Jump to content
IHC-User.dk

Coralreef

Members
  • Content Count

    173
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Coralreef last won the day on January 20

Coralreef had the most liked content!

About Coralreef

  • Rank
    Tekniknørd :-D

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Østjylland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ser ikke ud til at ændre noget. Men helt basalt - jeg troede at blokken var lavet sådan, at når temp faldt under setpunkt(og hysterese), så forblev den ON i de XXmin den er sat til, og derefter OFF i YYmin den er sat til. Netop for at den ikke står og åbne telestat hvert andet sekundt - hvilket en telestat i øvrigt er for langsom til :). Så er det blokken der er fejl i ?
  2. Fikset... Slettede dimmer helt i programmet, lagde ny ind, linkede og det køre igen. Sjovt som en sådanne pludselig kan falde ud efter 2 års drift...
  3. Har en dimmer som pludselig ikke ville tænde, og ikke havde signal i visual. Har unlinket og så fulgt guiden, med at trykke på A, hvorefter dioden skulle lyse rød. Men det gør min ikke den begynder at blinke med det samme ? Har forsøgt at gå videre med tryk på B, men controlleren fanger den ikke. Kan sagtens tænde/slukke mv. på lampeudtaget på A/B knappen, så det virker ok - bare ikke wireless. Nogen bud ?
  4. Den er galt igen... Hvordan skal den gulvvarme blok virke ? Når man har sat 15min on og 15min off, burde den så ikke køre efter det mønster? Jeg har nogle blokke som står igen og tænder og slukker(telestaten) pr. 2 sek. fordi temp svinger 0,1 grad.
  5. Nej. Ud fra log kan man se at det er gulvtemperaturen som gjorde det. Den svingede fra 24 til 24,1 og retur til 24 - og dette aktiverede så udgangen tilsvarende. Til trods for 0,2 graders hysterese? Men hvordan virker blokken egentlig helt præcist ift pulsvarme - i mit eksempel 15min ON og 15min OFF ? Er udgang on i 15min så snart temp falder nok - og så off i 15 uanset hændelser som en spærring ? Eller vil den kun være on så længe temp måling kræver det ?
  6. Hmm jeg togglede lige fra rum+gulv til kun rum, så til kun gulv og så tilbage til rum+gulv og nu ser den ud til at opføre sig normalt !?!?!? LK funktionsblokke når de er bedst....
  7. Jeg benytter 5.2.05d til alt mit gulvvarme, i alt 12 kredse. Nogle er med gulv føler(klinkegulve) mens resten kun er med rumføler. Men den ene blok, i mit lille badeværelse, volder mig problemer ? Til trods for samme settings på alle 12 blokke, så står denne og går on-off on-off hele tiden, med 5-30sekunders varighed. Det er som at pulstider OG hysterese ikke tages i betragtning? Så snart temp i rum eller gulv springer 0,1 grad uden for setpunkt så aktiveres udgangen - for så at gå off igen kort tid efter når temp er faldet 0,1 grad tilbage. Håber det giver mening - at det ikke giver mening :)
  8. Hmm kan se at der er kommet en version d af denne blok, jeg benytter c udgaven(5.2.05). Nogen der kender forskellen ? Gad godt at man lige kunne "højreklikke og udskifte blok" nemt i Visual software, når nu ind og udgange samt settings er de samme ;(
  9. Min har kørt siden jeg købte den i 2017, kan ikke huske hvilken FW den havde der, men har altid holdt det rimelig opdateret siden.
  10. Vil bare sige - hold nu op det er et fedt produkt ! Ikke bare kvaliteten, men den app løsning du har til hele netværket, APere, switche og cams - det er satme i orden lavet, det må jeg sige. Varm anbefaling her fra, til dem som vil have super godt netværk hjemme, som er sat op på under 5 minutter af sig selv!
  11. Ok har ikke rodet med version 1 siden min elektrikertid i slut 90erne :). Men den gamle mener at alt har været kodet op i blokke under Funktioner... Tager ud og ser på det på lørdag og vender eventuelt retur. Ellers må vi have rykket en version 3 controller på og lave alt nyt - NOT :)
  12. Åbnet blok - mens blokke under i øvrige rum er “tomme”...
  13. Mine forældres gamle visual 1 setup ser sådan her ud - nogle blokke kan åbnes mens andre kan ikke, men alt virker i huset. Så koden er der på alle rum men bare ikke synligt i programmet ? Det er åbnet med visual 1.32 på den Windows xP maskine som står med anlægget. Set før eller andre tips ? Tør knap prøve noget med sådan et ældre setuP!
  14. Kan desuden se at der ikke er sat DNS server op i routeren, de står bare til 0.0.0.0 - nu er jeg ikke så skarp på den del, men bør der ikke anføres enten Eniig Fibers DNS eller måske bare Google public 8.8.8.8 og 8.8.4.4 ?
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.