Hop til indhold

Martin Abildgaard

Members
  • Antal indlæg

    535
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    16

Alt der er opslået af Martin Abildgaard

  1. Hej Claus Er det Hørby, nord eller syd for fjorden? ;-) Jeg arbejder ikke som elektriker mere, men har hjulpet af og til, rundt omkring. Men nord for fjorden.. ;-) Martin
  2. Ren slutte funktion.
  3. Syntes det kunne være meget interessant, især hvis den kom så den kunne monteres på blank væg uden dåse.. men med ekstern strømforsyning. Både OPUS og FUGA svagstrøms tryk kan monteres uden dåse. For og imod dåse været vendt før, så skal vi ikke lade den ligge..
  4. 1. Hvis du skal have Philips Hue pærer på de steder, hvor der er dæmper, skal du skifte dæmper til et output modul, som Lars skriver. Selv om den bliver sat til 100%, så vil elektronikken i Hue pæren stadig have udfordringer. da 100% ikke er 100% IRL..
  5. DIn controller har ikke viewer. Derfor kun begrænset adgang.
  6. Er jo altid lidt af en udfordring for os nørder når man går all in på magnetkontakter, varmestyring und das ganzen.. Jeg har kæmpet for at holde mig på 1 controller og har gået på kompromis med eks. Parallelkobling af tryk i enkelte rum.. Men tænker Lars1 har taget skridtet til 2 controllere..
  7. En løsning baseret på Z-Wave. med programmerbare tryk, DIN-skinne moduler mm. https://logic-group.com/
  8. For lige at vende tilbage til trådstarters spørgsmål, så har jeg været i dialog med LogicGroup omkring en komplet installation til et sommerhus. Umiddelbart lovende portefølje.
  9. Første regel er at kigge i gamle indlæg. Du er ikke den første med dine spørgsmål.. Men korte svar er, forfra med programmering og næste ja til fysisk. Terminalerne sidder en lille smule anderledes.
  10. Hvis man kigger under Gang -> Lampeudtag, så ser det ud til at der er 2 forbindelser fra funktionsblok til lampeudtag. En fra Gang og en fra Bryggers. Det er formentlig ikke korrekt, hvis jeg skal forstå din fejlmelding. Smid evt. din .vis fil op for nærmere analyse.
  11. Min ser således ud: Bemærk jeg har lavet en separat config-fil, da jeg kører ikke kører med Auto_setup. Husk dine tags skal have korrekt spacing.
  12. Hej Mikkel. Der kan være flere ting galt. Men prøv følgende: Afinstaller LK IHC softwaren. Installer LK IHC software som Administrator (Vigtigt) og vælg installatør. Dette skulle gerne installere den korrekte USB-driver og lave en entry i din Hosts fil. Husk også at installere den korrekte software i forhold til den firmware version du mener der er på din controller. Isæt USB-kabel. Start Firmwareloader Genstart din controller. Hvis du nu får adgang via Firmwareloader, så er din USB på plads. Du kan nu eks. starte Jemi's IHCStarter for at få adgang til Admin og kontrollere IP. Hvis ikke, så begynder det at blive svært.. Andre muligheder der kan være galt: Ny router/firewall eller opdatering. Er dit IP-adresse område som det plejer at være, eller er der skiftet Subnet? Hvad adresse skulle din IHC have? og hvad har din PC?
  13. Cirka samme historie her.. efter flere genstarter, frustreret vandren rundt, i seng og op igen, så prøvede jeg en sidste genstart, ca. 00.30 og så kom den efter det..
  14. Det er sikkert plastdåser, men de første plastdåser til denne mini tangent er ikke fuld dybde, pga. Nogen rørindføringer. Derfor kan de den nye udgave af Fuga-kontakter ikke være der, men skal have den gamle version.
  15. Den gamle version af Fuga, Ja. Den nye version passer ikke, da den fylder noget mere bagpå. Kig efter "Reservedele".
  16. Det er det der hedder mersalg... Jeg så såmænd ikke engang på prisen...
  17. Du skal have dette: https://www.elvvs.dk/p/lk-ihc-forbindelseskabel-pc-rs232-9-polet-sub-d-13806/?gclid=CjwKCAjws--ZBhAXEiwAv-RNL4316G-YuQhsIFw2uE6BI2CdtDi0z7QH8u9CRRfF0WpETkEH2kHs_BoCGZkQAvD_BwE
  18. Du mister lyset i de minutter du har slukket controlleren. Vedr. Kablet, så kan du ikke bare sætte dit kabel i controlleren. Den laver en generisk serielport. LK var så geniale ikke at bruge standard pinlayout, så derfor skal du have et speciallavet fra LK. Måske har du stadig det gamle kabel. Prøv at sætte det imellem..
  19. Prøv at tage strømmen fra controlleren. Har du det rigtige kabel imellem seriel-adaptor og controller?
  20. Som Mikkel skriver kan du også være ramt af at have fået en CGN adresse.. smid et screenshot af status side fra din router, hvor din WAN adresse står.
  21. Visual 1.32 virker fint på nyere maskiner. Udfordringen er oftest serielporten... Her kan man være heldig at en usb til seriel dongle virker, men det er lidt som at vinde i lotteriet. Jeg var ude ved en af mine gamle installationer i forrige uge, hvor deres gammel pc var blevet stjålet. Heldigvis havde de ikke taget donglen og seriel-kablet. Installere Visual 1.32 på den nye maskine, i med donglen og wupti så havde vi fat i controlleren.. Jeg bor midt i Vendsyssel, så kan godt hjælpe lidt. Er dog ikke aktiv elektriker længere og mangler seriel-kablet...
  22. Martin Abildgaard

    McHoltze

    Her bliver du nød til at ty til installations vejledningen. I den nye controller oprettes lokationer og enheder som knyttes til de enkelte porte. Dvs. At efter oprettelsen skal du ikke tænke på hvilken port det er, men et navn på den fysiske placering, som køkken, lys i loft.
  23. Prøv med user-reset firmware, som du kan finde i download-sektionen.
  24. Der er ikke blevet aktiveret en simulering der på?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok