Hop til indhold
IHC-User.dk

Coralreef

Members
 • Antal indlæg

  99
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  2

Coralreef last won the day on March 18

Coralreef had the most liked content!

Om Coralreef

 • Rang
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Østjylland

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Coralreef

  Lots of IHC items for sale

  How much for: 1x 120B1021(24V output) 1x 820B1258(ext sirene) 1x 120B1260(alarm keypad)
 2. Coralreef

  Alarm tastatur reset

  Kender nok svaret - at det skal sendes til LK... Men kan man virkelig ikke selv lave reset af det ? Jeg har et brugt som jeg ikke kender koder til, og har ikke 2 så jeg kan ændre på det...
 3. Coralreef

  Blok til styring af vinduer

  Også tak her fra, har modificeret den til min relæ konfiguration men ellers er den bare helt i top !
 4. Coralreef

  Valg af GU10 LED pære - dæmpbar

  Beklager manglende søgning, men feks kan man ikke søge på "led"(ved ikke om det er for få karakterer)… Har fundet lidt tråde nu og læst op, men syntes stadig det er en jungle. -o0o- Pt. benytter jeg IKEA gu10, og syntes faktisk de er gode, MEN jeg er plaget af lidt brum/frekvensstøj fra dem som genere mig en del. Andre der oplever det kan jeg så spørge ?
 5. Coralreef

  Valg af GU10 LED pære - dæmpbar

  Nogen der vil anbefale nogle i junglen derude :) ? Ud over GU10, og dæmpbar til V2 Ø80 dimmere, så tænker jeg en 5-6 watt og ellers fornuftige egenskaber(RA mm) - men også til en ok pris(skal bruge 90 stk :)).
 6. Coralreef

  Lys dæmpning (LED)

  .
 7. Coralreef

  Ny Visual 3 version

  Software 03.04.49 ?
 8. Coralreef

  Wireless dimmer vil ikke...

  Nå er kommet i dialog med produktchefen som går aktivt ind i sagen modsat deres support, så måske der er håb ! Blot til info.
 9. Coralreef

  Wireless dimmer vil ikke...

  Lagde dog mærke til en ny ting også, da jeg gik i visual var signal væk eller yderst ringe(gul farve) på de låste dimmere. Jeg trykkede så på Test under link funktionen, og vupti så kom de retur i grøn signalstyrke...?
 10. Coralreef

  Wireless dimmer vil ikke...

  Hey nyt problem i dag - kun alle dimmere længst væk i huset var låst, mens resten af huset kørte fint ! Og Schneider svare fortsat ikke, heller ikke via mail til den såkaldte produktchef. Hold kæft hvor er det bare useriøst at de ikke går aktivt ind i problemet, og bruger os brugere som står klar med åbne arme til at få det løst. Jeg kommer aldrig til at anbefale IHC til andre her fra, det er da en ting jeg har lovet mig selv. Faktisk vil jeg gøre en indsats for at få folk til at gå andre veje hvis jeg får muligheden !!!
 11. Coralreef

  Wireless dimmer vil ikke...

  Jeg bruger 1.2.05 med visual 3 controller - og problemet er ikke løst der !
 12. Coralreef

  Wireless dimmer vil ikke...

  Dejligt - det bør vi alle gøre. Jeg har dog sendt link til denne tråd flere gange til LK.
 13. Coralreef

  Wireless dimmer vil ikke...

  Det kan jeg ikke her, og har også dokumenteret dette med videoer og sendt til Schneider. Både videoer hvor det er låst ift brug af fysiske tryk og i serviceview, og så hvor det virker igen efter controller genstart.
 14. Coralreef

  Wireless dimmer vil ikke...

  Jeg køre også visual 3, HW2 lampeudtag. I vores gamle hus, med visual 2 og gamle lampeudtag har jeg aldrig oplevet problemet på 11 år, så det er noget der for mig er nyt. Jeg må dog fastholde at jeg tror det er noget controller kode, som specifikt låser for den wireless del, eftersom resten af installation køre fint videre. Og altså ikke lampeudtagene, da en afbrydelse af disses forsyning ikke gør noget - det virker kun igen når controller genstartes.
 15. Coralreef

  Wireless dimmer vil ikke...

  Har i øvrigt lige rykket Schneider igen på min support tråd, og sendt dem link til denne tråd. Har også set en del opslag i Facebook IHC grupper med folk der bøvler - somethings wrong !
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.