Jump to content
IHC-User.dk

Martin Abildgaard

Members
 • Content Count

  479
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Martin Abildgaard last won the day on January 24

Martin Abildgaard had the most liked content!

About Martin Abildgaard

 • Rank
  Tekniknørd :-D

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu er det lidt svært at se på billedet, men måske kan du være heldig at få en afbryderskrue i karmen i den ene side go bore en plug i i muren.. evt. lime en klods på karmen, hvis det er.
 2. Er det den rigtige firmware i controlleren?
 3. Med mindre dit program er lavet af Henning, så ja. Der er ikke noget i de standardblokke der ligger der gør at du enkeltvis kan deaktivere dine vinduer/døre.
 4. 33 var den der blev frigivet i går, for dæmpersupport... Den der er afstemning på var .23...
 5. Dit grund problem er Java. Søg på Java i forummet. Du vil finde en samling af løsninger i den tråd der hedder Java igen igen..
 6. Har kørt med 2.8.4 ca. siden den kom ud. Min controller genstarter dagligt. Wireless dør og bruger-adgang resettes, periodisk. Men det gjorde den også før jeg opgraderede..
 7. I version 1 kunne man linke ind og udgange direkte sammen uden brug af blokke. Hvis du åbner ind og udgange vil du se alle forbindelserne.
 8. Måske kan du være heldig i indstillinger på telefonen at tillade at appen kører i baggrunden..
 9. Jeg bruger det til at tænde mit SmartTV. Se evt.
 10. Anbefalingen fra LK er at man kun har 1 funktionsblok til at styre en fysisk udgang. For at undgå at 2 funktionsblokke kan stå med forskellig status mod udgangen.
 11. Hvad der lige virkede, er lidt svært at pege på. Havde kørt user_reset et par gange, med power cycle imellem uden noget virkede.. Sidste skud var opgradering, hvorefter det hele virkede og admin/admin virkede.
 12. Så fik vi nkhv sat igang, via en teamviewer. Første fejlsøgning var at kontrollere at der var en USB IHC driver. Denne var ikke tilstede og efter installation af driver fra LK, fik vi hul med Firmwareloader. For at kontrollere at driver er tilstede, kan man når IHC er tilkoblet, i en kommandoprompt skrive: ipconfig /all Og så skal man kunne finde dette: Hvis man har dette, så er driver installeret og man skulle nu kunne i samme kommandoprompt skrive: ping usb og få svar. Efter et par forsøg på at resette users, uden held, opgraderede vi controlleren til 2.7.220, hvorefter både lys og logins virkede.
 13. Du er velkommen til at hærge her.. Ellers må jeg jo smide en dims ind til dig..
 14. Ja, fejler når jeg skifter til redigering. Men kan godt se at den ikke vil gå grøn i admin.. Har en chromecast audio, en ny model chromecast og en home mini. Alle 3 er tilgængelige når jeg eks. Åbner Spotify
 15. Er der noget setup for at den kan finde chromecast? Den kan ikke finde nogen enheder ved mig..
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.