Hop til indhold

faldo

Members
  • Antal indlæg

    53
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

  1. Det vil være fantastisk, hvis du ville slå et smut forbi :-). Og som sagt, så betaler jeg gerne. :-). Vil du ha mit nr? Så kan vi evt aftale nærmere, hvis det passer en dag du er her.
  2. hej Lars. Skrev til dem at jeg selv havde dimmerne. Så det var en pris uden det jeg har fået. Så tænker også det er 1-2 timer, samt lidt kørsel. Det burde ikke være 10.000-15000 kr. Men det kan være det er mig der er naiv i forhold til pris. Men det er en høj time pris.
  3. Hej Tænker selv jeg kan lave programmeringen. Har skrevet til 5 i området. En er kommet tilbage med en pris på 10000-15000kr. Som jeg synes lyder voldsomt. Så er en kommet tilbage med at der ikke er tid pt. Resten har ikke svaret.
  4. Ja og det er ikke nemt at finde :-) Håber det lykkes herinde :-)
  5. Hej Henning Den sidder der allerede :-) (visual 3 controlleren). Så det er "bare" dæmperne.
  6. Hej Er der nogen herinde inde der vil være interesseret i at skifte 6 dimmer ud med 3 nye led dimmer mod betaling selvfølgelig:-). Eller kender nogen som ville være det. Har skrevet til flere i området, men uden held . Bor i Frederikssund.
  7. faldo

    Fejl oprettet.

    J
  8. Takker :-) Jeg må sende min far lidt ledningsdiagrammer.
  9. Ha ha ha. Ja synes også det var en lidt voldsom pris. Men far er pensioneret el installatør, men det er ihc tør han ikke rigtigt pille ved. Tænkte faktisk også der mere eller mindre var en til en med kabler?
  10. Hej Jeg har skiftet alle mine spots til led og det gør at mine gamle dæmpere ikke fungerer optimalt. Så har købt en ny controller og 3 nye led dimmer. Kender nogen herinde i forumet en elektriker der vil skifte dem for mig. Der skal ikke laves noget om i programmeringen. (kører HA). Så det er det manuelle arbejde med at skifte de 6 dæmpere ud med 3 led dæmpere og skifte controlleren. Har skrevet til de lokale i området omkring Frederikssund og fået et svar pt. Det lød på mellem 10.000-15.000 kr, da han synes min installation så rodet ud og det vil tage tid at finde ud af programmeringen. Det synes jeg lyder meget dyrt?
  11. Tak for det. Må ha' fat i en elektriker.
  12. Hej Jeg har vedhæftet installation, hvor mine spots i køkkenet ikke virker mere. De har virket, da vi købte huset. Men så begyndte de at slukke af sig. Så ville de kun lige tænde men slukker med det samme igen og nu tænder de slet ikke. Man kan høre det klikker, når man tænder. Men der sker ikke noget. Kan man tjekke om det de output 230v der er gået eller kan det være noget andet. Resten af installationen virker fint.
  13. faldo

    12 V Halogen til 220 v

    Tak igen Lars Så fantastisk at du gider tage dig tid til at svare. Jeg har googlet mit lidt frem til at det burde være meget simpelt at skifte fra visuel 2 til 3. Det er en ren 1-1 med den fysiske udskiftning. Ledningerne skal sidde samme steder. Er det korrekt googlet
  14. faldo

    12 V Halogen til 220 v

    Hej Lars Tak for svar Jeg må ud og se om jeg kan finde en Visuel 3 controller før jeg køber de nye LED dimmer. Må se, hvor længe jeg kan leve med at det ikke fungerer optimalt i dag efter jeg er skiftet til LED 220 v. Mener at alle mine "tryk" er med kabel ud til tavlen. Har kun en enkel wireless kontakt liggende, men den bruger vi ikke meget.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok