Jump to content

Martin Abildgaard

Members
 • Content Count

  500
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Martin Abildgaard last won the day on January 20

Martin Abildgaard had the most liked content!

About Martin Abildgaard

 • Rank
  Tekniknørd :-D

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan selvfølgelig også være din netværksopsætning der ikke passer. Men det har du kontrolleret. Har du noget VPN på din maskine? Kan du tilgå andre komponenter på dit netværk? Smid gerne et screenshot af din IP-adresse på din PC.
 2. Hvad sker der, hvis du forsøger at lave en Ping fra din PC? Fra en kommandopromt: ping 172.31.255.13 ? Får du svar eller timeout? Hvis du får timeout, skal du kontrollere kablet fra din controller til din switch, og lignende forbindelser.
 3. Hej Kasper Du må kun koble controlleren op med en type af netværksforbindelse. Enten kablet eller Trådløs. Controlleren har kun 1 IP-adresse, så hvis du har sat begge forbindelser op, så vil dit netværk se 1 IP-adresse fra 2 forskellige steder/MAC-adresser. Dette er ikke supporteret i et standard hjemmenetværk. At det skulle få controlleren til at gå i hegnet, skal jeg ikke kunne sige, men rent netværksmæssigt er det nogo..
 4. But is only the controller that needs to be replaced. All I/O modules can be reused. But the controller needs to be programmed from scratch.
 5. Kontroller dine brugere og passwords.. på de gamle controlleren, kunne man af og til opleve at de blev korrupte..
 6. Hvis du får hjemmesiden, så er det formentlig fordi du mangler at sætte hak i adgange inden under administrator modulet.. det kan du tilgå via USB.
 7. Boksen er bare en metalboks med plads til 16 stik. Hvis du ikke har flere stik rundt i huset, så må der være forberedt til meget.. ;-) Der står Lexcom 125 på stikkene og hvis kablerne er samme, så er det tilsvarende Cat5E kabler ( som jeg husker det ) Er der nummer på alle stikkene rundt i huset? så burde det være forholdsvis nemt at bruge dem. Du skal blot se dem som en forlængerledning.
 8. IHC Net Basic var en helt speciel box, som du ikke har. Hvis antallet af stik ved tavlen passer med det antal stik rundt om i huset, så er alle stikkene fuldt monteret, dvs. klar til 10GB :-) Måske.. Ellers en simpel netværkstester kan fortælle dig om kablerne er fuldt monteret.
 9. Du kan også starte med at indlæse din IHC kofiguration på denne side: http://eltrio.dk/ihc/ så får du en fuld konfiguration, som du kan kopiere til din configuration.yaml, eller tage dele af den.
 10. Ellers laver du en standard Rasbian og sætter WIFI op og så installerer IHC Captain via: wget -q -O - jemi.dk/ihc/install | sudo bash
 11. Google siger man kan: https://www.raspberrypi.org/documentation/configuration/wireless/access-point-bridged.md
 12. Er der dokumentation på ind- og udgange? Hvis der er det, så kan du programmere det hele op offline og så skal du bare have lagt programmet i den nye controller, når den kommer op. Den gamle controller husker programmeringen, så den kan godt sættes tilbage. Er der ingen dokumentation, så er det lidt mere udfordrende.. ;-)
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok