Jump to content
IHC-User.dk

Coralreef

Members
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Coralreef last won the day on January 23

Coralreef had the most liked content!

About Coralreef

 • Rank
  Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Østjylland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Som jeg ser det, så kan 6.1.01.c Fuga/Opus Kodetastatur uden memoryfunktion ikke benyttes med mindre end 4 eller 6 fysiske tryk - korrekt ? Jeg vil gerne bruge den med kun 2 fysiske tryk, feks ved "venstre - højre - venstre - højre", da øvrige tangenter ved det pågældende tryk bruges til lys med mere... Nogle der har en sådan blok ?
 2. Coralreef

  Fuga tangenter

  Har købt nogle symbol tangenter men de passer ikke på mine tryk. Se billeder - er der forskellige varenummer alt efter om det er 2-4-6 tryk / trådløse eller ???
 3. Jeg har lige oplevet det samme med den blok - at lyset slukkede efter kort tid. Forsøgte at slette blok og lave det igen, men først da jeg uploadede program helt uden denne del, og så igen med koden igen, virkede det igen. Mega underligt !!!
 4. Ja det kan da være det var sådan jag havde løst det :) ? Spm er så om man skal lave en masse inverteringsblokke eller indsætte 2 PIR inputs(en som alarm og en som alm.)...
 5. Hejsa Er ved at om programmere huset, efter jeg har fået sat PIR op i alle rum til min alarm. Disse er indsat som "PIR Alarm" inputs, som jeg kan se er NC(On værdi ved ingen bevægelse), hvilket 6.0.2 alarm blokken kræver. Men hvad så når man vil bruge samme PIR i nogle rum til at slukke lyset feks(ved ingen bevægelse) - det skal jo være NO(On værdi ved bevægelse)…? Jeg havde samme setup i det gamle hus, men der syntes jeg nu ikke at jeg lavede inverterede signaler eller noget for at omgå den problemstilling ? What to do ?
 6. Begge vil jeg sige, men den "kina PIR" jeg lavede test med havde elendig dækning. Og så er det nu også tydeligt at både dens spejl og elektronik beskaffenhed er efter prisen...
 7. Den der kan købes for 25kr på ebay og jeg har testet - det er slet ikke samme kvalitet som en Vanderbuilt/Siemens PDM. Så jeg vil gerne ofre de 200kr, hvilket også er billigt nok, da de står til +600kr mange steder. Men det kræver jo så at det ikke SKAL være en PDM-IXA men godt kan være en PMD-IXE.
 8. Skal bruge 15 pir og har fundet dem i IXE udgaven til 200kr stykket, men den lk anbefaler er jo IXA modellen... Eneste forskel jeg kan se er noget med frekvensområdet de operere i ? Kan en IXE12 model ikke fint benyttes eller ?
 9. Enig - men det er da også kun af nød jeg har valgt denne dimmer model/lampeudtag, mange af dem sidder endda ved tavle - så havde der været et godt fortrådet DIN skinne produkt, så havde jeg valgt det ! Jeg har dog trukket ledninger til, at jeg vil kunne sadle om, når en dag den berømte 8 output dimmer modul kommer. Det kan også kun være billigere end alle disse Ø80 dimmere, som jeg vel har en 15-20stk af $$$$$$.
 10. Det er en sprit ny 2018 installation, med version3 controller, V2 Ø80 dimmere osv. Og mit punkt med tavle udgave er sådan set lidt lige gyldigt - det har jeg har købt, til de penge, skal ikke køre som det gør. Men man ender jo hvor jeg er endt nu, opgivende og accepterende. Snart kan alle i familien finde ud af at slukke automatsikringen, som dermed genstarter controller og installationen - det var bare ikke en del af planen !
 11. Kan lige tilføje at mine problemer sker på nyeste version 3 controller, under nyeste Visual software, med funktionsblok 1.2.05 og wireless dimmer produkt UDEN touch - jeg regulere det med 1 tast/tryk, men via scenarie, helt som LK beskriver det i guiden til blokken(1.2.05)... Og det har været dette setup fra starten af. Jeg er således tilbage ved det jeg oplever, at benyttes de dimmere med dårligst dækning, så kan det hele gå i låsning. MEN jeg har også oplevet det ved andre som har maksimal signal - så derfor ingen evidens fra min side af på problemet. Hvornår kommer den fortråede 8 output tavledimmer :) !!!
 12. Jeg er ikke kommet videre med at løse det, og det sker stadig fra tid til anden. Jeg vil dog fastholde at det syntes at ske, når de dimmere med dårligste signal benyttes - så låser de/alle dimmere i huset låser. Men er ikke sikker. Jeg var dog ikke klar over det med touch, så jeg skal da vist i gang med at opdatere mit program hvis LK ikke anbefaler det ?
 13. Sikke en debat jeg fik startet her ! Jeg er meget enig i det faktum, at en ting er oplevelsen af om der er varmt/koldt, noget andet er fokus på om der står XX grader hele vejen rundt(fra IHC til diverse måleinstrumenter). Min oplevelse er bare, at jeg ser ofte 2-3 grader offset fra IHC/Zigza måling, til et vælg af andre instrumenter, lige fra IR måling til diverse digitale temp målere. Og problemet her med er jo så ikke, at tallene ikke er ens - problemet er at man ikke kan justere sit hus ind ! Dette forstået på den måde, at hvis man som beboer syntes at det er behageligt ved XX grader - så skal det være muligt at opnå dette i alle rum ved at sætte værdien til XX. Det kunne for mig lige så vel være trin 1 til 10, og jeg vælger så trin 6 i alle rum. Så skal varmen sgu være samme/ens hele vejen rundt... Men det er det ikke, og bliver det aldrig når IHC målingerne fra rum til rum er SÅ forskellige. Og derfor er jeg tilbage ved udgangspunktet, at disse følere er for mig at se for upræcise når alt kommer til alt. Det seneste jeg har gjort er, at slette alle kalibreringer og så har jeg sat alverdens værdier rum for rum, så altså alt fra 20 til 25 grader i setpunkt/ønsket temp - for at opnå samme klima i hele huset. Det er fint nok, men ikke det jeg havde forventet af en så dyr varmestyring til trods. Jeg valgte det dog ikke kun for at styre gulve, men bruger også temp følere på 7 motorstyrede vinduer i sommervarmen, IHC varmestyring til at slukke pumper, til at slukke ned når alarm/ferie er slået til og så videre, så alt i alt ok ift. investeringen. Men lidt øv stadig at det er så ustabilt i sin måling !
 14. Tak for svar ! Troede faktisk at temp i serviceview var den målte - altså FØR korrektion... Såååå tror jeg faktisk lige jeg skal det hele efter igen :). Er godt bekendt med problemet med IR måling, men mit "problem" med at benytte andet, er mine mange gulvfølere. Her dur det ikke at bare stille et termometer i rummet og kalibrerer efter. Men det lyder da meget smart med tapen, det vil jeg prøve - og så vil jeg overveje at skifte mit 100krs IR termometer med et bedre.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.