Hop til indhold
IHC-User.dk

Jørgen Møllegaard

Members
 • Antal indlæg

  113
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Alt der er opslået af Jørgen Møllegaard

 1. Jørgen Møllegaard

  Nilan ventilationsanlæg effektivitet

  Hejsa, Har et Nilan Comfort 300 med CTS 602 styring. Anlægget er fugtstyret. Det er født med et vandbåret “eftervarmer”. Det har kørt i 9 år, står på et koldt loft og her er mine erfaringer: Uden eftervarmeren slået til kan det føles som træk hvor udblæsnings ventilerne er( hvis man sidder stille .-).).. På et tidspunkt frøs anlægget(udetemp.- 10 om natten - alarm frost). Byggede en kasse af krydsfiner rundt om og isolerede med granulat. Slår eftervarmeren ON omkring oktober og fra omkring april. Den energi der bruges ville jeg sandsynligvis have brugt til mere gulv varme? Any Way- det er mit valg. Har sat trin 1 til 20 % hastighed, da der om vinteren bliver for tørt. Anlægget går selv op i hastighed ved bad og fugtstigning( madlavning) rengøring. Kan se, at motorventilen til eftervarmeren åbner mere når det er koldt, så indblæsnings temp. er nogenlunde stabil. Men det irriterede mig, at anlægget tit kørte i bypass om vinteren( afisning). Så jeg besluttede følgende: Fik en elforvarmer sat på udeluft ind( airintake ). Nilan enhed på 1200 Watt og med en 10 punkts Triac styring som stand alone( nyere anlæg har sandsynligvis en styring integreret i Nilan styringen.) Samtidig fik jeg det skrammel som byggefirmaet har lavet modificeret: Slanger blev lavet om til faste rør. Har sat indblæsnings temp. til + 2 C og anlægget kører aldrig bypass længere. Det bruger lidt strøm, men bypass operation bruger varme. Jeg er godt tilfreds som det er nu.
 2. Jørgen Møllegaard

  Visual 3.0 controller død efter firmware opdatering

  Har lige opdateret til 03.03.18 via Ethernet - uden problemer.
 3. Jørgen Møllegaard

  Controller genstarter hele tiden!

  Jeg havde nær skrevet velkommen i klubben - uden den bagtanke at være flabet. Du er ikke den første... Hvis du ikke kan få kontakt med den via Ethernet eller USB er der efter min ydmyge mening ikke noget at gøre. Prøv at få den byttet UB hvis muligt. Ringe trøst på en kold, blæsende vinterdag..
 4. Jørgen Møllegaard

  Ny FW til HW 7.1...

  Som der allerede et skrevet i en anden tråd er der- på LK’s hjemmeside en ny FW til HW 7.1kontrollere...FW 03.03.18. Der er også rapporteret om problemer, så pas på...hvis nogen får den lagt på med succes, så sig frem.
 5. Jørgen Møllegaard

  Ny FW til HW 7.1...

  Ok-hvorfor port 1893-det er default eller hvad? Jeg er helt blank her...også her.
 6. Jørgen Møllegaard

  Ny FW til HW 7.1...

  Spørgsmål til jer netværks nørder: Hvad er den sikreste måde at opgradere på: Via USB eller Ethernet. Firmware loaderen giver begge muligheder. Har aldrig prøvet med Ethernet - kun USB. Derfor spørger jeg. Og så har Ethernet opgraderingen port 1893. Hvad betyder det ? Måske er det sikreste at lade være pt.
 7. Jørgen Møllegaard

