Hop til indhold

Morten Marott Holse

Members
  • Antal indlæg

    20
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Morten Marott Holse

  1. I vejledningen står der: Til indmuring i pudsede vægge af mursten, gasbeton m.v. Så det er kun i vægge man må brude dem.
  2. Hej Claus Jeg er også frisk på at teste det på min Rpi 3b+ /Morten.
  3. Glæder mig til at prøve det på min Rpi3b+
  4. Er der en tidshorisont for Pi3B+ Ser meget frem til at prøve det.
  5. Jeps og den hopper tilbage på stoppet.
  6. Hej Der er ikke lavet noget om i hverken netværk/sikkerhed/firewall/browser osv. Når jeg kører debug får jeg denne fejlmeddelelse frem og den fremhævet fra kontrolpanel.
  7. Hej Min IHC Captain er pludselig holdt op med at virke. Jeg har forsøgt at genstarte min Rasperry Pi3b+ mange gange uden held. Slukket den helt i længere tid, hjælper heller ikke. Når jeg logger ind er IHC captain "STOPPET" og jeg kan ikke starte den igen?? På forhånd mange tak for hjælpen.
  8. Hej Er i skrivende stund på ferie i udlandet, jeg kan ikke tilgå min installation derhjemme. Hvad har jeg overset siden at jeg ikke kan komme i kontakt med ihccaptain. Når jeg åbner ihccaptain “loader” den bare men kommer ikke ind til brugerfladen. På forhånd mange tak for hjælpen.
  9. Hej. Jeg har lidt problemer med opsætningen. Uanset hvad jeg skriver i opsætningen, skriver den at der ikke er fundet nogen IHC Controller på adressen. Er det muligt at der kan blive lavet en HOW TO guide? Mest om hvordan man sætter den op til sin controller. Resten er jeg sikker på giver sig selv. Mange tak
  10. Hej. Er det hele solgt. Hvis ikke hvad har du tilbage?
  11. Nu er de kommet på igen. Dog ikke nogen opdatering.
  12. Tak for svar Jørgen. Så må vi se hvad de disker op med?
  13. Nogen der hvorfor at Ihc Remote og Ihc tablet ikke er i AppStore mere?
  14. LK IHC NET Antenne A100EAN: 5703302089074 Sælges som vist på billede Brugt Kom med seriøst bud. Køber betaler for fragt.
  15. Brugt IHC Dimmer 600 CR er en bagkant lysdæmper der anvendes til dæmpning af 230 V glødelamper og 230 V halogenlamper. Lysdæmperen kan også anvendes uden LK IHC-systemet. Der garanteres ikke fuld funktionalitet for CFL- og LEDlyskilder; følg altid lyskildefabrikantens anvisninger. Lysdæmperen må ikke anvendes til ikke-dæmpbare lyskilder. Eller kom med et seriøst bud. Køber betaler for fragt. 600cr.htm
  16. Jeg har 2 brugte af disse liggende, brugte. 1086019726.
  17. Så jeg kan uden problemer købe ihcremtoe til iphone og tilgå den uden videre. På min arbejds telefon som er en Android kan jeg godt få Iremote til at virke på Lan, men ikke når jer er væk hjemmefra. Jeg kan ikke få ihcdroid til at virker hverken på Lan eller når jeg ikke er hjemme.
  18. Hej Kan man uden problemer tilkoble et IHC viewer modul (1088003358) til sin IHC visual controller (1088005958) den uden viewer. Så viewer funktion bliver aktiv i IHC visual. For derefter at kunne tilgå sin installation udefra både fra smartphone og internet?? På forhånd tak for svarene.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok