Hop til indhold
IHC-User.dk

Martin Abildgaard

Members
 • Antal indlæg

  398
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  1

Martin Abildgaard last won the day on May 8

Martin Abildgaard had the most liked content!

Om Martin Abildgaard

 • Rang
  Member

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Martin Abildgaard

  IHC-Bridge 2

  Du skal have en licens fra Claus..
 2. Martin Abildgaard

  Zigza temperatur sensorer

  Det han siger er at sensoren altid sender data. Men ihc controlleren melder kun når der er ændringer.. ;-)
 3. Martin Abildgaard

  Søger virkelig hjælp til en FB!

  Var til et seminar sidste år, hvor Bots var det nye sort. Der var en af udviklerne der havde lavet således at han fik en chat-besked, hvergang der blev skyllet ud.. "Der er skyllet ud 4 gange i dag..." haha
 4. Martin Abildgaard

  Sender kun mail en gang.

  Nu har jeg ikke lige noget mail setup, men Pushover, og når jeg laver følgende direkte på de fysiske tryk, får jeg en push, hvor gang jeg trykker på knappen.
 5. Martin Abildgaard

  Opgradering af 0.996 fejler.

  Hvis du kører med Mikkels image, så henter du det nye image.
 6. Martin Abildgaard

  Opgradering af 0.996 fejler.

  Kræver en frisk install. Sorry. Husk at tage en backup af Dine regler.
 7. Martin Abildgaard

  Programering af 2 lampeudtag til samme udgang

  Her skal du huske på grundreglen at en udgang kun styres et sted fra, ellers kommer det ud af sync. Tror du overkomplicerer det ved at forsøge at få alle dine lampeudtag, som sidder på en fysisk udgang til at fremgå i forskellige lokaliteter. Prøv måske at kigge på om en beskrivelse ikke kan være nok. Evt. lave en lokalitet som eks. hedder "Fælles" hvor sådanne udgange/indgange fremgår.
 8. Martin Abildgaard

  Ikke nok ledere. Forslag ønskes

  hvad med denne.. I en ip55 dåse?? https://www.billigvvs.dk/El-artikler-IHC-IHC-Wireless-Lysdaempere-relaeer--LK-IHC-Wireless-Relae-for-indbygning-Output-1-relae-410399.html?gclid=CjwKCAjwxZnYBRAVEiwANMTRX2Nc5sQKlz8LKjtSQPwnKfRIzhU8NNzxcrZZHA2JuPr1egy1gSzQFhoCnCgQAvD_BwE
 9. Martin Abildgaard

  IHC visual og remote

  Hej Thomas Hvis du kigger lidt rundt på forummet, vil du finde masser af forslag til workarounds, 3rd parts integrationer mm.
 10. Martin Abildgaard

  Service view: Missing holiday file

  Umiddelbart ville jeg nok ikke bruge min egen kalender til at styre huset, da den er til tider noget ustruktureret, men ville nok lave en dedikeret kalender. Her kunne man så indsætte ferieperioder, helligdage. Hvis jeg så havde en familiearrangement, kunne man invitere huset, som så ville kunne sættes i en speciel status. Det kræver dog som minimum en eller anden form for keywords, eks. Helligdag, som så ville trigger en speciel handling.
 11. Martin Abildgaard

  IHC visual 2.8.6 vil ikke installere?

  Hvilket styresystem forsøger du at installere på? Husk at højreklikke på filen og vælg kør som administrator
 12. Martin Abildgaard

  TV signal fejler - LK IHC Net Basic

  umiddelbart burde det være nok at fjerne det kabel du har imellem dit vægstik og din computer for at teste det. I Net basis boksen burde der kunne bruges standard kabler. Ude ved vægstikket er det jo tiltænkt at man bruger tripple splitteren til at splitte lederne fra hinanden.
 13. Martin Abildgaard

  Triple Play Splitter og YouSee tv-box

  Tænkte lige på, der er en anden diskutere igang her på forummet, hvor der er forstyrrelser på ihc net basis. Kan vi være ude i noget lignende her? Hvis der bruges et fuldt monteret patchkabel fra vægudtag til yousee boksen, så vil yousee boksen modtage spænding på ben 4,5,7,8, som så kunne forvirre yousee boksen og skifte til 1gbit??? Forsøget her vil som kandersen er inde på kunne testes med et kabel hvor kun ben 1,2,3 og 6 er monteret..
 14. Martin Abildgaard

  Triple Play Splitter og YouSee tv-box

  Testen går nok på at lave et patchkabel hvor kun ben 1,2,3 og 6 er forbundet. På den måde simulerer man det som IHC net basis egentlig gør.
 15. Martin Abildgaard

  v1.06 - Captain stopper

  HW6.1 med en 2.7 noget
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.