Jump to content
IHC-User.dk

Martin Abildgaard

Members
 • Content Count

  457
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Martin Abildgaard last won the day on January 11

Martin Abildgaard had the most liked content!

About Martin Abildgaard

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.xmlvalidation.com Fandt et link der ikke var korrekt. Básurin_rettet.vis
 2. Arbejder i Hjørring til dagligt.. Så mon ikke vi kan finde ud af at kigge på det... Send mig en privat besked, hvis det har interesse..
 3. Du skal fjerne # i de linier med ip, username, password og timeout. Ellers læser den som en kommentar
 4. Det er webserveren der ændres port på. Uanset om du kommer fra ethernet eller usb, er det den samme webserver.
 5. Ligner en Conson/consol lysstyring. Den kan ikke styres fra noget. Kræver en udskiftning af alle blå komponenter..
 6. Hvis dit primære formål er voice integration, så er IHC Captain ikke det du skal satse på, lige pt. IHC Captain er en super simpel addon til din IHC. Giver en nem webside, der virker på alle typer devices og samtidig kan man lave regler i samspil med eks. Philips Hue, Sonos o.l. Hvis det er Voice integration der er dit primære, så skal du kigge mere på Openhab, men så skal du samtidig også finde din indre nørd frem. ;-) Der er flere indlæg her på siden.
 7. En af årsagerne kan være sikkerhed. En netværksvirus vil starte med at skanne de mest ofte private netværk: 10.0.0.0, 192.168.0.0 og 192.168.1.0 En anden ting, vedr. DHCP. Ja, dette problem kunne have været undgået, men da controlleren er designet til at skulle kunne tilgåes fra klienter, så giver det ikke nogen mening at tilbyde DHCP, da en fast IP er meget vigtig for klienterne..
 8. Følger lige med her.. Er begyndt at opleve samme med samme controller og version.. Troede det var fordi jeg tilføjede noget konfig forrige weekend.. Men har ikke haft tid til at kigge på det, og har nu måtte instruere fruen i genstart, da jeg ikke er hjemme, den næste lille uge.. Det jeg oplever er at controlleren ser ud til at genstarte(al lys går ud, kortvarig) herefter virker al wireless ikke. Både output og input. Hvis jeg så tager strømmen fra controlleren i 10 sek, så kommer den til sig selv. Øverste diode på controlleren blinker hurtigt, når den er i fejl..
 9. Start Firmwareloader og kontroller at den har forbindelse til din controller. Fjern strøm fra din kontroller, incl. batteri og vent 10 sekunder inden du sætter strøm til igen. Når Firmwareloader er forbundet igen, så prøv at lægge ny firmware på. Hvorfor? Tjaa... det er elektronik og denne metode har før hjulpet folk der har haft problemer med at lægge firmware på. ;-)
 10. Prøv at tage strømmen fra controlleren mens loaderen er åben.. Husk evt. Batteribackup
 11. Lav en ny tråd i stedet for at hacke en eksisterende.
 12. Det anbefales at mellemlande på 2.7.199, da den opdaterer det trådløse modul, men derefter bare direkte på 2.8.4
 13. Nej, og det formår du så at gøre opmærksom på hver gang chancen byder sig. Lad os nu stoppe denne diskution en gang for alle. Ja, IHC Term var nemt og hurtigt, ja, man kan bare så meget mere med IHC Visual, men tager lidt længere tid. Undskyld, men nu har vi hørt det.
 14. Vil tro at det er fordi din mobil er på samme router ved din udbyder. Men det vil ikke virke hvis du forlader området.. Du har slukket wifi på din mobil??
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.