Jump to content
IHC-User.dk

Coralreef

Members
 • Content Count

  164
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Coralreef last won the day on January 20

Coralreef had the most liked content!

About Coralreef

 • Rank
  Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Østjylland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vil bare sige - hold nu op det er et fedt produkt ! Ikke bare kvaliteten, men den app løsning du har til hele netværket, APere, switche og cams - det er satme i orden lavet, det må jeg sige. Varm anbefaling her fra, til dem som vil have super godt netværk hjemme, som er sat op på under 5 minutter af sig selv!
 2. Ok har ikke rodet med version 1 siden min elektrikertid i slut 90erne :). Men den gamle mener at alt har været kodet op i blokke under Funktioner... Tager ud og ser på det på lørdag og vender eventuelt retur. Ellers må vi have rykket en version 3 controller på og lave alt nyt - NOT :)
 3. Åbnet blok - mens blokke under i øvrige rum er “tomme”...
 4. Mine forældres gamle visual 1 setup ser sådan her ud - nogle blokke kan åbnes mens andre kan ikke, men alt virker i huset. Så koden er der på alle rum men bare ikke synligt i programmet ? Det er åbnet med visual 1.32 på den Windows xP maskine som står med anlægget. Set før eller andre tips ? Tør knap prøve noget med sådan et ældre setuP!
 5. Kan desuden se at der ikke er sat DNS server op i routeren, de står bare til 0.0.0.0 - nu er jeg ikke så skarp på den del, men bør der ikke anføres enten Eniig Fibers DNS eller måske bare Google public 8.8.8.8 og 8.8.4.4 ?
 6. Good point ! Jeg har IP range .10-200 på min router som selv har .1, og så har jeg nu rettet IHC controlleren til at være .2. Så er det da hvertfald udelukket i fremtiden som et problem. Tak endnu engang alle.
 7. Ja det har i nok ret i - ift DHCP og visning i routeren. Lige tilbage til SD kortet - jeg har søgt men syntes ikke at kunne finde svar som er entydige: 1. Kan alle slags SD kort benyttes? 2. Skal det have en special formatering ?
 8. Det køre faktisk nu - uden at jeg ved hvad der gjorde det, af alt det jeg har prøvet. Men det undre mig, at IHC controlleren ikke fremgår af LAN oversigten i min router - kan se alle PCere, Chromecast, ipads og hvad ved jeg ellers i listen.
 9. Har lige sat et nyt 4GB i og genstartet, kan faktisk komme på nu med ethernet men det er ustabilt og ping ligger på 10ms(alt andet i huset på 1ms!). Jeg benytter .110 på controlleren og pt. kan jeg ikke engang se den i routeren som en del af mit LAN. Noget er helt helt galt :) !
 10. Ift SD kort kan man så smide enhver størrelse i - og skal det formateres først ?
 11. Har lige prøvet at smide et tom projekt på, det gav ikke noget. Der er ok spænding på controlleren - ift. SD kort, hvordan testes det så ? Jeg kan godt gå på serviceview med USB men som med alt andet er det næsten umuligt via ethernet. Lidt data på controlleren:
 12. Jeg bøvler en del med at komme på min controller, uanset om det er visual(hente/uploade program) eller serviceview mm i browser. Ved ping timer cirka 50-100% ud... Jeg har prøvet både med direkte kabel og wifi, samme resultat. Jeg har controlleren helt standard sat op, på en fast IP og port 443. Min IHC app på iPhone melder samme problem med at hente seneste config ned. USB køre perfekt men er træls, og har prøvet firmware upgrade, tage strømmen osv osv. Nogen gode fejlfindings tips ? Fik også denne fejl i dag ved upload fra visual - nogen der kan afkode den ?
 13. Tak for flere svar :) Har bestilt 3 G3 cams, 2 nye switche og deres Cloud Key 2 - så må vi se om jeg bliver glad og tilfreds :).
 14. Tak for svar - jeg smider noget i kurv så ! @Kandersen syntes nu ikke det er så dyrt ? ~850-900kr for deres 8 ports PoE switch, ~1050-1100kr for deres 1080P CAM og ~1500kr for deres Cloud key med 1TB disk. Har kigget HIKVision og andet, og der bliver priserne det samme. Og så har den "seamless" integration altså mega værdi for mig - noget IHC systemet kunne lære meget af :)
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.