Jump to content
IHC-User.dk

Coralreef

Members
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Coralreef last won the day on January 23

Coralreef had the most liked content!

About Coralreef

 • Rank
  Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Østjylland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bare lige til info, skulle der være andre derude, så bøvler jeg stadig med dette problem, her 2 år efter min nye installation blev færdig. Kendetegn er stadig: Sker kun for de wireless Ø80 udtag som er længst væk fra antennen/dårligst signal(men ingen i "rød" alle grøn/gul). Kan fremprovokeres ved at man trykker hyppigt tænd/sluk til udtaget, herefter låser det og vil ikke tænde/slukke/dæmpe. Når det så er låst, så kan man som regel efter noget tid trykke og få det til at virke igen(+15min). Ellers er det genstart af controller, til tider genupload af program. Andre gange virker det som om, at hvis 1 udtag er gået i lås - så gør de andre det også. Altså at alt kommunikation til de udtag med "dårligst signal" låser samlet. Og så nok den største joker, jeg oplever det mest om vinteren, og kan bare ikke finde ud af om det skyldes noget støj, eller at vi bare selvsagt bruger lyset mere om vinteren. Vi har genveks med DC motorer og jordvarme som ikke er frekvensreguleret - begge dele køre året rundt. Simpelthen til at blive vanvittig over...! Er jeg alene med at opleve dette ??
 2. Nu virker det også her - uden at have rettet noget ? Nå men så er det fikset :)
 3. Underligt den virker ikke her ? hvilken dns bruger du ?
 4. Har selv rodet rigtig meget med at få de setpunkter til at virke, men syntes virkelig at det er upræcist og svært at få trimmet ind. Systemet er fint nok som jeg ser det med standard FBer, men selve indreguleringen med +/- kalibreringsværdier er tæt på umuligt! Det som passer idag - passer ikke imorgen, det er min erfaring.
 5. Andre der stadig bøvler med at sætte NTP/tidsserver i den nye version 3 - jeg kan ikke få nogen til at virke ? Og har den nye version 23 firmware, samt sat Google DNS op.
 6. Hmm controller genstart via admin panel og det virker igen. Alle mine favoritter er dog væk ! Om jeg nogensinde bliver klog på det IHC trods mange års brug
 7. Eller denne som også kommer ???
 8. Nogen der ved hvad dette skyldes - kan ikke komme på med app længere på min iPhone ?
 9. En opdatering til ver 23 gjorde at det virker igen - eller måske bare processen med update gjorde det ? Anyways - det er kørende igen :)
 10. Hmm ser lige at en 03.03.23 firmware er ude, jeg havde da ellers lige lagt 21 i. Prøver lige at opdatere...
 11. Nej ingen fejl melding - den crasher bare og er væk.... Har forsøgt at genstarte... Syntes det er kommet efter den nye firmware kom i :( - men ved ikke om det er det...
 12. Ser ikke ud til at virke, må have kigget på koden ved lejlighed.
 13. Hmm umiddelbart virker serviceview og admin via IP adresse i browser også noget tungt og langsomt ? Alt andet på netværket springer afsted, og jeg kan ping controlleren med >1ms ?
 14. Min visual er begyndt at lukke sig selv ned når programmet hentes fra controlleren, via netværk - mens den ikke gør det via USB ? Det er version 03.04.54.03 og har nyeste firmware i...?
 15. Som jeg ser det, så kan 6.1.01.c Fuga/Opus Kodetastatur uden memoryfunktion ikke benyttes med mindre end 4 eller 6 fysiske tryk - korrekt ? Jeg vil gerne bruge den med kun 2 fysiske tryk, feks ved "venstre - højre - venstre - højre", da øvrige tangenter ved det pågældende tryk bruges til lys med mere... Nogle der har en sådan blok ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.