Jump to content
IHC-User.dk

faldo

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ok. hvilken vil du skifte den ud med?
 2. Ja det har det. Så det er mærkeligt. Og nu virker vores spots igen. Så nu er det kun undendørs belysning der ikke virker. Ved ikke om det er en ny sensor der vil kunne gøre det.
 3. Ok. Min gør det det selvom der er glas på. Kan ikke rigtigt finde ud af om en anden type vil hjælpe eller der er noget galt i programmeringen.
 4. Hej Virker der med den pir? Har den samme men den tænder hele tiden.
 5. Hej Jeg har lidt udfordringer med at jeg ikke kan få mit udendørs lys til at virke som det skal. Jeg har skrevet herinde før, hvor det anbefales at jeg køber en ny pir(24v) men jeg aner ikke hvilke ledninger der skal sidde i hvor. Jeg har prøvet YouTube:-). Der er trukket mere end 2 ledninger ud til pir'en. Så kan I anbefale en som jeg kan få til at komme forbi og hjælpe mig med det. Det er i Frederikssund.
 6. Ok. Jeg må ha fat i en elektriker Håbede jeg selv kunne klare det.
 7. Hej Er der en der kan hjælpe mig med at rette i mit projekt vedr. 2 kontakter der sidder udendørs. Jeg vil gerne have at der altid er strøm på dem. Så de ikke hænger sammen med nogle kontakter. Det er nemlig irritende, at lyset skal være tændt, for at der er størm i kontakten. De ligger under "undendørs" nr 75 i okt 2018.vis
 8. hej Når jeg prøver at komme ind via Visual, så vil den ikke finde controlleren via USB. Det er en 6.1 jeg har, hvor jeg har fået firmware 2.8.4 på. Har før kunnet komme på, men nu vil den ikke. Derfor troede jeg at SceneView kunne hjælpe, da jeg sagtens kunne komme ind den vej.Den kan også godt finde controlleren, når jeg åbner programmet til firmware opdatering. Har prøvet at genstarte controlleren..Har været inde og kigge lidt herinde, men de løsninger der bliver nævnt hjælper ikke. Findes der flere tips?
 9. Hej godt være det her et meget dumt spørgsmål... Men nu har jeg hentet mit projekt ud fra min controller og åbnet det i IHC scene design... Men hvordan kan jeg redigere noget der? Vil gerne ændre navn på nogle værelser osv... Men synes ikke man kan få lov til noget derinde....
 10. det virker Tak for svar og tålmodighed :):)
 11. men alle mine andre klienter på netværket starter med 192.168.x.x. Så synes jeg det er en mærkelig IP adresse controlleren har? Den er sat til samme router som de andre klienter er på, om det er lan eller trådløst. Når jeg sætter LK app'en op, så sætter jeg ip adressen som står på billedet. Giver det mening?
 12. Men det er ikke nødvendigt, hvis jeg bare skal kunne styre det, når jeg er hjemme of på netværket vel ? For jeg kan ikke få den til at forbinde. Synes også det er en sjov ip adresse den har ? Se billede.
 13. Hej Jeg har fået opdateret min controller6.1 til version 2.8.4. Men hvordan får jeg sat port forwarding til ? Synes ikke der er noget der hedder det, når jeg kommer ind i administrator
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.