Jump to content
IHC-User.dk

Søren Nielsen1354922315

Members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Søren Nielsen1354922315 last won the day on July 3

Søren Nielsen1354922315 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

575 profile views
 1. Yes, jeg har køleskabe (2 stk.), fryser og alt net (modem, router, PoE switch og Mac Mini til vidoeovervågning) samt IHC Power kørende på hver deres kombi. 4 stk. i alt. Har én gang prøvet at tømme fryseren for alt indhold efter HPFI slog fra. Den omgang kostede langt mere end investeringen i de fire kombirelæer...
 2. Hej, jeg har brug for lidt erfaringer med, hvordan I har opdelt jeres IHC kabler når de skal i rækkeklemmer - eller hvordan I ville have gjort det ;-) På stærkstrømssiden har jeg grupperet dem efter rum. Kabel 1-4 i rum 1, kabel 5-7 i rum 2 etc. Kabel 1 sidder i rækkeklemme 1-5, kabel 2 i rækkeklemme 5-10 etc. og så er der en undergruppering hvor stikkontakter kommer først og herefter lampeudtag og spots. Det synes jeg giver god mening. Jeg skal køre med to controllere, hvor alt vedr. alarm er reserveret til den ene controller. Jeg har overvejet om jeg i stedet for gruppering på rum, skulle anvende en gruppering af de forskellige typer der skal kobles til (kodetastatur, PIR, læksensor, magnetkontakter, etc.) således at kodetastatur 1 sidder i klemme 1-10, kodetastatur 2 i klemme 11-20, PIR 1 i klemme 21-30. Jeg ved godt at det er lidt overdrevet at anvende 10 klemmer til en PIR, men jeg kommer aldrig til at ændre kabelføringen i huset. Med 10 klemmer til hvert kabel, så har jeg alle muligheder for at ændre i setup'et efterfølgende. Gode råd og erfaringer modtages gerne ;-)
 3. Har 6 x Verbatim 52343 og 6 x Verbatim 52346. Det er AR 111, farvetemp 3000K og hhv. 25 grader og 40 grader. De er nye. Se evt. fulde specs på https://www.verbatim-europe.co.uk/en/led/prod/led-ar111-g53-100w-72w-d-3000k-25d-700lm-52343/ Downlights sælges kun samlet for kr. 2.000 Jeg har også to stk. MCT 225VA transformere og to stk. fordelerbokse (6x5 Amp) der kan indgå i handlen. Sættet er testet og kan fint dæmpes med wireless dimmer. Downlights passer f.eks. i Floss Battery, så man kan "opgradere" dem fra halogen til LED og spare en formue ;-)
 4. Yes, men det er vel kun såfremt alle porte er maxet ud? Regner ikke med den bruger 170W hvis jeg har 5 kameraer á 9W, det burde give 45W + lidt til switchen selv...
 5. Tak for tippet. Jeg har dog bestilt en Cisco SG110-24HP som Martin anbefalde
 6. Med den certificering vil jeg nødigt udfordre, men er du helt sikker på at den har PoE? (til videocams)
 7. Selvom der kommer venlige tilbud om hjælp, så vil jeg meget gerne have en switch der ikke skal pilles ved overhovedet ;-) Den "største" unmanaged fra Cisco med PoE som jeg har kunnet finde er SG110-16HP. (8+8) Det dækker mit behov for 5 kameraer + mac mini Det er netop en helt standard router jeg har - og ingen planer om at ændre ved det. Er også kommet til den konklusion, at alle installationskablerne skal i et patchpanel. Tænker i øvrigt at montere hver switch og patch i en 2U væghængt rack - jeg fandt nogle som jeg syntes er virkelig smarte pga. den lille plads de optager, når de kan monteres på væggen: https://www.rackmountsolutions.net/rackmount-solutions-urack-4-4u-wall-mount-rack/ Så med ovenstående er jeg kommet frem til dette setup - nogen kommentarer - eller skal der arbejdes nu? ;-)
 8. Og hvis nu jeg skulle vælge en lidt mindre switch for at få en der er unmanaged, men have 2 af dem for at have nok porte, ville dette her setup så være korrekt? Selvfølgelig med en opdeling så de ting der skal snakke meget sammen er på samme switch (f.eks. alle kameraer og mac mini)
 9. Hej, tak for feedback. Jeg kører ikke IHC Net, så vægudtag er bare direkte fra routeren (eller via switch og patch). Tænkte bare at der måske var noget smart i at opdele video og "resten", men kan godt se hvad du mener med at det bliver mere fleksibelt Eneste udfordring bliver vist bare, at alle Ciscos switch's alle er managed når de kommer op i den størrelse... det må jeg jo se om jeg kan sætte mig ind i ;-) Og bare for god ordens skyld - det er sådan her du mener, ik?
 10. Hej, skal til at have tilsluttet alle vægdåserne i huset til mit netværk og laver samtidig videoovervågning. De to Airports dækker huset med trådløst. Switch med PoE der alene står for videoovervågning og Mac mini der kører softwaren Switch hvor IHC tilsluttes og patchpanel til vægudtag. Der er fire udtag på min router. Er dette setup det mest optimale? Tænker på flaskehalse, om det giver mening at splitte video fra IHC / patchpanel etc.
 11. 10 stk. 230V output. Sælges kun samlet. På to af dem er den ene "klamme" på fronten væk. På flere af dem er den lille "tap" bagpå knækket. Alder ukendt. Alle er testet OK. Kan afhentes i Odense, men sender også gerne. Kontakt mig evt. på 25 55 91 01. Mvh Søren
 12. Som nye, maks 2 år gamle. Har 8 stk. Fast pris på kr. 500 / stk., så udlad venligst at komme med bud - også ved køb af flere stk. Kan afhentes i Odense ellers sendes for 39,- med track&trace.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.