Jump to content
IHC-User.dk

Martin Abildgaard

Members
 • Content Count

  470
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Martin Abildgaard last won the day on December 1

Martin Abildgaard had the most liked content!

About Martin Abildgaard

 • Rank
  Tekniknørd :-D

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Anbefalingen fra LK er at man kun har 1 funktionsblok til at styre en fysisk udgang. For at undgå at 2 funktionsblokke kan stå med forskellig status mod udgangen.
 2. Hvad der lige virkede, er lidt svært at pege på. Havde kørt user_reset et par gange, med power cycle imellem uden noget virkede.. Sidste skud var opgradering, hvorefter det hele virkede og admin/admin virkede.
 3. Så fik vi nkhv sat igang, via en teamviewer. Første fejlsøgning var at kontrollere at der var en USB IHC driver. Denne var ikke tilstede og efter installation af driver fra LK, fik vi hul med Firmwareloader. For at kontrollere at driver er tilstede, kan man når IHC er tilkoblet, i en kommandoprompt skrive: ipconfig /all Og så skal man kunne finde dette: Hvis man har dette, så er driver installeret og man skulle nu kunne i samme kommandoprompt skrive: ping usb og få svar. Efter et par forsøg på at resette users, uden held, opgraderede vi controlleren til 2.7.220, hvorefter både lys og logins virkede.
 4. Du er velkommen til at hærge her.. Ellers må jeg jo smide en dims ind til dig..
 5. Ja, fejler når jeg skifter til redigering. Men kan godt se at den ikke vil gå grøn i admin.. Har en chromecast audio, en ny model chromecast og en home mini. Alle 3 er tilgængelige når jeg eks. Åbner Spotify
 6. Er der noget setup for at den kan finde chromecast? Den kan ikke finde nogen enheder ved mig..
 7. Det er indbygget i blokken.
 8. Se http://jemi.dk/ihc/ der er en ret udførlig vejledning.. 16gb er rigeligt stort og IHC Captain er zerotouch. Bare strøm og netværk, så er du kørende.
 9. Nogen modems kan du indsætte alternativ Mac-adresse. Så opdager udbyderen ikke at du skifter.. Du kan også vælge at skifte hele din inderside til 192.168.1.x, så skal du ikke have skiftet ip på din IHC..
 10. Har du set den fil jeg linker til tidligere i dag??
 11. Det er DHCP der tildeler adresser.. :-) men den kan vi diskutere en anden gang.. ;-) Så vil jeg give controlleren 192.168.86.3. Prøv at hente Javastarter fra LK. Så undgår du alle de Java problemer..
 12. Din controller kommer default med 192.168.1.3, men den kan ændres via IHC administrator via USB. Hvad område uddeler din nye router IP i? Typisk har man adresserne fra 2 til 254 ledige på den sidst plads. De 3 første tal er faste hvis din subnet maske er 255.255.255.0. Hvis din router uddeler fra 100 til 200 bør du give din IHC en adresse uden for dette område. Ellers kan din router i særlige tilfælde komme til at tildele samme adresse 2 gange.
 13. https://www.xmlvalidation.com Fandt et link der ikke var korrekt. Básurin_rettet.vis
 14. Arbejder i Hjørring til dagligt.. Så mon ikke vi kan finde ud af at kigge på det... Send mig en privat besked, hvis det har interesse..
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.