  Visual 3.0 controller død efter firmware opdatering

  Hejsa, Var ude for næsten det samme, da jeg opgraderede til FW.03.03.09. Jeg bad en god ven, som er virkelig IHC expert om hjælp og det fik jeg. Her er resultatet: Controlleren var død og ingen tricks hjalp, så jeg henvendte mig til min leverandør og fik en ny kontroller. Leverandøren ordnede det hele med ombytningen UB for mig, men jeg har siden erfaret, at LK ikke ville bytte den, da SD kortet var formateret i en Windows PC. Blot til info. Men nu ved jeg, at jeg ikke er den eneste der har oplevet en HW 7.1 kontroller der dør under en FW opgradering-en opgradering, hvor den nye FW er hentet på LK’s hjemmeside og hvor LK anbefaler, at en ny kontroller opgraderes til nyeste FW inden installation( det står på æsken). Så det er på tide de holder hvad de skriver og hvis det ikke virker så hjælper deres kunder. Havde jeg ikke haft verdens bedste leverandør var jeg blevet nogle tusinde fattigere. Desuden måtte jeg leve 4 dage uden lys der funker. Lad høre om andre kan opgradere til 03.03.18- inden jeg selv forsøger. Gjorde du det via USB ? Mvh. Jørgen
 8. Jørgen Møllegaard

  Opdatering til IHC remote version 1.4.5

  Set i min optic ikke det store, men der er da liv i dem..
 9. Jørgen Møllegaard

  Defekt controller?

  Hvad blev udkommet? Fik du den til at køre trods alt-eller fik du en anden?
 10. Jørgen Møllegaard

  Erfaringer/ hints med Visual 3 og nyeste FW.

  Hvad er jeres erfaringer med med Visual 3 og nyeste FW ? Efterhånden som i har afprøvet “ live” et stykke tid kunne det være interessant om i også mener det samme som LK skriver i deres readme file.
 11. Jørgen Møllegaard

  Ny Visual 3 og ny FW til samme.

  Hejsa, Så er der en ny Visual 3 version og en ny FW til HW. 7.1 Visual version 03.04.54 og FW. 03.03.09. De skriver det er noget med Touch lyddæmpere, som udgår. Venligst send jeres kommentarer hvis der er faldgruber i det. Jørgen.
 12. Jørgen Møllegaard

  Ny Visual 3 og ny FW til samme.

  Desværre nej. Da jeg ikke havde hørt om nogen der havde opgraderet til FW 03.03.09 og den nye Visual med succes var jeg meget ydmyg i mine bestræbelser på at få det til at funke igen.. Men nu er der da 1 uden crash, så min gamle kontroller var defekt.
 13. Jørgen Møllegaard

  Ny Visual 3 og ny FW til samme.

  Nej, men næsten. Output signalerne på alle stikkontakter forblev on, men lavede en afbrydelse ca. hver time. Hvorfor aner jeg ikke. Resten var dødt. Fik fat i en ny Visual 3 kontroller og opgraderede til FW 03.03.09 inden installation.Min Visual fil i brug blev ligeledes lagt ind på den nye kontroller vha. USB på mit køkkenbord.. Derefter af med den defekte og den nye på. Og nu virker det perfekt igen. Så der har været et eller andet galt med den gamle kontroller. Alt trådløst skulle linkes igen. Når nogen sådan sker lærer man at sætte pris på det man har. I Admin kan jeg se, at der er en ny RF version -om det er meget bedre ved jeg ikke endnu, men jeg har lys!!.
 14. Jørgen Møllegaard

  Wireless touch i IHC ?

  Hej, I forbindelse med ny FW og ny Visual til Hardware 7.1 står der i forklaringen, at wireless touch ikke længere er supportet og udgået og ikke længere supportes. Hvad er wire less touch ? En nøglering? Den ny Visual og den ny FW er en opdateret version med en bedre software til wireless og det gir mig mening, men wireless touch?
 15. Jørgen Møllegaard

  Wireless touch i IHC ?

  Super. Tak. Du ka’ det der.
 16. Jørgen Møllegaard

  Ny Visual 3 og ny FW til samme.

