Hop til indhold

Thomasbl

Moderators
  • Antal indlæg

    1.330
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    5

Alt der er opslået af Thomasbl

  1. Det lugter meget af at det er den vej LK / Schneider vil.. Det er den vej resten af Schneider går, så kort sagt, ja det er enden på IHC som vi kender det.
  2. HOLD NU FOR F****** TOPIC. Skal i skændes om alt?? Hvis i har et stort behov for at måle potens, så gør det i en separat tråd, eller mød hinanden i en "fight club" og få det ud af verden. i har alle fået advarsler om dette, denne gang er det rødt kort og næste gang er det karantæne, gider det ikke mere børn!
  3. @Lars1 og @Kandersen I to bliver aldrig enige om noget, så lad nu være med at skændes i tråde. Tag den i PB eller arranger et møde hvor i kan diskutere jeres uenighed. Bare stop med at gøre det her. Mvh Thomasbl.
  4. Hold jer til Emnet. Der søges en controller vis.2. ikke en diskussion om hastigheder på controller.
  5. Der findes en switch derude, men den laves ikke længere af LK. Du skal ud og søge en brugt. Link til den https://www.el-grossisten.dk/ihc-net-modul-dataswitch-s1000-t.html ellers må den ud og en almindelig switch ved siden af, ikke den optimale løsning, men du får hastigheden op
  6. Her på IHC user holder vi tonen sober og anstændig. Vi hjælper fordi vi vil. Tales der sober er hjælpen større. Hjælp dig selv til hjælp, TAL ORDENTLIGT.
  7. Hold venligst trådens emne i fokus. Diskussionen om minimum belastning af wireless har INTET med tråd emne.
  8. Thomasbl

    IHC Cloud

    Og tilbage på sporet igen.
  9. Thomasbl

    IHC Cloud

    Og så slutter vi den her. IHC med (R) = registreret varemærke Intelligent house control. IHC uden (R) = Er LK's marketing afd som gør navnet lækkert for slutbruger. IHC house concept. LK bruger det tvetydig på egen side, hvilket giver forskellige opfattelser, begge er rigtige i hver deres kontekst. Punktum. Alt som ikke vedrører trådstart, slettes uden varsel herfra.
  10. Thomasbl

    IHC Cloud

    Punkt.1 Tal ORDENTLIGT her på siden! Det er da ikke værd at skændes om hvad IHC står for, det er jo ikke kernen for os eller andre der benytter eller leger med IHC. Svaret ligger desuden på LK hjemmeside, som selv nævner begge. Oprindeligt er det intelligent house control, men efter pakkeløsninger, som alarm, udelys, app og wireless. LK har i marketing materiale mod slutbruger brugt intelligent house concept, sikkert for at ramme slutbruger bedre. Begge er rigtige. http://www.lk.dk/losninger/den-intelligente-bolig/lk-ihc http://www.lk.dk/produktbeskrivelser/ihc-intelligent-house-concept
  11. Endnu en gang må man jo bare konstatere at der sidder nogen hos LK og fylder deres kunder med LØGN.Der er INGEN af de ting i den nye controller som en af deres supportere sad og fortalte.Men det må jo også være totalt nedtur at skulle sidde og yde support på et produkt som man har fornemmelsen af at ens arbejdsgiver har opgivet at videreudvikle tal og skriv som du selv ønsker talt til. nedladende kommentar mod en der ikke kan forsvare sig selv. påstand om løgne et site, uden at der belæg for det. Henvend dig med en PM fremover, det hører IKKE til i tråde
  12. Hold en anstændig tone yampa. Jeg vil ikke acceptere nedladende sætninger om personer
  13. Så stopper i denne diskussion som er kørt helt af sporet. Kandersen og Lars1 , dette er nok nu. Betragt det som gult kort
  14. Hold nu for pokker tonen anstændig! Næste gang er det rødt kort.
  15. Så er firmware og den nye software installeret, så venter jeg lige og ser på konsekvenserne.. har i opdaget noget godt eller skidt?
  16. Venligst hold tonen sober, trådstarter har stillet et spørgsmål og ønsker hjælp, IHC user skal have plads til alle på alle niveauer. Der bliver bestemt sat pris på de brugere som hjælper andre, men hold nu en tråd til emnet..
  17. Thomasbl

    Korrumperet projekt

    Hold nu op hvor er det nogle FANTASTISKE bruger der er herinde.
  18. hej CS vil du ikke uploade den i vores "downloads" sektion? mange tak for det gode arbejde
  19. Har hørt at LK kommer med en ny controller, større processerkraft blev nævnt.. spændende nok, så er IHC altså ikke død..
  20. Har flyttet tråd. Lå i generelle regler, af en eller anden grundÂ
  21. Vi byggede hus med wireless alle steder, lampe udtag, tryk, nogle stikkontakter. Tryk er dog wireless kombination til 230V. Udvendig lys og sensorer har in/output modul, i alt en af hver. Vi har ikke haft haft problemer med dårlig dækning eller andet, jo en afbryder stod af, men i 3 år, intet. Antenne er trukket på loft og placeret midtfor, cirka. Vi har sparet kabler og træk af kabler plus moduler i tavlen som fylde væk. Vil vi have styret en stikkontakt så tager det 10 min. Med mindre det er en mobil stikkontakt, så tager det 30 sek. Jeg er ikke så bange for wireless og forstår ikke frygten for det. Det virker jo, bevares trådet IHC er heller ikke uden problemer.
  22. jeg får den lavet som FAQ. mit problem er at jeg kan ikke tilgå administrator delen i controller via IP. sådan noget møg
  23. nogen der har en løsning på hvordan man kan komme ind via IP når Java nu ikke vil tillade det, er lidt ked af at skulle nedgradere Java og dermed ikke have den opdaterede sikkerhed? LK har tilsyneladende ingen løsning
  24. Når der ikke er controller på, så er de defekte. Det er ikke normalt at gøre det de gør
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok