Jump to content
IHC-User.dk

Morten Marott Holse

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

546 profile views
 1. I vejledningen står der: Til indmuring i pudsede vægge af mursten, gasbeton m.v. Så det er kun i vægge man må brude dem.
 2. Hej Claus Jeg er også frisk på at teste det på min Rpi 3b+ /Morten.
 3. Glæder mig til at prøve det på min Rpi3b+
 4. Er der en tidshorisont for Pi3B+ Ser meget frem til at prøve det.
 5. Jeps og den hopper tilbage på stoppet.
 6. Hej Der er ikke lavet noget om i hverken netværk/sikkerhed/firewall/browser osv. Når jeg kører debug får jeg denne fejlmeddelelse frem og den fremhævet fra kontrolpanel.
 7. Hej Min IHC Captain er pludselig holdt op med at virke. Jeg har forsøgt at genstarte min Rasperry Pi3b+ mange gange uden held. Slukket den helt i længere tid, hjælper heller ikke. Når jeg logger ind er IHC captain "STOPPET" og jeg kan ikke starte den igen?? På forhånd mange tak for hjælpen.
 8. Hej Er i skrivende stund på ferie i udlandet, jeg kan ikke tilgå min installation derhjemme. Hvad har jeg overset siden at jeg ikke kan komme i kontakt med ihccaptain. Når jeg åbner ihccaptain “loader” den bare men kommer ikke ind til brugerfladen. På forhånd mange tak for hjælpen.
 9. Hej. Jeg har lidt problemer med opsætningen. Uanset hvad jeg skriver i opsætningen, skriver den at der ikke er fundet nogen IHC Controller på adressen. Er det muligt at der kan blive lavet en HOW TO guide? Mest om hvordan man sætter den op til sin controller. Resten er jeg sikker på giver sig selv. Mange tak
 10. Hej. Er det hele solgt. Hvis ikke hvad har du tilbage?
 11. Nu er de kommet på igen. Dog ikke nogen opdatering.
 12. Tak for svar Jørgen. Så må vi se hvad de disker op med?
 13. Nogen der hvorfor at Ihc Remote og Ihc tablet ikke er i AppStore mere?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.