Hop til indhold

Kim Bruun

Members
  • Antal indlæg

    29
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    1

Alt der er opslået af Kim Bruun

  1. Modtaget.. Tak for hjælpen
  2. Kim Bruun

    LED spots - Dimmer

    Hej alle sammen, I forbindelse med diverse små renovering rundt om i huset har jeg skiftet eksisterende 12v spots ud med 230V med LED lyskilde (dæmpbar). Jeg har skiftet eksisterende og tilføjet spots på mit badeværelse hvor der i tavlen er monteret en IHC/SA Dimmer 400UNI. Der er monteret 5 spots i badeværelset. Det virker upåklageligt. Jeg har ligeledes skiftet 2 spots i vores karnap (alrum) i vores stue hvor der også er monteret en IHC/SA Dimmer 400UNI i tavlen. Her blinker spotsne når der skrues helt op for lysstyrken (80% - 100%), men de virker upåklageligt fra 0% til 80% (lysstyrke). Det er det samme harware som sidder på mit badeværelse. -Hvorfor blinker de i stuen/alrum når de ikke blinker på mit badeværelse? -Kan mine "Dimmere" tage skade af at have monteret LED? På forhånd tak for hjælpen!
  3. Jeps... Den nye er monteret og det hele virker igen. Dog lidt ærgerlig over at detLED.dk først levere efter 5 dage, selvom de lover 2-3 dage.
  4. Hej, Ja det er nok alderdom den er død af. Det er installeret i 2008 og har kørt 24/7 365... så det er fair nok hvis den er blevet træt. Mvh Kim
  5. Hej Jørgen, Tak for tilbuddet! Jeg bor på Midtsjælland, så der er langt til Faaborg. Den nye burde komme i morgen eller onsdag, så det går. Jeg tester på udgangen på den nye som du beskriver. Mvh Kim
  6. Jeg har afmonteret strømforsyning og skilt den ad. Tror den er god nok... En ny er bestilt Tak for jeres hjælp og forsat god søndag!
  7. Det er et godt bud. Jeg har mål på klemmen med den blå ledning til den med rød ledning og ligeledes fra den klemme med blå ledning til den med den grønne.... Ingenting
  8. Hej AndersBo, Der er 230V ind. Mvh Kim Bruun
  9. Kim Bruun

    IHC uden strøm

    Hej eksperter!, Jeg er her til morgen vågnet op til et hus hvor der ikke er noget af vores IHC der reagere. Ved nærmere inspektion, så er hele IHC tavlet "død" (Uden lys) - Alle installationer som ikke er koblet op på ICH virker (fryser, køleskab, emhætte osv.) Jeg tænker det måske er 24V strømforsyningen? - Jeg har målt på den og får 3,8V på klemmerne i controlleren (Jeg tænker det er back-up batteriet der giver de 3,8V) Skal der blot en ny strømforsyning til eller nogle bedre bud? På forhånd tak for jeres hjælp.
  10. Du er en stjerne! En donation er sendt i den retning
  11. Jeg gjorde som du skrev... Byttede rundt på grøn og brun, så beholder jeg det gamle tryk da jeg alligevel kun anvender 1 tryk på kontakten. Tak for hjælpen! og god pinse
  12. Hej, Jeg har fået ødelagt mit svagstrømtryk i skuret (Der mangler den ene gule knap). Da jeg kun anvender en knap, kan man bruge den anden knap istedet for? og hvordan skal det i så fald forbindes? Alternativ skal jeg købe mig et nyt svagstrømstryg?, men hvilket? ser helst jeg får en 1:1 udbytning hvis muligt? På forhånd tak for hjælpen.
  13. Alarmen gik da jeg afmonteret PIR sensoren... Så slog jeg den fra på kode tastaturet
  14. Alarmen gik da jeg åbnede PIR sensoren, så sabotagekredsen burde virke som den skal Da jeg malede stuen sidste efteråret gik alarmen også da jeg åbnede min PIR, men sabotagekredsen gik selv tilbage på "on" når de var monteret igen.
  15. Det løste problemet at sætte sabotagekredsen til "on".. Tusind tak for hjælpen God påske
  16. Kim Bruun

