Hop til indhold

Coralreef

Members
  • Antal indlæg

    206
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    5

Alt der er opslået af Coralreef

  1. Helt nyt lk IHC sms modul 1088011638, kan sendes. 1500kr?
  2. Har nu testet forskellige pærer og det gør IKKE nogen forskel, de går stadig i frys mode de Ø80 udtag :(. Nøj hvor er jeg ved at være træt af det lort!
  3. Update her fra - mit virker igen... Upload af tomt projekt og total reset af systemet, herefter samme projekt oploaded igen, og nu har den fint været på netværket siden da. Dejligt men sikke et bøvl!
  4. Interessant vinkel med pæren. Det vil jeg prøve af, er igang med at skifte fra osram til Phillips løbende. Vil tage de 2 rum det oftest sker i som de næste.
  5. Fin dialog omkring wireless, men fakta er vel blot, at mange bøvler med disse Ø80 udtag. Her til morgen stod jeg igen med problemet på det ene badeværelse. Kunne efter mange tryk/touch af og til få den til at dæmpe op og ned, og pludselig efter lidt tid fik jeg det slukket. Et udtag med 22RSI signal i øvrigt, så fin forbindelse til controlleren. Baglås, bedre kan det ikke beskrives! Men hvad gør man ved det? Jeg kan ikke kable om til tavledæmpere desværre...
  6. Kan se at mit program pt. er bygget med 1.2.05 blokken, men at der findes en 1.2.05c - er der rettet noget der?
  7. Jeg har kun HW2, ialt en 9-10stk, og ingen andre trådløse IHC enheder. Ingen trådløs styring ellers, andet end mit trådløse netværk/APer fra Unify. Det er som regel i nogle givne rum, og faktisk ikke altid dem der bruges mest. Den ene har dog signal styrke på 7-10 RSI så det skyldes måske det, men resten er i grøn. Min sag har kørt i denne tråd i øvrigt...
  8. At Ø80 wireless dimmere går i baglås så man ikke kan slukke på tryk, serviceview eller app. Det eneste der virker er som regel controller genstart eller genupload af program. Har haft dette problem siden 2018 hvor vi byggede huset, men har aldrig kunne finde frem til årsagen. Det er aperiodisk og helt uden for sammenhæng desværre...
  9. Har samme udfordring af og til på min version 3 og hw2 Ø80 udtag… Så sent som her til aften !
  10. Også på en version 3 controller? Jeg har desværre ikke fundet en løsning endnu og har ikke flere ideer pt. Det er virkelig noget møg!
  11. Ja det kunne nemlig være interessant, jeg har dog heller ikke lige en ved hånden.
  12. Har forsøgt med både tomt program og slå diverse tidsserver osv fra, ingen held/samme resultat. DNS benytter jeg 8.8.8.8 og 8.8.4.4.
  13. Tak for flere gode tips Lars, jeg tager dem fra en ende af. Tror dog ikke at det er netværket i sig selv, da det dels ikke er ændret, dels kører ret godt(med gode komponenter fra Unify hele vejen rundt). Men jeg skal ikke garantere det/udelukke det...
  14. Ingen løsning fundet endnu, skal arbejde med det igen i weekenden. Har talt med schneider support også, men det har heller ikke ført til løsning(lidt samme tips som her i tråden).
  15. Min controller er forbundet med kabel til min Unify switch. Har prøvet andet kabel og anden port. Prøvede desuden fra anden PC i går, samme resultat! Den har kørt før på den switch før, men jeg kan godt prøve at begrænse den port(mener jeg at jeg kan).
  16. Jeg kan kortvarigt komme ind og se oversigtsiden med links til service/admin/osv., men den falder også ud kan jeg se så snart jeg vælger en af dem. IHC Starter via USB virker uden problemer.
  17. Ingen integration til noget, det er en 100% ren IHC installation. Lavet i 2018 og har ikke ændret noget - men det er lang tid siden jeg sidst var på... Men alt mit netværk er det samme som sidst jeg var på og har aldrig haft problemet før. Den PC jeg har brugt er på netværket via wifi. Men "samme problem" sker hvis jeg åbner min IHC app på min telefon. Så snart den downloader programmet fra controlleren, så dør den/stopper download og controller er "væk" fra netværket. Det er som om at så snart der kommer load på controllerens netkort så falder det ud? Men det er også muligt at jeg har stirret mig blind på den teori.
  18. Testet; Efter genstart er der atter forbindelse, men igen så snart jeg via ethernet arbejder med Visual eller eks. serviceview, så falder den af og kan ikke fanges via ping heller. Men tak for bud, det var ikke utænkeligt at det var problemet.
  19. Det er godt nok underligt, men der tegner sig et mønster... Hvis jeg får den genstarter eks. via USB, så kommer den atter online på netværk og kan ses ved Ping. Men lige så snart at jeg forsøger at hente program via Visual eller tilgå serviceview osv. - så falder den af igen og kan ikke længere ses på netværket!
  20. ...det holdt kort tid, nå svarer den ikke på .10
  21. Hmm har lige ændret IP på min controller fra .2 til .10 som et forsøg. Nu får jeg 100% ping svar på .10 og 0% på .2. Om det er permanent løsning vil kommende timer vise!
  22. Måske jeg misforstår, men skulle mene at det er lukket netværk. Har dog port forward sat op i router ift. brug af IHC app på min iphone. Har ingen 3 parts integrationer, det er ren standalone IHC.
  23. Bøvler med min ver3 controller for tiden, som er blevet meget ustabil på mit netværk. Har ikke ændret noget men den er blevet mere eller mindre umulig at komme i kontakt med på sin IP adresse. Installationen virker fint og kan også komme på via USB... Ved ping får jeg som regel svar retur på 2-3 ud af 4 forsøg(andre gange 0), og disse med 1-5ms. Dens IP adresse er uden for det dhcp range min router tildeler øvrig grej i huset, så heller ikke en konflikt der. Har prøvet at uploade nyt program, firmware, trykke reset, tage strøm af(både ihc og netværk) og så videre men problemet består. Andre der har oplevet tilsvarende?
  24. Beklager fik ikke lige set mere på det på den sag.
  25. Så snart der åbnes for Link dialogboks skriver Visual(2.8.6) i toppel Linkning fejlet og nede i boksen Linkning status står der Kommunikationsfejl?(fik desværre ikke taget et screenshot). Der er andre wireless enheder på anlægget, som virker fint, kan bare ikke komme til at få nye på? Nogen ideer?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok