Jump to content
IHC-User.dk

qwall2000

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Hej Lars, Tak for svar. Hvilke tredieparts produkter kunne det være? Kan en IHC controller kommunikere med en 4 slutte wireless afbryder som one touch? Vh Morten
  2. Hej Henning, Tak for dit svar. Jeg har nok ikke formuleret mig korrekt. Kan man med en 1-moduls wireless afbryder, med 4 slutte, styre 4 lystændinger som IKKE er ø80 lampeudtag? Jeg har planer om at sætte 4 lysdæmpere, som er kipbetjent, i en tavle på loftet. Tænker det vil være lidt overkill/spild af penge at sætte 4 ø80 lampeudtag inde i en tavle. Er dette muligt? Altså kan man få en IHC Wireless batteritryk 4 slutte til at sende seperate kip tryk til én samlet modtager. Der findes en LK IHC Wireless Relæ for indbygning, Output, 1 relæ. Jeg har brug for en med 4 relæer. Håber mit spørgsmål giver mening. På forhånd tak for hjælpen.
  3. Hejsa, Jeg har brug for 4 wireless tryk, som skal kunne styre 4 eksterne lysdæmpere. Jeg havde håbet at der fandtes et tryk med 4 knapper, og så et modtagermodul som kunne håntere disse 4 tryk (lysdæmperene sidder i en tavle på loftet) - er det muligt? På forhånd tak for hjælpen.
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.