Jump to content
IHC-User.dk

faldo

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Glem det. Det virker nu!! Som du sagde allan. Mange tak for hjælpen. Fedt du gider tage dig tid til at hjælpe.
 2. Mange tak. Slettet mit indlæg. Da det virkede perfekt efter Allans opskrift. Så fedt du gad hjælpe.
 3. Hej Jeg har skiftet router, så jeg er gået fra en Apple Time Capule til en Unifi dream Machine og nu kan jeg ikke logge ind via IHC appen på iPhone. Jeg har prøvet at sætte den gamle router til igen og der virker det igen fint. Men jeg kan ikke komme på, når jeg sætter det til den nye router. Det er den samme IP adresse, som IHC controlleren har. Hvad er det jeg gør forkert. Mener ikke jeg var inde og åbne nogle porte i den gamle router. Den kommer med fejlen "connection error code 1004" Er der nogen der kan hjælpe mig.
 4. Ok. hvilken vil du skifte den ud med?
 5. Ja det har det. Så det er mærkeligt. Og nu virker vores spots igen. Så nu er det kun undendørs belysning der ikke virker. Ved ikke om det er en ny sensor der vil kunne gøre det.
 6. Ok. Min gør det det selvom der er glas på. Kan ikke rigtigt finde ud af om en anden type vil hjælpe eller der er noget galt i programmeringen.
 7. Hej Virker der med den pir? Har den samme men den tænder hele tiden.
 8. Hej Jeg har lidt udfordringer med at jeg ikke kan få mit udendørs lys til at virke som det skal. Jeg har skrevet herinde før, hvor det anbefales at jeg køber en ny pir(24v) men jeg aner ikke hvilke ledninger der skal sidde i hvor. Jeg har prøvet YouTube:-). Der er trukket mere end 2 ledninger ud til pir'en. Så kan I anbefale en som jeg kan få til at komme forbi og hjælpe mig med det. Det er i Frederikssund.
 9. Ok. Jeg må ha fat i en elektriker Håbede jeg selv kunne klare det.
 10. Hej Er der en der kan hjælpe mig med at rette i mit projekt vedr. 2 kontakter der sidder udendørs. Jeg vil gerne have at der altid er strøm på dem. Så de ikke hænger sammen med nogle kontakter. Det er nemlig irritende, at lyset skal være tændt, for at der er størm i kontakten. De ligger under "undendørs" nr 75 i okt 2018.vis
 11. hej Når jeg prøver at komme ind via Visual, så vil den ikke finde controlleren via USB. Det er en 6.1 jeg har, hvor jeg har fået firmware 2.8.4 på. Har før kunnet komme på, men nu vil den ikke. Derfor troede jeg at SceneView kunne hjælpe, da jeg sagtens kunne komme ind den vej.Den kan også godt finde controlleren, når jeg åbner programmet til firmware opdatering. Har prøvet at genstarte controlleren..Har været inde og kigge lidt herinde, men de løsninger der bliver nævnt hjælper ikke. Findes der flere tips?
 12. Hej godt være det her et meget dumt spørgsmål... Men nu har jeg hentet mit projekt ud fra min controller og åbnet det i IHC scene design... Men hvordan kan jeg redigere noget der? Vil gerne ændre navn på nogle værelser osv... Men synes ikke man kan få lov til noget derinde....
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.