Jump to content

Martin Abildgaard

Members
 • Posts

  522
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Martin Abildgaard last won the day on October 12

Martin Abildgaard had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Martin Abildgaard's Achievements

 1. Cirka samme historie her.. efter flere genstarter, frustreret vandren rundt, i seng og op igen, så prøvede jeg en sidste genstart, ca. 00.30 og så kom den efter det..
 2. Det er sikkert plastdåser, men de første plastdåser til denne mini tangent er ikke fuld dybde, pga. Nogen rørindføringer. Derfor kan de den nye udgave af Fuga-kontakter ikke være der, men skal have den gamle version.
 3. Den gamle version af Fuga, Ja. Den nye version passer ikke, da den fylder noget mere bagpå. Kig efter "Reservedele".
 4. Det er det der hedder mersalg... Jeg så såmænd ikke engang på prisen...
 5. Du skal have dette: https://www.elvvs.dk/p/lk-ihc-forbindelseskabel-pc-rs232-9-polet-sub-d-13806/?gclid=CjwKCAjws--ZBhAXEiwAv-RNL4316G-YuQhsIFw2uE6BI2CdtDi0z7QH8u9CRRfF0WpETkEH2kHs_BoCGZkQAvD_BwE
 6. Du mister lyset i de minutter du har slukket controlleren. Vedr. Kablet, så kan du ikke bare sætte dit kabel i controlleren. Den laver en generisk serielport. LK var så geniale ikke at bruge standard pinlayout, så derfor skal du have et speciallavet fra LK. Måske har du stadig det gamle kabel. Prøv at sætte det imellem..
 7. Prøv at tage strømmen fra controlleren. Har du det rigtige kabel imellem seriel-adaptor og controller?
 8. Som Mikkel skriver kan du også være ramt af at have fået en CGN adresse.. smid et screenshot af status side fra din router, hvor din WAN adresse står.
 9. Visual 1.32 virker fint på nyere maskiner. Udfordringen er oftest serielporten... Her kan man være heldig at en usb til seriel dongle virker, men det er lidt som at vinde i lotteriet. Jeg var ude ved en af mine gamle installationer i forrige uge, hvor deres gammel pc var blevet stjålet. Heldigvis havde de ikke taget donglen og seriel-kablet. Installere Visual 1.32 på den nye maskine, i med donglen og wupti så havde vi fat i controlleren.. Jeg bor midt i Vendsyssel, så kan godt hjælpe lidt. Er dog ikke aktiv elektriker længere og mangler seriel-kablet...
 10. Martin Abildgaard

  McHoltze

  Her bliver du nød til at ty til installations vejledningen. I den nye controller oprettes lokationer og enheder som knyttes til de enkelte porte. Dvs. At efter oprettelsen skal du ikke tænke på hvilken port det er, men et navn på den fysiske placering, som køkken, lys i loft.
 11. Prøv med user-reset firmware, som du kan finde i download-sektionen.
 12. Der er ikke blevet aktiveret en simulering der på?
 13. Haha. Det er styrdithus.dk. Har kørt beta på den og det fungerer perfekt.
 14. Der kommer en mulighed i IHC Captain med remote adgang uden port åbninger. Den er pt i Beta.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok