Jump to content
IHC-User.dk

Jørgen Møllegaard

Members
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

About Jørgen Møllegaard

 • Rank
  Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Faaborg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Godt det er en avanceret IHC mand som dig det sker for denne gang ( jeg er ikke skadefro ), så fejlbetjening er udelukket. Der har været så mange gisninger om hvorfor der er problemer med HW 7. Er det 7.0 eller 7.1 du har? Venligst hold os underrettet.
 2. Lad os høre hvordan den videre udvikling er. Der er et eller andet “ lusk” ved de nye kontrollere.
 3. Pas - hos mig har den sidste nye kørt upåklageligt siden den blev lagt på. 3.3.21 hedder den. 59 dage uden problemer. Mener de første HW. Versioner hed 7.0-nu kalder man dem 7.1, men jeg er ikke sikker på de første hed 7.0 ? Måske var der en fejl i de første? Jeg havde besvær med at få min byttet UB den gang - nu mener jeg bare de bytter dem.
 4. Hej, Nøjagtig samme problem. Men manual indtastning holder tiden fint inden for sekunder, så jeg har valgt ikke at gøre noget ved det.
 5. Hej, Der er en ny FW. 03.04.21 til HW 7.1. Har lagt den ind uden problemer via PC lokal netværk. Det mærkelige er, at filen hedder 03.04.21 på deres hjemmeside, og når den så er lagt ind og man åbner Admin hedder den 03.03.21 Der er en read me file på LK’s hjemmeside.
 6. Hvis du har installeret Visual 3 på din PC kan du åbne den og i controller/kommunikations indstillinger/sætte den til USB. Så skulle der være hul igennem til din nye kontroller med et USB kabel i PC og kontroller. Så kan du lægge den nye FW 03.03.18 på din nye kontroller. Programmet fra din Visual 1 kontroller er mig bekendt ikke kompatibelt med Visual 3, så du skal hen og lave nyt program eller få nogle til det. Det kan jeg ikke . Der kan også være opgaver med forskellige versioner af Visual på samme PC, som giver problemer. Har du installeret Visual 3 på PC’en korrekt, så er Admin der også.
 7. Hejsa, Har et Nilan Comfort 300 med CTS 602 styring. Anlægget er fugtstyret. Det er født med et vandbåret “eftervarmer”. Det har kørt i 9 år, står på et koldt loft og her er mine erfaringer: Uden eftervarmeren slået til kan det føles som træk hvor udblæsnings ventilerne er( hvis man sidder stille .-).).. På et tidspunkt frøs anlægget(udetemp.- 10 om natten - alarm frost). Byggede en kasse af krydsfiner rundt om og isolerede med granulat. Slår eftervarmeren ON omkring oktober og fra omkring april. Den energi der bruges ville jeg sandsynligvis have brugt til mere gulv varme? Any Way- det er mit valg. Har sat trin 1 til 20 % hastighed, da der om vinteren bliver for tørt. Anlægget går selv op i hastighed ved bad og fugtstigning( madlavning) rengøring. Kan se, at motorventilen til eftervarmeren åbner mere når det er koldt, så indblæsnings temp. er nogenlunde stabil. Men det irriterede mig, at anlægget tit kørte i bypass om vinteren( afisning). Så jeg besluttede følgende: Fik en elforvarmer sat på udeluft ind( airintake ). Nilan enhed på 1200 Watt og med en 10 punkts Triac styring som stand alone( nyere anlæg har sandsynligvis en styring integreret i Nilan styringen.) Samtidig fik jeg det skrammel som byggefirmaet har lavet modificeret: Slanger blev lavet om til faste rør. Har sat indblæsnings temp. til + 2 C og anlægget kører aldrig bypass længere. Det bruger lidt strøm, men bypass operation bruger varme. Jeg er godt tilfreds som det er nu.
 8. Har lige opdateret til 03.03.18 via Ethernet - uden problemer.
 9. Jeg havde nær skrevet velkommen i klubben - uden den bagtanke at være flabet. Du er ikke den første... Hvis du ikke kan få kontakt med den via Ethernet eller USB er der efter min ydmyge mening ikke noget at gøre. Prøv at få den byttet UB hvis muligt. Ringe trøst på en kold, blæsende vinterdag..
 10. Ok-hvorfor port 1893-det er default eller hvad? Jeg er helt blank her...også her.
 11. Spørgsmål til jer netværks nørder: Hvad er den sikreste måde at opgradere på: Via USB eller Ethernet. Firmware loaderen giver begge muligheder. Har aldrig prøvet med Ethernet - kun USB. Derfor spørger jeg. Og så har Ethernet opgraderingen port 1893. Hvad betyder det ? Måske er det sikreste at lade være pt.
 12. Som der allerede et skrevet i en anden tråd er der- på LK’s hjemmeside en ny FW til HW 7.1kontrollere...FW 03.03.18. Der er også rapporteret om problemer, så pas på...hvis nogen får den lagt på med succes, så sig frem.
 13. Hejsa, Var ude for næsten det samme, da jeg opgraderede til FW.03.03.09. Jeg bad en god ven, som er virkelig IHC expert om hjælp og det fik jeg. Her er resultatet: Controlleren var død og ingen tricks hjalp, så jeg henvendte mig til min leverandør og fik en ny kontroller. Leverandøren ordnede det hele med ombytningen UB for mig, men jeg har siden erfaret, at LK ikke ville bytte den, da SD kortet var formateret i en Windows PC. Blot til info. Men nu ved jeg, at jeg ikke er den eneste der har oplevet en HW 7.1 kontroller der dør under en FW opgradering-en opgradering, hvor den nye FW er hentet på LK’s hjemmeside og hvor LK anbefaler, at en ny kontroller opgraderes til nyeste FW inden installation( det står på æsken). Så det er på tide de holder hvad de skriver og hvis det ikke virker så hjælper deres kunder. Havde jeg ikke haft verdens bedste leverandør var jeg blevet nogle tusinde fattigere. Desuden måtte jeg leve 4 dage uden lys der funker. Lad høre om andre kan opgradere til 03.03.18- inden jeg selv forsøger. Gjorde du det via USB ? Mvh. Jørgen
 14. Set i min optic ikke det store, men der er da liv i dem..
 15. Hvad blev udkommet? Fik du den til at køre trods alt-eller fik du en anden?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.