Hop til indhold
IHC-User.dk

Thomas Boyens

Members
 • Antal indlæg

  18
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 1. Thomas Boyens

  IHC visual og remote

  Tak for input Lars Jacobsen :-) Har med succes opdateret Controller til 2.8.4 med firmware loader 1.3.3 :-) Så nu spiller Iphone IHC Remote igen.
 2. Thomas Boyens

  IHC visual og remote

  Ja kan godt se det er et kendt opslag. Sorry for at bringe det op igen. Jeg forsøger en firmware upgrade.
 3. Thomas Boyens

  IHC visual og remote

  Tak for svar Martin. Det vil jeg gøre. Men er der en der har fundet en app eller ligende hører jeg gerne herom. Syntes jeg har googlet rimelig meget uden at finde lykken :-)
 4. Thomas Boyens

  IHC visual og remote

  Jeg har en installation med Viewer Controller med HW 6.1. Efter at der kom IOS update til 11 kan jeg jo som sagt ikke længere bruge IHC appen. Er der andre apps eller IHC Captain eller andre muligheder for at kunne tilgå sin installation remote. Har temperatur måler i aller rum og når der skal ændres setpunkt er man nødt til at logge på Controller i Visual.
 5. Thomas Boyens

  Varmestyring i IHC Remote

  Tak for svar. Vil prøve den avancerede og tjekke zigza filen.
 6. Thomas Boyens

  Varmestyring i IHC Remote

  Jeg bruger Zigza temperatur sensor til styring af vandbåren gulvvarme i hele huset. Til overvågning og justering af temperatur setpunkt bruges IHC Remote på Iphone. I værelser bruger jeg Temperatur sensor som produkt fra Visual, på badeværelser bruges Fugt / Temperatur sensor. Mit problem er at Temperatur sensor vises med Rum og Gulv og da jeg kun bruger Rum vil jeg gerne have fjernet Gulv. Mit andet problem er at Fugt / Temperatur sensor vises faktisk rigtigt fint som ses af billede men jeg kan ikke justere setpunkt.
 7. Thomas Boyens

  Temperatur Sensor

  Jeg er ved at lave gulvarme styring med temperatur sensor fra Zigza. Når jeg bruger "Temperatur Sensor" der ligger i Visual har den både "Rumtemperatur" og "Gulvtemperatur" indgang. Jeg bruger dog kun den ene indgang "Rumtemperatur". Det generer mig lidt at når den vises i min "IHC Remote" app. Rumtemperatur vises fint og gulvtemperaturen er 0. Kan man rette i produktet temperatur sensor så den ikke har gulv temperatur indgangen ? Mvh. Thomas
 8. Thomas Boyens

  Pulsmåler fra Vandur

  Det var lige nøjagtig sådan en blok jeg tænke på men ikke havde gennemtænkt i min beskrivelse,Takker.
 9. Thomas Boyens

  Pulsmåler fra Vandur

  Jeg har et vandur med pulsudgang og kunne godt tænke mig at bruge det som overvågning på vand uslip.Er der en der kan lave en blok med 1 indgang for puls og hvis der kommer eks. 50 pulser indenfor 1 time sendes output til modem som ringer til min mobil og melder "Vand udslip".Pulsmåler giver 1 puls pr. liter vand.
 10. Thomas Boyens

  EL Dørlås blok

  Så er blokken gennemtestet....Den virker perfekt, tak for det Lars.
 11. Thomas Boyens

  EL Dørlås blok

  Hold da op for en respons tid. Mange tak.Kan desværre først teste i aften.Vender tilbage med resultat.
 12. Thomas Boyens

  EL Dørlås blok

  Jeg har 2 stk. Ruko EL-582 dørlåse til min for og bagdør. Jeg har smedet flere blokke sammen for at styre dem men kunne godt tænke mig at få det simplificeret til 1 blok. Ved ikke om der er en der har lyst/mod til at hjælpe med at lave en blok. Den skal have følgende indgange.Indgange:Puls til lås on fra invendig trykPuls til lås off fra invendig trykAlways on/off fra total alarm blok som låser når on og låser op ved off. Man må ikke kunne låse op på invendig tryk når alarm er on.Udgange:Led indikator for låstLed indikator for låst op.Udgang til El lås - Ved låst skal den være off og ved låst op skal den være on.
 13. Thomas Boyens

  Problemer med røg alarm...

  Det lyder som om din browser ikke ved hvilke port den skal connecte til controller på.Prøv din lokal adresse med :5900 efter.eks. 192.168.0.3:5900
 14. Thomas Boyens

  S: Div. IHC komponenter mm.

  Kan se du har lidt af hvert. Du ligger vel ikke inde med OPUS 66 tryk uden lysdiode eller input 24/3mA ?Eller OPUS 6 stikkontakter./Thomas
 15. Thomas Boyens

  Tastatur som portåbner og alarm tastatur

  Tastaturer er koblet sammen så man kan tilkoble alarmen på begge tastaturer. Status på begge tastaturer er derfor altid synkron.Og ja man vil så også kunne lukke porten på det ved døren. (der er ca. 8 meter imellem dem, de sidder på facaden af huset.Men du giver mig da lidt at tænke over for måske er funktionen bedre at man slår alarmen til på det ved fordøren (dette låser også døren da der er monteret ellås).Det på garagen kører så kun på porten og lyser grøn når porten er åben og rød når den er lukket. Jeg har heller ikke nævnt at jeg har et alarm status tryk med dioder fra garagen ind i huset, her kan man jo så slå alarmen fra inden man går ind.Er du ikke enig i at jeg elektrisk montere tastatur så de ikke hænger sammen og styrer alarmen på det ene og port på det andet?P.S. Jeg er på vej på ferie så for det ikke strikket sammen før om 14 dage. 1000 Tak for den sparring og hjælp du har givet det er lidt svært at få den slags respons kritiske spørgsmål fra konen :-)
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.