Jump to content
IHC-User.dk

Jørgen Møllegaard

Members
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Jørgen Møllegaard last won the day on November 13

Jørgen Møllegaard had the most liked content!

About Jørgen Møllegaard

 • Rank
  Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Faaborg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lad os skære det ud i pap endnu en gang: LK support gør intet før henvendelserne kommer fra installatørerne. End of story. Det skriver de selv-ingen skjult agenda. Tænker særlig på crash med FW 03.03.23. Så kære IHC venner: Sørg for / forsøg at få en installatør med på klageholdet. Ellers er jeg alvorlig bange for der ikke sker en dyt, og vores dyrekøbte IHC ANLÆG fortsætter i samme rille. Der må være nogen her der kan hjælpe med et wake up call.
 2. Der er travlt ved håndvasken. Det må vi jo så se at få nogen til. Det er tungt det her, men vi blir nødt til at klø på.
 3. Kan vi efterhånden konkludere, at FW 03.03.23 heller ikke løser crash problemet med HW 7.1 - Visual 3 ? Nogen der orienterer LK’s support, så de forhåbentlig arbejder på en brugbar løsning, hvis de kan ??
 4. Hej. Som skrevet i en anden tråd:Vær sikker på du har back up af dit kørende .vis projekt. Send et tomt projekt til kontrolleren, men vær forberedt på, at du muligvis mister power til din PC. Check så om kontrolleren er opgraderet til 03.03.23... Ellers prøv en gang til. Når du er så vidt -læg dit kørende projekt fra din back up på kontrolleren. Ellers er det Velkommen i klubben af ikke fungerende HW 7.1 - Visual 3 kontrollere. En ikke særlig populær klub. Prøv at få den byttet på garanti hvis muligt.
 5. Formoder ikke du har fået opgraderet -endnu? Du har en back up af dit kørende Visual program? Check at din FW 03.03.23 er ca. 9,1 Mb. Prøv at uploade et tomt projekt til kontrolleren( måske mister du strøm til din PC - vær opmærksom på det)-prøv så at opgradere din FW igen enten vha. USB eller lokal netværk. Så burde du kunne lægge dit eget kørende program ind igen. Håber ikke du skal op i køen af folk med HW7.1 kontrollere der skal skiftes. Good luck. Og lad os høre udkommet..
 6. Du skriver det program der ligger i serveren fylder 5,33Mb på din PC. Måske misforstår jeg hvad du mener, men den nye FW 03.03.23 fylder 9,1Mb, så for mig lyder det som værende dit problem-versionen på din firmware loader er rigtig, så vær sikker på at du har hul igennem til din controller enten med USB eller lokal netværk.
 7. Der er opdatering 1.6.7 frigivet i dag.
 8. Flot Allan. Er overbevist om, at der er flere end 13 døde HW 7 kontrollere blandt brugerne her på sitet. Trist at det ikke er LK der kommer med en udmelding.
 9. Så længe der ikke er 100% vished om kvaliteten ville jeg nok holde hesten lidt. Årsagen til crashet er der kun gisninger om endnu, og LK har mig bekendt ikke været fremme med en melding. Hvis en kontroller skal byttes pga. en genstart eller en FW opgradering taget fra deres egen hjemmeside, er det ikke ordentligt testet før frigivelsen til salg. Blot min mening.
 10. Til alle jer der har en HW 7 VISUAL 3 kontroller: Venligst udfyld skemaet lagt ind af Allan Nissen. Så ved vi lidt om hvor galt det står til. Mvh. Jørgen.
 11. De fleste har nok haft en der stod af og fået / købt en ny. Savner en forklaring fra LK-de burde være lidt ydmyge set i min optik. Rigtig godt initiativ med det skema.
 12. Det forstår jeg godt. Nogen der har haft en HW 7 med FW 03.03.23 der er afgået ved døden?
 13. Formoder du har back up af dit kørende program? Prøv at loade et tomt projekt til din kontroller for at “rydde op”. Det gør underværker.. Derefter loader du dit kørende projekt. Hvis alt er ok, FW opgradering ( hvis du ikke har gjort det ). Lad os høre outcome.
 14. Konklusionen af alt det her set med mine øjne: Ryd op en gang i mellem ved at sende et tomt projekt. Sørg for at have back up af dit kørende projekt( logisk). I Visual 3 er link af trådløst ikke et “ ondt “ job hvor man skal gøre det manuelt. Go’ sommer.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.