Hop til indhold
IHC-User.dk

Martin Abildgaard

Members
 • Antal indlæg

  403
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  2

Martin Abildgaard last won the day on July 11

Martin Abildgaard had the most liked content!

Om Martin Abildgaard

 • Rang
  Platinum Boarder

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Martin Abildgaard

  IP-adresse til controller

  Som Kandersen skriver, bør du kunne tilgå din Controller fra din hjemme PC. Prøv evt. at genstarte din controller. Når du kan det, kan du begynde at kigge på adgang fra Internettet. Men allerførst, skal du sikre dig at du har en offentlig adresse på ydersiden af din router. Hvis ikke du har det, skal du have det bestilt ved din udbyder. Det kaldes ofte Statisk IP-adresse eller Offentlig IP. Er ofte en fakturerbar ydelse :-(. Måske kan du se det på din router i status. Når du så har en offentlig adresse på ydersiden, kan du begynde at kigge på mapningen ind til din controller.
 2. Martin Abildgaard

  Gemme tekst med mellemrum og æøå

  denne kan måske hjælpe lidt : https://www.w3schools.com/TAGS/ref_urlencode.asp
 3. Martin Abildgaard

  Gemme tekst med mellemrum og æøå

  I anden context parser jeg mellemrum som %20 i Get stringen. Måske kan det hjælpe. Tror ikke mellemrum er valid..
 4. Martin Abildgaard

  Gigabit på 15 år gammel IHC Net installation?

  De p100 moduler er bare patchpaneler. De har ikke noget aktivt. Så hvis udstyret i begge ender kan køre 1gb, og kablet er ok, så vil du få 1gb forbindelse
 5. Martin Abildgaard

  Gigabit på 15 år gammel IHC Net installation?

  Hvis du har en standard IHC Net installation, så burde det ikke være noget problem at få Gbit på dine kablet. Med mindre der er snydt og kun trukket 1 kabel ud til 2 stik. Så ka du kun få 100mbit.. Det kræver at du lige løsner låget og kigger. Smid gerne et par billeder, så kan vi måske hjælpe med at kigge..
 6. Martin Abildgaard

  IHC-Bridge 2

  Du skal have en licens fra Claus..
 7. Martin Abildgaard

  Zigza temperatur sensorer

  Det han siger er at sensoren altid sender data. Men ihc controlleren melder kun når der er ændringer.. ;-)
 8. Martin Abildgaard

  Søger virkelig hjælp til en FB!

  Var til et seminar sidste år, hvor Bots var det nye sort. Der var en af udviklerne der havde lavet således at han fik en chat-besked, hvergang der blev skyllet ud.. "Der er skyllet ud 4 gange i dag..." haha
 9. Martin Abildgaard

  Sender kun mail en gang.

  Nu har jeg ikke lige noget mail setup, men Pushover, og når jeg laver følgende direkte på de fysiske tryk, får jeg en push, hvor gang jeg trykker på knappen.
 10. Martin Abildgaard

  Opgradering af 0.996 fejler.

  Hvis du kører med Mikkels image, så henter du det nye image.
 11. Martin Abildgaard

  Opgradering af 0.996 fejler.

  Kræver en frisk install. Sorry. Husk at tage en backup af Dine regler.
 12. Martin Abildgaard

  Programering af 2 lampeudtag til samme udgang

  Her skal du huske på grundreglen at en udgang kun styres et sted fra, ellers kommer det ud af sync. Tror du overkomplicerer det ved at forsøge at få alle dine lampeudtag, som sidder på en fysisk udgang til at fremgå i forskellige lokaliteter. Prøv måske at kigge på om en beskrivelse ikke kan være nok. Evt. lave en lokalitet som eks. hedder "Fælles" hvor sådanne udgange/indgange fremgår.
 13. Martin Abildgaard

  Ikke nok ledere. Forslag ønskes

  hvad med denne.. I en ip55 dåse?? https://www.billigvvs.dk/El-artikler-IHC-IHC-Wireless-Lysdaempere-relaeer--LK-IHC-Wireless-Relae-for-indbygning-Output-1-relae-410399.html?gclid=CjwKCAjwxZnYBRAVEiwANMTRX2Nc5sQKlz8LKjtSQPwnKfRIzhU8NNzxcrZZHA2JuPr1egy1gSzQFhoCnCgQAvD_BwE
 14. Martin Abildgaard

  IHC visual og remote

  Hej Thomas Hvis du kigger lidt rundt på forummet, vil du finde masser af forslag til workarounds, 3rd parts integrationer mm.
 15. Martin Abildgaard

  Service view: Missing holiday file

  Umiddelbart ville jeg nok ikke bruge min egen kalender til at styre huset, da den er til tider noget ustruktureret, men ville nok lave en dedikeret kalender. Her kunne man så indsætte ferieperioder, helligdage. Hvis jeg så havde en familiearrangement, kunne man invitere huset, som så ville kunne sættes i en speciel status. Det kræver dog som minimum en eller anden form for keywords, eks. Helligdag, som så ville trigger en speciel handling.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.