Hop til indhold
IHC-User.dk

Jørgen Møllegaard

Members
 • Antal indlæg

  112
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Om Jørgen Møllegaard

 • Rang
  Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Faaborg

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Jørgen Møllegaard

  Visual 3.0 controller død efter firmware opdatering

  Har lige opdateret til 03.03.18 via Ethernet - uden problemer.
 2. Jørgen Møllegaard

  Controller genstarter hele tiden!

  Jeg havde nær skrevet velkommen i klubben - uden den bagtanke at være flabet. Du er ikke den første... Hvis du ikke kan få kontakt med den via Ethernet eller USB er der efter min ydmyge mening ikke noget at gøre. Prøv at få den byttet UB hvis muligt. Ringe trøst på en kold, blæsende vinterdag..
 3. Jørgen Møllegaard

  Ny FW til HW 7.1...

  Ok-hvorfor port 1893-det er default eller hvad? Jeg er helt blank her...også her.
 4. Jørgen Møllegaard

  Ny FW til HW 7.1...

  Spørgsmål til jer netværks nørder: Hvad er den sikreste måde at opgradere på: Via USB eller Ethernet. Firmware loaderen giver begge muligheder. Har aldrig prøvet med Ethernet - kun USB. Derfor spørger jeg. Og så har Ethernet opgraderingen port 1893. Hvad betyder det ? Måske er det sikreste at lade være pt.
 5. Jørgen Møllegaard

  Ny FW til HW 7.1...

  Som der allerede et skrevet i en anden tråd er der- på LK’s hjemmeside en ny FW til HW 7.1kontrollere...FW 03.03.18. Der er også rapporteret om problemer, så pas på...hvis nogen får den lagt på med succes, så sig frem.
 6. Jørgen Møllegaard

  Visual 3.0 controller død efter firmware opdatering

  Hejsa, Var ude for næsten det samme, da jeg opgraderede til FW.03.03.09. Jeg bad en god ven, som er virkelig IHC expert om hjælp og det fik jeg. Her er resultatet: Controlleren var død og ingen tricks hjalp, så jeg henvendte mig til min leverandør og fik en ny kontroller. Leverandøren ordnede det hele med ombytningen UB for mig, men jeg har siden erfaret, at LK ikke ville bytte den, da SD kortet var formateret i en Windows PC. Blot til info. Men nu ved jeg, at jeg ikke er den eneste der har oplevet en HW 7.1 kontroller der dør under en FW opgradering-en opgradering, hvor den nye FW er hentet på LK’s hjemmeside og hvor LK anbefaler, at en ny kontroller opgraderes til nyeste FW inden installation( det står på æsken). Så det er på tide de holder hvad de skriver og hvis det ikke virker så hjælper deres kunder. Havde jeg ikke haft verdens bedste leverandør var jeg blevet nogle tusinde fattigere. Desuden måtte jeg leve 4 dage uden lys der funker. Lad høre om andre kan opgradere til 03.03.18- inden jeg selv forsøger. Gjorde du det via USB ? Mvh. Jørgen
 7. Jørgen Møllegaard

  Opdatering til IHC remote version 1.4.5

  Set i min optic ikke det store, men der er da liv i dem..
 8. Jørgen Møllegaard

  Defekt controller?

  Hvad blev udkommet? Fik du den til at køre trods alt-eller fik du en anden?
 9. Jørgen Møllegaard

  Erfaringer/ hints med Visual 3 og nyeste FW.

  Hvad er jeres erfaringer med med Visual 3 og nyeste FW ? Efterhånden som i har afprøvet “ live” et stykke tid kunne det være interessant om i også mener det samme som LK skriver i deres readme file.
 10. Jørgen Møllegaard

  Ny Visual 3 og ny FW til samme.

  Desværre nej. Da jeg ikke havde hørt om nogen der havde opgraderet til FW 03.03.09 og den nye Visual med succes var jeg meget ydmyg i mine bestræbelser på at få det til at funke igen.. Men nu er der da 1 uden crash, så min gamle kontroller var defekt.
 11. Jørgen Møllegaard

  Ny Visual 3 og ny FW til samme.

  Nej, men næsten. Output signalerne på alle stikkontakter forblev on, men lavede en afbrydelse ca. hver time. Hvorfor aner jeg ikke. Resten var dødt. Fik fat i en ny Visual 3 kontroller og opgraderede til FW 03.03.09 inden installation.Min Visual fil i brug blev ligeledes lagt ind på den nye kontroller vha. USB på mit køkkenbord.. Derefter af med den defekte og den nye på. Og nu virker det perfekt igen. Så der har været et eller andet galt med den gamle kontroller. Alt trådløst skulle linkes igen. Når nogen sådan sker lærer man at sætte pris på det man har. I Admin kan jeg se, at der er en ny RF version -om det er meget bedre ved jeg ikke endnu, men jeg har lys!!.
 12. Jørgen Møllegaard

  Wireless touch i IHC ?

  Super. Tak. Du ka’ det der.
 13. Jørgen Møllegaard

  Wireless touch i IHC ?

  Hej, I forbindelse med ny FW og ny Visual til Hardware 7.1 står der i forklaringen, at wireless touch ikke længere er supportet og udgået og ikke længere supportes. Hvad er wire less touch ? En nøglering? Den ny Visual og den ny FW er en opdateret version med en bedre software til wireless og det gir mig mening, men wireless touch?
 14. Jørgen Møllegaard

  Ny Visual 3 og ny FW til samme.

  Advarsel: Hold jer fra den - nu er jeg uden lys. Downgrade hjælper heller ikke. Har mistanke om noget Java skrammel, men det må vi have Lars 1 til at kigge på. Og så op til en weekend. Har haft kvalificeret hjælp-kontrolleren kan ikke kommunikere hverken på netværk eller USB, så den er i udu, så et godt råd: Lad være at opgradere. Jørgen.
 15. Jørgen Møllegaard

  Ny Visual 3 og ny FW til samme.

  Har forsøgt at opgradere og den Nye FW er på kontrolleren, men jeg kan kun kommunikere med kontrolleren via FW’ loaderen, så nu er i advaret.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.