Jump to content
IHC-User.dk

Kim Bruun

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vi har også købt hus sidste år med IHC og jeg kan se at de har installeret opsat IHC systemet inkl. alarm. Du kan jo prøve, men jeg har personligt ingen erfaring med dem. http://www.joost-el.dk/
 2. Jeg har købt det samme set-up, men har problemer med at "klikke" coveret på når sensoren er monteret ind i opus rammen? som om at sensoren sidder for langt ude i forhold til at klikke coveret på plads? Nogle erfaringer?
 3. Hermed en update.. Jeg kontaktet www.elvvs.dk hvor jeg har købt sensoren. Selvom det var 2 måneder siden jeg bestilte den tog de retur og jeg fik en ny med uden beregning. Rigtig god service. Jeg har nu monteret sensoren og der er hul igennem! hvilket må tyde på der var en defekt sensor jeg havde fået. Mange tak for jeres hjælp!! God weekend til jeg alle!
 4. Jeg har også prøvet at "fjerne" kablerne for en god ordensskyld og trykke ledninger ned med det lille plastik værktøj igen... uden held
 5. Jeg har brugt det lille plastik værktøj som fulgte med til at monteret ledningerne. Jeg har som sagt målt på terminalerne og får omkring 24V, hvilket må tyde på at 0 ledning og 24V ledning må være monteret korrekt? Jeg ved ikke hvordan jeg kan måle om den brune ledning er monteret korrekt? Jeg har prøvet at vrikke i selve sensoren for at se om det er en dårlig forbindelse eller lign. uden held. Jeg har også trykket ind på sensoren for at sikre den er monteret korrekt... uden held.
 6. Ja, den er indstillet på B (Har også prøvet de andre uden held) I manualen står der at den "Under testen vil lysdioden på fronten blinke" hvilket jeg heller ikke har observeret
 7. På min IHC har kan jeg se at den brune ledning er tilslutte i terminal 5, den brune med hvid streg til 0 (mellem terminal 6 og 7) og så har jeg trukket den orange ledning til til 24V (mellem terminal 7 og "Data") Det er bundet op i vejledning som om den skal brune ledning skal på terminal 1 og den brune med hvid streg til 0 (mellem terminal 3 og 4) Gør det en forskel??? i såfald hvad kan gøre for at få det til at virke? På forhånd tak for hjælpen!
 8. Hej Jeg har fået tilslutte min nye PIR sensor og forbundet som beskrevet: Terminal 1 = Bevægelsesudgang. - BrunTerminal 2 = 24 V. - OrangeTerminal 3 = 0 V. - Brun med hvid stregTerminal 4 = Skumringsrelæ - Ikke tilsluttet Jeg verificeret om der er 24V mellem terminal 2 og 3 (ved PIR sensor) og det er... Det virker ikke. Hvad gør jeg galt? (Eksternt skumringsrelæ er aktivt.) På forhånd tak for hjælpen!
 9. Jeg har nu fået stumperne hjem. Hvis jeg forbinder nye PIR sensor som den "gamle" var bundet op, vil det så virke som det hele tiden har gjort? Jeg har et ekstern skumring relæ som virker uden problemer som jeg forsat ønsker at anvende. Gamle PIR sensor: Terminal 1 = Bevægelsesudgang. - BrunTerminal 2 = 24 V. - Ikke tilsluttet Terminal 3 = 0 V. - Brun med hvid streg Ny PIR sensor: Terminal 1 = Bevægelsesudgang. - Brun Terminal 2 = 24 V. - Ikke tilsluttet Terminal 3 = 0 V. - Brun med hvid streg Terminal 4 = Skumringsrelæ - Ikke tilsluttet
 10. Jeg må bestille delene hjem og se om jeg kan tilslutte det... ellers må jeg jo have fat i en elektriker Ved i om der skal laves noget om i IHC programmet for at få det til at virke lige som den gamle?
 11. Jeg er lidt i tvivl hvilke stumper jeg skal bruge. umiddelbart er jeg kommer frem til jeg skal købe: LK IHC Control PIR 24 V, 180°, FUGA, 1 modul: https://www.elvvs.dk/p/lk-fuga-ihc-control-pir-sensor-24v-180-hvid-33654/ OPUS® 74 FUGA PIR adaptor dæksel: https://www.elvvs.dk/p/opus-74-pir-afdaekning-adaptor-anvendes-til-fuga-180-pir-sensorer-saa-de-opfylder-ip44-1247594/ Er det korrekt? Mht. til tilslutning så har jeg i dag 3 udgang på sensoren, hvor 1 og 3 er anvendt. Hvordan tilslutter den nye med 4 udgange? Terminal 1 = Bevægelsesudgang. Terminal 2 = 24 V. Terminal 3 = 0 V. Terminal 4 = Skumringsrelæ På forhånd tak!
 12. Hej, Min Bevægelsessensor i min carport er inden for den sidste uge begyndt at opfører sig underligt. Når skumrings-relæet bliver aktivt er der lys hele tiden også selvom jeg har dækket Bevægelsessensor af med sort tape. Umiddelbart er min konklusion der skal en ny sensor til? Mit spørgsmål er hvor kan jeg få en erstatning der er plug and play? På forhånd tak for hjælpen
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.