    IHC alarm kan ikke tilkobles

    Hej, Jeg har her i påsken malet Entré og Bryggers og da vi har IHC PIR sensor (Alarm) i disse to rum har jeg har fjernet fronten og løsnet bagsiden så jeg har kunne male bagved. Jeg har her til formiddag skruet bagsiden af PIR sensoren fast til væggen igen og monteret forsiden af sensoren. Alt godt og sensor blinker rød ved bevægelse (lige som den plejer) Jeg kan dog ikke slå alarmen til på mit kode tastatur eller via SMS som jeg har kunne siden dag 1. Når jeg trykker koden på mit kodetastatur, er det som om den kun vil slå alarmen fra. Den står på grøn. Jeg taster koden og både grøn og rød lyser i 1-2 sek med hyltone også skifter den om til grøn igen. -Koden er rigtig, hvis jeg taster en forkert kode blinker og bipper den røde diode. Jeg har også prøvet at ændre kode hvilket ikke gav' noget resultat. Jeg har haft forsiden af sensoren af for at kontrollere alt er som det skal være og jeg har ikke fundet nogle visuelle fejl og mangler i hardwaren. Jeg har prøvet at genstarte kontrolleren og slukke helt for strømmen... uden held. Jeg har prøvet at indlæse en kopi af mit program til kontrolleren (back-up taget før dette er sket)... uden held. Jeg har læst denne tråd uden at findet en løsning: Jeg er helt på bar bund på hvad jeg nu skal prøve? På forhånd tak for hjælpen.
  17. Vi har også købt hus sidste år med IHC og jeg kan se at de har installeret opsat IHC systemet inkl. alarm. Du kan jo prøve, men jeg har personligt ingen erfaring med dem. http://www.joost-el.dk/
  18. Jeg har købt det samme set-up, men har problemer med at "klikke" coveret på når sensoren er monteret ind i opus rammen? som om at sensoren sidder for langt ude i forhold til at klikke coveret på plads? Nogle erfaringer?
  19. Hermed en update.. Jeg kontaktet www.elvvs.dk hvor jeg har købt sensoren. Selvom det var 2 måneder siden jeg bestilte den tog de retur og jeg fik en ny med uden beregning. Rigtig god service. Jeg har nu monteret sensoren og der er hul igennem! hvilket må tyde på der var en defekt sensor jeg havde fået. Mange tak for jeres hjælp!! God weekend til jeg alle!
  20. Jeg har også prøvet at "fjerne" kablerne for en god ordensskyld og trykke ledninger ned med det lille plastik værktøj igen... uden held
  21. Jeg har brugt det lille plastik værktøj som fulgte med til at monteret ledningerne. Jeg har som sagt målt på terminalerne og får omkring 24V, hvilket må tyde på at 0 ledning og 24V ledning må være monteret korrekt? Jeg ved ikke hvordan jeg kan måle om den brune ledning er monteret korrekt? Jeg har prøvet at vrikke i selve sensoren for at se om det er en dårlig forbindelse eller lign. uden held. Jeg har også trykket ind på sensoren for at sikre den er monteret korrekt... uden held.
  22. Ja, den er indstillet på B (Har også prøvet de andre uden held) I manualen står der at den "Under testen vil lysdioden på fronten blinke" hvilket jeg heller ikke har observeret
  23. På min IHC har kan jeg se at den brune ledning er tilslutte i terminal 5, den brune med hvid streg til 0 (mellem terminal 6 og 7) og så har jeg trukket den orange ledning til til 24V (mellem terminal 7 og "Data") Det er bundet op i vejledning som om den skal brune ledning skal på terminal 1 og den brune med hvid streg til 0 (mellem terminal 3 og 4) Gør det en forskel??? i såfald hvad kan gøre for at få det til at virke? På forhånd tak for hjælpen!
  24. Hej Jeg har fået tilslutte min nye PIR sensor og forbundet som beskrevet: Terminal 1 = Bevægelsesudgang. - BrunTerminal 2 = 24 V. - OrangeTerminal 3 = 0 V. - Brun med hvid stregTerminal 4 = Skumringsrelæ - Ikke tilsluttet Jeg verificeret om der er 24V mellem terminal 2 og 3 (ved PIR sensor) og det er... Det virker ikke. Hvad gør jeg galt? (Eksternt skumringsrelæ er aktivt.) På forhånd tak for hjælpen!
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok