Hop til indhold
IHC-User.dk

Jørgen Møllegaard

Members
 • Antal indlæg

  106
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Alt der er opslået af Jørgen Møllegaard

 1. Jørgen Møllegaard

  Opdatering til IHC remote version 1.4.5

  Set i min optic ikke det store, men der er da liv i dem..
 2. Jørgen Møllegaard

  Defekt controller?

  Hvad blev udkommet? Fik du den til at køre trods alt-eller fik du en anden?
 3. Jørgen Møllegaard

  Erfaringer/ hints med Visual 3 og nyeste FW.

  Hvad er jeres erfaringer med med Visual 3 og nyeste FW ? Efterhånden som i har afprøvet “ live” et stykke tid kunne det være interessant om i også mener det samme som LK skriver i deres readme file.
 4. Jørgen Møllegaard

  Ny Visual 3 og ny FW til samme.

  Hejsa, Så er der en ny Visual 3 version og en ny FW til HW. 7.1 Visual version 03.04.54 og FW. 03.03.09. De skriver det er noget med Touch lyddæmpere, som udgår. Venligst send jeres kommentarer hvis der er faldgruber i det. Jørgen.
 5. Jørgen Møllegaard

  Ny Visual 3 og ny FW til samme.

  Desværre nej. Da jeg ikke havde hørt om nogen der havde opgraderet til FW 03.03.09 og den nye Visual med succes var jeg meget ydmyg i mine bestræbelser på at få det til at funke igen.. Men nu er der da 1 uden crash, så min gamle kontroller var defekt.
 6. Jørgen Møllegaard

  Ny Visual 3 og ny FW til samme.

  Nej, men næsten. Output signalerne på alle stikkontakter forblev on, men lavede en afbrydelse ca. hver time. Hvorfor aner jeg ikke. Resten var dødt. Fik fat i en ny Visual 3 kontroller og opgraderede til FW 03.03.09 inden installation.Min Visual fil i brug blev ligeledes lagt ind på den nye kontroller vha. USB på mit køkkenbord.. Derefter af med den defekte og den nye på. Og nu virker det perfekt igen. Så der har været et eller andet galt med den gamle kontroller. Alt trådløst skulle linkes igen. Når nogen sådan sker lærer man at sætte pris på det man har. I Admin kan jeg se, at der er en ny RF version -om det er meget bedre ved jeg ikke endnu, men jeg har lys!!.
 7. Jørgen Møllegaard

  Wireless touch i IHC ?

  Hej, I forbindelse med ny FW og ny Visual til Hardware 7.1 står der i forklaringen, at wireless touch ikke længere er supportet og udgået og ikke længere supportes. Hvad er wire less touch ? En nøglering? Den ny Visual og den ny FW er en opdateret version med en bedre software til wireless og det gir mig mening, men wireless touch?
 8. Jørgen Møllegaard

  Wireless touch i IHC ?

  Super. Tak. Du ka’ det der.
 9. Jørgen Møllegaard

  Ny Visual 3 og ny FW til samme.

  Advarsel: Hold jer fra den - nu er jeg uden lys. Downgrade hjælper heller ikke. Har mistanke om noget Java skrammel, men det må vi have Lars 1 til at kigge på. Og så op til en weekend. Har haft kvalificeret hjælp-kontrolleren kan ikke kommunikere hverken på netværk eller USB, så den er i udu, så et godt råd: Lad være at opgradere. Jørgen.
 10. Jørgen Møllegaard

  Ny Visual 3 og ny FW til samme.

  Har forsøgt at opgradere og den Nye FW er på kontrolleren, men jeg kan kun kommunikere med kontrolleren via FW’ loaderen, så nu er i advaret.
 11. Jørgen Møllegaard

  Valg af GU10 LED pære - dæmpbar

  Hilux R10 er stadig det bedste jeg har prøvet og som Lars skiver beskrevet her på forum.
 12. Jørgen Møllegaard

  Ny Visual 3 version

  Jeg har lagt den nye Visual ind og det virker tilsyneladende. Normalt plejer den nye version at slette eller overskrive det gamle, men det er ikke sket på min PC. Så hvad formålet er eller hvad der er nyt ved jeg endnu ikke. Noget med version 2 og version 3 på samme PC skriver de, men jeg har kun Visual 3 på min PC. Der er en ny Firmware loader, men ingen ny FW. Nogen der finder ud af formålet, venligst drop en forklaring her på sitet.
 13. Jørgen Møllegaard

  Service view: Missing holiday file

  Har fået en fejlmelding i Serviceview med følgende tekst: Missing holiday file. 2018.04.02-21.58.33 Visual 3 gir mulighed for detektering af helligdage, og det man gerne vil have programmet til at gøre skal vel så programmeres i Visual? Ret kort efter manglede der er en fase på strømnettet i området her, men det tager jeg som tilfældighed uden sammenhæng. Jørgen.
 14. Jørgen Møllegaard

  Service view: Missing holiday file

  Hej Lars, Ja, jeg har flueben i “ opdater online” . Bruger “ Anvend tidsserver” .Gyldig til står der : 0 Hvorfor kom der ikke en fejlmelding skærtorsdag eller Langfredag, hvis der skal være lidt logik i det? Jeg har ikke brug for det- er blot nysgerrig.
 15. Jørgen Møllegaard

  Controller Fryser Med Nyeste Firmware

  Min nye controller HW 7.1 med nyeste FW er “ frosset “ for første gang her til morgen hvor vi gik over til sommertid. Den har ellers kørt helt stabilt bortset fra det trådløse, hvor signalstyrken ( RSSI ) varierer enormt meget. En reset på fronten med en blyant fik den op at køre igen.., Andre med samme oplevelser ??, så LK skal have besked. Jørgen.
 16. Jørgen Møllegaard

  Solcelle anlæg med batteri, erfaring?

  Tror det er en fejl 40 fra dit forsynings selskab, men det er kun gisninger. Har også solceller- dog uden batteri, og Energi Fyn har registreret mit daglige forbrug som det jeg har købt og det solcellerne har produceret/solgt og lagt det sammen. Det er så i deres verden mit daglige forbrug. Tænkte det retter de nok, men der skete ikke noget før de fik det at vide. To målere - en til køb af strøm og en til salg af strøm. Interessant med batteri... Mvh. Jørgen
 17. Jørgen Møllegaard

  Jagten på den perfekte halogen erstatning

  Super godt initiativ. Personligt har jeg ikke set noget bedre en Hilux på en wireless dimmer, men de er lidt pebrede. Ser frem til den videre test..
 18. Jørgen Møllegaard

  Dygtigste elektriker Næstved? Controller genstarter

  De dygtigste til IHC findes her i forum ( ikke mig !) - så hvis du kan uploade dit program til dette forum er der nok en venlig sjæl der vil kigge dit projekt igennem og se om der er fejl i det. Så ved du om det er en software fejl eller hardware fejl. Kl. 04:00 hver gang tyder ikke på en hardware fejl, selv om IHC, dimmer og LED kan drille - meget. Godt nytår. / Jørgen.
 19. Jørgen Møllegaard

  Fejl med tid på controller v.3

  Det er ikke rettet i den sidste nye FW 03.03.07 - men ernest har informeret LK, so hope, wait and see.
 20. Jørgen Møllegaard

  Fejl med tid på controller v.3

  Yep, nøjagtig det samme. Ændrer Update tiden til 12 timer, og timeserveren til en anden. Efter test smutter den tilbage til det samme setup som jeg havde til Visual 2.
 21. Jørgen Møllegaard

  Dålig signalstyrka

  Hvis du har mulighed for det, så placer antennen centralt ( midt i det trådløse ), placer antennen højt og sæt den så den peger nedad mod dine trådløse IHC dimser . Det hjalp for mig.
 22. Jørgen Møllegaard

  Lysdæmpning

  Ja, der er learn by doing.
 23. Jørgen Møllegaard

  Visual 3

  Der er ny FW og ny Visual til den nye kontroller. Jeg kunne ikke opgradere via lokalnetværk selv om den viste forbindelse - så måtte gøre det fra USB. Det tog 10 minutter at opgradere, så noget er der sket. Lad høre hvad andre oplever med det her...
 24. Jørgen Møllegaard

  Advarsel i Service view??

  Her er hvad der stod i service view før jeg slettede loggen. Kontrolleren blev sat op i tirsdags - nu observerer jeg fremad rettet. m
 25. Jørgen Møllegaard

  Advarsel i Service view??

  Jeg får følgende i Serviceview: Advarsel: Cirkulær reference ( Type A) - detekteret i eksekveringsflow. Jeg har lige skiftet kontroller fra 6.2 til den nye H.W. 7 / Visual 3 og - datoerne for advarslen er flere måneder gamle, så det må være left over fra det “gamle” Visual 2 program, som er kopieret ind i Visual 3. Skal jeg tage det seriøst? Hvad er årsagen / fejl i programmet ? / Jørgen.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.