  Advarsel: Hold jer fra den - nu er jeg uden lys. Downgrade hjælper heller ikke. Har mistanke om noget Java skrammel, men det må vi have Lars 1 til at kigge på. Og så op til en weekend. Har haft kvalificeret hjælp-kontrolleren kan ikke kommunikere hverken på netværk eller USB, så den er i udu, så et godt råd: Lad være at opgradere. Jørgen.
 17. Jørgen Møllegaard

  Ny Visual 3 og ny FW til samme.

  Har forsøgt at opgradere og den Nye FW er på kontrolleren, men jeg kan kun kommunikere med kontrolleren via FW’ loaderen, så nu er i advaret.
 18. Jørgen Møllegaard

  Valg af GU10 LED pære - dæmpbar

  Hilux R10 er stadig det bedste jeg har prøvet og som Lars skiver beskrevet her på forum.
 19. Jørgen Møllegaard

  Ny Visual 3 version

  Jeg har lagt den nye Visual ind og det virker tilsyneladende. Normalt plejer den nye version at slette eller overskrive det gamle, men det er ikke sket på min PC. Så hvad formålet er eller hvad der er nyt ved jeg endnu ikke. Noget med version 2 og version 3 på samme PC skriver de, men jeg har kun Visual 3 på min PC. Der er en ny Firmware loader, men ingen ny FW. Nogen der finder ud af formålet, venligst drop en forklaring her på sitet.
 20. Jørgen Møllegaard

  Service view: Missing holiday file

  Har fået en fejlmelding i Serviceview med følgende tekst: Missing holiday file. 2018.04.02-21.58.33 Visual 3 gir mulighed for detektering af helligdage, og det man gerne vil have programmet til at gøre skal vel så programmeres i Visual? Ret kort efter manglede der er en fase på strømnettet i området her, men det tager jeg som tilfældighed uden sammenhæng. Jørgen.
 21. Jørgen Møllegaard

  Service view: Missing holiday file

  Hej Lars, Ja, jeg har flueben i “ opdater online” . Bruger “ Anvend tidsserver” .Gyldig til står der : 0 Hvorfor kom der ikke en fejlmelding skærtorsdag eller Langfredag, hvis der skal være lidt logik i det? Jeg har ikke brug for det- er blot nysgerrig.
 22. Jørgen Møllegaard

  Controller Fryser Med Nyeste Firmware

  Min nye controller HW 7.1 med nyeste FW er “ frosset “ for første gang her til morgen hvor vi gik over til sommertid. Den har ellers kørt helt stabilt bortset fra det trådløse, hvor signalstyrken ( RSSI ) varierer enormt meget. En reset på fronten med en blyant fik den op at køre igen.., Andre med samme oplevelser ??, så LK skal have besked. Jørgen.
 23. Jørgen Møllegaard

  Solcelle anlæg med batteri, erfaring?

  Tror det er en fejl 40 fra dit forsynings selskab, men det er kun gisninger. Har også solceller- dog uden batteri, og Energi Fyn har registreret mit daglige forbrug som det jeg har købt og det solcellerne har produceret/solgt og lagt det sammen. Det er så i deres verden mit daglige forbrug. Tænkte det retter de nok, men der skete ikke noget før de fik det at vide. To målere - en til køb af strøm og en til salg af strøm. Interessant med batteri... Mvh. Jørgen
 24. Jørgen Møllegaard

  Jagten på den perfekte halogen erstatning

  Super godt initiativ. Personligt har jeg ikke set noget bedre en Hilux på en wireless dimmer, men de er lidt pebrede. Ser frem til den videre test..
 25. Jørgen Møllegaard

  Dygtigste elektriker Næstved? Controller genstarter

  De dygtigste til IHC findes her i forum ( ikke mig !) - så hvis du kan uploade dit program til dette forum er der nok en venlig sjæl der vil kigge dit projekt igennem og se om der er fejl i det. Så ved du om det er en software fejl eller hardware fejl. Kl. 04:00 hver gang tyder ikke på en hardware fejl, selv om IHC, dimmer og LED kan drille - meget. Godt nytår. / Jørgen.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.