Jump to content
IHC-User.dk

faldo

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej Jeg må lige kigge lidt på der i weekenden. Er meget i tvivl om hvilke dimmer jeg, da det er et hus fra 2007 vi har overtaget. Men tak for input :)
 2. Tak for svar. Hej Jeg har prøvet at sætte det ind sådan her, men jeg kan stadigvæk ikke slukke for lyset? name: Bad stort - id: 41818 dimmable: true Har også et problem, hvor jeg ikke kan slukke undedørs lyd med det samme. Der skal jeg trykke to gange, for at få det til at slukke igen også passer det ikke med at symbolet i app'en der siger det er tændt, men det er nu slukket.
 3. tak for svar. Hvor sætter jeg det ind, hvis vi tager eksempelet som er i linket. Skal det som en linje der dækker alle light, eller hvor skal jeg sætte det? dimmable: true ihc: - url: 'http://192.168.1.3' username: YOUR_USERNAME2 password: YOUR_PASSWORD2 info: true light: - id: 12345 name: tablelight Håber mit spørgsmål giver mening ☺️
 4. Hej Jeg har fået det meste at mine IHC lys til at virke inde i Apples Home app. Jeg kan slukke og tænde det meste. Men jeg har en udfordring med de spots der kan dæmpes. Jeg kan godt få dem tændt, men så står nogle af dem og kører op og ned i lysstyrke og jeg kan ikke slukke dem igen. Er der nogen herinde der har et godt tip til, hvordan en dimmer skal sættes op i Home Assistant? jeg har bare listet dem sådan her og der er flere end dem her, det er bare for at vise, hvordan jeg har gjort.(samt bruger og kode) light: - id: 43355 name: Carport - id: 24155 name: Skur - id: 320785 name: Gang
 5. Hej Rene tak for svar. Vil du kunne give et bud på en ca pris ud fra beskrivelsen? Eller skal du ud og se det først ? Bare så man vidste, hvor man ca var henne prismæssigt.
 6. Glem det. Det virker nu!! Som du sagde allan. Mange tak for hjælpen. Fedt du gider tage dig tid til at hjælpe.
 7. Mange tak. Slettet mit indlæg. Da det virkede perfekt efter Allans opskrift. Så fedt du gad hjælpe.
 8. Hej Jeg har skiftet router, så jeg er gået fra en Apple Time Capule til en Unifi dream Machine og nu kan jeg ikke logge ind via IHC appen på iPhone. Jeg har prøvet at sætte den gamle router til igen og der virker det igen fint. Men jeg kan ikke komme på, når jeg sætter det til den nye router. Det er den samme IP adresse, som IHC controlleren har. Hvad er det jeg gør forkert. Mener ikke jeg var inde og åbne nogle porte i den gamle router. Den kommer med fejlen "connection error code 1004" Er der nogen der kan hjælpe mig.
 9. Ok. hvilken vil du skifte den ud med?
 10. Ja det har det. Så det er mærkeligt. Og nu virker vores spots igen. Så nu er det kun undendørs belysning der ikke virker. Ved ikke om det er en ny sensor der vil kunne gøre det.
 11. Ok. Min gør det det selvom der er glas på. Kan ikke rigtigt finde ud af om en anden type vil hjælpe eller der er noget galt i programmeringen.
 12. Hej Virker der med den pir? Har den samme men den tænder hele tiden.
 13. Hej Jeg har lidt udfordringer med at jeg ikke kan få mit udendørs lys til at virke som det skal. Jeg har skrevet herinde før, hvor det anbefales at jeg køber en ny pir(24v) men jeg aner ikke hvilke ledninger der skal sidde i hvor. Jeg har prøvet YouTube:-). Der er trukket mere end 2 ledninger ud til pir'en. Så kan I anbefale en som jeg kan få til at komme forbi og hjælpe mig med det. Det er i Frederikssund.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.