Hop til indhold
IHC-User.dk

Gert Kjerslev

Administrators
 • Antal indlæg

  226
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  1

Gert Kjerslev last won the day on August 17 2018

Gert Kjerslev had the most liked content!

Om Gert Kjerslev

 • Rang
  Administrator

Contact Methods

 • Website URL
  www.ihc-user.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Aalborg
 • Interests
  Home Automation og stort set alt der har en IP adresse :-)

Seneste besøgende på profilen

810 profil visninger
 1. Gert Kjerslev

  Wireless dimmer og Homekit

  jep.. det er PaperUI jeg mener :-) Er rettet...
 2. Gert Kjerslev

  Firmware 03.03.09 til Visual 3

  Done!
 3. Gert Kjerslev

  Wireless dimmer og Homekit

  Hej med jer, Jeg har lidt problemer med mine wireless dimmer og Homekit app'en. Problemet er der når jeg vil regulere på lyset fx fra 10% til 40% så laver lyset et lille blink (læs slukker og tænder på de 40%) dette kan og også se i loggen. Når jeg bruger PaperUI interfacet er der inden problemer. Er det noget i andre OpenHAB bruger har oplevet og evnt. et fiks til? Homekit app: [INFO ] [smarthome.event.ItemStateChangedEvent] - IHCELKOController_StueAlrumOverSpisebordLampeudtagDimmerLysNiveau changed from 100 to 82 [INFO ] [smarthome.event.ItemStateChangedEvent] - IHCELKOController_StueAlrumOverSpisebordLampeudtagDimmerLysNiveau changed from 82 to 1 [INFO ] [smarthome.event.ItemStateChangedEvent] - IHCELKOController_StueAlrumOverSpisebordLampeudtagDimmerLysNiveau changed from 1 to 82 PaperUI: [INFO ] [arthome.event.ItemStatePredictedEvent] - IHCELKOController_StueAlrumOverSpisebordLampeudtagDimmerLysNiveau predicted to become 47 [INFO ] [smarthome.event.ItemStateChangedEvent] - IHCELKOController_StueAlrumOverSpisebordLampeudtagDimmerLysNiveau changed from 0 to 47 [INFO ] [smarthome.event.ItemCommandEvent ] - Item 'IHCELKOController_StueAlrumOverSpisebordLampeudtagDimmerLysNiveau' received command 85 [INFO ] [arthome.event.ItemStatePredictedEvent] - IHCELKOController_StueAlrumOverSpisebordLampeudtagDimmerLysNiveau predicted to become 85 [INFO ] [smarthome.event.ItemStateChangedEvent] - IHCELKOController_StueAlrumOverSpisebordLampeudtagDimmerLysNiveau changed from 47 to 85
 4. Gert Kjerslev

  openHAB2 IHC binding

  @Kandersen than seem to do the trick. Thanks!
 5. Gert Kjerslev

  openHAB2 IHC binding

  I'm getting this error 5 min. after installing... : Status: OFFLINE - COMMUNICATION_ERROR javax.net.ssl.SSLProtocolException: Read timed out ... it now switchs from online to this all the time. I used the 2.4.0 Snapshot and have also tryed org.openhab.binding.ihc_2.4.0.201812182121 with same results. Any ideas why this is?? I also run home-assistent.io without problems so it seems a be strange...
 6. Gert Kjerslev

  HomeKit kører ikke?

  Det ser ud til at det er et problem med sonos/IFTTT. Claus og jeg har testet på det og der vil komme en uddate der fikser problemet.
 7. Gert Kjerslev

  HomeKit kører ikke?

  Hej Kasper, Fandt du en løsning. Mit homekit er også på mystisk vis hold om med at virke.. Samme fejl som dig. /Gert
 8. Gert Kjerslev

  IHC-Bridge 2

  Denne tråd bliver lås fra dags dato da vi nu er på 28 sider! :-) Husk at opret nye tråde og ikke bare skrive videre på eksistere med nye spørgsmål.
 9. Gert Kjerslev

  Ny IHC installation

  Hej Niels-Erik, Det er lidt svært at svare på et så generelt spørgsmål som "start up tips". Du skal nok have et lidt mere konkret spørgsmål. Mht. Sensore er findes der (mig bekendt) ikke trådløse sensore fra LK. Hør din elektriker om selve installationen da det jo kun er fagfolk der må installere. Herefter er der masser af hjælp her inde. Held og lykke med dit projekt.
 10. Hej Gert, Hvis du går ind i emnet køb og salg er der mange der ikke følger reglerne. Fx skriver mange ikke K eller S først. Er ikke nogle af jer administratorer der gennemgår disse og ekskluderer medlemmerne - eller er det det rene vilde vesten?

