Hop til indhold

Lene Skov Gerken

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Lene Skov Gerken's Achievements

  1. Billede er vedhæftet ovenfor. Der burde være eget kabel med 8 ledere til alle stik. Jeg brug ikke H100. Både fordi det er HUB, og fordi det er 100 mbit. Tak. Tak for jeres svar. Nu satte jeg al udstyret tilbage på plads, og maskinen jeg brugte til at teste på, landede et andet sted i huset. Hvor jeg så kan konstatere, at den sagtens kan lave en hastighedstest på 300 mbit. Hey! Nå, så må jeg jo indrømme, at Patch-modulerne måske alligevel ikke var en generel begrænsning. Hvilket jo selvfølgelig er dejligt! Jeg var opmærksom på, hvad jeg brugte af kabler til min test. Og jeg havde udelukkende Patch-paneler - og naturligvis kabler - imellem mig og routeren. Så der var mindst muligt udstyr involveret. Og alligevel fik jeg aldrig mere end 90 mbit. Så jeg tror, at jeg må afprøve lidt mere på forskellige vægudtag og med forskellig kabler, og se om jeg kan finde synderen.
  2. Hej, Jeg har købt et 15 år gammelt hus med IHC Net. Modulerne består af Patch P100 og Hub H100. Jeg har naturligvis sat min egen gigabit switch ved siden af i stedet for HUB H100. Men jeg har stadig kun 100mbit. Kan Patch P100 modulerne virkelig være en begrænsning på hastigheden? Jeg kan overhoved ikke finde nogen tekniske specifikationer på dem. Jeg har prøvet at skrabe problemet helt ned: Jeg har en 300mbit Internet-forbindelse. Hvis jeg sætter en maskine direkte i routeren, så kan jeg sagtens hastighedsteste med 230+ mbit. Hvis jeg går via Patch-modulet, uden noget andet udstyr imellem, så får jeg max. 90 mbit. Hvad er mine muligheder? Bliver jeg nødt til at udskifte mine P100-moduler med et ikke-IHC patch panel? Tak for hjælpen!
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok