i huset til mit netværk og laver samtidig videoovervågning. De to Airports dækker huset med trådløst. Switch med PoE der alene står for videoovervågning og Mac mini der kører softwaren Switch hvor IHC tilsluttes og patchpanel til vægudtag. Der er fire udtag på min router. Er dette setup det mest optimale? Tænker på flaskehalse, om det giver mening at splitte video fra IHC / patchpanel etc.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok