Jump to content
IHC-User.dk

Jørgen Møllegaard

Members
 • Content Count

  165
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Jørgen Møllegaard last won the day on November 13 2019

Jørgen Møllegaard had the most liked content!

About Jørgen Møllegaard

 • Rank
  Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Faaborg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har prøvet-virker ikke på min. Den skriver ukendt time server med rødt, så jeg går tilbage til manual indtastning, som ser ud til at virke.
 2. Hej, Min kontroller var frosset her til morgen tidlig. HW 7.1 og FW 03.03.33. Troede vi var over det. Står til manual indtastning af tid i Admin., men auto skift til sommertid. Genstart på knap på kontrolleren og back to normal. Tiden passer godt nok, så jeg har ikke gjort noget for at sætte tid til en time server, da jeg ikke kan finde en den vil akseptere. Ikke engang Schneiders egen. Nogen der har samme HW og FW, som har en god time server der virker?
 3. Jeg bruger en ganske almindelig 1/4 Watts 120 Ohms modstand og det virker. Ingen problem. Så dit valg ser rigtigt ud. Efter min mening er de nye tavle LED dimmer bare rigtig gode.
 4. @Henning . Har du fået helt klaring på hvad 0 volt klemmen til højre på dimmeren er til. Bare sløjfe eller skal 0 volt skærmen sættes på der?
 5. De kabler som Schneider anbefaler under tekniske data på dimmer vejledningen er som Henning skriver skærmede. De er kun med 2 par, som så kunne være strømforsyning og RS 485. De tal 10, 25 og 50 refererer til længden.
 6. @ Henning Pedersen: Som tester og kontakt til LK, så venligst find ud følgende: Hvad er den dybere filosofi med den 0 Volt klemme til højre.?? Hvad er forskellen på de tre forskellige kabler til RS 485 henholdsvis “ 10, 25 og 50” - evt. noget med længde at gøre?? Det må du kunne gøre uden de brokker sig. . Set med mine øjne hjælper du dem og deres kunder. På forhånd tak - der er kolde øl på Sydfyn.
 7. I den forbindelse så kom jeg til at lure på den nederste 0volt til højre på dimmeren.. Hvad er den til? I deres vejledning skriver de ikke noget om den.. Er den bare en dup. afstrømforsyningens 0volt, så man kan bruge den til skærmen? Det ville give god mening. Meget relevant spørgsmål som jeg tror og håber Henning kan svare på, da han var en af testerne. Eller måske undersøge det hos LK. Er det bare en sløjfeklemme for 0 Volt eller er der et andet formål. Godt spørgsmål, Kandersen.
 8. Ok-jeg vidste ikke, at de numre var skærmet kabel. Hvad er forskellen så på 10, 25 og 50 benævnelserne? Henholdsvis 10, 25 og 50 meter? Vil det sige der skal forskellig skærmet kabel til afhængig af længden ? Nu kan vi jo lige så godt få det lagt fast hvis det er sådan ?
 9. Om RS485 kabler altid er skærmede: Pas.. Men i stedet for det indirekte kunne de jo skrive: Det er et must at kablet til dimmerne over x antal meter skal være skærmede. LK ved jo udemærket, at det er de færreste IHC installationer, der er med skærmede kabler. Men jeg finder ud af det på den hårde måde.
 10. Alt er muligt for guder og elektrikere. Men i dette tilfælde Nej. Et nyt trukket kabel med skærm og op til 2020 standard vil kunne supporte et hav a LED bus dimmere og set i min optic gøre det nemt fremover.Alle mine output moduler sidder på loftet. RS 485 styring er jo “ bare” sløjfet videre til næste, og næste dimmer med en EOL på 120 Ohm i enden. MEN det bliver learn by doing-hvor står der i LK’s papirerer at ved de nye dimmere er skærmet kabel et must? Der er skrevet noget om forbindelse, men ikke at det er nødvendigt for funktionen. First movers får altid nogen børnesygdomme at slås med. Og hvor mange 10 år gamle IHC installationer er med skærmet kabel? Jeg laver en test opstilling 1 meter fra kontrolleren og tester software og dimmer. Som Henning har gjort. Hvis det funker trækker jeg et nyt kabel til loftet-med skærm.
 11. Ok-det er lidt op ad bakke for mig pt. Min kontroller sidder i en tavle i garagen, og mine nye dæmpninger er to eksisterende output på loft over en 1. Sal.. Jeg får så ca. 15 meter cat5e kabel i kabellængde, uden skærm, godt nok et par parsnoet til RS 485 og det virker ikke. Der er 24 Volt over klemmene, jeg kan “ se” dimmeren i Visual men i Admin skriver den bare ? ?? Under software version, bootloader, ...Som om den ikke taler sammen. I weekenden afmonterer jeg dimmeren og laver en test opstilling med 1 meter kabel hvor kontrolleren er installeret. Virker det må jeg trække et nyt skærmet kabel-surt show og absolut ikke forventet.
 12. Hej, Er der nogen herinde der har fået den nye LED dimmer til at virke hvor RS485 parret er uden skærm/bare parsnoet.?? Bare et frit par hele vejen fra Led bus dimmer og til IHC controlleren. Har kun set meldinger, hvor der er skærmet kabel.
 13. Helt enig. For mig er det blevet bedre-der er et nyt certificat- den kommer hurtigere på Admin og service view - jeg ville opgradere til 03.03.33 De skriver også det er en kritisk opdatering.
 14. Ok, virker den ellers til dine forventninger? Min er godt nok i service view som den skal være, den er linket i Visual men i Admin kan jeg ikke se HW nummer, bootloader og software version. Jeg har lavet FW opgradering af dimmer med succes, så det er lidt mystisk. Laver lidt fejlfinding i løbet af dagen..
 15. Fik denne besked: “ Kontrolleren kan ikke indlæse projektet. “ Derefter gik controlleren i fejl tilstand. Så ingen af os er lykkedes med at få et projekt med modbus dimmer lagt på kontrolleren ? Men du kan vel ikke få kontakt til dimmeren før dit “ dimmerprojekt “ er lagt på kontrolleren. ?Går en lang tur med naboens hund-det kan jeg da finde ud af.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.