Hop til indhold
IHC-User.dk

Jørgen Møllegaard

Members
 • Antal indlæg

  105
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Om Jørgen Møllegaard

 • Rang
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Faaborg

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Jørgen Møllegaard

  Defekt controller?

  Hvad blev udkommet? Fik du den til at køre trods alt-eller fik du en anden?
 2. Jørgen Møllegaard

  Erfaringer/ hints med Visual 3 og nyeste FW.

  Hvad er jeres erfaringer med med Visual 3 og nyeste FW ? Efterhånden som i har afprøvet “ live” et stykke tid kunne det være interessant om i også mener det samme som LK skriver i deres readme file.
 3. Jørgen Møllegaard

  Ny Visual 3 og ny FW til samme.

  Desværre nej. Da jeg ikke havde hørt om nogen der havde opgraderet til FW 03.03.09 og den nye Visual med succes var jeg meget ydmyg i mine bestræbelser på at få det til at funke igen.. Men nu er der da 1 uden crash, så min gamle kontroller var defekt.
 4. Jørgen Møllegaard

  Ny Visual 3 og ny FW til samme.

  Nej, men næsten. Output signalerne på alle stikkontakter forblev on, men lavede en afbrydelse ca. hver time. Hvorfor aner jeg ikke. Resten var dødt. Fik fat i en ny Visual 3 kontroller og opgraderede til FW 03.03.09 inden installation.Min Visual fil i brug blev ligeledes lagt ind på den nye kontroller vha. USB på mit køkkenbord.. Derefter af med den defekte og den nye på. Og nu virker det perfekt igen. Så der har været et eller andet galt med den gamle kontroller. Alt trådløst skulle linkes igen. Når nogen sådan sker lærer man at sætte pris på det man har. I Admin kan jeg se, at der er en ny RF version -om det er meget bedre ved jeg ikke endnu, men jeg har lys!!.
 5. Jørgen Møllegaard

  Wireless touch i IHC ?

  Super. Tak. Du ka’ det der.
 6. Jørgen Møllegaard

  Wireless touch i IHC ?

  Hej, I forbindelse med ny FW og ny Visual til Hardware 7.1 står der i forklaringen, at wireless touch ikke længere er supportet og udgået og ikke længere supportes. Hvad er wire less touch ? En nøglering? Den ny Visual og den ny FW er en opdateret version med en bedre software til wireless og det gir mig mening, men wireless touch?
 7. Jørgen Møllegaard

  Ny Visual 3 og ny FW til samme.

  Advarsel: Hold jer fra den - nu er jeg uden lys. Downgrade hjælper heller ikke. Har mistanke om noget Java skrammel, men det må vi have Lars 1 til at kigge på. Og så op til en weekend. Har haft kvalificeret hjælp-kontrolleren kan ikke kommunikere hverken på netværk eller USB, så den er i udu, så et godt råd: Lad være at opgradere. Jørgen.
 8. Jørgen Møllegaard

  Ny Visual 3 og ny FW til samme.

  Har forsøgt at opgradere og den Nye FW er på kontrolleren, men jeg kan kun kommunikere med kontrolleren via FW’ loaderen, så nu er i advaret.
 9. Jørgen Møllegaard

  Ny Visual 3 og ny FW til samme.

  Hejsa, Så er der en ny Visual 3 version og en ny FW til HW. 7.1 Visual version 03.04.54 og FW. 03.03.09. De skriver det er noget med Touch lyddæmpere, som udgår. Venligst send jeres kommentarer hvis der er faldgruber i det. Jørgen.
 10. Jørgen Møllegaard

  Valg af GU10 LED pære - dæmpbar

  Hilux R10 er stadig det bedste jeg har prøvet og som Lars skiver beskrevet her på forum.
 11. Jørgen Møllegaard

  Ny Visual 3 version

  Jeg har lagt den nye Visual ind og det virker tilsyneladende. Normalt plejer den nye version at slette eller overskrive det gamle, men det er ikke sket på min PC. Så hvad formålet er eller hvad der er nyt ved jeg endnu ikke. Noget med version 2 og version 3 på samme PC skriver de, men jeg har kun Visual 3 på min PC. Der er en ny Firmware loader, men ingen ny FW. Nogen der finder ud af formålet, venligst drop en forklaring her på sitet.
 12. Jørgen Møllegaard

  Service view: Missing holiday file

  Hej Lars, Ja, jeg har flueben i “ opdater online” . Bruger “ Anvend tidsserver” .Gyldig til står der : 0 Hvorfor kom der ikke en fejlmelding skærtorsdag eller Langfredag, hvis der skal være lidt logik i det? Jeg har ikke brug for det- er blot nysgerrig.
 13. Jørgen Møllegaard

  Service view: Missing holiday file

  Har fået en fejlmelding i Serviceview med følgende tekst: Missing holiday file. 2018.04.02-21.58.33 Visual 3 gir mulighed for detektering af helligdage, og det man gerne vil have programmet til at gøre skal vel så programmeres i Visual? Ret kort efter manglede der er en fase på strømnettet i området her, men det tager jeg som tilfældighed uden sammenhæng. Jørgen.
 14. Jørgen Møllegaard

  Controller Fryser Med Nyeste Firmware

  Min nye controller HW 7.1 med nyeste FW er “ frosset “ for første gang her til morgen hvor vi gik over til sommertid. Den har ellers kørt helt stabilt bortset fra det trådløse, hvor signalstyrken ( RSSI ) varierer enormt meget. En reset på fronten med en blyant fik den op at køre igen.., Andre med samme oplevelser ??, så LK skal have besked. Jørgen.
 15. Jørgen Møllegaard

  Solcelle anlæg med batteri, erfaring?

  Tror det er en fejl 40 fra dit forsynings selskab, men det er kun gisninger. Har også solceller- dog uden batteri, og Energi Fyn har registreret mit daglige forbrug som det jeg har købt og det solcellerne har produceret/solgt og lagt det sammen. Det er så i deres verden mit daglige forbrug. Tænkte det retter de nok, men der skete ikke noget før de fik det at vide. To målere - en til køb af strøm og en til salg af strøm. Interessant med batteri... Mvh. Jørgen
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.