  1. Gert Kjerslev

   Gert Kjerslev

   hmmmm... det er som udgangspunkt ikke det "vilde vesten" men det er heller ikke en børnehave og da IHC-user.dk køre nonprofit er der ikke "personale" der monitorere alle fora. Jeg går ud fra at folk er voksen nok til at kunne følge simple regler og hvis ikke, skal jeg nok pointere det når jeg eller en moderator har tid til det.

   /Gert

    

  2. Peter Holm Larsen

   Peter Holm Larsen

   Har du haft tid til at skrive til Lars L

 11. Gert Kjerslev

  OpenHAB2 og IHC

 12. Gert Kjerslev

  OpenHAB2 og IHC

  Man kan i øvrigt finde ID ved på fx dimmer ved at kigge i sin .vis fil og søge på dimmer og finde dem der hedder "Lys niveau". Her står id'et som en HEX værdi som man bare kan konvertere til decimal (hex to deimal) husk dog at fjerne _0 da det bare er et prefix. Her er et eks. på en af mine wireless dimmer <airlink_dimming id="_0x745d" name="Lys niveau" address_channel="_0x1">. Så kommer itemet for denne til at se sådan ud: Dimmer LightEtEllerAndet "Lys Et sted" <light> ["Lighting"] {ihc="29789"}
 13. Gert Kjerslev

  OpenHAB2 og IHC

  Status p.t. er at jeg har fået HomeKit (og der med Siri ) til at virke med IHC gennem openHAB2. Det er korrekt at man ikke kan bruge PaperUI eller noget af de andre UI til at tilføje "items". Jeg har fundet ud af at man faktisk "kun" skal lave en oprette een items fil og at syntaksen er SUPER vigtig. Jeg fik det til at virke med denne syntax for mine kontakter/lapmeudtag og dimmer. : Dimmer LightKitchen "Lys Køkken" <light> ["Lighting"] {ihc="33116"} Switch LightAnders "Loft Lys Anders" <light> ["Lighting"] {ihc="44538"} Item filen som jeg bare har kaldt default.items skal ligge i /etc/openhab2/items Mine hue "ting" kom automatisk ind da jeg installere HUE plugin'et men det er også et 2.0 plugin hvor IHC plugin'et 1.9 og derfor skal alt laves i hånden.
 14. Gert Kjerslev

  OpenHAB2 og IHC

  Jeg opretter items i en items fil. Jeg tror måske at jeg har fundet ud af at det er formatet på mine items der skal være meget præcise. Jeg har fundet ud af at hvis der er navne sammenfald fx light_kontakt1, light_kontakt2 osv. så virker "Home" appen kun i 5-10, forstået på den måde at så forsvinder light_kontakt2, light_kontakt3... osv. Jeg mangler dog at find et sted hvor jeg kan se syntaxen for fx min sonos enheder og z-wave. Hvis der er nogen der vil dele lidt info om hvordan deres items fil ser ud kunne det være en stor hjælp. /Gert
 15. Gert Kjerslev

  OpenHAB2 og IHC

  Hej med jer, Jeg sidder og roder med noget OpenHAB2 og IHC sammekobling. Jeg kommet så langt at jeg kan se de "items" jeg har tilføjet. Men jeg kan simpelhed ikke finde ud af hvordan jeg skal koble "itmes" således at jeg kan bruge dem. Jeg skulle gerne ende ud med at kunne tænde/slukke lys via siri (iOS10). Jeg har lidt samme problem med min sonos, her er problemet "bare" at jeg godt kan se mine enheder under "things" med ikke via homekit og så kan jeg jo ikke bruge siri til at tænde med sonos. Håber der er en her inde der har sat OH2 og IHC op og gerne vil dele lidt info, gerne lidt detaljeret. På forhånd tak!
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.