Jump to content

Søren Nielsen1354922315

Members
 • Posts

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Søren Nielsen1354922315 last won the day on July 3 2020

Søren Nielsen1354922315 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

899 profile views

Søren Nielsen1354922315's Achievements

 1. Hej, er der noget der kender et alternativ til LK's wireless antennekabler (gerne med link til web)? Jeg har brug for nogle lidt andre længder end de som LK udbyder, men er i tvivl om typen der skal anvendes...
 2. Jeg prøver at give dem mere afstand end 10 cm. - tak for svaret
 3. Tak for svaret Henning, nu er jeg helt med.
 4. Jeg har et setup med to controllere der anvendes hhv. til lys og alarm. Begge kontrollere er placeret i kælder. Der skal to antennner til, for at opnår ordentlig dækning hele vejen op til 2. sal. Kan jeg blot sætte en antenne på den ene controller med 3 meter antennekabel og placere den i kælder, og sætte antenne på den anden controller med 10 meter antennekabel og placere den på 2. sal? Eller skal der to antenner på begge controllere og dermed også to antennesplittere? Controllerne er selvfølgelig forbundne, men er det alle signaler der overføres mellem dem når det gælder de wireless signaler? Eller gælder det kun signaler for de datalinier der er koblet mellem controllerne?
 5. I LK's beskrivelse af antenne til controlleren står der "For at undgå forstyrelser fra andre systemer, skal antenner monteres min. 5 meter fra hinanden." Gælder det også, at antennen til controlleren skal monteres min. 5 meter fra antennen til SMS-modemet?
 6. Tak for alle jeres svar og indlæg. Jeg har fået det planlagt sådan, at der bliver to controllere og ca. 15 tryk bliver wireless. Så holder jeg mig lige inden for grænsen. Opdelt på lys og alarm.
 7. Tak for råd og vejledning, jeg har også en fornemmelse for at 2 controllere vil være det bedste, hhv. lys og alarm. Har dog aldrig hørt om 3 controllere - hvordan forbindes de? Og hvor mange adresser lægges der dér beslag på i det setup?
 8. Tak, jeg har godt set muligheden, men er jo også jf. mit indlæg lidt bekymret for performance - specielt når setup'et i det tillfælde tages ud over de grænser der er fastsat. Mit setup ligger på ca. 210 input og 110 output... Har du nogen erfaringer med det + 1 vs. 2 controllere?
 9. Hej forum. Mit (kommende) setup kommer till at gå lige till grænsen mht. af anvendte inputs/outputs. Jeg kan komme lige under det makismale antal ved at anvende wireless til en del tryk, men overvejer meget om jeg skal anvende to controllere i stedet for én. Jeg vil gerne høre jeres erfaringer og anbefalinger i et 1-controller vs. 2-controller setup mht.: *performance *evt. begrænsede muligeder i programmering *andet? Min installation kommer _ikke_ til at blive udvidet (den er vist på max allerede ;-) ) så det skal der ikke tages højde for. Lad høre fra alle I med erfaringer - også de som har fortrudt deres valg ;-)
 10. Yes, jeg har køleskabe (2 stk.), fryser og alt net (modem, router, PoE switch og Mac Mini til vidoeovervågning) samt IHC Power kørende på hver deres kombi. 4 stk. i alt. Har én gang prøvet at tømme fryseren for alt indhold efter HPFI slog fra. Den omgang kostede langt mere end investeringen i de fire kombirelæer...
 11. Hej, jeg har brug for lidt erfaringer med, hvordan I har opdelt jeres IHC kabler når de skal i rækkeklemmer - eller hvordan I ville have gjort det ;-) På stærkstrømssiden har jeg grupperet dem efter rum. Kabel 1-4 i rum 1, kabel 5-7 i rum 2 etc. Kabel 1 sidder i rækkeklemme 1-5, kabel 2 i rækkeklemme 5-10 etc. og så er der en undergruppering hvor stikkontakter kommer først og herefter lampeudtag og spots. Det synes jeg giver god mening. Jeg skal køre med to controllere, hvor alt vedr. alarm er reserveret til den ene controller. Jeg har overvejet om jeg i stedet for gruppering på rum, skulle anvende en gruppering af de forskellige typer der skal kobles til (kodetastatur, PIR, læksensor, magnetkontakter, etc.) således at kodetastatur 1 sidder i klemme 1-10, kodetastatur 2 i klemme 11-20, PIR 1 i klemme 21-30. Jeg ved godt at det er lidt overdrevet at anvende 10 klemmer til en PIR, men jeg kommer aldrig til at ændre kabelføringen i huset. Med 10 klemmer til hvert kabel, så har jeg alle muligheder for at ændre i setup'et efterfølgende. Gode råd og erfaringer modtages gerne ;-)
 12. Har 6 x Verbatim 52343 og 6 x Verbatim 52346. Det er AR 111, farvetemp 3000K og hhv. 25 grader og 40 grader. De er nye. Se evt. fulde specs på https://www.verbatim-europe.co.uk/en/led/prod/led-ar111-g53-100w-72w-d-3000k-25d-700lm-52343/ Downlights sælges kun samlet for kr. 2.000 Jeg har også to stk. MCT 225VA transformere og to stk. fordelerbokse (6x5 Amp) der kan indgå i handlen. Sættet er testet og kan fint dæmpes med wireless dimmer. Downlights passer f.eks. i Floss Battery, så man kan "opgradere" dem fra halogen til LED og spare en formue ;-)
 13. Yes, men det er vel kun såfremt alle porte er maxet ud? Regner ikke med den bruger 170W hvis jeg har 5 kameraer á 9W, det burde give 45W + lidt til switchen selv...
 14. Tak for tippet. Jeg har dog bestilt en Cisco SG110-24HP som Martin anbefalde
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok