Jump to content

Thomasbl

Moderators
 • Posts

  1,330
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Thomasbl last won the day on January 21 2020

Thomasbl had the most liked content!

About Thomasbl

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det lugter meget af at det er den vej LK / Schneider vil.. Det er den vej resten af Schneider går, så kort sagt, ja det er enden på IHC som vi kender det.
 2. HOLD NU FOR F****** TOPIC. Skal i skændes om alt?? Hvis i har et stort behov for at måle potens, så gør det i en separat tråd, eller mød hinanden i en "fight club" og få det ud af verden. i har alle fået advarsler om dette, denne gang er det rødt kort og næste gang er det karantæne, gider det ikke mere børn!
 3. Er det ikke utroligt at Mikkel Skovgaard, er en person med flest point pr indlæg - og han ligger i top 2 selv om alle andre i leaderboard har lavet flere indlæg.

   

  1. Thomasbl

   Thomasbl

   Hej Peter.

   de point er nogle som brugerne giver hinanden, det har ikke noget med antal indlæg at gøre.

   Tænker Mikkel er hjælpsom og bliver derfor belønnet af brugere på IHC-User.dk

  2. Peter Holm Larsen

   Peter Holm Larsen

   Ja netop det er virkelig flot - men skulle jo som udgangspunkt tro -at der var en sammenhæng mellem antal indlæg og antal indlæg der bliver belønnet. Så synes det er en utrolig imponerede præstation han udfører. Han har endda udviklet et program til en Rassberry. Du skulle prøve, hvis du ikke har set det, at trykke på de link han har i sine indlæg/svar. Det burde være muligt at udpege en King of Ihc-user.dk hvor man kunne nominere personer.

    

 4. @Lars1 og @Kandersen I to bliver aldrig enige om noget, så lad nu være med at skændes i tråde. Tag den i PB eller arranger et møde hvor i kan diskutere jeres uenighed. Bare stop med at gøre det her. Mvh Thomasbl.
 5. Hold jer til Emnet. Der søges en controller vis.2. ikke en diskussion om hastigheder på controller.
 6. Der findes en switch derude, men den laves ikke længere af LK. Du skal ud og søge en brugt. Link til den https://www.el-grossisten.dk/ihc-net-modul-dataswitch-s1000-t.html ellers må den ud og en almindelig switch ved siden af, ikke den optimale løsning, men du får hastigheden op
 7. Her på IHC user holder vi tonen sober og anstændig. Vi hjælper fordi vi vil. Tales der sober er hjælpen større. Hjælp dig selv til hjælp, TAL ORDENTLIGT.
 8. Hold venligst trådens emne i fokus. Diskussionen om minimum belastning af wireless har INTET med tråd emne.
 9. Thomasbl

  IHC Cloud

  Og tilbage på sporet igen.
 10. Thomasbl

  IHC Cloud

  Og så slutter vi den her. IHC med (R) = registreret varemærke Intelligent house control. IHC uden (R) = Er LK's marketing afd som gør navnet lækkert for slutbruger. IHC house concept. LK bruger det tvetydig på egen side, hvilket giver forskellige opfattelser, begge er rigtige i hver deres kontekst. Punktum. Alt som ikke vedrører trådstart, slettes uden varsel herfra.
 11. Thomasbl

  IHC Cloud

  Punkt.1 Tal ORDENTLIGT her på siden! Det er da ikke værd at skændes om hvad IHC står for, det er jo ikke kernen for os eller andre der benytter eller leger med IHC. Svaret ligger desuden på LK hjemmeside, som selv nævner begge. Oprindeligt er det intelligent house control, men efter pakkeløsninger, som alarm, udelys, app og wireless. LK har i marketing materiale mod slutbruger brugt intelligent house concept, sikkert for at ramme slutbruger bedre. Begge er rigtige. http://www.lk.dk/losninger/den-intelligente-bolig/lk-ihc http://www.lk.dk/produktbeskrivelser/ihc-intelligent-house-concept
 12. Endnu en gang må man jo bare konstatere at der sidder nogen hos LK og fylder deres kunder med LØGN.Der er INGEN af de ting i den nye controller som en af deres supportere sad og fortalte.Men det må jo også være totalt nedtur at skulle sidde og yde support på et produkt som man har fornemmelsen af at ens arbejdsgiver har opgivet at videreudvikle tal og skriv som du selv ønsker talt til. nedladende kommentar mod en der ikke kan forsvare sig selv. påstand om løgne et site, uden at der belæg for det. Henvend dig med en PM fremover, det hører IKKE til i tråde
 13. Hold en anstændig tone yampa. Jeg vil ikke acceptere nedladende sætninger om personer
 14. Så stopper i denne diskussion som er kørt helt af sporet. Kandersen og Lars1 , dette er nok nu. Betragt det som gult kort
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok