Jump to content

Martin Abildgaard

Members
 • Posts

  512
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Martin Abildgaard last won the day on May 10

Martin Abildgaard had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prøv med user-reset firmware, som du kan finde i download-sektionen.
 2. Der er ikke blevet aktiveret en simulering der på?
 3. Haha. Det er styrdithus.dk. Har kørt beta på den og det fungerer perfekt.
 4. Der kommer en mulighed i IHC Captain med remote adgang uden port åbninger. Den er pt i Beta.
 5. Martin Abildgaard

  Vedr. Hombli

  Velkommen til IHC-user. Der er mange kombinationer der er dårlige, men hvis du kigger lidt rundt, så vil du kunne læse at det er lysdæmpere og Philips Hue der er en dårlig kombi. Og det gælder for så vidt alle andre intelligente systemer, at de har behov for fuld spænding til at fungere som forventet.. Med eks. IHC Captain HTTPS://jemi.dk/ihc på en raspberry PI vil du kunne lave et link imellem IHC og Philips Hue, Sonos og lignende. LK IHC har mange muligheder, så det er ofte et spørgsmål om at finde de rigtige løsninger.. Spørg endelig hvis du har yderligere spørgsmål, men start med at læse vejledningen til IHC og du vil se at det ikke kræver en PHD i programmering for at komme igang..
 6. Hvis det er bare fordi at du vil ind og rette nogen indstillinger eller se status, skulle du også kunne bruge en almindelig terminal program, så som Putty, SecureCRT eller lignende. Her kan du dog ikke lave backup.
 7. Så den mister ikke forbindelsen, det er kun i UDM oversigt at den forsvinder. Det betyder jo ikke nødvendigvis at den ikke virker. Normaltvis er listen i routeren genereret ud fra ARP-tabellen, men hvorfor den forsvinder ud af ARP-tabellen er uvist. Når den er væk fra Routerens oversigt, virker dit B&O udstyr så ikke ?
 8. IHC controlleren kører Auto, så derfor skal du også sætte switchen til Auto. Havde du prøvet med en gammel switch? Hvad sker der hvis du sætter en ping igang med controlleren. Kan du så holde forbindelsen eller dør den uanset?
 9. Hvis du udskifter din controller til en ny model, vil du kunne koble eksempelvis HomeAssistant på og så via den vej trigge eksempelvis noget Wifi relæ, Zigbee eller lignende. Plus de andre fordele/muligheder det giver. Selve fortrådningen af ind og udgangsmoduler er der ikke ændret på, så det kræver særskilte kabler imellem controller og moduler. Som Astronaut nævner kan du med ny controller også prøve trådløs output i garage. Har kodet nogen stykker af de gamle DOS-controllere, men det er godt nok lang tid siden ;-)
 10. Alt arbejde i den faste installation, på nær udskiftning af kontakter og stikkontakter, en til en, skal udføres af autoriseret el-installatør. Så hvad du som menig-mand sætter i din stikkontakt eller lampeudtag er op til dig, men hvis du går ind bagved, så skal der autoriseret til ;-)
 11. Kan selvfølgelig også være din netværksopsætning der ikke passer. Men det har du kontrolleret. Har du noget VPN på din maskine? Kan du tilgå andre komponenter på dit netværk? Smid gerne et screenshot af din IP-adresse på din PC.
 12. Hvad sker der, hvis du forsøger at lave en Ping fra din PC? Fra en kommandopromt: ping 172.31.255.13 ? Får du svar eller timeout? Hvis du får timeout, skal du kontrollere kablet fra din controller til din switch, og lignende forbindelser.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok