Jump to content
IHC-User.dk

Jørgen Møllegaard

Members
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jørgen Møllegaard last won the day on September 14

Jørgen Møllegaard had the most liked content!

About Jørgen Møllegaard

 • Rank
  Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Faaborg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Så længe der ikke er 100% vished om kvaliteten ville jeg nok holde hesten lidt. Årsagen til crashet er der kun gisninger om endnu, og LK har mig bekendt ikke været fremme med en melding. Hvis en kontroller skal byttes pga. en genstart eller en FW opgradering taget fra deres egen hjemmeside, er det ikke ordentligt testet før frigivelsen til salg. Blot min mening.
 2. Til alle jer der har en HW 7 VISUAL 3 kontroller: Venligst udfyld skemaet lagt ind af Allan Nissen. Så ved vi lidt om hvor galt det står til. Mvh. Jørgen.
 3. De fleste har nok haft en der stod af og fået / købt en ny. Savner en forklaring fra LK-de burde være lidt ydmyge set i min optik. Rigtig godt initiativ med det skema.
 4. Det forstår jeg godt. Nogen der har haft en HW 7 med FW 03.03.23 der er afgået ved døden?
 5. Formoder du har back up af dit kørende program? Prøv at loade et tomt projekt til din kontroller for at “rydde op”. Det gør underværker.. Derefter loader du dit kørende projekt. Hvis alt er ok, FW opgradering ( hvis du ikke har gjort det ). Lad os høre outcome.
 6. Konklusionen af alt det her set med mine øjne: Ryd op en gang i mellem ved at sende et tomt projekt. Sørg for at have back up af dit kørende projekt( logisk). I Visual 3 er link af trådløst ikke et “ ondt “ job hvor man skal gøre det manuelt. Go’ sommer.
 7. Gik det godt med link af dit wireless automatisk som LK skriver i vildledningen, eller måtte du i gang og gøre det manuelt?
 8. Som jeg ser det er årsagen til crashet java. Min java er opdateret til sidste nye og det er min FW til Visual 3/ HW 7.1 også. Men engang imellem oplever jeg, at ved log on til Admin og Serviceview kommer der en advarsel om, at certifikatet er udløbet og at det er en Security Risk. Kun en gang imellem..... ikke hver gang. Blot til info-med hensyn til java problemer er jeg for længst stået af og fatter ikke en dyt.
 9. Firmware loader 3.0.13 er den sidste nye version - den har jeg brugt med held. Så prøv igen.
 10. Måske lidt off topic, men Java build 221 er nu installeret på min PC. Error code 1618 tog lidt tid. Og min IHC Admin viser ikke længere certificat fejl.
 11. Min nuværende java version hedder 8 build 211. Der er en opdatering, der hedder 8 build 221, som jeg er i tvivl om er “ IHC venlig “,da de skriver de vil slette noget. Når jeg starter IHC Admin skriver den, at certifikatet er udløbet. Derfor spørger jeg dig inden jeg gør noget. Du har styr på det java..
 12. Hej. Her I sommervarmen. Ny kritisk opdatering til Visual 3 / HW 7.1. Det eneste de skriver er: KRITISK OPDATERING. ØGER STABILITETEN. Har lagt den ind via lokal netværk uden problemer. Samtidig er der en opdatering til java, som jeg ikke har lagt ind, da jeg er i tvivl. Det kan vores expert Lars 1 sikkert undersøge: Er den god nok eller skal vi lade være?
 13. Min blev byttet UB af min lokale leverandør. Troede i begyndelsen det var mig, der havde lavet en fejl, så bad en god ven om kvalificeret hjælp. Outcome: Kontrolleren død. Den gang ville LK ikke bytte dem. Troede jeg var en enlig svale med problemer i HW 7, men der er mange andre kan jeg se. Og heldigvis ser det ud til de bytter nu. Vi får vel aldrig at vide hvad problemet var.
 14. Godt det er en avanceret IHC mand som dig det sker for denne gang ( jeg er ikke skadefro ), så fejlbetjening er udelukket. Der har været så mange gisninger om hvorfor der er problemer med HW 7. Er det 7.0 eller 7.1 du har? Venligst hold os underrettet.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.