Hop til indhold
IHC-User.dk

Gert Kjerslev

Administrators
 • Antal indlæg

  233
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  1

Gert Kjerslev last won the day on August 17 2018

Gert Kjerslev had the most liked content!

Om Gert Kjerslev

 • Rang
  Administrator

Contact Methods

 • Website URL
  www.ihc-user.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Aalborg
 • Interests
  Home Automation og stort set alt der har en IP adresse :-)

Seneste besøgende på profilen

856 profil visninger
 1. Ja, det er ikke bare lige med HA. :-) Jeg kan se at det er i configuration.yaml der kommer fejl. automatiseringen skal være i automation.yaml filen. og igen, koden er skrevet "fra hoften" så du skal investere lidt tid i at sætte dig ind i fil strukturen og formateringen.
 2. Homekit er Apples "smart home" med mulighed for at kunne stemmestyre med siri :-) https://www.home-assistant.io/components/homekit/ Men som jeg skrev så kan det være at du/I skal prøve at sætte autostart på IHC: delen i configuration.yaml filen til "false" = at det ikke starter automatisk og så laver en automatisering der starter den efter et par minutter. Det kunne se sådan ud (ikke testet) alias: 'Start IHC' trigger: - event: start platform: homeassistant condition: [] action: - delay: minutes: 3 - service: ihc.start Husk at det er .yaml så formatering med tab er vigtig, så der er sikkert noget der skal rettes til. :-)
 3. Jeg have lidt problemer i starten med den kom efter et par genstart. Til gengæld skulle jeg sætte auto start til = false på HomeKit delen ellers virkede mine z-wave ting ikke. Jeg startede homekit delen efter et par minutter via en automation. Måske er det der skal til her også?
 4. Med lidt input fra OpenHab forumet og forumet her har jeg fået mit HomeKit til at virke med dimmer :-) Da jeg ikke benytter den "normale" måde med at oprette mine lys osv. i en .items fil, men kun laver link og tagger via cmd line er min løsning kommet til at se sådan ud: items fil : (skal jeg så bruge for at lave en dummy item til Homekit) Dimmer LysoverspisebordHomeKit "Lys Over spisebord" <light> [ "Lighting" ] //Dummy for at få Homekit til at virke rules fil : // Lys over spisebord rule "LysoverspisebordHomeKit" when Item LysoverspisebordHomeKit received command then if (receivedCommand != ON && receivedCommand != OFF) { IHCELKOController_StueAlrumOverSpisebordLampeudtagDimmerLysNiveau.sendCommand(receivedCommand) } else if (receivedCommand == OFF) { IHCELKOController_StueAlrumOverSpisebordLampeudtagDimmerLysNiveau.sendCommand(0) } end rule "IHCELKOController_StueAlrumOverSpisebordLampeudtagDimmerLysNiveau" when Item IHCELKOController_StueAlrumOverSpisebordLampeudtagDimmerLysNiveau received update then val level = IHCELKOController_StueAlrumOverSpisebordLampeudtagDimmerLysNiveau.state as Number LysoverspisebordHomeKit.postUpdate(level) end
 5. jep.. det er PaperUI jeg mener :-) Er rettet...
 6. Hej med jer, Jeg har lidt problemer med mine wireless dimmer og Homekit app'en. Problemet er der når jeg vil regulere på lyset fx fra 10% til 40% så laver lyset et lille blink (læs slukker og tænder på de 40%) dette kan og også se i loggen. Når jeg bruger PaperUI interfacet er der inden problemer. Er det noget i andre OpenHAB bruger har oplevet og evnt. et fiks til? Homekit app: [INFO ] [smarthome.event.ItemStateChangedEvent] - IHCELKOController_StueAlrumOverSpisebordLampeudtagDimmerLysNiveau changed from 100 to 82 [INFO ] [smarthome.event.ItemStateChangedEvent] - IHCELKOController_StueAlrumOverSpisebordLampeudtagDimmerLysNiveau changed from 82 to 1 [INFO ] [smarthome.event.ItemStateChangedEvent] - IHCELKOController_StueAlrumOverSpisebordLampeudtagDimmerLysNiveau changed from 1 to 82 PaperUI: [INFO ] [arthome.event.ItemStatePredictedEvent] - IHCELKOController_StueAlrumOverSpisebordLampeudtagDimmerLysNiveau predicted to become 47 [INFO ] [smarthome.event.ItemStateChangedEvent] - IHCELKOController_StueAlrumOverSpisebordLampeudtagDimmerLysNiveau changed from 0 to 47 [INFO ] [smarthome.event.ItemCommandEvent ] - Item 'IHCELKOController_StueAlrumOverSpisebordLampeudtagDimmerLysNiveau' received command 85 [INFO ] [arthome.event.ItemStatePredictedEvent] - IHCELKOController_StueAlrumOverSpisebordLampeudtagDimmerLysNiveau predicted to become 85 [INFO ] [smarthome.event.ItemStateChangedEvent] - IHCELKOController_StueAlrumOverSpisebordLampeudtagDimmerLysNiveau changed from 47 to 85
 7. @Kandersen than seem to do the trick. Thanks!
 8. I'm getting this error 5 min. after installing... : Status: OFFLINE - COMMUNICATION_ERROR javax.net.ssl.SSLProtocolException: Read timed out ... it now switchs from online to this all the time. I used the 2.4.0 Snapshot and have also tryed org.openhab.binding.ihc_2.4.0.201812182121 with same results. Any ideas why this is?? I also run home-assistent.io without problems so it seems a be strange...
 9. Det ser ud til at det er et problem med sonos/IFTTT. Claus og jeg har testet på det og der vil komme en uddate der fikser problemet.
 10. Hej Kasper, Fandt du en løsning. Mit homekit er også på mystisk vis hold om med at virke.. Samme fejl som dig. /Gert
 11. Denne tråd bliver lås fra dags dato da vi nu er på 28 sider! :-) Husk at opret nye tråde og ikke bare skrive videre på eksistere med nye spørgsmål.
 12. Hej Niels-Erik, Det er lidt svært at svare på et så generelt spørgsmål som "start up tips". Du skal nok have et lidt mere konkret spørgsmål. Mht. Sensore er findes der (mig bekendt) ikke trådløse sensore fra LK. Hør din elektriker om selve installationen da det jo kun er fagfolk der må installere. Herefter er der masser af hjælp her inde. Held og lykke med dit projekt.
 13. Hej Gert, Hvis du går ind i emnet køb og salg er der mange der ikke følger reglerne. Fx skriver mange ikke K eller S først. Er ikke nogle af jer administratorer der gennemgår disse og ekskluderer medlemmerne - eller er det det rene vilde vesten?

  1. Gert Kjerslev

   Gert Kjerslev

   hmmmm... det er som udgangspunkt ikke det "vilde vesten" men det er heller ikke en børnehave og da IHC-user.dk køre nonprofit er der ikke "personale" der monitorere alle fora. Jeg går ud fra at folk er voksen nok til at kunne følge simple regler og hvis ikke, skal jeg nok pointere det når jeg eller en moderator har tid til det.

   /Gert

    

  2. Peter Holm Larsen

   Peter Holm Larsen

   Har du haft tid til at skrive til Lars L

×
×
 • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.